FLORIN ZAMFIRESCU, interviu la “Dincolo de stiri”: “DOMNULE CIOLOŞ, FACETI PARTE DIN CEI VANDUTI! Ne credeti tampiti pe toti!” “SUNTEM IN PRAGUL UNUI RAZBOI MONDIAL, s-ar putea sa ajungem la suferinte care ne vor face sa-i invidiem pe cei care au murit” (VIDEO)

4-01-2016 5 minute Sublinieri

“EUROPA ESTE IMPINSA IN RAZBOI CU RUSII, este atacata din toate partile, si din interior, si din exterior, acum si prin exodul islamistilor…”


FLORIN ZAMFIRESCU – interviu de Craciun despre UNIFORMIZAREA UE, ROMANIA VANDUTA, NATIONALIZAREA APEI, RAZBOI MONDIAL

– Domnule, vedeti ca tara se duce de rapa, tara este pierduta, este data multinationalelor! Noi nu mai avem drept in tara noastra sa facem…

– Mai ramane sa ni se nationalizeze apa. Dar e pe cale, pentru ca s-a vorbit despre apometre la put… Apa subterana, nu numai petrolul, dar si apa de ploaie, de la Dumnezeu, toata e a statului [european? – n.n.]. Si daca ni se nationalizeaza apa, poti sa ai cate campii vrei, ca n-ai cu ce sa le uzi. Si vei produce programat, cat trebuie, cat e voie… Si vom disparea. Eu trag un semnal foarte serios de alarma: intr-un an-doi se va discuta foarte serios despre nationalizarea apei! S-au dus la Pungesti, pentru gazele de sist, i-au distrus pe oamenii aia, i-au facut sa se lupte pentru pamantul lor, pentru batatura lor… Si asta de ce? Pentru ca am intrat in UE si, totodata, nu vrem sa fim “pastravarie”. Nu vrem sa fim asta! Vrem sa fim un mediu multicultural care, prin diversitate, este sublim.

– Nu vezi, draga mea, ca atacul cel mai mare este catre Dumnezeu? Cu ce deranjeaza pe cineva ca eu am o credinta care ma face mai bun si mai corect? Atacurile impotriva Bisericii… Nu este o diferenta intre Biserica si religie. Doua elemente sunt care ne-au adus pe noi, poporul român, pana azi: limba si credinta [Biserica]. Vor sa distruga si limba, care dispare singura daca suntem ocupati mereu de alte limbi si natii, care vin peste noi … Noi suntem socotiti sovini sau altceva anti-… [xenofobi], pentru ca ne suparam ca cineva vine peste noi… Suntem poporul care, de la origini, am stat pe locul lui. Nu ne-am dus niciodata peste nimeni si ne-am suparat intotdeauna cand cineva a venit peste noi, peste masura!  Pentru ca românul e primitor, e doritor de cunoastere, de prietenie, de relatie… [Pe un musafir] Il primesc, il cinstesc, il pun in capul mesei… si dupa aia se muta la mine… Si dupa ce se muta la mine, ma intreaba eu cat mai stai aici, ca de fapt ultimul meu copil e al lui. Si-mi creeaza reguli! El cand a venit la mine a venit ca i-a placut, a stat, dar dupa aia zice: stii, nu mai faci asta, nu mai faci asta, in casa asta! 

– Este programatul totul ca sa duca la distrugerea tarii. Si totul pleaca de la Constitutie. [prezinta initiativa civica “Constitutia cetatenilor a lui Constantin Cojocaru, Florin Colceag s.a.].

– [Isi exprima dezamagirea fata de premierul Ciolos, care s-a eschivat de la un raspuns privitor la renegocierea conditiilor impuse pentru a intra in UE]:

Noi, cand am intrat in UE, ni s-au pus niste conditii. Nu ni s-au comunicat la momentul respectiv, noi am fost fericiti, am tipat pe strada, dar dupa aia am inceput sa vedem urmarile: ca a trebuit sa distrugem industria in continuare… S-au introdus legi si institutii “straine de spiritul natiei”, cum spunea Eminescu. Legile trebuie sa se nasca din necesitatile noastre. Si incet-incet am inceput sa devenim eurosceptici. Or, eu nu vreau sa fiu eurosceptic… Eu sunt fericit ca sunt in UE, dar UE a inceput sa greseasca fundamental si cred ca am dreptul… In orice caz, nu suntem popoare de rangul doi! Nu trebuie sa fim in situatia de a trata in genunchi. Nu suntem marginea imperiului, care poate suporta gropile de gunoaie si deseurile radioactive, pentru ca acolo nu mai conteaza. Nu vrem sa fim in aceasta situatie!

– Domnule Ciolos, pana in 2019 [cand Romania va prelua presedintia Consiliului UE si cand, potrivit raspunsului D-lui Ciolos dat lui Florin Zamfirescu intr-o emisiune, am putea, ipotetic, sa ne impunem propria viziune], s-a vandut si ce a mai ramas [din tara aceasta]! Dumneavoastra ne puneti sa mai asteptam inca 4 ani, pana cand se fura tot! Pai era primul pas, primul gest care trebuie facut, cand un om devine premier in aceasta tara si vrea sa o apere, iar nu s-o distruga! Din clipa aceea eu nu mai cred in dvs., domnule Ciolos! Pentru ca mi-ati aratat clar… Veniti de acolo [de la Bruxelles] si nu stiti nimic? “Depinde la ce se refera Domnul Zamfirescu…”. Pai la ce sa ma refer, domnu` Ciolos? Nu meritati sa fiti premier cand habar n-aveti ce se intampla in tara asta cand deveniti premier! Adica vin eu, un cetatean de pe strada sa va spun toate astea si va mirati? Dar cred ca FACETI PARTE DIN CEI VANDUTI! 

– Imi apar tara mea, nu imi apar viata mea, nu am nimic de aparat! 

– N-are ce cauta un guvern tehnocrat, care nu-si asuma nicio raspundere.

– Ne credeti tampiti pe toti, domnule Ciolos!

– Totul poate fi cumparat, totul se vinde si se cumpara… Depinde de suma, de promisiune. Cum se schimba oamenii, de indata ce ajung in varf?

– Public o spun: cred fara margini in capacitatea si buna intentie a lui Raed Arafat! Acest domn care vine din afara tarii, scolit la noi si care s-a impus cu atata daruire si cu atata buna-credinta, incat oamenii, acum, ii cer sa faca minuni…  Aici e prostia noastra, cetateneasca! Sa strigi intruna Demisia, demisia! la prima eroare este ca si cand ai fi convins ca mai sunt alti 10 oameni de acelasi calibru, in spate, care asteapta sa vina. Or, noi stim cat de greu gasesti un conducator de institutie, cat de greu gasesti un director de teatru. E usor sa schimbi: hai pac, schimbam, scoatem, aruncam la gunoi, ii jignim, ii calcam in picioare! Nu exista instante, nu mai exista respect, totul a fost deliberat construit….

Cristina Topescu: – Dar de ce ne place, noua, românilor, sa aruncam cu pietre in oamenii care fac mult bine si sa le pandim greselile? Nu vi se pare ca facem cam des asta?

– O facem foarte des si fara argumente si asta e fisura pe care o folosesc cei care vor sa ne distruga!

– Tristetea cea mare e ca numai lovituri puternice, dureri mari ne mai aduna la un loc. N-am sa uit niciodata fraternitatea care a existat pe strazile Bucurestiului dupa cutremurul din martie 1977. Nenorocirea care s-a intamplat la Colectiv, de asemenea, a adunat lumea [doar in prima instanta, pentru foarte putin timp, in primele zile de doliu, n.n.], pentru ca, iata, ni se pot intampla si nenorociri. Dar as face o remarca, cu riscul de a soca: spaima de moarte dovedeste iarasi pretul necredintei in Dumnezeu. Suntem atat de indoctrinati ca totul e materie si ca Dumnezeu nu exista, incat ne inspaimantam de moarte mai mult decat orice.

In Biblie zice ca va veni o vreme cand cei care traiesc ii vor invidia pe cei care au murit. Suntem in pragul unui razboi mondial. S-ar putea sa ajungem, noi, cei care inca traim, la suferinte, fapt care ne va aduce in situatia de a-i invidia pe cei care au scapat!

– Se spun multe vorbe goale despre Dumnezeu cand cineva moare, dar, de fapt, putina lume mai crede asta.

– Nu exista plan fara Planificator. Iar eu, ca persoana, sunt cel mai complex plan de pe Terra. Nu exista masinarie care sa ma fi egalat? Si eu n-am planificator?

– Europa este atacata din toate partile si din interiorul ei. Europa este atacata, e impinsa in razboi cu rusii – vezi ce se intampla cu Turcia, e o zazanie generala cand nimeni nu-si doreste asta – este atacata si prin exodul sau afluxul asta de milioane de oamen izgoniti din alte parti, care nu se duc buluc peste granitele altor tari arabe foarte instarite... Exista o fisura mare in drepturile omului sustinute de europeni, care impune sa-l primim [pe refugiat] in toate conditiile pe care le vrea el. Si e deliberata! Europa este atacata si din interior, si din exterior.

[…]

Maestrul Florin Zamfirescu a fost invitatul Cristinei Ţopescu, în ediţia de săptămâna aceasta a emisiunii “Dincolo de Ştiri”. 

Maestrul a explicat că România s-a trezit, pe parcursul ultimilor ani, că s-a înhămat la ceva fals. 

“Noi nu ne-am imaginat, în 2007, când am intrat în UE, că nu intrăm într-un mediu multicultural, ci într-o păstrăvărie. Trebuie să fim toţi la fel, să ni se anuleze capacităţile, cultura, limbile. Noi părem acum Ghiţă Contra. Cum adică, am vrut în UE şi acum ne revoltăm? Noi credeam că intrăm într-un mediu în care diversitatea este puterea. Nu o să poată nimeni să impună poporului român ceva.”

Maestrul a opinat şi de ce principiul “egalitate, libertate, fraternitate” nu poate fi aplicat în realitate.

“Nu poţi să fii liber dacă impui egalitate. Egalitatea este criminală, este patul lui Procust. Nu suntem toţi la fel. Nici nu vrem să fim la fel. Am plecat greşit, de la “egalitate, libertate, fraternitate” este o minciună. Nu pot exista aceşti trei termeni în acelaşi timp. Fiecare este just independent, nu luat împreună. Începând din 45, milioane de oameni au fost decimaţi din raţiuni de egalitate şi libertate. Mie îmi e ruşine când trec prin faţa lui Maniu, Brătienii, acum scoatem şi punem la loc statui. Mă aştept să îl văd şi pe Ceauşescu la un moment dat tras în statuie.”

Florin Z

Legaturi:

***


Categorii

1. DIVERSE, Al treilea razboi mondial, Florin Zamfirescu, Razboiul impotriva Romaniei, Tradatori si lichele, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “FLORIN ZAMFIRESCU, interviu la “Dincolo de stiri”: “DOMNULE CIOLOŞ, FACETI PARTE DIN CEI VANDUTI! Ne credeti tampiti pe toti!” “SUNTEM IN PRAGUL UNUI RAZBOI MONDIAL, s-ar putea sa ajungem la suferinte care ne vor face sa-i invidiem pe cei care au murit” (VIDEO)

  1. Pingback: RAZBOIUL IMPOTRIVA SCOLII PUBLICE ROMANESTI. Ce este in spatele scandalului fabricat pe seama profesorului de matematica de la Liceul Tudor Vianu? ASALT CONCERTAT AL SCOLILOR PRIVATE si al al aparatului de propaganda al NOULUI SISTEM ANTINATIONAL pentru D
  2. Pingback: FLORIN ZAMFIRESCU despre PROGRAMUL DE DISTRUGERE A CREDINȚEI, LIMBII și A VALORILOR NAȚIONALE și tertipul de RIDICULIZARE prin etichetarea de adept al "TEORIEI CONSPIRAȚIEI" (video, text) - Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare