#RAȚIUNE-NU-ISTERIE. Administrația Trump renunță la MODELUL PREDICTIV susținut de BILL GATES în combaterea pandemiei/ Studiu israelian care pune la îndoială eficiența DISTANȚĂRII SOCIALE extreme/ De ce este umflată RATA MORTALITĂȚII?/ Cum DEMONTEAZĂ alți savanți GERMANI teoriile oficiale despre COVID?

18-04-2020 9 minute Sublinieri

Un studiu israelian sugereaza ca blocada nu are niciun efect asupra cronologiei coronavirusului, afirma presedintele Agentiei Spatiale Israeliene

Daily Wire, 14 aprilie 2020, de Amanda Prestigiacomo

Analiza noilor grafice si comparatiile internaționale legate de coronavirus sugereaza ca ordinele de sedere la domiciliu si izolarea nu au un efect asupra duratei de viata a COVID-19, care este de aproximativ opt săptămâni, a explicat luni profesorul si presedintele Agentiei Spatiale din Israel, Isaac Ben-Israel.

Avand in vedere concluziile sale, apreciatul doctor in stiinte a cerut Israelului sa înceapă redeschiderea imediata a economiei si sa revina la capacitate maxima pana la sfarsitul lunii aprilie, argumentand ca Israelul „va plăti cu si mai multe vieti umane avand in vedere sistemul nostru de sanatate actual.”

Potrivit lui Ben-Israel, natiunea este „deja în ultimele etape ale epidemiei de coronavirus”, a detaliat luni un raport national israelian.

„Incidenta pacientilor a fost din ce in ce mai mare de la zi la zi”, a explicat profesorul. „Aceasta a fost in primele patru saptamani de la descoperirea epidemiei în Israel. Incepand cu a sasea saptamana, cresterea numarului de pacienti a fost moderata, atingand un maxim in a sasea saptamana la 700 de pacienti pe zi. De atunci a scazut, iar astazi sunt doar 300 de pacienti noi. In doua saptamani va ajunge la zero si nu vor mai fi pacienti noi.”

„Asa se intampla in toata lumea. Atat in tarile in care s-a actionat in sensul inchiderii activitatilor precum Italia, cat si in tari care nu au avut inchideri (lock down) precum Taiwan sau Singapore”, a subliniat Ben-Israel. „In ambele cazuri se inregistreaza o creștere intre a patra si a sasea saptamana si imediat după aceea, o incetinire pana in a saptea saptamana dispare.”

Ben-Israel si-a fundamentat analiza pe „diverse studii grafice realizate de colegii sai, prof. Ziegler din Technion si Ronnie Yefarah, care l-au ajutat sa-si formuleze pozitia incurajatoare”, a menționat Israel National News. Datele sunt „bazate în totalitate pe datele din trecut, fara a incerca sa ghicească ce se va intampla în viitor”, potrivit profesorului, a spus raportul.

„Acest lucru se întâmplă atat in tările care au închis ca noi, cat si in cele care nu s-au inchis pana astazi, precum Suedia, pentru fiecare tara indiferent de raspunsul ei. Declinul si cresterea apar sa urmeze aceeasi linie temporala”, a continuat Ben-Israel. „Ne este clar cum incepe epidemia si care este cauza acestei cresteri. De asemenea, nu este clar ce provoaca incetinirea. ”

“Propun sa punem capat inchiderilor imediat dupa sapamana curenta”, a îndemnat Israelul. „Vom incepe sa crestem forta de munca de la 15 la sută la cincizeci la suta si, in doua saptamani vom ajunge la 100%”.

Profesorul a spus ca practicarea unei igiene riguroase ar trebui sa continue, precum si purtarea de masti si interzicerea multimilor excesiv de mari, sustinand ca o astfel de actiune este prudenta si va duce la daune minime in economie.

„Ceea ce ma deranjeaza este deteriorarea economiei”, a spus el. „Pierdem 100 de miliarde de sheckeli pe luna din cauza acestei inchideri. Acest lucru are implicatii si asupra sanatatii. Vom plati cu mai multe vieti omenesti avand in vedere starea actuala a sistemului nostru de sanatate.”

Israelul are în prezent 9.781 de cazuri active si un total de 116 decese.

New York City adauga aproape 4.000 de oameni care nu au fost testati niciodata pozitiv

Daily Caller, 14 Aprilie, 2020, de William Davis

Orașul New York a adaugat marti aproape 4.000 de oameni la numarul mortilor, care nu au fost testati niciodata pozitiv de coronavirus, ceea ce a crescut numarul mortilor legate de coronavirus ale orasului la aproximativ 10.000 de persoane.

Orasul a decis sa adauge 3.700 de persoane la numarul de decese, despre care „se presupune ca au murit din cauza virusului”, potrivit unui articol din „The New York Times”. Aditia a sporit rata deceselor in Statele Unite cu 17%, potrivit informatiilor din Times, si aceasta include persoane care au murit si sufereau de simptome ale virusului, precum tuse intensă și febra.

Raportul afirma ca primarul democrat al orașului New York, Bill de Blasio, a decis in weekend sa schimbe modul în care orasul numara si monitorizeaza decesele.

“In plina lupta, principalul nostru obiectiv a fost sa se salveze vieti”, a declarat pentru Times, secretarul responsabil de relatia cu presa al lui Blasio, Freddi Goldstein.

Articolul din Times a adauga ca oficialii din domeniul sanatatii au avut dificultati in a evalua numarul exact de decese, din cauza demografiilor care au fost cel mai greu lovite de virus.

„Oficialii de sanatate publica spun ca numararea mortilor in cazul unei boli pandemice precum Covid-19 prezinta dificultati, deoarece multi dintre cei care mor sunt in varsta sau sufera din cazua altor patologii grave”, au scris ei. „Si ar putea dura multe luni pentru a studia si intelege efectele complete ale acestui focar epidemiologic asupra mortalitatii in New York si in toata tara.”

Adesea este nevoie de trecerea mai multor ani pentru a intelege care este rata mortalitatii in cazul unei anumite boli.

CDC declara despre gripa ca foloseste „datele de pe certificate de deces pentru a estima cat de probabil este ca sa aiba loc decese in afara mediului spitalicesc”, dar nu este clar daca acesta este modelul prin care New York estimeaza numarul deceselor.

New York nu este singurul oras din Statele Unite care include decese prezumtive de coronavirus in numarul total de morti. Mai multe departamente de sanatate din Ohio au anuntat saptamana trecuta ca vor incepe să includa in numarul mortilor si persoane despre care „se banuieste” ca au fost infectati.

Consilierul sef de la Casa Albă, Dr. Anthony Fauci, a respins saptamana trecuta ingrijorarea cu privire la ipoteza ca numarul mortilor de coronavirus este umflat, catalogand-o ca pe o „teorie a conspiratiei”.

Cotidianul/ Călin Marchevici:

Cum umflă guvernele rata de mortalitate a gripei

În Italia, prima țară europeană lovită dur de epidemie, rata mortalității este de zece ori mai mare decât în Germania. În Italia, rata mortalității este de circa 12%. În China, este de 4%. Iar în Israel de doar 0,35%.

Procentele atât de diferite sunt influențate de strategia de testare din fiecare țară. Lipsa unei testări sistematice duce la asemenea discrepanțe, scrie BBC. Unele țări testează mult, altele foarte puțin. Firesc, mortalitatea va fi mai redusă în țările în care se efectuează multe teste și unde numărul celor descoperiți cu infecția este mai mare.

Pentru a avea o imagine corectă a impactului virusului într-o țară, este necesară nu doar testarea persoanelor simptomatice, ci și a celor asimptomatice. Doar în acest din urmă caz putem avea o imagine corectă despre cum pandemia afectează întreaga populație, nu doar pe cei bolnavi. ”Acum avem o mare discrepanță între procentele care vin din diferite tari, motiv pentru care informațiile nu sunt comparabile”, spune Dietrich Rothenbacher, de la Insititutul de Epidemiologie al Universității din Ulm. ”Trebuie să avem statistici valide și comparabile, iar pentru asta trebuie să definim o modalitate de alegere a eșantioanelor reprezentative”, spune el.

Însă poate cel mai controversat aspect al calculării letalității noului viris ține de modul în care sunt stabilite cauzele decesului și modul în care este completat certificatul de deces.

În Marea Britanie, scrie BBC, Departamentul Sănătății și Asistenței Sociale arată zilnic câți oameni testați pozitiv cu covid-19 au murit. La aceste cazuri sunt incluși și cei care au fost testați pozitiv însă sufereau de boli grave care le-ar fi putut provoca moartea. Oficilul Național pentru Statistică din Marea Britanie adună toate cazurile în care covid-19 este menționat în certificatul de deces, indiferent că acei oameni au fost sa nu testați sau măcar suspectați de covid-19.

Iar la fel se întâmplă și in Italia, Germania și Hong Kong. Adică moartea oricărui pacient care a fost diagnosticat cu covid-19 este pusă pe seama acestei boli, indiferent dacă el suferea sau nu de alte afecțiuni, unele grave.

În Statele Unite, codurile de completare a certificatelor de deces elaborate de Centrul pentru Prevenirea Bolilor condus de Anthony Fauci le lasă medicilor mai multă libertate la completarea certificatului de deces, însă, așa cum arată unii medici din SUA, rezultatul este tot o gonflare a numărului de decese atribuite noului virus. Ceea decid medicii nu este transmis și publicului. BBC arată că, în prezent, în SUA, fiecare deces al unui pacient covid-19, indiferent de cauza morții înscrisă în certificat de medic, este contabilizat în rapoartele publice ca fiind o moarte cauzată de covid-19”. ”Mă aștept ca, în final, pe certificatul de deces să se numere și covid-19 printre boli. Însă, în acest moment, orice pacient covid-pozitiv care moare în SUA va fi contabilizat ca victimă a virusului”, spune Cecile Viboud, epidemiolog citat de BBC.

Cele de mai sus sunt confirmate cu asupra de măsură de unul dintre senatorii din statul american Minnesota, Scott Jensen, de profesie medic. El a acuzat că medicii din statul său au primit instrucțiuni să treacă covid-19 drept cauza a morții, chiar dacă pacientul care a decedat nu a fost testat. Interesant este că Jensen observă o premieră cu ocazia acestei pandemii – el spune că, în peste 30 de ani de carieră medicală, nu i s-a spus niciodată cum anume să completeze un certificat de deces. Politica din statul Minnesota pare să fie aceea de a raporta orice deces cauzat de pneumonie sau o gripă ca fiind un deces cauzat de covid-19. Adică un lucru pe care sunt sfătuiți sau chiar obligați să-l facă medicii din Italia, Marea Britanie, Germania, așa cum relata BBC.

La această supraestimare a ratei mortalității acestei boli de adaugă și un factor psihologic – tendința medicilor ca într-o epidemie să cosnidere că moartea unui pacient cu multe alte boli asociate a fost cauzată totuși de noul virus. ”De fiecare dată când privim retrospectiv la stabilirea cauzei deceselor ne dăm seama că am supraestimat mortalitatea bolii”, spune Carl Heneghan, epidemiolog și director al Centre for Evidence-Based Medicine de pe lângă Universitatea Oxford. Motivul tine de „tendința de a ne axa pe cel mai rău scenariu; acesta este singurul mesaj pe care îl primim”.

Un exemplu este pandemia H1N1 din 2009, așa-zisa gripă porcină. Rata mortalității a fost umflată inițial de circa zece ori. Când medicii au evaluat ulterior cazurile, s-a ajuns la concluzia că rata mortalității a fost de 0,02%, nu între 0,1% și 5%, asa cum fusese raportată în timpul pandemiei.

Toate cele de mai sus, spune doctorul Henighan nu ar trebui să fie un motiv pentru a nu respecta măsurile de izolare. Însă ar putea fi un atntidot pentru starea de panică creată de rata mare a mortalității pe care o raportează multe țări.

Rămâne însă o întrebare: De ce guvernele par să-și dorească umflarea statisticilor legate de covid-19? Senatorul Jensen din Minnesota are propria explicație: ”Frica este un mod eficient de a controla oamenii, iar eu sunt îngrijorat din cauza asta. Mă îngrijorează că uneori suntem atât de interesați să sporim factorul frică. Iar capacitatea oamenilor de a gândi cu mintea lor este paralizată dacă sunt suficient de speriați”.

GSP:

COVID-19. Șeful Institutului de medicină criminalistică din Hamburg: „Victimele de coronavirus ar fi murit oricum în cursul anului, chiar dacă sună crud”

CORONAVIRUS. Klaus Püschel, șeful Institutului de medicină criminalistică din cadrul Spitalului Universitar Eppendorf din Hamburg, are o opinie ce contrasteză mult cu cele venite din partea majorității specialiștilor. 

În opinia medicului legist neamț, boala care a îngrozit mapamondul ar fi mai puțin gravă decât afirmă doctorii, autoritățile sau specialiștii de pe glob.

Prin natura profesiei, acesta a analizat numeroase victime ale pandemiei de coronavirus, cărora le-a făcut autopsia.

În acest fel, doctorul Püschel a ajuns la concluzia că boala e „relativ nepericuloasă” și că, oricât de crud ar suna, oricum persoanele respective ar fi murit în cursul acestui an”

Mai mult, același Klaus Püschel susține că populația Germaniei ar trebui să revină cât mai curând la activitățile normale, acesta trimițându-i un mesaj cancelarului Angela Merkel în care o îndemna să recurgă la această măsură.

Citește materialul integral pe libertatea.ro!

Virusologul Hendrik Streeck demontează teoriile despre COVID-19

Zilele trecute, Hendrik Streeck, un virusolog german, a efectuat un studiu pentru a observa mai bine efectele pe care le are coronavirusul și modul în care oamenii pot lua acest temut virus.

În ciuda numeroaselor avertismente venite dinspre autoritățile din toată lumea, Hendrik Streeck are o altă viziune. Acesta consideră că riscul de a te infecta atunci când ești în public e unul redus. În viziunea acestuia, coronavirusul nu rezistă pe suprafețe.

„Nu există niciun risc semnificativ să te infectezi atunci când mergi la cumpărături. Am luat mostre de pe clanțe, telefoane și toalete și nu am reușit să cultivăm virusul în laborator, pe baza acestor probe”, a declarat virusologul pentru RTL Today, citat de Mediafax.

Nota noastră

Chirurgul general al SUA, Jerome Adams, a declarat pe 13 aprilie că administrația Trump a renunțat la modelele predictive folosite anterior pentru deciziile legate de combaterea pandemiei, respectiv instituirea carantinei, stabilirea datei pentru ridicarea – cel puțin parțială – a restricțiilor, deciziile de achiziții de materiale sanitare etc. În schimb, Adams a precizat că administrația se va sprijini pe datele din timp real culese din SUA.

Anunțul denotă o diferență de abordare între diferiții responsabili americani implicați în această chestiune, precum și un conflict – latent sau la vedere – între părți. Trump, spre exemplu, a criticat dur guvernatorii statelor federate din SUA care au refuzat ridicarea parțială a interdicțiilor, sprijinind protestele cetățenești împotriva lockdown-ului (cele mai cunoscute fiind cele din statul Michigan). De asemenea, Trump, spre iritarea lui Bill Gates și a altor oficiali din instituțiile medicale americane, a decis să întrerupă finanțarea OMS, acuzând organizația de complicitate cu statul chinez în acoperirea adevăratelor dimensiuni ale epidemiei din statul comunist.

De altfel, modelul predictiv la care administrația Trump a renunțat, potrivit lui Adams, era opera Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME), organizație axată pe producerea de analize de trenduri și predicții sprijinită constant, încă de la fondarea sa din 2007, de același Bill Gates (Fundația sa a făcut mari donații IHME, finanțând extinderea organizației) și de statul Washington, și care colaborează cu OMS.

IHME a produs primul studiu care estima numărul de morți provocat de COVID-19 și încărcătura asupra spitalelor din SUA. Potrivit acestor estimări, interdicțiile aflate acum în aplicare în SUA ar fi trebuit extinse cel puțin până la finele lui mai, o viziune diferită de cea a lui Trump, care vrea să „deschidă” America începând cu 1 mai. Ulterior, cifrele IHME au fost revizuite în jos, atât rata prezisă a mortalității, cât și încărcătura spitalelor fiind supra-estimate. Unii critici ai modelului predictiv al IHME au arătat că estimările nu sunt suficient de solide; alte critici au punctat că nu se pot lua decizii atât de importante cum ar fi alocarea de resurse pe baza unor astfel de estimări nesigure. 

Guvernatorul statului New York, Cuomo, și-a bazat în întregime politicile de combatere a epidemiei pe modelul IHME. 

Discuția despre modelele folosite pentru deciziile publice de combatere a epidemiei sunt deosebit de importante, deoarece ținta oficială, faimosul obiectiv al „flatten the curve (aplatizarea curbei infectărilor și deceselor)”, depinde în mod direct de datele cu care se lucrează. Toate măsurile – distanțarea socială, izolarea, carantina, închiderea țărilor sau orașelor, sunt, așadar, legitimate pe aceste date folosite și de maniera în care sunt produse – fie că e vorba de modele predictive, fie că e vorba de date de pe teren. Modelul predictiv IHME/Gates suferă de cel puțin două mari deficiențe: culege date din zone geografice și culturale foarte diverse (China, Italia), punându-le laolaltă pentru a face estimări pentru… SUA, și folosește algoritmi netransparenți pentru proiecții.

Parte din acest conflict se poartă în masmedia, unde Trump este criticat pentru atitudinea față de OMS și pentru obiectivele de redeschidere parțială a țării mai devreme, în timp ce Bill Gates este atacat de aliați politici ai președintelui american, cum ar fi Roger Stone, cunoscut și românilor. Acesta a reluat o teză conspiraționistă, sugerând că Bill Gates ar putea fi amestecat în crearea și răspândirea coronavirusului în virtutea intereselor sale legate de impunerea vaccinării obligatorii și a microcipării oamenilor pentru monitorizarea vaccinărilor. Gates, în schimb, are aliați puternici și carismatici, cum ar fi dr Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase (NIAID, o divizie a Institutului National de Sanatate, NIH), care susține teza lui Gates, anume că până la descoperirea unui vaccin, lucrurile nu pot reveni la normal. 

Dincolo de acest conflict din SUA, problema de fond este următoarea: care este baza măsurilor radicale de disanțare socială și de înghețare a economiei? Cine dă socoteală pentru eventualele erori de estimare și consecințele lor funeste – șomaj, anxietate, decese „colaterale” produse de deficiențele unui sistem sanitar supus unei singure priorități? În România, să nu vă așteptați cumva ca aceste întrebări să fie puse de presstitută. Noi nu avem câine de pază al democrației, ci câini de pază ai puterii reale, simpli comunicatori ai unor decidenți lipsiți de răspundere. 

CORONA-VI(ru)SUL TOTALITAR al “filantropilor” plutocrației. BILL GATES și “NOUL NORMAL”. De la EVENT 201 la ID2020, de la AGENDA SUPRAVEGHERII SI CONDITIONARII DIGITALE TOTALE la cea EUGENISTA, de “combatere a suprapopularii”. “PANDEMIA” le rezolva pe toate…

 

Războiul contra COVID-19 induce un CLIMAT al FRICII și DELAȚIUNII/ Cum e sărbătorit Paștele în Grecia: DRONE, ELICOPTERE, ZECI DE MII DE POLIȚIȘTI/ Andrei Caramitru își continuă JIHADUL anti-ortodox/ Pentru ministrul sănătății, SUNTEM TOȚI SUSPECȚI/ Tirania interdicțiilor absurde/ Falcă propune IDENTITATE DIGITALĂ UNICĂ

 

RAȚIUNE, NU ISTERIE. Dr. Vasile Astărăstoae despre “CALARETII APOCALIPSEI” epidemiologice si DEZVRAJIREA NUMERELOR GENERATOARE DE PSIHOZA si de reactii distructive. CU MASCA SAU FARA MASCA? “Utilizarea corectă a măștii în public corelat cu o igienă strictă sunt mult mai eficiente decât carantina sau izolarea personală”

 

MARELE CONSPIRATOR si DISCIPLINAREA LA SCARA PLANETARA/ “Injecteaza FRICA si STAPANESTE!” sau drumul inapoi de la Huxley la ORWELL/ Apocalipsa LIVE, omul complet VIRTUALIZAT si auto-decapitarea lumii/ COVID-19: BOMBA care distruge civilizatia. VIRUSUL TOTALITARISMULUI si MIZA REALA A ”RAZBOIULUI LINGURITEI” “Zilele cand Cipul va deveni obligatoriu nu sunt departe. Mai aproape este insa vacccinarea obligatorie” 

 

Un expert al OMS vrea ÎNDEPĂRTAREA DIN FAMILII a celor infectați cu coronavirus și IZOLAREA lor SOCIALĂ. Jurnalistul TUCKER CARLSON critică măsurile NERAȚIONALE de ÎNCHIDERE a activităților profesionale din SUA (Video): “Este timpul să începeți să aveți grijă de întreaga populație. Și oamenii sănătoși suferă rău”

 

CORONAPOCALIPSA, denunțată de alți experți dizidenți/ Studiu important în THE LANCET despre estimările privind severitatea COVID-19/ Jurnalist italian: virusul, folosit pentru dobândirea PUTERII TOTALITARE?


Categorii

1. DIVERSE, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “#RAȚIUNE-NU-ISTERIE. Administrația Trump renunță la MODELUL PREDICTIV susținut de BILL GATES în combaterea pandemiei/ Studiu israelian care pune la îndoială eficiența DISTANȚĂRII SOCIALE extreme/ De ce este umflată RATA MORTALITĂȚII?/ Cum DEMONTEAZĂ alți savanți GERMANI teoriile oficiale despre COVID?

 1. Pingback: OMS NU vrea „relaxarea” restricțiilor prea devreme”, ci „NOUA NORMALITATE” până la vaccin sau tratament/ Profesor de la Oxford despre situația din Marea Britanie: RESTRICȚIILE SUNT NE-NECESARE ȘI DĂUNĂTOARE/ O critică a modelelor matema
 2. “I did not raise you to see you live with fear
  Strike it from your heart”
  O altfel de infectie:
  https://www.youtube.com/watch?v=w3H_xsdr-Vs

  videoclipul incepe de la 2:50
  https://deasaimpartasirecunevrednicieosandavesnica.wordpress.com/2018/04/23/tamaduirea-fricii-frica-de-dumnezeu-jean-claude-larchet/
  “Astfel, Sfantul Isaac Sirul spune: „Cand vede (omul) ca inima lui nu are liniste din partea fricii si tremuratului, va intelege si va cunoaste ca aceasta frica ii arata ca este lipsit de altcineva, care sa-l ajute. Caci inima da marturie prin frica ce-o apasa si o razboieste inauntru ca-i lipseste cineva. (…) Caci ajutorul lui Dumnezeu este, zice, cel ce mantuieste”.
  Iar acest ajutor omul trebuie sa-l ceara prin multa rugaciune, cu credinta ca Dumnezeu i-l poate da si cu nadejdea ca-l va primi. Leacul cel mai puternic impotriva fricii si a celorlalte patimi care-i stau in preajma – nelinistea, anxietatea, angoasa – este indeosebi „rugaciunea lui Iisus”.
  Sfantul loan Scararul invata asa: „Loveste-i si biruieste pe vrajmasi cu numele lui Iisus, caci nu e in cer si pe pamant arma mai tare. Izbavit de boala, preamareste pe Cel ce te-a izbavit. Caci multumindu-I, te va acoperi in veci”. “

 3. Pingback: #SE-POATE-ȘI-FĂRĂ-IZOLARE-TOTALĂ. Semnal important de la un director al OMS: „SUEDIA reprezintă un MODEL, dacă vrem să ne întoarcem înapoi la o societate în care să nu avem IZOLARE”/ Câteva date despre starea de fapt din Suedia
 4. Pingback: BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou desp
 5. Pingback: VIRGILIU GHEORGHE despre PANDEMIE, teroarea mediatică, VACCINAREA obligatorie și TRANSFORMĂRILE NOII ORDINI MONDIALE: "Asistăm la cel mai mare experiment social și mediatic din istoria lumii" - Cuvântul Ortodox
 6. Pingback: DR. VASILE ASTARASTOAE in dialog cu MARIUS TUCA si ION CRISTOIU (video, text). "Nu exista o alta dictatura mai grava decat DICTATURA POLITICO-MEDICALA, pentru ca pe o spoiala de stiinta se justifica orice masura". CE S-A GRESIT FLAGRANT IN STARE
 7. Pingback: FAUCI critică „relaxarea” și ne sperie cu un NOU VIRUS GRIPAL. Unele state din SUA reiau RESTRICȚIILE/ BILL GATES crede că VACCINUL ANTI-COVID ar putea fi gata la sfârșitul anului. Ținta: 70-80% din populație să fie vaccinată/ Medicul Monica
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare