FLORIN ZAMFIRESCU despre PROGRAMUL DE DISTRUGERE A CREDINȚEI, LIMBII și A VALORILOR NAȚIONALE și tertipul de RIDICULIZARE prin etichetarea drept adept al “TEORIEI CONSPIRAȚIEI” (video, text)

17-02-2020 2 minute Sublinieri

Activenews:

Florin Zamfirescu: Limba română și credința ortodoxă au ținut poporul român legat. Acum se sapă la rădăcinile acestor două lucruri, sub diferite forme. Eu pot să spun românului: EȘTI cât CREZI!

Credința este ceea ce ține un popor adunat, consideră actorul Florin Zamfirescu. Întrebat, într-o emisiune la Antena 3, ce îi mai unește acum pe români, Florin Zamfirescu a răspuns că, din păcate, ceea ce ar trebui să îi unească, limba și credința, se încearcă a fi distrus. Actorul spune că credința este aceea care ține adunat un popor, iar în momentul în care accepți să ți se ia, nu mai ești.

Tot ce îi unește pe români se încearcă a fi distrus. E distrusă limba, deliberat, se vorbește agramat, sau prin prescurtări, și este distrusă credința. Or credința este ceea ce ține un popor adunat. Limba română și credința ortodoxă au ținut poporul român legat. Acum se sapă la rădăcinile acestor două lucruri, sub diferite forme. Și au găsit forma cea mai eficientă: te acuză că crezi în teoria conspirației. ”Crezi și tu în teoria conspirației?” [Adică am venit la tine-n casă, ți-am furat geanta, ți-am luat și cardurile, si portmoneul, și tu o ții întruna cu teoria conspirației? Nu ești tâmpit?! Și eu zic: așa e, dom`le, așa este! Ia, mă, tot! Luați tot! Că, la urma urmei, ce? Nu există nicio conspirație.] Cum nu există, dom`le? Există NUMAI conspirații! În România trăim numai în conspirații. Ne adunăm în grupuri mici și încercăm să creăm senzația unui mic rai. Eu pot să spun românului: ești cât crezi! Ți s-a luat credința, sau ai acceptat să ți se ia covorul de sub picioare cu credință cu tot, nu mai ești!”, a spus artistul.

Florin Zamfirescu își face auzită vocea și pe Facebook, postând mesaje în care critică nepăsarea oamenilor în fața pierderii reperelor morale și creștine, a dominației multinaționalelor care încalecă guverne sau a ridicării trădării naționale la rang de virtute. Un astfel de mesaj a postat artistul, nu demult, pe contul său de Facebook.

Fraților, odioșii care au distrus economia României după 1989 au prins curaj și ataca valorile spirituale ale României. După Sorescu, urmează Preda, Nichita și chiar Eminescu ca sa se facă loc unor Cărtărescu, Boia sau Patapievici. Este un program de ștergere a valorilor din creierul tinerilor și implantarea unor Cip-uri cu aberații. Cu cât le dați mai multă importantă, cu atât mai mult îi legitimați. Stați pe metereze pana când tsunamiul păgân va trece, fiindca nu va dura mult!!!”.

***

Florin Zamfirescu (FB):

Se știe ca umorul este o arma deosebit de eficace!
Deocamdată EI ridiculizează toate temerile noastre numindu-le “teorii ale conspirației”, deși conspirații sunt toate acțiunile lor, despre care auzim doar prea târziu.
Romanii au uitat ca pot fi cei mai sarcastici oameni din lume?
Răspundeți-le cu aceeași monedă fraților!

***

Am văzut concertul DEGEABA, al lui Tudor Gheorghe…și nu pot ieși din consternarea provocată de comentariile neroade și tendențioase ale unor nenăscuți…

Cine este Daniel Funeriu?

Cine este Andrei Caramitru? Cum e posibil ca tatăl lui Andrei, o mare personalitate artistica și politica a României sa nu-i explice ce afirmă Tudor Gheorghe in spectacol? Am dedus acolo disperarea că după omorârea lui Ceaușescu n-am știut ce să facem cu libertatea, că noi, cei rămași, am distrus țara și am trădat-o!

Funeriu nu știu dacă are părinți. Nici bacalaureat nu știu dacă are. Dacă nu ar fi trecut pe la Ministerul Educației, n-am sti nici cine este acela care-și permite sa arunce noroi intr-o personalitate ca Tudor Gheorghe.

Sunt consternat și de faptul ca peste trei mii de spectatori ai lui Tudor, confirma prin tăcere lașitatea de care ne acuza artistul. Eu nu pot sa tac! Ne inundă mizeria și incultura, auzim și nu înțelegem. Când Tudor Gheorghe zice DEGEABA se referă exact la viermii care s-au hrănit din “revoluția noastră originala”… Iar noi tăcem și ne scufundăm cu lașitate in mâlul neființei!

Actorul FLORIN ZAMFIRESCU despre INTRAREA IN UNIUNEA SOVIETICA EUROPEANA/ Neurochirurgul american BEN CARSON despre CORECTITUDINEA POLITICA: un oribil “cod al tacerii”, iar MEDIA ii ridiculizeaza si marginalizeaza pe cei care folosesc anumite cuvinte (VIDEO)

FLORIN ZAMFIRESCU, interviu la “Dincolo de stiri”: “DOMNULE CIOLOŞ, FACETI PARTE DIN CEI VANDUTI! Ne credeti tampiti pe toti!” “SUNTEM IN PRAGUL UNUI RAZBOI MONDIAL, s-ar putea sa ajungem la suferinte care ne vor face sa-i invidiem pe cei care au murit” (VIDEO)

Noua ordine mondiala, elite, crize artificiale, institutii supra-nationale: o alternativa academica la “teoria conspiratiei”

CONSPIRATIA… IMPOTRIVA “TEORIEI” CONSPIRATIEI. Cui ii este frica de istorie si scepticism?

CONTROLUL MINTII IN NOUL TOTALITARISM. Cum suntem guvernati prin TEHNICI SECTARE transformate in METODE DE CONDITIONARE a gandirii si comportamentului. FALSA “TREZIRE”, FANATIZAREA, eticheta “TEORIEI CONSPIRATIEI” si DESFIINTAREA FAMILIEI

AGENDA GOOGLE-BILDERBERG. Despre CONSPIRATII si “teoria conspiratiei”

“Urgenta adevarului”. Ingineria sociala a INSELARII opiniei publice prin DEZINFORMARE

ARME SILENȚIOASE PENTRU RĂZBOAIE TĂCUTE DE UCIDERE ÎN MASĂ. Gheorghe Piperea a descoperit principiile de inrobire, control si distrugere psihico-spirituala a populatiei: “Familiile clasei de jos trebuie DEZINTEGRATE printr-un proces de SUPRA-OCUPARE A PĂRINȚILOR şi de transfer către stabilimente guvernamentale de îngrijire zilnică a COPIILOR, RĂMAȘI, PRACTIC, ORFANI, prin separarea funcţională de părinţii ultra-ocupaţi cu PLATA DATORIILOR”

TUDOR GHEORGHE, terfelit abject de “CATELANDRII” agramati si imunzi ai NOILOR BOLSEVICI GLOBALISTI care “MUSCA DIN BUNICI, DIN PARINTI SI DIN MORTII DIN MORMANT”/ Strigatul fiului lui ILIE TUDOR, detinutul politic de la Aiud: “Tata, nu sunt mort!”/ “Degeaba. 30”: PAPUSARII ROMÂNIEI INGENUNCHEATE SI VANDUTE si MARTURISIREA ARTISTICA A UNOR ADEVARURI CARE DOR (video)

Din nou despre semnificatia ATACULUI TURBAT la TUDOR GHEORGHE. De la PURITATEA de hermină a artistului la “SCÂRNĂVIILE” de OAMENI AI SISTEMULUI, luand rol de “ACUZATORI PUBLICI” din anii 50, practicanti ai “COMUNISMULUI CU FATA CAPITALISTA”. “Practic, stiu de ce s-au revoltat: Tudor Gheorghe vorbea despre ei! S-au inmultit si ne-au napadit”. CUI II REPUGNA NATIONALISMUL ROMÂNESC?

De ce doare TUDOR GHEORGHE și cu ce a deranjat pe anti-românii cu mentalitate securist-totalitară? POEZII CU MESAJ EXPLOZIV DIN CONCERTUL “DEGEABA 30”: “Ne văităm că n-am avut noroc, că duşmanii ne sunt prea aproape, că ne trec prin sabie şi foc, dar puţini AU VRUT SĂ VREA să scape!” (VIDEO, TEXT)

TUDOR GHEORGHE pentru Gala premiilor Constantin Brancoveanu: “NI S-AU RETEZAT REPERELE. Se incearca macularea valorilor spirituale româneşti” (VIDEO)

DIALOG CU TUDOR GHEORGHE: “Rar mai găseşti oameni dedicaţi bucuriei de a se simţi români… Un popor căruia îi iei educaţia, îi iei sănătatea, îi iei încrederea în istoria lui e mai uşor manevrabil” (VIDEO)

TUDOR GHEORGHE la Realitatea TV despre PATRIOTISM si DEMNITATE: “Noi, românii, n-avem voie, nu mai trebuie sa stim ca suntem români… Ii iubesc pe greci pentru ca nu se pleaca in fata Uniunii Europene” (VIDEO)

Tudor Gheorghe despre decaderea Romaniei si rusinea de a fi roman

DAN PURIC TRAGE CLOPOTUL DE ALARMĂ, la retragerea din teatru: “Tot ce e românesc trebuie să dispară. Se trage cu tunul în ultimele redute! ANUL ACESTA S-A APĂSAT PE ACCELERATOR. Ne așteaptă un PROGRAM DE REEDUCARE a României. Vor apărea și orele de educație sexuală, deci pregătim un copil schizoid, traumatizat. ESTE O STÂRPIRE A NORMALITĂȚII, FĂRĂ PRECEDENT” (video, text)


Categorii

1. DIVERSE, Florin Zamfirescu, Razboiul impotriva Romaniei, Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “FLORIN ZAMFIRESCU despre PROGRAMUL DE DISTRUGERE A CREDINȚEI, LIMBII și A VALORILOR NAȚIONALE și tertipul de RIDICULIZARE prin etichetarea drept adept al “TEORIEI CONSPIRAȚIEI” (video, text)

  1. Nu trebuie uitat faptul că originea comună (istorică și geografică), limba, credința creștină (cu toate valorile și creațiile ei folclorice și educaționale) și legăturile neîntrerupte (de rudenie, economice, politice și culturale) ale românilor din toate provinciile istorice sunt dovezile incontestabile ale unității și continuității neamului nostru din cele mai vechi timpuri (vezi și Nicolae Stoicescu, „Unitatea românilor în Evul Mediu”, Editura Academiei RSR, București, 1983, pp. 3-12).
    Consider că trebuie să ne cunoaștem și să ne întărim credința creștină și conștiința națională (fără să fim xenofobi sau rasiști) – rădăcinile noastre spirituale adânci care ne leagă de strămoși, de valorile divine eterne (iubire, solidaritate, dăruire, înțelegere, ospitalitate, demnitate, curaj, înțelepciune, gingășie) și ne dau stabilitate într-o lume mișcătoare, aflată într-un proces vizibil de descreștinare, destructurare și globalizare relativistă (susținut printr-o propagandă uriașă neomarxistă).
    Nu este deloc o rușine să-ți afirmi identitatea și originalitatea personale și naționale, după cum ai și un nume propriu și de neam/familie, un trup și un suflet care poartă amprentele tuturor experiențelor de viață prin care ai trecut.

  2. Pingback: "Ce fac de Paste? Stau acasa, ies in prag si plang impreuna cu vecinii mei! Pentru ca ASA E PIESA, ASA E SCENARIUL!" - Voci lucide si curajoase de ACTORI IN VREMEA PANDEMIEI GROAZEI. Carmen Tanase: "VOM RAMANE CU TRAUME MARI SI FARA BANI. F
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare