CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE A SUA A DECIS OBLIGATIVITATEA CASATORIILOR HOMOSEXUALE. Eveniment de maxima gravitate ce va trimite unde de soc in intreaga lume si care va pune presiune si mai mare la periferii… UPDATE – ANALIZA ASUPRA CONSECINTELOR

26-06-2015 8 minute Sublinieri

REACTII DURE ALE CONSERVATORILOR AMERICANI SI ALE CRESTINILOR: 

UN PUCI JUDICIAR care deschide CUTIA PANDOREI”, “Trebuie să rezistăm și să respingem tirania judiciară!”

gayflag

UPDATE:

  • Active News:

Judecătorul șef al Curții Supreme de Justiție a SUA: Decizia de a legaliza căsătoriile gay deschide calea pentru POLIGAMIE

După cum se știe, Curtea Supremă a SUA a ales să legalizeze căsătoriile între persoanele de același sex pe întreg teritoriul țării, chiar dacă majoritatea statelor componente ale federației refuzaseră să recunoască această uniune civilă.

Votul a fost foarte strâns, 5-4 în favoarea deciziei pro-homosexuale.

În ceea ce-i privește pe cei patru judecători care au votat împotriva acestei modificări, aceștia au descris în termeni nemaiîntâlnit de duri hotărârea Curții.

Astfel, Judecătorul șef John G.Roberts, Judecătorul Antonin Scala și Judecătorul Clarence Thomas au scris că magistrații majoritari “nu au reușit să redacteze nici măcar o singură propoziție pentru a explica în ce fel se aplică al 14-lea amendament al Constituției în privința redefinirii căsătoriei”.

John G.Roberts(FOTO centru, jos), judecătorul șef al Curții Supreme, a mai afirmat că “dreptul pe care îl anunță decizia nu are nicio bază în Constituție sau în vreun precedent al Curții. Nu există nicio clauză de ‘tovărășie și înțelegere’ sau de ‘nobilitate și demnitate’ în Constituție”.

Mai mult, Curtea a ignorat chiar propriul precedent, cazul Baker vs Nelson, din 1972, care decreta că nu există niciun drept constituțional care să permită căsătoriile homosexuale.

Într-o luare separată de poziție, judecătorul Antonin Scala a denumit decizia “un puci judiciar”, căruia “îi lipsește și cea mai mică poleială de legalitate”.

Toți cei patru judecători au precizat că această decizie uzurpă rolul cetățenilor într-o guvernare democratică.

Șeful Curții Supreme, judecătorul Roberts, a făcut o remarcă foarte gravă. Acesta a afirmat că această decizie deschide Cutia Pandorei.
“Este fantastic de observat cum majoritatea argumentelor majorității ( judecătorilor -n.r.) se aplică perfect și pentru o eventuală cerere pentru legalizarea căsătoriilor între mai mult de două persoane (poligamia -n.r.), a scris Roberts.

Cel de-al patrulea judecător, Samuel Alito, a notat că acest precedent deschide calea apariției unor drepturi, prin simpla decizie a unei majorități judecătorești.

Cei cinci judecători care au votat în favoarea acestei modificări sunt: Elena Kagan, Ruth Bader Ginsburg, Sonia Sotomayor, Stephen Breyer și Anthony Kennedy. Unul din judecători, Elena Kagan, chiar a oficiat o astfel de căsătorie în septembrie 2014.

Ted Cruz, candidat la președinția SUA, REACȚIE dură după legalizarea căsătoriilor gay: Sunt cele mai NEGRE 24 de ore din ISTORIA țării

Senatorul de Texas, Ted Cruz, a reacționat violent după decizia Curții Supreme de Justiție din Statele Unite, care a legalizat căsătoriile între persoane de același sex la nivelul întregii țări.

“Acestea sunt printre cele mai negre 24 de ore din istoria națiunii noastre”, a spus Cruz în cadrul unei emisiuni de la Fox News.

Cruz, care este și candidat republican la președinția SUA, a continuat și a spus că decizia Curții nu are nicio legătură cu Constituția țării.

“Această decizie radicală își propune să pună la pământ legile în privința căsniciei din interiorul statelor. Nu are absolut nicio legătură cu Constituția Statelor Unite ale Americii. Au inventat-o ei”, a afirmat senatorul.

Acesta a conchis: “Este o decizie ilegală și prin adoptarea ei, au subminat legitimitatea fundamentală a Curții Supreme de Justiție a Statelor Unite”.

RĂZBOI fără precedent în SUA, după legalizarea căsătoriilor gay. Candidat la președinție: Este un act TIRANIC. Nu mă voi supune!

Decizia Curții Supreme de Justiție din SUA naște reacții dintre cele mai vehemente în Statele Unite. După senatorul Ted Cruz, un alt candidat la președinția Americii se revoltă.

Fostul guvernator al statului Arkansas, Mike Huckabee, a remis o declarație de presă în care a precizat că nu se va “supune unei curți imperiale” și deciziei sale de a face legal mariajul homosexual în toate cele 50 de state.

“Nu voi achiesa unei curți imperiale, așa cum nici părinții noștri fondatori nu s-au supus Monarhiei Britanice. Trebuie să rezistăm și să respingem tirania judiciară, nu să ne retragem”, a afirmat el, citat de USA Today.

Mai mult, acesta a spus că decizia este “irațională și neconstituțională”.

Această decizie irațională și neconstituțională de a respinge dorința cetățenilor din peste 30 de state se va dovedi una din cele mai dezastruoase din istoria curții. Singurul lucru mai rău decât această decizie greșită și falimentară ar fi ca președintele și Congresul să capituleze în fața acestui act neconstituțional, tiranic, a spus Huckabee.

Candidatul la președinția SUA a pus la îndoială autoritatea Curții Supreme de Justiție.

Această curte nu poate să abroge legile naturii și ale lui Dumnezeu asupra mariajului, așa cum nu poate să schimbe legea gravitației. Sub Constituția noastră, Curtea nu poate emite legi. Dacă va fi acceptată de Congres și de Președinte, această decizie va fi o lovitură serioasă libertății religioase, care este nucleul Primului Amendament”, a conchis el.

Guvernatorul statului Wisconsin, după decizia Curţii Supreme: Trebuie să schimbăm CONSTITUŢIA pentru a nu permite redefinirea căsătoriei şi pentru a ne apăra libertatea religioasă

Guvernatorul Statului Wisconsin, Scott Walker, candidat neaşteptat la alegerile prezidenţiale din 2016, a criticat decizia Curţii Supreme de vineri de a legaliza căsătoriile între persoane de acelaşi sex pe întreg teritoriul SUA. Mai mult, aceasta a solicitat un amendament constituţional pentru a întoarce această decizie:

“Cred că această decizie a Curții Supreme este o greșeală gravă. Cinci judecători nealeși au redefinit instituția căsătoriei, o instituție care, recunoaște autorul acestei decizii, “a fost cu noi timp de milenii”. În 2006, eu împreună cu milioane de americani am votat ca să amendam constituția statului nostru, pentru protejarea instituției căsătoriei tocmai de acest activism judiciar”, a declarat Guvernatorul Statului Wisconsin, Scott Walker, conform Businessinsider.com.

Walker afirmă că această decizie trebuie întoarsă printr-un amendament care să redea controlul în mâna statelor.

“Din cauza acestei decizii, singura alternativă a poporului american este să sprijine un amendament la Constituţia Americii pentru a reafirma puterea statelor de a continua să definească căsătoria“, a mai spus acesta.

De asemenea, Guvernatorul statului Wisconsin a solicitat apărarea libertăţii religioase pentru aceea ce nu sunt de acord cu căsătoriile gay.

“Fac apel la președinte și toti guvernatorii să mi se alăture în asigurarea milioanelor de americani pe care guvernul nu trebuie sa-i forțeze să participe la activități care le încalcă convingerile lor religioase profunde. Nimeni nu vrea să trăiască într-o țară în care guvernul constrânge pe oameni să acționeze în opoziție cu conștiința lor,  a mai spus Scott Walker.

“Vom continua să luptam pentru libertățile tuturor americanilor”,  a fost mesajul final al lui Scot Walker.

white-house--rainbow-scotus-gay-marriage_1

[…] Casa Albă și-a schimbat avatarul în culorile curcubeului

Curtea Supremă a legalizat astăzi căsătoriile homosexuale pe întreg  teritoriul Statelor Unite ale Americii, în toate cele 50 de state.

Într-o decizie de 5 la 4, judecătorul Anthony Kennedy a anunțat în numele majorității că o căsătorie este un drept constituțional de care toată lumea trebuie să beneficieze.

“Nici o uniune nu este mai profundă decât căsătoria…” a scris acesta, susținut de patru alți judecători mai liberali ai instanței.

Înaintea acestei hotărâri, cuplurile de homosexuali aveau acest drept în 37 de state, în afară de Washington DC.

Decizia a fost salutată și de președintele american Barack Obama, care a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj: ”Doar dragostea a câștigat”. Nu este clar cât de repede vor fi emise certificatele de căsătorie în statele în care căsătoriile gay au fost interzise anterior.

Unul dintre demonstranți, Iordania Monaghan, și-a sunat mama de pe telefonul mobil și i-a spus:

“Mamă, sunt la Curtea Supremă. De azi, fiul tău poate avea un soț”, a spus domnul Monaghan.

Pe rețelele de socializare, candidatul democrat la prezidențiale, Hillary Clinton, a postat pe twitter cuvântul “mândru”, iar Casa Albă și-a schimbat avatarul în culorile curcubeului.

Creștinii conservatori au criticat decizia.

Noi trebuie să rezistăm și să respingem tirania judecătorească, nu să ne retragem”, a declarat Mike Huckabee, fost guvernator al statului american Arkansas.

Mesaj către Occident: Nu avem cale de mijloc, ori cu voi, ori cu Hristos!

“Non possumus!- Nu putem!“Aşa au răspuns marii Papi ai Bisericii Catolice provocării modernismului. Şi acesta este singurul răspuns pe care îl pot da creştinii români în aceste momente.

Ne vindeţi de ani de zile povestea sperietoare cu faptul că dacă nu înghiţim tot ce este made in Occident ne mănâncă ruşii.

V-am crezut, pentru că ţara asta poartă încă rănile comunismului şi pentru că mulţi dintre noi, uităm că nebunia comunistă e de fapt un produs occidental, iar poporul rus i-a căzut victimă acestei utopii foarte occidentale, aşa cum i-am căzut şi noi.

Ne-aţi vândut ani de zile o poveste – cea a Uniunii Europene care ar fi garanţia prosperităţii, frăţiei între popoare, visul de aur al bătrânului continent.

V-am crezut deşi faptele au arătat că Uniunea Europeană este o încropeală ideologică, care a pus frână prosperităţii statelor membre – e drept, mai puţin nouă, sărăntocilor Europei pentru nişte ani, că a băgat o Europă întreagă în capcana politică a euro – această rublă a UERSS, că ne impune o grămadă de politici şi reglementări liberticide- un totalitarism pe invers.

Dar cum credeţi că vom putea să acceptăm, noi, creştinii, legiferarea acestei culturi a morţii […] ?

Cum să fim orbi şi aliaţi cu state care s-au lepădat de Hristos, au renunţat la propria lor moştenire creştină, la propriile lor tradiţii?

Doar de frica ruşilor?

Îmi pare rău, dar noi, creştinii, nu ne temem de cei care ucid trupurile, dar sufletelor nu le pot face nimic.

Ne temem însă de cei care ucid sufletele: iar civilizaţia asta occidentală este ucigaşă de suflete. Şi am obosit să o tot credităm ca fiind cea mai bună cu putinţă.

Aşa că nu putem nici măcar să mai mimăm că am crede în propaganda voastră. O denunţăm ca fiind antihristică, chiar dacă face exces de cuvântul „toleranţă”, nedemocratică, chiar dacă foloseşte cuvântul „democraţie”, imorală, chiar dacă foloseşte cuvântul „etică”.

Ştiu, ne veţi acuza de „putinism”, de „comunism”, chiar. Vă înţelegem. Astea sunt limitele discursului vostru propagandistic. Însă singura cauză pentru care spunem „non possumus” Occidentului este Evanghelia lui Hristos. Şi nu avem cale de mijloc: ori cu Hristos, ori cu voi.

obama-gay-flag_s640x427

Într-o decizie 5-4, care cu greu poate fi considerată o surpriză, Curtea Supremă a SUA a decis că legile statale care interzic „căsătoria” între persoane de același sex sunt neconstituționale. Ca atare, acestea sunt lovite de nulitate.

Începând de azi, „căsătoria” între persoane de același sex devine legală pe tot teritoriul SUA.

La fel ca și în cazul avortului, activismul judiciar s-a impus în dauna lui Dumnezeu, a legii și a naturii umane.

Din punctul nostru de vedere, Barack Obama își poate, liniștit, da demisia. Misiunea lui de distrugere a Americii a fost îndeplinită. Revoluția a învins.

Curtea Suprema a Statelor Unite a legalizat, vineri, casatoriile homosexuale in intreaga tara, anunta AFP.

Intr-o decizie istorica, cea mai inalta jurisdictie a tarii a stabilit ca Constitutia americana impune unui stat sa oficieze si sa recunoasca mariajul intre doua persoane de acelasi sex.

La numai doi ani dupa ce a decretat ca mariajul nu este rezervat doar cuplurilor heterosexuale, Curtea Suprema a decis ca cele 14 state americane care refuza in prezent sa uneasca doua persoane de acelasi sex trebuie nu doar sa le casatoreasca, ci si sa le recunoasca mariajul daca acesta a fost oficiat in alte state.

In numele egalitatii tuturor in fata legii, “cel de-al 14 Amendament impune unui stat sa oficieze un mariaj intre doua persoane de acelasi sex”, a scris judecatorul Anthony Kennedy, exprimandu-se in numele majoritatii de la Curtea Suprema.

“Dreptul la casatorie este fundamental”, a subliniat el.

Judecatorul conservator si-a adaugat votul sau la cele ale celor patru judecatori progresisti de la inalta Curte, pentru a permite gay-ilor si lesbienelor sa se casatoreasca peste tot in Statele Unite.

Presedintele Curtii Supreme, John Roberts, s-a opus, precum si ceilalti trei judecatori conservatori.

Presedintele american Barack Omaba a reactionat la acest anunt afirmand ca legalizarea casatoriilor homosexuale reprezinta o “etapa majora” spre egalitate.

Nota noastra

De ce trebuie sa constientizam ca decizia Curtii Supreme este de o importanta ultima?

1. Decizia face ca intreaga America (SUA) sa adopte casatoriile homosexuale. Lucrul presupune o interpretare a Constitutiei prin care accesul homosexualilor la casatorie e definit ca drept fundamental al omului. Atentie: este vorba despre casatoria homosexuala, nu despre parteneriate sau uniuni civile! Daca parteneriatele sunt cvasi-generalizate in lumea occidentala, casatoria a fost introdusa pentru prima oara in Olanda, in anii 2000, si, ne amintim, mai recent, in Marea Britanie si Irlanda (prin referendum).

2. SUA este imperiul mondial al momentului istoric in care traim. Faptul ca Imperiul defineste casatoria homosexuala ca fiind drept al omului va amplifica, accelera la modul cel mai grav presiunile pe care SUA le va folosi pentru a generaliza, la nivel global, aceasta ordine “culturala”. Adica vor exista presiuni asupra ONU pentru a-si integra noul drept al omului in propriile reglementari. UE se va simti, la randu-i, obligata sa urmeze SUA pe calea “progresului” in atingerea “egalitatii”. Fireste ca presiunea pe care SUA o va exercita asupra aliatilor sai periferici, mai ales cei europeni, va fi pe masura. Acest lucru ne priveste direct. Ambasada SUA era implicata deja in sustinerea activa si constanta a lobbyului homosexual din Romania. De-acum, sa ne asteptam ca Ambasada insasi sa ceara adoptarea legislatiilor pro-gay, intr-un mod similar in care cere lupta anticoruptie, de pilda: adica prin interventii directe, cereri explicite (nu doar sustineri ale ONG-urilor activiste). Cu atat mai mult cu cat SUA este angajata intr-un nou razboi rece-spre-cald cu Rusia, unde domina o ordine culturala conservatoare…

3. La nivel social, va creste in mod accelerat presiunea si persecutarea crestinilor. Asa cum am vazut si in documentarul despre persecutia crestinilor din Marea Britanie, in cazul in care “dreptul la casatorie” al homosexualilor va intra in conflict cu “libertatea religioasa si de constiinta”, va avea prioritate primul. In America, acest lucru poate insemna pedepsirea acelor crestini care vor refuza sa cautioneze sau sa participe la ceremonii gay: fie legal (amenda, sanctiune, suspendare, concediere), fie social (linsaj mediatic sau, de ce nu, linsaj fizic). O problema specifica poate fi pedepsirea acelor biserici care nu vor recunoaste “dreptul la casatorie” al homosexualilor prin suspendarea exceptarii de la plata impozitelor – avand in vedere ca multe parohii subzista doar pentru ca nu sunt fortate sa plateasca taxe, ar fi o modalitate indirecta si foarte eficienta de a le dizolva. De asemenea, crestinii vor fi supusi unei propagande foarte agresive de ordin religios. Se vor face eforturi nu pentru a elimina diferitele religii si confesiuni, ci de a le alinia curentului pro-gay prin schimbarea doctrinei si practicii de cult. 

Cine se asteapta ca dupa statuarea acestor noi “drepturi” lobby-ul homosexualist sa isi piarda ferocitatea, se insala amarnic. Noul obiectiv al lobbyului va fi “securizarea drepturilor” si a “egalitatii”, adica transmiterea undei de soc in intreg corpul social prin obligarea tuturor de a se conforma si prin introducerea noilor delicte de tip “delict de gandire”, dupa acest calapod:

Analogia Selma mandateaza o politica a pamantului parjolit ca reactie fata de orice fel de dizidenta fata de regimul drepturilor gay. Legea drepturilor noastre civile este un buldozer puternic menit sa distruga orice fel de vestigiu al culturii rasiste. Actiunea de distrugere a fost sprijinita de un puternic consens, extrem de punitiv. A fi numit rasist, astazi, inseamna o puternica anatema. Omoara cariera, distruge reputatia. Pe masura ce drepturile gay sunt incorporate in legislatia drepturilor civile si in consensul social anti-discriminare, se va urmari distrugerea institutiilor care “discrimineaza” si pedepsirea tuturor formelor de dizidenta. 

4. La nivel duhovnicesc, cel mai important, e vital sa constientizam ca a venit ceasul implinirii celor profetite de Sfintii Parinti, despre care ne-a avertizat foarte recent si unul dintre mari duhovnici cu viata sfanta, Parintele Efrem din Arizona

Cum le zice celor care se casatoresc in afara legii aici?

Interlocutor: Nu cumva va referiti la homosexuali?

Parintele Efrem: Da, acestia. Vechiul Testament spune: “Nu va ramane Duhul Meu peste oamenii acestia pentru ca sunt doar carne”. Asta se aplica astazi. Sodoma a ars ca lovita de o bomba nucleara. Hristos nu poate tolera astfel de pacate. Peste tot sunt venerate pacatele carnii. Nu exista pocainta. Cuvioasa Maria Egipteanca s-a pocait. Toti homosexualii vor fi distrusi. Doar cenusa… foc (nuclear)… cenusa. Razboiul va incepe din cauza pacatelor.

sodoma_gomora


Categorii

America, Articolele saptamanii, Homosexualitate, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Opinii, analize, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

81 Commentarii la “CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE A SUA A DECIS OBLIGATIVITATEA CASATORIILOR HOMOSEXUALE. Eveniment de maxima gravitate ce va trimite unde de soc in intreaga lume si care va pune presiune si mai mare la periferii… UPDATE – ANALIZA ASUPRA CONSECINTELOR

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 3 / 3 >>

  1. Pingback: ORTODOCSII DIN AMERICA VOR FI IN EXIL SI PERSECUTATI IN PROPRIA TARA. Rod Dreher despre implicatiile legalizarii CASATORIEI HOMOSEXUALE in SUA. “CONSERVATORII VOR FI VANATI DE ACTIVISTII LGBT” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare