PATIMILE DOMNULUI și ÎNVIEREA în comunitatea tinerilor din Cluj-Napoca îndrumată de Părintele Ciprian Negreanu (VIDEO, FOTO). “… în Cer a sta ni se pare…”

18-04-2017 18 secunde Sublinieri

Marţi seara, 11 aprilie 2017, au avut loc in sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca, o serie de cântări în cadrul unul program muzical intitulat ,,Patimile Domnului”. În cadrul acestuia au fost interpretate piese sobre interpretate de: Ceata “Sf. Ioan Valahul”, Corul “Sf. Lavrentie al Cernigovului”, Corul “Anton Pann” din Cluj.

***

Slujba Invierii la Bisericuta studentilor din Complexul Hasdeu, Cluj (2017, 2016):

Filmare, prelucrare și montaj realizate de Benedict Both (16 aprilie 2017)

***

***

VINEREA MARE (Prohodul Domnului) si NOAPTEA INVIERII la Biserica Studentilor din Campusul Hasdeu (Cluj-Napoca), pastorita de Pr. Ciprian Negreanu – aprilie 2017:

CUTREMURATOAREA BUCURIE A INTALNIRII CU HRISTOS: “Unde vom gasi un stapan mai bland, un Tata mai bun, un Frate care sa puna umarul acolo, cand ne este greu, un Mire care sa Se jertfeasca in locul nostru si pentru noi?”

MARTURIA UNEI TINERE din zilele noastre despe INTALNIREA VIE CU HRISTOS: “Ma simteam singura, aveam nevoie de dragostea cuiva si asteptam un baiat, dar cand L-am cunoscut pe Dumnezeu, am inteles că El era Mirele asteptat”

MARTURIA EXTRAORDINARA A PARINTELUI CIPRIAN NEGREANU despre problemele tinerilor credinciosi de astazi si convertirea sa minunata: INTALNIREA NEVAZUTA CU DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU CARE TE INGENUNCHEAZA (video + text)

PAZA LUMINII IN CAUSUL INIMII: “Nu poţi să te bucuri de Învierea lui Hristos, şi cu Hristos dacă nu mergi pe calea Lui. Este o bucurie care nu este din lumea aceasta, nu este o bucurie sentimentală sau trupească – şi atunci va trebui SĂ ÎNVĂȚ SĂ TRĂIESC VIAȚĂ DUHOVNICEASCĂ”. Parintele Dionisie de la Albac despre INVIERE ca REALITATE A PROPRIEI VIETI


Categorii

1. DIVERSE, Pagini Ortodoxe, Pastile/ Invierea, Saptamana Patimilor, Sarbatori, comemorari, sfinti, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “PATIMILE DOMNULUI și ÎNVIEREA în comunitatea tinerilor din Cluj-Napoca îndrumată de Părintele Ciprian Negreanu (VIDEO, FOTO). “… în Cer a sta ni se pare…”

  1. Pingback: "A înviat Hristos! să nu ne mai simtim niciodată fără oaspete în bătătura sufletului..." - MAREA SĂRBĂTOARE TÂLCUITĂ PE LIMBA INIMILOR SENSIBILE (și video) - Cuvântul Ortodox
  2. Pingback: CÂNTĂRILE ÎNVIERII cu grupurile psaltice ANASTASIOS și TRYSAGHION. "Ziua Învierii, să ne luminăm... Paștile Domnului, Paștile!" - Cuvântul Ortodox
  3. Pingback: ÎNVIEREA - RODUL IUBIRII NESFÂRȘITE, A "IUBIRII NEBUNE" A LUI DUMNEZEU, care S-a jertfit și a biruit PENTRU NOI. Cum trăim și cum mărturisim esența marii Sărbători? "Haideți SĂ ÎNVIEZE DOMNUL ȘI ÎN NOI și să devenim și noi
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare