Se intampla in Texas: oficiali ai administratiei Obama ar fi incercat sa interzica folosirea cuvintelor Dumnezeu si Iisus la serviciile funerare. CARE ESTE TALCUL PROVOCARII SI CARE E LEGATURA DINTRE BILDERBERG SI MISTICA ANTIHRISTICA NEOPROTESTANTA?

12-07-2011 3 minute Sublinieri

Houston, Texas, 8 iulie, 2011 – Trei organizatii ale veteranilor au pretins ca oficialii administratiei Obama ii forteaza sa nu mentioneze Dumnezeu sau Iisus in timpul serviciilor funerare la un cimitir national din Texas. Fox News a informat saptamana trecuta ca Veteranii Razboaielor din Strainatate, Legiunea Americana si National Memorial Ladies au spus unui judecator fedral ca Departamentul SUA al Afacerilor Veteranilor cenzureaza rugaciunile de la funerariile organizate la Cimitirul National de la Houston.

Grupurile de veterani spun ca, procedand astfel, directorul cimitirului si alti oficiali guvernamentali creeaza ”ostilitate religioasa” si violeaza primul amendament al drepturilor veteranilor.  ”Ni se spune ca nu mai putem spune ”Dumnezeu sa te binecuvanteze”, ”Dumnezeu sa iti binecuvanteze familia”, afirma Marilyn Koepp, un voluntar de la National Memorial Ladies. Un alt participant, Nobleton Jones, a spus ca s-a simtit umilit cand a fost oprit sa spuna Dumnezeu in timpul unei ceremonii de salut cu focuri de arma.

”Spun oamenilor ”cerem ca Dumnezeu sa daruiasca familiilor voastre har, mila si pace”, si asta, de asemenea, a fost cenzurat”, a spus Jones.  CBS News a informat cum capela cimitirului ”se pretinde ca a fost inchisa, crucea si Biblia au fost inlaturate, si se spune ca va fi folosita ca un ”loc de intalnire” cand va fi deschisa”. Conform Fox News, Departamentul de Afaceri al Veteranilor a spus intr-o pozitie oficiala ca ”respecta fiecare veteran si dreptul familiei sale la o inmormantare ce onoreaza traditia credintei lor.

Aceste alegatii au aparut doar dupa o luna de cand un judecator federal a fost fortat sa emita un ordin provizoriu prin care a blocat oficiali federali ce voiau sa cenzureze un pastor ce dorea sa foloseasca cuvintele ”Iisus Hristos” in invocarea sa la un serviciu Memorial Day la acelasi cimitir.

Nota noastra

Asa cum se poate intelege din stirea de mai sus, este vorba despre serviciile publice organizate de functionari federali, adica de cei care depind direct de administratia Obama, si de cimitirele ”nationale”, federale. Serviciile funerare din cimitirele statelor americane sau serviciile cimitirelor private nu constitutie obiectul unor astfel de practici specifice corectitudinii politice.

Este, pe d eo parte, semnificativa incercarea administratiei Obama de a impune cat mai multe reguli agresiv anticrestine, pe linia cea mai violenta a corectitudinii politice, pe masura ce se apropie sfarsitul mandatului presedintelui democrat, cel care a facut cele mai multe demersuri in favoarea gruparilor gay.

Este curios insa faptul ca aceste provocari, dezmintite la nivel oficial de Departamentul Veteranilor al SUA, au loc tocmai in Texas. Tot in Texas au avut loc alte tentative similare, cand un judecator a incercat sa interzica folosirea acelorasi cuvinte la o ceremonie de deschidere a anului scolar.

De ce au loc aceste provocari intr-una din proviciniile cele mai traditionaliste ale SUA? Poate pentru ca guvernatorul statului Texas, Rick Perry, pare ca va fi contra-candidatul republican al presedintelui Barack Obama. Cel putin Bilderberg asa a dat de inteles.

Ceea ce se stie mai putin este ca Rick Perry joaca pe cartea protestantismului american habotnic. Astfel, el a propus o zi de rugaciune si post pe 6 august, pe un mare stadion din Texas, pentru ca natiunea americana sa-si intoarca fata catre Dumnezeu si sa primeasca calauzire in problemele cu care se confrunta (criza economica, terorismul, degradarea culturii americane). In realitate, evenimentul ar fi destinat pregatirii terenului pentru anuntarea candidaturii la prezidentiale.

Asadar, un candidat agreat de Bilderberg ce cheama poporul american si toti guvernatorii statelor la o zi de post si rugaciune, “asa cum scrie in cartea lui Iona”, pentru a-l cita pe guvernator?! Nu cumva e ceva putred in America?

Sa fie oare pregatit terenul pentru ca mistica obamiana socialist-progresista sa fie inlocuita de mistica neoprotestanta care crede ca venirea lui Iisus va avea loc nu pentru a sfarsi lumea aceasta pentru Ierusalimul cel Ceresc, ci pentru a inaugura imparatia milenarista in care ar domni ca un rege peste lumea aceasta cazuta? Practic, o mistica antihristica, similara celei specifice actualei conduceri a Israelului si celei a actualei conduceri a Iranului.

Deocamdata insa avem de-a face doar cu supozitii. Timpul ne va arata daca alegerea Bilderberg merge in acest sens…

Legaturi:

 

(…) In acest sens, discursul presedintelui american Obama ne readuce aminte de potentialul sau simbolic de inainte-mergator (unul dintre`…) al antihristului care i-a fost atribuit: discursul sau este fermecator (la modul propriu, adica magico-hipnotic), mesianic, vorbeste despre momentul privilegiat in care istoria se face in fata ochilor nostri, despre inspiratia si tipul de democratie pe care Egiptul il propune lumii (asa care va sa zica: democratie inseamna revolte!) si, evident, nu se putea rata… evocarea unitatii intre crestini si musulmani, “revolutia ecumenismului”!

La fel de “mesianic” este si liderul care, prin discurs, este la capatul diametral opus lui Obama – Mahmoud Ahmadinejad, presedintele Iranului. Mesianismul iranian asteapta pe Mahdi, cel care va pune la respect dusmanii islamului si va face ca dreptatea (islamica, evident) sa fie instaurata pe pamant – deci tot raiul pe pamant (al lor) il vor si revolutionarii mistici musulmani.

Pe fundalul acestor mesianisme politice care lasa putin loc de …speranta privitor la instaurarea unui ultim totalitarism, gasim o a treia categorie de asteptare mesianica – cea iudaica. Evreii – in special cei care, ca actualul premier Netanyahu – fac parte din aripa dura iudaica, inteleg profetiile din Vechiul Testament in cheie proprie: se asteapta la un conflict major in care crestinii si musulmanii ataca Israelul, ca apoi sa apara propriul lor “mesia”, care sa restaureze imparatia lui Israel. Deh, ca daca pe Cel adevarat nu L-au primit, acum trebuie sa mai vina inca unul… Care nu va fi altul decat Antihristul.

Asadar, trei tipuri de mesianisme revolutionare – cel socialist-progresist, cel islamist si cel iudaic – care genereaza o asteptare antihristica a unui deznodamant capital al evolutiilor recente ale istoriei – si care isi seamana semintele in fierberea in care e aruncata omenirea acum. Exista si alte tipuri de fals mesianism din aceeasi familie cu cele de mai sus: de pilda, cel identificat in discursul fostului premier laburist Gordon Brown, sau cel tipic pentru devierile catolicismului de astazi reprezentat de enciclica Papei Benedict in care cerea instaurarea unei autoritati mondiale cu putere de coercitie. Nu sunt de neglijat nici utopismul euro-masonic al Bruxelles-ului si nici cealalta turnura a mesianismului protestant neoconservator – intruchipat de ideologia agresiva si razboinica a fostului presedinte Bush. Toate acestea urmand, in final, oricat de antagonice ar parea unele dintre ele acum, a se reuni si a sluji construirii unicei “Imparatii” pamantesti.


Categorii

Corectitudine politica/ Marxism cultural, Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri..., Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Opinii, analize, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Se intampla in Texas: oficiali ai administratiei Obama ar fi incercat sa interzica folosirea cuvintelor Dumnezeu si Iisus la serviciile funerare. CARE ESTE TALCUL PROVOCARII SI CARE E LEGATURA DINTRE BILDERBERG SI MISTICA ANTIHRISTICA NEOPROTESTANTA?

  1. Incredibila stire… Administratie satanista (la varful ei) care nu se mai sfieste sa o arate pe fata? Cum ramane oare cu “God bless America” sau “In God We Trust” de pe bancnota de 1 dolar?

    (…)

  2. Pai doar nu era sa ne fi spus de la inceput si in care “God” credeau ei. Dar tot bancnota de 1 dolar afisa, simbolic, in care anume. Si in Sciptura tot “dumnezeu” i se zice, dar cu d mic. Si al lumii acesteia.

  3. Razbointrucuvant say:

    Sa fie oare pregatit terenul pentru ca mistica obamiana socialist-progresista sa fie inlocuita de mistica neoprotestanta …

    Este evident ca “mesia” lor nu poate veni intr-un sistem ateisto-socialist in care invocarea divinitati de orice forma este neavenita. Si totusi rolul lui Obama pare a fi acela de ai nedreptati pe toti, ca ulterior cei nedreptatiti sa gasesca calea de a face front comun impotriva sistemului care le ingradeste valorile “divine”. Iar locul cel mai potrivit de a face acest front comun este chiar miscarea ecumenica, loc foarte bine vazut si chiar sprijinit de miscarea neoprotestanta. Nu as fi mirat ca in cazul castigarii alegerilor de catre guvernatorul statului Texas, Rick Perry, el chiar sa pedaleze pe aceasta ideie.

  4. Pingback: Poetul Ioan Alexandru: SUNTEM UN NEAM SFANT SI DEMONIZAT/ Proiecte experiment: SLOVACIA VREA SA STERILIZEZE POPULATIILE DE TIGANI/ Rataciti intr-o societate autista si virtualizata/Frica si credinta in cresterea copiilor/ NOUA IDEOLOGIE SEXUALA MONDIALA:
  5. Pingback: (VIDEO) Benjamin Netanyahu lucreaza pentru venirea mesiei iudeilor (antihrist). MENTORUL SAU, RABBI Menachem Mendel Schneerson, CONSILIER POLITIC al presedintilor Clinton si Bush
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare