UCENICII ROMÂNI de peste timp ai SFÂNTULUI EPISCOP și CHIRURG de geniu LUCA AL CRIMEEI – tinerii medici de top și slujitori ai lui Hristos: ARHIDIACONUL ȘTEFAN MINDEA (Constanța) și PĂRINTELE PAVEL MINCĂ (Mănăstirea Turnu și Spitalul Municipal) (reportaje video TRINITAS și “ÎN PREMIERĂ”)

11-06-2018 42 secunde Sublinieri

Secvențe Trinitas. Când sufletul vindecă trupul. Arhidiacon Ștefan Mindea, neurochirurg (03.05. 2016)

***

Secvențe TRINITAS. Medic pentru trup și suflet (21.11.2017)

Prețuiește Sănătatea. Părintele Pavel, „doctor fără de arginți” (03.11.2017)

În premieră: Doctor de la Dumnezeu (24 Decembrie 2017)

Între susținătorii fervenți ai științei și cei ai credinței nestrămutate în Dumnezeu s-a dus mereu o luptă surdă. Așa că mulți ar fi tentați să spună că medicina și călugăria sunt incompatibile, atunci când se decide soarta unui bolnav.

Există însă un român care demonstrează contrariul. Și de aproape un deceniu salvează oameni îmbinând ceea ce a învățat ca doctor cu cea de prins în monahism.

Halatul de medic îi stă peste rasa de călugăr. Și între cele două nu există niciun conflict. Ba chiar, dimpotrivă, combinația e liniștitoare pentru pacienții lui.

Cum arată, de ce minuni e în stare și cine l-a dus pe acest om spre ce îi era menit, vedeți în povestea doctorului monah Pavel Mincă.

 

Legaturi:

PĂRINTELE MEDIC PAVEL, de la Mănăstirea Turnu si de la… Spitalul Universitar: “Am grijă de trupul meu ca să-l am ca un instrument spre slava lui Dumnezeu, spre a face bine celorlalţi şi nu să îl îngrijesc mai mult decât pe ceilalţi” (si VIDEO)

Pe urmele Sfantului Luca al Crimeei – MEDICI IN SLUJBA LUI DUMNEZEU: Preotul NICOLAE CRISTESCU – medic internist – si diaconul STEFAN MINDEA, somitate a neurochirurgiei care a lasat America, la sfatul Parintelui Iustin, pentru a-si ajuta conationalii bolnavi: “MEDICUL TRATEAZA, DUMNEZEU VINDECA! “

STEFAN MINDEA, neurochirurgul de top de la Stanford (VIDEO) devenit si diacon, S-A INTORS IN ROMÂNIA pentru a salva vieti. ISI CRESTE CEI 5 COPII IN INVATATURA CRESTINA SI IN TRADITIILE NEAMULUI, in cadrul “Scolii Brancovenesti” de la Constanta, linsata mediatic brutal de fundamentalistii anti-ortodocsi

Interviu cu PARINTELE… NEUROCHIRURG STEFAN MINDEA in ziarul Lumina: “MULTI NU AU VOCE FIINDCA LE ESTE TEAMA SA NU FIE VAZUTI DREPT HABOTNICI”/ “Consider ca România este intr-un moment critic”

Marturiile parintelui arhidiacon si neurochirurg STEFAN MINDEA (Video). “Pur si simplu simti in anumite clipe, in anumite momente in operatie ca te ajuta Maica Domnului, ca te ajuta vreun Sfant”

STEFAN MINDEA, celebrul neurochirug revenit in tara, IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII/ Pichetarea sediilor partidelor politice (video)/ VIRGILIU GHEORGHE: “Noua lege privind vaccinarea obligatorie marchează reintrarea într-o nouă epocă a TOTALITARISMULUI. Mass-media sădește DEZBINAREA, exact ca în anii 50, stigmatizându-i pe cei care nu doresc să fie vaccinați” (VIDEO)

LEON DANAILA, geniul neurochirurgiei mondiale care merge acasa cu metroul si cu autobuzul: “SUNT CEL MAI BOGAT OM DIN LUME. AM INIMA PLINA!”. Doctorul “facator de minuni” prin credinta, stiinta, munca si dragoste de oameni. POZA CARE I-A FACUT PE ROMANI SA-SI REDESCOPERE O URIASA VALOARE ASCUNSA IN MODESTIE

LEON DANAILA – MEDICUL ASCET. CEL MAI IN VARSTA NEUROCHIRURG VREA SA-SI VANDA CASA PENTRU A PUBLICA UN TRATAT DE MEDICINA. “Credinta mea este ca Dumnezeu, prin mine, ajuta bolnavii pe care ajung sa-i operez”. MARTURII SI INTERVIU VIDEO

MEDICUL TEOFIL LUNG (LUNGU) – CHIRURGUL LUI DUMNEZEU, care face adevarate minuni medicale, unice in lume, spune ADEVARUL DESPRE CHIMIOTERAPIE si CITOSTATICE in cazurile de cancer la cap si gat: “Sunt afaceri extraordinare, unii din asta traiesc. Efectele sunt catastrofale…” (VIDEO)

SCANDALUL DEZINFECTANTILOR SAU ANATOMIA MORTII. Medicul TEOFIL LUNGU: “Să fie clar pentru toată lumea, serviciile știu de toate acestea!”/ Reactii haotice in sistemul sanitar. MEDICINA DEFENSIVA/ Dezinfectantii diluati au fost folositi si in RETELE PRIVATE

CEA MAI MARE MATERNITATE DIN TARA ISI INCHIDE SECTIA PENTRU AVORTURI. Cei mai multi medici refuza sa mai omoare pruncii, pe motive religioase. DIRECTORUL SPITALULUI, MARIA STAMATIN – cunoscuta ca “INGER PAZITOR” AL COPIILOR (video)

Apropo de lozinca bolsevic-ignara: “vrem spitale, nu biserici”: “2 in 1”: MAICA PARASCHIVA CORNEA din Slobozia – CALUGARITA MEDIC DE FAMILIE (Video)


Categorii

Medici crestini, Stefan Mindea, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “UCENICII ROMÂNI de peste timp ai SFÂNTULUI EPISCOP și CHIRURG de geniu LUCA AL CRIMEEI – tinerii medici de top și slujitori ai lui Hristos: ARHIDIACONUL ȘTEFAN MINDEA (Constanța) și PĂRINTELE PAVEL MINCĂ (Mănăstirea Turnu și Spitalul Municipal) (reportaje video TRINITAS și “ÎN PREMIERĂ”)

  1. Pingback: Ucenicii de peste timp ai Sfântului episcop și chirurg de geniu Luca al Crimeei – tinerii medici de top și slujitori ai lui Hristos - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare