UTOPIA DIGITALA. Eric Schmidt, seful Google: INTERNETUL SE VA CONFUNDA CU LUMEA REALA/ Bill Gates vrea SCHIMBARI MAJORE prin VACCINURI, organisme modificate genetic si tehnologie/ BRATARA care transforma mâna in TOUCHSCREEN (video)

28-01-2015 2 minute Sublinieri

Schmidt_davos_internet_va_disparaitre

Mediafax: Preşedintele executiv Google: Internetul va dispărea

Eric Schmidt, preşedintele executiv al Google, a declarat, joi, că internetul va dispărea în forma pe care oamenii o cunosc în prezent, informează hollywoodreporter.com.

La sfârşitul unei dezbateri organizate la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveţia, Eric Schmidt a intervenit prin intermediul unei transmisiuni web.

Preşedintele executiv al Google a fost întrebat care sunt predicţiile sale privind viitorul internetului.

“Voi răspunde foarte simplu că internetul va dispărea”, a declarat Eric Schmidt.

“Vor fi atât de multe adrese IP… atât de multe dispozitive, senzori, lucruri pe care le poţi purta, lucruri cu care interacţionezi fără să îţi dai seama”, a explicat el.

“Aceste lucruri vor fi parte a fiecăruia tot timpul. Imaginaţi-vă că intraţi într-o cameră şi camera este dinamică. Şi, cu permisiunea voastră, puteţi interacţiona cu lucrurile din cameră” , a spus Schmidt.

“O foarte personalizată, foarte interactivă şi foarte, foarte interesantă lume se va dezvălui”, a adăugat acesta.

Antena3: Marele PARIU făcut de Bill Gates. Lumea se va schimba radical până în 2030: “Prietenii mă cred nebun”

La fel cum preşedintele Americii ţine un discurs despre “Starea Naţiunii”, la fel şi miliardarul Bill Gates îşi propune să schimbe lumea, lansând o provocare tuturor oamenilor care au aceeaşi viziune ca a lui.

“Soţia mea şi cu mine investim în acest pariu credibilitatea, timpul şi banii noştri, aşa că le cerem tuturor să fie alături de noi şi să ne susţină, pentru că suntem de părere că niciodată nu a fost mai potrivit să accelerăm progresul şi să avem un puternic impact asupra lumii. Prietenii mi-au zis că sunt nebun, iraţional, dacă eu cred că asta se va întâmpla, având în vedere că lucrurile pe această planetă nu se pot îndrepta decât spre dezastru, dar eu cred că putem reuşi.

În următorii 15 ani vom fi martorii unor schimbări majore în viaţa celor defavorizaţi. Oamenii din “lumea a treia” vor trăi mai mult şi vor fi mai sănătoşi. Vor avea parte de educaţie, vor mânca alimente bogate în vitamine şi vor beneficia de sistemul bancar. Aceste schimbări se vor realiza cu ajutorul inovaţiei tehnologiei – începând de la noi vaccinuri, până la recolte care să reziste intemperiilor şi climei aspre, ori la smartphone-uri şi tablete mult mai ieftine. Iar inovaţia va reuşi să aducă aceste beneficii şi oamenilor foarte săraci.

În 15 ani vrem ca părinţii din ţările sărace să aiba asigurarea că fiii şi fiicele lor nu vor muri peste noapte din cauza unei muşcături de ţânţar, iar confortul unui cămin va fi experimentat şi de cei care dorm sub cerul liber. Aceasta este marele nostru pariu. Ne veţi ajuta să îl câştigăm?”

Gadget Report: Cicret Bracelet, brăţara care îţi transformă braţul în touchscreen devine realitate!

Start-up-ul francez Cicret a anunţat oficial că lucrează intens la trecerea în faza de producţie a brăţării Cicret Bracelet, un gadget desprins parcă din filmele SF, care ne transformă braţele în adevărate telecomenzi cu touchscreen!

Compania a anunţat, pe site-ul oficial, că mai are nevoie de numai 700.000 de euro pentru a finaliza proiectul şi că îi aşteaptă pe cei interesaţi să facă donaţii pentru susţinerea acestuia. Peste 6000 de oameni din întreaga lume s-au implicat până acum.

Peste 10 milioane de oameni au urmărit clipul video care descrie prototipul Cicret Bracelet, un fel de brățară smart care proiectează un touchscreen pe antebraț.

Cicret Bracelet funcționează cu ajutorul unui mini proiector încorporat în brățară și a unor senzori de proximitate. Gadgetul detectează mişcările, transformând suprafața pielii tale într-un touchscreen.

Cicret Bracelet va rula un Android costumizat si se conectează la telefon si tableta prin Bluetooth, Wi-Fi si USB.

Gadgetul ar urma sa ajunga pe piata la pretul de 400 de dolari.


Categorii

1. DIVERSE, Era Big Brother, Google, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Internetul Obiectelor (Internet of Things), Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “UTOPIA DIGITALA. Eric Schmidt, seful Google: INTERNETUL SE VA CONFUNDA CU LUMEA REALA/ Bill Gates vrea SCHIMBARI MAJORE prin VACCINURI, organisme modificate genetic si tehnologie/ BRATARA care transforma mâna in TOUCHSCREEN (video)

  1. Da, imi place bratara! Chiar foarte mult!! Pe cind si un difuzor pe piele sau sub piele?. Ca sa-ti transformi mina in telefon, direct?

    Si mai bine: un implant de android pe creier. accesezi din creier tot. Si la rindul tau vei fi si tu accesat. Direct pe scoarta cerebrala! Cita tehnologie. Ce minunatie! Cit de ineligenti si mai ales de liberi vom deveni….cit de contectati la realitate vom fi. Cind iese chestia pe piata? Sa renunt si eu la mobilul vechi de 12 ani. Si sa trec direct la tehnologia ” pe si sub piele”!!!

  2. Pingback: EXPERIMENTUL EPICENTER. Motivul pentru care o firma implanteaza cipuri in mana: “facem acest lucru inainte ca marile corporatii si guverne sa o faca obligatoriu” [VIDEO]/ VIATA PRIVATA NU MAI E POSIBILA?/ De ce nu foloeste Snowden IPHONE | Cuv
  3. Pingback: EXPERIMENTUL EPICENTER. Motivul pentru care o firma implanteaza cipuri in mana: “facem acest lucru inainte ca marile corporatii si guverne sa o faca obligatoriu” [VIDEO]/ VIATA PRIVATA NU MAI E POSIBILA?/ De ce nu foloeste Snowden IPHONE | Cuv
  4. Pingback: INTERNETUL LUCRURILOR si retelele electrice inteligente vor elimina complet intimitatea | Cuvântul Ortodox
  5. Pingback: Germania interzice CEASURILE INTELIGENTE pentru copii. Dispozitivele permit URMARIREA si INTERCEPTAREA atat a copiiilor, cat si a celor din jur
  6. Pingback: BIG DATA BROTHER SI NOILE SISTEME ALE OBEDIENTEI. CHINA introduce, in premiera mondiala, un SISTEM DE RATING al cetatenilor sai. Clasificarea persoanelor se va face prin INTEGRAREA TUTUROR DATELOR despre viata si comportamentul cotidian al acestora. Se co
  7. Pingback: Corona-Vi(ru)sul totalitar al filantropilor plutocrației. Bill Gates și Noul Normal. Acum e momentul eugeniștilor și autocraților
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare