HOMOSEXUALITATEA, IMPUSA STATELOR MEMBRE UE SUB PRETEXTUL ANTI-DISCRIMINARII/ Guvernul pro-european al Republicii Moldova vrea sa adopte o legislatie anti-familie/ PROLIFERAREA ALARMANTA LA ROMANI A CONCUBINAJULUI SI A FLAGELULUI TRAGIC AL SCLAVIEI SEXUALE (Stiri familie 9 martie 2011)

9-03-2011 5 minute Sublinieri

Curtea Europeana de Justitie – decizii luate sub atenta supraveghere a ochiului lui Big Brother…

Luxemburg, Martie 3, 2011Expertii juridici avertizeaza asupra Curtii Europene ce este pe cale sa decida ca statutul privilegiat legal acordat casatoriei in Germania violeaza legea Uniunii Europene.

Unul din Avocatii Generali de pe langa Curtea Europeana de Justitie, care este cea mai inalta instanta in materie de lege europeana, a emis o opinie catre curte care statueaza ca cuplurile de acelasi sex trebuie sa aiba acces la aceleasi avantaje de angajare ca cele casatorite din orice stat UE, indiferent de legile constitutionale ale statelor. Desi opinia Avocatului General, unul din cei opt care asista Curtea, nu este obligatorie pentru aceasta, opiniile sale sunt aproape intotdeauna urmate.

Un activist de frunte  al drepturilor pentru homosexuali din Austria a caracterizat opinia Avocatului General drept “inovatoare”. “Daca CEJ o va urma, toate cele 27 state-membre vor trebui sa garanteze cuplurilor de acelasi sex acces la toate avantajele de angajare de care se bucura cuplurile casatorite, indiferent daca au sau nu dreptul de a isi inregistra [legal] parteneriatul, a declarat dr. Helmut Graupner.

O asemenea teorie juridica, dusa pana la ultimele sale consecinte logice, ar putea merge dincolo de simpla schimbare a avantajelor de angajare si ar putea fi folosita in incercarea de a rasturna legile casatoriei traditionale in fiecare din cele 27 tari ale Uniunii Europene. Acest scenariu a starnit opozitia puternica a avocatilor drepturilor omului.

“Uniunea Europeana a fost fundata pe respectul suveranitatii nationale”, a declarat Roger Kiska, Consilier Legal al Fondului Aliantei pentru Aparare. “Daca opinia Avocatului General este urmata, va distruge suverarnitatea facand toate natiunile Europene vulnerabile legislatiei care promoveaza anti-viata si anti-familia in ciuda vointei nationale a acelei tari. Nu este rolul CEJ sa legifereze pentru toata Europa fara ca Europa sa aiba ceva de spus in chestiune”, a mai spus Kiska.

Speța, Jürgen Römer vs. City of Hamburg, implica un angajat guvernamental pensionat din Germania care a initiat o relatie de acelasi sex inregistrata ca parteneriat sub incidenta legii germane. Römer a dat in judecata orasul german pentru ca ar fi primit o pensie mai mica decat cea primita de un pensionar casatorit. Legea germana permite casatoria doar pentru cuplurile heterosexuale si parteneriatele inregistrate doar pentru cele homosexuale.

Pentru ca speța duce la un posibil conflict intre legea nationala si cea europeana, cazul a fost trimis de o curte germana Curtii Europene pentru o decizie preliminara, pentru a determina daca legea germana violeaza o Directiva UE Anti-Discriminare recent emisa ce se aplica angajarilor.

Decizia CEJ este obliatorie pentru Germania in masura in care CEJ interpreteaza legea UE in cazul respectiv. Anul trecut, Germania a fost pusa sub presiune de gruparile pentru drepturile homosexualilor pentru ca a blocat, initial, directiva anti-discriminare, argumentand ca nu exista nicio autoritate legala pentru UE ca sa intervina in unele domenii acoperite de directiva.

Conform websiteului Comisiei Europene, ”Parteneriatele inregistrate permit celor doi oameni care traiesc impreuna sa isi inscrie uniunea la autoritatea publica relevanta in tara lor de rezidenta”. In prezent, 12 state din cele 27 ale UE nu recunosc parteneriatele inregistrate ca fiind echivalente casatoriei.

Observatori ai Curtii [Europene] cred ca o decizie finala a judecatorilor CEJ in acest caz este iminenta.

Nota noastra:

Este de remarcat modul in care se cauta subminarea barierelor care inca mai exista inaintea legiferarii “casatoriilor”gay. Fara sa riste sa oblige statele membre sa adopte un drept la casatorie pentru homosexuali, structurile Uniunii Europene actioneaza “pe flancuri”, obligandu-le sa nu discrimineze pe baza “orientarii sexuale”. Rezultatul este insa acelasi – crearea unui statut egal, la nivelul tuturor statelor membre UE, intre cuplurile homosexuale si si cele heterosexuale.

Curtea Europeana de Justitie este diferita de CEDO. Deciziile sale sunt extrem de importante, avand in vedere ca, practic, jurisprudenta sa “talcuieste” modul in care legea europeana se aplica in cadrul statelor membre. Din materialul urmator, vedem cum Republica Moldova este sub maxima presiune, tot pe baza legislatiilor europene privind anti-discriminarea pe baza orientarii sexuale…

***


Extras din: Buletinul informativ special – AFR

Dedicam buletinul informativ de saptamana aceasta Republicii Moldova, datorita a doua evenimente foarte importante care afecteaza familia si care vor avea loc in cursul acestei saptamani, unul pe 9 martie si unul pe 10 martie.

Ambele evenimente au fost declansate de adoptarea de catre guvernul Filat, pe 17 februarie, a unui proiect de lege impotriva discriminarii. Din nefericire, proiectul legislativ include orientarea sexuala ca o categorie sociala impotriva careia nu se poate discrimina “in nici un fel”, in “mod direct” sau “indirect”, si hartuirea pe baza de orientare sexuala. Actele de hartuire pot fi pedepsite penal. Discriminarea e interzisa la locul de munca, in domeniul bunurilor si serviciilor si in domeniul educatiei. In plus, proiectul legislativ stipuleaza o schema de dovedire a culpabilitatii cu totul stranie – persoana care este acuzata de discriminare pe baza de orientare sexuala, nu “victima”, trebuie sa dovedeasca ca nu a discriminat! Pana acum, in sistemul de justitie al tuturor tarilor, principiul urmat de mii de ani a fost ca persoana care face plangere impotriva altei persoane trebuie sa dovedeasca culpa persoanei acuzate de discriminare.

Am comunicat extensiv cu colegii din Moldova pe tema acestui proiect legislativ si ne intrebam care sunt originile lui. Acestea sunt doua. Prima e Raportul adoptat de Agentia Europeana pentru Drepturi Fundamentale (AEPDF) in vara anului 2008 pentru combatarea “homofobiei” in Uniunea Europeana. Moldova insa nu face parte din Uniunea Europeana. A doua sursa este proiectul de directiva adoptat de Parlamentul unional in primavara anului 2009. Proiectul insa nu a fost adoptat ca directiva obligatorie, deoarece Consiliul de Ministri al UE nu are unanimitatea de voturi necesara pentru a fi adoptat. Printre alte tari, Germania si Franta si-au anuntat opozitia fata de directiva.

Recomandarile Raportul AEPDF sunt mai ample in privinta combaterii discriminarii si includ domenii in care homosexualii nu pot fi discriminati sau trebuie sa li se acorde un tratament special. De exemplu, Raportul cere interzicerea marsurilor “anti-homosexuale”, critica Biserica Ortodoxa Romana pentru ca se pronunta impotriva homosexualitatii si cere acordarea de azil politic perechilor de homosexuali “persecutate” in tara de origine. In plus, cere formarea de unitati speciale de ordine publica care sa se ocupe in mod special de cazurile de “hartuire” a homosexualilor si sa permita homosexualilor acces in scoli si licee pentru a preda “normalitatea” homosexualitatii.

In 2008, AFR a inregistrat un Memoriu la AEPDF in care argumenta juridic ca pozitiile Raportului sunt deficitare si incompatibile cu deciziile Curtii Europene a Drepturilor Omului.

(…)

MARS PROFAMILIE PE 10 MARTIE

Dragi prieteni: Pe 17 februarie 2011, Guvernul a adoptat legea anti-discriminare care include la criteriile de discriminare si sintagma ambigua de “orientare sexuala”. Aceasta sintagma a fost formulata si introdusa de miscarea homosexuala si este folosita cu scopul manipularii opiniei publice. Cand zic orientare sexuala ei se refera la homosexualitate, lesbianism, pedofilie, zoofilie si o lista care cuprinde toate perversiunile si deviatiile sexuale. Legea anti-discriminare introduce pentru prima data in legislatia Moldovei criteriul de “orientare sexuala”. Asemeni unei seminte, legea aceasta fiind semanata in tara noastra va aduce dupa sine roade otravite cum sunt casatoriile gay, adoptia copiilor de catre cuplurile gay, parade gay (in Los-Angeles la ultima parada, homosexualii faceau sex oral unul cu altul in public), indoctrinarea cu propaganda homosexuala incepand cu copiii de la gradinita si terminand cu universitatile. Acestea sunt doar cateva din multele si gravele consecinte pe care le va aduce natiunii noastre adoptarea acestei legi.

De aceea, joi, 10 martie, la ora 9.30, Alianta pentru Salvarea Familiei va invita la un miting in fata Palatului Republicii (str. Maria Cebotari 16, intersectia strazilor Bucuresti si M. Cebotari) in vederea sensibilizarii parlamentarilor despre pericolele adoptarii legii anti-discriminare. In cadrul mitingului veti fi invitati sa semnati o petitie privind respingerea proiectului de lege anti-discriminare, de aceea va rugam sa aveti asupra dvs. un act de identitate. Va rugam, de asemenea, sa invitati cat mai multi oameni la acest miting.

(…)

Cu respect,
Marian Vitalie
Coordonatorul Comitetului Executiv
al Aliantei pentru Salvarea Familiei
Tel. 243-211
Mob. 060189672
Skype: mvtrader
Blog: www.MarianVitalie.eu

APSF WEBSITE

Alianta deja si-a construit un website unde puteti afla noutati privind decurgerea actiunilor.

Sunt bucuros sa va anunt ca Alianta pentru Salvarea Familiilor din Moldova are deja un website: www.SalvareaFamiliilor.com; E-mailul Aliantei: office@SalvareaFamiliei.com.

Update

Fortele anti-familie din Rep. Moldova l-au dat in judecata pe dl Marian Vitalie (vice-presedinte al Asociaţiei “Pentru Familie” – n.n.) pentru „discriminare”. Se incearca de catre acestea transformarea in „discriminare” a oricarei critici la adresa homosexualitatii si a altor comportamente nefiresti. Jurisprudenta nu este insa de partea lor si, ce este cel mai important, actiunea lor in instanta este un atac fatis la libertatea de gandire si exprimare.

Activistii pro-homosexualitate din Rep. Moldova au de-a face cu o cutie a Pandorei intrucat pentru fortele pro-familie din Rep. Moldova, actiunea devine un excelent prilej de a atrage atentia si a informa publicul despre subiectul homosexualitatii, incepand de la cauze si pana la solutiile existente pentru cei ce vor sa abandoneze aceste comportamente. In felul acesta vor putea fi risipite unele mituri despre homosexualitate, cum ar fi cel privind aspectul genetic/innascut si de neschimbat.

***

  • Gandul: Anchetă CNN despre un caz de sclavie sexuală din România – VIDEO
  • Marius Nejloveanu şi tatăl său, Bogdan Nejloveanu, au fost condamnaţi la începutul anului de către autorităţile britanice, la 21 de ani de închisoare pentru trafic de fiinţe umane. Sentinţa este cea mai severă decizie luată de o curte din Marea Britanie pentru asemena acuzaţii. Un reporter CNN a pornit pe urmele reţelei de trafic uman şi a realizat o anchetă despre cele mai grave cazuri din România, considerată de Naţiunile Unite “un punct fierbinte” al traficului de oameni.

    Marius şi Bogdan Nejloveanu au fost acuzaţi că au dus 11 fete, cu vârste între 15 şi 23 de ani, în Madrid şi Manchester unde le-au obligat să se prostitueze. Una dintre fete era chiar verişoara lui Marius Nejloveanu. “Peste 80% dintre fetele care au reuşit să se întoarcă au declarat că recrutorii erau unii din cunoscuţii lor sau persoane pe care le-au întâlnit printr-un prieten sau membru al familiei.”, spune Romulus Ungureanu, directorul Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Fiinţe Umane (ANITP). În 2010, ANITP a identificat 1154 de victime ale traficului de fiinţe umane, un număr în creştere faţă de anii anteriori.

    CNN a documentat şi cazul lui Armand Ceanac, un traficant notoriu din România, care a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru omor. În 2009, el a ucis-o pe Mirela Buju, o tânără de 26 de ani, după ce a i-a dat 50 de dolari pentru a întreţine relaţii sexuale cu el. Pedeapsa primită de Ceanac este cea mai aspră sentinţă pronunţată de o instanţă românească pentru infracţiuni legate de trafic de fiinţe umane.

    Proxenetismul este sclavia epocii moderne“, crede Andrew Wallis, directorul unei asociaţii împotriva traficului de oameni, din Anglia. ONU estimează că în fiecare an peste 800.000 de oameni devin victime ale sclaviei moderne în toată lumea. (Alexandra Pele)

Legaturi:


Categorii

Opinii, analize, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “HOMOSEXUALITATEA, IMPUSA STATELOR MEMBRE UE SUB PRETEXTUL ANTI-DISCRIMINARII/ Guvernul pro-european al Republicii Moldova vrea sa adopte o legislatie anti-familie/ PROLIFERAREA ALARMANTA LA ROMANI A CONCUBINAJULUI SI A FLAGELULUI TRAGIC AL SCLAVIEI SEXUALE (Stiri familie 9 martie 2011)

  1. Multumim, frate Costel! Utile toate reamintirile fratiei tale.

  2. 🙂 Nu as fi avut habar de ele de nu ar fi fost munca fratiilor voastre !

    “Unirea credinţei şi împărtăşirea Sfântului Duh cerând, pe noi înşine şi unii pe alţii şi toată viaţa noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm” – nu asta e indemnul de la Sfanta Liturghie ?

    Eu trebuie sa va multumesc pentru ravna domniilor voastre de a impartasi cu noi, “Nevointa Cunoasterii Lui Dumnezeu” : razbointrucuvant.ro !

  3. Pingback: Război întru Cuvânt » CRUCEA, PUTEREA “NEBUNA” A CRESTINULUI. Inaltul Teofan mustra, in Duminica Sfintei Cruci, nelegiuirile anti-familie din lumea contemporana (propaganda homosexualitatii, avortului, prostitutiei, educatiei “s
  4. Pingback: PASTORALA REMARCABILA A SFANTULUI SINOD DESPRE CRIZA FAMILIEI DE AZI. Chemare la fapte in sprijinul copiilor si parintilor aflati in dificultate
  5. Pingback: CASATORIA DE PROBA – O SOLUTIE? Raspuns la scrisoarea unor tineri -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare