Scandal în Polonia după un reportaj care a dezvăluit că pe forumuri „de sprijin”, activiști transsexuali încurajau minori și adolescenți să-și facă SCHIMBARE DE SEX și comercializau ilicit medicație hormonală. La mijloc se află și programele „EDUCATORILOR SEXUALI” criticate de ombudsmanul copiiilor/ Către legiferarea „căsătoriei” între persoane de același sex în România?

7-09-2020 5 minute Sublinieri
Sursă foto: https://www.tysol.pl/a51913–Tylko-u-nas-Pelen-tekst-reportazu-o-tajnych-czatach-trans-aktywistow-Zmien-sobie-plec-dzieciaku-

PAUL BAȘOTĂ:

Mikolaj Pawlak este ombudsmanul polonez pentru copii – echivalentul avocatului poporului, dar pentru copii.

Pe 2 septembrie, el a participat la o emisiune a postului TVN24, post progresist – la fel ca majoritatea mass-mediei poloneze.
Pawlak a fost întrebat ce crede despre ideea de a avea în școli “educatori sexuali”, care “ar putea crește gradul de conștientizare al copiilor în ce privește ce se întâmplă cu corpurile lor”.

Pawlak a răspuns:

“Garantați că dacă lăsăm până la 20.000 de educatori sexuali în școli, aceștia nu vor introduce un conținut ca spre exemplu în Poznan, și că nu vor găsi undeva un copil zdruncinat, neglijat, căruia să-i dea, chiar acești educatori sexuali, mijloace farmacologice pentru schimbare de sex? fără știrea și consimțământul părinților și al medicilor? Acest lucru vrem să-l prevenim.”

În consecință, politicienii de stânga și activiștii LTBC îi cer demisia. I se reproșează că nu există dovezi că educatorii sexuali ar distribui hormoni ilegali copiilor, alături de alte acuzații de păsărească LTBC (“sexul nu poate fi schimbat”, spune cineva, “ci doar organele sexuale”).

Despre aceste acuzații Pawlak a dat un interviu pentru DoRzeczy.

——-—

O adevărată furtună a izbucnit după declarația dvs. despre drogurile care modifică sexul, administrate de educatori sexuali fără știrea părinților. Ce se întâmplă?

Mikołaj Pawlak:

În cursul dinamic al unei conversații la tv trebuie să iei anumite decizii rapide în declarații. Când am vorbit despre “pastile pentru schimbarea sexului” mă refeream, desigur, la agenți farmacologici, hormonali, care susțin procesul de modificare a sexului. Când am vorbit despre “educatori sexuali” m-am referit la informațiile dezvăluite de Tygodnik Solidarność. Deoarece unele din constatările ale mele au fost confirmate, am ajuns la concluzia că avem de-a face cu o presupusă infracțiune gravă împotriva copiilor și am decis să sesizăm parchetul, care va clarifica problema. La asta se referea afirmația mea: la diversele experimente efectuate pe copii.

Adică?

Este vorba despre practica de a convinge copiii să ia medicamente hormonale și despre vânzarea ilegală a acestora, în afara controlului medical, într-un mediu închis, ermetic.

Dar de ce în școli?

Nu am spus nicăieri că acest lucru se întâmplă în școli. Am menționat educatorii sexuali. Și s-a iscat un mare scandal, primarul din Poznań îmi cere explicații. Însă nu eu, ci el trebuie să-mi explice de ce susține financiar o asociație de educatori sexuali care predau în școli. Nicăieri nu am spus că ei dădeau hormoni, în aceste școli.

Atunci, dacă ei nu sunt implicați în astfel de activități, care este problema cu activitățile educatorilor sexuali din școli?
Oficial, se desfășoară activități anti-discriminare. Totul ar fi în regulă, toată lumea s-ar înscrie. Însă este vorba de fapt despre educație sexuală. Și în ce poate consta această educație, o putem vedea în ghidurile video publicate pe profilul grupului Stonewall. Ei o spun acolo direct: sunt filme de educație sexuală. Spre exemplu, un videoclip spune că trebuie făcută o clismă înainte de a avea act sexual anal. Și arată ce pere de cauciuc sunt cele mai bune pentru asta. Îmi pare rău pentru descrierea directă, dar publicul trebuie să știe ce ar putea fi această educație sexuală în afara curriculumului școlar. Ce trebuie să învețe copiii polonezi. Și pentru că am dezvăluit astfel de lucruri, aceste cercuri se răzbună acum pe mine și mă atacă.

Critica la adresa dvs. este răzbunare? Din partea cui, mai exact, și de ce?

Sunt comunități care doresc să introducă o ideologie străină în Polonia, ceea ce, în opinia mea, reprezintă o amenințare serioasă pentru cultura și identitatea noastră națională. Iar oricine le stă în cale este atacat. Și cu cât rezistă mai mult, cu atât este atacat mai mult.

Astăzi, aceste cercuri fac atât de mult zgomot pentru că de ani de zile și-au putut promova ideile complet liber, cu sprijinul autorităților anterioare și al presei care le favorizează. În numele libertății, oamenilor li s-a spus: fă ce vrei tu. La televizor, vedete aleatorii, promovate artificial, ne-au învățat cum trebuie crescuți copiii, deși nu erau în stare să-i crească pe ai lor. Dar ceea ce a contat a fost spectacolul, soluțiile ușoare, rețetele gata făcute. Totul este permis, nu există valoare, nu există Dumnezeu, nu există patrie. Poți fi oricine dorești: femeie care se simte femeie, femeie care se simte bărbat. Cine a îndrăznit să apere bunul simț a fost împroșcat cu noroi. Astăzi Polonia a spus acestui lucru: stop! Și a izbucnit un adevărat război cultural.

M-am ridicat împotriva grupurilor care făceau afaceri mari în acest domeniu. Luați ca exemplu agenții hormonali. Din când în când auzim că oamenii care vând droguri ilegal sunt reținuți la ordinul parchetului. Și din moment ce hormonii sunt prescriși, există o piață neagră de care trebuie să aveți grijă și voi. Copiii sunt ușor de manipulat. Trebuie să-i conștientizăm pe părinți de pericol. Trebuie să fac asta pentru că sunt un avocat al drepturilor acestor copii. Este de datoria mea. De aceea sunt atât de dur împotriva activităților ilegale ale comunităților LGBT, a educației sexuale în care au loc cursuri sub sloganul: “folosiți para de clismă înainte de sexul anal”. De aici și atacul asupra mea, pentru că până acum astfel de idei au fost frumos împachetate și promovate de către mass-media. Iar eu am rupt ambalajul și am arătat că interiorul nu arată frumos. Și am făcut-o pe terenul lor, la televiziunea lor. Dar vă asigur că nu voi ceda. Puteți să mă atacați, să mă insultați, să strigați, să protestați și să mă revocați. Nu voi ceda. Bunăstarea copiilor noștri, care sunt viitorul nostru, este mai importantă. Copiilor trebuie să li se arate adevărate valori și eu o voi face.

Schimbare de subiect: acum câteva zile la Varșovia a fost găsit un alt bebeluș în Fereastra Vieții. Între timp, nu cu mult timp în urmă, unele cercuri de stânga au cerut ca aceste ferestre să fie închise. Cum vă raportați la această chestiune?

Sunt împotriva închiderii acestor ferestre. Dacă salvează vieți umane, trebuie să rămână. Un lucru este să evaluezi decizia unei mame de a-și abandona copilul în acest fel și alt lucru este miracolul că copilul supraviețuiește datorită unei asemenea ferestre. Legea ombudsmanului pentru copii prevede că fiecare persoană, de la momentul concepției până la vârsta de 18 ani, este un copil. Și viața fiecărui copil salvat este un lucru minunat. Împotriva acestor ferestre sunt aceleași persoane care solicită avortul la cerere. Aripa stângă, domnul Margot, care a spus că va dona bani pentru avort, activiștii LGBT… Aceasta este întreaga ideologie despre care se spune că nu există. Ferestrele Vieții trebuie să fie acceptate, căci care este alternativa? Copii morți în pungi de plastic în coșurile de gunoi? Orice viață salvată este cel mai mare merit al conștiinței umane.
———-
Okno Życia (Fereastra Vieții) sunt locuri unde mamele își pot abandona nou-născuții, sub protecția anonimatului, introduse în Polonia și în alte țări în scopul salvării copiilor nedoriți.

Tygodnik Solidarność (Săptămânalul Solidaritatea) a publicat un reportaj șocant, intitulat “Schimbă-ți sexul, copile”.

Timp de trei săptămâni în care a pretins că e un băiat de 14 ani care vrea să-și schimbe sexul, reporterul a documentat forumuri secrete de pe internet, unde activiștii “transsexuali” oferă adolescenților, chiar și minorilor, hormoni ilegali folosiți pentru “schimbări de sex”, spre exemplu estrogen și testosteron. Deseori, ei cer ca “plată” poze ale copiilor în pielea goală. În alte secțiuni secrete sunt schimbate poze pornografice cu minori, și există chiar și zvonuri de pedofilie.

“Știu de multă vreme că au loc lucruri ciudate în grupurile de activiști transsexuali, numite “grupuri de sprijin”: că se sugerează copiilor și adolescenților că ceva nu este în regulă cu corpul lor, că o schimbare de sex este un lucru obișnuit și chiar de dorit și că dreptate au ei, atunci când spun că trebuie luați hormoni ilegali, și nu părinții copiilor”.

Avocatul pentru drepturile copilului, Mikolaj Pawlak, a vorbit despre “pastilele de schimbare a sexului oferite copiilor fără știrea părinților”. În ciuda scandalizării opoziției de stânga și a activiștilor LTBC, el a sesizat justiția.

Pe 4 septembrie, parchetul din Varșovia a deschis un dosar în care cercetează sub suspiciunea de vânzare ilicită de medicamente.

Asociația Pro VITA:

Către legiferarea „căsătoriei” între persoane de același sex?

Prinși în vârtejul unei lumi care pare că nu mai are răbdare, părem să fi uitat că nu doar pandemia de coronavirus constituie o amenințare. Alte pandemii, alți viruși mai vechi și mai perfizi, ne afectează de decenii și nu se întrevăd prea multe șanse la un vaccin eficient contra lor.

Recent, mai multe cupluri de același sex au reclamat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului refuzul autorităților române de a le acorda permisiunea oficializării relației, fie sub forma căsătoriei, fie a unui echivalent (parteneriatul civil).

Scopul litigiului este evident: modificarea legislației civile, care în acest moment limitează dreptul de a intra în relații de tip familial la cuplurile heterosexuale unite prin căsătorie sau la persoanele aflate în descendență (rudenia de sânge).

De ce această cale?

Deși litigiul este mai dificil și conferă mai puțină legitimitate din perspectiva comunicării publice decât inițiativa parlamentară, lobby-ul LGBT recunoaște implicit că nu are altă opțiune. Toate încercările lor, de 12 ani încoace – de la prima tentativă – au fost blocate succesiv. Cei care cunosc activitatea noastră știu că și noi am lucrat intens, stăruitor, pentru aceasta.

Din păcate, lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Jurisprudența din ultimii ani a Curții ne stă împotrivă. Bizara interpretare pe care Curtea o dă de câțiva ani art. 8 și 14 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului sugerează că, probabil, România va fi condamnată pentru încălcarea acestor articole și silită, sub obligațiile asumate la ratificare, să își schimbe legislația internă. Cum și în ce măsură… rămâne de văzut.

Să fim realiști: știam că acest moment urma să vină. Este un semn al vremurilor pe care le trăim.

Ceea ce nu înseamnă, evident, că trebuie să fim de acord sau să acceptăm fără luptă, resemnați, schimbări nefaste.

În formula de „duo” cu care v-am obișnuit de ani, Alianța Familiilor și PRO VITA (București) au remis CEDO observații ca terță parte în sprijinul statului român, în apărarea actualei definiții legale a familiei. 

Importanța formulării legale este greu de supraestimat: adversarii noștri utilizează forța de coerciție a legii pentru a provoca schimbări în societate, în loc să parcurgă calea inversă, așa cum ar fi normal în logica juridică. Pentru că nu au suficient sprijin la „firul ierbii”, doresc să îl „fabrice” schimbând legea.

Vom reveni atunci când (și dacă) aplicația noastră, pe care o puteți citi la link-ul acesta, va fi acceptată.

De luat aminte, de reflectat. Deutsche Welle despre rețeaua de PEDOFILIE creată în numele EDUCAȚIEI SEXUALE EMANCIPATE. Profesor și teoretician al eliberării sexuale, oameni importanți din lumea academică, birouri de protecție a copilului: UN SISTEM DE EXPLOATARE SEXUALĂ ÎN NUMELE REVOLUȚIEI

CARTOON NETWORK susține deschis Luna „Mândriei” LGBT. Reacția Asociației Mozaiq: „Acesta este efectiv canalul TV care formează copiii de mici. În curând toată populația lumii va fi queer”/ Campanie pro LGBT cu panouri stradale cu falși bătrâni gay/ REMINDER: oribilele standarde OMS pentru EDUCAȚIA SEXUALĂ

FERITI-VA COPIII DE SEXUALIZARE! “Parintii poarta multa vinovatie pentru transformarea copiilor lor in revolutionari sexuali”/ IDEOLOGIA DE GEN = ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI pentru FEMINITATE și MASCULINITATE/ Germania: Agenda de gen face primele victime/ PARTENERIATELE CIVILE DAUNEAZA COPIILOR (II)/ Româncele fac copii la varste tot mai inaintate/ DEZASTRUL DEMOGRAFIC SE AGRAVEAZA

ALIANTA PARINTILOR avertizeaza asupra tentativelor tot mai agresive de introducere a EDUCATIEI SEXUALE in scolile românesti, fara acordul familiei. LEGEA PENTRU INOCENTA COPILARIEI, sustinuta de deputatul Ninel Peia, depusa la Parlament (VIDEO)

PATRIARHIA critică introducerea OREI OBLIGATORII de EDUCAȚIE SEXUALĂ: „un atentat asupra inocenței copiilor”/ Campanie macabră pentru… AVORT, sub sloganul PANDEMIA FEMEILOR. Ministerul Sănătății prioritizează AVORTURILE LA CERERE, în actualele condiții!

PROPAGANDA SI PRESIUNI INTENSIFICATE pentru introducerea EDUCATIEI SEXUALE OBLIGATORII in scolile romanesti

G.K. Chesterton – Despre eufemismele malefice. Un text profetic despre cum se promovează răul și inacceptabilul sub masca binelui


Categorii

1. DIVERSE, Educatia sexuala, Pedofilie, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Sexualizarea copiilor

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare