Jerusalem Post despre CAMPANIA LUI SOROS DE CREARE A HAOSULUI GLOBAL si OMERTA MASS-MEDIA asupra dezvaluirilor DCLeaks. CE GRUPARI FINANTEAZA MAGNATUL?

24-08-2016 4 minute Sublinieri

“Scopul lor este de a submina democratiile occidentale si de a face imposibil guvernelor sa mentina ordinea, ori societatilor de a-si pastra identitatile si valorile”

george-soros

Marile canale media din SUA au ignorat publicarea pe internet a miilor de emailuri ale Fundatiei pentru o Societate Deschisa (Open Society Foundation – OSF) a miliardarului Soros de catre grupul de hackeri DCLeaks. OSF este vehiculul prin care Soros a canalizat miliarde de dolari de-a lungul ultimelor doua decenii catre organizatii non-profit din SUA si intreaga lume.

Conform documentelor, Soros a dat mai mult de 30 de milioane de dolari gruparilor care lucreaza pentru alegerea lui Hillary Clinton in noiembrie, devenind astfel cel mai mare donator al campaniei. Deci este foarte posibil ca sustinerea pe care mass-media o acorda lui Clinton sa fi jucat un rol in incercarea de ingropare a povestii.

Este de asemenea posibil, totusi, ca cel putin cativa dintre redactori sa nu fi inteles de ce respectivele documente meritau investigate. Cea mai mare parte a informatiei era deja cunoscuta public. Finantarea masiva de catre Soros a gruparilor de extrema stanga din intreaga lume a fost documentata timp de mai bine de un deceniu.

Insa a nu vedea semnificatia povestii mai largi inseamna a nu vedea padurea din cauza copacilor. Scurgerea DCLeaks reprezinta o poveste majora deoarece expune padurea de retele de finantare ale lui Soros.

Primul lucru ce poate fi remarcat la proiectul filantropic al lui Soros este natura sa megalomana. Niciun colt al Globului nu ramane neafectat. Nicio arie politica nu ramane neatinsa.

La suprafata, numarul vast de grupari si persoane pe care acesta le sustine par a fi independente una de cealalta. La urma urmelor, ce are incalzirea globala cu imigrantii africani ilegali in Israel? Ce are miscarea Occupy Wall Street cu politicile de imigrare grecesti? Insa toate proiectele sprijinite de Soros au in comun cateva atribute de baza.

Toate lucreaza pentru slabirea puterii autoritatilor locale si nationale din democratiile occidentale de a-si apara legile si valorile natiunii si comunitatii lor.

Toate lucreaza pentru a frana pietele libere, fie acelea financiare, ideologice, politice sau stiintifice. Si o fac in numele democratiei, a drepturilor omului, a dreptatii economice, rasiale si sexuale si a altor termeni mareti.

Cu alte cuvinte, scopul lor este de a submina democratiile occidentale si de a face imposibil guvernelor sa mentina ordinea, ori societatilor de a-si pastra identitatile si valorile proprii.

Black Lives Matter (Vietile Negrilor Conteaza), care a primit in ultimul an 650 000 de dolari din partea unor grupari controlate de Soros, este un exemplu clasic al acestor eforturi. Pana recent, politia era universal admirata in Statele Unite ca echivalent domestic al armatei. BLM a aparut ca o forta sociala concentrata pe politizarea sprijinului pentru politie. Principala idee disputata este aceea ca in SUA, politia nu reprezinta o forta a binelui, care sa permita societatii sa functioneze prin mentinerea legii si ordinei. Ci, mai degraba, politia reprezinta un instrument de represiune a negrilor de catre albi.

Oamenii legii din comunitatile predominant afro-americane sunt considerati acum inerent rasisti.

Agitatia BLM, acuzata de a servi drept inspiratie pentru uciderea politistilor din mai multe orase americane, a obtinut doua raspunsuri din partea politiei. In primul rand, membrii acesteia au fost demoralizati, din moment ce au ajuns sa fie criminalizati pentru incercarea de a-si mentine orasele in siguranta fata de infractori. In al doilea rand, dorinta acestora de a folosi violenta in situatii care o necesita a scazut. Frica de acuzatii pe de o parte, precum si condamnarea publica pentru “rasism” pe de cealalta parte, i-au determinat pe acestia sa prefere inactiunea chiar si atunci cand situatiile le cer sa intervina.

Este foarte posibil ca demoralizarea si intimidarea politiei sa determine o inmultire vertiginoasa a infractiunilor violente.

Apoi avem actiunile lui Soros in numele imigratiei ilegale. Din SUA in Europa in Israel, Soros a implementat un efort global de folosire a imigratiei pentru a submina identitatea nationala si compozitia demografica a democratiilor occidentale. Email-urile publicate arata cum au intervenit gruparile sale in alegerile europene pentru a inscauna politicieni adepti ai granitelor deschise pentru imigrantii din lumea araba, precum si cum i-au sprijinit financiar sau prin alte moduri pe acei jurnalisti care simpatizau cu imigrantii.

Gruparile lui Soros activeaza la fata locului, permitand imigrantilor ilegali sa patrunda in SUA si Europa. Acestea au urmarit sa influenteze deciziile Curtii Supreme cu privire la imigrantii mexicani. Au conlucrat cu musulmanii si alte grupari pentru a-i demoniza pe americanii si europenii care se opun granitelor deschise.

Si in Israel, Soros se opune eforturilor guvernului de a opri fluxul de imigranti ilegali din Africa pe la hotarul cu Egiptul.

La baza efortului de legalizare a imigratiei necontrolate sta notiunea ca statele nu ar trebui sa fie capabile sa-si protejeze identitatile nationale.

Daca este rasist ca grecii sa-ti protejeze identitatea nationala prin incercarea de a bloca intrarea a milioane de sirieni pe teritoriul lor, atunci este rasist ca Grecia – sau Franta, Germania, Ungaria, Suedia, SUA sau Polonia – sa existe.

In paralel cu aceste eforturi, exista si altele indreptate impotriva dreptului democratiilor occidentale de a-si apara normele sociale indelung acceptate. De exemplu, gruparile finantate de Soros se afla in spatele nu doar a mariajului homosexual, ci si a toaletelor publice unisex. Ele lupta nu doar pentru dreptul femeilor de a activa in unitati de lupta, ci si pentru a forta soldatii sa locuiasca in baraci unisex. Cu alte cuvinte, acestea sprijina eforturile de a refuza cetatenilor occidentali dreptul de a-si apara cele mai intime valori personale – identitatea si intimitatea sexuala.

In ceea ce priveste Israelul, gruparile lui Soros lucreaza pentru a delegitima orice aspect al societatii israeliene drept rasist sau ilegitim. Palestinienii reprezinta punctul focal al atacurilor sale. Acestia sunt folositi pentru a reclama rasismul Israelului ca stat. Gruparile transmit audientei in feluri variate, dar complementare, ca Israel nu are niciun drept sa se apere sau sa-si impuna propriile legi in fata cetatenilor non-evrei.

In SUA, acestea lupta pentru a transforma opunerea impotriva Israelului in ceva acceptabil socio-politic.

Scopul, de la Ferguson la Berlin la Ierusalim, este acela de a induce teroare si haos pe masura ce autoritatile locale, paralizate de grupurile de suport, devin incapabile sa asigure siguranta societatilor sau macar sa argumenteze coerent ca acestea merita protejate.

In multe feluri, campania lui Donald Trump reprezinta un raspuns direct in fata lui Soros, nu a lui Clinton.

Prin planul de ridicare a unui zid la granita, prin sprijinul aratat iesirii Marii Britanii din UE, prin sprijinul aratat Israelului, prin sustinerea unei interdictii temporare a imigratiei musulmane si prin apararea politiei in fata BLM, Trump actioneaza ca o stavila directa a planurilor de multe miliarde de dolari ale lui Soros.

DCLeaks au aratat imensitatea campaniei de stanga finantata de Soros impotriva fundatiilor democratiilor liberale. Miscarile “democrate” sprijinite de Soros nu sustin altceva decat o conducere mafiota (calls for a mob rule).

Natiunile Vestului trebuie sa recunoasca fundatiile comune ale tuturor actiunilor sorosiene. Au nevoie sa constientizeze ca singurul raspuns la aceste campanii premeditate de subminare este ca cetatenii sa-si apere drepturile nationale si dreptul individual la securitate. Trebuie sa se alature institutiilor nationale care garanteaza aceasta securitate conform legilor, si sa-si apere valorile si traditiile nationale.

traducere pentru Cuvantul Ortodox de b.d.

829

*

*


Categorii

"Black Lives Matter"/ Miscarile violente de schimbare culturala, 1. Slider, Criza refugiatilor/ imigrantilor, George Soros, Homosexualitate, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Progresism/ Justitie sociala, Traduceri, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la “Jerusalem Post despre CAMPANIA LUI SOROS DE CREARE A HAOSULUI GLOBAL si OMERTA MASS-MEDIA asupra dezvaluirilor DCLeaks. CE GRUPARI FINANTEAZA MAGNATUL?

 1. Haosul este menit sa dezintegreze statele nationale in vederea crearii unui stat federal european.

  Noua Europă, sub semnul Manifestului Comunist de la Ventotene

  Odată cu venirea la putere a lui Mussolini, Ventotene a devenit centru de detentie pentru opozantii fascismului, grupul deținuților comuniști fiind cel mai mare. Între zidurile închisorii Santo Stefano a fost redactat în 1941 de către Altiero Spinelli, Ernesto Rossi și Eugenio Colorni lucrarea „Pentru o Europă unită. Proiect de manifest”, cunoscută și ca „Manifestul de la Ventotene”, în care este lansată ideea transformării continentului european într-un stat federal unic.
  http://www.evz.ro/noua-europa-sub-semnul-manifestului-comunist-de-la-ventotene.html

 2. PLANUL SECRET al GERMANIEI Si FRANTEI, demascat de televiziunea poloneză de stat. Berlinul si Parisul vor crearea unui SUPERSTAT FEDERAL EUROPEAN în care statele membre NU mai au drepturi
  http://infopuls.ro/2016/06/29/planul-secret-al-germaniei-si-frantei-demascat-de-televiziunea-poloneza-de-stat-berlinul-si-parisul-vor-crearea-unui-superstat-federal-european-in-care-statele-membre-nu-mai-au-drepturi/

 3. Soros vrea să Regionalizeze România ca prim pas pentru o Europă Federală. Atenție procesul de regionalizare are loc peste tot în UE. Noile Regiuni sunt viitoare gubernii ale unei Europe Federale.
  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=645317&title=spune-nu-regionalizarii-guvernul-ciolos-soros-vrea-sa-regionalizeze-romania-ca-prim-pas-pentru-o-europa-federala-atentie-procesul-de-regionalizare-are-loc-peste-tot-in-ue-noile-regiuni-sunt-viitoare-gubernii-ale-unei-europe-federale-

  Euroregiunea Siret – Prut – Nistru
  http://www.euroregiune.org/

 4. Problema este definita clar; dar care este solutia?

 5. Soros a declarat ca se crede un dumnezeu care a creat tot (haosul)

  “I fancied myself as some kind of god …” he wrote. “If truth be known, I carried some rather potent messianic fantasies with me from childhood, which I felt I had to control, otherwise they might get me in trouble.“
  “It is a sort of disease when you consider yourself some kind of god, the creator of everything, but I feel comfortable about it now since I began to live it out.“
  http://yournewswire.com/george-soros-i-am-a-god-i-created-everything/

 6. Îmi pare rău de Soroş, ca si-a pierdut și sufletul și mintea. Dar îmi pare rău mai mult de milioanele de oameni care suferă din cauza lui și a celor ca el.

 7. Pingback: ALEGERILE AMERICANE – UN “ARMAGEDON” CRUCIAL PENTRU SOARTA INTREGII LUMI, in special pentru soarta CRESTINILOR si a LIBERTATII DE GANDIRE: “Bătălia e o încercare existenţială, o cotitură de civilizaţie”. KILLARY CLINTO
 8. Pingback: IN INTERIORUL GUVERNULUI INVIZIBIL: RAZBOIUL, PROPAGANDA, CLINTON SI TRUMP: “Trump este detestat de catre cei in pozitii de putere in SUA din motive care nu au nimic de-a face cu opiniile si comportamentul sau respingator” | Cuvântul Ortodox
 9. Pingback: GEORGE SOROS la emisiunea 60 minutes (CBS) in 1998. Patronul “SOCIETATII CIVILE” de pretutindeni prezinta un PROFIL clar de SOCIOPAT | Cuvântul Ortodox
 10. Pingback: ROMÂNIA DISPARE! “Depopularea ţării intră într-o fază şi mai avansată, mai dramatică”. “Arhitecții dezastrului și haosului” ne-au găsit si soluția: PRIMITI MIGRANTII CA SA AIBA CINE SA VA PLATEASCA PENSIILE!/ Zeci de mii d
 11. Pingback: FILIERELE ISRAELIENE ALE ANTI-SOROSIMULUI. Folosita ca marota pentru a invoca pericolul "antisemitismului", tema SOROS este parte a unei ALIANTE atipice
 12. Pingback: Vrabia mălai... delirează? O VRABIE gureșă și "funky" din CO(D)RUL lui SOROS ne amenință cu CEL PUȚIN 350.000 de REFUGIAȚI, dar consideră că ROMÂNIA POATE PRIMIR CHIAR ȘI UN MILION DE IMIGRANȚI, care să fie cazați... în casele r
 13. Pingback: INSURGENTE CIVILE in SUA, dupa ce un afro-american a fost ucis de un politist. Se cauta incitarea unui RAZBOI RASIAL in contextul alegerilor prezidentiale?/ TUCKER CARLSON: MASSMEDIA SUFLA IN JARUL RASIAL (Video)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare