Inceputul Postului Mare. SLUJBA CANONULUI SFANTULUI ANDREI CRITEANUL si CUVINTE DE INVATATURA din serile primei saptamani (AUDIO)

19-02-2018 Sublinieri

 

***


PREDICI LA CANONUL CEL MARE din prima săptămână a Postului Mare – Arhim. Hrisostom Rădășanu, Nichifor Horia (Iași), Protos. Ioan Buliga (Sihăstria Putnei):

Vedeti si:

***

***

***


Categorii

Ieromonah Ioan Buliga, Parintele Nichifor Horia, Parinti de la Sihastria Putnei, Triodul si Postul cel Mare, VIDEO

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Inceputul Postului Mare. SLUJBA CANONULUI SFANTULUI ANDREI CRITEANUL si CUVINTE DE INVATATURA din serile primei saptamani (AUDIO)

  1. Am amintiri frumoase legate de acest Canon,din timpul studentiei. Parintii profesori ne indemnau sa participam la Pavecernitele Mari din prima saptamana a Postului Mare. E adevarat,se facea prezenta,dar ce conta era slujba ca atare.Era frumos mai ales cand urma Rugaciunea Sfantului Efrem Sirul si vedeai o mare de studenti teologi facand metanii mari in acelasi timp. Mai ingenuncheam impreuna la Condacul de dupa cantarea a VI-a si la rugaciunile de la sfarsitul Pavecernitei(Nespurcata,neintinata…Si ne da noua,Stapane Doamne….). Frumoase vremuri!

  2. Pingback: “ESTE CEASUL SA VA TREZITI DIN SOMN! Nu mai pierdeti timpul!” – MESAJUL ESHATOLOGIC AL POSTULUI CELUI MARE, inteles ca DOR DUPA MIRELE CERESC si dupa INTRAREA IN IMPARATIA SA (Predica PS BENEDICT BISTRITEANUL in prima zi a Postului Mare
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate