EFECTE ADVERSE SEVERE ALE VACCINULUI IMPOTRIVA TBC (video)

15-11-2012 1 minut Sublinieri

“Vaccinul care ar trebui sa ne protejeze pruncii de tuberculoza mai rau ii imbolnaveste”. Zeci de parinti se plang disperati pe forum-uri si chiar la politie, dupa ce ar fi ajuns cu bebelusii lor la spital din cauza efectelor adverse.

Inclusiv medicii admit ca acest ser, importat de Ministerul Sanatatii din Danemarca, da reactii mult mai severe fata de cel care se producea in trecut la ”Institutul Cantacuzino”.

In plus, ei sunt nevoiti sa le aplice tratamente extrem de dure unor prunci de cateva luni.

Luca are sapte luni si jumatate. A fost vaccinat in a doua zi de viata cu un ser contra tuberculozei produs in Danemarca. Dupa doua luni au aparut primele reactii adverse.

”Am ajuns la pediatru si ne-a zis adenopatie axilara de la vaccin. Un ganglion umflat. Au fost analize la sange, suc gastric, radiografie la plamani. Ne-a trimis direct la chirurg, la incizie. Era plin de puroi“, spune mama lui Luca.

Apoi a urmat un lung tratament pe baza de antiobiotic. Culmea, acelasi folosit pentru tratarea tuberculozei. Mama lui mai povesteste ca la spital a intalnit si alte femei in aceeasi situatie. Copii de numai cateva luni care sufereau teribil, dupa cum recunosc si specialistii.

Zeci de parinti au facut plangeri la directiile de sanatate publica cerand sa fie schimbat acest vaccin.

Raspunsul il dau cei de la Ministerul Sanatatii. Vaccinul BCG cu tulpina Coopenhaga a ajuns pe piata din Romania de mai putin de un an, dupa ce Institutul Cantacuzino a incetat sa mai produca serul.

Ministerul admite ca au fost semnalate peste o suta de cazuri cu reactii adverse, dar sustine ca situatia nu este una grava si ca de multe ori ar fi fost vina medicilor care au gresit dozajul.

Specialistii recunosc ca in cazul vaccinului de la Cantacuzino, incidenta de reactii adverse era de sapte ori mai mica.

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva sanatatii, Sistemul romanesc de sanatate, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “EFECTE ADVERSE SEVERE ALE VACCINULUI IMPOTRIVA TBC (video)

 1. Păi, cu așa guvernanți demențiali, copii vor ajunge să fie vaccinați cu vaccin pentru boi, vaccin care ar trebuii administrat guvernanților.

 2. Eu propun ca primii vaccinați să fie taman călăii din fruntea țării cu copiii, nepoții și acoliții lor din mafia afeceristică… Dar numai după ce-i vedem vacinați live pe cei ce ne bagă pe gât vaccinurile=otrăvurile astea.

 3. Pingback: Inca un semnal de alarma: ELEVI CARORA LI S-A FACUT RAU DUPA ADMINISTRAREA VACCINULUI ANTI-TETANOS SI DIFTIERIEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 4. Distrugerea Institutului Cantacuzino a fost facuta cu un scop…de mafia securista ! Numai asa se pot cumpara toate porcariile, vaccine, medicamente care in occident nu se folosesc daca au fost dovedite nocive, bagand in buzunar “comisioane” grase…
  Cineva se imbogateste aducand in tara aceste vaccine, ceea ce nu se putea daca vaccinele ar fi fost produse, ca si inainte, de Institutul Cantacuzino.

 5. consumerismul farmaceutic e bine promovat in Romania. Nu am intalnit inca tara in Europa cu mai multe farmacii pe metru patrat.
  Si da, industria farmaceutica in lume e pe locul 2. Ca cifra de afaceri Dupa cea de armament.

 6. Pingback: Continua relatarile despre EFECTELE ADVERSE SEVERE ale VACCINULUI BCG importat din Danemarca - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 7. Pingback: VACCINAREA ANTI-TBC SISTATA TEMPORAR - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 8. Pingback: Parintii copiilor imbolnaviti de VACCINUL ANTI-TBC au dat in judecata Ministerul Sanatatii. ESTE DE AJUNS? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 9. Pingback: Decizie controversata a ministrului sanatatii, Raed Arafat: SE REIA VACCINAREA ANTI-TBC CU VACCINUL BCG DANEZ! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare