Eveniment de gravitate majora: REZOLUTIE ”ISTORICA” A ONU PRIN CARE SE CONSFINTESC DREPTURILE GAY CA DREPTURI ALE OMULUI!

17-06-2011 3 minute Sublinieri

Drumul catre legalizarea OBLIGATORIE a casatoriilor gay a fost larg deschis 🙁

DECIZIA A FOST POSIBILA, CUM ALTFEL?, CA URMARE A UNEI TRADARI…

Agentiile de presa anunta ca in cadrul Consiliului Drepturilor Omului al ONU s-a votat astazi, vineri 17 iunie, o rezolutie prin care se cere garantarea drepturilor si liberatilor tuturor persoanelor, fara a se face vreo discriminare pe baza ”orientarii sexuale” sau a ”apartenentei sexuale”. Votul din cadrul Consiliului Drepturilor Omului al ONU este caracterizat drept ”istoric” deoarece reprezinta prima bresa pe care gruparile homosexuale – beneficiind de autorul administratiei Obama – o fac in baza normativa a drepturilor universale ale omului. Cu toate victoriile lor de pana acum, punctate mai ales in cadrul unor state nationale, osatura normativa a drepturilor omului era de tip clasic – si nu prevedea ca drepturile si libertatile sa fie acordate pe baza ”apartenentei” sexuale.

Asa se face ca, de pilda, definitia casatoriei conform Cartei ONU este clara si se refera la uniunea dintre barbat si femeie. Dreptul la casatorie este un drept fundamental, universal al omului. El este prezent, in aceeasi forma clasica, si in documentele normative din domeniu ale Consiliului Europei. Or, prin adoptarea acestei rezolutii de catre ONU, se reinventeaza, practic, definitia drepturilor omului, deci, implicit, si a casatoriei. Cum casatoria este un drept fundamental in Charta ONU, iar Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU a decis ca drepturile si libertatile trebuie sa fie aplicabile tuturor, deci si homosexualilor, rezulta, pe cale de consecinta, ca homosexualii trebuie sa beneficieze de dreptul la casatorie.

Din acest motiv rezolutia ONU este, intr-adevar, ”istorica.” Pe baza ei sa va declansa o noua ofensiva, mult mai agresiva, a gruparilor homosexuale, de obtinere, pretutindeni pe glob, a dreptului la casatorie, la adoptie, la orice este recunoscut, astazi, ca… drept al omului.

O alta bresa, de aceasta data mai laturalnica, au obtinut-o gruparile homosexuale prin decizia recenta a CEJ (Curtea Europeana de Justitie) de a statua ca si perechile homosexuale au dreptul de a-si mosteni pensia, in mod similar cu perechile casatorite…

De acum incolo… pamantul intreg poate deveni, la modul complet si “legal”, Sodoma si Gomora. Ce sa mai asteptam? Sa ne  plangem pacatele si sa ne pregatim de foc…! Vino, Doamne!

Consiliul Drepturilor Omului al ONU a adoptat o ”rezolutie istorica” destinata promovarii egalitatii indivizilor fara diferentiere pe baza orientarii lor sexuale. Acest text, propus de Africa de Sud, afirma ca

”toate fiintele umane sunt nascute libere si egale in ceea ce priveste demnitatea si drepturile lor, si fiecare trebuie sa beneficieze de ansamblul drepturilor si libertatilor fara vreo diferenta” (cu privire la orientarea sexuala – n.n.), conform unui document preliminar.

Consiliul a cerut, de asemenea, un studiu asupra legilor discriminatorii si violentelor exercitate pe baza orientarii si apartenentei sexuale a persoanelor. ”Adoptarea acestei rezolutii va fi istorica, pentru ca ea va fi prima rezolutie a ONU ce raspunde problemelor ce tin de violarea drepturilor omului in domeniul orientarii si apartenentei sexaule, a aratat Peter Splinter, reprezentantul Amnesty International la ONU.

Acest text va fi ”foarte important pentru lesiene, gay, bisexuali si transexuali in lupta lor pentru o deplina recunoastere a drepturilor lor”, a mai declarat el AFP.

Rezoluţia privind “drepturile omului, orientarea sexuală şi identitatea de gen,” denunţă “discriminarea” împotriva homosexualilor. Aceasta va insemna, de asemenea, ca declaratiile traditionale referitoare la drepturile omului care nu contin referiri cu privire la orientarea sexuala sau ”identitatea de gen”, se vor aplica totusi si problemei orientarii sexuale.

Declaraţia îşi exprimă “profunda îngrijorare fata de actele de violenţă şi discriminare, din toate regiunile din lume, comise împotriva persoanelor din cauza orientării lor sexuale şi identitatea de gen.” In ea se citează, de asemenea, o rezolutie anterioara ale Adunării Generale a ONU cu privire la faptul că Consiliul pentru Drepturile Omului este responsabil pentru promovarea respectului universal pentru protecţia tuturor drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale pentru toţi, fără deosebire de orice fel şi în mod echitabil şi egal. ” (…)

AP mai arata ca ”oficialii administratiei Obama cred ca au majoritate in Consiliu pentru a adopta rezolutia, ceea ce ar fi o premiera pentru ONU”.

Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a votat vineri o rezolutie istorica ce prevede drepturi egale pentru oricine indiferent de orientarea sexuala, marcand un progres major pentru drepturile gay, in ciuda opozitiei puternice depuse de africani si arabi. Rezolutia a fost votata cu o majoritate stransa de 23 voturi pentru fata de 19 impotriva, existand si 3 abtineri, dupa o dezbatere emotionala in care statele africane au acuzat Africa de Sur ca a rupt unitatea regiunii pentru a se alatura Vestului.

Africa de Sud, prezentand textul (rezolutiei – n.n.), a afirmat ca ”nimeni nu ar trebui sa fie discriminat sau supus violentei din cauza orientarii sexuale sau a identitatii de gen”. A subliniat, de asemenea, ca rezolutia ”nu cauta sa impuna valori statelor, ci cauta sa initieze un dialog”.

Opozitie puternica

In orice caz, statele africane si arabe s-au opus puternic, alaturi de tarile din Organizatia Conferintei Islamice. ”OCI este adanc preocupata de rezolutia care intentioneaza sa discute notiuni controversate cum ar fi orientarea sexuala”, a afirmat trimisul Pakistanului, vorbind in numele OCI. OCI este, de asemenea, ”preocupata in mod serios de incercarea de a se introduce in ONU o notiune care nu are fundament legal in alte instrumente internationale ale drepturilor omului”, a adaugat. ”Suntem si mai deranjati de incercarea de a ne preocupa de anumite persoane pe baza intereselor si complortamentului lor sexual”.

Nigeria, vorbind in numele grupului african, a atacat Africa de Sud datorita pozitiei sale in dezbatere. Trimisul Nigeriei a afirmat ca statele africane erau dispuse sa discute problema ”pana ce vom avea un consens in ceea ce priveste pattenerul traditional in care discutam rezolutia”. ”Dar, de vreme ce nu am atins acest consens, Africa de Sud a luat-o inainte, fara ceilalti membri ai grupului african, cu alte cuvinte, a rupt cu traditia grupului nostru”. ”Ma intristeaza mult acest lucru deoarece Africa de Sud este un pilon gigantic al Africii”, a spus nigerianul, care a pretins, de asemenea, ca mai mult de 90% din sud-africani nu sustin rezolutia. ”E interesant ca astazi tarile vestice sunt partenerul vostru” (al Africii de Sud – n.n.), a spus el.

Astazi facem istorie

Dar votul de vineri a fost receptat drept istoric de alte state, inclusiv de Argentina si SUA, precum si de activistii drepturilor gay. ”Astazi facem istorie in lupta pentru echitate si egalitate pentru toti”, a declarat trimisul SUA, Eileen Donahoe. ”Astazi am facut un pas important pentru recunoasterea faptului ca drepturile omului sunt intr-adevar universale. Recunoastem ca violenta impotriva unei persoane din cauza identitatii sale este gresita. Dreptul de alege pe cine iubim, si de a ne imparti viata cu cei pe care-i iubim este sacru. Mai departe, transmitem mesajul fara echivoc ca fiecare persoana umana merita protectie egala fata de violenta si discriminare.”, a mai adaugat ea.
(…)

Legaturi:


Categorii

Opinii, analize, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

23 Commentarii la “Eveniment de gravitate majora: REZOLUTIE ”ISTORICA” A ONU PRIN CARE SE CONSFINTESC DREPTURILE GAY CA DREPTURI ALE OMULUI!

  1. Cu aceste decizii “ONU” chiar ca se urgenteaza sfirsitul istoriei. Ce sens ar mai avea existenta noastra, daca ingaduim aceste aberatii satanice, care izvorasc din mintile bolnave, a unor nebotezati…cum sa ne mai impotrivim urgiei care se abate asupra noastra?

  2. @cristianb:

    Ce putem face noi? Nimic institutional, nici in alt mod. Putem insa sa ne rugam si sa continuam sa marturisim normalitatea.

    E de vazut si cum va evolua totusi situatia chiar in cadrul ONU. Daca vor exista contra-reactii etc.

  3. Admin
    Da,..sa ne rugam, ca aceasta arma nu ne o poate lua nimeni si o putem folosi pina la sfirsitul vieti.Sa pastram dragostea, ca mult poate,,…asa cum ne indeamna multi sfint, mucenici si parinti ai biserici noastre.

  4. Ar fi interesant de stiut ce intelege ONU prin “orientare sexuala”. Se refera si se limiteaza aceasta sintagma doar la lesbiene, gay, bisexuali si transexuali sau treptat vor fi incluse si alte “orientari”? Pentru ca simt ca la cotitura asteapta si altii.

  5. Bine ati zis`Sa ne plangem pacatele si sa ne pregatim de foc~ Acest foc binemeritat pentru pacateler noastre….daca desfranarea a ajuns emancipare sexuala si altor pacate le/au dat hainele virtutilor… ce sa mai asteptam…singura nadejde este Hristos!

  6. Păi aţi uitat să scrieţi despre yoofilie, necrofilie. Nu aici, în manuale…

  7. Este adevarat ca in islam sodomia este pedepsita cu moartea prin torturi de o cruzime indescriptibila.
    Este tot atat de adevarat ca “dezorientatii” sexuali sunt incapabili sa intretina o relatie stabila de cuplu, prin isusi tipul de legatura contra naturii si impotriva voii lui Dumnezeu. Sa ne rugam si sa nadajduim ca nu se va merge pina acolo incit sa se impuna prin lege dreptul acelora de a adopta copii, caci de casatorie ca Taina nici nu poate fi vorba.

  8. Dragilor,

    Este dureros sa remarcam ca in aceste vremuri tulburi – pe plan mondial – in ceea ce priveste spiritualitatea umana, amestecul care se face voluntar intre frumos si urat, adevar si minciuna, in fata unei atitudini pe care ONU o ia in aceasta privinta – “legalizarea homosexualitatii ca drepturi ale omului” – nu se gaseste nimeni ca institutie din Europa (parca crestina prin istoria ei, nu?) sa ia atitudine, in schimb alte tari si organizatii din Africa, chiar OCI (Organizatia Conferintei Islamice) se pronunta hotarat:
    ”OCI este adanc preocupata de rezolutia care intentioneaza sa discute notiuni controversate cum ar fi orientarea sexuala”, a afirmat trimisul Pakistanului, vorbind in numele OCI. OCI este, de asemenea, ”preocupata in mod serios de incercarea de a se introduce in ONU o notiune care nu are fundament legal in alte instrumente internationale ale drepturilor omului”
    Oare ce poate sa gandeasca Dumnezeul nostru cel VIU atunci cand isi vede noul popor ales (crestinii de pretutindeni) ca prin reprezentantii sai nu iau nici o atitudine in fata unei asemenea deraieri de la normalitate, iar alte popoare sunt mai aproape prin atitudine de ceea ce noi insine ar trebui sa fim? Se intampla sa retraim momente similare cu ceea ce poporul evreu de altadata le-a trait? Sa ne ajute Bunul Dumnezeu, sa ne lumineze mintea si viata ca chiar si atunci cand mai marii nostrii nu sunt la masura/atitudinea asteptata sa nu ne pierdem nadejdea si intelepciunea si sa fim credinciosi pana la capat…

  9. Cf. Lifesitenews, rezolutia Comisiei ONU nu este obligatorie dpdv juridic statelor membre ale ONU, ci va constitui un instrument de presiune asupra lor.
    Dar ceea ce socheaza este ca printre statele care au votat PENTRU aceasta rezolutie s-ar numara, printre altele si… Polonia si Ungaria! Rusia, in schimb, s-a opus.

    Mexican Ambassador Juan Jose Gomez, appointed by a president from the historically pro-Catholic National Action Party, supported the declaration, claiming that protecting homosexuals from discrimination is “exactly the same” as protecting people from discrimination on the grounds of race, religion, and gender.

    Mexico was joined by such Catholic nations as Chile, Ecuador, Poland, Spain, Hungary, and Uruguay. A group of traditionally Muslim nations was joined by Russia to oppose the measure.

    http://www.lifesitenews.com/news/un-human-rights-council-passes-homosexualist-declaration-against-discrimina?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+LifesitenewscomLatestHeadlines+%28LifeSiteNews.com+Latest+Headlines%29

  10. sminteala omeneasca nu are limite ! am ajuns in: ,, zilele sodomei si gomorei ” semene timpului de pe urma “, doar de noi depinde sa ne rugam ca ce-i mai rau sa nu vina ! dar cum lepadarea de Dumnezeu, si afirmatia ca cel rau nu exista este iarasi un alt semn, goana dupa placeri cu orice pret,desfraul si nebunia ridicata la rang de cinste ,trufia , sunt destule semne ale adevaratei crize, criza morala si nu cea economica, cea din urma aparuta ca o consecinta a celei dinainte ! Bunul Dumnezeu in marea Sa rabdare si dragoste , totusi o sa trimita la culcare pe copii neascultatori stigand lumina ( tragand heblul cum se spune ) pe intuneric copii nu or avea altceva de facut decat sa se linisteasca si sa doarma in patucurile lor pina dimineata ! comparatia am facut-o pentru a expune punctul meu de vedere la ce se va intampla, mentionez inca odata ca ceea ce voi expune e punctul meu de vedere ! ; deci solutia ar fi mult mai simpla de potolire a tendintei belicoase si de neascultare a omenirii ! nu catastrofele naturale sau provocate de om vor fi solutia, nuuuu ! ( cutremure, inundatii, asteroizi, atacuri extraterestre sau terestre, explozii nucleare ) ci ceva mult mai simplu: neutralizarea energiei electrice, facuta prin schimbarea proprietatilor fizico-chimice ale materiei ) si nimic ce inseamna tehnologie nu va mai fnctiona ! simplu toate armele sofisticate vor ramane inghetate ! cei ce se vor refugia in adaposturi vor fi la nivelul de grota ! satelitii si avioanele vor pica precum mustele, toate masinariile vor inceta sa mai lucreze, banii nu vor mai exista,toata evidenta, conturile cardurile depinzaind de calculatoare, nu vor mai primi salarii, pensii , impozite, depuneri si retrageri de numerar, oamenii se vor trezi saraci lpiti, banii de hartie sau plastic nu vor mai avea valoare decat simbolca, cei ce mai au ceva pus de-o parte ( aur, valori, provizii )vor folosi, marile aglomeratii urbane, din lipsa de utilitati vor fi condamnate ( sa nu uitam pana de curent din 1978 dintr-un oras mare american ce haos a provcat ) in catunele izolate,departe de sminteala lumii ,,civilizate ” si ,,modernizate ” locuri in care omul e cu respect de tot ce-i creatie si cu credinta in Dumnezeu ,viata va continua ! si din forfota oraselor se vor separa cei ce au inteles rostul vietii si au credinta in Dumnezeu si acestia vor intelege noul mod de viata si se vor adapta ! Bunul Dumnezu in rabdarea si dragostea Sa nemarginita nu-si va parasi nici un copil ce-L respecta si care-L cauta !

  11. Pai ,fratilor ,asta inseamna ca ne vor impune sa avem preoti ,slujitori in altar , homosexuali si altele…

  12. @ion:

    Ei, nu, nici asa. Deocamdata e vorba de o rezolutie a unei Comisii a ONU care nu are caracter juridic-obligatoriu pentru statele membre. Deci va dati seama ca a fost greu, totusi, pentru ofensiva homosexuala, cu tot cu ajutorul SUA si UE, sa obtina si atat – o declaratie de principiu prin care, spera ei, vor face presiuni si pentru o bresa in sistemul juridic al tratatelor drepturilor omului. E istorica pentru ca e prima oara cand, la nivelul asta inalt, se pune problema in astfel de termeni. Acum, vom vedea daca vor reusi sa continuie presiunile in acest sens – dar e clar ca nu are cum sa fie transformata in regula juridica obligatorie pentru tot ONU – totusi Rusia, tarile arabe, altii, nu vor accepta asa ceva, si daca vor fi in minoritate, nu vor aplica. Ceea ce desigur va insemna presiune si mai mare, si mai intensa…

  13. Pingback: Razboi întru Cuvânt » SE VA SPARGE TOTUSI MITROPOLIA CLUJULUI SUB PRETEXTUL UNEI REORGANIZARI?/ Mitropolitul rus Ilarion critica nucleul patriarhiilor “eline”/ BISERICA ISTORICA DIN KOSOVO – DISTRUSA SI PROFANATA (Stiri religioas
  14. Pingback: Razboi întru Cuvânt » (Video) Statul New York a aprobat CASATORIILE GAY
  15. Pingback: Razboi întru Cuvânt » DUPA SCOALA, URMEAZA SI ATACAREA FAMILIEI (PARINTILOR)? Institutia “Avocatul copilului” sustinuta la unison de Anastase si Geoana/ BRAD PITT LUPTA INVERSUNAT PENTRU CASATORIILE GAY (Stiri familie 6 iulie 2011)
  16. vai vai noua ce ne asteapta oare vom rezista cruzimii ce are sa vina…iertare fratii mei scumpi

  17. Pingback: ONU proclama DREPTUL LA BLASFEMIE, DREPT AL OMULUI
  18. Pingback: Noul Cod Civil, partea foarte buna: INTERZICE CASATORIILE SI PARTENERIATELE HOMOSEXUALE!
  19. Pingback: ONU CERE PROTEJAREA HOMOSEXUALILOR SI ABROGAREA LEGILOR "DISCRIMINATORII" in primul raport oficial pe acest subiect!
  20. Pingback: DIALOG CU UN HOMOSEXUAL: despre respingerea CELUILALT, indreptatire, autosuficienta si anti-civismul propagandei gay - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  21. Pingback: DESPRE HOMOSEXUALITATE CA PACAT SI BOALA cu Parintele Pantelimon Șușnea si Staretul Iustin Miron de la Oașa (si AUDIO) -
  22. […] Este strigator la cer unde au ajuns ratacirile unor minti bolnave. Despre homoxexualitate se spune ca este o boala. Intradevar este o boala plasmuita de minti bolnave.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare