VACCINAREA OBLIGATORIE – TOT MAI APROAPE DE TEROAREA TOTALITARA. Raportul ministrului BODOG, inca un PR pentru achizitii de la marile companii/ PRIM-MINISTRUL TUDOSE doreste nimic mai putin decat DECADEREA DIN DREPTURI A PARINTILOR CARE REFUZA VACCINAREA!/ DSP Suceava cere ELIMINAREA DIN RANDUL MEDICILOR a unui stomatolog care exprima OPINII ANTI-VACCIN si vrea implicarea BISERICII in dubioasa campanie care are ca pretext EPIDEMIA DE RUJEOLA. Si e doar inceputul…/ NOUA ORDINE VACCINATORIE sau decimarea populatiei in profitul BIG PHARMA?

26-07-2017 24 minute Sublinieri

La peste un an de la izbucnirea epidemiei de rujeolă, care a făcut până acum 32 de victime, Ministerul Sănătăţii admite că nici măcar acum România nu are stocuri de vaccinuri în caz de epidemie, că nu există un buget pentru situaţii de urgentă de acest tip şi nici personal care să intervină. Constatările sunt cuprinse în raportul înainte de ministrul Florian Bodog premierului Tudose. În plus, potrivit documentului, o “ameninţare” o reprezintă faptul că unii medici de familie refuză să vaccineze copiii, dar şi “goana după audienţe/senzaţional a unor canale de presă, care pot afecta educaţia pro-vaccinare, prin difuzarea de informaţii false, părtinitoare”.

În raportul de 13 pagini înaintat premierului Tudose, ministrul Sănătăţii enumeră următoarele cauze pentru izbucnirea epidemiei de rujeolă: scăderea continuă a acoperirii vaccinale în ultimii zece ani, declin accentuat în ultimii doi ani din cauza neprezentării părinţilor la medicul de familie, refuzului vaccinării şi lipsei periodice a vaccinului. De asemenea, Ministerul Sănătăţii notează că “prezenţa unor categorii de populaţie vulnerabile, fără acces la servicii medicale, neînscrise la medicul de familie, migratorie la nivel naţional şi internaţional” a avut “o pondere importantă în răspândirea bolii”. 

Cu toate că a trecut mai bine de un an de la izbucnirea epidemiei de rujeolă, fiind înregistrate 8.246 de cazuri confirmate în ţară, din care 32 de decese, Ministerul Sănătăţii admite, la capitolul “puncte slabe”, că nici acum România nu are stocuri de vaccinuri pentru intervenţie în situaţii de epidemie. Mai mult, “nu există un buget dedicat intervenţiei în situaţii de urgenţă”, “nu există personal antrenat pentru intervenţie (cu puţine excepţii)” şi nici “o procedură operaţională standard pentru situaţii de urgenţă”, şi “nu există o evidenţă clară a copiilor eligibili la vaccinare”.

În ceea ce priveşte capitolul “puncte tari”, Ministerul Sănătăţii se laudă cu faptul că există un Program Naţional de Vaccinare şi că sunt asigurate resursele financiare derulării sale.

În schimb, în rândul ameninţărilor care pândesc populaţia, precum refuzul unor medici de familie de a imuniza copiii sau “deficitul de informare, la nivelul unor segmente din societate”, Ministerul Sănătăţii invocă şi “goana după audienţe/senzaţional a unor canale de presă, care pot afecta educaţia pro-vaccinare, prin difuzarea de informaţii false, părtinitoare”.

CITEŞTE RAPORTUL COMPLET

Una peste alta, stadiul achiziţiilor de vaccinuri se prezintă în felul următor:

– vaccinul hepatitic B pediatric, care trebuie administrat la 48-72 de ore de la naştere, are un necesar anual de 180 000 de doze, numărul copiilor nevaccinaţi la data de 30 iunie 2017 fiind de 27.682. Stocul de vaccin existent la data de 31 iunie “la DSPJ şi teritoriu a fost de 6.408 de doze vaccin hepatitic B pediatric, cu un consum lunar de 735 doze la nivel naţional, exclusiv pentru copii proveniţi din mame cu hepatita B”;

– vaccinul BCG, care se administrează la naştere, numărul copiilor nevaccinaţi până pe data de 30 iunie fiind de 12.156, are un număr de copii eligibili anual de 180.000. Ministerul a contractat cantitatea de 550.000 de doze vaccin BCG, din care au fost recepţionate 522.800 de doze, stocul la nivelul DSP judeţene şi a municipiului Bucureşti la data de 30 iunie fiind de 168.200 de doze;

– vaccinul hexavalent, care se administrează în trei doze la vârsta de doi, patru şi 11 luni, are un număr de doze necesare anual de 540.000, iar 87.330 de copii sunt restanţieri cu vaccinarea, cu una sau mai multe doze. În prezent, 409.727 de doze vaccin hexavalent au fost distribuite în teritoriu, iar următoarea tranşă, de 150.000 de doze va fi livrată în august. La finele lunii iunie, stocul de vaccin hexavalent la nivelul DSP judeţene şi a municipiului Bucureşti era de 42.660 doze, iar pe 4 iulie a fost distribuită către DSP judeţene şi a municipiului Bucureşti cantitatea de 245.498 doze;

– vaccinul tetravalent, care se administrează la vârsta de şase ani, iar un necesar anual de 190.000 de doze, numărul copiilor nevaccinaţi la data de 30 iunie depăşind 116.000. În acest caz au fost achiziţionate 153.800 de doze vaccin, care a fost repartizat în teritoriu, fiind contractată o cantitate suplimentară de 168.200 doze vaccin tetravalent. La 30 iunie, stocul de vaccin tetravalent la nivelul DSP judeţene şi a municipiului Bucureşti a fost de 36.599 doze;

– vaccinul ROR, care se administrează la un an şi cinci ani, are un necesar anual de rutină de 370.000, numărul copiilor nevaccinaţi fiind de 190.104. Potrivit Ministerului Sănătăţii, sunt necesare încă 144.450 doze de vaccin ROR, stocul la nivelul DSP judeţene şi a municipiului Bucureşti, la data de 30 iunie, fiind de 69.650 doze. În acest context, ministerul notează că, în anul 2016, la nivel naţional acoperirea vaccinală cu vaccinul ROR a fost de 86% pentru prima doză şi 67% pentru cea de-a doua doză, “mult sub recomandarea OMS de 95%”.

La ora actuală, 2.277 de localităţi nu au medic de familie, cu acoperire vaccinală sub 95% şi populaţie de etnie rromă, se mai arată în cadrul raportului.

În plus, totalul copiilor între 9 luni şi 9 ani nevaccinaţi este de 224.202, dintre care sunt 30.706 de copii între 9-11 luni din două categorii: 25.026- înscrişi la un medic de familie şi 5.680 – neînscrişi la un medic de familie şi 194.496 de copii cu vârsta între 1-9 ani, la fel din două categorii: 155.727- înscrişi la un medic de familie şi 37.769 – neînscrişi la un medic de familie.

În concluzia raportului, Ministerul Sănătăţii precizează că este necesară promovarea legii vaccinării şi reorganizarea întregului sistem de acordare a serviciilor medicale de vaccinare.

Primele demiteri după epidemia de rujeolă şi avertismente scrise

Între timp, ministrul Sănătăţii a propus schimbarea conducerii direcţiilor de sănătate publică din judeţele Caraş Severin, Hunedoara, Neamţ, Prahova şi Ilfov, rata de vaccinare în aceste zone fiind sub 50%. Concret, Florian Bodog, a propus schimbarea din funcţie a directorilor executivi şi a celor care ocupă funcţia de directori executivi adjuncţi sănătate publică ai direcţiilor de sănătate publică din aceste cinci judeţe, iar în cazul celorlalţi directori de direcţii de sănătate publică din ţară, s-a decis transmiterea unui avertisment scris, potrivit Mediafax.

Reamintim că după o serie de contre între premierul Mihai Tudose şi reprezentanţii de la Sănătate, ministrului Florian Bodog i s-a cerut, de către şeful Guvernului, ca până miercuri să prezinte un raport despre situaţia vaccinurilor. Solicitarea premierului a fost făcută într-o întâlnire pe care cei doi au avut-o la Palatul Victoria marţi şi vine în contextul în care numele ministrului a fost pus pe lista remaniabililor.

Miercuri, însă, întrebat dacă plănuieşte să-l demită pe Bodog, Tudose a replicat că nu are de gând să facă aşa ceva „nici astăzi şi nici mâine”. În plus, premierul a precizat că i-a cerut şefului de la Sănătate să deruleze o „campanie închegată” pe vaccinare, adăugând că va fi nevoie şi de alte acţiuni asemănătoare de conştientizare pentru a acţiona în diverse situaţii de urgenţă.

Mai mult, premierul Mihai Tudose a făcut miercuri o declaraţie care îi pune în alertă pe părinţii ce se declară împotriva vaccinării obligatorii. Concret, Tudose a subliniat că, din punctul său de vedere, în problema vaccinării, părinţii nu au dreptul de a refuza procedura pentru copiii lor şi că, în acest caz, ar fi oportun ca serviciile sociale şi de protecţie a minorilor să se sesizeze, putând chiar să se vorbească despre decăderea din drepturile părinteşti.

„Acel părinte care refuză vaccinarea şi pune în pericol inconştient viaţa copilului, face rujeolă sau nu, moare sau nu, eu cred că aici tot ce înseamnă servicii sociale… (…) alţi părinţi sunt decăzuţi din drepturi pentru fapte mult mai puţin grave. Iertaţi-mă, când un părinte îşi condamnă, practic, copilul la moarte, nu ştiu în ce măsură se mai poate vorbi despre drepturi părinteşti”, declara, miercuri, premierul.

Până acum, epidemia de rujeolă a făcut 32 de victime. În România, potrivit datelor invocare de premier şi confirmate de ministru există 180.000 de copii nevaccinaţi de rujeolă şi 80.000 nevaccinaţi la poliomielită.

Premierul Mihai Tudose a facut declaratii dure miercuri la adresa parintilor care nu isi vaccineaza copiii: “Acel parinte care refuza vaccinarea si pune in pericol inconstient viata copilului, decide el asupra copilului, daca face sau nu poliomielita, face sau nu rujeola, moare sau nu, eu cred ca aici tot ce inseamna servicii sociale, protectia copilului… Alti parinti sunt decazuti din drepturi pentru fapte mult mai putin grave. Cand un parinte isi condamna copilul practic la moarte, nu stiu in ce masura se mai poate vorbi despre drepturi parintesti”, a spus Tudose, citat de News.ro.

Tudose i-a cerut ministrului Sanatatii, Florin Bodog sa gaseasca solutii pentru rezolvarea crizei vaccinarii in Romania. Bodog ar urma sa prezinte astazi solutiile. Reamintim ca procentul de copii vaccinati in Romana a scazut vertiginos in ultimii ani, pe fondul incapacitatii autoritatilor de a asigura vaccinurile, dar si in urma campaniilor anti-vaccinare, duse mai ales pe internet. Romania se confrunta cu o epidemie de rujeola, in urma careia au murit 33 de persoane.

Class action frantuzesc contra producatorilor de vaccinuri Sanofi Pasteur, Pfizer si Elly Lilly, pentru suspiciuni de provocare prin vaccin a autismului.

Avand in vedere recenta decizie a CJUE in cazul vaccinului presupus ca ar fi cauzat scleroza in placi si, ulterior, decesul unui alt francez, e foarte probabil ca actiunea va fi admisa. Poate, dupa aceea, vom privi si noi altfel problema, de preferinta, cu mai putina panica si evlavie fata de expertii evanghelisti ai vaccinarii cu orice pret si indistinct.

PS Vaccinul ROR (rujeola, oreion, rubeola) continea un adjuvant cu mercur, inoculat bebelusului de 10 luni, acum autist.

http://m.leparisien.fr/societe/antivaccins-nous-allons-attaquer-en-justice-quatre-laboratoires-previent-martine-ferguson-andre-24-07-2017-7152849.php#xtor=AD-1481423551

http://m.mediafax.ro/externe/decizie-a-curtii-de-justitie-a-uniunii-europene-in-privinta-unui-subiect-sensibil-se-poate-considera-ca-un-vaccin-a-cauzat-boli-fara-existenta-unor-dovezi-stiintifice-16508211

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Suceava va solicita marți, 25 iulie, Colegiului Medicilor Dentiști Suceava și Colegiul Medicilor Dentiști din România ridicarea dreptului de liberă practică a medicului stomatolog Cristian Mircea Pușcașu, din cauza pozițiilor sale exprimate în mod public împotriva vaccinării copiilor.

Directorul adjunct al instituției, medicul Cătălina Zorescu, a declarat că mai are cunoștință de cel puțin încă un medic din Suceava care se declară public împotriva vaccinării. Până la această oră, dr. Mircea Pușcașu nu a putut fi contactat de reporterii Monitorul de Suceava.

Direcţia de Sănătate Publică Suceava va sesiza Comisia de Jurisdicţie Profesională din cadrul Colegiului Medicilor Dentişti Suceava, dar şi Colegiul Medicilor Dentişti din România în cazul unui medic dentist sucevean care ar propaga în spaţiul public opinii antivaccinare şi solicită ridicarea dreptului de liberă practică a acestuia.

Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că instituţia va sesiza forurile profesionale, respectiv Colegiul Medicilor Dentişti Suceava şi Colegiul Naţional al Medicilor Dentişti din România pentru a analiza activitatea extraprofesională a medicului dentist sucevean Mircea Cristian Puşcaşu, care a lansat în spaţiul public “în mod repetat” afirmaţii şi opinii antivaccinare.

“Am fost surprinşi în urma vizionării pe un post de televiziune local a unui reportaj în care un coleg, medic stomatolog, expune false argumente ştiinţifice, cu mare putere de convingere, în care el îşi exprimă opinia antivaccinare şi susţine că vaccinurile sunt nocive, omoară copiii. Sigur că noi ştiam de activitatea acestui coleg de mai mult timp, dar nu credeam că se va ajunge până în acest punct în care suntem nevoiţi să facem o sesizare către Colegiul Medicilor Dentişti. Ne vom adresa atât Colegiului Medicilor Dentişti Suceava, cât şi Colegiului Naţional al Medicilor Dentişti din România pentru analizarea activităţii extraprofesionale a acestui medic, deoarece nu ni se pare normal ca un coleg care a trecut printr-o Facultate de Medicină, care are cunoştinţe cât de cât medicale, să facă asemenea afirmaţii în mod repetat şi în mod public. Toate afirmaţiile acestea pot fi cu mare uşurinţă combătute şi demontate, dar din păcate răul a fost deja făcut, probabil mulţi părinţi îşi pun deja un semn de întrebare după ce au vizionat aceste materiale”, a spus medicul epidemiolog Cătălina Zorescu.

Ea a arătat că, după cum se ştie, orice intervenţie medicală sau tratament medical are şi unele riscuri, dar că “toţi producătorii expun cu mare corectitudine posibilele reacţii adverse care pot să apară după vaccin” subliniind că rata de apariţie a unei reacţii adverse după vaccinare este de 1 la câteva milioane.

Medicul epidemiolog sucevean a precizat că în cei peste 20 de ani de carieră profesională au fost semnalate doar câteva cazuri de reacţii adverse post-vaccinale adăugând că majoritatea acestora au fost locale, care au evoluat foarte bine.

Ea a mai spus că nu toate persoanele răspund la vaccin, întrucât sistemul lor imunitar nu produce anticorpi.

“Se ştie, de asemenea, că nu toate persoanele răspund la vaccin. Rata de răspuns după o vaccinare este de 95 la sută, deci sunt persoane care îşi fac vaccinul, dar sistemul lor imunitar nu fabrică anticorpi. De ce să punem în pericol aceste persoane prin inconştienţa unor părinţi care, deşi ei au beneficiat în copilărie de aceste avantaje, le refuză propriilor copii dreptul la sănătate?”, s-a întrebat Zorescu menţionând că aproximativ 20-25 la sută dintre părinţi refuză vaccinarea copiilor lor.

Ea a subliniat că statele cele mai avansate ale lumii din punct de vedere tehnologic şi medical au cele mai bune programe de vaccinare, în timp ce în statele slab dezvolate, care au programe de vaccinare mai slabe, mortalitatea infantilă este foarte mare.

“Mă întreb retoric de ce statele cele mai avansate din lume din punct de vedere tehnologic, medical, au cele mai bune programe de vaccinare, pentru că vor să-şi distrugă propria populaţie? Eu zic că nu. Cele mai slabe programe de vaccinare tocmai sunt în ţările subdezvoltate, unde şi rata mortalităţii infantile este foarte mare”, a spus Zorescu.

Directorul adjunct al DSP Suceava a spus că sunt părinţi care lucrează pentru o perioadă în străinătate şi atunci când se întorc în ţară solicită completarea schemei de vaccinare pentru copiii lor, în timp ce alţi părinţi ai căror copii beneficiază în mod gratuit de vaccin, de consultaţie medicală refuză “fără motive şi fără experienţă în domeniu” vaccinarea copiilor .

Medicul epidemiolog sucevean a mai spus că în afara medicului dentist sucevean Mircea Cristian Puşcaşu ar mai fi şi alţi medici din judeţ, care activează în unele organizaţii non-guvernamentale, şi care ar propaga astfel de opinii antivaccinare.

Zorescu a menționat că îi va invita pe medicii respectivi la o discuţie faţă în faţă, iar în cazul în care atitudinea lor va rămâne “ostilă”, instituţia va sesiza forurile profesionale.

Pe de altă parte, medicul dentist sucevean Mircea Cristian Puşcaşu a declarat telefonic, marţi, pentru NewsBucovina, că opiniile exprimate public privind vaccinarea şi vaccinurile nu privesc nici Colegiul Medicilor Dentişti şi nici Direcţia de Sănătate Publică subliniind că prin această campanie “de intimidare” se doreşte sancţionarea medicilor pentru “un delict de opinie care nu are legătură nici cu profesia lor, nici cu practica medicală”.

Medicul Mircea Cristian Puşcaşu a arătat că, personal, nu duce o campanie împotriva vaccinării, dar că este interesat de acest subiect şi că s-a documentat în ultimii ani atât din tratate medicale şi articole medicale publicate, dar şi din reviste de specialitate.

El a arătat că a participat la două dintre dezbaterile publice organizate la Bucureşti de Ministerul Sănătăţii privind proiectul Legii vaccinării, arătând că la aceste dezbateri au fost prezenţi reprezentanţi ai unor companii farmaceutice, “oameni care fac lobby pe lângă politicieni să facă anumite achiziţii de vaccinuri”, etc.

Medicul sucevean Mircea Cristian Puşcaşu a subliniat că este interesat de acest subiect, mai ales că este vorba de sănătatea copiilor, şi că nu vrea ca “interesele corporatiste să primeze în faţa sănătăţii publice”.

“E vorba de sănătatea copiilor şi nu vreau ca interesele corporatiste să primeze în faţa sănătăţii publice, pentru că multe dintre campaniile de vaccinare sunt făcute din interese, cel puţin nu din interese medicale”, a spus Puşcaşu.
Întrebat care ar fi aceste interese, medicul sucevean a răspuns că nu ştie, dar că “cineva ar trebui să cerceteze şi să vadă care sunt”.

“Pe mine nu mă interesează părerea unor companii în ceea ce priveşte sănătatea publică românească, aici trebuie nişte specialişti locali. Sunt multe lucruri, iar problemele vaccinurilor nu le pot rezuma într-o convorbire telefonică, dar părerea mea este că vaccinurile sunt un produs medical controversat. Sunt tratate medicale care spun asta, tratate recente, publicate anul acesta sau anul trecut”, a spus Puşcaşu dând ca exemplu tratatul “Vaccinurile şi autoimunitatea” scris de cercetătorul israelian Yehuda Schoenfeld, ce a fost publicat anul trecut în România şi în urmă cu doi ani în Israel.

Puşcaşu a precizat că acest tratat de 400 de pagini arată care sunt “problemele vaccinurilor”.

“Acesta este doar un exemplu, dar sunt foarte multe. E un subiect care mă interesează de câţiva ani, citesc, mă documentez despre el din articole medicale, din reviste de specialitate”, a menţionat Puşcaşu adăugând că, în urma documentării în privinţa acestui subiect al vaccinărilor, a preluat din ideile publicate, pentru a le aduce în faţa opiniei publice.

Medicul sucevean Mircea Cristian Puşcaşu a subliniat că, deşi la dezbaterile organizate la Bucureşti s-au prezentat „unele cazuri”, Ministerul Sănătăţii „nu a părut interesat de discursurile celor care au adus contraargumente” privind vaccinarea şi vaccinurile.

“Atunci, eu cred că este o campanie de intimidare asta, prin DSP-uri, asupra Colegiului Medicilor să fie sancţionaţi medicii pentru un delict de opinie, care nu are legătură nici cu profesia lor, nici cu practica medicală. Cu practica medicală nu are legătură nici opinia mea în public, iar dacă mă exprim public despre Istoria României sau despre problemele vaccinurilor asta nu are legătură cu profesia mea de medic, deci nu priveşte Colegiul Medicilor”, a mai spus Puşcaşu.

Cristi Nemteanu:

În timp ce în Italia a fost blocată prin solidaritate legea dementa a vaccinării forțate, la noi sunt prigoniți doctorii curajoși pe fondul unei indiferențe jalnice…

Ildiko Csoke

Inchizitia din sistemul sanitar isi arata coltii. A inceput prigoana impotriva medicilor cu coloana vertebrala. Colegiul vrea sa ii retraga dreptul de libera practica doctorului Mircea Puscasu pentru pozitiile sale publice in legatura cu vaccinarea obligatorie.

Domnilor doctori Vasile AstărăstoaeCacovean AdrianRăzvan Constantinescu, domnule avocat Gheorghe Piperea, domnule jurnalist Paul Ghiţiu, ce se poate face sa impiedicam aceasta nedreptate?!

Peste 3000 de ani oamenii au crezut că Pământul este plat. Cei care nu erau de acord cu această teorie erau lapidați, arși de vii sau ostracizați. Încet, încet s-a ajuns la concluzia (pe bază de dovezi) că forma Pământului este sferică. Dar există și astăzi milioane de oameni care continuă să creadă că Pământul este plat. Dovadă a evoluției societății, ei nu sunt lapidați, arși de vii sau ostracizați. Își susțin punctul de vedere în dezbateri și sunt combătuți cu argumente.

Peste 3000 de ani oamenii au crezut că Pământul este static și în centrul Universului. Cei care nu erau de acord cu această teorie și afirmau că are o mișcare de rotație și de revoluție în jurul Soarelui (de exemplu, Copernic, Galileo Galilei, Giordano Bruno) erau lapidați, arși de vii sau ostracizați. Încet, încet s-a ajuns la concluzia (pe bază de dovezi) că Pământul nu este centrul Universului și are mișcare de rotație și revoluție. Dar există și astăzi milioane de oameni care continuă să creadă că Pământul este static și centrul Universului. Dovadă a evoluției societății, aceștia nu sunt lapidați, arși de vii sau ostracizați. Își susțin punctul de vedere în dezbateri și sunt combătuți cu argumente.

De peste 250 de ani de când Edward Jenner, în anul 1796, a făcut prima inoculare antivariolică, oamenii cred că vaccinarea este o manoperă eficientă și cu riscuri minore în prevenția bolilor transmisibile. Dovezile obținute până în prezent par să susțină acest punct de vedere. Dar există și astăzi milioane de oameni care nu cred în vaccinuri. Unii sunt total antivacciniști (vaccinarea este periculoasă și nenaturală, vezi filozoful Ivan Ilich – Nemesis Medicine) sau moderați care contestă abuzul în vaccinologie și apăra autonomia persoanei. Atitudinea lor deranjează autoritățile sanitare și fanaticii vaccinologiei.

În acest context, o doamnă directoare de la DSP Suceava s-a gândit cum poate să se remarce și să-și mulțumească șefii din Minister, mai ales că însuși premierul Tudose (da, chiar domnul Tudose), se interesează de campania de vaccinări. Avea în județ un medic stomatolog care scria pe Facebook articole antivaccinare. Cum să-l pună la punct? Lapidarea, arderea pe rug sau ostracizarea i-ar fi plăcut, dar nu erau posibile. Să-l dea în penal? Imposibil pentru că medicul nu făptuise o acțiune sau inacțiune materială de a împiedica vaccinarea. Și culmea, în Codul Penal nu este trecut delictul de opinie. Încă. Se poate remedia aceasta omisiune în viitor. Să-l sancționeze administrativ, nu poate pentru că nu îi este subordonat. Și atunci Bingo! Răspunderea disciplinară. Îl reclamă la Colegiu Medicilor Dentiști cu solicitarea de a i se interzice practicarea medicinei. În baza cărei prevederi din lege? Ce articol din Codul deontologic sau din lege a încălcat medicul respectiv? Astea sunt amănunte, fleacuri care nu o interesează pe doamna directoare. Scopul a fost realizat. Toată țara a auzit de ea, șefii sunt mulțumiți, vacciniștii o aplaudă, antivacciniști o blamează – este vedetă.

Ridicolul situației mă întristează pentru că reflectă modul superficial și primitiv în care este tratată o problema atât de serioasă cum este problema vaccinărilor. În locul unor dezbateri profunde și argumentate, în locul unui dialog se recurge la folosirea bâtei și a pumnului în gură.
Dacă peste 3000 de ani se va spune despre vaccinuri………….?
Eppur si muove

Obligativitatea vaccinării, legea coaptă de iudele din Ministerul Sanatatii, este o lege de abator, nazistă, prin care se interpune între părinţi şi copii tirania statului.

Pentru că urmează ca părinţii să fie deposedaţi cu forţa de dreptul de a decide asupra propriului copil: părinţii la puşcărie, copiii în custodia statului totalitar. 

Asta în timp ce absolut toate studiile serioase, independente, în care este arătată partea de umbră toxică, care a făcut ca familii întregi să fie nenorocite prin copiii distruşi după ce au făcut vaccin, sunt ridiculizate, fiind contrapuse studiile finanţate exclusiv de BigPharma. Ca exemplu de manipulare la scară mondială, enormei explozii de autism din SUA şi Europa nu i s-a dedicat NICIUN STUDIU ŞTIINŢIFIC, dar mafia gulerelor albe spune că nu există nicio legătură între vaccinare şi autism. Empiric, este dovedit şi este evident că există, o spun părinţii cu copiii nenorociţi pe viaţă. Dar nu sunt… studii. Deci, nu există – spun ei – vreo dovadă. Gândire tipică de şacali care ne iau drept idioţi.

Ca unul care a denunţat de la început această tiranie bazată exclusiv pe lăcomia marilor concerne farmaceutice ce parazitează banul public în acord cu politicienii vânduţi (care au şi făcut ca Institutul “Cantacuzino” să moară) şi presa dependentă, nu pot să stau impasibil când o voce critică este stopată tiranic de Sistem.

De aceea sunt solidar cu medicul Mircea Puscasu, căruia o hexa-imbecilă din direcţia de sănătate Suceava cere ca să-i fie ridicat dreptul de liberă practică. 
Medicina trebuie să iasă din zona corporatistă, pentru că omul nu este o cornută ţinută în fermă care trebuie să ofere profit patronului combinatului de furaje.

Lăsaţi oamenii să aibă opinii, nu-i forţaţi să gândească precum o turmă de animale gregare!

Ne-au ajuns aproape 50 de ani de gândire unică comunistă, nu suntem capabili să acceptăm gândirea unică globalistă care are ca unic scop profitul pe spatele şi pe sănătatea cetăţeanului şi mai ales a copiilor noştri!

Vaccinarea deja derapează de la dogmă la Inchiziție. A început cu demonizarea și marginalizarea opozanților, continuă cu suprimarea dreptului la opinie și vânătoare de vrăjitoare. Urmează părinții cu cătușe, copii vaccinați cu forța și medicii din opoziție arestați și condamnați sau trimiși la reeducare. Unui nespecialist i se mai tolerează să fie antivaccinist. Mai e blamat, drăcuit sau persiflat grosolan, dar nu-l dă nimeni afară de la serviciu. Însă când apare un medic contra-vaccin, treaba devine gravissimă. Pe ăsta nu e destul să-l demonizezi, trebuie să-l demolezi. Cât timp are pacienți care cred în el și-i plătesc consultațiile, poate supraviețui și vorbi, ca profesionist. Deci, unui asemenea trădător al sistemului trebuie să i se ia pâinea și să devină un neica-nimeni, lipsit de credibilitate.

Pentru că asta e problema: încep să iasă la lumină oameni credibili antivaccinare, oameni cu diplomă.

Până acum s-a tot invocat argumentul că antivacciniștii habar n-au ce spun, că n-au studii de specialitate și nu sunt medici – de parcă doar dacă ești expert ai voie să te pronunți asupra unei chestiuni. În 2008 a existat Rareș Simu, un foarte respectat și cunoscut medic imunolog-alergolog, care a devoalat neajunsurile grave ale vaccinării, într-un interviu rămas unicat. Cumva, cineva i-a pus pumnul în gură. Numai el o poate spune, deși bănuim cine. De atunci omul refuză să mai vorbească public despre vaccinare. Mai mult, dr. Simu e urmărit de sinceritatea trecutului. O anumită parte a presei îl hăituiește pentru că profesează într-o rețea medicală de notorietate, deși a avut acea opinie contrară vaccinării, acum 9 ani. Faptul că rețeaua îl păstrează, deși riscă un deficit de imagine, arată cât de bun medic este și că n-a spus bălării.

Azi îl avem pe medicul Cristian Puscasu Mircea, mărturisitor public contra vaccinării obligatorii. Direcția de Sănătate Publică Suceava a cerut colegiilor medicale să i se ridice îndrăznețului doctor dreptul de liberă practică. Mai mult, DSP Suceava declară public că mai are în bătaia puștii un medic antivaccinist. Democrație, liberă exprimare, dreptul la opinie, respectul profesiei, astea nu mai contează. E mai rău decât la comuniști, unde dacă erai contra regimului nu făceai carieră la oraș, într-un spital dotat, dar te expediau medic la țară. Nici măcar comuniștii nu erau așa de idioți ca să scoată un medic din circuit. Pe șefa DSP, Cătălina Zorescu o găsiți pe FB dacă vreți să-i spuneți ce credeți:

https://www.facebook.com/profile.php…

Graba cu care sunt executați medici care resping dogma vaccinării arată că :
1) sistemul se teme de un efect de domino și de proliferarea ireversibilă a mișcării, prin apariția unor lideri de opinie din zona medicală (în Occident déjà există rebeli, dar nu li se interzice să profeseze, sunt ”doar” minimalizați)
2) nu iese foc fără fum pentru că – și citez chiar din argumentele pro-vacciniștilor – ”niciun medic normal la cap nu se opune vaccinării”… uite că încep să iasă la iveală !

Panica ce cuprinde sistemul, cel puțin în România, îl face și îl va face să greșească grav. Autoritățile vor să vaccineze copiii cu ROR la 9 luni, în loc de un an. Unele cadre medicale, de regulă asistente, nu respectă decizia, fiindcă la această vârstă se aglomerează prea multe vaccinuri pentru copil (hexavalentul e la 11 luni). Adică bagă în organismul ăla mic viruși cu ghiotura, că asta înseamnă vaccinarea. Deci, vom avea și asistente ce vor primi calificativul de incompetente, inconștiente sau criminale (deși până acum erau stimabile și respectabile). Și aceste rebele riscă execuția sumară, prin ejectarea din sistemul medical. Un sistem care se comportă lamentabil în speța vaccinurilor.

Vestea bună e că toate aceste măsuri brutale vor spori furia și hotărârea rezistenților, eventual vor genera alte acte de curaj din partea altor medici. Câțiva medici curajoși pot coopera cu câțiva avocați deciși, ca să oprească demența vaccinării, pe căi legale, constituționale. Antivacciniștii din România nu sunt singuri. Italienii au ieșit în stradă de peste două luni. În Franța e o luptă crâncenă pentru păstrarea ca obligatorii a doar 3 vaccinuri: anti-difteric, polio și tetanic. Atât! Niciun ROR, nimic! Întrebare simplă: cum de n-au avut epidemie de rujeolă, dacă măcar 10% din părinții francezi nu și-au vaccinat copiii?

Până la urmă, dacă n-o să se poată limita vaccinarea cu arme legale se va forma o mișcare subterană, care va găsi metode de eschivă. Românii sunt specialiști în fentarea sistemului. Va fi nevoie ca antivaccinismul să fie declarat act terorist sau atentat la siguranța națională, ca să se forțeze vaccinarea.

În altă dezordine de idei, ca absolvent de istorie :
1) constat că niciodată în istorie n-a existat o rezistență așa de mare față de un tratament medical aparent sau inițial considerat benefic pentru omenire
2) înțeleg că ăsta e unul dintre momentele de orbire grandioasă a omenirii, care ne va afecta următoarele 3-4 generații.

Pe de altă parte îmi place să cred că, în ultimă instanță, organismul își va crea un sistem de apărare contra efectelor nasoale ale vaccinurilor, spre ciuda industriei farma, care speră că va avea clienți permanenți. Pentru că unii tot vor scăpa de supra-vaccinare, chiar dacă e nevoie să se mute în Groenlanda. Undeva, izolat, se va conserva o rasă bazată pe imunitatea naturală, care va primeni rasa bolnavă permanent de la efectele secundare. Tot răul e spre bine: într-un final vom avea o specie imună și la boli, dar și la vaccinuri. Fac haz de necaz. Poate.

Direcţia de Sănătate Publică Suceava acționează pe mai multe paliere pentru realizarea campaniei de vaccinare antirujeolică, atât prin medicii de familie, prin autoritățile locale, dar a cerut inclusiv sprijinul IPS Pimen Suceveanu, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, pentru ca, prin slujitorii bisericii, să susțină popularizarea importanţei vaccinării

DSP Suceava, sub coordonarea Prefecturii Suceava şi cu sprijinul Serviciului de Evidenţă a Populaţiei Suceava şi al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava lucrează la întocmirea unei situaţii privind numărul copiilor care figurează ca neînscrişi pe listele medicilor de familie, pentru ca aceştia să fie mobilizaţi la vaccinarea antirujeolică. Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă că instituţia a solicitat Serviciului de Evidenţa a Populaţiei Suceava o situaţie privind numărul de copii din grupele de vârstă  9-11 luni, 1-4 ani şi 5-9 ani din judeţul Suceava.

Ea a spus că au fost solicitate aceleaşi date de la Casa de Asigurări de Sănătate, care au transmis DSP Suceava tabele cu copiii din aceleaşi grupe de vârstă, înscrişi pe listele medicilor de familie.

“Comparând cele două baze de date, adică număr total de copii aflaţi în evidenţe la nivel de judeţ, 75800 de copii, cu cele de la CAS care arată că sunt 67000 de copii care figurează pe listele medicilor de familie, am constatat această diferenţă de 8300 de copii, care nu se regăsesc pe listele nici unui medic de familie. Am încercat să ne explicăm şi noi de unde apare această diferenţă şi am pus-o pe seama celor plecaţi în străinătate, copiilor mutaţi în alte judeţe, copiilor aflaţi sistemul de plasament social, dar chiar şi aceste explicaţii nu justifică această diferenţă de 8300 de copii”, a explicat Zorescu.

Ea a spus că, pe parcursul acestor zile, sub coordonarea Prefecturii şi cu sprijinul celor două instituţii, Serviciul de Evidenţă a Populaţiei şi Casa de Asigurări de Sănătate Suceava, vor fi comparate cele două baze de date pentru a selecta acei copii care nu apar înscrişi pe listele medicilor de familie şi vor fi grupaţi pe localităţi, astfel că în perioada următoare şi reprezentanţii DSP Suceava vor merge” ţintit” în comunităţile unde aceştia apar.

“Cu Primăriile, cu asistenţii noştri comunitari, vom identifica aceşti copii şi îi vom mobiliza la vaccinare la medicii din localităţile respective, care sunt obligaţi să-i vaccineze indiferent dacă sunt sau nu înscrişi pe listele lor. Considerăm că aceasta este prioritatea, copilul să fie vaccinat, urmând ca, ulterior, părinţii să decidă la ce medic de familie vor să-i înscrie”, a precizat Zorescu.
Ea a arătat că în judeţul Suceava comunităţile de rromi colaborează bine cu autorităţile sanitare, un exemplu în acest sens fiind comunaVadu Moldovei, unde acoperirea vaccinală este foarte bună, iar medicul de acolo are mulţi copii înscrişi pe listele sale şi se implică foarte mult.

Medicul epidemiolog sucevean a subliniat că rata de acoperire vaccinală este mai mică în mediul urban, unde sunt multe persoane intelectuale, care au unele “dileme”, dar şi  acces la mai multe surse de informare. Directorul adjunct al DSP Suceava a menţionat că dacă medicii de familie s-ar implica mai mult în această perioadă şi şi-ar face timp să discute cu părinţii şi să le explice rolul şi importanţa vaccinării,  rata refuzurilor la vaccinare ar fi mult mai mică.

Ea a spus că primarii din comunele şi localităţile urbane au promis că vor sprijini această campanie de vaccinare antirujeolică, iar în cazul unor situaţii în care părinţii nu dispun de mijloace de transport pentru a aduce copii la vaccinare, autorităţile publice locale pot pune la dispoziţie microbuze sau alte mijloace de transport. Zorescu a mai spus că DSP Suceava a aprovizionat cu vaccin ROR cele şapte centre de vaccinare organizate în localităţile şi comunele din judeţ unde nu sunt cabinete ale medicilor de familie adăugând că există disponibilitate din partea medicilor de familie din localităţile învecinate pentru a merge în aceste centre.

Medicul epidemiolog sucevean a subliniat că pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a campaniei de vaccinare antirujeolică este nevoie de sprijin şi resurse financiare din partea decidenţilor de la nivel naţional pentru a putea fi tipărite afişe şi pliante informative referitoare la importanţa vaccinării şi pentru trimiterea unor scrisori părinţilor care au copii care nu au fost vaccinaţi.
Directorul adjunct al DSP Suceava a precizat că instituţia a transmis, marţi, o scrisoare Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuţilor şi IPS Pimen  în care se solicită sprijinul pentru susţinerea campaniei de vaccinare antirujeolică.

”Având în vedere că în ţara noastră evoluează o epidemie de rujeolă (pojar), care însumează până în prezent peste 8.000 de cazuri şi 32 de decese, vă aducem la cunoştinţă că Ministerul Sănătăţii derulează o campanie susţinută de promovare a vaccinării antirujeolice a copiilor, fiind demonstrată eficienţa acestui vaccin în prevenirea îmbolnăvirilor. Deoarece întotdeauna aţi sprijinit demersurile pentru sănătatea populaţiei, ne adresăm dumneavoastră cu rugămintea ca, prin slujitorii bisericii, să fiţi alături de noi în popularizarea importanţei vaccinării. Ne exprimăm convingerea că doar acţionând împreună, diseminând informaţii corecte în rândul populaţiei, putem contribui la stoparea acestei epidemii”, se arată în scrisoarea DSP Suceava.

„Mi-am vaccinat copilul împotriva rujeolei. Bravo! Da, dar a făcut un autism!”

Nimeni nu este împotriva vaccinurilor! Dimpotrivă, am fi cu toţii mulţumiţi ca să-şi îndeplinească rolul. Din păcate tot ele par a provoca alte maladii grave, sau chiar decesul. Şi tocmai tăcerea, poziţionarea arogantă şi obraznică a industriei farmaceutice şi a autorităţilor de pretutindeni, cazurile flagrante de îmbolnăvire, refuzul acceptării unei reale analize ştiinţifice non-partizane, impunerea lor dictatorială îndreptăţesc poziţiile de contestare şi refuz.

În Franţa, noul guvern a anunţat, prin ministrul sănătăţii, Agnes Buzyn, introducerea a 11 vaccinuri obligatorii în loc de 3, câte sunt acum, provocând o dezbatere „turbată” şi acuzaţii îndreptăţite de legiferare a intereselor sectorului farmaceutic, „Big Pharma”, cu atât mai mult cu cât, au dispărut brusc de pe piaţă dozele ieftine ale vaccinurilor neobligatorii (acum anunţate ca obligatorii) de care putea dispune populaţia după bunul plac.

La noi, o ştire din 17 iulie ne anunţă că: Ministerul Sanatatii va incepe o campanie de vaccinare impotriva rujeolei, cu implicarea autoritatilor locale, urmand ca marti sa fie organizata o videoconferinta comuna cu Ministerul Afacerilor Interne, cu prefectii de judete, cu reprezentanti ai Directiilor de Sanatate Publica si ai medicilor de familie, a anuntat luni ministrul Sanatatii, Florian Bodog, potrivit News.ro. Autoritatile locale vor trebui sa identifice copiii cu varste intre noua luni si noua ani – grupele de varsta cele mai afectate de epidemie – care nu au fost vaccinati, dar si locurile in care acestia vor fi imunizati, in cazul in care in localitatile respective nu sunt unitati medicale. (HotNews) şi ne retrimite în această dilemă care persistă, la această întrebare (vezi titlul), care, după 223 de ani de la descoperirea primului vaccin (1796, Edward Jenner),  produce dezbateri furtunoase în state mult mai „civilizate” decât „înapoiata” noastră Românie. De ce? În primul rând pentru că este refuzată cu obstinaţie, cu rea intenţie chiar, o dezbatere reală, o analiză minuţioasă şi obiectivă a acestor produse, a efectelor lor bune şi rele reale şi a echilibrului dintre aceste efecte. Cum ar fi, de exemplu, dacă salvează o viaţă şi pune în pericol alte cinci (voi reveni cu detalii).

În schimb apar legi şi decizii administrative obligatorii sau/şi sancţionatorii.

În presa nomenclaturistă de pretutindeni sunt incriminaţi public cei care se opun vaccinurilor, degetul acuzator îi demască ca duşmani ai (sănătăţii) poporului, ca focare de boală şi moarte, dar acelaşi deget nu scoate o vorbă despre fundamentul ştiinţific pe care aceştia se bazează în refuzul lor şi despre lipsa unei clarificări publice, dincolo de orice îndoială. Fundament ştiinţific constituit din sute, poate mii de studii independente, care demască problemele grave ale vaccinurilor, de la introducerea lor până astăzi.

Cum tot la fel de ciudat, dacă nu, prin prisma studiilor amintite, criminală este şi poziţionarea făţişă a autorităţilor (din toată lumea, nu numai din România) de partea Big Pharma neimplicarea acestora, inclusiv a celor juridice, în elucidarea dezbaterii şi, eventual, pedepsirea exemplară a firmelor şi persoanelor vinovate, şi stoparea imediată a producţiei vaccinurilor criminale.

Care ar fi interesele companiilor şi deci cointeresarea autorităţilor? Simplu: gândiţi-vă că numai în România ar fi vorba de o piaţă de câteva milioane de persoane (şi vorbesc numai despre vaccinurile destinate copiilor). Iar dacă, de exemplu, un al doilea pas după impunerea prin lege a obligativităţii vaccinării copiilor ar urma cel al vaccinării întregii populaţiei împotriva gripei, de exemplu, înţelegeţi cam care ar fi miza? Atunci, nu avem dreptul să avem îndoieli şi să cerem, aşa cum o fac şi cei din Franţa sau SUA, analize independente?

Câteva întrebări legitime

Sunt vaccinurile necesare? Sunt ele indispensabile şi, mai ales, inofensive? Cercetarea medicală, din cadrul marilor concerne, sau finanţată de acestea, este corectă? Care sunt efectele lor adverse reale? Sunt motivate efectele de lăcomia firmelor, adică de folosirea unor ingrediente toxice ieftine? Pot fi eliminate „defectele” pentru ca vaccinurile să-şi îndeplinească scopul iniţial fără efecte negative?

Din păcate, de cele mai multe ori, şi pentru că aşa manevrează Big Pharma ceea ce apare în media, dezbaterea care răzbate în aceasta – atunci când reuşeşte, sau, mai bine zis, când este dorită de Big Pharma – este cea privind poziţia de refuz total al vaccinurilor. Presa „mare” (nomenclaturistă) este plină de reclamele produselor farmaceutice. Beneficiile vaccinurilor sunt prezentate populaţiei triumfalist, dar simplist, incomplet, chiar mincinos. Sunt menţionate numărul de cazuri ale maladiilor înainte şi după introducerea vaccinului. Dar nu se spune nimic despre mortalitatea specifică fiecărei maladii „vaccinate” şi mortalitatea sau efecte de altă natură induse de vaccinări.

În schimb, studiile şi cercetările care pun în evidenţă gravele pericole nu pătrund în aceasta şi, deci nici nu ajung la marea masă. (Robert F Kennedy, nepotul lui JFK, prezent în aprilie 2017 în emisiunea celebrului Tucker Carlson de la Fox News, a dezvăluit că este doar a doua oară când a primit acceptul de a prezenta  problemele vaccinurilor, evidenţiate de cercetări independente, pe o platfomă media de o asemenea importanţă.) Sunt însă lăsate să pătrundă, chiar împinse în mod strategic de aceeaşi Big Pharma doar poziţiile de respingere totală, atribuite unor retardaţi, înapoiaţi, fundamentalişti (eventual, şi cu atât mai bine, religioşi), dezaxaţi, fără a se menţiona motivele opoziţiei acestora.În felul acesta, sunt trimise în derizoriu toate criticile, chiar  rezultatele ştiinţifice, se pune capacul pe orice dezbatere publică serioasă şi banii curg mai departe pe conducta gigantică a Big Pharma.

Oportunitatea, calitatea și siguranța (adică, cât de inofensive, nedăunătoare sunt) vaccinurilor

Să coborâm în concret. Două dintre substanţele deosebit de toxice pentru organismele vii sunt mercurul şi aluminiul. Ele nu ar trebui să se găsească nici în hrana, nici în apa, nici în vaccinuri. Şi totuşi sunt prezente în acestea de aproape 100 de ani.

Dosarul lui Robert F Kernnedy se referă la prezenţa, în vaccinurile actuale, a mercurului, prezenţă pe care sute de studii au relevat-o ca un pericol semnificativ pentru dezvoltarea de boli neuro-degenerative. Într-o conferinţă de presă ţinută la National Press Club, el a oferit chiar o recompensă de 100.000 de dolari celui care va reuşi să demonstreze că injectarea mercurului la nou-născuţi este fără riscuri.

Mercurul copilăriei noastre

O mega-analiză publicată în  Bio Med Research International relevă pericolele grave ale Thimerosalului, un compus organic pe bază de mercur, folosit în multe vaccinuri pentru copii şi găsit ca dăunător de peste 165 de studii. Intre acestea 16 au fost direcţionate către efectele acestuia privind decesul, acrodinia (Sau extremităţi dureroase. Simptome: iritabilitate, fotofobie, decolorarea roz a mâinilor şi picioarelor, polineuritis. Afectează copii mici şi se datorează intoxicării cu mercur!!! De unde mercur în organisme de-abia sosite în lume?); otrăvirea, reacţiile alergice, malformaţiile, reacţiile auto-imune, sindromul Well, întârzierea dezvoltării, sindromul ADH şi autismul.

Chiar dacă inclusiv un studiu realizat de epidemiologi ai United States Centers for Disease Control and Prevention (CDC) a relevat creşterea de 7,6 ori a riscului de autism din cauza expunerii la Thimerosal în timpul copilăriei, poziţia instituţiei este „că nu există nicio legătură între vaccinurile care conţin Thimerosal şi autismul la copii”. Această poziţie este bazată pe alte şase studii epidemilogice realizate în comun cu centrul, sau sponsorizate de către acesta şi care spun că totul este ok.

Dar, în urmă cu doi ani, dr William Thompson, un om de ştiinţă de la CDC a dezvăluit public că centrul avea de mult timp cunoştinţă de legătura cu autismul a Thimerosalului şi a dat exemple de date importante ascunse publicului. Dr Thompson însuşi a fost autor sau co-autor la mai multe studii ale CDC, care respingeau legătura dintre vaccinuri şi autism  (vezi (Thompson, et al. 2007, Price, et al. 2010, Destefano, et al. 2004).

Conforma declaraţiilor, el şi colegii lui „au ascuns informaţii importante”, el „a fost complice şi a cauţionat acest lucru”, îi era ruşine şi regreta că a „făcut parte din această problemă”. (sursă) (sursă).

Un alt studiu, publicat în Translational Neurodegeneration, de dr Brian Hooker, a găsit o creştere a riscului de autism cu 340 % la copiii afro-americani care au primit un vaccin împotriva rujeolei, rubeolei şi oreionului. Şi ce să vezi: studiul a fost ulterior retras (şi nu mai poate fă găsit), iar dr Thompson a retractat şi el afirmaţiile sale.

În schimb, Dr. Jose G. Dorea, profesor la universitatea din Brasilia, departamentul ştiinţelor nutriţiei afirmă că: „Chiar dacă sunt utilizate de mult timp ca ingrediente active în medicamente şi fungicide, nivelul de inofensivitate a acestor substanţe nu a fost niciodată determinat, nici pentru animale, nici pentru oameni, ceea ce era obligatoriu pentru foetus, nou-născuţi, copii mici şi chiar copii mai mari.

Un studiu efectuat în Guinea Bissau de cercetători scandinavi, dat publicităţii în ianuarie 2017 şi semnalat într-un articol de acelaşi  RF Kennedy, arată că vaccinul pe cale orală contra difteriei-tusei convulsive-tetanosului-poliomelitei multiplică mortalitatea infantilă de la cinci ori la zece ori.

Aluminiul cel de toate zilele

Similare sunt şi problemele provocate aluminiu conţinut de vaccinuri ca adjuvant de peste 90 de ani şi pentru care, nici până astăzi, Food and Drug Administration (FDA) şi producătorii de vaccinuri nu au reuşit să realieze studii şi teste care să prezinte inofensivitatea sa, deşi este utilizat pe scară largă. În Franţa, de exemplu, peste 60 % dintre vaccinuri conţin aluminiu.

Dr Christopher Shaw, profesor la universitatea din Columbia Britanică, la departamentul de neuroştiinţe, susţine că vaccinul împotriva infecţiilor cu papillomavirusul uman este un vaccin care a fost împins prin marketing, ale cărui beneficii sunt mult exagerate şi ale cărui pericole mult subestimate.

Poziţia lui este susţinută şi de personaje din BIG PHARMA, cum ar fi Dr Peter Rost, fost vice-preşedinte al Pfizer. Dezvăluirile sale sunt incluse în documentarul One More Girl despre vaccinul Gardasil Detalii despre scandalul Gardasil din SUA găsiţi la linkul anterior şi nu voi cita decât declaraţia lui Marica Angell, fostul redactor şef al The New England Journal of Medicine, una dintre cele mai prestigioase reviste medicale la nivel mondial:

„Nu mai este posibil să credem mare lucru din cercetarea clinică publicată, sau să ne bazăm pe judecata unor medici pe care ar trebui să ne bizuim sau pe liniile directoare medicale oficiale. Am ajuns cu neplăcere la această concluzie în cei 20 de ani ca eidtor al revistei”

Câteva întrebări finale

1. Acronidia, reacţiile alergice, malformaţiile, reacţiile auto-imune, sindromul Well, întârzierea dezvoltării, sindromul ADD şi autismul sunt maladii care pur şi simplu au explodat în ultima jumătate de secol, iar cauzele acestei explozii au fost puse pe seama mediului, hranei, radiaţiilor etc. Dar, după cum arată clar studiile menţionate în articol, nu ar fi mai logic ca o mare parte din ele să fie cauzate de vaccinuri?

2. Prospectul oricărui medicament conţine reacţiile adverse, adică  efectele colaterale. Inofensiva aspirină are 21 de posibile reacţii adverse, dintre care unele serioase – de exemplu, la copii şi adolescenţi, sindromul Reye, adică afectarea gravă a ficatului şi creierului. Şi cu cât mai direcţionate sunt medicamentele, cu atât mai mare riscul de a trata ceva şi a provoca alte probleme grave. Şi atunci, nu este plauzibil ca vaccinurile, injectate în trupurile firave ale copiilor, chiar de la naştere, să aibă efecte secundare grave?

3. Oare nu ar trebui cunoscute efectele bune şi rele, iar decizia  de vaccinare să aparţină părinţilor pe deplin informaţi şi nu unei decizii administrative de obligativitate?

4. Oare nu sunt deja destule elemente pentru a acuza de genocid şi deteriorare în masă a condiţiei de sănătate a populaţiei firmele producătoare de vaccinuri?

5. Când ne va prezenta ministerul sănătăţii elementele componente ale vaccinurilor cu posibilele lor efecte şi poziţia sa – bazată de cercetări, analize, studii independente, nu finanaţate de sectorul Big Pharma – faţă de actualele vaccinuri, alta decât fugărirea celor care, din motive întemeiate, se opun vaccinării copiilor lor?

6. Înţeleg cei care vor să impună dictatorial vaccinarea obligatorie că pot răspunde, în cazuri concrete, în faţa justiţiei pe baza studiile independente, absolut acceptabile în faţa oricărei instanţe?


Categorii

Iulian Capsali, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Vasile Astărăstoae, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “VACCINAREA OBLIGATORIE – TOT MAI APROAPE DE TEROAREA TOTALITARA. Raportul ministrului BODOG, inca un PR pentru achizitii de la marile companii/ PRIM-MINISTRUL TUDOSE doreste nimic mai putin decat DECADEREA DIN DREPTURI A PARINTILOR CARE REFUZA VACCINAREA!/ DSP Suceava cere ELIMINAREA DIN RANDUL MEDICILOR a unui stomatolog care exprima OPINII ANTI-VACCIN si vrea implicarea BISERICII in dubioasa campanie care are ca pretext EPIDEMIA DE RUJEOLA. Si e doar inceputul…/ NOUA ORDINE VACCINATORIE sau decimarea populatiei in profitul BIG PHARMA?

 1. sa mai imi dau si eu cu parerea: daca spunem ca sintem impotriva vaccinurilor (unora dintre ele) se va spune ca sintem inapoiati, patru clase primare si alea cumparate pe valuta (din Italia sau Spania), melodia clasica; sa zicem altfel: dom’ne, noi sintem pentru progres si civilizatie, pentru cîte mai multe vaccinuri (chiar si pentru coruptie)… dar, tinind cont ca sint niste probleme, hai sa lansam un program de cercetare stiintifica la scara nationala, implicînd toate universitatile romanesti si cercetatorii din Romania, sa vedem mai bine care este natura problemelor, ce solutii trebuie aduse… si pîna atunci, vaccinurile actuale fiind nesigure, oprim totul sau aproape totul, ca nu putem risca sanatatea publica; acuma, daca sint care nu-s de acord cu asta, le spunem la baietii veseli ca ei sint inapoiati din moment ce se impotrivesc progresului si cercetarii stiintifice, ca un adevarat om de stiinta cauta sa verifice adevaruri spuse de altii (nu le inghite asa ca apa de izvor), daca rezultatele sint repetabile si pot fi reproduse si in alte laboratoare, poate venim noi cu idei mai bune, etc etc

 2. Cutremrator! Incepe sa semene tot mai mult cu distopiile clasice de acum.
  Un singur repros: macar de acum inainte sa scrieti Ministerul Satanatii si nu Ministerul Sanatatii.

 3. Pingback: PREMIERUL TUDOSE INSISTA AGRESIV: parintii care nu vaccineaza sunt IRESPONSABILI; legea vaccinarii OBLIGATORII trebuie emisa PRIORITAR. Totodata, declara ca ”VREA SA CREADA” in calitatea VACCINURILOR IMPORTATE/ Replica medicului MIRCEA PUSCASU - Cuvâ
 4. Pingback: PREMIERUL TUDOSE INSISTA AGRESIV: parintii care nu vaccineaza sunt IRESPONSABILI; legea vaccinarii OBLIGATORII trebuie emisa PRIORITAR
 5. si mai vin cu o adaugare: cei care s-ar opune unui program de cercetare cum l-am descris in postarea anterioara (banuiesc ca multi, cu pozitii administrative bine platite, dornici de afirmare pupînd spatele puternicilor zilei, s.a.m.d.), ei, ca sa-si justifice pozitiile lor pro-vacinare fortata, sa fie intrebati: ce/cîte articole stiintifice, publicate in reviste internationale avînd comitet de lectura, recunoscute pe plan international ca publicînd rezultate fundamentale, majore, au ei? cît de mult sînt citate pe plan international articolele lor? adica, ce probitate stiintifica invoca ei pentru a-si justifica luarile de pozitie? pai, daca singurul lucru pe care pot sa-l faca este sa invoce rezultatele stiintifice ale altora (cam ca papagalii…), atunci nu-s credibili ca cercetatori stiintifici intr-o problema de natura fundamentala, ci doar ca simpli practicieni (e nevoie si de ei, nu-s dispretuitor!) si atunci ei comenteaza pe un domeniu unde nu-s competenti (au zis unii ca vaccinurile sînt sigure, noi îi credem pe cuvînt…)

 6. La mine in bloc, recent inca un copilas a fost lovit de autism. A facut o forma mai severa decit intirzierea in dezvoltare si vorbire a altuia, tot din vecinatate. In acelasi timp, copila unei familii cu mama vaccinista convinsa tocmai a iesit din convalescenta dupa…. pojar!
  Constat din ce vad in jurul meu ca, in ciuda insultelor gratuite aruncate prin media, nu oamenii cu “4 clase” se opun vaccinurilor. Acestia au o incredere oarba in medici, ca doar le vor binele, nu-i asa? Ba chiar se pronunta vehement pentru vaccin.
  Sper ca exemplul dat de Mircea Cristian Puscasu sa nu ramina unul singular. Dumnezeu sa-l apere si sa-l intareasca, sa nu se lase intimidat de o… Zorescu. Culmea obrazniciei, femeia mai cere si sprijinul Bisericii ca sa-i duca pe copilasii sanatosi la vaccinare cu microbuzele ca la abator, ca pe niste mielusei la junghiere.
  Trebuie sa fii orb sa nu vezi cit s-au inmultit si la noi cauzele de retard in dezvoltare sub diferite forme. Inainte de a porni vinatoarea de copii nevaccinati, neinregistrati la medicii de familie in judetul SV, ar trebui intocmita o situatie cu cei care sint deja, starea lor de sanatate legata de vaccinurile administrate si apoi facut acelasi demers pentru ceilalti.

 7. Admin: sigur că nu e. “Opoziția” e parte din scenariul teatrului. Asta e doar o iluzie pentru prostirea lumii care zace în superficialitate. Pe când direcțiunile de la împărăția globală se execută dincolo de cortine și mai presus de jocul de-a politicul.
  Lumea asta nu mai are frică de Dumnezeu, dar tremură la fiecare poruncă anti-hristică și aleargă mai-toți să o împlinească cu sârguință…

  Dacă nici acum nu e timpul pentru pocăință cu lacrimi amare, rugăciune, post și priveghere de toată vremea atunci când?…

 8. Pingback: REGIMUL SANCTIUNILOR DIN NOUL PROIECT AL LEGII VACCINARII OBLIGATORII/ Delir vaccinist: FUNERIU vrea ca opiniile anti-vaccin sa fie considerate INSTIGARE LA CRIMA/ DE CE ESTE VACCINAREA FORTATA O CRIMA? - pledoaria unui suporter al vaccinarii
 9. mai mult ca probabil ca legiuitori forteaza vaccinarea populatiei, pentru ca face parte din controlul populatiei. apoi urmeaza, au si interesul financiar, (sunt sume fabuloase, care rezulta din vinderea vaccinurilor) si totusi, cum se face ca legiuitorilor nu le pasa, de sutele de mii de persoane, care se culc flamande la noi in Romania?, oare aceasta nu afecteaza, sanatatea????( nu vreau sa intru in detalii).sigur ca da si daca intr adevar legiuitorilor le ar pasa de popor, ar trebui sa rezolve problema saraciei in primul rind,din Romania, care afecteaza si inbolnaveste populatia tari. este f simplu sa deducem, scopul deabolic al legiuiitorilor,SA NU RENUNTAM LA LUPTA

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare