“OAMENII TREBUIE SA SE ASTEPTE LA URGIA LUI DUMNEZEU! Oamenii au votat impotriva Lui” – ILIE SERBANESCU, marturisire simpla si raspicata legata de REFERENDUM si cauzele caderii lui: “Eu, unul, intre Dumnezeu si Bruxelles, Il aleg pe Dumnezeu. Niciun partid nu avea niciun interes ca acest referendum sa reuseasca. Ei aveau o problema cu Bruxelles-ul. Si la tradare nu-i intrece nimeni!” (VIDEO, TEXT)

16-10-2018 54 secunde Sublinieri

Economistul ILIE SERBANESCU, extras din EDITIE DE SEARA CU VICTOR CIUTACU 8 OCTOMBRIE 2018:

“Daca discutam din punctul de vedere al partidelor, eu cred ca niciun partid nu avea niciun interes ca acest referendum sa reuseasca. Ei aveau o problema cu Bruxelles-ul. Si la tradare nu-i intrece nimeni!

[“Si de ce l-au mai facut atunci?”] Ca sa dovedeasca [faptul] ca poporul roman este un popor european. Si sa ma ierte Dumnezeu, acuma romanul asta murdar pe picioare, corupt, hot, cum vreti dvs., s-a comportat ”supereuropean”, a fost suav, delicat, a iesit din ”mocirla” heterosexualitatii asteia invechite, a intrat in epoca asta a sexualismului de tip european si a dat cu piciorul la ceea ce este vechi, nu stiu daca ii mai put picioarele acuma, dupa referendumul asta, fata de cum ii miroseau inainte, asta nu stiu… In felul asta, clasa politica trebuie sa fie multumita ca si-a rezolvat problemele cu Bruxelles-ul, ea e bine acuma. Toti sunt bine cu Bruxelles-ul. Nu vine Romania acuma sa se erijeze in ceva ”mai rau” chiar decat Polonia si Ungaria.

Noi stam rau cu Dumnezeu. Am spus-o! Si Dumnezeu… nu stiu, poate exista o mila extraordinara, dar… sa nu ne miram daca va veni urgia lui Dumnezeu! [Cristian Bodea, ironic: “Se compenseaza cu fondurile europene”] Eu, unul, intre Dumnezeu si Bruxelles, Il aleg pe Dumnezeu”.

“Dupa parerea mea, referendumul n-a avut legatura cu partidele – decat in subsidiar, nu este treaba lor -, n-a avut legatura cu Biserica. A avut legatura cu oamenii. E ce au inteles ei. Dupa parerea mea, oamenii au cam votat impotriva lui Dumnezeu. Asa cred eu. […] Dar oamenii trebuie sa se astepte la urgia lui Dumnezeu! (…)”

 

GÂNDURI POST-REFERENDUM (1) – Un glas care strigă în pustie: ”TĂVĂLUGUL VA ÎNCEPE SĂ VINĂ, căci boicotul de astăzi a deschis larg poarta stăpânitorului acestei lumi… Durerea este că strigăm și noi: „PE BARABA, PE BARABA!” și cerem sângele lui Hristos asupra noastră și ASUPRA COPIILOR NOȘTRI… Avem „șansa” acum să pășim în „MINUNATA LUME NOUĂ””

Gânduri post-referendum (2): ”În weekend-ul trecut L-am putut cu uşurinţă TRĂDA sau MĂRTURISI PE HRISTOS manevrând o simplă ştampilă. UN GEST MIC CU CONSECINȚE MARI. E nevoie de multă pocăinţă, căci de acum înainte NIMIC NU VA MAI FI CUM A FOST”

CUVANT GRAV SI IMPORTANT (pentru) DUPA REFERENDUM, in duh profetic, al Parintelui Cezar Axinte (Constanta): ESTE VREME DE CERNERE, DE “APOCALIPSĂ”, DE “RIDICARE A VĂLULUI”. “De acum războiul se mută într-o altă dimensiune, va fi mult mai deschis, mai descoperit. Războiul se duce împotriva lui Hristos şi a celor care Îl urmează”

Predica Parintelui TUDOR CIOCAN despre IMPLICATIILE REZULTATULUI REFERENDUMULUI (audio + text): “Va veni o perioada foarte grea pentru noi, ca Biserica. NE INDREPTAM SPRE O NOUA DICTATURA. Acum, ca popor, ne-am dezis de Dumnezeu. Dintr-un neam crestin ne-am transformat intr-o populatie”

PS MACARIE, Episcopul românilor din Europa de Nord – CALDE CUVINTE PĂRINTEȘTI de LIMPEZIRE, ÎMBĂRBĂTARE și TREZIRE după căderea la testul REFERENDUMULUI: “Să transformăm, lucrând duhovnicește, această înfrângere. Să redevenim cu adevărat și PÂNĂ LA CAPĂT CREȘTINI. Să ne implicăm în viața cetății, DISOCIINDU-NE DE ORICE FEL DE PARTIZANAT POLITIC, devenind însă creștini cu conștiință civică”

Părintele MITROPOLIT TEOFAN despre “RANA” și “LECȚIA” REFERENDUMULUI: “Și cei care nu au fost la vot și cei care am fost, VOM DUCE CRUCEA GREA A CONSECINȚELOR care decurg din nevalidarea referendumului închinat căsătoriei şi familiei. NE MERITĂM SOARTA, înseamnă că nu ne-am făcut îndeajuns datoria”

NEAM BOICOTAT. Opinii de pr. Constantin Necula, Catalin Sturza, Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si altii/ REFERENDUMUL PENTRU CASATORIE E INVALID. Suntem in minoritate. Totusi, 4 milioane de români au votat pentru valori crestine. CE URMEAZA DE MAINE?/ Declaratia de presa a liderilor CpF (Video): „Există o parte acestui popor de patru milioane care a trecut peste campania de dezinformare”

REFERENDUM – REZULTATE FINALE. 21,1% prezenta, 91,56% pentru CASATORIE. Prezenta in Diaspora/ Inselatoria listelor electorale/ Cum a ucis ura față de Dragnea Referendumul/ REFLECTII POST-REFERENDUM. Mihai Gheorghiu: Teoria factorului X/ Regizoarea Ivona Boitan: „Românii nu-și ascultă preoții, nici prieteni, nici părinții nici bunicii. Românii ascultă de tv și de Andreea Bălan și Tudor Chirilă”/ SI TOTUSI, CUM RAMANE CU ARTICOLUL 48?


Categorii

1. DIVERSE, ILIE SERBANESCU, Razboiul impotriva Romaniei, Referendum casatorie familie, Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la ““OAMENII TREBUIE SA SE ASTEPTE LA URGIA LUI DUMNEZEU! Oamenii au votat impotriva Lui” – ILIE SERBANESCU, marturisire simpla si raspicata legata de REFERENDUM si cauzele caderii lui: “Eu, unul, intre Dumnezeu si Bruxelles, Il aleg pe Dumnezeu. Niciun partid nu avea niciun interes ca acest referendum sa reuseasca. Ei aveau o problema cu Bruxelles-ul. Si la tradare nu-i intrece nimeni!” (VIDEO, TEXT)

 1. Pingback: “SABIA” REFERENDUMULUI, MOMENTUL ADEVARULUI, ZILELE CERNERII si MORTII VII de langa noi – GENERATIA CARE A ALES LEPADAREA DE HRISTOS. Apocalipsa in direct sau eliberarea Fiarei. SODOMA – PAMANT ROMÂNESC?! “Nu pot să rămân
 2. Și n-are dreptate ??? Are, prea multă din păcate !!!

 3. Da, are dreptate. 7 oct. pt mine una a fost ca o zi de doliu. Pana si de identotatea noastra crestina ne am lepadat – ultima reduta cu care ne puteam mandri. Ca sa nu mai vorbesc de demonstratia de naivitate si permeabilitate la manipulare pe care am facut o intregii Europe. Asta in cel mai bun caz. In cel mai rau, am transmis mesajul ca si un popor traditional crestin accepta homosexualitatea drept ceva firesc. Altfel spus, am acceptat si contribuit la o schimonosire a Legii si Cuvantului lui Dumnezeu.

  Oribil. Doar o noua initiativa cetateneasca anti-adoptie ne mai poate spala rusinea si prostia.

  Cat despre Biserica si cler, apai sa fiu in locul lor as cauta niste cenusa sa imi pun in cap si as decreta stare de urgenta. Nicidecum nu m as preface ca nimic nu s a intamplat.
  Prost. F. prost.

 4. @Doroteea: Lasa, ca o sa aduca autocare cu pelerini sa umple curtea noii catedrale, sa se mai mangaie putin, sa-si dea curaj, sa se pipaie si sa zica ca a fost un vis urat.
  Vai de noi. Scape cine poate!

 5. Pingback: PREASFINȚITUL SILUAN, Episcop al Episcopiei Ortodoxe Române din Italia – CUVINTE DE MAXIMĂ GRAVITATE DUPA REFERENDUM: “A venit ceasul Săptămânii Pătimirilor Bisericii. Și noi ne apropiem de Ghetsimani-ul istoriei” | Cuvântul Ort
 6. Pingback: Părintele GHELASIE ȚEPEȘ, starețul Mănăstirii Sf. Dimitrie din Sighișoara, după REFERENDUM: “Pregătiti-vă de răstignire! Oamenii lui Dumnezeu vor fi răstigniți, dragilor! De ce suferă poporul ăsta român? E MÂNDRU, DOMNULE, MÂNDRU!
 7. Pingback: Părintele Ghelasie Țepeș despre CUTREMUR, EFECTELE ABSENȚEI DE LA REFERENDUM, neascultarea de preoți și Biserică și PREGĂTIREA DE O APROPIATĂ PERSECUȚIE: “Până acuma s-or jucat oamenii: de-a credința și de-a trăirea. Ei, acum va treb
 8. Pingback: DEZ-AMĂGIRILE NECESARE ALE REFERENDUMULUI “PICAT”. Părintele Ciprian Grădinaru (Belgia) în revista “Familia ortodoxă” (I): “Constatăm o întunecare a conştiinţei greu întâlnită la o asemenea scară în istoria omen
 9. Pingback: 1 an după referendumul eșuat al normalității. LECȚIA NEÎNVĂȚATĂ a “elitei” Bisericii, TUPEUL INFINIT AL IMPOSTURII TOTALITARE sau CE SOARTĂ NE-AM ALES CU MÂNA NOASTRĂ | Cuvântul Ortodox
 10. Pingback: PREDICI DE ÎNTĂRIRE A CREDINȚEI ÎN VREMEA ISTERIEI CORONAVIRUSULUI: “Vă rog să nu vă lăsaţi intimidaţi! Şi, mai ales, SĂ NU VĂ LĂSAȚI ÎNDEPĂRTAȚI DE SFINTELE TAINE din pricina provocărilor evidente pe care unii şi alţii le arunc
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare