FAMILIA NAN A PIERDUT PROCESUL… “Ce ṣanse are omul, singur în fața Sistemului, când i se iau copiii?”/ COPIII NOȘTRI ÎN ÎNCHISORILE LOR – cartea manifest a lui George Alexander

4-05-2016 11 minute Sublinieri

familia nan2

Ca într-un scenariu de groază, unde ideile paranoice despre creṣterea copiilor au făcut ravagii, noi ṣi noi cazuri de atrocități împotriva copiilor ṣi părinților sunt dezvăluite mai în fiecare zi…
Este ca ṣi când, lumea în care trăim a înnebunit dintr-o dată!
Nu mai ține cont nici de amenințările care-i sunt aruncate. Nu-i mai pasă nici de intimidări. Nici de explicații. Nici de Imaginea unor țări bogate.
Nici de spasmele infanteriei de avocați ai Barnevern-ului care, iată!, a ajuns la epuizare în fața avalanṣei de acuze a celor ce se revoltă împotriva Nebuniei, în lumea toată!

De curând, un nou caz a zguduit Norvegia. Barnevernet le-a luat gemenii nou-născuți, după numai câteva ore de la naṣterea lor!, unor tineri norvegieni, Natasha ṣi Eirik, pentru niṣte motive hilare. Nu s-a ținut seama de părerea specialiṣtilor în niciun fel. Totul a fost o înscenare. De la A la Z.
Ei o numesc profesionalism, însă.
Noi o numim simplu: înṣelăciune ordinară! Mediocritate. Lichelism.

Nu pot să nu mă gândesc, însă la o întrebare care-mi revine în memorie tot timpul… Ce ṣanse are omul, singur în fața Sistemului, când i se iau copiii? Când părinții sunt, practic, puṣi la zid, aliniați la perete ṣi executați?!

Dosarele întocmite de Barnevernet sunt fabricate. Detalii ṣocante au fost demascate ṣi, toate au arătat, fără dubii!, că Barnevernet îṣi sapă morminte… A îngropat orice deontologie profesională, orice idee de bine.

Ce ṣanse are Justiția norvegiană, în aceste condiții, atunci, să ne salveze viețile ṣi să ne dea înapoi copiii?!

Familia Bodnariu supraviețuieṣte, încă, la limită, aṣteptând decizia Instanței, din vară…
Familia Nan a fost deja răstignită… După o mascaradă de proces, în care judecătorul a demonstrat că până ṣi Justiția poate fi părtinitoare, că ia partea celui care minte, care are bani ṣi îi transformă pe ceilalți în proscriṣi!, familia Nan a fost condamnată să nu-ṣi mai primească niciodată copiii înapoi!
Acest “judecător” a vrut, probabil, să statueze un exemplu! Să arate lumii întregi cât de important pentru Umanitate este El însuṣi!… Că ne poate aṣeza pe toți acolo, la picioarele lui, oricâți ar protesta pe mapamond! El-însuṣi este cel care decide, El-însuṣi este singurul Dumnezeu!… Care nu are remuṣcări niciodată! Care le poate întoarce spatele oamenilor oricând doreṣte chiar dacă ideea de Justiție se risipeṣte, deodată, ciudat, lamentabil, macabru, printre degete…

Este, însă, familia Nan vinovată pentru că oamenii de pretutindeni îṣi arată compasiunea ṣi protestează pentru că Barnevernet a mai făcut încă o gafă?!
Ce “judecător” e acela, care le impută însuṣi victimelor ororile Barnevernet, că le-au fost luați copiii ṣi lumea a aflat despre ele?!

Nu am fost niciodată de acord cu presiunile asupra Justiției. Dar, mai presus de toate, nu sunt de acord nici să abandonezi Oamenii! Să te uiți orbeṣte numai la felul savant în care sunt ticluite hârtiile, “dovezile” din dosare… Un copil de 7 (ṣapte) ani, colega Biancăi Nan, a povestit la after-school impresia ei de moment, felul în care ea, un copil de 7 (ṣapte) ani a perceput realitatea: că Bianca este bătută acasă!… Liderul de la after-school, prin întrebări dirijate, manipulatorii, înghețată, promisiuni de jucării, etc. a turnat mai departe, în sistem… Barnevernet ṣi Poliția ṣi-au făcut treaba. Adică, ṣi-au făcut de cap! Au dezmembrat familia! Fylkesnemnda (Tribunalul districtual), ținând seama mai mult de agresivitatea sistemului Barnevernet, decât de dovezi, a decis, lapidar, că familia Nan este vinovată ṣi îṣi va pierde copiii!…

Decizia tribunalului districtual a fost semnată numai de către un judecător.
Unii avocați spun că este ilegal ca numai un singur judecător să semneze o astfel de decizie, să-ṣi asume – Singur!- atâta răspundere!…

… Deci, Instanța trimite o hotărâre semnată numai de un singur judecător, iar, când avocatul familiei Nan le reproṣează celor de la Barnevernet tocmai legalitatea acestui act, după discuția avută, imediat, avocatul familiei Nan este sunat… chiar de către judecătorul care a semnat hotărârea în persoană!

Cam încurcate sunt ițele sistemului Barnevernet, Doamne!… Cam bizare! La fel ca ṣi coincidențele acestea, incredibile… Aṣa îmi pare!
Este normal, mă întreb, ca angajatul de la Barnevernet să discute “colegial” ṣi când vrea, cu un judecător – care ia decizii capitale (“obiective”!)- să-l sune la orice oră, din amiciție – fireṣte!- ṣi nu din interese de clan?!…

Este normal ca avocatul municipiului să amenințe familia Nan cu expulzarea ṣi nimeni să nu observe asta, în simulacrul de proces, unde chiar ṣi cel care este călcat în picioare, ar avea, teoretic!, drepturile sale?!…

Dar, după atâtea înscenări, mărturii false din partea surogatelor, a medicului legist ṣi, fără nicio investigație!, în cârdăṣia la care s-a ajuns, s-a pus chiar ṣtampila: nici nu trebuie să se mai facă vreo expertiză psihologică la vreun recurs, este de ajuns doar mărturia copilului distrus, spălat pe creier, care-ṣi închipuie că propriii părinți l-au părăsit!

(… A propos, tot Barnevernet a decis… Legătura dintre copii ṣi părinți este atât de puternică, pentru că atât de mult se iubesc!, încât dragostea aceasta a devenit traumatică! Da, copiii trebuie să-i uite pe părinți ṣi se vor vedea cât mai rar!…)

Stau ṣi mă-ntreb acum…
Ziariṣtilor le este teamă să vorbească despre aceste lucruri… Unul dintre ei m-a rugat chiar pe mine să scriu pentru ei…
Avocatului îi este teamă să vorbească sau să întreprindă anumite lucruri…
Tot mai mulți oameni îmi spun, plângând, că nimeni nu-i ajută, că Justiția le întoarce spatele, persecutându-i…

Ce încredere să mai avem în Justiția norvegiană atunci când dosarele sunt fabricate dinainte ṣi nimeni nu va îndrăzni să investigheze din nou ce s-a făcut?!

Dette er justismord! (Aceasta este moartea Justiției!).

Nu ajungi prea departe în acestă lume dacă te bazezi numai pe golurile ireparabile din sufletul tău…
Vei crede ce vei vrea, dar, vocea ta interioară îți va spune totdeauna că, niciodată!, fără ieṣirea în stradă, nu se poate dobândi ceva!

Lumina acestei lumi se va stinge de tot dacă nimeni, nicio ființă nu va veni să-ți confirme vreodată că nu ura ṣi răutatea ar trebui să te călăuzească în drumul tău..

Ajută-i, de aceea, ṣi pe alții, să se revadă mai bine pe ei înşişi, metafizic, când, prăbuṣind-se printre oameni, nici nu mai ṣtiu dacă un om poate să rămână corect chiar ṣi pentru o singură zi…

Miercuri, 27.04.16, a avut loc o dezbatere publică despre Barnevernet la Casa de Cultură Sølvberget, Stavanger, Norvegia, la care a participat chiar si ministrul Copilului din Norvegia…

Barnevernet a fost făcut praf.

(În ciuda manipulărilor, a ziarelor cumpărate, ca ṣi la noi, unde anumite televiziuni au avut de ales între deontologia profesională ṣi sacul cu bani!).

Nu este de mirare ṣi nu este nici prima dată când Barnevernet simte că totul nu este decât un joc de-a ruleta în jurul său. Mai devreme sau mai târziu, toată lumea va realiza că, în cadrul acestui serviciu, nimic nu-i la locul său. Nu plânge nimeni după el, dimpotrivă, sunt mulți cei ce cu pietre aruncă. În el.

… Unii îi numesc diletanți, maeṣtri în pierzanie, falsificatori, măṣti sinistre, aroganți, oameni care intră pe uṣa din dos în viața noastră, dar, care, au senzația că, oricât ne-am uita în oglindă, nu ne vedem suficient de bine… Niciodată.
Că ei sunt mai presus de Dumnezeu prin puterile discreționare, căpătate.

… Cu câteva zile înainte de acest eveniment-conferință, liderul sindicatului angajaților de la Barnevernet, se plângea de relele tratamente din partea oamenilor, a părinților!, cam nerecunoscători, – în opinia lor!- ca ṣi când aceṣtia ar suferii după cineva drag, Barnevernet, atunci când intră în camerele goale, fără copii!, plângând, îngropați adânc în sine, în durerea lor…

… Nu este uṣor, desigur, nici pentru ei, cei de la Barnevernet, să se ferească din calea simpatiei populare! A tuturor!
Sau să privească în urmă uneori…

Ce păcat că nu am nicio înțelegere față de migrenele lor!…
Mai ales când o privesc pe Ruth Bodnariu, uscându-se pe picioare, pe Mihaela Nan, murind câte puțin în fiecare zi, schilodită de Barnevernet.
Mame care-ṣi caută îngerii lor… Copiii luați de Barnevernet!

Niciodată, fără ieṣirea în stradă, Oameni, nu se poate dobândi ceva!
N-am să cred, de aceea, în cântecul de lebădă al politicienilor! N-am să cred în promisiuni ṣi în fantome! N-am să cred în aderarea la nu ṣtiu ce convenție europeană a Norvegiei!
Până acum, politicienii norvegieni au mințit. Au mințit mereu. Au mințit că nu există această realitate ticăloasă, vorbind numai de poveṣti fericite în locul lor…

(Nici ai noṣtri n-au făcut nimic. Cu excepția a câtorva parlamentari, toți au tăcut. Au mers pas cu pas spre nicăieri. Spre neant, adică. Sau spre iad.
… Dumnezeule!, îmi spun.)

Vrem să vedem FAPTE, deci.
FAPTE.
Vrem să vedem familia Bodnariu reunită, vrem să vedem familia Nan reunită! Si, toate celelalte familii, de orice origini!, reunite. Acasă!

Toată lumea ṣtie că dosarele întocmite de Barnevernet au fost fabricate. Ce aṣteptăm de la Justiția norvegiană atunci? Poate ea să descopere Falsul?

Pe 17 Mai este ziua națională a Norvegiei. Pentru prima dată în istorie, un politician din Arendal, sudul Norvegiei, – care merită tot respectul!- declară că…

“ Anul acesta, din păcate, nu am să sărbătoresc 17 Mai. Nu am să arborez nici drapelul, nici să defilez, nici să strig “Ura!” pentru Norvegia. Nici să țin cuvântarea pe care am fost rugat s-o țin. Norvegia este condusă de un guvern ṣi o politică pe care nu ai cum să le prețuieṣti ṣi să le sărbătoreṣti.”.

… În ciuda manipulărilor, deci, mulți oameni s-au raliat acestui crez. Au conṣtiință!

Norvegia s-a trezit, iar guvernul, nu ṣtiu cum va supraviețui…

Săptămâna următoare va apărea cartea “Copiii noṣtri în închisorile lor. Furați de Barnevernet.”, care, iar, îi va deranja pe mulți…
Grămezile de vorbe se vor surpa. Guvernul norvegian nu are cum să se rezume la ultimatumuri.

Cristos a înviat!…

Cartea mea, „COPIII NOȘTRI ÎN ÎNCHISORILE LOR – Furați de Barnevernet”, aflată în grija editurii Națiunea, se află în tipografie fiind o certitudine apariția imediat după Sfintele Paște, putând fi preluate deja comenzile.

Având în vedere interesul pentru achiziția cărții exprimat deja de către mii și mii de susținători, simpatizanți și cititori din întreaga lume, vă aducem la cunoștință modalitatea de a o comanda la distribuitorul partener editurii, accesând Librăria Atlas prin link-ul http://www.librariaatlas.ro/copiii-nostri-inchisorile-furat… sau dând click pe imaginea cărții de sub acest anunț.

Este de înțeles faptul că este preferabil ca liderii marilor comunități, ai asociațiilor, colectivităților, etc., care au organizat marile proteste din 16 Apr.2016 să întocmească liste și să comande numărul de exemplare conform solicitărilor, ceea ce nu exclude posibilitatea achiziției directe de la distribuitor.

Confrații români care sunt interconectați în cadrul unor colectivități, sunt rugați să transmită acest anunț liderilor acestora pentru o cât mai eficientă informare și preluare a comenzilor.

Plata comenzilor dinafara țării se va face într-un cont pe care îl vom preciza foarte curând și care va asigura convertirea Euro /Leu, iar pentru livrarea individuală în țară și străinătate se vor urma pașii indicați pe site de către distribuitor ca formă de achiziție on line.
Imediat după sărbătorile pascale se va proceda la editarea volumului în limba engleză și, apoi, în celelalte limbi de largă circulație, ceea ce va însemna un efort financiar mare, încât va fi mai mult decât necesară generozitatea Dvs. de a comanda cât mai multe volume din prima ediție în limba română.

Vă rugăm distribuiți pe cât mai multe pagini personale sau de grup acest anunț.
Pentru mai multe informații puteți folosi numărul de telefon 0769210473 (cu prefix de țară pentru cei dinafară) – Romeo Tarhon,
editor. http://www.librariaatlas.ro/copiii-nostri-inchisorile-furati-barnevernet-p-24133.html

copiii-nostri-in-inchisorile-lor-de-george-alexander

Ca urmare a protestelor împotriva serviciului social de protecție a copilului din Norvegia, guvernul de la Oslo a anunțat două modificări care ar putea influența viitoarele acțiuni ale controversatei agenții a statului, scrie Thelocal.no.

Guvernul a anunțat joi că ratificarea Convenției de la Haga din 1996, privind responsabilitatea părinților, va duce la modificarea modului de acțiune al serviciului social de protecție a copilului in cazurile in care copilul are legatura cu mai multe țări.

Potrivit publicației Dagbladet, ratificarea convenției va face ca acei copii care sunt luați de lângă familiile lor din Norvegia să fie plasați în grija rudelor din cealaltă țară și nu în grija statului norvegian.

Ratificarea Convenției va intra în vigoare pe 1 iulie și va oferi Norvegiei noi modalități de a preveni și de soluționa litigiile internaționale în asemenea cazuri – creșterea copiilor, abuzuri împotriva copiilor, răpiri.

”Dacă un copil are bunici, un unchi sau o mătușă care pot avea grijă de el într-o altă țară și dacă au legătură cu această țară, atunci va exista posibilitatea ca familia din acea țară să-și asume responsabilitatea îngrijirii copilului”, a spus ministrul norvegian pentru Copii și Egalitate de Șanse, Solveig Horne.

Potrivit propunerii guvernului, orice plasare a copiilor în grija unor familii de peste hotare trebuie să fie ”bine chibzuită și în interesul copilului”. Ratificarea Convenției din 1996 va permite altor guverne sa solicite accesarea dosarelor copiilor din Norvegia.

Pe lângă aceste modificări ce vor surveni în urma ratificării Convenției din 1996, guvernul a anunțat în luna februarie că a introdus noi principii pe care autoritatile locale trebuie să le respecte când au de-a face cu cazuri transnaționale legate de protecția copilului.

Ministrul Horne a declarat luni, 25 aprilie, că a fost însărcinată să revizuiască o serie de cazuri urgente legate de protecția copilului. ”Știm că serviciul social de protecție a copilului întreprinde multe activități utile, dar sunt deseori criticați, fie pentru că intervin prea repede, fie pentru că intervin în mod eronat sau pentru că s-au implicat prea târziu”, a spus ministrul norvegian.

”Vrem să avem o imagine despre cum funcționează acest sistem, cum sunt aplicate ordinele obligatorii și despre ce se întâmplă când sistemul acesta eșuează”.

Toate aceste anunțuri vin pe fondul unor critici puternice la asresa agenției norvegiene pentru protecția copilului, scrie Thelocal.no. În această lună au avut loc proteste în 60 de orașe din întreaga lume, în care statul norvegian era acuzat de ”răpire” de copii, în special când unul sau ambii părinți sunt cetățeni străini.

Scandalul a fost iscat de un caz notoriu, scrie Thelocal.no, în care cinci copii au fost luați din grija unor parinti români/norvegieni, în luna noiembrie 2015. Protestele au fost organizate în special de grupuri ale românilor și evangheliștilor, scrie Thelocal.

Anders Henriksen, șef de birou la Directoratul Norvegian pentru Copii, Tineret și Familie, a declarat pentru Thelocal că în 2014 au fost luați în grija statului 1.664 de copii. Dintre aceștia, 424 aveau mame care s-au născut în străinătate. El a declarat că măsurile controversate au avut la bază elemente de neînțelegere culturală.

”Serviciul social de protecție a copilului din Norvegia este un sistem care poate fi greu de înțeles pentru străinii care se stabilesc în Norvegia. Este greu pentru ei să înțeleagă că o asemenea instituție poate interveni în viața privată a falimilei și poate prelua îngrijirea copiilor”, a spus Henriksen.

Henriksen a spus că nu comentează pe marginea unor cazuri particulare, dar a arătat că în majoritatea situațiilor copiii sunt luați de lângă familii din cauza ”relelor tratamente, violenței, abuzurilor de alcool, a problemelor psihologice, drogurilor sau a abuzului sexual”.

”Cei care trăiesc in Norvegia trebuie să respecte legile norvegiene și este interzis prin lege să aplici pedepse fizice și psihologice copiilor”, a spus Henrikasen pentru Thelocal.

Străinii care trăiesc în Norvegia sunt îngrijorați de modul în care funcționează sistemul de protecție a copilului, arată o analiză realizată de agenția France Presse, potrivit Agerpres.

În timp ce statul sancționează practicile educative considerate violente, unii părinți străini califică acțiunile drept „răpiri” ale copiilor lor de către autoritățile norvegiene. În regatul cu cinci milioane de locuitori, 1.665 de copii au fost retraşi din custodia părinţilor lor în 2014, dintre care 424 unor mame născute în străinătate, potrivit Barnevernet, serviciul de protecţie a copilului.

Astfel, agenția franceză de știri oferă și exemplele câtorva familii ai căroror copii au fost luați de Barnevernet. De exemplu, o femeie mărturisește reporterului AFP că a întâmpinat probleme cu serviciile sociale, iar „copiii se sperie când bate cineva la uşă”, temându-se că vor fi luați din nou de autorități.

Jaquline şi soţul său, Joe Joseph, originari din Sri Lanka, și-au pierdut copiii în 14 noiembrie 2014, fără preaviz. În loc să se întoarcă de la şcoală în acea zi, fiicele lor de 8 şi 12 ani şi fiul lor de 6 ani au fost plasaţi de urgenţă în grija statului ca urmare a unei sesizări anonime care evoca violenţe. Legea interzice pedepse corporale, inclusiv bătaia la fund. 

Cuplul Joseph, el mecanic, ea asistentă temporară într-o grădiniţă, fuseseră acuzaţi că şi-au bătut copii cu un steag sau un băţ de lemn şi că ar fi folosit apelative precum „răhăţel” sau „idiot”, şi că l-ar fi rănit pe cel mic cu foarfecele, potrivit documentelor judiciare. Ei nu admit că le-ar fi dat copiilor mai mult decât câteva palme. 

Femeia a acuzat autoritățile de protecție a copilului că au „tendinţa de a pune străinii în aceeaşi oală”. La capătul unui maraton judiciar, părinţii nu au fost condamnaţi decât la 15 zile de închisoare cu suspendare pentru palme şi, considerând că aceste violenţe sunt pur „culturale” şi „amendabile”, justiţia a ordonat ca cei doi copii mai mici să le fie înapoiaţi „progresiv”.

După şase luni de la sentinţă, estimând că serviciile sociale sunt în continuare reticente, soţii Joseph au părăsit în grabă Bergen cu cei doi copii pentru a se instala la Oslo, lăsând în urmă casa şi locurile de muncă. „A trebuit să ne răpim propriii copii”, explică tatăl. 

Acest gen de cazuri sunt frecvente şi ecoul a depăşit graniţele Norvegiei. Un alt caz răsunător este cel al familiei Bodnariu. În 16 aprilie, mii de persoane au protestat împotriva preluării de către stat a celor cinci copii ai cuplului.

Marius şi Ruth Bodnariu, membri ai comunităţii penticostale, sunt acuzaţi de aplicarea unor pedepse corporale. S-a răspândit însă ideea că ei erau vizaţi pentru „îndoctrinare religioasă”, iar coreligionarii lor s-au mobilizat masiv din noiembrie 2015.

Nu este întotdeauna uşor să discerni adevărul de minciună, notează AFP. Dacă familiile îşi pot susţine liber apărarea în presă, autorităţile au datoria să rămână rezervate, chiar în faţa alegaţiilor celor mai fanteziste. „Se spune că sunt răpiţi copii ai părinţilor străini pentru că vrem să creştem diversitatea genetică a populaţiei. Îmi face rău să citesc astfel de afirmaţii”, susţine Kai-Morten Terning, secretar de stat în Ministerul Copilului, Egalităţii şi Incluziunii Sociale.

Oficial ultima soluţie, plasamentul, nu este decis de Barnevernet ci, la recomandările sale, de un organism colegial, apoi, eventual, de un tribunal. Aceasta nu a împiedicat circa 100 de profesionişti în domeniu (avocaţi, psihologi, asistenţi sociali) să se ridice anul trecut , prin intermediul uinei scrisori deschise, împotriva unei „organizaţii disfuncţionale care efectuează numeroase evaluări eronate cu consecinţe grave”.


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, George Alexander

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “FAMILIA NAN A PIERDUT PROCESUL… “Ce ṣanse are omul, singur în fața Sistemului, când i se iau copiii?”/ COPIII NOȘTRI ÎN ÎNCHISORILE LOR – cartea manifest a lui George Alexander

  1. Vor fi în stare mai degrabă să expulzeze toți membrii unei familii sau etnii din țară decât să dea un pas înapoi și să pună în pericol de expunere caracatița cea mare și hidoasă…

  2. Sa-i expulzeze, dar cu tot cu copii.

    Hristos a inviat!

  3. Adevărat a înviat !

    Dea Domnul !…

  4. Pingback: SE INTAMPLA SI IN MAREA BRITANIE. Un român acuza autoritatile britanie ca i-au luat copiii spre ADOPTIE UNUI CUPLU HOMOSEXUAL/ ORORILE BARNEVERNET CONTINUA: nou-nascut RAPIT de la mama sa IMEDIAT DUPA NASTERE, FARA AVERTISMENT! | Cuvântul Ortodox
  5. Pingback: SE INTAMPLA SI IN MAREA BRITANIE. Românul Florin Barbu acuza autoritatile britanice ca i-au luat copiii spre ADOPTIE UNUI CUPLU HOMOSEXUAL (video)/ ORORILE BARNEVERNET CONTINUA: nou-nascut RAPIT de la mama sa IMEDIAT DUPA NASTERE, FARA AVERTISMENT!/ Geor
  6. Pingback: Norvegia: o bătălie pierdută, războiul continuă | Vestea Bună
  7. Pingback: FAMILIA BODNARIU SI-A RECUPERAT TOTI COPIII! | Cuvântul Ortodox
  8. Pingback: TRAUMELE CUMPLITE ALE COPIILOR FAMILIEI NAN, confiscati si abuzati de Barnevernet, infatisate la TVR, de MAMA COPIILOR si de DR. PAVEL CHIRILA/ Ajutor pentru FLORIN BARBU, românul din Marea Britanie ai caror copii ar putea fi dati unui CUPLU GAY pe 20 IU
  9. Pingback: George Alexander: CUM PUTEM DORMI LINISTITI CAND NE STIM COPIII FURATI SI DISTRUSI IN “INCHISORILE” LOR? | Cuvântul Ortodox
  10. Pingback: CAZUL FLORIN BARBU: in ciuda implicarii autoritatilor române, MAREA BRITANIE DECIDE darea spre ADOPTIE a copiilor CUPLULUI GAY/ Un alt abuz: ANDREEA BRADEANU SI-A PIERDUT COPIII SI RISCA SI INCHISOAREA | Cuvântul Ortodox
  11. Pingback: Sub ochii noștri indiferenți se petrec NOILE FORME “LEGALE” DE SILUIRE A CONȘTIINȚELOR ȘI DE TORTURĂ PSIHOLOGICĂ: Strigătul bunicii lui Mihai si Maria, copiii terorizați după ce au fost separați de mama Camelia din Finlanda/ ANA MAR
  12. Pingback: FAMILIA NAN A CASTIGAT RECURSUL IMPOTRIVA BARNEVERNET! Politia copilului a pierdut procesul dupa o decizie in UNANIMITATE a judecatorilor/ Emisiunea “BISERICA AZI” cu pr. Bogdan Florin Vlaicu si cu George Alexander despre DRAMELE ROMÂNILOR DE
  13. Pingback: DUMITRU NAN A FOST ARESTAT! | Cuvântul Ortodox
  14. Pingback: “Şi în Diasporă, şi Acasă, NE IAU COPIII!” Inca un caz dramatic de instrainare fortata a COPIILOR UNEI MAME ROMÂNCE. Justiția Română a decis impotriva MARIEI FORȚU, obligand returnarea COPIILOR sai fostului sot din PORTUGALIA | Cuvâ
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare