IARNA DEMOGRAFICA (documentar video) vs. ONU si sperietoarea malthusiana a celor 7 MILIARDE de locuitori ai planetei

24-10-2011 1 minut Sublinieri

Nota: Reluam documentarul Iarna demografica, in care se demonteaza propaganda panicarda legata de suprapopularea Planetei, avand in vedere ca ONU declanseaza o noua campanie de propagare implicita a ideilor malthusiene legate de pericolele cresterii populatiei.

Trebuie adaugat faptul ca problema reala, din punct de vedere demografic, nu o reprezinta suprapopularea, ci IMBATRINEA populatiei globale, dupa cum reiese chiar din proiectiile statistice ale ONU. O alta tendinta demografica este saracirea familiala: familia larga dispare, si este rara chiar si familia cu mai multi copii; drept urmare, majoritatea oamenilor vor avea ca rude biologice doar parintii. Mai mult decat atat: “nu numai numarul copiilor lumii va scadea abrupt, dar, avand in vedere tendintele actuale, majoritatea vor creste in moduri care astazi sunt asociate cu esecul in viata” (veziLumea va fi un loc mai aglomerat – cu oameni bătrâni. De Phillip Longman, F.P.). Tendinta s-ar putea redresa doar daca se urmeaza patternul familiei… religioase.

Atunci de ce ONU interpreteaza intr-un sens alarmist propriile sale proiectii statistice? Dintr-un motiv foarte simplu: institutia este ghidata de ideologii si practici malthusiene, menite controlului populatiei –adica reducerii sale – fie prin masuri planificate (avort, contraceptie, euthanasie, renuntarea la membrii bolnavi, slabi si batrani ai societatii), fie prin masuri “naturale” (razboi, cataclisme, foamete etc.).

Populaţia lumii ar putea ajunge la 15 miliarde de persoane până la sfârşitul secolului, potrivit unui raport ONU ce va fi publicat săptămâna aceasta şi care avertizează asupra impactului acestei situaţii asupra resurselor, relatează The Guardian în ediţia online de luni.

Numeroşi experţi ar putea fi “şocaţi” de estimare, având în vedere numărul foarte mare, comentează cotidianul, în condiţiile în care estimările anterioare indicau circa zece miliarde de locuitori până în 2100. În prezent, numărul locuitorilor se apropie de şapte miliarde, însă unele guverne iau măsuri pentru sporirea populaţiei, în timp ce unele grupuri religioase interzic utilizarea metodelor de contracepţie.

Noua estimare apare într-un studiu major al United Nations Population Fund (UNFPA) care urmează să fie publicat în cursul acestei săptămâni. Raportul, intitulat “Situaţia populaţiei lumii în 2011”, este realizat pentru a marca momentul în care, în octombrie, este aşteptată naşterea copilului care va duce la depăşirea pragului de şapte miliarde de locuitori.

Pământul intră într-o “fază nouă şi periculoasă”, a apreciat Roger Martin, directorul grupului britanic de reflecţie Population Matters, care activează în domeniul controlului populaţiei. “Planeta noastră se apropie de o furtună perfectă a creşterii populaţiei, schimbării climatice şi scumpirii maxime a petrolului”, a declarat el.

În prezent, populaţia mondială s-a dublat faţă de anii ’60, impulsionată atât de ratele înalte ale natalităţii înregistrate în Africa, Asia şi America Latină, cât şi de răspândirea medicinei şi unor mai bune îngrijiri de sănătate care au condus la o diminuare a ratei mortalităţii infantile. Acest lucru a contrabalansat scăderea ratei naşterilor în ţările avansate şi a fost amplificat de creşterea nivelului speranţei de viaţă în lume.

Însă unii experţi au reacţionat cu scepticism. Profesorul Jack Goldstone de la George Mason University a declarat că “mijloacele şi dorinţa oamenilor de a reduce numărul de copii se răspândeşte în lume”, apreciind că nivelul populaţiei va ajunge mai degrabă la 10-12 miliarde de persoane până în 2100.


Categorii

Documentare/ Reportaje, Ecologism/ Mitologia schimbarilor climatice, apocalipsa incalzirii globale, Opinii, analize, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva populatiei, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “IARNA DEMOGRAFICA (documentar video) vs. ONU si sperietoarea malthusiana a celor 7 MILIARDE de locuitori ai planetei

  1. nu aveti si partea a doua :„Demographic Bomb: demography is destiny” ?
    n-am gasit decat trailerul

    http://www.youtube.com/watch?v=LmZgcbkOPJ0

  2. Pingback: Romania, pe cale de EXTINCTIE "naturala", conform unui RAPORT ONU despre CRIZA DEMOGRAFICA
  3. Pingback: ONU ALEGE HALLOWEEN PENTRU A DECRETA ZIUA "SUPRAPOPULARII" PLANETEI!
  4. Pingback: SUNTEM PREA MULTI... SARACI SI BOLNAVI IN ROMANIA? Statul roman vrea sa ne reduca si-si ia mana de pe cei oropsiti prin viitoarea lege a asistentei sociale
  5. Pingback: ONU reincalzeste supa INCALZIRII CLIMATICE si a SUPRAPOPULARII, alarmand cu spectrul epuizarii SURSELOR DE APA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: CONTROLUL POPULATIEI SI EUGENIA. Sterilizarea oamenilor prin INDUSTRIA OMG (organisme modificate genetic)? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: Aldous Huxley: REVOLUTIA FINALA sau cum sa-i faci pe oameni SA-SI IUBEASCA ROBIA - Recomandari
  8. Pingback: I WANT YOU TO PANIC! Despre cultul politic extrem al APOCALIPSEI CLIMATICE si idolul util GRETA THUNBERG. Ce fel de noua ordine ne profetesc apostolii noii religii climatice?
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare