1 an după referendumul eșuat al normalității. LECȚIA NEÎNVĂȚATĂ a “elitei” Bisericii, TUPEUL INFINIT AL IMPOSTURII TOTALITARE sau CE SOARTĂ NE-AM ALES CU MÂNA NOASTRĂ

8-10-2019 Sublinieri

(foto: Mihai Petre/ „Bucurestiul meu drag”)

LECTIA NEINVATATA

Stiu ca multi se vor supara, dar pentru esecul referendumului de anul trecut e profund vinovata o mare parte a “elitei” ortodoxe (mireni si clerici), acea parte inregimentata orbeste, dintr-un antipesedism fanatic, visceral si stupid, in oastea #rezist. Convertita adica de la Ortodoxie la secta “Martorii lui Soros”, filiala România. Esecul dureros de care vorbim este strans legat, dupa parerea mea, cu succesul miscarii #rezist, verificat, de altfel, anul acesta, in succesul devastator al celuilalt referendum, cu adevarat al urii, organizat de Iohannis. Fenomenele acestea nu sunt intamplatoare, sunt perfect intercorelate. Totul a fost minutios pregatit si profesionist regizat, in sensul unui proces deliberat de reeducare/„revolutionare” culturala, incepand cu protestele “bine-intentionate” pe cauze ecologiste – de la Rosia Montana la Pungesti. Intre timp, din salvare in salvare, am ajuns sa nu ne mai intereseze nici cat negru sub unghie ca, de pilda, austriecii, protejati la cel mai inalt nivel, ne-au ras cam toate padurile. Ca suntem pe cale sa ne dam tot gazulNe-au adus, din aproape in aproape, pana la a ne sapa cu mainile noastre groapa. Groapa fara fund a istoriei.

Referendumul a fost boicotat (inclusiv de catre unii dintre preoti si credinciosi!) in cea mai mare masura ca urmare a virusilor psihologici letali indusi de propaganda obsesiv-decerebrata anti-Dragnea (si acesta din urma, la randul lui, un tradator al referendumului), declansata la ordin, din ianuarie 2017, cu pretextul ordonantei 13, propaganda la care au achiesat si au participat masiv si entuziast, cot la cot cu dusmanul, fix acesti reprezentanti, mai mult sau mai putin ilustri, ai “lumii bune” bisericesti. Si ca urmare a obedientei mentale impardonabile fata de o seama de agenti culturali de influenta deghizati in faruri spirituale sau civice, precum Andrei Plesu, Mihai Șora (sau, ma rog, cei care il trag de sfori si il tin in geam), Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Tudor Chirila, Rares Bogdan etc. Acesti reprezentanti ai elitei ortodoxe cu # la rever nu arata nici astazi ca ar fi invatat ceva sau ca le-ar fi rusine de ceva, ci se vor in continuare formatori si mentori de generatie, lideri de opinie si conducatori sau luminatori de ostiri politice. Ca deh, românul e si neatent, si cu memoria cam scurta… bașca intr-o eterna cautare de idoli si de Capitani… asa ca se incanta foarte usor de cine i se pare ca vorbeste bine si frumos. Sigur, e frumos si crestinesc sa ierti si sa uiti usor, dar asta cand nu se intampla din prostie, ci din noblete sufleteasca.

In zadar si tardiv acum unii preoti sau intelectuali conservatori se lamenteaza privitor la consecintele acelui esec si ale invaziei iminente a progresismului globalist anticrestin, fiindca au fost (sau chiar inca mai sunt) partasi si tovarasi de lupta cu promotorii lui afisati, batandu-si joc si calomniindu-i drept “pesedisti” sau “putinisti” pe cei care indrazneau sa arate adevarul despre originea, finantarea si scopurile miscarii anticrestine si antinationale #rezist, o miscare de subversiune si de destructurare radicala a societatii “traditionale”, sub steagul FALS al anticoruptiei si al occidentalismului!

sursa foto: circulpolitic.ro

In zadar, tardiv sau chiar ipocrit protesteaza, de pilda, astazi, unii dintre ei fata de incredibila impostură e-mag-istica unui “simbol al libertatii” ca Mihai Șora, odata ce, doi-trei ani la rand, l-au asumat in loc de icoana calauzitoare a protestelor din Piata Victoria. Altii insa chiar si acum raman incremeniti si agatati cu dintii de acest idol de carton, orgoliul lor exacerbat refuzand sa conceapa si sa accepte ca s-au putut insela in asa hal si ca stau atat de prost cu discernamantul elementar al reperelor!

Revin insistent, obsesiv si cred ca o sa tot revin la ideea asta: Dumnezeu nu ar ingadui sa fim vanduti, ocupati, inrobiti si distrusi, daca noi, poporul Sau, am arata din rasputeri ca Il alegem pe El, iar nu pe Baraba, atunci cand ni se da de ales.

Cred din toata fiinta ca Dumnezeu nu e nedrept si nu e necredincios fagaduintelor Sale! Cred din toata fiinta ca nu ne-ar lasa in mana vrajmasilor si a cozilor de topor celor mai nemernice, daca nu ar gasi in noi aluatul deja stricat. Stricat de mult prea multa minciuna si tradare, de mult prea multa curvie cu duhul progresist al acestei lumi.

De aceea, pana nu ne vom recunoaste vina si nu ne vom invata lectia, bataile asupra acestui neam si asupra Bisericii nu vor inceta, ci se vor inteti de la an la an, intr-un crescendo totalitar al absurdului, al abuzului, al terorii. Toate trebuie sa vina, fiindca pe toate le meritam, pe toate le-am chemat prin alegerile noastre… Fiindca pana si acum, in al doisprezecelea ceas, stam nepasatori si amortiti.

***

IMPOSTURA SI PUTERE TOTALITARA

Nicio noutate. Puterea de natura totalitara nu se poate impune la nivel de mase in epoca noastra decat prin IMPOSTURA. Da, si nu orice fel de impostura, ci din aceea groasa, abjecta, SFIDATOARE, care te scuipa in ochi cu sete, iti trage una zdravana in moalele capului si apoi iti rade gales, cu dintii dezveliti si ochii mari clipind inocent.

Ei da, traim intr-un film horror de duzina. Da, da, cum bine zicea deunazi cineva: „Nu știți cine e Orwell? Lasă, nu-i nici o problemă. Tocmai trăiți într-una din cărțile sale.” (Mirel Palada). Poate e timpul sa intelegem cum e cu Ministerul Adevarului“.

Puterea totalitara nu se poate impune decat prin RASTURNAREA la 180 de grade si RESCRIEREA inversa a valorilor cardinale, a modelelor si a istoriei intregi. Prin numirea abuzului DREPTATE, a minciunii ADEVAR, a razboiului PACE, a terorii LIBERTATE si a… comunismului celui mai odios ANTI-COMUNISM feroce! Prin numirea tortionarilor, profitorilor, turnatorilor si ticalosilor celor mai impenitenti drept EROI, drept GURU si LEGENDE VII, demne de venerat si de inaltat pe toate zidurile. Proslavind LICHELELE cele mai abjecte, in vreme ce face geniale rechizitorii liichelismului. Condamnand din vorbe ditirambice comunismul prin mainile celor mai scarbosi si mai duplicitari profitori ai lui. Vorbind despre LIBERTATE si DREPTURILE omului, in timp ce ni se dau la inchinat „icoanele” PROTOCOALELOR securiste, ale CATUSELOR pentru „dusmani” si ale SLUJIRII abuzului strigator la cer. Nu in ultimul rand, prezentandu-i pe aparatorii normalitatii, ai bunului-simt sau ai patriotismului drept niste fanatici inchizitori sangerosi care pregatesc ruguri deviantilor.

Da, tot timpul a fost asa cand s-a dorit „o noua ordine”. Modelul e unul arhetipal. Dracul nu poate insela mai eficient decat deghizandu-se in inger. Si nu poate face asta decat manifestand un tupeu absolut infinit. Nu ii e rusine de oameni si nu ii e frica de Dumnezeu. Ca de-aia e drac gol. Asa sunt si ei, nu va mirati…

***

7 OCTOMBRIE – ZIUA DOLIULUI NATIONAL

Acum l-aș mai lăsa deja pe Șora în plata Domnului și m-aș ocupa de noi, ca popor. Decăzut. Spălat pe creier. Reeducat fără tortură. Apostaziat.

Acum exact 1 an ne-am ales soarta cu mana noastra. Intre viata si moarte, am ales moartea. Iar anul asta, in primavara, am facut inca un pas mare inspre propria groapa. Peste o luna, daca nu ma insel, ne pregatim deja sa ne punem o lespede grea pe mormantul propriu. Daca sunt adevaratele sondajele (si daca nu ar fi, oricum nu iese decat “ceea ce trebuie”, stim!), oglinda acestui neam arata ca majoritatea au (sau “am” – prin partasie) ajuns nu doar niste slugi lobotomizate, ci deja niste MONSTRI, niste aratari fara inima si fara minte, fara memorie si fara constiinta. Altfel, eu unul, nu imi pot explica optiunea pozitiva ENORMA pentru MONSTRUL pe care deja il cunoastem de 5 ani prea-bine cu totii… Dar sa presupunem si ca s-ar intampla o minune si in turul 2 ni s-ar da sa alegem intre acela (al carui nume nu merita pomenit!) si un Sfant trimis din cer. Cred ca e limpede pentru toti cine va fi alesul la noi…

Asa ca NU avem scuze si nu avem de ce sa mai avem asteptari sau iluzii. Doar sa ne pregatim bine cu rugaciune! NOI am ales!

S.A. pentru „Cuvantul Ortodox”

Legaturi:

Eșecul unui neam, simptom al apostaziei sale în fapte. ROMÂNII ÎNAINTEA POSTULUI MARE – ÎNTRE DUHUL MUCENICILOR și DUHUL LUI IUDA. “Vai ţie, neam păcătos, popor împovărat de nedreptate! Cum a ajuns ca o desfrânată cetatea cea credincioasă?”

CUM SA MAI RESPIRAM SI SA REZISTAM PRINTRE MUNTII DE GUNOAIE ALE MINCIUNII SI TICALOSIEI SUFOCANTE?

Predica Parintelui TUDOR CIOCAN despre IMPLICATIILE REZULTATULUI REFERENDUMULUI (audio + text): “Va veni o perioada foarte grea pentru noi, ca Biserica. NE INDREPTAM SPRE O NOUA DICTATURA. Acum, ca popor, ne-am dezis de Dumnezeu. Dintr-un neam crestin ne-am transformat intr-o populatie”

“SABIA” REFERENDUMULUI, MOMENTUL ADEVARULUI, ZILELE CERNERII si MORTII VII de langa noi – GENERATIA CARE A ALES LEPADAREA DE HRISTOS. Apocalipsa in direct sau eliberarea Fiarei. SODOMA – PAMANT ROMÂNESC?! “Nu pot să rămân mut în fața ipocriziei: să citezi pe Iisus Hristos – Dumnezeu şi apoi să Îl arunci la coș. Nu am văzut o perfidie atât de mare de la Carantania încoace”

“Cred că simţiţi un DUH RECE care trece prin mijlocul poporului acestuia. AM DEVENIT CA NEAMUL DIN GADARA CARE L-A SCOS AFARA PE HRISTOS… Într-un fel de pogorâre a duhului necurat peste noi, ne credem cu toții pricepuţi, cunoscători şi NIMENI NU MAI ASCULTĂ DE BISERICĂ”. Care ne mai este nădejdea si ce ar putea urma dupa această LEPĂDARE a lui Dumnezeu? (AUDIO, TEXT)

CINE A INABUSIT SAMANTA NEAMULUI ROMANESC? Parintele Cezar Axinte: “Focul e la gardul nostru, iar noi parca suntem inerti, paralizati, sufletul nu mai poate sa vad limpede”. OTRAVA UCIGASA A IDEOLOGIEI (NEO)MARXISMULUI si faurirea “OMULUI NOU” CARE IL VA INSTALA PE ANTIHRIST IN APLAUZE (audio + text)

CUVANT GRAV SI IMPORTANT (pentru) DUPA REFERENDUM, in duh profetic, al Parintelui Cezar Axinte (Constanta): ESTE VREME DE CERNERE, DE “APOCALIPSĂ”, DE “RIDICARE A VĂLULUI”. “De acum războiul se mută într-o altă dimensiune, va fi mult mai deschis, mai descoperit. Războiul se duce împotriva lui Hristos şi a celor care Îl urmează”

POPORUL ROMÂN, CĂZUT, MURIBUND, ÎNCONJURAT DE VULTURI ȘI HIENE. Se va mai ridica la viață la chemarea lui Hristos? (PR. CEZAR AXINTE in duminica Referendumului)

DEZ-AMĂGIRILE NECESARE ALE REFERENDUMULUI “PICAT”. Părintele Ciprian Grădinaru (Belgia) în revista “Familia ortodoxă” (I): “Constatăm o întunecare a conştiinţei greu întâlnită la o asemenea scară în istoria omenirii până astăzi. E CU ADEVĂRAT UN RĂZBOI AL SFÂRȘITULUI LUMII. S-ar cuveni să ne trăim cu mai multă durere și cu trezvie viețile”

PĂRINTELE CIPRIAN GRĂDINARU (Belgia), NOU INTERVIU INCENDIAR în “Familia ortodoxă”: “Cred că vor mai urma şi alte TULBURĂRI ÎN BISERICĂ. Va trebui multă smerenie, rugăciune, discernământ, şi mai ales HAR pentru a putea rămâne în sita lui Dumnezeu, după toate CERNERILE care vor veni…. E VREMEA SĂ ÎNȚELEGEM CĂ NU PUTEM SLUJI LA DOI STĂPÂNI, să mărturisim cu fermitate şi curaj poziţia ortodoxă în toate situaţiile”

REFLECTII POST-REFERENDUM ale Parintelui Constantin Sturzu in conferinta de la Cluj (nov. 2018): CRIZA NEAMULUI AFLAT IN PERICOL DE STINGERE, CRIZA OAMENILOR BISERICII. “Nu suntem prezenti in propria noastra viata si nu ne intalnim cu Dumnezeu… E clar ca vine din ce in ce mai mult vremea marturisirii”. Nevoia de a cultiva CONSTIINTA ESHATOLOGICA, de a ne ASUMA NEPUTINTELE si de a ne intoarce la LUCRAREA DUHOVNICEASCA, VIE (video, text)

INTERVIUL INCENDIAR DIN “FAMILIA ORTODOXA” AL PARINTELUI MELCHISEDEC, staretul manastirii PUTNA, despre ROBIA ECONOMICA, POLITICA si MORALA a poporului român de astazi si LUPTA IMPOTRIVA FAMILIEI SI A NORMALITATII: “Acum asistam la o noua forma de COMUNISM. Raul nu ar fi avut putere, daca in mijlocul nostru nu ar fi fost TRADATORI”

Părintele MITROPOLIT TEOFAN despre “RANA” și “LECȚIA” REFERENDUMULUI: “Și cei care nu au fost la vot și cei care am fost, VOM DUCE CRUCEA GREA A CONSECINȚELOR care decurg din nevalidarea referendumului închinat căsătoriei şi familiei. NE MERITĂM SOARTA, înseamnă că nu ne-am făcut îndeajuns datoria”

PS MACARIE, Episcopul românilor din Europa de Nord – CALDE CUVINTE PĂRINTEȘTI de LIMPEZIRE, ÎMBĂRBĂTARE și TREZIRE după căderea la testul REFERENDUMULUI: “Să transformăm, lucrând duhovnicește, această înfrângere. Să redevenim cu adevărat și PÂNĂ LA CAPĂT CREȘTINI. Să ne implicăm în viața cetății, DISOCIINDU-NE DE ORICE FEL DE PARTIZANAT POLITIC, devenind însă creștini cu conștiință civică”

PREASFINȚITUL SILUAN, Episcop al Episcopiei Ortodoxe Române din Italia – CUVINTE DE MAXIMĂ GRAVITATE DUPA REFERENDUM: “A venit ceasul Săptămânii Pătimirilor Bisericii. Și noi ne apropiem de Ghetsimani-ul istoriei”

“OAMENII TREBUIE SA SE ASTEPTE LA URGIA LUI DUMNEZEU! Oamenii au votat impotriva Lui” – ILIE SERBANESCU, marturisire simpla si raspicata legata de REFERENDUM si cauzele caderii lui: “Eu, unul, intre Dumnezeu si Bruxelles, Il aleg pe Dumnezeu. Niciun partid nu avea niciun interes ca acest referendum sa reuseasca. Ei aveau o problema cu Bruxelles-ul. Si la tradare nu-i intrece nimeni!” (VIDEO, TEXT)

PUTEREA GLOATEI, a “turmei turbate care răcnește”. NOUA INCHIZIȚIE PROGRESISTĂ și TACTICILE DE INTIMIDARE a majorităților tăcute și decente: #NĂPUSTIREA și #ASURZIREA. Liviu Pleșoianu, Alin Bogdan și Părintele SAVATIE BAȘTOVOI despre REFERENDUM și PROPAGANDIȘTII NEOBOLȘEVICI AI NEBUNIEI: “Activiștii de azi sînt ucigașii de mîine, pentru că părinții lor au fost ucigașii de ieri”

REVOLUTIA SEXUALA, pericolul NOII ORDINI TOTALITARE a lumii si MIZA MAI PROFUNDA A REFERENDUMULUI pentru normalitate. “Adevarata cinstire a memoriei martirilor din inchisorile comuniste este continuarea luptei lor impotriva Comunismului, care s-a intors acum in varianta Revolutiei culturale sexuale, a ideologiei gender”

CORECTITUDINEA POLITICA – NOUA RELIGIE pentru CONSTRUIREA TOTALITARA A “OMULUI NOU” prin aplicarea programului “REVOLUTIEI CULTURALE” pana la ultimele consecinte. Fundamentele marxist-freudiene si evolutiile noii ordini ideologice, de la DECONSTRUCTIA VALORILOR si LICHIDAREA ORDINII TRADITIONALE pana la CONTROLUL SOCIAL AL GANDIRII prin NOUL LIMBAJ

MIHAI BURACU: PITESTI DUPA PITESTI. Cum s-a inmultit samanta satanica a comunismului dupa 1989? “Asistam neputinciosi la o a doua internationalizare (globalizare), sora geamana cu internationalizarea rosie”

GALINA RĂDULEANU despre PERVERTIREA și REEDUCAREA POPORULUI ROMÂN, plecarea în masă din țară, PRIVILEGIUL SUFERINȚEI și pilda minunată a tatălui ei, PREOTUL BORIS. “În epoca actuală, suntem nişte roboţi perfect adaptaţi, dar goliţi de suflet. CEL MAI ÎNGROZITOR LUCRU ESTE CĂ NU NE MAI PASĂ… Rămânem un ţinut deşert, bun de luat în stăpânire. Poate asta se şi urmăreşte”

CONFESIUNILE PARINTELUI IONA (profesorul Ion Patrulescu) la “Cuvinte din taceri” (VIDEO): “Comunismul a fost un chip al fiarei, in spate era duhul lui Antihrist”/ “La noi domina impostura, oamenii cauta sa obtina pozitii inalte”

PROFETISM DOSTOIEVSKIAN “LA LUCRU” (III): “Cine isi blestema trecutul, acela-i de acum al nostru, iata formula noastra!” … sau DEMASCAREA “DEMONILOR” EUROPEI

“CU MÂNTUIREA NU NE PUTEM JUCA! Nu putem arde tămâie şi la idoli, şi la sfinți”. PS MACARIE DRĂGOI – adevăruri dureroase despre ORTODOXIA ÎN LUMEA IDOLATRĂ DE ASTĂZI: “Nu am ajuns noi să trăim în vremuri în care rațiunea şi bunul simț sunt sfidate în modul cel mai strident? Cum altfel să înțelegi legile care desființează familia, care desființează diferența dintre femeie şi bărbat?”

PARINTELE ARSENIE BOCA – pomenirea plecarii in Vesnicie a marelui mijlocitor si luminator al neamului. DARURILE si CRUCEA PARINTELUI ARSENIE. Cand un neam isi tradeaza rostul, sa se gateasca de pedeapsa!

Parintele Arsenie Boca despre VIITORUL ROMÂNIEI: “O iubeste Dumnezeu? Sa se astepte la bataie!”


Categorii

Biserica la ceas de cumpana, Meditatii duhovnicesti, Portile Iadului, Reeducarea ieri, azi si maine, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “1 an după referendumul eșuat al normalității. LECȚIA NEÎNVĂȚATĂ a “elitei” Bisericii, TUPEUL INFINIT AL IMPOSTURII TOTALITARE sau CE SOARTĂ NE-AM ALES CU MÂNA NOASTRĂ

 1. http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/conferinta-fericire-versus-divertisment-epoca-mass-media-virgiliu-gheorghe-iasi-video-cunoasterea-de-sine-linistire-vederea-neputintelor-proprii-sapa-inlauntru-nu-groapa-altora-rugaciunea-tasnire/

  Am dat (și) aici linkul de mai sus, pentru că explică în mare parte de ce am ajuns aici, în acest impas aparent fără ieșire. Spun aparent (fără ieșire) pentru că este totuși o ieșire, Calea îngustă pe care urmându-o vom dobândi Viața Veșnică.
  Este cât se poate de clar că, exact la un an de la Referendum (chiar) și vremea s-a zburlit, iar actorii scenei politice (mai bine zis eșafod politic…) românești au (a)dus la îndeplinire sentința semnată de noi înșine prin votul dat anul trecut, aruncând (și) România în noua dezordine mondială (după cum atât de inspirat a numit-o IPS Neofit) !!! Personal, inima mi se chircește de durere pentru semenii noștri, care nu vor, nu pot și/sau nu se străduiesc să înțeleagă ce se întâmplă astăzi în țara noastră și în lumea întreagă… Este, păstrând desigur proporțiile, o stare asemănătoare cu cea pe care o simțeau sfinții prooroci din Vechiul Testament, atunci când poporul ales nu voia să îi creadă și/sau să-i asculte… Exact cum spunea Mântuitorul (citat de vrednicul de pomenire părintele Nicolae Steinhardt, care spunea că aceste cuvinte sunt probabil cele mai teribile rostite de Mântuitorul):”Dacă vă voi spune ceva nu veți crede!”(Luca, 22:67)… Și continua părintele Nicolae :”Ce putem face decât urmându-L, să tăcem neîncruntați.” Da, nu putem decât să ne rugăm pentru cei care cu # sau fără #, și-au pierdut busola și/sau s-au vândut vrăjmașului pentru niște interese meschine, trecătoare…
  Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 2. Din nefericire, n-am învățat nimic din eșecul de anul trecut. Vorba’ ceea: deșteptul învață din greșelile altora, prostul nici din ale lui.

 3. Pingback: Anticamera antihristului: LUMEA MINCIUNII SI A INSELATORIEI generalizate si organizate, LUMEA CRIMELOR SOCIALE PERFECTE. “De aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amagire, ca ei sa creada minciuni” | Cuvântul Ortodox
 4. Ceea ce nu corespunde realitatii este faptul ca nu asta au ales oamenii. Alegerie prezidentiale incepand cu 2009(e posibil chiar cu 2004) au fost FRAUDATE! Daca la Basescu inca se mai putea vorbi de faptul ca totusi foarte multi chiar l-au votat, incepand cu prezidentialele din 2014 Securitatea a folosit ca metoda furtul TOTAL, adica rezultatele sunt puse din pix, fara nici un fel de legatura cu ce este in urne. Prin manipulari de IMAGINE(deci nu pe realitate) s-a creat impresia diverselor “scandaluri”, care vezi Doamne, au intaratat lumea si au facut ca oamenii sa voteze asa cum au votat. S-a creat astfel mitul “votului masiv”, mijlocul prin care s-a putut justifica rezultatul DORIT! De fapt, metoda consta in introducerea in sistem a un milion, doua de voturi fictive, iar daca e nevoie, se pot chiar lua de la unii procentele si trecute la altii, asa cum s-a vazut in mod clar la europarlametare. Tableta face “minuni”. De acum inainte este de asteptat ca TOATE alegerile sa fie fraudate TOTAL, nu numai prezidentialele, presedintele contand cel mai mult in ecuatia Serviciilor. Pentru europarlamentare este clar ca ordinul a fost extern, hotarat probabil chiar la summitul de la Sibiu.
  Asadar NU romanii, in majoritatea lor, isi doresc ceea ce se intampla, nici macar din prostie. Romanii NU au votat si NU au ales asta! Insa romanul suporta toata aceasta ticalosie complet neputincios. Problema reala este ca nu exista lideri(ba mai mult, tara colcaie de tradatori si lingai), si astfel majoritatea nu se poate ridica impotriva acestei mascarade sinistre. Lumea nu iese in strada de la sine decat pentru razmerita, cand NU SE MAI POATE! Pana atunci, oamenii asteapta sa aiba PENTRU CE si PENTRU CINE, sa iasa in strada! Iar in Romania, asta nu prea se inatampla. (prin “pentru ce” a se intelege sa aiba sentimentul ca are rost sa iasa la lupta, nu ca e degeaba)

 5. Pingback: PĂRINTELE ILARION DAN – noi extrase din conferința de la Cluj, despre PROVOCĂRILE LUMII ÎN ANII URMĂTORI și cum le-am putea face față (II): “Statul român este un stat doar pe hârtie. NU NE APĂRĂ NIMENI, să ştiţi, numai bunul Dum
 6. Pingback: “Ne-a mai dat Dumnezeu un Post. Încă o șansă…”. CARE ESTE CAUZA DUHULUI ANTIHRISTIC CARE RĂZBOIEȘTE BISERICA? | Cuvântul Ortodox
 7. Pingback: Anticamera antihristului: LUMEA MINCIUNII SI A INSELATORIEI generalizate si organizate, LUMEA CRIMELOR SOCIALE PERFECTE. “De aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amagire, ca ei sa creada minciuni(i)” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate