SUA va promova DREPTURILE HOMOSEXUALILOR in politica sa externa, declansand o STRATEGIE GLOBALA DE PROMOVARE AGRESIVA a acestora

7-12-2011 1 minut Sublinieri

 

Administratia Obama a instruit diplomatia SUA sa promoveze drepturilor gay in lume, conform unui memorandum dat publicitatii de Casa Alba. SUA va combate eforturile altor state care criminalizeaza homosexualitatea sau care abuza drepturile homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor sau transexualilor. Atitudinea fata de gay va fi considerata un factor in acordarea autorului extern. Secretarul de stat Hillary Clinton a spus ca drepturile gay sunt egale cu drepturile femeilor si egalitatea rasiala.

SUA au decis să lupte activ împotriva discriminării reprezentanților minorităților sexuale în întreaga lume. Ambasadelor SUA din întreaga lume au fost expediate directive, prin care se recomandă “să reacționeze spontan” la toate cazurile de încălcare a drepturilor gay-lor, lesbienilor și bisexualilor. SUA a creat și un fond de ajutorare în acest scop.

Despre acest lucru a vorbit Secretarul de Stat SUA Hillary Clinton în cadrul unui discurs la Geneva. Potrivit ei, dacă Declarația Universală a Drepturilor Omului adoptată în 1948 a permis dezrădăcinarea discriminarea pe criteriu de rasă și sex, acum a venit timpul dezrădăcinării discriminării pe criterii de orientare sexuală.

Secretarul de stat afirmă că președintele Barack Obama a adoptat realizarea strategiei de promovare a intereselor comunității LGBT din întreaga lume. Directive care țin de această dispoziție au fost expediate tuturor reprezentanțelor diplomatice din lume. “Președintele a cerut ca toate agențiile guvernamentale să combată activ orice persecutare juridică a reprezentanților comunității LGBT și să reacționeze și dur la toate cazurile de discriminare. Sunt bucuroasă că am reușit să înființăm “Fondul pentru Egalitatea Mondială”, care va susține organizațiile nonguvernamentale”, a declarat Clinton.

Deocamdată, fundația are la dispoziție doar trei milioane de dolari. Dar, potrivit Secretarului de Stat, SUA speră că și alte state vor susține această inițiativă. În ce privește măsuri de reprimare, oficialii de la Washington nu au precizat ce sancțiuni vor fi aplicate împotriva statelor care nu respectă drepturile homosexualilor. Un șir de instituții media internaționale presupun că va fi vorba de reducerea finanțării a țărilor care refuză să promovezi interesele gay-lor.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “SUA va promova DREPTURILE HOMOSEXUALILOR in politica sa externa, declansand o STRATEGIE GLOBALA DE PROMOVARE AGRESIVA a acestora

 1. “Secretarul de stat Hillary Clinton a spus ca drepturile gay sunt egale cu drepturile femeilor”
  Drepturile femeilor de a… CE? Cumva de a naste copii si de a-i creste normal? Siiigur ca da. Numai la binele omenirii se gandesc cei “mari”. Problema e ca in timp ce femeile “egaleaza” la scor drepturile barbatilor, acestia din urma raman fara locuri de munca (nu din vina femeilor).

  Si cu drepturile gay si cu “competitia” dintre femei si barbati constatam ca e vorba numai de masuri contrare sensului din “Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul”…

 2. Eu nu mai inteleg.Sfirsitul lumii s-a produs deja ( ia sa ne frecam la ochi ) sau e ceva de dorit,asteptat ?

  PS.sa vezi ca astia isi vor retrage scutul antirachete rusesti de la deveselu,in baza acestei politici si a codului penal romanesc.

 3. @sherlock:

  Si mai au si aliati din lumea islamica.

  De retras nu vor retrage, insa vor exercita presiuni cat incape pe unele zone – de pilda, cu adoptiile internationale deja au reusit acest lucru. E de vazut daca Noul Cod Civil chiar va ramane in forma asta, pana la urma.

 4. Si cind te gindesti ca unii copii cu sindrom down se aduna in adunari ecumenice si vorbesc de pace in aceasta lume,si vor sa si lupte pentru ea ( tot cu ajutor militar de la sua & greenspani )

 5. Pingback: Din seria "ROMANIA, GARNIZOANA CIA" sau cum si de ce suntem laudati de FBI, Ambasada SUA si NATO
 6. După un prim succes al adopţiilor, în afara homosexualilor, presiunile politice ale americanilor şi UE se vor centra şi pe recunoaşterea Kosovo:

  Policy Recommendations for Washington and Brussels (pag 13 al studiului)

  ■■ Pursue a concerted campaign to expand Kosova’s international recognitions, beginning with the last remaining EU member states: This approach must concentrate in particular on the five EU non-recognizers (Greece, Spain, Romania, Slovakia, and Cyprus). Otherwise, these states could block some of the outcomes of the Serb-Kosovar dialogue or disable the EU from speaking with a single voice and supporting the decisions of the chief mediator. A more unified EU will also send a strong signal to Russia, and the UN could encourage other countries to recognize Kosova.

 7. Pingback: DIALOG CU UN HOMOSEXUAL: despre respingerea CELUILALT, indreptatire, autosuficienta si anti-civismul propagandei gay - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 8. Pingback: Marea Britanie legalizeaza CASATORIILE HOMOSEXUALE, Nigeria refuza SANTAJUL “ajutorului extern”/ Copiii nu mai vor JUCARII, ci GADGETURI/ Cultul “Sfintei” MORTI (stiri familie) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 9. Pingback: Azi, in Bucuresti, MARSUL GAYFEST - parada sodomiei/ OBIECTIVUL SECRET AL AGENDEI PENTRU DREPTURILE HOMOSEXUALILOR - LEGALIZAREA PEDOFILIEI?/ Biserica Bulgariei condamna parada gay. Biserica noastra tace si in acest an?/ "Revolutia familiala" in
 10. Pingback: DESPRE HOMOSEXUALITATE CA PACAT SI BOALA cu Parintele Pantelimon Șușnea si Staretul Iustin Miron de la Oașa (si AUDIO) -
 11. Pingback: Un text de acuta actualitate: Toleranta şi “corectitudinea politica”: NOUA MILITIE A GANDIRII (“SPIRITUALA”) SI NOUA REEDUCARE TOTALITARA ANTICRESTINA. Directivele staliniste se aplica la litera astazi. Se intorc anii `50? -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare