DR. VASILE ASTARASTOAE, PRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR: “O.M.S. introduce dictatura medicala!”

1-08-2009 Sublinieri

La multi ani Domnului Doctor, care implineste chiar astazi, 1 august, 60 de ani!

astarastoae.jpg

Articolul integral aparut in numarul 6/2009 al Revistei “Presa Ortodoxa”:

GRIPA A H1N1 – O PROPAGANDĂ PENTRU O.M.S.?

“De ani buni, specialiştii ne ameninţă că va apărea o pandemie de gripă de calibrul precedentelor, devenite demult „vedete” în opinia publică. Anul 2009 pare să le confirme temerile, odată cu apariţia unui nou virus gripal, A (H1N1), care se transmite de la om la om. Astfel, de la depistarea primului caz de gripă „porcină” (în Mexic, la 18 martie 2009) şi identificarea acestuia (24 aprilie 2009), au trecut doar două luni până ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii (O.M.S.), adică forul internaţional însărcinat cu supravegherea problemelor de sănătate, a declarat alertă de gradul 6 pentru infecţia cu virusul gripal A H1N1.

Pe data de 11 iunie a.c., directorul general al O.M.S., Dr. Margaret Chan, a afirmat că „pe baza dovezilor existente şi a evaluărilor făcute de experţi, s-au întrunit criteriile ştiinţifice pentru declararea unei pandemii de gripă”, ridicând gradul alertei pentru gripa A (H1N1) de la 5 la 6. Dr. Chan a mai adăugat: „Omenirea se află la începutul pandemiei de gripă 2009″. La acel moment, rapoartele arătau un total de 28.774 de cazuri confirmate în 74 de ţări, dintre care 144 erau decese.

Mass-media a savurat ştirea şi a servit-o publicului cu adaosul aferent de panică. Ministerul Sănătăţii din România s-a aliniat şi el la recomandările O.M.S., punând în alertă un întreg sistem strategic anti-pandemie. Din informaţiile provenite din documente oficiale şi din mass-media, virusul A (H1N1) este o creaţie de laborator iar infecţia este de o gravitate medie, multe cazuri vindecându-se de la sine, fără a necesita vreun tratament special. Nu s-a dat nici un ordin de restricţie privind libera circulaţie dintr-o ţară în alta. Şi, atunci, ne punem întrebarea: cum ar trebui să percepem noi, ca simpli cetăţeni, alerta O.M.S. pandemică de grad 6, lansată în 11 iunie? I-am adresat această întrebare d-lui Prof. univ. Dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România. (P.O.)

0d76da4c-696d-4cd8-b5fb-39275342be4f.jpg

– Prof. V. Astărăstoae: Aş vrea să fac o scurtă introducere. Într-o viziune ultraoptimistă, impusă de O.M.S. la sfârşitul secolului al 20-lea, se spunea că vom eradica malaria, vom eradica poliomielita, vom reduce tuberculoza – că secolul al 20-lea va însemna sfârşitul pandemiilor, şi bolile infecţioase vor dispărea din istoria omenirii. O viziune total greşită şi care a fost infirmată de practică, pentru că au apărut şi s-au manifestat încă 30 de boli infecţioase noi, una dintre acestea având un impact social masiv: infecţia cu HIV, ce determină boala SIDA. Tuberculoza a crescut, malaria nu a fost eradicată şi a crescut, poliomielita există în continuare. A fost, deci, o politică şi o strategie greşită a O.M.S. Trebuie să ne aşteptăm în continuare la existenţa pandemiilor. De altfel, O.M.S. nu a declarat această alertă în alte situaţii, deşi acestea îndeplineau criteriile de pandemie, şi a declarat-o acum, pentru prima dată în 40 de ani.

– P.O.: La ce boli vă referiţi când spuneţi că O.M.S. ar fi trebuit să declare alertă de pandemie?

Prof. V.A.: Este vorba despre sindromul respirator acut sever (SARS), care a avut manifestarea de pandemie, şi nu s-a declarat alertă, ci s-a oprit la gradul 3.

P.O.: De ce credeţi că O.M.S. a luat acum o astfel de decizie pentru gripa A (H1N1)?

Prof. V.A.: Sunt câteva aspecte care ridică un semn de întrebare. În primul rând, că s-a declarat această pandemie într-o perioadă de criză economică. Or, în această perioadă se punea problema, mai ales în ţările donatoare, a fondurilor pe care acestea le alocă diferitelor instituţii internaţionale. Şi, deodată, s-a declarat nivelul 6, un nivel foarte periculos – şi, atenţie!, sunt ţări, ca de exemplu Franţa, care nu l-au recunoscut. În plus, toată această escaladare a gradului de alertă s-a făcut fără consimţământul miniştrilor sănătăţii din ţările membre O.M.S.

O.M.S.-ul este acum un „colhoz” internaţional: în ultimii 25 de ani, s-a transformat într-o instituţie care îşi întreţine birocraţia proprie – ca şi Uniunea Europeană, ce merge pe acelaşi drum. Îşi ia măsuri de supravieţuire.

Iar modalitatea în care s-a făcut această escaladare nu este una eficientă. Să fim bine înţeleşi. Există un nou tip de virus gripal. Este un virus A, printre primele identificate, care are particularitatea de a fi un amestec, la nivelul genomului, între virusul de la porci, cu virusul de la păsări şi cu virusul de la oameni. El se poate transmite de la om la om. Cu toate acestea, însă, modalitatea în care s-au luat măsurile de prevenţie nu este corectă. Eu zic că măsurile ce trebuiau luate erau măsuri raţionale: informarea populaţiei, spălarea mâinilor, evitarea locurilor aglomerate. De fapt, sunt măsuri de bun simţ pentru orice boală cu transmitere respiratorie. Acelaşi lucru trebuie făcut şi pentru tuberculoză, şi pentru o bronşită, şi pentru multe altele.

P.O.: Spuneţi că la nivelul O.M.S. este o politică de imagine, de atragere a fondurilor de la ţările donatoare. Totuşi, la acest moment se vorbeşte de o cifră de 3000 de miliarde de euro pentru noul vaccin antigripal…

Prof. V.A.: Aşa este, şi nu numai pentru vaccin. Este şi pentru medicamentul antiviral, despre care, după studii multicentrice, unii spun că este foarte bun, alţii spun că este apă de ploaie. Lucrurile nu sunt clare. Este şi contestat medicamentul antiviral, deşi se spune că ar avea o acţiune ţintită numai pe virusul gripal şi că nu ar acţiona şi pe celelalte. S-a văzut şi marele tam-tam cu interferonul ca medicament antiviral. Opinia mea este că în momentul de faţă nu avem un antiviral eficient, iar cele care există sunt foarte costisitoare. Ori a face rezerve, că s-au făcut rezerve şi când a fost gripa aviară, este o alocare de fonduri importantă pentru un sistem de sănătate sărac, cum este al nostru.

P.O.: Spuneaţi că Franţa şi alte ţări nu au urmat recomandările O.M.S. privind adoptarea gradului 6 de alertă. Noi însă am făcut acest lucru, şi cu exces de zel. Cum explicaţi reacţia autorităţilor române?

Prof. V.A.: Acest comportament nu l-am văzut nici în Spania, nici în Portugalia, unde aveau cazuri încă de la început, şi care s-au comportat absolut normal. Aceste ţări, ca şi a noastră, sunt regimuri post-totalitare, cu o anumită mentalitate, căci înainte ne închinam la Bizanţ, apoi la Istanbul, iar acum ne închinăm la O.M.S. şi la Bruxelles. Acest servilism mă deranjează, pentru că, vreau să vă spun, şi în alte condiţii România, având o structură bună de sănătate publică şi cu profesionişti de boli infecţioase, a controlat mai bine ca S.U.A. şi Canada astfel de situaţii – ca, de exemplu, în cazul SARS-ului. Toţi specialiştii au recunoscut că ne-am mişcat foarte bine, şi nu cred că aţi văzut atunci această isterie publică. Aceiaşi specialişti au lucrat şi atunci, aceiaşi specialişti sunt şi acum. Şi mai am un semn de întrebare. Se ştie că eşti în contact cu o persoană infectată cu virusul gripal A (H1N1). Atunci ţi se recoltează o probă de sânge şi eşti pus în carantină şapte zile. După care aşteptăm. Nu lucrăm. Dacă în şapte zile nu ai nimic, atunci nu mai lucrează proba; dacă tuşeşti în cele şapte zile, atunci se lucrează, ca să nu se mai cheltuiască reactive. Atunci, de ce se prelevează această probă? Dacă este o problemă de gradul 6, atunci acea probă trebuie să o prelucrezi, să dai acelui cetăţean un răspuns.

P.O.: Să înţelegem că autorităţile române se comportă într-un fel paradoxal! Nu este riscantă o astfel de abordare?

Prof. V.A.: Raţiunea a fost şi aceea de a obţine imagine pentru anumite persoane. Eu, în perioada în care s-a declanşat, eram în Spania, împreună cu directorul adjunct al Institutului Naţional de Sănătate Publică din SUA. Şi el discuta foarte raţional. Când i-am arătat ce dezbateri sunt la noi, pe internet, spunea: „Dar de ce? Noi ieşim, le dăm două minute, după care instituţiile îşi văd de treaba lor. Şi stăm în pace”. Nu comunicate ca la noi, dimineaţa şi seara, al 14-lea, al 16-lea caz ş.a.m.d.

Se introduce un sentiment de panică, dar, atenţie!, se introduce şi un sentiment de respingere. În avion, la întoarcere, mă uitam cum se completează acele declaraţii. Erau oameni care erau răciţi şi le curgea nasul, şi la întrebările respective scriau „nu”, „nu”, „nu”. De ce? Ca să nu aibă complicaţii cu sistemul de sănătate. Nimeni nu a verificat, şi uite aşa! Toate decesele din lume au fost la persoane care aveau deja imunodeficienţă prin boli anterioare. Da, măsuri trebuie luate. De aceea avem Institut de Sănătate Publică, dar parcă văd că se va întâmpla ca în povestea cu Petrică şi lupul! Modalitatea de a transmite informaţia către populaţie, de instruire, este făcută… poate este şi un an electoral, nu-mi dau seama…

P.O.: România face parte din structurile europene şi este membră în O.M.S. De la acest nivel pornesc recomandări către ţările membre, care însă nu trebuie înţelese ca nişte legităţi. Dacă încă putem vorbi despre un servilism din partea ţării noastre, cum percepeţi dumneavoastră modul în care acţionează O.M.S.?

Prof. V.A.: O.M.S., până acum, orice evaluare s-ar face, a dat dovadă de ineficienţă totală. Nici unul dintre programele O.M.S. nu au dat rezultate aşa cum au fost prezentate.

P.O.: Nici unul ?

Prof. V.A.: Nici unul, ba dimpotrivă, dacă vă aduceţi aminte scandalul din Taiwan, când au murit două milioane de oameni în încercarea O.M.S. de combatere a sifilisului. Este cazul din 1971, când au început tratamentul cu penicilină pentru sifilis. Nu au adaptat doza de penicilină, şi oamenii au făcut şoc. Treponema pallidum din Taiwan era ultrasensibilă la penicilină, şi ei au luat metoda pe care au folosit-o în Africa, fără să ţină seama de individualitatea genetică a populaţiei taiwaneze şi de sensibilitatea treponemei din Taiwan. A fost un scandal foarte mare, care apoi a fost aplanat.

Dar, gândiţi-vă, ce este O.M.S.? O.M.S. este un organ al Naţiunilor Unite, la care participă toate statele membre O.N.U. şi în care toţi cei ce lucrează sunt selectaţi pe principiul reprezentării. Toate ţările îşi trimit acolo nişte oameni, vă daţi seama cum selectăm noi oamenii pe care îi trimitem… şi acum mă refer în special la cei care conduc! Votul unuia din Insulele Fiji, de exemplu, este la fel ca votul S.U.A. Deciziile se iau în Adunarea Generală, structurile se aprobă. Deci, în loc să fie o instituţie profesionalizată, în loc să existe anumite criterii pentru ocuparea unei poziţii, deoarece-i un domeniu specializat, ea este ca un colhoz – şi, atunci, ca la colhoz, fiecare trage pentru el, pe fonduri care să le utilizeze.

De fapt, O.M.S.-ul încearcă să introducă o dictatură medicală, ca şi sănătatea publică, care a început să încalce drepturile naturale ale omului, pentru că, vedeţi: a introdus carantina, a interzis libera circulaţie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încălcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii. Toate, pe acest principiu al siguranţei colectivităţii. Nu există un echilibru între drepturile pacientului şi acest principiu al siguranţei. Şi atunci O.M.S.-ul introduce, cred că e corect termenul, dictatura medicală. Ne învaţă, de exemplu, cum să mâncăm, fără să ţină cont că a existat o selecţie naturală bazată pe comportamentul alimentar. În plus, în momentul de faţă, noi fetişizăm nişte concepte în medicină, care iarăşi introduc dictatura, cum sunt, de exemplu, ghidurile, protocoalele şi medicina bazată pe dovezi. Această politică globală, de a-ţi impune şi nu de a veni cu argumente, nu este eficientă”.

(Claudia Laslo)

thumb_446_x_0_5084-97957-stockxpertcom_id9813922_jpg_976432bc1c2ea1838847661f97418682.jpg

NOTA “RAZBOI INTRU CUVANT”:

De la data realizarii interviului (pe la jumatatea lui iunie) lucrurile au evoluat galopant, au inceput sa apara – e drept, destul de timid, si foarte repede facute uitate – mai multe dezvaluiri despre caracterul mai mult decat dubios al acestei pandemii si al masurilor din ce in ce mai infricosatoare legate de “combaterea” ei, care suscita temeri si comporta riscuri infinit mai mari decat eventualele efecte ale  “gripei” (oricum inca insuficient demonstrate, ca sa ne exprimam eufemistic).

In acelasi timp, in ciuda stirilor din ce in ce mai alarmante despre OBLIGATIVITATEA generala (la nivelul intregii lumi, practic) a administrarii unui vaccin extrem de controversat si care nu are nici cand sa treaca prin procedurile obligatorii de testare, in ciuda pregatirii evidente a terenului pentru o atmosfera de-a dreptul de teroare planetara izvorata din nimic, practic nimeni nu pare sa vada nimic, nimeni nu are nicio reactie fata de ceea ce ne asteapta pe toti nu mai tarziu de aceasta toamna!

Nadajduim ca macar acest articol, cu trimiterile pe care le vom face mai jos la postarile  numai din ultimele de trei saptamani de la pagina noastra de noutati care contin stiri  legate de acest subiect (in ordinea cronologica inversa) sa inceapa sa trezeasca pe cate cineva si poate, sa puna in miscare si ONG-urile crestine, de tip PRO-VITA si nu numai, care au reactionat mult mai prompt si mai organizat la un pericol – real si important, dar mult mai redus ca anvergura decat acesta – cum a fost vaccinul “Gardasil/Silgard” pretins a fi impotriva cancerului de col uterin. Avem imperioasa nevoie de implicarea specialistilor ortodocsi onesti, de informatii cat mai documentate si avizate si de o contra-campanie  serioasa de constientizare a oamenilor privind pericolul iminent al acestui vaccin universal, impus prin “dictatura OMS” si de initierea unor demersuri legale pentru a permite cel putin dreptul firesc la optiune libera; altminteri, dupa toate semnalele de pana acum, consecintele asupra vietilor noastre pot fi incalculabile.

***

Vezi, de pe alte pagini web, informatii conexe:

swine_flu_sarihullaflicikr.jpg


Categorii

Gripa porcina / Vaccinuri, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Portile Iadului, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

34 Commentarii la “DR. VASILE ASTARASTOAE, PRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR: “O.M.S. introduce dictatura medicala!”

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. http://torrents.thepiratebay.org/5004831/Evidence_of_the_Use_of_Pandemic_Flu_to_Depopulate_USA.5004831.TPB.torrent

  Mă iertați dacă adaug un text în engleză, sper să fie de folos…

  As the anticipated July release date for Baxter’s A/H1N1 flu pandemic vaccine approaches, an Austrian investigative journalist is warning the world that the greatest crime in the history of humanity is underway. Jane Burgermeister has recently filed criminal charges with the FBI against the World Health Organization (WHO), the United Nations (UN), and several of the highest ranking government and corporate officials concerning bioterrorism and attempts to commit mass murder. She has also prepared an injunction against forced vaccination which is being filed in America. These actions follow her charges filed in April against Baxter AG and Avir Green Hills Biotechnology of Austria for producing contaminated bird flu vaccine, alleging this was a deliberate act to cause and profit from a pandemic.

  In her charges, Burgermeister presents evidence of acts of bioterrorism that is in violation of U.S. law by a group operating within the U.S. under the direction of international bankers who control the Federal Reserve, as well as WHO, UN and NATO. This bioterrorism is for the purpose of carrying out a mass genocide against the U.S. population by use of a genetically engineered flu pandemic virus with the intent of causing death. This group has annexed high government offices in the U.S.

  Specifically, evidence is presented that the defendants, Barack Obama, President of the U.S, David Nabarro, UN System Coordinator for Influenza, Margaret Chan, Director-General of WHO, Kathleen Sibelius, Secretary of Department of Health and Human Services, Janet Napolitano, Secretary of Department of Homeland Security, David de Rotschild, banker, David Rockefeller, banker, George Soros, banker, Werner Faymann, Chancellor of Austria, and Alois Stoger, Austrian Health Minister, among others, are part of this international corporate criminal syndicate which has developed, produced, stockpiled and employed biological weapons to eliminate the population of the U.S. and other countries for financial and political gain.

  The charges contend that these defendants conspired with each other and others to devise, fund and participate in the final phase of the implementation of a covert international bioweapons program involving the pharmaceutical companies Baxter and Novartis. They did this by bioengineering and then releasing lethal biological agents, specifically the “bird flu” virus and the “swine flu” virus in order to have a pretext to implement a forced mass vaccination program which would be the means of administering a toxic biological agent to cause death and injury to the people of the U.S. This action is in direct violation of the Biological Weapons Anti-terrorism Act.

  Burgermeister’s charges include evidence that Baxter AG, Austrian subsidiary of Baxter International, deliberately sent out 72 kilos of live bird flu virus, supplied by the WHO in the winter of 2009 to 16 laboratories in four countries. She claims this evidence offers clear proof that the pharmaceutical companies and international government agencies themselves are actively engaged in producing, developing, manufacturing and distributing biological agents classified as the most deadly bioweapons on earth in order to trigger a pandemic and cause mass death.

  In her April charges, she noted that Baxter’s lab in Austria, one of the supposedly most secure biosecurity labs in the world, did not adhere to the most basic and essential steps to keep 72 kilos of a pathogen classified as a bioweapon secure and separate from all other substances under stringent biosecurity level regulations, but it allowed it to be mixed with the ordinary human flu virus and sent from its facilities in Orth in the Donau.

  In February, when a staff member at BioTest in the Czech Republic tested the material meant for candidate vaccines on ferrets, the ferrets died. This incident was not followed up by any investigation from the WHO, EU, or Austrian health authorities. There was no investigation of the content of the virus material, and there is no data on the genetic sequence of the virus released.

  In answer to parliamentary questions on May 20th, the Austrian Health Minister, Alois Stoger, revealed that the incident had been handled not as a biosecurity lapse, as it should have been, but as an offence against the veterinary code. A veterinary doctor was sent to the lab for a brief inspection.

  Burgermeister’s dossier reveals that the release of the virus was to be an essential step for triggering a pandemic that would allow the WHO to declare a Level 6 Pandemic. She lists the laws and decrees that would allow the UN and WHO to take over the United States in the event of pandemic. In addition, legislation requiring compliance with mandatory vaccinations would be put into force in the U.S. under conditions of pandemic declaration.

  She charges that the entire “swine flu” pandemic business is premised on a massive lie that there is no natural virus out there that poses a threat to the population. She presents evidence leading to the belief that the bird flu and swine flu viruses have, in fact, been bioengineered in laboratories using funding supplied by the WHO and other government agencies, among others. This “swine flu” is a hybrid of part swine flu, part human flu and part bird flu, something that can only come from laboratories according to many experts.

  WHO’s claim that this “swine flu” is spreading and a pandemic must be declared ignores the fundamental causes. The viruses that were released were created and released with the help of WHO, and WHO is overwhelmingly responsible for the pandemic in the first place. In addition, the symptoms of the supposed “swine flu” are indistinguishable from regular flu or from the common cold. The “swine flu” does not cause death anymore often than the regular flu causes death.

  Burgermeister notes that the figures for deaths reported for the “swine flu” are inconsistent and there is no clarity as to how the number of “deaths” has been documented.

  There is no pandemic potential unless mass vaccinations are carried out to weaponize the flu under the guise of protecting the population. There are reasonable grounds for believing that the mandatory vaccines will be purposely contaminated with diseases that are specifically designed to cause death.

  Reference is made to a licensed Novartis bird flu vaccine that killed 21 homeless people in Poland in the summer of 2008 and had as its “primary outcome measure” an “adverse events rate”, thereby meeting the U.S. government’s own definition of a bioweapon (a biological agent designed to cause an adverse events rate, i.e death or injury) with a delivery system (injection).

  She alleges that the same complex of international pharmaceutical companies and international government agencies that have developed and released pandemic material have positioned themselves to profit from triggering the pandemic with contracts to supply vaccines. Media controlled by the group that is engineering the “swine flu” agenda is spreading misinformation to lull the people of the U.S. into taking the dangerous vaccine.

  The people of the U.S. will suffer substantial and irreparable harm and injury if they are forced to take this unproven vaccine without their consent in accordance with the Model State Emergency Health Powers Act, National Emergency Act, National Security Presidential Directive/NSPD 51, Homeland Security Presidential Directive/HSPD-20, and the International Partnership on Avian and Pandemic Influenza.

  Using the “swine flu” as a pretext, the defendants have preplanned the mass murder of the U.S. population by means of forced vaccination. They have installed an extensive network of FEMA concentration camps and identified mass grave sites, and they have been involved in devising and implementing a scheme to hand power over the U.S. to an international crime syndicate that uses the UN and WHO as a front for illegal racketeering influenced organized crime activities, in violation of the laws that govern treason.

  She further charges that the complex of pharmaceutical companies consisting of Baxter, Novartis and Sanofi Aventis are part of a foreign-based dual purpose bioweapons program, financed by this international criminal syndicate and designed to implement mass murder to reduce the world’s population by more than 5 billion people in the next ten years. Their plan is to spread terror to justify forcing people to give up their rights, and to force mass quarantine in FEMA camps. The houses, companies and farms and lands of those who are killed will be up for grabs by this syndicate.

  By eliminating the population of North America, the international elite gain access to the region’s natural resources such as water and undeveloped oil lands. And by eliminating the U.S. and its democratic constitution by subsuming it under a North American Union, the international crime group will have total control over North America.

 2. Pingback: VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976 « Saccsiv’s Weblog
 3. La multi ani!,domnului Prof.Astarastoae si Bunul Dumnezeu sa-i daruiasca multa sanatate si minte luminata!

 4. Motto-ul blogului sau:

  “Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni” (Psalm 11, 8 )

 5. Felicitari pentru Domnul Profesor, un exemplu de demnitate si verticalitate.Daca are o adresa de mail pentru “discutii “,si o cunosteti, va rog, comunicati-mi-o si mie !
  Doamne ajuta !

 6. Felicitari ,de trei ori ,felicitari ! Domnule presedinte, am convingerea ca sunteti impotriva impostorilor ,dar sper, ca si impotriva unora mai mici, de prin colegiile jud. si a colegiului national.

 7. Pingback: Război întru Cuvânt » Un mitropolit grec despre gripa porcina, Sfanta Impartasanie si… confesiunile fara Taine si Duh
 8. Pingback: Război întru Cuvânt » STUDIU STIINTIFIC ASUPRA PERICULOZITATII VACCINULUI GRIPEI PORCINE
 9. MAICA DOMNULUI sa va acopere bunule doctor Vasile si DUMNEZEU sa va rasplateasca. Multa sanatate si la multi ani.

 10. Pingback: Blogul Editurii Agnos » Blog Archive » Avem grija de sanatatea noastra? (II)
 11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Guvernul francez planuieste vaccinarea fortata a intregii populatii
 12. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Guvernul francez planuieste vaccinarea fortata a intregii populatii
 13. Pingback: Război întru Cuvânt » DICTATURA MEDICALA SI IN ROMANIA? Ministrul Sanatatii vrea vaccinare OBLIGATORIE anti-”gripa porcina” pentru toti copiii!
 14. Pingback: Razboi întru Cuvânt » FEDERATIA ASOCIATIILOR DE PARINTI PROTESTEAZA FATA DE CARACTERUL OBLIGATORIU AL VACCINARII CONTRA GRIPEI PORCINE
 15. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Mitropolitul Ambrozie de Eghialia şi Kalavrita: VACCINUL IMPOTRIVA VIRUSULUI A(H1N1). DA sau NU?
 16. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (1): Québecul sub regulile militare ale OMS-ului
 17. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (2). SUA - Stat politienesc si lege martiala sub prextextul pandemiei
 18. Pingback: Război întru Cuvânt » PROVITA ROMANIA: Vaccinul pentru gripa porcina: periculos si ineficient!
 19. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Despre vaccinul H1N1 cu mercur si squalena impus femeilor insarcinate
 20. Interese politice si economice.. un fel de cerc vicios. Politicienii nostri, majoritatea nulitati carora le prinde bine acest stil de manipulare a populatiei. Agamemnon Dandanache revizuit si imbunatatit. Lipsa de educatie folosita ca adjuvant, de aci si atitudinea fata de invatamant. Sistemul sanitar tratat cu ajutorul mass-media ca fiind oaia neagra a societatii, determinand oamenii sa apeleze la straini, aducand populatia inrt-o stare de suferinta care sa o determine sa le ceara apoi ajutorul. Imi miroase a tehnica masonica… Mass media cu stiri despre anumiti prelati care sunt totusi oameni, si omeneste e a gresi, ridica populatia impotriva celor care i-ar putea fi de un real ajutor. Se mai vaita ca lipseste libertatea presei – ipocrizie de inalt nivel.

 21. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne pazeasca de aceasta teroare a vaccinarii in masa pe care o pregatesc organizatiile oculte secrete pentru toate tarile,de fapt decimare organizata a populatiei.Ii rog pe toti oamenii de bine si care au inteles ce interese au cei care vor sa pacaleasca omenirea sa se expuna mortii singura facind acest vaccin ca sa o poata manipula apoi mai usor, sa anunte din om in om pe toti cunoscutii despre acest pericol caci tocmai oamenii cu care vor sa inceapa vaccinarile sint mai putin informati,batrinii si unii oameni care au copii.Intrebati-i pe toti pe care ii cunoasteti daca au auzit despre vaccinarea care duce la moarte caci unii o confunda cu vaccinarea care se facea pentru a nu contacta gripa obisnuita in timpul anotimpului rece.Sunt unii batrini care atunci cind aud ca vaccinul e gratuit spun ca se duc primii.Informatii pe toti despre adevar simplu si direct si rugati-i si pe ei ca la rindul lor sa-i informeze pe cei pe care ii cunosc.LA FEL SPUNETI TUTUROR DIN OM IN OM SA SE ROAGE CA BUNUL DUMNEZEU SA NU NE LASE FARA AJUTOR.AMIN

 22. @ Maria (de fapt, Elena, nu intelegem de ce schimbati nickul si dati o adresa inexistenta, avand acelasi IP):

  Pentru a vi-l putea publica, va rugam sa va rescrieti mesajul cu litere normale, fara Caps Lock, pentru a putea fi citit. Va multumim!

 23. Pingback: Război întru Cuvânt » Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes) – declaratii bomba: TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE PUS IN SLUJBA BIG PHARMA. “TOTUL ESTE UN JOC ECONOMIC MONDIAL”
 24. Pingback: Razboi întru Cuvânt » EPIDEMIOLOGUL TOM JEFFERSON: De ce gripa porcina NU reprezinta o amenintare majora? Pandemia – o operatiune comerciala, vaccinurile – netestate corespunzator
 25. Pingback: Război întru Cuvânt » Epidemiologul si deputatul Wolfgang Wodarg denunta CARDASIA DINTRE OMS SI “BIG PHARMA”. Campania de vaccinare, demarata pe baza unei FARSE ISTORICE!
 26. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Dr. Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor demonstreaza la RFI: CARDUL DE SANATATE CU CIP ESTE O INCERCARE DE ABUZ DIN PARTEA STATULUI SI COMPORTA RISCURI PE TOATE PLANURILE. Pana si ONG-urile necrestine protes
 27. Pingback: STARE DE URGENTA LA NEW YORK SI COD ROSU IN EUROPA DIN CAUZA GRIPEI. Epidemie de… ISTERIE PROGRAMATA pentru VACCINARE IN MASA, DE URGENTA, INCLUSIV A BEBELUSILOR (!) si pentru profitul BIG PHARMA. Se pare ca e programata sa ajunga si la noi… -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Articole Recomandate

Carti recomandate