“LA APUSUL LIBERTATII” – fragmente (1)

28-04-2009 Sublinieri

1573mic

Incepem cu acest articol o serie de fragmente reproduse din cartea, una dintre cele importante pentru intelegerea zilelor pe care le traim, cu titlul “La apusul libertatii”, scrisa de Ieromonahul Hristodul Aghioritul, reeditata recent de Editura Sophia. Simtind profund raspunderea, in calitate de crestin, de monah si de duhovnic, pentru consecintele acceptarii sistemului de putere tehnologico-totalitar ce se profileaza, raspundere ce ar decurge din “tacerea asupra tuturor celor ce uneltesc in frumoasa noastra tara”, Ierominahul Hristodul a scris aceasta carte ca o datorie de constiinta ce se cere imperativ implinita. De ce? Pentru ca, dupa cum spune el insusi, tacerea este considerata drept acceptare si consimtire, de aceea si Domnul nostru Hristos ne-a spus ca marturisirea noastra o vrea “inaintea oamenilor” si ca numai despre faptele noastre cele bune trebuie sa nu stie stanga ce face dreapta”.

Iar marturisirea nu a facut-o oricum, nu in infierbantarea sangelui sau animat de un zel lipsit de discernamant, ci cautand sa puna la indemana credinciosului ortodox, precum si oricui este ingrijorat de procesele prin care trece lumea de astazi, o analiza clara, la obiect, documentata asupra inchisorii tehnologice totalitare care se pregateste pentru intreaga lume.

Desi este scrisa cu mai multi ani in urma, pentru contextul grecesc, fragmentele preluate pe site-ul nostru se refera la aceleasi probleme pe care le intampinam si noi acum, legat de noile acte de identitate cu cip RFID. Este descris cadrul legislativ creat de Uniunea Europeana prin acordul Schengen, cum se foloseste codul de bare si de ce, care anume sunt lucrurile la care ne opunem si de ce le consideram periculoase. O sumedenie de raspunsuri ortodoxe la intrebari grave iscate de constructia, din ce in ce mai grabita, a ultimului totalitarism.  

uessr.jpg

Cum se leagă Acordul Schengen de numărul 666

“Acordul Schengen este acel cadru teoretico-legislativ prin care este dată acum si posibilitatea juridică a culegerii de informatii despre cetătenii popoarelor, devenind marginale toate articolele fundamentale ale tuturor Constitutiilor europene care, în conformitate cu Carta europeană, arătau respect fată de libertatea privată si personală a cetăteanului. Se desfiintează deja dezvoltarea în libertate a personalitătii umane. Este asadar un sistem care permite unora să exercite o urmărire electronică mondială si un control la nivel personal.

Asa cum am explicat, de aceea protestează fiecare cetătean, văzând cum i se ia bunul inalienabil care e libertatea sa personală si cum sunt abolite toate articolele fundamentale ale Constitutiei prin care fusese consfintită libertatea personală. Aici asadar suntem de acord toti, indiferent de ideologie, că nu este posibil să se legifereze abolirea libertătii omului, ceea ce tocmai a făcut validarea acordului Schengen.

In afară însă de partea teoretică a acordului si de cadrul legislativ, mai există si o altă parte care priveste punerea sa în aplicare, parte care se referă la modul în care va deveni posibilă culegerea electronică a datelor (urmărirea), clasificarea datelor personale si prelucrarea lor. Să vedem asadar ce mod de aplicare au ales. Numai că aici trebuie putină atentie, ca să întelegem exact ce se întâmplă, de ce, adică, se străduiesc toti să treacă întreaga chestiune pe ascuns, pentru a evita reactiile.

Legea 2472/1997 a ‘‘Protejării individului de prelucrarea datelor cu caracter personal”, în art. 8 (interconectarea arhivelor) spune că e vorba de a se face uz de un număr codificat unitar de înregistrare. Această lege, prin votarea ei, a reactivat legea 1599/1986 a lui M. Koutsoiorgas, care pe baza art. 2 stabilea aplicarea numărului de cod unitar de înregistrare (NCUI). Acesta este format din 13 cifre si simboluri si este unic în lume pentru fiecare cetătean. Cel mai probabil mod prin care va fi dat se spune că va fi cunoscutul cod barat (linear) de marcare a produselor în sistemul E.A.N. – 13 (vezi studiul electronic care urmează), sistem care, stim foarte bine, cuprinde numărul 666.

Numărul de cod unitar de înregistrare va însoti de acum înainte fiecare cetătean si va cuprinde: buletinul de identitate, certificatele de stare civilă, carnetul de votant, numărul din lista electorală, pasaportul, carnetul de asigurare, codul de înregistrare fiscală, permisul de conducere, numărul din registrul de nasteri (sex masculin sau feminin), numărul din registrul de stare civilă, numărul din registrul consular, contul personal la bancă. Asadar, în putine cuvinte, e vorba de un număr personal care va însoti cetăteanul în fiecare tranzactie cu Statul si în fiecare activitate. Acest număr va înlocui orice priveste individul; va fi folosit oriunde si oricând, încât fără el nu va fi posibilă nici o tranzactie.

Trebuie acum să vedem unde se va găsi acest număr de cod unitar de înregistrare. Fiecare număr se va fi înregistrat în Banca Natională de Date, care va fi conectată la Banca Transnatională de Date de la Strasbourg si de la Bruxelles; de altfel, toate băncile de date nationale mai mici din statele membre vor fi conectate între ele. Acolo se va găsi un dosar electronic al fiecărui cetătean înregistrat, cu un număr de cod unitar de înregistrare, asteptând să se umple cu toate datele care vor fi culese.

Să vedem acum cum se va realiza culegerea datelor. Intelegeti că urmărirea a 350 de milioane de oameni de către o mie de indivizi este imposibilă. De aceea, pentru a se realiza acest control, numărul de cod unitar de înregistrare trebuie să însotească fiecare cetătean în fiecare aspect al vietii sale si în fiecare tranzactie pe care o face, pentru a fi culese datele prin tocmai folosirea acestui număr. Nu ni s-a spus în ce mod va fi dat acest număr fiecărui cetătean si nicăieri în cadrul acordului nu se specifică cum se va da si unde va fi plasat. Prin urmare, de vreme ce, juridic vorbind, nu s-au angajat în ceea ce priveste locul în care va fi pus si ce va contine, li s-a dat puterea în alb să-l pună unde doresc si unde văd că serveste; de asemenea, li s-a dat puterea de a introduce în el orice număr codificat de sigurantă (666) doresc.

Pentru modul de aplicare al controlului, nu i-am angajat; asadar, prin urmare, am semnat si i-am împuternicit în alb. E ridicol acum să stăm si să ascultăm pe fiecare spunându-ne că nu se vor emite identităti electronice, sau că în ele nu va fi cuprins numărul 666, sau că nu se va folosi sistemul E.A.N. – 13, sau orice altceva mai inventează ca să ne linistească si să ne suprime reactiile. Esenta temei stă în faptui că am semnat deja, si nu în ceea ce spun ei sau promit cu dărnicie. (Când cineva face un contract si-l semnează, e valabil numai ce este cuprins în scris în contractul respectiv si numai angajamentele prevăzute de părti a fi cuprinse. Promisiunile si angajamentele în afara contractului nu au valabilitate si nici existentă juridică. De exemplu, dacă cineva face un contract cu un antreprenor pentru construirea unei clădiri, în acest contract vor fi cuprinse: costul, durata si termenul executiei, terenul si planul de constructie, sistemul de plată; toate acestea sunt valabile pentru antreprerior si-l angajează numai pe el. Modul însă în care va fi construită clădirea si mijloacele folosite, când în contract nu există vreun angajament scris asupra lor, tin de libera alegere a antreprenorului, adică tot ce priveste săparea temeliilor, dacă se vor folosi muncitori cu cazmale sau excavatoare, sau în ceea ce priveste turnarea betonului, dacă amestecul se va face cu mâna sau va fi adus gata preparat în betoniere).

Revenind însă la tema noastră, rezumând, vă atragem atentia că pentru modul de aplicare al acordului nu s-au angajat si, prin urmare, pot da oricum numărul codificat unitar de înregistrare. De exemplu: prin carta de identitate, prin orice cartă financiară, prin orice cartă de sănătate, sau prin orice microcip implantat pe mână sau pe frunte. In cadrul discutiei care a avut loc în legătură cu acordul Schengen, s-a propus ca cel mai eficient mod de aplicare plasarea acestui număr pe mână sau pe frunte, pentru a nu exista pericolul ca, introdus pe vreun card oarecare, fie de identitate, fie de alt fel, posesorul său să-l piardă, să-i fie furat sau să fie falsificat.

S-a hotărât ca propunerea să fie restudiată, de vreme ce toate tările ”fac greseala” anterior să semneze si să valideze acordul Schengen. Domnul K., jurist la birourile Comisiei Europene din Luxemburg, a spus: ‘A fost discutată în cadrul acordului Schengen tema plasării acestui număr de cod de înregistrare pe frunte sau pe mână“. Si a subliniat: ”ceea ce vă spun eu acum s-a spus întocmai”.

Rezumând asadar, spunem că acordul are două fete: are o latură juridică si teoretică, care e si cea esentială, si o a doua, care e modul de aplicare a acordului. Prin latura sa juridică si teoretică, acest acord desfiintează articolele fundamentale ale tuturor Constitutiilor europene si, asadar, si pe cele ale Constitutiei grecesti, care consfintesc drepturile omului si libertatea individului si a întregii societăti. Astfel, este desfiintată notiunea de cetătean liber si sunt fabricati niste supusi controlati electronic ai unei autorităti incontrolabile.

Faptul împotriva căruia noi toti reactionăm este acela că acordul Schengen desfiintează libertatea personală, legiferează urmărirea discretă si, prin urmare, culegerea secretă a datelor.Discretă înseamnă să nu stie celălalt nici că-l urmăresc, nici că se culeg informatii despre el si nici cum sunt înregistrate aceste informatii. Se instaurează notiunea de suspect pe baza unor suspiciuni generale si vagi. Se legiferează astfel posibilitatea urmăririi si a înregistrării datelor despre indivizi despre care se presupune că sunt predispusi în viitor să încalce legea!

Reactionăm de asemenea si împotriva modului de aplicare a acestui acord, pentru că aduce atingere constiintei religioase a sute de milioane de crestini, prin întrebuintarea ca număr international de sigurantă a lui 666 si prin plasarea codului barat folosit pentru produse pe mână sau pe frunte.

Toate aceste elemente pe care le găsim în Sfânta Scriptură ne informează că se încearcă înrobirea omului într-o măsură care n-are precedent. Asadar, reactia împotriva însemnării si împotriva numărului este în esentă o reactie numai si numai împotriva desfiintării libertătii. O abolire care are toate caracteristicile din Sfânta Scriptură si care ne avertizează că orice altă abolire a libertătii din trecut ar păli în fata ei. Aceste putine lucruri vi le-am spus ca să cunoastem ce ne impun si pentru ce motiv anume reactionăm împotriva acordului Schengen.

bar-code-citizen.jpg

Statutul legal în tara noastră [Grecia, n.n.] astăzi

Din păcate, toate în epoca noastră arată că trecem printr-o perioadă de confuzie.Toate se petrec în obscuritate si se uneltesc în întuneric. Pe lângă aceste probleme, tara noastră mai are de suportat si o problemă de ordin juridic care, din păcate, prin faptul că nu se rezolvă ne împovărează pe zi ce trece si ne angajează tara: prin integrarea noastră în UE, Grecia se găseste între dreptul comunitar si propria ei Constitutie, care numai aparent sunt egale si echipotente. Incă nu ni s-a explicat care din cele două prevalează, în cazul în care ajung să se confrunte, pentru că numai atunci când unul nu vine în contradictie cu celălalt toate merg bine.

Astăzi constatăm că în practică Constitutia noastră e anulată atunci când vine în contradictie cu prevederile unui acord, cum este de exemplu acordul Schengen. Prin acest acord este legiferată culegerea si prelucrarea de date personale, fapt care vine în contradictie cu Constitutia noastră, care stabileste: ‘‘Respectarea si protectia valorii omului constituie obligatia de căpătâi a statului“, ”Libertatea personală este inviolabilă” (art. 5, § 3); ”Fiecare are dreptul să-si dezvolte liber personalitatea si să participe la viata socială, politică si economică a tării… “ (art. 5, § 1); ”Toti cei aflati în statul elen se bucură de absoluta protectie a vietii, a demnitătii si a libertătii lor… ” (art. 5, § 2); ”Viata particulară si familială a individului este inviolabilă” (art. 9, § 1); ‘‘Confidentialitatea corespondentei si a liberei comunicării de orice fel este absolut inviolabilă… “ (art. 19); ”Statul ia măsurile cuvenite pentru asigurarea libertătii sindicale… “ (art. 23, § 2).

Există încă multe alte prevederi care vin în contradictie cu cele ale acordului Schengen; vedem în practică, pe de o parte Constitutia noastră cedând, iar pe de alta acorduri care par a fi transconstitutionale, în acord cu hotărârile ”anumitor” tribunale supreme, a căror motivatie este următoarea: ‘‘Dreptul comunitar izvorăste din dreptul international si, fiind primar, e mai presus de dreptul constitutional al statelor membre”. Actualul ministru al Justitiei, Evanghelos Iannopulos, la votarea legii a spus: ”Recomandarea, directiva, înseamnă pentru Grecia Constitutie”, si ”avem o Constitutie care e tocmai această recomandare. Si pe această recomandare stăm”. Ministrul însusi mărturiseste indirect că pentru Grecia Constitutia sunt deja recomandarea comunitară si acordul si că lui suntem obligati să ne supunem de acum înainte si pe el ne vom baza.

Aceasta este de fapt problema! Nu e cu putintă ca vreodată natiunea noastră să se sprijine pe declaratiile, oricare ar fi ele, ale unui ministru în legătură cu o temă atât de importantă, asa cum nici un judecător nu se poate pronunta după propria sa judecată. Chestiunea desfiintării Constitutiei este o problemă care tine de vointa poporului grec si întrucât acest popor nu s-a pronuntat pentru asa ceva, în baza art. 93, § 4 din Constitutia Greciei: ”Tribunalele sunt obligate să nu aplice nici o lege al cărei; continut contrazice Constitutia”; iar în baza art. 87, § 2: i ‘‘Judecătorii, în exercitarea atributiunilor lor, se supun numai Constitutiei si legilor si în nici un caz nu sunt obligati a se conforma prevederilor care urmăresc dizolvarea Constitutiei”.

Corpul nostru legislativ national trebuie să respecte si suveranitatea populară, independenta noastră natională si Constitutia tării noastre si să nu promoveze desfiintarea ei, care ar însemna sfârsitul autonomiei si disparitia natiunii noastre. Vrem să credem că ultimele anunturi despre revizuirea Constitutiei si revizuirea care va urma nu au drept scop si subminarea tuturor acestor articole ale Constitutiei prin care e consfintită suveranitatea populară si libertatea cetăteanului, drepturile omului, suveranitatea natională si autonomia tării noastre. Dimpotrivă, sperăm că revizuirea se va face numai si numai pentru a se delimita ”peisajul” celor două drepturi: al celui comunitar si al celui constitutional si pentru a se arăta foarte limpede si a se legifera dorinta poporului pentru o Europă democratică compusă din state autonome.

Din păcate, auzim că revizuirea Constitutiei, care este iminentă, are drept scop desfiintarea principiilor ei de bază, legiferarea de acum înainte a superioritătii dreptului comunitar fată de Constitutie si desfiintarea autonomiei populare prin transferarea tuturor puterilor centrului de la Bruxelles. Dacă noi, ca popor, nu reactionăm, să cunoastem că de acum înainte ni se vor impune toate proiectele antigrecesti si că nu vom mai putea face nimic, deoarece vor fi fost deja consfintite în Constitutie si prin această revizuire. Credem că deputatii, ca reprezentanti ai poporului, cu constiinta curată vor răspunde supunându-se articolului Constitutiei prin care se prevede: ”Libertatea si manifestarea nefalsificată a vointei populare, ca expresie a suveranitătii populare, e garantă de toti functionarii statului care sunt obligati s-o asigure în orice situatie”. Credem în justitia independentă si în functionarii nostri din Justitie cu constiinta curată; credem că vor respecta art. 87, § 2 din Constitutie, care prevede: ”Judecătorii în exercitarea atributiunilor lor se supun numai Constitutiei si legilor si în nici un caz nu sunt obligati să se conformeze prevederilor care urmăresc dizolvarea Constitutiei”, asa cum sperăm si că vor respecta si art. 93, § 4, în conformitate cu care: ”Tribunalele sunt obligate să nu aplice nici o lege al cărei continut contrazice Constitutia”. In sfârsit nădăjduim în principalul păstrător al valorilor neamului nostru, în acest mândru popor grec, care încă o dată, de bunăvoie, se va supune părintilor săi si Constitutiei adoptate si votate de acestia, care în art. 120, § 4 stabileste: “Respectarea Constitutiei atârnă de patriotismul grecilor, care au dreptul si obligatia de a se opune prin orice mijloc oricui încearcă s-o desfiinteze prin fortă.” ”Respectul fată de Constitutie si fată de legile conforme cu aceasta si devotamentul fată de patrie si de democratie constituie obligatia fundamentală a tuturor grecilor”.

oameni-numere1.jpg

Infrastructura unei dictaturi universale

Acordul Schengen înseamnă în esentă crearea unei uriase bănci electronice de informatii în care sunt înregistrate si se păstrează datele tuturor cetătenilor care vor participa la acord. Fără nici o rezervă, toti mărturisesc viciul democratic al acestui acord. Dacă vrem să credem justificările plauzibile pentru crearea acestui acord, nu trebuie însă în nici un chip să ignorăm faptul că pe baza viciului democratic, creat intentionat, poate deveni posibilă o dictatură, care în mod clar transpare prin Sistemul de Informatii Schengen (SIS).

Nu credem că poporul grec este atât de naiv încât să nu înteleagă ce se încearcă. Prin declaratia (formularul) de impozitare E-9, într-o perioadă fulger, l-au chemat să declare tot ceea ce are până la ultimul detaliu, fără a-i da timp să se gândească la ce se întâmplă, în vreme ce functionarii de la circa financiară tineau o mână pe receptor pentru a se informa ei însisi, în timp ce cu cealaltă primeau declaratiile de impozitare. In acelasi moment, în Parlament se vota legea care dă dreptul celor care au fabricat acordul Schengen să controleze ce facem, prin urmărirea tuturor datelor intime personale; în acelasi timp se impune si codificarea tuturor prin codul barat de marcare a produselor.

Trebuie să stim cu totii că înainte de impunerea unei dictaturi se creează mai întâi o infrastructură. Cei mai cunoscuti dictatori au avut grijă să pună sub control totul, pentru a putea reprima orice reactie de după declararea dictaturii. Preacuviosul Paisie, în foarte importanta sa foaie pe care a împărtit-o tuturor în 1987, a scris limpede că: ‘‘în spatele sistemului perfect al “card-ului de deservire” si de sigurantă, realizat prin computer, se ascunde o dictatură universală, se ascunde robia Antihristului (Apocalipsa 13, 16)”.

Dacă nu ne dăm seama totusi acum ce va să vină în curând, peste putin timp si să vrem nu va mai exista posibilitatea de a protesta. Cercurile obscure, care instalează infrastructura acestei dictaturi mondiale, încearcă să determine popoarele să semneze si să valideze acordul Schengen, mai înainte de a întelege cum actionează sistemul, pentru că atunci când vor întelege, cu sigurantă nu le va plăcea; dar, pe de altă parte, aceste popoare nu se vor mai putea opune. Astfel, cu orice sacrificiu, încearcă să forteze guvernele să accepte si să valideze documentele lor în cadrul cărora mai apoi să se miste. Aceste documente le dau puterea si să urmărească cetătenii, si să reprime orice reactie, si să emită identitătile electronice, dar si să mute de acum înainte numărul codificat unitar personal de pe cartea de identitate pe mână sau pe frunte.

Infrastructura dictaturii mondiale, de care se vorbeste în capitolul 13 al Apocalipsei, se construieste cu o exactitate matematică si e promovată într-un ritm foarte rapid. Din partea vointei politice, pare că deja a devenit fapt împlinit. Evolutia tehnologiei computerelor ”a sosit la timp”, dând si din punct de vedere tehnologic posibilitatea urmăririi la nivel mondial. Numărul unitar codificat barat de marcare a produselor prin care si în care sunt înregistrate informatiile este deja o realitate. Numărul international codificat de recunoastere si de sigurantă, care este încorporat în acesta, este numărul concret al Apocalipsei, 666, fără nici o îndoială sau dezmintire din partea conducătorilor. Iar ”ca să pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra si vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei” (Apocalipsa 13, 16-17), este deja o chestiune de timp, pentru că foarte putin a mai rămas până la realizare. Deja (însemnarea) se pune la cale sistematic. Tinem în mâini tăieturi din ziare si materiale publicitare ale băncilor care propun întrebuintarea palmei pentru depunerea si scoaterea banilor.

boot_head.jpg

Noul mod de culegere si de prelucrare a datelor

Unii nu au înteles cum vor fi culese si înregistrate datele lor personale si cred că vor exista anumiti oameni care-i vor urmări prin vechiul sistem traditional; de aceea vom spune două cuvinte si despre noul sistem economic mondial care încet, încet se impune si creează societatea fără bani. Scopul celor care îl promovează este acela de a înlocui banii lichizi cu un număr codificat. Vor să dea fiecărui om un număr de cod unitar, unic în lume, pe care să nu-l mai aibă un al doilea om de pe pământ. Acest număr de cod se va da în primul stadiu pe un card sau pe o carte de identitate electronică si treptat se va transfera pe mână sau pe frunte. La scurtă vreme se va interzice circulatia banilor sub formă de numerar si cel care va arăta si folosi bani lichizi va fi pedepsit, si acest lucru cu pretextul că vor dori să controleze operatiunile ilegale. In acelasi timp însă, vor controla orice tranzactie.

Asadar sistemul va functiona după cum urmează: orice tranzactie economică pe care o va face cineva se va face pe baza numărului unitar codificat al cărtii sale de identitate sau al microcipului de pe mână sau de pe frunte si numai electronic.

Să luăm un exemplu: domnul Dimitrios Karandinos lucrează într-o întreprindere. Când trebuie să fie plătit la sfârsitul lunii, banii i se transferă din contul sefului său în contul său personal, iar contul său are numărul de cod 5201578349, care este numărul său de cod personal. Deci i se transferă suma de 300.000 de drahme care este salariul lui. In ziua următoare, domnul Karandinos verifică dacă a fost transferat în codul lui suma corespunzătoare salariului si constată că, într-adevăr, suma a fost depusă. Stiind că are acesti bani în cont face diferite operatiuni, întotdeauna electronic si scăzând fiecare sumă din codul său; adică se transferă pe cale electronică, la fiecare operatiune, suma respectivă din codul său personal în codul celui cu care face tranzactia. Codurile, când au loc operatiunile bănesti sunt conectate cu banca prin intermediul masinilor electronice on line si astfel e înregistrată fiecare schimbare pe care o prezintă fiecare număr de cod, pentru a fi dată apoi socoteală posesorului în modul cel mai detaliat, dar în acelasi timp si pentru a fi date informatii exacte diferitelor servicii care le cer. Să vedem asadar cum e inregistrată în computerul Băncii Nationale de informatii miscarea dintr-o zi a unui număr de cod:


BANCA NATIONALĂ DE INFORMATII

Fisa strict secretă de observatie zilnică

18 martie 1998

număr de cod personal 5201578349

 • subiectul: Karandinos Dimitrios
 • vârsta: 40 de ani
 • domiciliul: Kerasoundos, 167/Z, Kalamaria, Tesalonicul de Sud
 • ocupatia: contabil la Societatea Alfa
 • Situatie familială: căsătorit si tată al unui copil… (si în continuare celelalte date personale înregistrate)

Culegerea datelor din 18 martie 1998

05.45 am

A pus benzina Shell de 10.000 de drahme la benzinăria Embotsari 28.

07.15 am

A telefonat la 222777, apel de o unitate – 20 de drahme.

07.17 am

A telefonat la 355872, apel de o unitate – 20 de drahme.

07.35 am

A cumpărat o plăcintă cu spanac de 300 de drahme si o cafea de 120 de drahme de la cafeneaua ”To Steki” de pe calea Egnatia 118.

10.40 am

A cumpărat un bilet de avion pentru Atena de la agentia ANGELA, pentru zborul 925 de la ora 09.00 pm.

02.30 pm

A luat masa de prânz la restaurantul ”Nisiotiko” din strada Smimis 157. A mâncat:

 • calamari prăjiti – 1800 de drahme;
 • legume – 300 de drahme;
 • pâine -100 de drahme. A consumat 1 litru de vin ”O Inos” – alb sec – 750 de drahme.

05.30 pm A cumpărat:

 • ziarul ”Alithia” (Adevărul) – 200 de drahme si
 • revista ‘‘Ethikos Agonas” (Lupta Natională) – 1.000 de drahme.

06.00 pm

A telefonat la 018557672. Durata apelului 7 minute 620 de drahme. Costul convorbirii 620 drahme.

06.15 pm

A cumpărat un whisky în cofetăria ”Kerkini” din strada Tsimiski 43 – 900 de drahme.

06.55 pm

A cumpărat de la magazinul ”Lila”, din strada Aghias Sofias 19, o salopetă pentru bebelus în vârstă de până la patru luni – 7.500 de drahme

08.40 pm

A cumpărat de la magazinul ”Ellas”, care se află la aeroportul ”Macedonia” din Salonic:

 • o ciocolată dietetică – 300 de drahme,
 • un pachet de tigări GOLD – 550 de drahme.

10.30 pm

A plătit 2.500 de drahme taxiului cu numărul AB 3583.

Urmărirea zilnică terminată

Prelucrarea zilnică a datelor pe computerul Băncii de informatii

A cumpărat astăzi benzină de 10.000 de drahme. Luna aceasta a cumpărat în total benzină de 50.000 de drahme Preferă benzina Shell. Evident, în afară de faptul că merge la serviciu, care se găseste la o distantă de 20 de kilometri de locuinta sa, trebuie să meargă si în altă parte. A cumpărat benzina la ora 05.45 am. Programul său de lucru începe la 08. 30 AM. Sigur a plecat atât de devreme de acasă pentru a merge în altă parte. Din datele anterioare s-a înregistrat că în jurul orei 07.00 AM a cumpărat anumite cărti crestine de la standul Bisericii Sfintilor Arhangheli. Se pare că în aceste aproape 2 ore merge la biserică. Este crestin si participă la liturghii. Vedem că între serviciu si intervalul de două ore, totdeauna în jurul orei 07.35 AM cumpără de la un anumit local ”To Steki”, plăcintă cu spanac si cafea. Acest local se găseste aproape de Biserica Sfintiior Arhangheli, lucru care confirmă datele.Telefonul cu numărul 222777, la care a telefonat la ora 07.15 AM apartine deputatului PA.SO.K. , C. B. , un om cunoscut pentru pozitiile lui filo-bisericesti si pentru atitudinea lui împotriva acordului Schengen. In trecut a fost provocator de reactii împotriva acordului, a tulburat profund multă lume prin ce-a scris si este considerat periculos pentru siguranta natională.Telefonul 355872 pe care l-a dat la ora 07.17 AM apartine d-nei Maria Kalogheropoulou, mama ieromonahului atonit Atanasios, cunoscut pentru ideile sale antieuropene si împotriva acordului Schengen si autorul multor cărti pe această temă, prin care în trecut a nelinistit multă lume. Este considerat de asemenea periculos si s-a hotărât să fie pus sub urmărire discretă, fiindcă există bănuiala că poate vorbi din nou în viitor si nelinisti lumea. Aceste două telefoane creează bănuieli întemeiate că Dimitrios Karandinos colaborează cu elemente subversive si este considerat suspect pentru că este periculos pentru siguranta natională. Se impune să fie pus sub urmărire discretă.

Până acum, în cursul acestui an, a făcut trei călătorii la Atena. Slujba lui nu le justifică. In mod evident merge pentru afaceri personale si pentru întâlniri. Intotdeauna pleacă vineri seara, ceea ce înseamnă că se foloseste de week-end si nu vrea să-si ia zi liberă de la slujbă; evident o face pentru a nu i se cunoaste preocupările.

Din prânzul său, se vede că totdeauna miercurea si vinerea mănâncă de post. Acest lucru confirmă faptul că este un crestin practicant si că urmează tipicul Bisericii. Are o anumită pasiune pentru vin. La fiecare prânz consumă aproximativ un litru si e periculos la conducere, de vreme ce conduce aproape întotdeauna după ce a luat prânzul si după ce a băut. Când se va face control rutier, se recomandă a fi supus testului de alcool.

Este cititor constant al ziarului ”Adevărul” si al revistei ”Lupta natională”, revistă cunoscută că serveste numai interesele nationale si că e orientată spre Biserică. A fost caracterizată drept revistă cu continut nationalist, care apără pozitiile ortodoxe. Combate orice idee transnatională si transferul puterilor, lucru care ne-a creat în trecut multe greutăti. Redactorii si editorii ei se află sub urmărire discretă. Din acestea rezultă concluzia mai sus mentionată si se adeveresc bănuielile că e vorba de un om predispus să reactioneze, căruia îi place să fie informat de persoane care au un trecut nationalist încărcat.

Telefonul cu numărul 018557672 apartine ziaristului Grosiadis Konstantinos, redactor la ziarul ”Adevărul”. Este cunoscut pentru libertatea cu care vorbeste si pentru manifestările sale împotriva acordului Schengen. Este antieuropean si apără numai interesele tării sale, combătând întotdeauna puterea noastră transanatională. De aceea e supravegheat discret prin S.I.S. (Sistemul de Informatii Schengen). E suspectat că incită tinerii să reactioneze impotriva noastră. In ultimul timp are o fetită pentru care se pare că a cumpărat Karandinos salopeta de bebelus. Banii pe care Karandinos i-a plătit pentru taxi – 2.500 de drahme sunt o dovadă în plus că aceea îi era destinatia pentru că atât înregistreaza taxiul de la aeroport si până în Kifisia, unde locuieste Grosiadis. De asemenea putem culege informatii si de la soferul taxiului – fiindcă avem codul său – ca să aflăm locul exact unde l-a lăsat.

P. S. Mâine dimineată, la prima operatiune pe care o va face, se va constata dacă se află cu adevărat în zona respectivă.

Aici se încheie prelucrarea zilnică a datelor computerului

Toate adresele, telefoanele si numele mentionate mai sus sunt fictive. Le-am folosit numai ca un exemplu, spre a vă informa cum se vor culege zilnic – pe baza numărului nostru de cod – toate informatiile, chiar si cele care privesc viata noastră intimă.

Firesc, toti cei care cunosc tehnologia computerelor au în vedere faptul că în numărul de cod al fiecărui om există posibilitatea de a fi înregistrate multe pagini electronice, despre toate subiectele care ne privesc. De exemplu, oricine poate merge la numărul nostru de cod la arhiva ‘‘Sănătate”. Acolo, pe ecranul computerului se poate vedea tot istoricul sănătătii noastre, din momentul nasterii: ce boli am avut, grupa de sânge, ADN-ul, afectiunile cronice de care am suferit, când si câte internări în spital am avut, din ce motiv si câte zile am stat în spital, ce medic ne-a tratat, ce medicamente luăm si orice poate avea legătură cu sănătatea noastră.

Dacă, de exemplu circa financiară merge la arhiva ”finante” la sfârsitul fiecărui an, centralizând toate tranzactiile noastre economice va face singură declaratia noastră de impozitare si ne-o va trimite numai pentru a o semna sau pur si simplu ne va cere impozitul pe care trebuie să-l plătim. Bineînteles, cu ajutorul computerului se va compara situatia noastră economică cu aceea din anul precedent. De asemenea, va exista posibilitatea de a se verifica dacă ceea ce cheltuim este proportional cu ceea ce încasăm.

Acelasi lucru este valabil si pentru diferite alte subiecte, pe care nu le vom dezvolta aici. Vor exista suficiente arhive în codul nostru încât să poată fi înregistrate datele privind orice activitate si orice latură a vietii noastre personale, care va deveni transparentă. De peste tot se vor culege elemente care vor fi înregistrate în codul nostru personal la Banca Natională Centrală de Informatii, de unde se vor vărsa către Banca Europeană de Date.

In general, si deja ati ajuns la o concluzie, este desfiintată chiar si porunca Domnului care spune că nu trebuie să stie stânga ce face dreapta (Matei 6, 3). Toate vor deveni cunoscute autoritătii care va oferi produsul culegerii datelor acolo unde va considera.

In acelasi timp, este instaurat sistemul mondial de control cu ajutorul sistemului mondial de localizare prin intermediul satelitilor etc. Codul acesta va fi plasat sub formă de microcip pe masini, pe animale, pe oameni, pentru a fi localizati imediat, în orice colt al pământului ne-am găsi. Asadar, oricine nu închide ochii vede că ne aflăm cu putin înainte de desfiintarea libertătii omului si că deja prinde carne si oase sistemul unei tehnologii avansate cu toate caracteristicile arătate în capitolul 13 din Apocalipsă.

Sistemul acesta va exercita un control international “nimeni să nu poată cumpăra sau vinde , decât numai cel ce are semnul, numele fiarei sau “numărul numelui fiarei” (Apocalipsa 13, 17). Vă puteti închipui ce îngrozitoare exterminare am fi îndurat dacă în trecut dictatori asemenea lui Hitler ar fi avut în mâinile lor o tehnologie de o asemenea formă, încât să ne controleze fiecare operatiune si să ne localizeze în orice moment oriunde ne-am afla pe planetă?”

(va urma)

(din: IEROM. HRISTODUL AGHIORITUL, “LA APUSUL LIBERTATII”, Editura Sophia, Bucuresti)

(sursa online)

cartea integrala, in format pdf – aici

flemish-apocalypse-f-14r-the-dragon-the-seven-headed-beast-from-the-sea-and-the-false-prophet-facsimile_book-685.jpg

 


Categorii

Biserica la ceas de cumpana, Ieromonah Hristodul Aghioritul, Marturisirea Bisericii, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Parinti athoniti contemporani, Portile Iadului, Reeducarea ieri, azi si maine, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

21 Commentarii la ““LA APUSUL LIBERTATII” – fragmente (1)

 1. Pingback: Război întru Cuvânt » “LA APUSUL LIBERTATII” - fragmente (2)
 2. Pingback: Război întru Cuvânt » “LA APUSUL LIBERTATII” - fragmente (3)
 3. Pingback: Război întru Cuvânt » “LA APUSUL LIBERTATII” - fragmente (4)
 4. Pingback: Război întru Cuvânt » “LA APUSUL LIBERTATII” - fragmente (5)
 5. eu, personal, nu am fost consultat si nu am semnat nimic

 6. Pingback: Război întru Cuvânt » “LA APUSUL LIBERTATII” - fragmente (6)
 7. Pingback: Război întru Cuvânt » “LA APUSUL LIBERTATII” - fragmente (7)
 8. Pingback: Război întru Cuvânt » APUSUL LIBERTATII… de acum tot mai pe viu. De ce nu credem, de ce nu vrem sa stim?
 9. Pingback: Război întru Cuvânt » Parintele Sofian Boghiu despre sfarsitul lumii, Antihrist si masonerie
 10. Pingback: Război întru Cuvânt » IN MARS FORTAT SPRE NOUA ORDINE SOCIALA (I) – o sinteza explicativa foarte elocventa si documentata privitoare la vremurile pe care le traim
 11. Pingback: Război întru Cuvânt » TOTALITARISM ELECTRONIC. Big Brother se pregateste sa isi intre in drepturi in Romania prin programul “e-government”
 12. Pingback: Război întru Cuvânt » TOLERANTA SI “CORECTITUDINEA POLITICA”
 13. Pingback: Viitorul: CARD BANCAR functional doar LA CONTACTUL CU PIELEA si BANI ELECTRONICI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 14. Pingback: Suedia si BANII DIGITALI: lichiditatile sunt pe cale de disparitie, iar cardurile sunt folosite inclusiv pentru cutia milei! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 15. Pingback: CRESTINII IN FATA “NOII ERE” (“NEW AGE”) -
 16. Pingback: Israel: o comisie guvenamentala studiaza posibilitatea ELIMINARII BANILOR CASH DIN ECONOMIE - Recomandari
 17. Pingback: Proiect al Ministerului de Finante: LIMITAREA PLATILOR IN NUMERAR (CASH) - Recomandari
 18. Pingback: Guvernul limiteaza PLATA IN NUMERAR si la categorii de persoane fizice ce activeaza independent - Recomandari
 19. Pingback: SUEDIA – tot mai aproape de RENUNTAREA COMPLETA la PLATILE CASH - Recomandari
 20. Pingback: Fara cash, PIN si bancomate, dar cu amprente si scanarea retinei. Spre o societate a IDENTIFICARII PRIN DATE BIOMETRICE - Recomandari
 21. Pingback: LIMITAREA PLATILOR CASH: o masura REPRESIVA in favoarea BANCILOR si a CORPORATIILOR IT si impotriva LIBERTATII ECONOMICE | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate