BOMBA ATOMICA CU CEAS PUSA LA TEMELIA FAMILIEI SI A BISERICII. O noua PRIGOANA impotriva crestinilor, in Romania, incepe prin noua CONSTITUTIE dictata de lobby-ul HOMOSEXUAL?

5-06-2013 Sublinieri

‘”Dacă nu vom vorbi noi, oare vor vorbi pietrele (inclusiv cele puse sub ”Catedrala Mântuirii Neamului”)? Iar dacă vom tăcea acum, oare ce răspuns vom da la Judecata de pe Urmă?”

btp1

“Odată cu adoptarea acestui amendament, parlamentarii noștri au dat undă verde pentru declanșarea unei revoluții constituționale, instituționale, sociale și moralecare va schimba din rădăcini modul de funcționare a societății românești și care, pe termen lung, va genera o presiune imensă asupra Bisericii și a creștinilor din țară, de o intensitate comparabilă poate doar cu persecuția lui Dioclețian și cu prigoana din vremea regimului comunist. Să știți că nu glumesc și nici nu sunt un panicard”.

***

***

gayfest-2

Zilele acestea va trebui să suportăm un nou asalt mediatic odios determinat de controversatul marş al diversităţii. Cuplurile formate din persoane lesbiene, gay, bisexuale şi transsexuale (comunitatea LGBT), deci persoane cu înclinaţii sexuale nefireşti, participă la festivalul anual GayFest care are loc în Bucureşti.

Cine a urmărit agenda publică din ultima perioadă, fără a-şi selecta canalele de informare (ceea ce nu ar fi rău de făcut, ba chiar recomandat în multe cazuri), a putut observa că evenimentul a fost pregătit din timp în presă, în ultima vreme fiind afişate tot mai multe referiri scabroase la comunităţile gay, mărturii ale unor homosexuali privitoare la viaţa lor intimă, statistici, evenimente (“Luna istoriei LGBT”), detalii provocatoare, etc. Totul culminează cu anunţul organizării a celei de-a zecea ediţii a paradei mândriei, care va avea loc sâmbătă, 8 iunie, motiv pentru care organizatorul, Asociaţia neguvernamentală ACCEPT, se poate mândri, iată, şi cu o tradiţie în ţara noastră a marşului decadenţei.

Scandalul care face toţi banii

Promotorii homosexualităţii, sub pretextul “creşterii valorilor diversităţii cu scopul eliminării actelor de discriminare şi violenţă faţă de aceasta categorie de cetăţeni”, caută remarcarea acestei manifestaţii exhibiţioniste în orice chip. Pentru ei, bună este şi promovarea pozitivă, făcută de organismele proprii, cât mai ales cea negativă, de scandal. Prima îşi atinge scopul obiectiv, acela de epatare în faţa lumii, în vederea atragerii eventual de noi membri [si] simpatizanţi, iar cea de-a doua le transformă acţiunea într-o afacere extrem de profitabilă. Să nu credeţi că nu au organizaţii care ştiu să pescuiască mai ales în ape tulburi!

O avalanşă de atitudini ferme stârnită de opinia publică, presă, instituţii etc. asupra homosexualilor ar aduce noi copil-homosexualargumente finanţatorilor externi în favoarea direcţionării unor sume consistente către asociaţiile româneşti ce pretind că apără drepturile persoanelor gay în ţara noastră. Vă mai amintiţi afişele scandaloase care au fost împânzite în 2011 cu imaginea unui bebeluş având eticheta de homosexual? Cine nu şi-ar fi putut închipui înaintea afişării acelor panouri că un asemenea atac la ceea ce e mai pur şi mai frumos pe lumea asta nu ar stârni scandal şi opoziţie fermă? Era evident faptul că asta se va întâmpla. Şi asta s-a urmărit dealtfel. Toată lumea a reacţionat împotriva acelei acţiuni reprobabile, motiv pentru băieţii deştepţi ai comunităţii “oprimate” să susţină că apără drepturile homosexualilor din România şi că au nevoie de fonduri consistente pentru a putea face acest lucru.

Tema homosexualităţii e una pe cât de dezagreabilă pentru cei mulţi, pe atât de ţanţoşă pentru minoritatea care o îmbrăţişează. Actul homosexual este catalogat de medici ca o deviaţie sexuală. Medicina o priveşte ca pe un factor cu risc foarte crescut în transmiterea bolilor pe căi sexuale. Dealtfel, istoria primelor cazuri de SIDA transmise astfel începe în SUA, la cuplurile de homosexuali, unde rata de infectare cu hiv este în prezent de 63%. Homosexualitatea este condamnată şi de psihologi, ca un preţ prea scump, de fapt un preţ încă necuantificat, din punct de vedere social şi mental, plătit de copiii înfiaţi de homosexuali. Şi din punct de vedere social, homosexualitatea este condamnabilă. Există din păcate state unde căsătoria între persoane de acelaşi sex este legală, majoritatea acestora autorizând de asemenea şi adopţia în cazul cuplurilor de homosexuali. Astfel, nu doar că s-a relativizat instituţia fundamentală a omenirii, care este familia, ci aceste derapaje nepenalizate, ba dimpotrivă, legalizate, constituie o adevărată primejdie pentru familie, nu doar pe termen scurt. Ciudat e să ai doi taţi, fără să ştii ce e aia o mamă, sau două mame, fiind privat de sentimentul de-a avea un tată. Este o nebunie inoculată în sufletul unui copil care devine o marfă de consum pentru nişte “părinţi” cu o neruşinată poftă de plăcere adăugată. Apoi, pe termen lung, ideea de bunic sau bunică se va pierde în negura ireparabilă a tinereţii păcătoase. În arborele genealogic, pentru urmaşi, homosexualitatea va fi o povară greu de suportat, un lung şir de suferinţe de tot felul, de învăţări şi de dezvăţări grele.

0-252576-untitled6_ba281a69f2Dar, iată că, beneficiind de aportul interesat al unor organizaţii, homosexualii se bâţâie pentru a face parte din realitatea cotidiană. Oricum ar fi. O fac atrăgând atenţia, frizând bunul simţ, indignând, incitând, provocând revoltă. Căci aşa cum interesele meschine fac casă bună şi profitabilă cu scandalul, ce s-ar potrivi mai bine decât o paradă a homosexualilor într-o ţară ortodoxă?

PS: Nici nu am apucat să dau acest text spre publicare, căci o ştire de ultimă oră m-a cutremurat, nevrând să cred că aşa ceva se poate întâmpla vreodată în ţară la noi. Ieri, 4 iunie, Comisia de revizuire a Constituţiei a adoptat un amendament propus de senatorul PNL Tudor Chiuariu, prin care sunt completate în legea fundamentală criteriile pentru care este interzisă discriminarea. „Orice discriminare bazată pe orientare sexuală este interzisă“, se vrea a se scrie în Constituţia României. Cu alte cuvinte, orice lege care urmează a defini căsătoria doar ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie, respectiv cele care reglementează adopţiile (care se fac acum în cadrul familiei tradiţionale) devine neconstituţională. Mai mult spus, fără niciun fel de oprelişte legislativă căsătoriile homosexuale şi adopţiile vor avea cale liberă. S-ar rezolva astfel o „problemă“ europeană într-un stil pur românesc, prin ocolire, pe uşa din dos. Deocamdată, propunerea a trecut de Comisii, urmează a fi dezbătută în plenul Parlamentului.

Dacă va fi votat un astfel de amendament în plen şi ulterior votată Constituţia sub această formă, parada_gay1viitorul familiei din această ţară, şi implicit viitorul acestei naţiuni va fi în pericol. Lucrurile devin cu adevărat dramatice când vezi că ţi se poate întâmpla ţie, când ţi se cere şi ţie şi ţării tale ceva nefiresc. Dacă iniţiatorul amendamentului şi cei şaptesprezece parlamentari români din comisia de douăzeci se gândesc la discriminare ca act injust, ca nedreptate, fie şi pentru homosexuali, nu s-au gândit la copii şi la viitor, care este astfel discriminat şi discreditat?!

În fond, homosexualitatea este o gravă discriminare la adresa copiilor. Şi putem discuta aproape orice, la urma urmei, dar totul până la copii, până la familie. Vrem o lume fără discriminare? Să începem de la copii, nu să terminăm cu ei…

Frați creștini,

Astăzi s-a petrecut un fapt extrem de grav, de o gravitate imensă și cu consecințe incalculabile pentru viitorul creștinismului in Romania. Din păcate, se pare că foarte puțini creștini înțeleg care este miza acestui fapt și care pot fi consecințele pe termen lung.

Faptul este cel de mai sus: anume adoptarea de către Comisia Parlamentară pentru modificarea constituției (condusă de liderul PNL Crin Antonescu) a amendamentului de modificare a constituției propus de Tudor Chiuariu (tot PNL) prin care se explicitează în textul Constituției interzicerea discriminării pe bază de orientare sexuală.

Odată cu adoptarea acestui amendament, parlamentarii noștri au dat undă verde pentru declanșarea unei revoluții constituționale, instituționale, sociale și morale care va schimba din rădăcini modul de funcționare a societății românești și care, pe termen lung, va genera o presiune imensă asupra Bisericii și a creștinilor din țară, de o intensitate comparabilă poate doar cu persecuția lui Dioclețian și cu prigoana din vremea regimului comunist. Să știți că nu glumesc și nici nu sunt un panicard. Sunt un om nu doar interesat de politică, dar și unul care, la un moment dat, a studiat în mod sistematic problematica schimbării constituționale și a drepturilor omului, așa că vă rog să mă credeți că vorbesc în deplină cunoștință de cauză.

Ideea centrală este că în momentul în care ”orientarea sexuală” va fi menționată în Constituție, autoritatea Legii și forța Statului vor putea fi invocate și utilizate pentru a schimba orice instituție, normă și comportamente sociale care pot fi interpretate ca fiind discriminatorii la adresa ”orientării sexuale”.

O consecință imediată va fi revizuirea definiției familiei din actualul Cod Civil (art. 259) conform căreia „Căsătoria este uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie, încheiată în condițiile legii. După cum știm, această definiție pare unora ”discriminatorie”. În condițiile în care codul civil trebuie să urmeze constituția (și nu invers), după ce noua constituție va fi adoptată va fi foarte ușor de ridicat problema ”neconstituționalității” actualei definiții a familiei din codul civil. Consecințele care vor urma vă las singuri să vi le închipuiți, iar dacă nu puteți, căutați să vedeți ce li se întâmplă creștinilor din cele mai ”emancipate” țări unde s-a impus noua definiție legală a familiei.

Biserica se va trezi peste noapte cu imense presiuni să schimbe și să relaxeze înțelesul valorilor, normelor și noțiunilor fundamentale pe baza căreia a funcționat de la Cinzecime încoace. Nu doar că vor fi presiuni imense pentru a nu-i mai ”discrimina” la angajare (poate și la hirotonire?) pe cei cu ”orientare sexuală diversă”, dar, foarte probabil, mai devreme sau mai târziu, se va confrunta cu restricții legale în activitatea ei pastorală și misionară.

Frați creștini,

În Evanghelie ni se vorbește de atâtea ori de ”semnele vremii”. Ocupați cum suntem cu lupta pentru existență și scârbiți de politică, foarte mulți dintre noi aleg să nu se mai intereseze de ce mai face Cezarul (deși noi toți îl ținem în viață, plătindu-i dările din sudoarea și din viitorul copiilor și nepoților noștri). Din nefericire pentru noi, dacă nu luăm atitudine urgentă, Cezarul reprezentat de Antonescu, Chiuariu, Pârvulescu & Co intenționează să ne ”fericească” cu o revoluție constituțională va dărâma temeliile creștine (atâtea câte mai sunt) ale societății românești.

Ceea ce s-a întâmplat astăzi e un semn al vremii, care ne arată nu doar cât de iresponsabilă este clasa politică din România, dar care ne va arăta și care este capacitatea de acțiune civică și politică a cetățenilor români pentru care Evanghelia lui Iisus Hristos este farul călăuzitor în viață. Dacă cei care ne conduc, slujindu-se de confortabila majoritatea parlamentară pe care o au la dispoziție, vor putea să impună o constituție în care se face în mod explicit referire la discriminarea în funcție de ”orientarea sexuală”, atunci înseamnă că, într-adevăr, Brucan are dreptate, românii sunt irecuperabili, au fost și au rămas un ”stupid people”, un popor de proști, ușor de păcălit și care în niciun caz nu va mai merita să aibă crucea pe stema statului. Probabil că promotorii acestei schimbări (minoritatea infimă dar foarte inteligentă și bine organ5d9Lkizată de ong-iști stângiști) tocmai pe aceasta mizează, pe prostia politicienilor (evidentă în cazul Chiuariu-Antonescu) și pe letargia / inconștiența poporului. La fel ca în cazul lui Remus Cernea (băgat în parlament de PSDul lui Mazăre) și în acest caz stângiștii radicali se folosesc de politicienii USL ca de niște ”useful idiots (proști utili), pe care i-au convins să introducă acest amendament ”la pachet” cu alte amendamente care acum țin ecranele (gen ”regionalizarea”) dar care peste ani și ani vor apărea niște nimicuri pe lângă consecințele care vor decurge din menționarea ”discriminării sexuale” în constituție.

Adevărul este că dacă ar pierde acestă ocazie (când vor mai exista majorități parlamentare la fel de solide pentru schimbarea constituției precum cea de acum a USL??) stângiștii vor trebui să aștepte foarte multă vreme, poate până la paștile cailor, pentru a-și realiza agenda revoluționară de dărâmare a familiei și a normelor creștine de viață. Așa, profitând de acest moment unic (schimbarea Constituției de către hiper-majoritatea USL), stângiștii încearcă să impună pe tăcute o schimbare revoluționară devastatoare pentru caracterul creștin al societății românești. După normele clasice ale muncii bolșevice, stângiștii au capturat o organizație de fațadă capitală (Forumul Constituțional), au lansat petarde și fumigene care ascund miza reală aflată în joc, iar în final i-au mașrutizat și i-au pus să săvârșească trebușoara murdară pe ”idioții utili” din PNL care, preocupați în primul rând de controlarea justiției și de neutralizarea dosarelor proprii, poate că nici nu-și dau seama că prin acest amendament constituțional deschid cutia Pandorei pentru demolarea familei creștine și a Bisericii în România secolului XXI.

Din fericire, răul încă mai poate fi oprit. Dar asta doar cu condiția unei rapide treziri și mobilizări a tuturor creștinilor conștienți din România. Din nefericire pentru noi, cei aflați la putere au o majoritatea parlamentară confortabilă iar stângiștii pot conta pe puternic sprijin media și logistic din străinătatea. Pe de altă parte, adevărul este că statul român este pe perfuzii în acest moment iar șandramaua numită clasa politică românească încă se ține în ultimele șuruburi doar datorită lehamitei și letargiei civice a majorității oamenilor din țară. Dacă s-ar confrunta cu o poziție fermă din partea Bisericilor și cu o proteste în masă a creștinilor din țară, și Ponta și Antonescu și Chiuariu vor da repede înapoi și-l vor lăsa de izbeliște pe Pârvulescu & gașca de stângiști până la următoarea schimbare constituțională, când va fi să fie. Nu uitați, comuniștii nu știu decât de frică. Asta e singura strategie câștigătoare față de comuniști, nu doar să nu-ți fie frică de ei, dar să le bagi frica în oase. […]

Noi, ca și creștini, știm că nu trebuie să ne fie frică, atâta vreme cât suntem de partea Adevărului și Vieții. Așadar, frați creștini, cine ne oprește să luăm atitudine împotriva acestei manevre ordinare săvârșită astăzi de Chiuariu, Antonescu & co. prin care sub temeliile creștine ale societății românești se pune o bombă atomică cu ceas? Dacă nu vom vorbi noi, oare vor vorbi pietrele (inclusiv cele puse sub ”Catedrala Mântuirii Neamului”)? Iar dacă vom tăcea acum, oare ce răspuns vom da la Judecata de pe Urmă?

Doamne Ajută!

Mesaj de Corneliu Berari

g5

Vedeti si:

***

***


Categorii

Biserica la ceas de cumpana, Homosexualitatea/ Casatoriile homosexuale, Marturisirea Bisericii, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Portile Iadului, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

82 Commentarii la “BOMBA ATOMICA CU CEAS PUSA LA TEMELIA FAMILIEI SI A BISERICII. O noua PRIGOANA impotriva crestinilor, in Romania, incepe prin noua CONSTITUTIE dictata de lobby-ul HOMOSEXUAL?

<< Pagina 1 / 3 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. Cat mai multe articole pe aceasta tema!

  Sa speram ca la votarea Constitutiei romanii responsabili si cu adevarat crestini, vor veni la referendum si vor vota NU pentru toate propunerile aberante si anticrestine din noua Constitutie.

 2. Nu trebuie votat in niciun fel!Referendumul trebuie boicotat,dar asta depinde foarte mult de mesajul Bisericii.Trebuie luptat pentru o prezenta mai mica de 30 la suta,asa cum ei s-au luptat vara trecuta pentru basescu.

 3. @ quintus:

  Proasta strategie. S-a comentat si explicat la pagina de stiri.

 4. Voturile romanilor nu au nici o importanta – s-a vazut asta vara la Referendum. Slugile satanei din Romania (evrei, homosexuali, romani vanduti, etc) au pus mana pe toata posturile de conducere ale tarii. De aici numai Dumnezeu ne mai scapa. Doamne ajuta!

 5. @admin
  Am spus ca depinde mult de mesajul Bisericii.Daca Patriarhul va spune raspicat la o ora de maxima audienta ca referendumul trebuie boicotat se poate aplica aceasta strategie,altfel nu.Daca…din pacate, cred ca sansa sa se intample asta este de 1 la un milion.Si atunci?Marturisim:NU CONSTITUTIEI EUROSOVIETICE!

 6. În cadrul Comisiei de revizuire a Constituţiei s-a decis adoptarea unui amendament propus de parlamentari de la PNL prin care “familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”. Prin adoptarea acestui amendament, practic, căsătoriile între persoanele de acelaşi sex sunt interzise. http://www.gandul.info/politica/noua-constitutie-a-romaniei-casatoriile-gay-au-fost-interzise-prin-constitutie-ce-este-familia-10929908

 7. Sunt de acord cu Unul….se pare ca sunt maestrii in falsificare astia din Parlament – indiferent de functie si orientare politica!

  Drept pentru care, BOR ar trebui sa intruneasca un sinod de urgenta si, la ora de maxima audienta (la televiziunile nationale) sa vorbeasca Patriarhul referitor la ceea ce fac astia, amendand cu tarie astfel de apucaturi – DACA NU O VA FACE…este clar PENTRU TOATA LUMEA ca suntem la vale si ca, suntem singuri lumeste, doar cu Dumnezeu!

  Dintre crestinii nostri, prea putini vor reactiona! Nu ne mai putem compara cu NIMENI – suntem apatici si atipici!

 8. Spune autorul articolului, previzionand cum va fi obligata Biserica sa se ”schimbe”, sa devina flexibila; va fi obligata sa scoata din Moliftelinic si din Canoane, implicit din indreptarele de spovedanie – pacatul sodomiei si gomoriei ca pacate mortale si impotriva firii, legiferandu-se pe rand: zoofilia si/sau altele, care mai de care, mai ticaloase si porcoase!

  Si…DA! O sa vedeti in seminariile de teologie si in facultati, cum vine unul/a d-asta PE INVERS – care se va ratoii obraznic la cei/cele care vor indraznii sa nu-i primeasca dosarul, nu-l va primi la examene, nu-l va titulariza pe post la sfarsitul facultatii apoi, obligand sa fie hirotonit, dupa ce – in prealabil – se va fi casatorit TOT CU UNUL????!!!!

  – la ceea mai mica forma de protest, vor baga in fata discriminarea;

  -o sa vedeti cum o sa fie schimbat Noul Testament cu epistole cu tot – mai ales acolo unde apare CLAR anomalia practicarii unor astfel de pacate si pedeapsa – pe masura – pentru genul asta de spurcaciuni!

  O sa vedeti filme ‘de genu” ca sa intre BINE in cap la toti, de la mic, la mare…

  O sa se legifereze si practicarea prostitutiei unde, fiicele, surorile, nevestele, mamele intrate in somaj, li se va propune (ati ghicit deja…) sa practice ”meseria” de prostituata (care va aparea in nomenclatorul de meserii)in bordelurile acceptate de lege, cu vechime in munca, cu asitenta medicala, cu tot!

  Strada felinarelor rosii din Olanda, o sa se mute si in Romania…

 9. A venit vremea profesorilor de teologie (cu doctorate sau nu), care sunt SI PREOTI – sa-si arate taria argumentelor/contra-argumentelor, sa reactioneze, sa atentioneze si – de ce nu? – sa anatemizeze, sa afuriseasca pe TOTI CEI CARE SUNT PENTRU ASA CEVA…

  Este vremea marturisirii lor de credinta…

  Daca n-o vor face, urmam la scurt timp si noi, mirenii (oricum, nu scapam!);

  Cine se gandea (cam prin 2008 cand am intrat pentru prima oara aici, in casa razboinicilor) la distanta de 6 ani, ACUM sa abunde in stiri negative care infioara si dezgusta in acelasi timp…

 10. Daca nu se va reactiona corespunzator, intre preotii/ierarhii nostri si cei din Occident, nu va mai fi nicio diferenta – plecand Harul si de la ei, nu vor mai fi decat niste lupi moralisti care lucreaza/opereaza cu simboluri!

  Se prefigureaza foarte limpede pustiirea Bisericii, supravietuirea ei in enclave, in subterane si in mare secret!

  Vor fi preoti care nu vor ceda, unii vor fi prigoniti, altii se vor lasa de ”meserie” si altii – care vor accepta situatia de fapt, lucrand in sens antihristic!

  Profetea Pr.Constantin Sarbu referitor la pustiire si parasire – vor plange lacatele pe usile Bisericilor! – spre bucuria ateilor, indracitilor si tuturor nenorocitilor!

 11. @Unul:
  Voturile romanilor au foarte mare importanta. E important si ce vrem noi sa faca politicienii cu ele si ce-i lasam sa faca. Dar pentru asta mai intai trebuie sa fie. Deci mergeti la vot.

 12. Pingback: REVIZUIREA CONSTITUTIEI. RASTURNARI DE SITUATIE HALUCINANTE. Aprobarea amendamentului ce consfinteste FAMILIA CRESTINA, preambul ce evoca ROLUL BISERICII, dar si crearea cadrului pentru LIMITAREA LIBERTATII DE EXPRIMARE - Razboi întru Cuvânt - Recomanda
 13. Din nefericire, este destul de credibil (sa nu fie!) ca multi dintre clerici vor considera, si de aceasta data, ca pericolul nu poate fi chiar asa mare. Deci, sa ne asteptam la reactii cuminti, “sa se dea dovada de echilibru” …
  Dar, pe de alta parte, parca tot vorbeau parintii Bisericii de “vremea cernerii”.

 14. @Ioan R

  Asa e frate e vremea cernerii. Ori esti cu Hristos ori esti in afara la mijloc nu mai exista.

  Sunt oameni care nu sunt credinciosi dar care atunci cand li se vorbeste de homosexuali si drepturile lor sunt foarte scarbiti si se exprima cu indignare la adresa acestor “valori” venite pe capul nostru peste noapte aduse de toti intunecatii pamantului…..ei si tocmai aici e aici, asta imi place ca in om se trezeste scarba de ce vehiculeaza “lumea civilizata” UE si sleahta si aici si le poti atrage atentia:
  “Ne-am lasat de ideea fecioriei pina la casatorie, am acceptat ideea divortului cu o usurinta extraordinara, am inghitit pilule de toate felurile, ne uitam la comedii de toate genurile zicand ca e normal si firesc, uitand de bun simt si morala nemaivorbind de credinta ortodoxa pentru care ai nostri mureau pe campurile de lupta, acum frate de ce nu accepti si sodomia? Si de fapt cine trage linia a ceea ce e acceptabil si nu?” ….aici ii vezi ca dau inapoi si ii poti pune pe ganduri.

  “Ti-a promis UE si asta si asta, ai crezut ca Obama rezolva toate problemele omenirii….nu s-a intamplat nimic din toate astea, ba e si mai rau….oare nu cumva ti-ai pus speranta in cine nu trebuie intorcand spatele Cui nu trebuia sa-l intorci, de fapt uitand de Dumnezeu?”

  Nu incetati a marturisi, bineinteles cu socoteala si blandete si aruncand azi o samanta doua ici si colo, se mai castiga niste suflete

  Doamne ajuta!

 15. Va rog sa traduceti si sa popularizati aceasta carte, de credeti de cuviinta. Am descoperit-o dupa ce am vazut emisiunea “Pietrele vorbesc” cu Ierom. Savatie Bastovoi.
  Redeeming the Rainbow de Scott Lively
  Mai mult va spun pe E-mail!

 16. “Pietrele vorbesc” – Ce se intampla atunci cand politicienii si homosexualii…e pe youtube

 17. Tocmai se pregatesc pe o prezenta scazuta la vot si schimba legile peste noapte= Pragul de validare va fi de 30% – sau 25%

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-sa-nu-numaram-si-copiii-la-referendum-pragul-sa-fie-de-30-1041060.html
  Dupa cum se vede, gusterul gajait este nerabdator. Daca nu se va vota masiv impotriva, vor avea sanse mari sa fac ce vor din Constitutie

 18. Aceasta poate fi si o clipa de ispitire,in sens de cunoastere a celor care mai sint crestini,romani sau oameni de omenie.Cu parlamentarii ne-am lamurit,nu prea fac parte din aceste categorii,acum se va vedea si care ziare mai sint romanesti( a se vedea ce scriu ),televiziuni,care ierarhi si preoti,care ONG-uri,care intelectuali si oameni de cultura,formatori de opinii,care dintre noi…

  Am putea sugera parlamentarilor sa adauge la Constitutie si interzicerea povestilor,mai ales Scufita Rosie ( auzi,sa mearga la bunica,cita discriminare fata de minoritari ),de asemenea si poeziile,auzi Mama lui Stefan cel Mare ( cita discriminare din nou) si cintecele ar trebui multe interzise prin constitutie,gen Ruga pentru parinti,de Stefan Hrusca:

  http://www.youtube.com/watch?v=9NDouPzwG9w

 19. Corupţii, iudele, curvarii,
  Robiţii duhului ateu,
  (Orbiţi de patimi și trufie),
  Susțin ca, nu e Dumnezeu.

  Oportuniştii și’mgâmfaţii,
  Nedrepţii, necinstiţii lumii,
  L’au scos pe Dumnezeu din oameni,
  (Slujidu-i tatălui minciunii).

  Toți cei ce poartă jugul poftei,
  (Toți ce ce cred viaţa, plăcere),
  Îl scot pe Dumnezeu din oameni,
  (Fiindcă minciuna, li-i putere).

  Nu-i unul, (din vrăjmașii crucii)
  Cinstit cu ceilalți și curat,
  Căci nu e Adevăr al vieții
  (În ei), să nu se fi’ncălcat.

  Nu este zi trăită’n viaţă,
  În care să nu fi minţit.
  (Nu-i adevăr rostit la ceilaţi,
  Pe care să nu-l fi ciuntit).

  Omul nu-i drept (prin sine însuși).
  Omul prin sine-i pururi rău
  (Și-n răutatea-i egoistă,
  Strigă că nu e Dumnezeu).

  În lumea nedreptatea-i cruntă
  Şi necinstiţii’s la putere
  (Că egoismul tuturora,
  Le dă accesul la putere).

  În fiecare om exist’un idol
  (Necruțător). Exit’un “eu”,
  Ce, ca și Lucifer se crede,
  (Prin sine însuşi), dumnezeu.

  În fiecare om exista
  (Prin “eu”-l său cel ANTISFÂNT),
  Puterea răutăţii, vie
  (Şi NECREDINŢA), pe pământ.

  El, (ego’n sine) se vrea totul.
  Şi petru sine…, face rău.
  De dragul său loveşte’n ceilalți
  (Și strigă că nu-i Dumnezeu).

  El se socoate PLIN DE DREPTURI,
  (Lovind pentru dreptatea sa).
  El vrea iubirea de la ceilaţi,
  (Fără’ai iubi, făr’ai ierta).

  Fără iubirea dintre semeni,
  Părutul bine însă,-i RĂU.
  Că’n lume nu este iubire
  (Ci ego), fără Dumnezeu.

  Fără iubirea dintre semeni,
  Pe lume NU EXISTĂ SFÂNT,
  Dreptatea-i STRÂMBĂ și CORUPTĂ
  Și cinste, NU E, pe pământ.

  Știința vede adevărul
  (Cel mic și mort), ce e sub cer,
  Că-i oarbă fără Adevărul vieţii
  (Findcă-i din cele care pier).

  Coruptii, iudele, curvarii,
  Ies, (prin pervers), din legea firii,
  Și sorb demonicul plăcerii,
  Surpând (pe veci), sfântul iubirii.

  Coruptii, trufaşii, spurcații,
  Robiţii duhului ateu,
  NU POT SĂ CREADĂ!. Că n’au Tatăl
  Pe cel de sus, (pe Dumnezeu).

  Necurăţia și necinstea
  Și egoismul pe pământ
  Spun și arată (tuturora),
  Că este Dumnezeu!. (Şi-i sfânt).

 20. De’ajuns atâta vrajbă şi intrigă şi patimi

  De’ajuns vieţii murdare, de’ajuns nimicniciei!

  De’ajuns slujirii morţii şi idolilor gheenei,

  Ce’au stins din inimi sfântul şi demnul, Românei

  De’ajuns destăbălării! De’ajuns ticăloşiei!

  De’ajuns necurăţiei! De’ajuns! De’ajuns! De’ajuns!

  E vremea să ne’ntoarcem la viaţa ortodoxă!

  La cinstea, la valoarea şi sfântul în Iisus!

  Minciuna şi’nşelarea stau mândre’n sfatul ţării

  Iar cinstea ortodoxa o’mpingem la gunoi

  Păcatul ni-i virtute, trădarea vrednicie,

  Şi tot cei non’valoare e valaros la noi.

  De’ajuns nelegiuirii şi vieţii necinstite!

  De’ajuns necurăţiei!. De’ajuns! De’ajuns! De’ajuns!.

  Salvarea ţării noastre e doar ortodoxia!

  E doar viaţa curată, trăită în Iisus.

  Mândria ne’nvrăjbeşte,dispreţul ne distruge

  Şi desnădejdea creşte şi duce la pierzare

  De când credem “deşteptul” (nu sfântul, nu cinstitul),

  Că el s’arată lumii, ca unică salvare.

  De’ajuns atâta ură, minciună şi’nşelare!

  De’ajuns ticăloşiei!. De’ajuns! De’ajuns! De’ajuns!

  “Deşteptul” minte’nşeală! (Deşteptul răstigneşte!)

  “Deşteptul” nu sfinţeşte! Nu’nvie ca Iisus.

  Vedem nelegiuirea şi răul care creşte

  Şi stinge’n inimi cinstea şi-o duce la gunoi

  Dar nu-i stăm îpotrivă, (nu-l izolăm, nu-l scoatem).

  Nu vrem ca viaţa sfântă să’nceapă de la noi.

  De’ajuns !!!…,

 21. Indemn pe toti romanii sa nu voteze noua Constitutie!!!!! Votand noua Constitutie distrugem viitorul acestei natii,viitorul copiilor nostri si ai copiilor copiilor nostri!!! Vom sfarsi prin a nu mai exista ca natie!!!!NU VA PREZENTATI LA REFERENDUM!!!!

 22. @ Cristina:

  Sustineti o diversiune – constient sau nu. Asteptam sa vedem cum va trece de plen, pana la urma, dar daca ramane asa (a se vedea si ultimele noutati de la pagina de stiri), atunci solutia va fi sa votam in masa NU. Cvorumul la referendum a fost coborat special, la 30%, deci de trecut, oricum va trece ca validare!

 23. @ admin
  Cineva a zis cam asa: “nu conteaza cum se voteaza, conteaza cine numara voturile”. Altcineva a zis: “daca votarea ar face o diferenta atunci ar fi ilegal sa votezi”. Sper sa aveti dreptate de data asta, in ciuda istoriei recente.

 24. @ Unul:

  Asta e altceva. Si noi am spus asta, chiar aici, si anume ca oricum vor avea grija sa iasa cum vor ei, dar datoria noastra e sa marturisim. Si teoretic tot numai asa am avea vreo sansa. La presedintie sau la europarlamentare insa… s-a cam terminat votul, fiindca s-a terminat si cu democratia reala in Romania. Nici macar raul mai mic nu au lasat sa mai existe.

 25. De acord cu admin,este in primul rind un vot in fata lui Dumnezeu,o marturisire a credintei,de care poate vom fi intrebati la judecata particulara,sa nu ne fie prea greu atunci,dar si pentru viitorul copiilor nostri si a societatii romanesti,care si asa abia mai gifie…

  Poate cu mila lui Dumnezeu,daca oamenii se prezinta masiv la vot si voteaza impotriva constitutiei in forma aceasta ,aceasta va cadea,am si spus cindva,poate numaratoarea voturilor nu s-a americanizat inca,e o sansa.

  Ultimul amendament cu definitia familiei este o viclenie si capcana,ca si cvorumul redus, vor sa duca la validarea constitutiei pe orice cale,probabil ca au primit ordin de la Ana si Caiafa,prea sint cu totii in afara legii,si presedintele cu SUE,si parlamentarii cu UE,si SRI si procuratura care nu se sesizeaza din oficiu si-i aresteaza pe cei de mai sus pe baza actualei Constitutii,etc )

  In concluzie,vot masiv cu NU,pentru invalidarea constitutiei anti romanesti.
  Doamne ajuta!

 26. Pingback: Rasturnarea... rasturnarii: REACTIE ANTI-FAMILIE SI ANTI-BISERICA. Premierul Ponta NU VREA amendamentul familiei in CONSTITUTIE. Lobby-ul homosexual si ANTI-CLERICALII au trecut pe FOC AUTOMAT - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 27. Asaltul astora nu trebuie sa surprinda,ei sunt asa cum cum sunt,fac ce sunt invatati sa faca,nu-i de mirare.
  De mirare mare si de tristete sunt cei care privesc toate astea cu detasare sau cei care tac din lasitate,sau cei care s-au resemnat in fata grotescului.
  Popoarele europene au pierdut vigoarea normalului,sunt niste popoare ontologic flescaite.
  Mozaicii isi vad de ale lor si-l asteapta pe “meshiah-ul” lor,musulmanii sunt
  ravnitori pana la nebunie pentru dumnezeul si profetul lor,fii lui Iafet insa nu mai stiu cum sa-L ignore,sa-L ascunda si sa-L batjocoreasca pe Cel care le-a daruit viata,cinste si slava.
  De aici deriva toata anormalitatea,frica,lasitatea,nepasarea,resemnarea si flescaiala popoarelor crestine prin mostenire.
  Acum catva timp in urma pe acest site erau niste discutii despre iubirea astora care au o agenda foarte clara,propuneri ca sa ne rugam pentru ei,etc,etc.
  Ca si cum nu ar fi destui cei care au nevoie de iubire si de rugaciune …
  Asta mi-a adus in minte intamplarea unui sfant care se ruga in marea lui iubire si pentru cei cazuti pana cand Dumnezeu i-a aratat cum isi batea joc
  diavolul de el sub chip de caine,scotand limba la el.
  Cam asa vine treaba cu astia pe care minti si suflete flescaite ii percep in mod fals.

  PS.Luati seama la atacurile de scaning si penetrare care se fac asupra site-ului vostru si care apoi se executa si asupra celor care se conecteaza la el.
  (Atentie la Exploit JavaScipt Obfuscation,type 156 si altele)

 28. Chiar!

  Are dreptate GeluS…

  -chiar daca nu ma pricep la limbajul tehnic folosit, m-am prins ce vrea sa spuna: zilele astea (mai mult ca oricand) – fie de la serviciu si/sau de-acasa – deseori, nu pot sa accesez site-ul, chiar daca sunt conectata la Internet.

  -ultima data – mi-a dat un mesaj de ”illegal operation” si m-a scos din decor DEFINITIV, restartandu-se de nebun calculatorul.

 29. Pingback: Definirea explicita a familiei in Constitutie inseamna ”CANALIZAREA URII” pentru seful CNCD. ROMANIA, SANTAJATA CU RAPORTUL DE TARA AL SUA SI CU "FAMILIILE POLITICE EUROPENE"/ Plagiatorul Ponta nu vrea sa facem COPY-PASTE dupa UNGARIA CONSER
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Articole Recomandate

Carti recomandate