CALIFORNIA A LEGIFERAT VACCINAREA FORTATA A COPIIILOR. Actorul JIM CARREY, care are un copil AUTIST, se opune vehement vaccinurilor pe baza de MERCUR si ALUMINIU: “FASCISM CORPORATIST”. Ce documentar recomanda? (VIDEO)/ Jeff Bradstreet, MEDICUL AMERICAN care a sustinut ca VACCINURILE PROVOACA AUTISM a fost gasit MORT

4-07-2015 4 minute Sublinieri

Merck_CDC_Gerberding_Gardasil_Vaccine_Scam

Jim Carrey a creat numeroase controverse pe internet după ce a sugerat că vaccinarea bebeluşilor şi a elevilor provoacă autism, informează forbes.com.

Actorul american a publicat recent mai multe mesaje pe Twitter pentru a atrage atenţia opiniei publice asupra unei cauze pentru care militează de mulţi ani – crearea unor vaccinuri “ecologice”. Jim Carrey încerca în acest fel să îşi exprime opoziţia faţă o nouă lege adoptată recent în California, care a declarat obligatorie vaccinarea tuturor copiilor care merg la şcoală în acest stat american, cu excepţia cazurilor scutite medical, şi care a eliminat posibilitatea de a refuza vaccinarea din motive personale şi religioase.

Actorul are peste 14 milioane de admiratori pe Twitter şi face parte dintr-un grup mic, dar extrem de vocal, de persoane care afirmă că vaccinurile conţin “neurotoxine” ce provoacă autism. Starul american a spus că Jerry Brown, guvernatorul statului California, este “un fascist corporatist” întrucât a semnat acea lege. Jim Carrey se numără printre acele persoane care sunt de părere că vaccinarea bebeluşilor şi a copiilor provoacă autism. Deşi majoritatea comunităţii ştiinţifice consideră că vaccinurile nu sunt asociate cu autismul, Jim Carrey are de partea lui şi alte celebrităţi care cred contrariul – precum Robert F. Kennedy Jr. – şi a publicat pe contul său de Twitter un link către un site ce conţine înregistrări video cu Kennedy care promovează un documentar ce încearcă să demonstreze existenţa acestei asocieri.

Actorul Jim Carrey a criticat aspru noua legislaţie adoptată, marţi, 1 iulie, de statul american California, potrivit căreia, începând din anul 2016, toţi elevii care urmează cursurile şcolilor publice vor fi vaccinaţi.

Actorul canadian susţine că respectivele vaccinuri conţin mercur şi aluminiu şi de aceea sunt extrem de periculoase pentru copii, informează The independent.co.uk.

Jim Carrey, care a vorbit în repetate rânduri despre riscul la care sunt supuşi oamenii prin vaccinare, susţine că Jerry Brown, guvernatorul statului California trebuie să fie oprit. 

Mai mult, într-un mesaj postat pe reţeaua socială Twitter, actorul canadian, în vârstă de 53 de ani, l-a numit pe Jerry Brown „un fascist corporatist”.

„Guvernatorul Californiei spune «da» otrăvirii a şi mai multor copii cu mercur şi aluminiu prin introducerea vaccinurilor obligatorii. Acest corporatist fascist trebuie oprit”, a fost mesajul lui Jim Carrey pe Twitter.

Într-o altă postare, Jim Carrey arată că nu este împotriva vaccinărilor, ci se opune injectării copiilor cu thimerosal, un compus organo-mercurial, care conţine aproximativ 49% din greutatea sa mercur.

 „Nu sunt împotriva vaccinării. Sunt împotriva thimerosalului şi împotriva mercurului. Au scos thimerosalul din vaccinuri, dar nu din toate”, scrie actorul pe Twitter.

„Ne spun că mercurul din peşte este periculos, dar că forţarea copiilor de a se lăsa injectaţi cu mercur nu reprezintă un risc. Are sens?”, a fost un alt mesaj al lui Jim Carrey, pe Twitter.

Jim Carrey și fosta sa soție, Jenny McCarthy, au o fetiță care suferă de autism. În postările sale de pe twitter, Carrey recomandă frecvent documentarul “Trace Amounts” ca o sursă de informație.

În timp ce Departamentul de Stat trage de urechi România pentru încălcarea unor drepturi ale omului, legislativul din statul american California a eliminat dreptul părinților de a refuza vaccinarea copiilor. Heil Hitler!

  • ActiveNews: 

California limitează dreptul părinţilor de a se opune vaccinării copiilor

Adunarea deputaților din statul american California a adoptat joi un proiect de lege pentru limitarea scutirilor de vaccinare și în special a criteriilor religioase sau a convingerilor personale, informează AFP citat de Agerpres.

Dacă textul va fi adoptat de Senat, toți copiii vor fi imunizați înainte de a intra la grădiniță, cu excepția cazului în care este vorba despre un motiv medical, cum ar fi alergia.

Această lege trebuie acum să se întoarcă la Senatul statului California, care a aprobat deja proiectul, pentru a valida câteva modificări, înainte de a fi trimis la guvernatorul Jerry Brown pentru a fi ratificat.

Acest proiect de lege are sprijinul republicanilor și democraților și a fost motivat de o epidemie de rujeolă care a început în decembrie în parcul tematic Disneyland și care a afectat mai mult de 130 de persoane din California.

Un total de 159 de cazuri au fost înregistrate între ianuarie și aprilie, în 18 state americane și în Districtul Columbia, deși această boală virală trebuia să fi dispărut cu ani în urmă, datorită campaniilor de vaccinare.

Deşi susţine această lege, deputata democrată Lorena Gonzalez din San Diego, spune că întelege deciziile părinţilor legate de sănătatea copiilor lor.

“Ca mamă am înțeles că deciziile cu privire la starea de sănătate a copiilor noștri sunt foarte personale și respect drepturile fundamentale de a lua, ca familie, decizii medicale”, a comentat Lorena Gonzalez.

Asociația californiană ‘Vaccin Choice’ se obţine acestei decizii, subliniind faptul că textul legii “ar lipsi părinții de dreptul de a scuti copiii de la una sau de la toate vaccinurile, care sunt proceduri medicale riscante”.

Tot mai mulți părinți au refuzat timp de mai mulți ani vaccinarea copiilor lor din cauza unei posibile legături între vaccin și autism, preferând medicamentele naturale, mai scrie AFP.

*

dr-jeffrey-bradstreet-facebook-autism-one

Doctorul american care a susținut că vaccinurile provoacă autism a fost găsit MORT. Familia lui Jeff Bradstreet nu crede în teoria sinuciderii

Unul dintre cei mai cunoscuți și controversați doctori anti-vaccin, Jeff Bradstreet, a fost găsit mort. Oficial, autoritățile americane spun că a fost vorba de sinucidere. Și că Bradstreet ar fi recurs la acest gest după ce agenți federali i-au percheziționat biroul din motive necunoscute.

Doctorul Jeff Bradstreet (61 de ani) a murit în urma unei răni în piept provocate de o armă. Aceasta este teoria oficială a poliției din Rutherford County. Moartea sa ar fi survenit în urma unei percheziții pe care agenții federali ai Adiminstrației americane a Medicamentelor și Alimentelor au făcut-o la biroul său.

Cadavrul doctorului a fost găsit în râul Rocky Broad, în Chimney Rock, pe 19 iunie, de către un pescar. Acesta a cerut ajutorul unor echipe de salvare care au scos din apă corpul neînsuflețit. Tot în apă au găsit și arma cu care s-ar fi sinucis doctorul, relatează site-ul Daily Mail.

Bradstreet a condus Clinica Bradstreet Wellness Center din Buford, Georgia, și a fost autorul celui mai cunoscut studiu privind vaccinul care provoacă autism. Teorie, care, desigur, a fost desființată de comunitatea medicală care promovează vaccinarea copiilor.

Poliția locală susține că a declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale morții. Familia sa nu crede însă în teoria sinuciderii, ci în crimă. Așa că a decis să strângă fonduri pentru a porni propria anchetă, scrie presa americană.

Unul dintre membrii asociației persoanelor bolnave de autism s-a alăturat campaniei familiei, declarând că Dr Bradstreet este considerat un erou, iar moartea sa a fost, probabil, orchestrată de guvern sau de marile companii farmaceutice.

Teoria doctorului american privind legătura între dozele crescute de mercur la sugari şi creşterea accelerată a cazurilor de tulburări neurologice, în special autism, a fost pusă la zid de susținătorii vaccinurilor, in mod special de marile corporații farmaceutice.


Categorii

1. DIVERSE, Corporatism, Documentare/ Reportaje, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Razboiul impotriva populatiei, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “CALIFORNIA A LEGIFERAT VACCINAREA FORTATA A COPIIILOR. Actorul JIM CARREY, care are un copil AUTIST, se opune vehement vaccinurilor pe baza de MERCUR si ALUMINIU: “FASCISM CORPORATIST”. Ce documentar recomanda? (VIDEO)/ Jeff Bradstreet, MEDICUL AMERICAN care a sustinut ca VACCINURILE PROVOACA AUTISM a fost gasit MORT

  1. Pingback: “USA GLISANTA”: legaturile primejdioase dintre CORPORATIILE FARMACEUTICE si AUTORITATILE DE CONTROL AL SIGURANTEI VACCINURILOR | Cuvântul Ortodox
  2. Pingback: POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. [Deocamdata] Autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scris…
  3. Pingback: SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE MINISTRUL SĂNĂTĂŢII, NICOLAE BĂNICIOIU, PRIVIND OBLIGATIVITATEA VACCINURILOR | Cuvântul Ortodox
  4. Sa speram ca legea nu va trece la noi si nu vom fi “obligati” sa o luam pe langa….pentru ca multi parinti tot nu-si vor vaccina copilul!!!

  5. Pingback: Profitand de un FOCAR DE RUJEOLA printre copiii unor ROMI NOMAZI, autoritatile reiau SPERIETOAREA MEDIATICA a crizei “acoperirii vaccinale” si relanseaza PROIECTUL VACCINARILOR FORTATE | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare