Noile valori americane. COFETARI CRESTINI AMENDATI CU 135 000 DOLARI (!) PENTRU CA AU REFUZAT SA FACA TORT PENTRU “NUNTA” UNUI CUPLU DE LESBIENE

10-07-2015 1 minut Sublinieri

O campanie de obtinere de fonduri a fost declansata pentru ajutorarea unei familii de cofetari, Aaron si Melissa Klein, ce au fost amendati cu 135 000 dolari pentru ca au refuzat sa faca un tort pentru o casatorie homosexuala. Campania a fost un succes, strangand 210 000 dolari.

Dupa ce a fost sanctionat, Aaron Klein isi luase si o slujba de gunoier. Insa, dupa ce cazul lor a devenit cunoscut, contributiile au inceput sa curga.

Judecatorul civil Alan McCullogh din Oregon a decis ca familia Klein sa plateasca o amenda de 135 000 dolari – 75 000 pentru una din “mirese”, 60 000 pentru partenera sa. 

Nivelul amenzii a fost stabilit in urma plangerilor cuplului de lesbiene, care a pretins ca a suferit o serie de daune fizice, emotionale si mentale in urma refuzului familiei Klein. Lista de daune cuprinde simptome precum “somn exagerat”, “luare in greutate”, “neliniste” si “stare de rau acasa dupa serviciu”. 

Initial, campania de strangere de fonduri a inceput in aprilie 2015 pe GoFundMe. Dupa ce a reusit sa adune mai bine de 100 000 dolari, siteul a decis inlaturarea campaniei, pretinzand ca noile sale reguli nu se aplica si “campaniilor in apararea celor acuzati de infractiuni ce tin de acte discriminatorii sau de ura”. 

Cu toate acestea, pagina de web pe care se duce campania pentru Klein sustine deschis valorile familiale si invoca violarea libertatii religioase a familiei. “Fiecare american ar trebui sa fie liber si sa munceasca potrivit credintei sale fara sa fie pedepsit de guvern pentru asta”, este mentionat pe website. 

traducere Cuvantul Ortodox


Categorii

1. DIVERSE, America, Homosexualitate, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Traduceri, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “Noile valori americane. COFETARI CRESTINI AMENDATI CU 135 000 DOLARI (!) PENTRU CA AU REFUZAT SA FACA TORT PENTRU “NUNTA” UNUI CUPLU DE LESBIENE

 1. Crestinii din America nu auu voie sa-si exprime concret convingerile religioase(refuzul de a face un tort pt homosexuali ), dar cei care fac casatorii homosexuale au voie sa-si expuna convingerile (amndarea cofetarilor cu 135 000 de dolari) si cica nu este persecutie.

 2. Iata o informatie foarte interesanta nu doar pentru crestini.
  http://webtv.un.org/watch/ahrc29l.25-vote-item3-45th-meeting-29th-regular-session-human-rights-council/4336313482001
  Nu am avut timp sa caut votul Romaniei, dar sper ca a fost unul in favoarea familei naturale.

 3. Acolo deja e o dictatura evidenta a ideologiei, a politicienilor, a patronilor, a ca la noi dealtfel, noi recunoscand semnele si comportamentul acestor reprezentanti care se manifesta intr-un fel inainte de 89 si in alt mod dupa, dar tot impuneri ideologice sunt. Peste ocean e deja mult mai rau.
  Nu am putut sa citesc articolul de indignare vazand o asa suma dictata de un judecator, a carui decizii nu se comenteaza, care e considerat ca apara dreptatea si de fapt e cel mai stricat si slugarnic ideolog, putand dispune de vietile si banii economisiti de oameni, impunand oamenilor, gandirea antiumana a noilor marxisti, care nu se sfiesc sa inceapa o noua “revolutie din octombrie”, de data aceasta in toata lumea.
  Ce inseamna acesti ighemoni imbracati in robe, decat instrumentul prin care o mana de nelegiuiti impun intregii populatii ideile bolnave care nu ni le inchipuiam ca vor veni, dar iata ca noi vedem cum si in ce mod se manifesta acest timp al ultimei persecutii.
  Neasteptata si binevenita a fost vestea strangerii acelor fonduri pe care ar trebui sa o retinem si noi, desi aici e o dezbinare (favorizata de politicieni si mass media) care nu promite ca va putea sa faca acelasi lucru.
  Ne bucuram de acest deznodamant al strangerii banilor insotit si de deceptia anuntului dat de site ca nu mai ajuta pe cei acuzati de “infractiuni ce tin de acte discriminatorii sau de ura”.
  ” Auziti fratilor” cum ar spune cineva, sa denumesti deja infractiune, ura, discriminare, cuvinte tari folosite fara discernamant incercand sa arate celorlalti ca “este foarte grav” daca faci ca ei. Foarte grav dupa mintea lor bolnava de prejudecati si de ura fata de cine nu e ca ei, la fel ca la noi in perioada socialista. La noi se numea “uneltire impotriva ordinii de stat”, daca vorbeai ca sunt cozi, sau nu-ti placea muzica de la radio, deci pareri, nu actiuni fizice, doar daca ziceai ceva.
  Toate acestea se mai intampla si din dezinteresul celor care stiu ca nu e bine si nu fac nimic. Lipsa de reactie a celor buni, lasa sa se manifeste raul in lume.

 4. Ciuma americană se răspândește repede, căci „Fratele mai mare” are prioritate în a-și impune punctul de vedere. Peste tot în lume, dar iată că nu chiar în peste tot, Federația Rusă neacceptând homosexualitatea, și mai sunt și alte țări, deci, în multe țări se promovează acest libertinaj care, după cum se vede din SUA, capătă rol de lege a statului care o promovează. Dacă e bine, dacă e rău acest lucru? Sigur că e rău, DAR aceste fenomene (evenimente) vor deschide condițiile unei aprige lupte, între drept- credincioși și sodomiști, lupte din care vor ieși mai luminoși apărătorii dreptei credințe.Nu ne dorim să ne fie impuse regulile sodomiei, dar dacă acestea apar, atunci nu ne rămâne decât „lupta”, pentru învingerea acestei noi ideologii. Din scrieri aflăm că acest păcat este mai grozav, în valoare absolută, decât omuciderea, deci și lupta împotriva promovării și impunerii lui are o greutate pe măsură. Și toate acestea provin de la îndobitocirea omului, de la lipsa lui de demnitate, cinste, iubire față de aproapele său, de la lipsa lui de smerenie – omul neacceptând că a fost creat de Dumnezeu, omul vrea să fie Dumnezeu, dar, după cum s-a văzut de-a lungul istoriei, niciodată n-a reușit. Toți suntem oameni, sau așa ar trebui să fim, dar cei care sunt atei, sau și mai rău, care s-au legat față de Lucifer, aceștia vor să-și impună legea, legea celor ne-oameni în fața oamenilor. Deoarece foarte mulți țin de „scaunele” din fruntea țării, de multe ori cu orice preț, ne-oamenii își găsesc ajutoare cam peste tot în interiorul, dar și în exteriorul țării lor. Oricare ar fi motivul, „cei ce seamănă, se adună”. Cine va lua atitudine va fi viu, cine nu, va fi la fel ca ne-oamenii. Iată cum se va separa neghina și pleava de grâu. Mai este ceva timp în care o parte din neghină și din pleavă să devină grâu(spre binele lor). Iată un alt tip de examen, poate chiar final(cine știe?) . Așa este scris, că această viață o pregătește pe cealaltă, și cum te va găsi moartea aici pe pământ, așa vei merge în vecii cei nesfârșiți. Deci nu ne rămâne decât să alegem : lupta sau pe acoliții lui Lucifer. Iată că suntem și stăpâni pe propriul destin asemenea lui Dumnezeu(cu această ocazie, vrem sau nu vrem, ne aducem aminte de Cel Care ne-a dat acest drept). Dacă ne vom păstra acest atribut, dăruit omului cu mare drag(dar care denotă cea mai mare responsabilitate), depinde doar de noi. Efortul de îndrumare a noastră a fost făcut de Însuși Hristos, și apoi de toți cei care L-au iubit și L-au înțeles(preoți, învățători, cuvioși și cuvioase, oameni drepți). Fiecare să se trezească din somnul cel de moarte în care se găsește, să deschidă bine ochii și să aleagă cum și unde își va petrece veșnicia. Amin !

 5. “Statele Unite, Ianuarie 2013 Unul dintre angajații Hacking Team s-a întâlnit cu doi angajați ai Ambasadei Românei în Statele Unite pentru a le prezenta softul spion DaVinci. Concret, programul poate scoate din dispozitivele smartphone liste de apeluri, mailuri, sms-uri, copia tastelor apăsate, istoricul navigării pe internet, dar și geolocalizarea dispozitivelor sau colectarea zgomotelor de fond sau a conversațiilor prin microfonul telefonului. Românii știau de program din octombrie 2012, însă, în ianuarie 2013 au asistat pentru prima dată la o demonstrație.

  „Am făcut un demo obișnuit și le-am arătat cum poți infecta și colecta date dintr-un calculator cu sistem de operare Windows și de pe un telefon Blackberry”, scria Marco Catino, unul dintre angajații HackingTeam.

  Din corespondențele ulterioare ale hackerilor nu reiese dacă românii au achiziționat programul DaVinci, însă, italienii s-au amuzat pe seama diplomaților noștri. Marco Catino spune că, dat fiind că nici unul dintre români nu era specialist în IT, a fost întrebat cum se pot proteja oamenii de sistemul DaVinci. Răspunsul lor a fost simplu: „nu folosiți tehnologie.”

  Amuzat de întrebare, unul dintre interlocutori, Serge Woon, senior security consultant la Hacking Team, a răspuns: „Ar trebui de asemenea să îți distrugi telefonul, mașina, frigiderul și mașina de spălat! Ah, și toasterul!”. Glumind, Alex Velasco, Key Account Manager la HackingTeam, a adăugat că ar vrea totuși să-și păstreze sistemul Play Station 3.”
  https://www.riseproject.ro/hackingteamleaks-intermediarii-softurilor-spion/

 6. A urmări pe cineva cu scopul de a folosi acest „film” împotriva lui este o greșeală(păcat). Noi suntem urmăriți de camerele de luat vederi instalate prin oraș sau peoriunde, păcatul nu esteal nostru deoarece nu se ține cont de acordul nostru. Când omul este de acord să fie urmărit, fie că semnează în acest sens,fie că nu semnează(el fiind totuși de acord), atunci omul comite un păcat, acela dea avea mai mulți Dumnezei, știut fiindcă nu avem decât un singur Dumnezeu. Dumnezeu a fost înaintea camerelor de luat vederi, Dumnezeu este Creatorul cel necreat, iar camerele de luat vederi sunt făcute de oameni, îngăduite de Dumnezeu să apară, dar folosite de unii oameni împotrivalui Dumnezeu, cum este cazul prezentat. Cei ce organizează urmărirea, cei ce sunt de acord cu ea, toți aceștia încearcă să-L substituie pe Dumnezeu, de aceea au și păcat. Deci cei filmați(urmăriți) fără acordul lor, aceștia nu au păcat legat de acest fenomen. La fel și în cazul documentelor cu cip,cu cod de bare sau cu bandă magnetică. Sistemul antihristic înaintează pe zi ce trece tot mai mult. Dacă tot se iau aceste măsuri „antifraudă” zic ei(Oculta), unde sunt hoții cei mari, mijlocii, mici ? Un coleg, odată,îmi spunea: Cum să prindă hoții, când noi(cei ce organizăm acest „joc luciferic”) suntem hoții, cum să ne prindem noi pe noi ? Vedeți cine și pentru ce promovează tot mai mult sistemul controlului total prin carduri, documente electronice, calculator. Hoților de „hoți” leeste frică. Cum frica nu vine de la Dumnezeu, vedeți cu cine avem de-a face? Lucifer știe că nu are sorți de izbândă, dar a reușit să inducă unor oameni ideea că pot să-L substituie pe Dumnezeu, greșeală(cel mai mare păcat făcut vreodată) pe care el a comis-o, și pentru care și-a pierdut locul în Cer dimpreună cu acoliții lui(cei ce s-au lepădat de Creatorul și Dumnezeul lor și i-au urmat lui Lucifer). Vedeți care sunt oamenii cei înșelați ai timpurilor noastre? Nu e deloc greu să-i deosebești. Aceștia sunt cei ce promovează noile documente electronice, plata cu cardul, dosarul medical electronic,homosexualitatea și toate cele asemănătoare sau care decurg din ea. Iar văzându-i pe aceștia, defapt îl vezi pe Lucifer. La fel putem gândi și despre cei care-L iubesc pe Dumnezeu. Adică văzându-i pe ei, de fapt vedem pe….Cel PreaÎnalt . Asta este !

 7. Pingback: Foarte important: CEDO acorda CUPLURILOR HOMOSEXUALE dreptul la PARTENERIATE CIVILE! Cum ne va afecta decizia?/ Protestatar crestin ATACAT la o PARADA GAY din SUA (Video)/ Americanii – divizati in privinta raportului dintre LIBERTATEA RELIGIOASA si
 8. Pingback: IPS IOSIF (video): "Nimeni nu mai suportă numele de creştin... Să îndrăznim să ne mărturisim credința, chiar dacă vom suferi!"/ "DEMONIZAREA" SOCIALĂ, ABOLIREA DREPTURILOR ȘI A LIBERTĂȚII DE CONȘTIINȚĂ A CREȘTINILOR di
 9. Pingback: Foarte important! Curtea Suprema a SUA decide in favoarea cofetarului crestin care a refuzat o comanda pentru o nunta gay
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare