PERVERTIREA COPIILOR IN CULTURA DESFRAULUI (I): Fetita de 10 ani pusa sa pozeze aproape erotic drept FEMEIE FATALA, pe coperta revistei frantuzesti VOGUE

5-08-2011 3 minute Sublinieri

In timp ce combaterea pedofiliei este folosita de autoritati pentru a restrange libertatea de exprimare si protectia vietii private sau a intimitatii pe internet, sexualizarea copiilor este nu doar permisa, ci incurajata prin toate armele marketingului. Cum poti sa pretinzi ca vrei sa protejezi copiii de pedofili cand permiti pervertirea unui copil intr-o ditamai revista de faima mondiala?

Apariţia unei fete în vârstă de zece ani într-un pictorial în care este îmbrăcată şi machiată precum o femeie a stârnit numeroase controverse în lumea modei. Scandal în lumea modei: Fetiţă de 10 ani, machiată şi îmbrăcată ca o femeie. (…)
Thylane Lena-Rose Blondeau, în vârstă de doar 10 ani, este considerată un viitor star în lumea modei, însă fotografiile cu ea îmbrăcată în haine cu imprimeu leopard şi buzele rujate ce mimează sărutul către camera de fotografiat au stârnit furia multor oameni, care consideră că aceste imagini sunt potrivite pentru un model cu vârstă dublă faţă de Thylane, scrie dailymail.co.uk. Thylane a apărut în numeroase campanii, a pozat pentru reviste faimoase, iar imaginea ei este peste tot pe internet. Copila a fost deja comparată cu Brigitte Bardot, care a apărut în revista Elle la 15 ani.

Fotografiile care au strânit controverse apar în revista franceză Cadeaux, iar Thylene este machiată strident şi chiar poartă pantofi cu tocuri cui.

Un purtător de cuvânt al Uniunii Mamelor din Marea Britanie a declarat că agenţia care o reprezintă pe Thylene nu ştie dacă reprezintă un copil sau un adult.

Şedinţele foto care îi cer unui copil de 10 ani să se îmbrace precum o femeie, să se machieze şi să poarte tocuri cui îi refuză acestuia dreptul de a fi copil. Sperăm că imaginile nu vor deveni un standard al revistelor sau al reclamelor de pe stradă“, a declarat purtătorul de cuvânt al Uniunii Mamelor.

Un studiu a arătat că 88% dintre părinţii din Marea Britanie cred că copiii sunt presaţi să se maturizeze prea repede, iar 58% au fost de acord că acest lucru este influenţat de cultura celebrităţii.

Experţii au avertizat asupra problemelor psihologice pe care copiii le pot avea dacă sunt trataţi precum adulţii.

Aceste imagini sunt exact opusul a ceea ce ar trebui să fie copilăria în societatea de astăzi. Este un copil expus unei lumi pe care nu este pregătit să o înfrunte. Pentru ca un copil să devină un adult fericit şi echilibrat psihic trebuie să aibă o copilărie petrecută firesc, care să îl pregătească pentru cererile adulţilor“, spune medicul Emma Gray, psiholog consultant.

Intrarea micuţei Thylane în lumea modei nu este singulară. Actriţa Elle Fanning, în vârstă de 13 ani, a devenit imaginea unei campanii Marc Jacobs, iar Hailee Steinfeld, de 14 ani, a semnat un contract cu Miu Miu.

Thylane este fiica Veronikai Loubry, actriţă şi prezentatoare TV, şi a fostului fotbalist francez Patrick Blondeau.

Gandul: VIDEO. FEMEI FATALE LA 10 ANI. Fetiţe în ipostaze senzuale, într-un număr al revistei Vogue menit să scandalizeze

O copilă în vârstă de 10 ani, care îşi ţuguie buzele spre aparatul foto şi se întinde printre perne cu imprimeuri de leopard, apare într-unul dintre numerele revistei Vogue Enfants.

Cu toate că lumea s-a obişnuit cu stilul franţuzesc care tinde să şocheze, numărul din Vogue Enfants, în care a apărut pictorialul intitulat Cadeaux, prezintă fotografii controversate cu minori. În imagini, trei fetiţe sunt machiate strident, poartă rochii decoltate şi sandale cu toc cui şi au o atitudine nepotrivită vârstei lor.

Controversatul pictorial, în care fetiţele poartă vestimentaţie aurie şi pozează senzual, i-a intrigat pe cititori informează Daily Mail.

Unul dintre copiii care au apărut în Vogue, este Thylane Lena-Rose Blondeau, o micuţă franţuzoaică în vârstă de 10 ani, originară din Coasta de Fildeş. Aceasta este fiica lui Patrick Blondeau, un fost fotbalist, şi a Véronikai Loubry, fostă prezentatoare TV, iar acum creatoare de modă.

Fiica lor a apărut pe coperta Vogue Enfants, în Franţa, pe tot felul de afişe publicitare pentru copii şi lucrează în special cu fotografi de top, inclusiv Dani Brubaker. Imaginile provocatoare ale fetiţei au stârnit indignare, iar cele mai multe voci spun că este inadmisibil ca un copil să pozeze în ipostaze atât de sexy.

Copila a fost comparată cu Brigitte Bardot, şi, deşi are o vârstă fragedă, a apărut în mai multe ipostaze provocatoare şi a defilat pe catwalk pentru Jean Paul Gaultier la patru ani. Deşi multe din fotografiile sale sunt potrivite vârstei, unele dintre ele depăşesc orice limită, precum cea în care apare machiată, poartă tocuri şi e întinsă pe o canapea cu imprimeu de leopard.

Potrivit autorităţilor din Marea Britanie, aceste fotografii sunt şocante pentru că emană extrem de multă sexualitate, iar un copil trebuie să transmită doar inocenţă. În plus, experţii atrag atenţia că micuţii puşi să adopte astfel de comportamente sunt afectaţi din punct de vedere psihologic.

Şocantul pictorial a fost fotografiat de Sharif Hamza şi poartă amprenta stilistului Melanie Huynh. Fetiţele care apar în el ar fi trebuit să inspire un moment inocent: “joaca în dulăpiorul mamei”. Cu toate acestea, nu denotă decât ideea că noua generaţie creşte mult prea repede.

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Comercializarea copilariei, Cultura desfraului, Educatie, Pedofilie, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Sexualizarea copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “PERVERTIREA COPIILOR IN CULTURA DESFRAULUI (I): Fetita de 10 ani pusa sa pozeze aproape erotic drept FEMEIE FATALA, pe coperta revistei frantuzesti VOGUE

  1. Pingback: LOBBY-UL PEDOFIL TOT MAI AGRESIV: conferinta academica ce vrea sa normalizeze perversiunea si fetite de 4 ani pozand in lenjerie intima
  2. Pingback: SCHIMBARE DE SEX prin tratament hormonal de la 6 ani! GROAZNIC EXPERIMENT SATANIC PRACTICAT DE "PARINTI", UN CUPLU DE LESBIENE...
  3. Pingback: "JURNALUL UNUI PUSTI" - bestseller-ul contra-educatiei sau cum ne pervertim singuri copiii, de dragul "emanciparii" si patimii de "a fi in randul lumii" - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: INGERI CU ARIPILE TAIATE. Un altfel de genocid: imbrancirea fetitelor de catre parinti catre lumea curviei prin IMBRACAMINTE “SEXY” SI FARDURI “NEVINOVATE” - Recomandari
  5. Pingback: “Valentine`s Day” – ZIUA CELEBRARII MORTII IUBIRII SI INOCENTEI. Presb. Alina Mirica despre ADOLESCENTII IN LUMEA CARE ZDRENTUIESTE SUFLETELE si MOARTEA DRAGOSTEI DEZGOLITE DE TAINA | Cuvântul Ortodox
  6. Pingback: Un copil de 10 ani travestit, IMAGINEA PARADEI GAY DIN NEW YORK!/ Avalansa de premii corecte politic la Oscar: THE SHAPE OF WATER, o poveste-plagiat anticrestina si pledoaria pentru pedofilie a CALL ME BY YOUR NAME/ Filmul „Nu mă atinge-mă” - o insu
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare