Există interesul ca România să fie un RAI AL PEDOFILILOR și al traficului de carne vie? ABUZATORII DE MINORI – TRATAȚI CU INDULGENȚĂ SUSPECTĂ DE LEGISLATORI, PROCURORI, INSTANȚE… Noi înlesniri ale pedepselor pentru PEDOFILI aduse de modificările Codului penal în trend cu tendința internațională de… NORMALIZARE a PEDOFILIEI

8-05-2019 5 minute Sublinieri

(FOTO: Facebook Raluca Matei Gherghel, via Adevarul)

***

Gabriel Popa, Facebook

Noile înlesniri ale pedepselor pentru pedofili, în trend cu agenda de “emancipare” a pedofiliei

În ultimii zece ani, toate guvernele din România, indiferent care au fost, au înlesnit pedepsele pentru abuzurile asupra minorilor – altfel spus, pedepsele pentru pedofili.

Și asta în condițiile în care ONG-uri internaționale de mare anvergură, precum UNICEF și Salvați Copiii, militează pentru scăderea vârstei consimțământului sexual, la nivel global. Și asociații precum celebra Barneverent, care teoretic militează pentru protejarea copiilor și respectarea drepturilor copiilor, sunt zguduite de scandaluri de pedofilie.

În anii 90, ILGA, asociația internațională LGBT, a avut ca membri ONG-uri care militau, pe față, pentru „emanciparea” și „normalizarea” pedofiliei, după modelul „emancipării” h0m0sexualității.

***

https://www.facebook.com/ralucamateigherghel/posts/10217536871907606

Simona Vasiac, Adevărul:

Presupus pedofil cercetat în libertate, chiar dacă a agresat doi copii. Imaginile cu atacurile au fost publicate pe Facebook

O postare pe Facebook a creat panică în rândul părinţilor din Baia Mare. Este vorba despre imagini cu un bărbat care a abordat doi copii în zona Bazinului de Înot „Gheorghe Demeca” din oraş. Individul a fost reclamat la poliţie şi este cercetat în libertate pentru comiterii infracţiunii de agresiune sexuală.

“Atenţie, părinţi! În Baia Mare umblă nestingherit un nenorocit de pedofil! După ce a agresat 2 copii, pe unul din ei în văzul lumii şi a fost surprins de camerele de luat vederi, a fost prins şi mai apoi eliberat de poliţie pe motiv că probele nu sunt concludente. Nu am postat filmarea pentru a proteja identitatea copilului, dar aveţi câteva imagini în care puteţi vedea agresorul. Să fim atenţi şi sa ne protejăm copiii pentru că autorităţile se pare că nu o vor face”, este mesajul postat pe Facebook de către Raluca Matei Gherghel, o mamă din Baia Mare.

În imaginile postate pe Facebok se poate observa cum bărbatul hărţuieşte un copil, chiar la intrarea în Bazinul de Înot „Gheorghe Demeca” din Baia Mare. Imaginile au fost surprinse de pe camerele de supraveghere montate în zona Bazinului de Înot.

Pedofilul, cercetat în stare de libertate  

Potrivit poliţiştilor, bărbatul are 31 de ani şi este din Baia Mare.

„Cu privire la aspectele apărute în mediul online şi în mass-media, care vizează un presupus pedofil, vă comunicăm că, din momentul în care au fost sesizaţi despre faptul că un minor a fost abordat de un bărbat necunoscut, poliţiştii au demarat activităţi pentru identificarea persoanei şi pentru stabilirea situaţiei de fapt. Pe numele bărbatului, în vârstă de 31 de ani, din Baia Mare, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Sub coordonarea procurorului, poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările”, a spus Florina Meteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.

Indignare în rândul părinţilor  

Părinţii din Baia Mare au aflat de pe Facebook de întregul incident. Tot pe pagina de socializare şi-au manifestat şi indignarea când au aflat că presupusul pedofil este cercetat în stare de libertate.

„Probabil autorităţile competente aşteaptă să se mai întâmple încă o crimă ca cea de la combinate!”, a scris Florina N.

„În ce lume trăim. Nu ne mai putem lăsa copilul nici în faţa blocului singur că ne trezim cu pedofili. Şi poliţia ce face? Doarme, le trebuie multe dovezi ca să poată lua măsuri. Până atunci se poate ajunge la viol, omor etc. Grijă mare mămici”, a fost reacţia Irinei N.

„Nu pot să cred, filmat şi prins în flagrant cu o grămada de martori şi nu sunt probe? Da, în România prima dată cineva trebe să o păţească rău şi după aia se iau măsuri”, a mai scris Ioana S.

***

Andrei Nicolae, ActiveNews

Modificările aduse Codului penal au adus ÎNLESNIRI pedepselor pentru pedofili. Noua lege încurajează și mai mult abuzul sexual al copiilor

Modificarea noului Cod Penal de către coaliția de guvernământ a fost primită ca o veste bună de către abuzatorii de copii, violatori și criminali, scrie Libertatea.
Astfel, prin modificarea Codului Penal, eliberarea condiționată poate fi dispusă prin executarea unui cuantum mai mic din pedeapsă indiferent de infracțiunea pentru care au fost condamnați infractorii.
Dacă înainte de modificări, un agresor sexual de copii care primea maximul pedepsei putea ieși din închisoare după executarea a cel puțin 4 ani și 8 luni de pedeapsă, după noul Cod Penal în varianta Comisiei Iordache acesta ar putea fi eliberate după executarea a doar trei ani și jumătate de pedeapsă.

Și asta se întâmplă în țara în oricum legea era blândă față de agresorii de copii, iar în 2015 un pedofil eliberat condiționat de judecători, a recidivat și mai grav, după cum relata ActiveNews la vremea respectivă.

Mai mult, tot ActiveNews explica faptul că România, din cauza legislației permisive, a devenit un adevărat rai pentru pedofilii din toată lumea. Iar nu mai târziu de anul trecut, cazul polițistului pedofil a șocat opinia publică.

Parlamentarii i-au făcut fericiți și pe criminalii condamnați „pe viață”. Aceștia pot cere acum, eliberarea condiționată după doar 15 ani de detenție, nu 20 ca până acum.

În ceea ce privește actul sexual cu minorii care practică prostituția, modificările noului cod penal prevăd că agresorul poate primi minimum 3 luni de închisoare și maximum doi ani.

Și toate acestea în condițiile în care statul român a recunoscut, la cererea ziarului Libertatea, că 507 pedofili au fost puși în libertate de instanțe, în timp ce 785 de agresori sexuali, de adulți și de copii, au primit pedeapsă fără executare.

Statistica nu cuprinde toate judecătoriile din România, deci numărul acestor persoane este mai mare.

***

Există o strategie la nivel înalt pentru a promova România ca un rai al pedofililor? În ultimii 10 ani, toate Guvernele, fie PSD, PNL sau Cioloș, lucrat la unison: ușurarea pedepselor pentru cei care agresează sexual copiii

Ieri, ActiveNews relata despre faptul că modificările aduse Codului Penal de către comisia Florin Iordache au înlesnit pedepsele pentru cei care abuzează sexual copiii, până în punctul în care acestea devin simbolice.

Aceasta, în cazul în care cei acuzați sunt pedepsiți, pentru că așa cum arată statisticile Ministerului Justiției, majoritatea primesc condamnări cu suspendare, dacă le primesc și pe acelea.

După cum vom vedea în cele ce urmează, puterea judecătorească nu a făcut decât să se ralieze puterii poltice, care de 10 ani nu face altceva decât să îndulcească până la eliminare pedepsele pentru abuzul sexual al minorilor. Pare că în ultimii 10 ani, toți factorii de putere au ajuns, simultan și unanim, la una din două concluzii: fie că agresiunile sexuale asupra copiilor nu sunt fapte așa de grave, fie că pedofilii „sunt și ei oameni” și că nu ar trebui pedepsiți.

Până în 2009, Codul Penal al lui Nicolae Ceaușescu prevedea că „actul sexual, de orice natură, cu o persoană care nu a împlinit 15 ani se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani”.

În anul 2009, Guvernul PDL (actual PNL) al lui Emil Boc – cu Cătălin Predoiu Ministru al Justiției – abrogă legea lui Ceaușescu și adoptă noul Cod Penal, în care pedepsele pentru pedofili sunt înjumătățite. Astfel, de la 10 ani, un pedofil putea fi condamnat la maximum 5 ani.

În 2011, Parlamentul și Consiliul European emit o directivă prin care cere statelor membre să combată abuzul sexual asupra copiilor, exploatarea sexuală a copiilor și pornografia infantilă.

Astfel, organismele de la Bruxelles cer ca în cazul „actului sexual cu un minor” pedeapsa maximă să nu fie mai mică de 5 ani, dar lăsa libertatea țărilor membre de a fi și mai aspre, dacă doresc.

Conform jurnalistei Adriana Oprea, în directiva respectivă se precizează că dacă „se recurge la constrângere, forță sau amenințări este pasibilă de aplicarea unei pedepse cu închisoarea cu maximumul de cel puțin zece ani, dacă copilul nu a ajuns la vârsta consimțământului sexual, și de cel puțin cinci ani, dacă copilul a depășit vârsta respectivă”.

Cu alte cuvinte, dacă un copil este amenințat, se constituie factor agravant și pedeapsa ar trebui să fie de minimum 10 ani. În România, ultimele două coduri penale au introdus clauze atenuante pentru agresori. Astfel, pentru a crește pedeapsa de la 2 la 7 la 2 la 10 ani, trebuie ca minorul să nu aibă 13 ani sau ca fapta „să fi pus în pericol viața acestuia”. Deci, pe românește: dacă un agresor terorizează verbal și psihic un copil pentru a-l determina să accepte abuzul, pentru statul român aceasta nu este o amenințare!

În 2016, România a pierdut la CEDO fix pe un astfel de caz, despre care a scris pe larg ziarul Libertatea. Guvernul Dacian Cioloș, prin ministrul Justiției Raluca Prună, era obligat să aducă legislația în conformitate cu Directiva respectivă, dar nu a făcut-o: astfel în codul penal românesc pedeapsa a rămas de maximum 7 ani, nu 10.

În 2019, după cum am relatat în episodul de ieri, puterea PSD-ALDE a îndulcit și mai mult aceste pedepse.

Întrebare: cum este posibil ca forțe aparent ireconciliabile, PSD-ALDE, PNL și tehnocrați (actualul USR/PLUS), să fie fix pe aceeași lungime de undă când vine vorba despre îndulcirea pedepselor pentru pedofili și agresorii sexuali?

Întrebarea este cu atât mai legitimă cu cât în anii 90 a existat o înfloritoare rețea de carne vie, care prin intermediul adopțiilor internaționale, ducea sute, poate mii de copii în străinătate. Patronul ziarului Adevărul, unul dintre cele mai influente din țară, Cristian Burci, a fost suspectat de intermedierea tranzacțiilor cu copii, la fel ca și președintele Klaus Iohannis.

Cum este posibil ca România să relaxeze legislația în privința agresiunii sexuale asupra copiilor, având în vedere că numai în ultimii ani a explodat numărul cazurilor descoperite la nivel mondial, din Norvegia și Olanda până în Canada și Statele Unite?

În acest context,  cine dorește să promoveze România drept un rai al pedofililor și al traficului de carne vie?

Legaturi:

COALITIA PENTRU FAMILIE reactioneaza in cazul POLITISTULUI PEDOFIL: “Copiii familiilor romanilor sunt victimele predilecte ale unor RETELE NATIONALE SI INTERNATIONALE DE PEDOFILI!”/ Avocatul CJUE sustine relativ cauza REDEFINIRII CASATORIEI pentru cuplurile homosexuale/ DRAMA FAMILIEI SMICALA CONTINUA. Autoritatile finlandeze ameninta cu interzicerea intrevederilor familiale

Judecatorul Cristi Danilet educa poporul de pe Facebook pe tema PEDOFILIEI, aratand ca “infractiunea de pedofilie nu exista”. Este aceeasi schema de “normalizare” ca in cazul homosexualitatii?

SCANDALUL MUSAMALIZAT AL NORVEGIEI. O ancheta BBC despre expertul psihiatru al BARNEVERNET condamnat (la doar 2 ani si pastrand custodia copiiilor sai!) pentru PORNOGRAFIE INFANTILA. Autoritatile norvegiene sunt acuzate de complicitate si pentru REFUZUL DE A REVIZUI EXPERTIZELE condamnatului, care au provocat tragedii familiale (UPDATE VIDEO SUBITRAT)

Investigatie in curs in NORVEGIA: Retea imensa de PEDOFILI. Abuzuri atroce asupra copiilor, violuri transmise in direct pe DARK WEB si o ipoteza cutremuratoare: AU LEGATURA RAPIRILE DE COPII ALE BARNEVERNET CU ASTFEL DE RETELE?

Inca un scandal urias despre o RETEA DE PEDOFILIE MONSTRUOASA in CANADA. Inspectoarea care s-a ocupat de caz: “ACTE SEXUALE ABOMINABILE PE SEAMA COPIILOR, DINTRE CELE MAI GROAZNICE”/ George Alexander acuza ABUZURI SEXUALE comise asupra unora dintre COPIII ROMÂNI preluati de BARNEVERNET

IADUL HOMOSEXUAL: “Familia” homosexuala “model” care si-a exploatat copilul intr-o RETEA PEDOFILA!/ Legitimarea stiintifica a pedofiliei/ Cel mai mare mars pentru viata din Irlanda (VIDEO)/ DEMONSTRATIE PRO-FAMILIE LA BUCURESTI, DUMINICA – solidarizare cu manifestantii din Franta

O TIRANIE INCHIZITORIALA PUNE STAPANIRE PE ROMÂNIA. Reactii dupa cazul amendarii medicului Leon Danaila de catre CNCD/ Cum sunt folosite LEGILE CONTRA INCITARII LA URA pentru SUPRIMAREA LIBERTATII CUVANTULUI/ Despre pericolele ideologiei TRANSGENDER/ Spre NOUA ORDINE A ABUZURILOR SI PERVERTIRII SEXUALE, prin educatie sexuala si normalizarea pedofiliei

IDEOLOGIA DREPTURILOR COPIILOR – instrument de DISTRUGERE a FAMILIEI/ Expert UNICEF si activist al drepturilor copilului, condamnat pentru PEDOFILIE/ Partea intunecata a organismelor de PROTECTIE A COPILULUI/ Elevii din Focsani au facut exercitii de NON-BINARITATE cu un TRANSSEXUAL!/ Picatura de OTRAVA din CONVENTIA DE LA ISTANBUL

TINERETUL PESEDIST SI PROIECTELE SALE “PROGRESISTE”: „GAY-OK” ȘI LEGALIZAREA DROGURILOR!/ Un copil de 10 ani travestit, IMAGINEA PARADEI GAY DIN NEW YORK!/ Avalansa de premii corecte politic la Oscar: “THE SHAPE OF WATER”, o poveste-plagiat ANTICRESTINA si pledoaria pentru PEDOFILIE din “CALL ME BY YOUR NAME”/ Filmul „Nu mă atinge-mă” – Ursul de Aur pentru o producție PORNOGRAFICĂ ORIPILANTĂ

Pe culmile progresului iluminist. FRANTA LEGALIZEAZA, PRACTIC, PEDOFILIA/ Un ghid pentru profesorii SCOLILOR ANGLICANE recomanda ca baietii sa fie lasati sa poarte rochii si pantofi cu tocuri

LOBBY-UL PEDOFIL TOT MAI AGRESIV: conferinta academica ce vrea sa normalizeze perversiunea si fetite de 4 ani pozand in lenjerie intima

In numele “tolerantei” si al combaterii “stereotipurilor”, CONCURS NATIONAL DE DANS LA BARA PENTRU… COPII! Cine vrea sa expuna fetitele asaltului PEDOFIL?!/ Scrisori de protest ale unor ASOCIATII DE PROTECTIE A FAMILIEI: “Cosmetizarea dansului la bară pentru fetițe sub denumirea de „sport” este de fapt un atac asupra inocenței copiilor”, “Asemenea activități promovează pervertirea copiilor și prostituția infantilă”. OPINIA PSIHOLOGILOR


Categorii

1. DIVERSE, Pedofilie, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva populatiei

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Există interesul ca România să fie un RAI AL PEDOFILILOR și al traficului de carne vie? ABUZATORII DE MINORI – TRATAȚI CU INDULGENȚĂ SUSPECTĂ DE LEGISLATORI, PROCURORI, INSTANȚE… Noi înlesniri ale pedepselor pentru PEDOFILI aduse de modificările Codului penal în trend cu tendința internațională de… NORMALIZARE a PEDOFILIEI

  1. Este mai mult decat un interes.
    Mai corect ar fi sa-i suspectam pe chiar fauritorii acestor legi de exact aceasta neputinta. De fapt, din ce in ce mai mult pot sa spun ca exact de aceea sunt acolo, in capul tarii, pentru ca au exact aceasta neputinta. Ei se aleg si se sprijina unii pe altii si se ridica, noi crestinii ne dam in cap unii altora. Ei isi respecta pacatul, noi ne dispretuim virtutile.

  2. Pingback: DROGURILE IN ROMÂNIA - FLAGELUL RETELELOR DE TRAFIC SI CONSUM PROTEJATE SI CONTROLATE LA NIVELURILE CELE MAI INALTE. Moartea lui Razvan Ciobanu a ridicat doar un colt de perdea referitor la un fenomen CRIMINAL ce se doreste ocultat. "ADEVARATA MARE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare