Victor Ponta la PENTICOSTALI in timpul vizitei din SUA (VIDEO). DE CE ESTE ATAT DE INFLUENTA ACEASTA SECTA?

25-02-2012 1 minut Sublinieri

Liderul PSD Victor Ponta a participat, alături de soţia sa Daciana Sârbu şi echipa PSD cu care s-a deplasat în SUA, la slujba Bisericii Penticostale „Elim” din Chicago. Declarându-se emoţionat, social-democratul a salutat comunitatea şi a urat sănătate,  linişte şi “copii cât mai mulţi”, informează replicaonline.ro.

Prezenţi la serviciul divin al Bisericii “Elim”, social-democraţii Victor Ponta, Daciana Sârbu, Corina Creţu, Cătălin Ivan şi Gianina Puşcaşu s-au ridicat, pe rând, pentru a fi salutaţi de românii prezenţi la slujbă. Nu au fost aplaudaţi, pentru că Biserica Penticostală nu permite astfel de gesturi, dar au primit în schimb binecuvântarea, “care valorează mai mult decât multe aplauze”.

Victor Ponta a adresat şi un salut comunităţii:Doresc doar să vă spun că sunt foarte emoţionat. Vă multumesc foarte mult pentru această întâlnire, vă aduc un gând bun din inimă, din România, ţara noastră a tuturor. Aşa cum Dumnezeu a dat azi o zi frumoasă şi soare mult, imi doresc să ne dea şi nouă, celor din România şi dvs, cât mai multă sănătate, linişte, familie fericită, copii cât mai mulţi. Dumnezeu să vă binecuvânteze şi pe dvs şi pe toţi românii“.

Deşi scurt, discursul social-democratului nu a scăpat de criticile credincioşilor penticostali, nemulţumiţi că Ponta nu a aprofundat cultul menţionat. O mostră de critică se găseşte pe site-ul orizonturieterne.ro: “Poate că era într-adevăr emoționat, dar limitarea rostirii binecuvântărilor/urărilor doar la sănătate, liniște și la o familie fericită cu copii cât mai mulți reflectă o informare superficială asupra cultului penticostal. Pentru a fi credibil într-o urare trebuie să ai la bază exemplul personal, iar dacă acesta lipsește afirmațiile pot fi catalogate ca fariseism. Astfel rămâne aceeași strategie politică, pe care o aplică în România, de-a se pune bine cu o anumită categorie de oameni, totul rezumându-se la politică! Așadar, prin expresia „copii cât mai mulți” folosită în acest context Victor Ponta dă dovadă de fariseism și de o politică cam stângace”.

Nota noastra:

Secta penticostalilor este curtata de Ponta pentru ca este foarte influenta.

Ne reamintim de ce spunea Cornel Nistorescu despre legaturile dintre penticostalii din SUA si actuala putere, mentionate de el in contextul discutiilor despre regionalizare:

In acest moment guvernul este dependent de o grupare penticostala provenita din zona Arad-Oradea care promoveaza decizii ce sunt impotriva Romaniei in acest moment. Nu e vorba despre o simpla prostie. Penticostalii, la randul lor, sunt condusi din alta parte. E o grupare de la Chicago, cu prelungiri si relatii inclusiv la Washington si New York si care exercita in acest moment o influenta majora. Ideea e sa creezi o problema majora acestei coerente teritoriale care este Romania.

Cat despre Ponta, ne amintim de brusca sa “convertire” odata cu numirea noului premier, M-R Ungureanu:


Categorii

1. DIVERSE, Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri..., Razboiul impotriva Romaniei, Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Victor Ponta la PENTICOSTALI in timpul vizitei din SUA (VIDEO). DE CE ESTE ATAT DE INFLUENTA ACEASTA SECTA?

  1. Pingback: BASESCU A FOST SUSPENDAT, DAR NU SE PREDA. EUROPA SI AMERICA FAC ZID IN JURUL SAU. Agentii minciunii si… cine conduce cu adevarat Romania? FARA ILUZII SI ALTERNATIVE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  2. Pingback: Alianta Familiilor din Romania, antrenata in propaganda neoprotestanta pro-ARD? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  3. Pingback: Pogorarea Duhului Sfant: DE LA DARUL VORBIRII IN LIMBI LA “BOLBOROSELILE” PENTICOSTALE/ Cum intristam si alungam Duhul Sfant de la noi?/ DEMOLAREA SI DESCRESTINAREA SARBATORII PRIN DUH LUMESC SI RE-PAGANIZARE - Recomandari
  4. Pingback: Pogorarea Duhului Sfant: DE LA DARUL VORBIRII IN LIMBI LA “BOLBOROSELILE” PENTICOSTALE/ Cum intristam si alungam Duhul Sfant de la noi?/ DEMOLAREA SI DESCRESTINAREA SARBATORII PRIN DUH LUMESC SI RE-PAGANIZARE | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare