Predica marturisitoare a PS AMBROZIE pe tema LEGII ANTIROMANESTI si a MOSCHEII de la Bucuresti: “NU MAI AVEM VOIE SA VORBIM DESPRE SFANTUL INCHISORILOR, DESPRE MIRCEA VULCANESCU; NE-AM SATURAT SA FACEM OBEDIENTA… Aceasta este realitatea hada in care traim! Nu va indemnam la revolta, va indemnam sa aveti demnitate!” (VIDEO)

7-08-2015 3 minute Sublinieri

“Cum să fim noi antisemiţi? Niciodată! Niciodată!

“Tot ce au spus Parintii Paisie Aghioritul, Iustin Parvu, Proclu sau Arsenie se implineste astazi!”


Spicuiri din predica tinuta de PS Ambrozie la Schimbarea la Fata:

… Tot ceea ce a spus parintele Paisie Aghioritul se implineste astazi. Tot ceea ce a spus parintele Iustin Parvu se implineste astazi.

Tot ceea ce au spus ceilalti parinti si duhovnici, parintele Proclu, parintele Teofil, parintele Arsenie Papacioc, parinti care au facut ani si ani de inchisoare pentru convingerile lor, ceea ce le-a dat putere lor, Sfintilor Inchisorilor, cei care sunt persecutati astazi de catre autoritatile care sunt ignorante… caci noi dormim astazi, noi, poporul nascut din Evanghelie, noi dormim… 

Noptile trecute au fost condamnati cei care au fost in temnitele comuniste si noi nu mai avem voie sa vorbim despre ei, despre jertfa lor, despre Sfantul Inchisorilor, despre Mircea Vulcanescu, despre cei care au patimit la Aiud, la Gherla, la taiat de stuf in Braila, nu mai avem voie sa ne pomenim intelectualii, ca suntem pasibili de pedeapsa, conform legilor in vigoare si hotararilor de guvern care se scot peste noapte…

Si tot la Fanar… au semnat ca in Europa noastra, care n-a vrut sa accepte in Constitutia ei radacinile iudeo-crestine, aceasta Europa din care se vrea sa fie scoasa Grecia, simbolul ei, aceasta tara, de care suntem atat de legati…

Se rasucesc in mormant voievozii nostri, Stefan cel Mare si Sfant, Brancoveanu, Neagoe Basarab…

Mai stie cineva cat a suferit Brancoveanu dinspre vanzatori, dinspre iude si tradatori? A patimit ca sa nu purtati astazi salvari, sa nu purtati batic [val islamic – n.n.], ci mahrama… Au semnat noaptea hartii, pe care nu le-au acceptat altii in Europa, si au hotarat pentru noi, in tara voievozilor… Se construieste moschee in tara voievozilor!

Ne-am saturat sa tot facem obedienta…

Noi nu va indemnam niciodata la revolta, dar trebuie sa stiti in ce lume traiti…

…Astazi cine mai vorbeste despre Siberii, despre deportati, despre oameni care au infundat inchisorile, fiind rapiti in toiul noptii de langa copii? 

Este vremea sa va aparati… 

Aceasta este realitatea hada in care traim! Nu va indemnam la revolta, va indemnam sa aveti demnitate!

De ce mai marii acestei lumi se joaca cu aceasta tara aplicandu-i conceptii malthusianiste? 

***

Completare a transcrierii de la Ziaristi online:

Dacă mitropolitii noştri ai Ardealului au primit cele mai înalte distincţii din partea statului evreu, de “Drepţi între Popoare”, salvând evrei de la deportări, astăzi cine mai vorbeşte despre deportaţii noştri, despre Siberii, despre oameni care au fost răpiţi în toiul nopţii de lângă copii şi nu li s-au mai găsit nici osemintele vreodată, acolo, în Râpa Robilor de la Aiud [cazul Mircea Vulcănescu – nota red.]. Nu se ştie unde li se mai odihnesc osemintele, pe fundul gropilor comune, la Aiud, la Sighet. Şi nimeni nu poate să mai spună nimic. A spus-o Părintele Justin, cu curaj. Şi mai spunea Părintele: “Ţara arde, voi nu pricepeţi, începe războiul!” Şi toată lumea, analiştii, politologii, politrucii, se întrebau “care război?”. Războiul începuse deja în cancelarii. Crimeea fusese deja luată…

Am urcat aici pe Ceahlau astăzi că să ne aflăm în treabă sau ca să mărturisim, purtând tricolorul la gât, metania la mână şi credinţa în suflet? Este vremea să vă apăraţi, pentru că evreul convertit Nicolae Steinhardt, botezat de un mare duhovnic în temniţă şi miruit la Schitul Darvari, unde am fost stareţ, vorbea, printre altele, despre primejdia mărturisirii. Da, e o primejdie! Să mori, din culpă medicală [cazul Parintelui Teoctist], să mori, din negrija medicilor, să te duci să te operezi în străinătate la rotula de jos sau de sus [aluzie la Victor Ponta – n.n.], să vinzi ţara, să faci moschee lângă Catedrala Mântuirii Neamului, să faci universitatea islamică… Şi ce să mai faci din ţara asta frumoasă? Că au vândut-o rând pe rând epigonii de care vorbea Eminescu! Oameni care se trezesc la amiază [aluzie probabila la Crin Antonescu – n.n.], oameni care nu vorbesc româneşte darămite limbi străine, oameni care nu simt româneşte, oameni care n-au frică de Dumnezeu şi iubire de Patrie… 

Nu vă îndemnăm la revoltă dar vă îndemnăm să aveţi demnitate, ca voievozii noştri şi Sfinţii închisorilor, elita intelectualităţii. Petre Ţuţea, de exemplu, zicea: “Cum o să fie antisemit? Că doar Iisus Hristos s-a născut la Fălticeni?” Cum să fim noi antisemiţi? Niciodată! Niciodată! Toti ambasadorii Israelului care au venit după 1990, doamna Rodica Gordon Radian şi ceilalţi, veneau la Patriarhie, noi mergem în Ţara Sfântă ca în ţara noastră… Cum o să fim noi antisemiţi vreodată?!

Să aveţi atitudine, să aveţi demnitate, să vă creşteţi copii cu frică de Dumnezeu, pentru că se împlineşte cuvântul care ne spune despre cei care au sihastrit în peşteri, în crăpăturile pământului, ei cei de care lumea nu era vrednică. Noi nu suntem vrednici de jertfa martirilor noştri!”.

sfintii inchisorilor - seminar neamt - detaliu


Categorii

Corectitudine politica/ Marxism cultural, Ierarhi romani, Inchisorile comuniste/ Crimele comunismului, Legea 217/2015 ("antilegionara"), Proiectul de mega-moschee din Bucuresti, PS Ambrozie Meleacă, Raspunsurile Bisericii la problemele vremurilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

24 Commentarii la “Predica marturisitoare a PS AMBROZIE pe tema LEGII ANTIROMANESTI si a MOSCHEII de la Bucuresti: “NU MAI AVEM VOIE SA VORBIM DESPRE SFANTUL INCHISORILOR, DESPRE MIRCEA VULCANESCU; NE-AM SATURAT SA FACEM OBEDIENTA… Aceasta este realitatea hada in care traim! Nu va indemnam la revolta, va indemnam sa aveti demnitate!” (VIDEO)

  1. Avem un ierarh marturisitor si invatator . Doamne ajuta!

  2. Multumesc.
    Doamne, iarta, miluieste, mantuieste si da putere la PS Ambrozie.
    Amin.

  3. Bine ca se inchina aia in Vest linistiti la diavol si nu se mai sesiseaza politicienii romanii mari crestini la alegeri si care impun modele antiromanesti si stiu ca tot acolo vom fi manati tocmai cu ajutorul lor si cu legile care ne ingradesc tot mai mult libertatea de exprimare, dar o vor elibera tot mai mult pe a altora care o sa capete forme tot mai grozave. Deocamdata ai nostri au grija homosexualilor, dar a mamelor si a copiilor, a batranilor din Romania n-o mai are nimeni. Macar cu ajutorul satanistilor (ce devin tot mai vocali, din pacate), care il recunosc pe diavol si se mai si inchina la el, sa-si dea seama ereticii si ortodocsii de fatada ca gresesc profund cand fac jocurile aluia rau si nu isi dau seama de existenta lui sau o ignora pe aceasta. Salvarea e doar la Dumnezeu si pentru cei care se vara constienti sau total inconstienti in ghearele lui aghiuta, din amnezie sau lipsa de educatie religioasa. Sa se trezeasca doar, dupa cum spune si PS Ambrozie. Se cam doarme pe la noi. Daca mai dadeau de vreo cateva ori minerii prin capitala, nu mai puteam sa-l omagiem nici pe Iliescu. De Basescu, sub care capitolul sanatate a ramas la fel de precar, ba chiar s-a mai rarefiat, ce sa mai spunem. Cam toti presedintii de dupa 1989 au dus la eliminarea unui bun procent din populatie. Incepand de la noii nascuti sau chiar cei care n-au mai avut sansa sa se nasca si terminand cu bietii batrani care au fost bataia de joc a sistemului. Candideaza cu sanse mari la titlul de organizatori de genocid multe personalitati marcante, care au reusit sa izgoineasca multi romani pe celalta lume si in alte tari.

  4. apropo de moscheea ce urmeaza a fi ridicata, intr-o stire aparuta de curand ,,b.o.r” prin celebrul purtator de cuvant costel stoica este de acord cu ridicarea acesteia, in schimbul unui teren pe care statul turc sa il doneze

  5. “…
    13. Greselile cine le va pricepe? De cele ascuse ale mele curateste-ma.
    14. Si de cele straine fereste pe robul Tau; DE NU MA VOR STAPINI, ATUNCI FARA PRIHANA VOI FI SI MA VOI CURATI DE PACAT MARE.
    15. Si vor bineplacea cuvintele gurii mele si cugetul inimii mele inaintea Ta pururea; Doamne, ajutorul meu si izbavitorul meu.
    …”
    Noi ne vom curati de pacat cu o conditie: SA NU NE STAPINEASCA STRAINII(CEI CE SUNT IMPOTRIVA LUI IISUS HRISTOS) PRIN LEGI DICTATE DE EI.

    Fratiile de Cruce au initiat un program(o procedura, o doctrina) prin care tinerii din
    Romania erau formati in sensul de a-si da viata pentru NEAMUL ROMANILOR si TARA ROMANILOR(in sensul ca ROMANIA nu este statul strainilor ci al ROMANILOR). Ele au format tineri care erau pregatiti sa isi dea viata pentru NEAM si TARA. Ele a format tineri care erau convinsi ca pe aceasta cale isi dau viata pentri IISUS HRISTOS. Aceasta convingere era adevarata(o realitate nu o iluzie sau legenda) in masura in care acesti tineri ajungeau sa inteleaga faptul ca fiecare persoana este ROMAN in masura in care traieste, implineste si apara valorile din BISERICA ORTODOXA UNA SOBORNICEASCA si APOSTOLEASCA. S-a creat in constiinta tinerilor din Fratiile de Cruce o piramida de valori:
    NEAMUL, TARA, IISUS HRISTOS.
    Nu se spunea explicit dar se intelegea de toti ca in virful piramidei este IISUS HRISTOS, chiar daca formarea tinerilor incepea cu implinirea si apararea intereselor de NEAM si TARA.
    A ajuns si la mine persoana SFINTULUI INCHISORILOR, VALERIU GAFENCU, si am constatat ca dinsul a rasturnat aceasta piramida cu virful in jos: tinarul legionar trebuie sa inceapa cu formarea prin a trai, implini, apara invatatura lui IISUS HRISTOS si prin aceasta in mod firesc va ajunge sa implineasca si sa apere interesele de NEAM si TARA.

    Aceasta piramida de valori rasturnata o gasim si la SFINTUL ARSENIE BOCA; dinsul a afirmat ca nu a fost legionar dar Tribunalul Poporului din anii ’50 l-a declarat ca fiind legionar. Am constatat ca si-au dat(jertfit) viata pentru IISUS HRISTOS, NEAM SI TARA multi: Mircea Vulcanescu, Iustin Parvu, Adrian Fageteanu, Ioan Ianolide, Virgil Maxim, Gheorghe Calciu,….sunt cei ce imi vin in minte momentan.

    Concluzie:
    1. Fratiile de Cruce(nu Horia Sima sau o alta organizatie legionara) au format persoane care si-au dat(jertfit) viata pentru NEAM, TARA si IISUS HRISTOS in mod nedesavirsit(cu pacate nepocaite);
    2. SFINTUL INCHISORILOR VALERIU GAFENCU si alti SFINTI MUCENICI din inchisorile comuniste au format si FORMEAZA (prin exemplul lor) persoane care sunt pregatite sa isi dea(jertfeasca) viata pentru IISUS HRISTOS, NEAM si TARA in mod deplin(desavirsit).
    3. Institutul Elie Wiesel incearca acum ca SI PRIN LEGE sa impiedice(macar, ca de fapt nu poate opri) formarea de persoane care sunt pregatite sa isi dea(jertfeasca) viata pentru IISUS HRISTOS, NEAM si TARA in mod deplin (desavirsit).
    Doamne ajuta-ne sa traim, implinim si sa aparam(mai ales la/pentru tineri) invatatuta lui IISUS HRISTOS in orice conditii ne pun TRUPUL, LUMEA si DIAVOLUL.
    Amin.
    PS: Sper sa nu fiu cenzurat de admin.

  6. Nu s-a gasit nimeni, o asociatie crestina sa conteste la CC aceasta lege?!

  7. Pingback: Dan Puric despre legea “antilegionara”: “PARLAMENTUL A DAT O LEGE ODIOASA. Daca ajungi la mormantul parintelui Justin Parvu nu e bine, ca e considerat fascist” (Video) | Cuvântul Ortodox
  8. Pingback: DAN PURIC despre legea “antilegionara”: “PARLAMENTUL A DAT O LEGE ODIOASA. Daca ajungi la mormantul parintelui Iustin Parvu nu e bine, ca e considerat fascist. DE 25 DE ANI, IN ROMÂNIA SE LUPTA SA NU MAI AVEM IDENTITATE” (Video) |
  9. Pingback: DAN PURIC despre legea “antilegionara”: “PARLAMENTUL A DAT O LEGE ODIOASA. Daca ajungi la mormantul parintelui Iustin Parvu nu e bine, ca e considerat fascist. DE 25 DE ANI, IN ROMÂNIA SE LUPTA SA NU MAI AVEM IDENTITATE” (Video)/
  10. @ Nicolae:

    “S-a creat in constiinta tinerilor din Fratiile de Cruce o piramida de valori:
    NEAMUL, TARA, IISUS HRISTOS.” ?

    nu trebuia sa fie HRISTOS, TARA SI NEAMUL, adica Hristos deasupra tuturor?

  11. Pingback: ALEXANDRU FLORIAN despre PETRE TUTEA: Nu are dreptul sa dea numele unei strazi, fiindca ar fi promovat ideologia legionara si ar fi AUTOR MORAL AL CRIMELOR LEGIONARE. Ion Spânu: Directorul “Elie Wiesel” este fiul unui binecunoscut ideolog bol
  12. Pingback: Dezbateri privind Legea “Elie Wiesel”. MARIUCA VULCANESCU la editia maraton JOCURI DE PUTERE (Video)/ Pr. Marcel Seliste: “Sensibilitatea atinsă de lege nu este legată de legionari, ci de sfinţii închisorilor. Legea e un pericol pent
  13. Pingback: Dezbateri privind Legea “Elie Wiesel”. MARIUCA VULCANESCU la editia maraton JOCURI DE PUTERE (Video)/ Pr. Marcel Radut: “Sensibilitatea atinsă de lege nu este legată de legionari, ci de SFINTII INCHISORILOR. Legea e un pericol pentru s
  14. Pingback: Dezbateri privind Legea “Elie Wiesel”. MARIUCA VULCANESCU la editia maraton JOCURI DE PUTERE (Video)/ Pr. Marcel Radut: “Sensibilitatea atinsă de lege nu este legată de legionari, ci de SFINTII INCHISORILOR”/ LUCIA HOSSU LONGIN:
  15. Pingback: PS AMBROZIE “recidiveaza” in PREDICA DE LA HRAMUL MANASTIRII PUTNA, prin critici dure fata de conducatorii nevolnici, fata de proiectul MOSCHEII din BUCURESTI si fata de LEGEA CARE-I CONDAMNA PE SFINTII INCHISORILOR: “Nu se poate sa se s
  16. Pingback: ASOCIATIA FOSTILOR DETINUTI POLITICI cere ABROGAREA Legii “ELIE WIESEL”: “este fundamental neconstitutionala, antidemocratica si inoportuna”/ RADU PREDA, SEFUL IICCMR, CONTESTAT DE SUSTINATORII LEGII | Cuvântul Ortodox
  17. Pingback: PROTEST INEDIT impotriva MEGA-MOSCHEII din Bucuresti, cu 100 de CRUCI si cu o SLUJBA DE SFINTIRE (video, foto) | Cuvântul Ortodox
  18. Pingback: PATRIARHIA dezaproba protestul impotriva moscheii, considerandu-l “ACTIUNE PROVOCATOARE” | Cuvântul Ortodox
  19. Pingback: Cuvantul ARHIM. MIHAIL la slujba de pomenire de la Caldarusani a PARINTELUI SOFIAN despre PRIGOANA FATISA SI CEA NEVAZUTA IMPOTRIVA CRESTINILOR si despre PUTEREA RUGACIUNII SFINTILOR: “Sa ne rugam mai mult unii pentru altii! Sa pastram credinta drea
  20. Pingback: IMPORTANTA SCRISOARE DESCHISA a numerosi oameni de cultura: LEGEA 217 REINTEMEIAZA INSTRUMENTELE DE PRESIUNE SI CENZURA/ AUGUSTIN BUZURA despre LEGEA 217 (legea Elie Wiesel): ANTICONSTITUTIONALA, DE O MARE PERFIDIE, SCRISA DE STAFII STALINISTE | Cuvântul
  21. Pingback: Institutul Elie Wiesel ar fi reusit sa CENZUREZE EXPOZITIA ARTISTEI SILVIA RADU. Mircea Vulcanescu, Valeriu Gafencu, Costache Oprisan si Radu Gyr, EXCLUSI din “GRADINA CU INGERI”/ Andrei Plesu despre DUBLE MASURI si un imperativ uitat: IERTARE
  22. Pingback: ZIUA SFINTILOR 40 DE MUCENICI SI A MARTIRILOR ANTICOMUNISTI. Continuitatea in PATIMIRE MARTURISITOARE a Bisericii, apararea DEMNITATII si a IDENTITATII, pericolele IDEOLOGIZARII si BANALIZARII memoriei | Cuvântul Ortodox
  23. Pingback: PS AMBROZIE, Episcopul Giurgiului: "NU POATE NIMENI SĂ NE SPUNĂ CUM SĂ FACEM SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE! Statul în care trăim a arătat că nu are iubire față de popor și politicienii s-au cocoțat, ca întotdeauna, pe coronavirus, dar VOR AVEA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare