MEDIC SPANIOL “din prima linie” DA DE PAMANT CU DEZINFORMARILE autoritatilor si ale mass-media: “E mereu profitabil sa vorbesti despre un VACCIN dupa ce AI BAGAT SPAIMA in oameni. Poate ar fi mai bine sa se gaseasca un VACCIN IMPOTRIVA FRICII” (video, text)

24-08-2020 1 minut Sublinieri

Fragment din emisiunea “SUBIECTIV cu Răzvan Dumitrescu” – Ediția 20.08.2020

Medicii din lume încep să vorbească cu sinceritate despre dezinformarea legată de îmbolnăvirile de Covid și de marea diferență dintre a fi testat pozitiv și a fi bolnav

***

Cristian Niculescu

AL NAIBII DON BENITO!

Luis de Benito este medic de mai bine de 25 de ani și a lucrat cu pacienți cu Covid încă din primele momente ale numitei pandemii. Într-o intervenție la televiziunea publică spaniolă a cam șters pe jos cu moderatorii, presa și autoritățile care sunt complici la amplificarea gravității situației.

 • În spitalul unde lucrează – El Escorial din Madrid – n-a primit pacienți săptămâna trecută, abia în weekend au sosit 3 internați și cele 120 de paturi sunt goale. La spitalul 12 Octombrie, considerat ca aglomerat de presă, datele oficiale arată că sunt 75 de pacienți internați, la 1300 de paturi disponibile. După cum știe de la alți colegi din toată Spania, cifrele bolnavilor de Covid sunt mult inferioare față de ceea declară autoritățile.
 • A crescut numărul infectaților, dar este foarte mic procentul de pozitivi, raportat la numărul de testați. Testele PCR sunt greșite. Cei testați pozitiv nu au patologie Covid, comparativ cu bolnavii internați în primăvară, când spitalele chiar erau aglomerate (acum nu mai sunt).
 • Vaccinul antiCovid nu e necesar dar, dacă tot se realizează, să se verifice dacă e sigur și eficient. De ce e nevoie de atâtea vaccinuri după ce deja multă lume a trecut prin infecție? Poate ar fi mai bine să se găsească un vaccin împotriva fricii.
 • Statisticile sunt nesigure, după acestea ar fi trebuit ca minimum 50% din spanioli să aibă cancer gastric din cauza Helycobacter pilori. Dar evident că nu se confirmă statisticile.
 • Presa manipulează datele și face spectacol ca să bage spaima în populație, umflă cifrele ca să se declare iar carantină în septembrie.

Vă sună cunoscut ce spune medicul spaniol?

Diferența e că el o spune, iar ai noștri, nu (excepțiile confirmă regula).

***

Pompiliu Diplan – mesaj către medicii români

Pompiliu Diplan – mesaj către medicii români:MEDICI ROMÂNI, FIȚI EROII ADEVĂRULUI!Medicii spanioli apar fără frică la televiziunea publică și contrazic ideologia oficială a Covidului. Dacă ei văd un spital aproape gol, spun asta. Dacă pandemia li se pare o exagerare, spun asta. De ce medicii români interpretează aproape unanim Cântarea Pandemiei?Câteodată ai impresia că spaniolii și românii au făcut diferit Medicina. Sau poate că au concepții diferite despre onoarea profesiei.

Publicată de Starea de libertate pe Vineri, 21 august 2020

 

Legaturi:

Medic italian de terapie intensivă: VIRUSUL NU MAI E ÎN STARE SĂ PRODUCĂ O BOALĂ GRAVĂ/ Studiu Oxford: numărul decedaților de coronavirus, SUPRAEVALUAT. „Orice persoană care a fost testată pozitiv și care moare ulterior, INDIFERENT DE CAUZĂ, este inclusă în cifrele deceselor Covid”/ Comentarii și poziții care DEMONTEAZĂ PANICA indusă prin manipularea statisticilor. Cât de adevărat este că Bucureștiul e FOCAR COVID și că nu mai are paturi ATI disponibile?

De ce sunt GRAV MANIPULATOARE numerele prin care se realimenteaza PSIHOZA INTRARII IN CEL DE-AL DOILEA VAL al “catastrofei” sanitare si CE SE ASCUNDE IN SPATELE “CRESTERII ALARMANTE A IMBOLNAVIRILOR” DE CORONAVIRUS? Ce se testeaza si ce se raporteaza, de fapt? “Dincolo de elaboratul efort civil de prostit poporul si de tinut românii in sclavia situatiilor exceptionale…”. Si despre ASIMPTOMATICI, PRE-SIMPTOMATICI si alte categorii medicale in curs de inventare

MAREA MINCIUNĂ. O propagandă primitivă caută să mențină vie SPAIMA DE COVID-19/ Arafat citează trunchiat un studiu despre ASIMPTOMATICI, care ar fi responsabili pentru jumătate din INFECTĂRI/ Mircea Badea: „De fiecare dată când autoritățile au nevoie de niște argumente reale CREȘTE NUMĂRUL DE INFECTĂRI”

OMS NU VREA “RELAXAREA RESTRICȚIILOR prea devreme”, ci „NOUA NORMALITATE” până la vaccin/ Profesor de la OXFORD despre situația din Marea Britanie: RESTRICȚIILE SUNT NE-NECESARE ȘI DĂUNĂTOARE/ Critica modelelor matematice pe care se bazează „lockdown”-ul/ “Cum sunteți manipulați” – IONUȚ APAHIDEANU: ce sunt „ASIMPTOMATICII” și cum numărăm infectații?/ „HIDRA INTERESELOR” COVID

RAȚIUNE, NU ISTERIE. Dr. Vasile Astărăstoae despre “CALARETII APOCALIPSEI” epidemiologice si DEZVRAJIREA NUMERELOR GENERATOARE DE PSIHOZA si de reactii distructive. CU MASCA SAU FARA MASCA? “Utilizarea corectă a măștii în public corelat cu o igienă strictă sunt mult mai eficiente decât carantina sau izolarea personală”

DR. VASILE ASTARASTOAE in dialog cu MARIUS TUCA si ION CRISTOIU (video, text). “Nu exista o alta dictatura mai grava decat DICTATURA POLITICO-MEDICALA, pentru ca pe o spoiala de stiinta se justifica orice masura”. CE S-A GRESIT FLAGRANT IN STAREA DE URGENTA, CE MASURI INUTILE SAU ABSURDE SE IAU IN STAREA DE ALERTA?

POMPILIU DIPLAN face deconstruirea riguroasa si DEMISTIFICAREA PSIHOZEI/MASCARADEI COVID-19, pretextul perfect pentru CONTROLUL TOTALITAR AL POPULATIEI: “Ca si cum comunismul chinez le-a zis tuturor: Drepti! Toata lumea, drepti!” – CANTAREA PANDEMIEI si “OIFICAREA” POPULATIEI (video, text)

Părintele SAVATIE BAȘTOVOI: “În lumea cifrelor și a bazelor de date nu sîntem decît statistică. RUGAȚI-VĂ CUM NU V-AȚI RUGAT NICIODATĂ!” – Despre INTOXICĂRILE MEDIA și MANIPULAREA CIFRELOR din Republica Moldova, aidoma celor de la noi, dar și despre ORBIREA celor care “nu văd războiul cînd vine asupra lor, iar pe cei care le fură copiii și le ucid părinții îi numesc SALVATORI”


Categorii

1. DIVERSE, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “MEDIC SPANIOL “din prima linie” DA DE PAMANT CU DEZINFORMARILE autoritatilor si ale mass-media: “E mereu profitabil sa vorbesti despre un VACCIN dupa ce AI BAGAT SPAIMA in oameni. Poate ar fi mai bine sa se gaseasca un VACCIN IMPOTRIVA FRICII” (video, text)

 1. Deja mimica lui Don Benito e un raspuns graitor la intrebarile alarmiste ale jurnalistei! La final il cam incolteste unul pe Don Benito, sare latrind ca el a vazut bolnavi si morti… Nu avem si noi un Don Benito??
  Bravo si d-lui Pompiliu Diplan, chiar ma intrebam mai ieri ce-o fi patit, a abandonat oare lupta, scirbit de reactiile putine si anemice? Dar nu, e la datorie!
  Dumnezeu sa le insufle curajul marturisirii adevarului doctorilor din spitalele noastre.

 2. Pingback: SUPRAESTIMARE PRIN TESTARE? Epidemiologul Carl Heneghan de la Oxford critică actualul sistem de testare PCR. „Pozitiv” poate însemna și când încărcătura virală e prea mică pentru ca virusul să fie transmis/ NYT: majoritatea persoanelor care
 3. Pingback: „JOS LABELE DE PE COPII, TICĂLOȘILOR!"- Profesorul TUDOREL BUTOI despre EFECTELE PSIHOLOGICE ALE RESTRICȚIILOR PANDEMIEI, pericolele majore pentru copii și adolescenți în mediul virtual, PEDOFILIE, TRAFIC DE MINORI și PROZELITISM LGBT prin i
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare