CNCD si ACCEPT “instruiesc” profesorii in “PROBLEMATICA LGBT”/ Propaganda LGBT cauta sa patrunda in SCOLI, prin “STRATEGIA NATIONALA „EGALITATE, INCLUZIUNE, DIVERSITATE”, 2018-2022/ Deputat liberal: CNCD este o institutie de tip GESTAPO care ar trebui DESFIINTATA

18-10-2018 3 minute Sublinieri

ActiveNews: CNCD și asociația Accept, parteneriat pentru „instruirea profesorilor” întru combaterea „discriminării” persoanelor LGBT în școli

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) și asociația „Accept” organizează o sesiune de formare pentru profesorii consilieri școlari, în care dascălii vor avea ocazia să învețe „informații de bază privind problematica LGBTI, istoria comunității din România, informații generale privind prevenirea și combaterea discriminării, atribuțiile și competențele  Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, proceduri administrative și judiciare, dar și modalitatea de a gestiona practic situații de bullying și discriminare în mediul școlar”, se arată într-un document intrat în posesia redacției ActiveNews.

Sesiunea de formare va avea loc în perioada 22 – 25 octombrie 2018, eveniment la care vor participa 20 de profesori consilieri școlari la nivel național. Costurile vor fi suportate integral de către organizatori.

Această sesiune de formare face parte din proiectul „Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI”, pe care CNCD – instituție a statului român -, și asociația Accept îl implementează în perioada ianuarie 2018 – iunie 2019.

Proiectul, despre care ActiveNews a informat în luna februarie, „are ca obiectiv creșterea capacității autorităților publice și a profesioniștilor din domeniul justiției, sănătății, educației și asistenței sociale de a relaționa cu petenți, pacienți, elevi, studenți, clienți care aparțin comunității LGBTI”.

De-a lungul proiectului 160 de persoane din domeniul domeniul justiției (judecători, procurori și avocați), educației (profesori și consilieri școlari), asistenței sociale (asistenți sociali), sănătății (psihologi și endocrinologi), au beneficiat sau urmează să beneficieze de astfel de „sesiuni de formare”.

Conform documentului semnat de președintele CNCD, Csaba Astalosz, motivația acestui proiect este constatarea creșterii, „ a gradului de intoleranță și homofobie din societate, manifestate printr-un discurs al urii din ce în ce mai apăsător față de comunitatea LGBTI”.

Întâmplător sau nu, în ultimii doi ani s-a aflat pe tapet Referendumul pentru Familie, demers cerut de trei milioane de cetățeni români și care s-a finalizat în week-endul 6-7 octombrie.

Stiripentruviata: CNCD vrea sa impună educarea pro-homosexualitate în școală, la toate materiile! Strategia Națională „EGALITATE, INCLUZIUNE, DIVERSITATE”, 2018-2022

Propaganda LGBT intră în manualele școlare și în școli?

Marți, 26 septembrie 2017, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a publicat proiectul de Hotărâre a Guvernului privind aprobarea Strategiei naționale „Egalitate, incluziune, diversitate” pentru perioada 2018-2022.

Click aici pentru Proiect de HG pentru aprobarea Strategiei EID 2018-2022

Click aici pentru Nota de fundamentare Strategie EID 2018-2022

 • Materia Educatia civica va include informatii cu privire la: nediscriminare, egalitatea de sanse, diversitate si toleranta, grupuri vulnerabile
 • Curricula va fi modificata de catre Ministerul Educatiei cu SUSTINEREA CNCD pana la sfarsitul anului 2020.
 • Includerea unor elemente ce permit discutarea principiilor egalitatii si nediscriminarii transversal in ORELE DE MATEMATiCA, LITERATURA si ISTORIE prin incurajarea editurilor de specialitate sa asigure dezvoltarea de resurse educationale… cu sustinerea CNCD si a Ministerului Educatiei.
 • Orele de dirigentie vor fi dedicate cel putin odata pe semestru tematicii egalitatii si nediscriminarii.
 • La prima sedinta anuala cu parintii sau tuturor elevilor vor fi explicate regulile referitoare la egalitate si nediscriminare aplicate in scoala…. tematica egalitatii si nediscriminarii va fi rediscutata cu parintii ori de cate ori APAR SUSPICIUNI DE INTOLERANTA IN CLASA.
 • Instituirea in unitatile de invatamant a UNEI SAPTAMANI DEDICATE PROMOVARII EGALITATII DE SANSE SI DIVERSITATII.
 • STABILIREA DE SANCTIUNI PENTRU CADRELE DIDACTICE care incalca prevederile egalitatii si nediscriminarii si a unui proces intern prin care parintii si elevii POT DEPUNE PLANGERI ANONIME sau oficiale privind atitudinea discrimatorie a unor cadre didactice.
 • INCLUDEREA MATERIEI „EGALITATE SI NEDISCRIMINARE” CA DISCIPLINA OBLIGATORIE pentru elevii liceeelor cu profil pedagogic.
 • MANUALELE SCOLARE sI MATERIALELE DIDACTICE VOR FI AVIZATE DE CNCD INAINTE DE APROBAREA DATA DE MINISTERUL EDUCATIEI.
 • CNCD SI Ministerul Educatiei vor stabili masuri in domeniul egalitatii, diversitatii si nediscriminarii, prin care sa evalueze toate manualele didactice.

Scrie ACUM la Guvern și CNCD:

Subsemnatul/-a, _____ ,

NU sunt de acord cu proiectul de Hotărâre a Guvernului privind aprobarea Strategiei naționale „Egalitate, incluziune, diversitate” pentru perioada 2018-2022, proiect elaborat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

NU sunt de acord ca – sub etichetele „nediscriminării” și educației pentru „diversitate” – elevii să fie îndoctrinați cu propaganda pro-homosexualitate la toate materiile și prin resurse educaționale (manuale, auxiliare) special concepute în acest scop.

NU sunt de acord cu crearea și adoptarea acestui proiect de lege fără consultarea prealabilă a societății civile și părinților din România, care au dreptul de a-și educa copiii conform propriilor valori.

Adresele de email la care să trimiți scrisoarea:

pm@gov.ro; ministru@mae.ro; cabinet.ae@mae.ro; cabinet.ministru@mmuncii.gov.ro; cabinet.ministru@just.ro; cabinet.ministru@cultura.ro; cornelia.cocos@mdrap.ro; srp@mmediu.ro;  cabinet.ministru@mturism.ro; cabinet.ministru@mrp.gov.ro; cabinet.ministru@mts.ro; office@research.gov.ro; relatii.publice@ms.ro; petitii@imm.gov.ro; dialog_social@economie.gov.ro; cabinet@edu.gov.ro; srp@mapn.ro ; petitii@mai.gov.ro; petitii@map.gov.ro; cabinet.ministru@mprp.gov.ro; relatiicupublicul@comunicatii.gov.ro; contact.minister@fonduri-ue.ro; petitie@mt.ro; comunicare@energie.gov.ro; relatii.publice@madr.ro; support@cncd.org.ro

Hai să facem VIRALĂ știrea!

Sau dă mai departe doar modelul de mesaj și adresele de email de mai sus.

***

PSNEWS: Ben-Oni Ardelean vrea desființarea CNCD-ului: E o instituție de tip Gestapo. Opresează exprimarea liberă! EXCLUSIV

Liberalul Ben-Oni Ardelean, vicepreședinte al Partidului Național Liberal, a fost invitat, marți, la emisiunea Puterea Știrilor.

În cadrul emisiunii, liberalul a vorbit, printre altele, și despre situația Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, instituție condusă de Asztalos Csaba. Concret: deputatul liberal a ținut să sublinieze, în cadrul emisiunii, că instituția condusă de Asztalos Csaba ar trebui desființată, întrucât, în opinia lui Ben-Oni Ardelean, CNCD ”este o formă de instituție de tip Gestapo, care nu face nimic altceva decât să încerce să opreseze orice fel de exprimare liberă și de opinie liberă, chiar și credință și libertate religioasă”.

”Unul dintre colegii mei din Parlament, chiar din PSD, domnul Titus Corlățean, a explicat și a avut un atac foarte puternic asupra propriului partid pe problematica aceasta a parteneriatului civil. El spunea următoarea chestiune: ”Domnule, proiectul acesta cu care ați venit interesant, de altfel, dar un proiect de parteneriat civil care nu este născut nici în Guvern, nu este generat de Parlament, ci de CNCD. Adică această instituție, care din punctul meu de vedere ar trebui desființată pentru că este o formă de instituție de tip Gestapo, care nu face nimic altceva decât să încerce să opreseze orice fel de exprimare liberă și de opinie liberă, chiar și credință și libertatea religioasă.

Vă dau exemple: CNCD a chemat la raport să o sancționeze pe o doamnă care a dat un like pe o pagină de Facebook. Până aici s-a ajuns în România. Este un caz real, iar cazuri de genul acesta mai sunt, pe care vi le pot spune. CNCD-ul nu face altceva decât să ducă corectitudinea politică la extremă. Desființarea acestei instituții, din punctul meu de vedere este absolut necesară și vitală pentru sănătatea opiniei publice, pentru ca oamenii să se poată exprima public. Nu poți să vii să îmi spui mie… au fost primari care au primit sancțiuni. De unde CNCD-ul vine să dea sancțiuni? Este instanță de judecată? Are vreo capacitate de a da sancțiuni administrative, de a sancționa pe cineva? De unde această putere care îi este dată CNCD? CNCD-ul vine acum și face și legi. Vine și spune facem distincție clară între cuplurile de heterosexuali și cuplurile de homosexuali și doar cuplurile de heterosexuali pot adopta copiii, nu și cele de homosexuali. Ca după ce legea va ieși și este deja în legislația română, tot ei să o atace la Curtea Constituțională, pe bază că discriminezi între cuplurile de heterosexuali și homosexuali”, a declarat deputatul Ben-Oni Ardelean, la Puterea Știrilor.

Urmăriți secvența video în intervalul 19:22 și până la momentul 24:10

IPS Ciprian, Ana-Corina Sacrieru si mai multi sefi de institutii locale, reclamati la CNCD de ACCEPT si un transgender. Miza: limitarea DREPTULUI CONSTITUTIONAL al parintilor de a-si educa copiii potrivit propriilor convingeri/ Urmatorul nivel al agendei pro-LGBT in Canada. Premierul Trudeau: „NU mai este suficientă TOLERAREA Homosexualității, ea trebuie ACCEPTATĂ!”

Av. Ana-Corina Sacrieru explica legatura dintre CONVENTIA DE LA ISTANBUL si STRATEGIA DE REEDUCARE A PARINTILOR a MEN (Audio)/ Catalin Sturza si Vasile Banescu despre bataia de joc a CNCD. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei denunta PRESIUNEA IDEOLOGICA ANTICRESTINA si indeamna: ”SĂ NU NE FIE FRICĂ, pentru că știm asta de la Mântuitorul. El este alături de noi. ”SĂ NU VĂ TEMEȚI”, cum spune El”

CNCD ESTE NOUA “JUSTITIE POPULARA”. Audierea lui Vasile Banescu la CNCD, purtatorul de cuvant al Patriarhiei – o bataie de joc si un linsaj deliberat

Iohannis, CNCD si RAZBOIUL IMPOTRIVA LIBERTATII ROMÂNILOR/ Mega-afacerea stigmatizarii ONG-urilor crestine drept ”GRUPURI DE URA”/ VIOLENTA ANTICRESTINA A ACTIVISTILOR HOMOSEXUALI/ Petiţie pentru desființarea Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării!/ Cotidianul ADEVARUL in propaganda fatisa pro-LGBT

Seful CNCD, departamentul CORECT POLITIC al NOII SECURITATI si principalul vector institutional al LGBT, porneste vanatoarea de vrajitoare impotriva lui VASILE BANESCU: Este mult mai grav să vorbeşti de familia „naturală“ decât de familia „tradiţională“/ Replica purtatorului de cuvant al PATRIARHIEI: un grav atac la adresa libertății de exprimare!


Categorii

1. DIVERSE, Corectitudine politica/ Marxism cultural, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “CNCD si ACCEPT “instruiesc” profesorii in “PROBLEMATICA LGBT”/ Propaganda LGBT cauta sa patrunda in SCOLI, prin “STRATEGIA NATIONALA „EGALITATE, INCLUZIUNE, DIVERSITATE”, 2018-2022/ Deputat liberal: CNCD este o institutie de tip GESTAPO care ar trebui DESFIINTATA

 1. Culmea discriminării : CNCD vă invită la cursuri de discriminare !!! Cine controlează activitatea acestui monstruos CNCD ??? Cât de legală este până la urmă organizarea unui astfel de parteneriat în România (cel la care sunt invitaţi consilierii școlari) ? Nu sunt discriminaţi ceilalţi (majoritarii) ??? Nu se încalcă drepturile majoritarilor, inclusiv drepturile elevilor ??? Aceasta este prima prioritate postreferendum ?
  Curat murdar…

 2. Sensul de baza al cuvantului discriminare este similar cu cel al cuvantului discernamant. Ar fi bine ca cineva sa-i informeze pe analfabetii corect politic de la CNCD ca a nu discrimina inseamna a nu avea discernamant!
  discriminare [E: fr discrimination, lat discriminatio, -onis] 1 Distincție făcută între două sau mai multe obiecte, idei etc. Si: (înv) discriminație.
  https://dexonline.ro/definitie/discriminare

 3. Atit timp cit Romania nu se va retrage de la Conventia de la Istambul, CNCD nu va intimpina nici o opreliste. Am banuiala ca fostul ministru al educatiei V.Popa a demisionat din functie si din alte motive decit cel declarat, intemeiat de altfel.

 4. Este sfidatoare lipsa de vointa politica a celor care conduc Romania ! Retragerea din Conventia Istambul este imperioasa, pentru a echilibra lucrurile in favoarea normalitatii. Suntem prinsi ca intr-o inchisoare numita UE. Luarea in calcul a unei iesiri din UE nu cred ca ar fi decat un gest de intelepciune, avand in vedere ca este un organism in care Dumnezeu a fost impins dincolo de margini. Functiile de conducere din acest organism sunt ocupate in mare parte de homosexuali. Adica vrei sa-I slujesti si lui Dumnezeu, dar nu vrei sa renunti nici la vrajmasul care te ademeneste cu iluzii. Trebuie sa ne hotaram ce vrem sa facem, sa ne rugam impreuna cu un canon dat de parinti duhovnici din manastiri. Daca am sta in genunchi in fata lui Dumnezeu cateva milioane de romani care ne mai consideram ortodocsi practicanti, nu se poate ca Dumnezeu sa nu ne de-a raspunsul cel mai potrivit. Inchinarea institutionala la diavol, din varful ierarhiei politice, nu ne va adduce nimic bun ! O asemena comuniune cu cei care il sfideaza pe Dumnezeu nu poate fi placuta Lui !

 5. In paralel, Univ. Babes-Bolyai a efectuat un sondaj (sic!) printre profesorii de gimnaziu, liceu si universitari, care a aratat – in mod ‘ingrijorator’ pt sistemul de educatie din Ro, cum au tinut sa sublinieze cei de la B-B (!!!) – ca mare parte din profesori sunt ‘homofobi’ (ce o fi aia, mai exact?) si ar fi de acord cu iesirea Ro din UE. Wow!! Va dati seama?? Scandalos! Sa ai cadre didactice care sustin un eventual Roexit!

  Scandalos de fapt e tupeul cu care B-B incearca sa impuna ce e normal si ce nu, ce e ‘ingrijorator’ si ce nu, cand e vorba de raportarea la homosex. si…UE, nici mai mult nici mai putin! Este evident ca acest demers prin care se incearca plantarea semintelor corectitudinii politice in Ro merge mana in mana cu demersurile CNCD. Deci va sfatuiesc ca ori de cate ori urmariti activit. CNCD sa aruncati un ochi in paralel si in curtea B-B, asa vom avea un tablou cat mai complet.

  Asa numitul proiect de HG reprezinta fix una din ororile de care ne temeam – #boicotarii se pot felicita, roadele incep sa apara – dar, in plus, o mostra – cu adevarat ingrijoratoare de data asta – de ‘analfabetism juridic’, ca sa il citez pe Lucian Bolcas.
  CNCD uita, se pare, ca exista deja legislatie anti-discriminare in Ro, care pune la adapost comunitatea lgbt de eventualele neplaceri, asa cum o face si cu alte categorii, minoritare sau vulnerabile. Or, adaugand la legea deja existenta, croita pe modelul directivelor europene, lege speciala anti-discriminare pt lgbt, CNCD nu face decat sa creeze in sanul categoriilor vulnerabile una distincta, privilegiata, beneficiara a unor masuri de protectie suplimentare – cu alte cuvinte, sa puna bazele unei AUTENTICE DISCRIMINARI. Exemplu: OG 137/2000 – legea cadru in materia discriminarii – stabileste ca este interzisa si discriminarea pe criterii de convingeri si religie. Legislatia anti-discriminare – atentie! – nu vizeaza doar minoritatile, ci asa-numitele “caracteristici protejate”, adica trasaturi sau convingeri personale care intr un anumit context te pot face vulnerabil. Ok, atunci as vrea si eu la randul meu sa fie nediscriminati elevii crestini si sa fie sanctionati pe baza de plangeri anonime profesorii care critica Biserica sau promoveaza conceptii atee in scoli! Fair enough, nu? Asta daca tot instituim un sistem de protectie paralel in sanul categoriilor vulnerabile – adica discriminatoriu prin definitie!!

  Probabil ca de aia o si gandesc ca HG, pt ca HG nu trece prin Parlament, nu e supusa controlului de constitutionalitate, e nevoie doar sa pui presiune pe cativa ministri si oamenii din spatele lor, plus sa obtii favorurile dnei Dancila care, asa cum se stie, e iubitoare a comunitatii.

  In al doilea rand, textul e de o neclaritate la fel de ingrijoratoare: ce semnifica “egalitate si nediscriminare” in materie? Da, sunt de acord ca nu trebuie hartuiti. Exista insa cadru legal arhisuficient pt asta. Ce vrea in plus sa adauge textul, care e oportunitatea lui juridica? Daca de exemplu eu, ca profesor, care abordeaza tematica drepturilor omului, le spun studentilor ca: a) in virtutea libertatii de gandire si constiinta pot sa creada si sa afirme liber ca homosexualitatea e o patologie si b) dreptul la demnitate al lgbt tr deopotriva respectat si ca acestia nu tr hartuiti, insultati, exclusi de la diverse proiecte etc… – asa: asta se cheama discriminare??

  Acum sa vedem ce lectie a invatat BOR din tot ce s a intamplat. Acum sa vedem cum isi va proteja ea turma cu fermitate si cu glas de tunet (aici da, se impune!) de un astfel de demers nazist. Vorbesc de ierarhi si preoti. Acum sa vedem daca suntem in stare sa ne mobilizam macar 40 de zile cu totii la rugaciune catre Maica Domnului si daca acei credinciosi care nu au fost la referendum au intr adevar capacitatea de a se smeri recunoscandu si nerozia si de a se pocai, ca urmare. Vorbesc de noi, mirenii.

  Cum f bine arata deputatul liberal, proiectul asta nu e o gluma, e o monstruozitate dictatoriala, si intr adevar, asa a inceput represiunea nazista in anii 30. Cu genul asta de masuri. Am avut parte in ultimul secol de dictatura hitlerista si de dictatura comunista. Vrem dictatura homosexuala? Super! Nu ne ramane decat sa nu facem nimic. O sa ne sufoce mai repede decat ne am putea imagina.

 6. http://www.presadeinvestigatii.ro/tag/csaba-ferenc-asztalos/
  Domnul asta aflat la al doilea mandat mai are 2 ani in functie.

  Daca psd trece aceasta hg, oricat va fi ea sau nu aplicata ‘la firul ierbii’, se sinucide politic.

  Iar daca pe membrii CNCD nu ii ia nimeni la puricat, de ce ne miram ca ni se suie in cap?

 7. @Doroteea
  “Deci va sfatuiesc ca ori de cate ori urmariti activit. CNCD sa aruncati un ochi in paralel si in curtea B-B, asa vom avea un tablou cat mai complet.”

  Eu va sfatuiesc sa va uitati cu ambii ochi in acelasi loc si sa priviti foarte in profunzime, caci este un singur papusar/dirijor.

  Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) este continuatoarea tradiției Colegiului Iezuit din Cluj, înființat în anul 1581, care avea rang de academie. Colegiul primea clădiri și teren în interiorul zidurilor orașului medieval, mai precis pe Platea Luporum (Platoul Lupilor).
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Universitatea_Babe%C8%99-Bolyai
  La acest colegiu a studiat și Nicolae Pătrașcu, fiul lui Mihai Viteazul.
  Din anul 1577 datează o inscripție pitorească dăltuită în una din pietrele din interiorul bisericii: Qui non canit in coro / Sta, sicut bos in foro (Cine nu cântă în cor / stă ca boul în târg).
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Biserica_Reformat%C4%83_de_pe_Uli%C8%9Ba_Lupilor
  Sper ca s-a inteles ce vrea sa zica inscriptia…
  […]
  Seful lui, primul papa iezuit, este de aceeasi parere
  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/papa-francisc-biserica-ar-trebui-sa-ceara-iertare-homosexualilor/

 8. Pentru rigoare, vazand ca UBB e aratata cu degetul, trebuie spus ca nu UBB a efectuat “sondajul” la care se face referire, ci un grup de cercetatori, grupati in “Centrul pentru Studiul Democratiei”, dintre care unii sunt cadre didactice la UBB. Din cate am reusit sa inteleg, studiul vizeaza doar mediul scolar, nu si pe cel universitar, poate pentru ca mediul universitar e de mult virusat.
  Clujul nu e singurul centru universitar in care “se-ntampla” astfel de initiative. Nici Universitatea Bucuresti nu duce lipsa de “experti” cu preocupari similare, un exemplu elocvent fiind Oana Baluta – e de notorietate implicarea acesteia in interzicerea participarii SPV la “Targul Educatiei” in 2014, interzicerea unor conferinte pe teme incorecte politic, etc. Tot de notorietate e faptul ca SNSPA reprezinta varful de lance al educarii studentilor in spiritul valorilor neomarxiste. Deci localizarea geografica e oarecum irelevanta. Profesorul canadian Jordan Peterson are foarte multe interventii pertinente despre rolul si contributia facultatilor umaniste in “educarea” studentilor conform “standardelor lumii noi”.

  Revenind la colectivul de la Cluj, grupat in “Centrul pentru Studiul Democratiei”, nu este foarte clara afilierea acestui centru la UBB. E foarte posibil ca UBB sa fie folosita doar pentru a da greutate activitatilor acestui centru.

  Totodata, pe site-ul centrului, ultimul raport de cercetare apare ca fiind publicat pe 24 noiembrie 2017, pe 23 noiembrie fiind publicat un alt raport “Profesor in Romania”. Deci pe acest canal oficial, nu exista vreo mentiune despre studiul lansat in octombrie 2018 “Educatie pentru democratie in scolile din Romania”. Singura mentiune oficiala despre acest studiu si care are legatura cu CSD este pe pagina de facebook a acestui centru si reprezinta un share al unei postari publicate pe pagina de facebook a “Caliedu” – https://www.facebook.com/pg/caliedu – “coalitie ce reuneste organizatii non-guvernamentale din domeniul educatiei”.
  In studiu e mentionat ca “Esantionul a cuprins 1427 de profesori, alesi aleator dintr-un esantion aleator de 140 de scoli. […] Datele au fost culese de catre CC SAS in perioada 10-24 noiembrie 2017. Partea calitativă a studiul a constat în patru focus grupuri cu profesori […] Interviurile au fost realizate în martie 2018 de către CC SAS”.

  O ipoteza ar fi ca studiul din octombrie 2018, a fost incropit pe baza si cu datele stranse pentru studiul publicat anul trecut, astfel incat sa serveasca drept justificare “stiintifica” pentru proiectul ce se doreste a fi implementat prin parteneriatul ACCEPT-CNCD. Altfel, e usor bizara rapiditatea centrului de-acum un an, pe 24 noiembrie terminasera de strans datele, dar pe 23 publicasera deja “Profesor in Romania”, iar acum au avut nevoie de 6 luni pentru a interpreta niste date.

  Faptul ca studiul a fost publicat fix in aceeasi zi cand parteneriatul ACCEPT-CNCD a devenit public este, desigur, o pura coincidenta.

 9. Desființați CNCD !

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare