IPS IOSIF (video): “Nimeni nu mai suportă numele de creştin… Să îndrăznim să ne mărturisim credința, chiar dacă vom suferi!”/ “DEMONIZAREA” SOCIALĂ, ABOLIREA DREPTURILOR ȘI A LIBERTĂȚII DE CONȘTIINȚĂ A CREȘTINILOR din Canada si o parte din SUA. Convingerile religioase sau conservatoare ale PĂRINȚILOR cu privire la sexualitate sau căsătorie – considerate PERICOL PENTRU CREȘTEREA COPIILOR!

11-01-2018 6 minute Sublinieri

IPS IOSIF, MITROPOLITUL ORTODOX ROMÂN AL EUROPEI OCCIDENTALE ȘI MERIDIONALE, la Botezul Domnului, Paris, 2018:

„Vedem că astăzi în Apus, şi nu numai, dar în general aici, în Apus, nu mai suportă nimeni numele de creştin. Foarte greu mai poți să spui că ești creștin: nu mai suportă nimeni! Dar să nu ne mirăm, să nu credem că este numai o lucrare omenească, este şi o lucrare diavolească. CEL-RĂU VREA SĂ ALUNGE [NUMELE LUI HRISTOS] DIN LUME, DINTRE NOI ȘI DIN INIMA NOASTRĂ… Pentru că este foarte simplu când ai strecurat îndoiala în inimile copiilor, foarte greu îi mai aduci la credință. Nu mai suportă numele de creștin, deși sigur, statul ne apără pe toți și ne îngăduie tuturor să ne trăim credința [oare? – n.n.], dar nu ne îngăduie cei de lângă noi, nu prea ne mai îngăduie. Dacă zicem că suntem creștini la lucru sau în școli, suntem aruncați afară.

Vă tot spun lucrurile acestea, pentru a îndrăzni să recunoaștem că suntem creștini. Oare o să suferim din cauza asta? Sigur o să suferim, dar o să ne ducem în alt loc. Dar să nu facem compromisuri…. Pentru că dacă facem acest compromis, înseamnă că dorința comunismului, această  orânduire fără Dumnezeu, a reușit. Pentru că și atunci puteai fi orice în inima ta, că nimeni nu te împiedica, dar în lume nu mai puteai să te manifești…

Vedeți că astăzi nu mai mergem la Sena, pentru a binecuvânta apa, din cauza evenimentelor care au avut loc în anii trecuți, a atentatelor, tocmai pentru a nu provoca pe unii și pe alții, ca să nu sufere oameni nevinovați. Dar n-ar trebui să fim atât de temători. N-ar trebui să ne fie teamă, ar trebui să mergem înainte cu obiceiurile noastre, pentru că tocmai asta se dorește, să nu ne ținem de tradiția noastră. Pentru că, dacă lăsăm tradiția, este clar că, încet-încet, vom uita să mai venim și la biserică, pentru că este greu să mai ajungem departe – cum sunt bisericile noastre departe de locurile în care trăim noi…. ”

(sursa video: Apostolia TV)

Basilica:

IPS Iosif despre societatea secularizată: Foarte greu poţi să mai spui astăzi că eşti creştin

În omilia rostită cu prilejul Botezului Domnului, Înaltpreasfinţitul Părinte Iosif a abordat mai multe subiecte actuale, precum secularizarea şi greutăţile prin care trec creştinii în prezent. „Foarte greu poţi să mai spui astăzi că eşti creştin”, a spus Înaltpreasfinţia Sa. Însă, îndemnul ierarhului pentru cei prezenţi a fost să nu facă compromisuri şi să îşi mărturisească credinţa în orice context.

„Vedem că în Apus, şi nu numai, nu mai suportă nimeni numele de creştin. Dar să nu ne mirăm, să nu credem că este numai o lucrare omenească, este şi o lucrare diavolească”, a afirmat ierarhul în Catedrala Mitropolitană din Paris.

Totodată, Înaltpreasfinţia Sa a tras un semnal de alarmă evidenţiind că atitudinea unora dintre creştini faţă de credinţa lor nu mai este aşa cum ar trebui. Făcând referire la Taina Botezului, el a amintit că în vechime când se boteza cineva, toată comunitatea ţinea post şi se pregătea împreună cu catehumenul. „Astăzi, a spus ierarhul, „dacă îi chemi pe părinţi la cateheză şi le spui să postească, să se spovedească să intre în taina aceasta a vieţii noi în care intră copilul care se botează întreabă: Ce este aceea?”

Secularizarea este unul din aspectele care au cauzat această schimbare. Mitropolitul Iosif a remarcat că mulţi dintre noi „nu mai ţinem seama de Dumnezeu în viaţa noastră de zi cu zi”, şi sunt sute de mii de creştini care nu mai ştiu ce înseamnă credinţa lor.

De asemenea, Ierarhul a vorbit despre sărbătoarea Botezului Domnului şi a afirmat că în râul Iordanului, Hristos ia asupra lui păcatul nostru. „El coboară în Iordan ca într-un mormânt din care iese dăruindu-ne viaţa, anticipând oarecum moartea şi învierea, iese dându-ne viaţă cu Duhul Sfânt şi cu glasul Tatălui, descoperindu-ne Taina Preasfintei Treimi: Tatăl, Fiul, şi Duhul Sfânt”, a spus IPS Iosif.

Această sărbătoare nu se numeşte numai Bobotează sau Botezul Domnului, ci se numeşte şi Teofanie sau arătarea lui Dumnezeu, Epifania Preasfintei Treimi pentru că se descoperă nouă Taina Preasfintei Treimi.

Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale şi Meridionale i-a îndemnat pe credincioşi să ia Agheasmă mare ca să le „tămăduiască Dumnezeu bolile sufleteşti şi trupeşti”, însă a explicat că este nevoie şi de credinţă, deoarece Tată Ceresc „nu va vindeca bolile fără efort din partea noastră, fără credinţa noastră”.

***

Cultura vietii/ Jonathon Van Maren:

Stânga pretinde acum că părinții creștini sunt periculoși. O amenințare pe care nu o putem ignora

Implicațiile „căsătoriei” unisex sunt mult mai mari decât credeau posibil chiar și cinicii, inițial

În ultimii 20 de ani, creștinii și-au dat seama, încet-încet, că, pentru cei care încă mai cred în sensul tradițional al căsătoriei, implicațiile „căsătoriei” unisex sunt mult mai mari decât credeau posibil chiar și cinicii, inițial. Politicienii, cadrele universitare și mass media au ajuns la concluzia colectivă că, dacă „mariajul” gay este un drept civil, oponenții lui nu sunt doar persoane aflate în dezacord, care mențin o tradiție veche de 2000 de ani, ci bigoți urâți care merită să fie marginalizați pentru opiniile lor. Astfel, sloganul „trăiește și lasă pe alții să trăiască” s-a transformat în „vei fi obligat să participi și să-ți oferi aprobarea”, cofetari, florari, proprietari de imobiliare și agenții de adopție trezindu-se ținte ale activiștilor gay, care afișează o cruzime șocantă în entuziasmul lor de a pune sub acuzare presupusele acte de crimă-gândire.

Niciunul dintre aceste aspecte nu este o veste nouă, dar impactul reinventării radicale a structurilor noastre sociale începe să afecteze comunitățile creștine în moduri tot mai virulente. De exemplu, școlile publice din toată Canada (și din multe locuri din SUA) încep să implementeze o educație sexuală care este în contradicție directă cu credințele majorității comunităților tradiționale și guvernele încep să ia la ochi școlile creștine și private, ca refugii indezirabile de gândire și educație disidentă. Și mai rău: Părinții și asistenții maternali creștini sunt „descalificați” în număr tot mai mare de la adopția sau creșterea de copii, din cauza opiniilor lor.

Am discutat în ultimii ani cu mulți potențiali părinți și asistenți maternali, care fie au fost respinși direct din cauza vederilor lor cu privire la sexualitate, fie s-au trezit că sunt respinși în mod brusc și abrupt când și-au făcut cunoscute părerile. Deseori, părinților creștini li se adresează întrebări directe pentru a afla dacă aceștia își mențin principiile creștine, cu insinuarea evidentă că răspunsurile care nu se potrivesc cu actuala ideologie progresistă îi vor face inadecvați pentru a acorda grijă copiilor.

Luând în considerare carența masivă de persoane dispuse să servească drept asistenți maternali în Canada, această mișcare este una șocantă și dură din partea celor care conduc acest proces: în esență, părinților creștini li se spune că opiniile lor îi fac atât de periculoși, încât este mai bine pentru copiii care sunt disperați să intre într-o familie iubitoare, decât să intre în contact cu opinii care erau aproape universale cu puține decenii în urmă.

Știri de acest gen încep să iasă la suprafață acum în presa populară, un cuplu din Edmonton, Alberta fiind cel mai recent exemplu. De la televiziunea de stat canadiană:

Un cuplu de creștini evanghelici acuză provincia Alberta de discriminare, susținând că cererea lor de înfiere a fost respinsă din cauza părerilor lor religioase cu privire la căsătoria homosexuală și homosexualitate. Cuplul căsătorit din Edmonton declară că și-a depus cererea anul trecut și a promovat un curs obligatoriu pentru părinții adoptivi potențiali.

Totuși, într-o reevaluare efectuată de către funcționarii de stat anul acesta, cuplul declară că a avut probleme atunci când a răspuns la întrebările despre sexualitate. Cuplul declară că acceptă faptul că mariajul unisex este o realitate juridică, dar nu îl susține și crede că homosexualitatea este un lucru greșit.

„Supervizorul cazului ne-a explicat că vederile noastre religioase cu privire la sexualitate sunt incompatibile cu procesul de adopție”, scrie într-o declarație pe proprie răspundere depusă în susținerea cererii de analiză judiciară a deciziei statului.

„Supervizorul cazului a spus că această atitudine este «poziția oficială a guvernului din Alberta».”

Cuplul a declarat că a fost, de asemenea, întrebat cum ar proceda cu un copil care își pune întrebări cu privire la propria sexualitate. Cei doi au declarat funcționarilor că copiii trebuie învățați că sexualitatea nu trebuie experimentată sau explorată decât odată ce persoana este adultă și s-a căsătorit. Cei doi, ale căror nume nu sunt menționate în documentele legale, au declarat că tratează pe toată lumea cu respect și că opiniile lor cu privire la sexualitate nu le-ar influența în niciun fel capacitatea de a oferi un cămin iubitor, sigur și fericit unui copil. Aceștia au declarat că nici prin gând nu le-a trecut că vor fi descalificați de la ajutarea copiilor nevoiași din cauza credințelor lor religioase.

Veți observa că miturile inițiale propagate de avocații reinventării căsătoriei se destramă. Guvernul nu adoptă o poziție neutră — la urma urmelor, nu numai evanghelicii susțin înțelegerea tradițională a căsătoriei. Sikhii, musulmanii, principala parte a mormonilor, catolicii și evreii ortodocși resping și ei reinventarea progresistă a căsătoriei. Desigur, până acum numai catolicii și evanghelicii au fost vizați, deci politicienii se simt perfect confortabil să atunce cu noroi în aceste comunități, numindu-le „bigoți” fără a simți că subminează prin aceasta semnalizarea virtuților goale de conținut ale multiculturalismului și imigrației. Acum există o „poziție guvernamentală” oficială, iar cei care nu sunt de acord cu aceasta devin rapid cetățeni de rang inferior.

După cum am menționat, am auzit multe versiuni ale acestui tip de întâmplare în ultimii ani și mă aștept ca numărul cazurilor să crească în anii următori. Este, însă, important ca creștinii să rețină de aici că sunt demonizați într-un mod foarte, foarte periculos. Respingerea de către guvern a familiilor creștine ca medii iubitoare pentru copii este o afirmație implicită: statul afirmă că creștinii nu sunt apți să crească copii — pentru faptul că sunt creștini. De aceea guvernele provinciale de pe teritoriul Canadei iau măsuri pentru a forța școlile creștine să schimbe o doctrină veche de mii de ani și tot de aceea, creștinii trebuie să fie vigilenți și la curent cu ceea ce se petrece și să se implice în procesul politic.

La urma urmelor, dacă părinții creștini sunt declarați inapți de a îngriji copiii care nu au unde altundeva merge, cât va mai dura până când guvernul decide că sunt inapți să crească orice copii? Dacă se decide că orice instituție educațională sau grup de homeschooling (educație la domiciliu) care nu aderă la „poziția guvernamentală” nu mai poate avea în grijă copii? Dacă se decide că părinții care susțin principii creștine fac rău propriilor copii din cauza acestor principii?

Ascultați cu atenție retorica folosită și analizați cu atenție justificarea utilizată de politicieni precum prim-ministra provinciei Alberta, Rachel Notley, pentru a face ilegal ca părinții să fie anunțați ce fac copiii lor la școală, în grija angajaților statului. Aceștia deja argumentează că părinții creștini sunt periculoși. Or aceasta, pentru părinții creștini și copiii lor, se poate transforma într-o amenințare existențială. Este timpul ca aceia care încă credem că părinții au dreptul să își educe copiii și să le transmită propriile valori să luăm atitudine și să fim atenți. Dacă nu o vom face, situația s-ar putea deteriora foarte rapid.

Traducere și adaptare după LifeSiteNews.com

IPS IOSIF, Mitropolitul român pentru Europa Occidentala: CRESTINII IN FATA OFENSIVEI TOTALITARE A IDEOLOGIEI HOMOSEXUALITATII

Cuvinte grave ale Părintelui Cezar Axinte la SFINȚII MARTIRI BRÂNCOVENI (2017) despre timpul critic pe care îl trăim: “NU NE PREDĂM! Sunt vremuri de vijelie și asta e doar “puiul”. O să vedem și lucruri mai mari decât acestea, trebuie să ne pregătim!”/ SFINȚII SACRIFICIULUI și ZEUL CONFORT

HRISTOS S-A NĂSCUT… PENTRU TINE! “Ţie, aşadar, căruia ţi-a murit ce ţi-a fost drag, ţie, celuia care te vezi păcătos, bicisnic, ţie, pe care viaţa te-a zdrobit şi pe care te paşte deznădejdea, iată că ȚI S-A NĂSCUT PRUNC!”/ Mesaje pastorale arhierești pline de sensibilitate si adâncime: SINGURĂTATEA LUI IISUS ȘI SINGURĂTATEA OMULUI (ÎPS Iosif și Nicolae, PS Macarie și Ignatie)

Predică importantă a PR. FLORIN STAN (Târgu Lăpuș) despre “LUPTA DE GEN”, RĂZBOIUL SECOLULUI XXI și modelul de sacrificiu al SFINȚILOR ÎNCHISORILOR. Îmbogățirea în Dumnezeu și renunțarea la ”averile” noastre pentru Hristos. TÂLCUIREA APOCALIPSEI despre PRIGOANA DIN URMĂ A CREȘTINILOR: “Să nu ne culcăm pe o ureche că va fi mai uşor, ci să fim pregătiți pentru o luptă şi mai grea şi pentru MĂRTURISIRE, poate chiar cu preţul vieţii”

OSTILITATEA SPUMEGÂND DE FURIE FAȚĂ DE CREȘTINISM. Cuvânt despre Sfântul Întâiul Mucenic și Arhidiacon ȘTEFAN rostit de Părintele Episcop MACARIE DRĂGOI (audio, foto)

RAZBOIUL CU INVIEREA. Secularismul radical, noua prigoana a crestinilor si REEDUCAREA CONSTIINTELOR. “În nici măcar o jumătate de generaţie, românii chiar Îi întorc spatele lui Hristos, se leapădă jenaţi de propria ţară”/ Pastorala PS Gurie la Inviere: “EUROPA, DESI CRESTINA IN ORIGINI, A AJUNS ANTI-CRESTINA IN REZULTAT!

Cuvantul PS SEBASTIAN, Episcopul Slatinei, despre RADICALIZAREA SECULARISTA SI CEA ISLAMICA IN EUROPA, multiculturalism si sincretism religios: “SE LOVESTE SISTEMATIC IN CRESTINISM”; “Se organizeaza demostratii nerusinate pentru pacatele impotriva firii”; “CORECTITITUDINEA POLITICA – o politete sinistra care relativizeaza adevarul”; “Daca nu vom intelege sa respectam valorile crestine, DE LUMEA NOASTRA SE VA ALEGE PRAFUL” (video)

RESPONSABILITATEA MARTURISIRII NE-RUSINATE A CREDINTEI in vremurile noastre de “CRISTOFOBIE SI ANTICRESTINISM”, in care noile ideologii cauta SA DINAMITEZE FAMILIA si VALORILE: “Nu mi-e rusine de Hristosul meu, nu mi-e rusine de Biserica mea, oricat ar fi ea de injosita astazi”. CUVINTE ARZATOARE ale Preasfintitilor IGNATIE MURESEANUL si DAMASCHIN DORNEANUL (video si text)

SFÂNTUL ÎNTÂI MUCENIC ȘTEFAN, arhidiaconul mărturisitor în Duhul Sfânt. PS DAMASCHIN DORNEANUL: Oare a trecut vremea mărturisirii? TOATĂ LUMEA SE TEME ACUM, NU MAI SUNTEM OAMENI LIBERI, CI OAMENI UȘOR DE CONTROLAT! “Nu dobândim CURAJUL atunci când ne negăm FRICILE, ci când le ÎNFRUNTĂM” (video, audio)

“CRESTINII NU AU LOC IN LUMEA ACEASTA”. Care este LOCUL pe care ni l-a pregatit Domnul prin INALTAREA Sa? Predica audio a Arhim. Damaschin de la Sihastria Putnei: “In SIRIA sunt PERSECUTII poate mai atroce decat persecutiile din primele secole ale crestinismului”

”IROD TRAIESTE PRINTRE NOI”. “Stapanitorii acestei lumi Il doresc pe Dumnezeu AFARA nu numai din scolile publice, ci si din mintea si din inima copiilor”, cauta sa distruga chiar Biserica. LUCIFER SI IROD – cele doua profiluri ale celor care CONDUC LUMEA DE ASTAZI. Predica Parintelui Dumitru Cobzaru (VIDEO)

TOLERANTA SI FRANCMASONERIA (3). Izgonirea sfantului nume al lui Hristos din viata publica

“SE INTORC COMUNISTII, DRAGII MEI! In numele libertatii si democratiei, SE PREGATESC CRIME morale, si chiar fizice!” – Avertismentul profetic al MITROPOLITULUI BARTOLOMEU in predici audio la pilda datornicului nemilostiv

VIITORUL INTR-O EUROPA CARE RESPINGE CRESTINISMUL. “Totul va fi la un moment dat posibil, inclusiv o nouă experiență totalitară”

CRESTINISMUL SUB ASALTUL TOTALITARISMULUI CORECTITUDINII POLITICE: “Ne indreptam spre o persecutie fara sange”, “Jurnalistii si formatorii de opinie sunt cei mai anticrestini”/ Comunicatul Arhiepiscopului Ieronim al Greciei despre “cardul cetateanului” si declaratia IPS Ierotheos Vlachos despre sincretismul “ghiveci”(Stiri si recomandari religioase 4 februarie 2011)

Marturia unui profesor catolic de la Princeton: ZILELE CRESTINISMULUI CONFORTABIL AU TRECUT. Elitele culturale nu mai tolereaza CRESTINISMUL (video)

Revolutia homosexualista din SUA e abia la inceput. ACTIVISTII LGBT ISI STABILESC URMATOARELE TINTE: BISERICILE, FAMILIA, SCOALA SI COMUNITATILE CONSERVATOARE

ORTODOCSII DIN AMERICA VOR FI IN EXIL SI PERSECUTATI IN PROPRIA TARA. Rod Dreher despre implicatiile legalizarii CASATORIEI HOMOSEXUALE in SUA. “CONSERVATORII VOR FI VANATI DE ACTIVISTII LGBT”

CRESTINII DIN AMERICA SE APROPIE DE VREMEA INCERCARII. Cazul isteriei furibunde starnite impotriva legii libertatii religioase din Indiana. Judecatorii, Mass-media si Corporatiile instaureaza REGIMUL GAY TOTALITAR

Adunarea Episcopilor Ortodocsi din America reactioneaza fata de decizia CURTII SUPREME a SUA: “O DECIZIE IMORALA SI NEDREAPTA. FACEM APEL LA ORTODOCSI SA RAMANA NECLINTITI IN CREDINTA”/ Predica MITROPOLITULUI american IONA: “A FI CRESTIN IN ZILELE NOASTRE INSEAMNA A FI INCORECT POLITIC” (video si traducere)

Urmatoarea etapa, Europa? VICEPRESEDINTELE COMISIEI EUROPENE: TOATE STATELE UE AR TREBUI SA ACCEPTE CASATORIA HOMOSEXUALA/ Reprezentantii statului TEXAS – nesupunerea civica fata de decizia CURTII SUPREME?/ Lectiile Canadei sau STATUL GAYSTAPOVIST: redefinirea paternitatii, TRIBUNALELE IMPOTRIVA HOMOFOBIEI si REEDUCAREA pentru nealiniati

LA NOI SE POATE IMPUNE DICTATURA GAY? NU, PENTRU CA DEJA EXISTA: TVR, amendata de CNA pentru emisiunea dedicata cartii “FATA NEVAZUTA A HOMOSEXUALITATII”. Membru al CNA: “CUM ISI PERMIT ASA CEVA?”/ Marea Britanie: copiii care vor considera HOMOSEXUALITATEA drept GRESITA vor fi considerati AMENINTARE EXTREMIST-TERORISTA

CASATORIILE HOMOSEXUALE SI DREPTUL LA COPIII ALTORA/ Parlamentul European tocmai vrea sa CRIMINALIZEZE REFUZUL AVORTULUI/ “Legea egalitatii” din SPANIA ar putea institui o reala POLITIE A GANDIRII/ PIATA SEXULUI SI DEZUMANIZAREA FIINTEI UMANE

CRESTINII DIN AMERICA INCEARCA SA OPUNA REZISTENTA MAFIEI HOMOSEXUALISTE. Editorial in NEW YORK TIMES: bisericile crestine trebuie convinse sa elimine homosexualitatea de pe lista pacatelor/ Cazul-scoala al scandalului declansat de afirmatiile “homofobe” ale MIHAELEI RADULESCU/ Franta numeste un AMBASADOR HOMOSEXUAL la VATICAN

Noile valori americane. COFETARI CRESTINI AMENDATI CU 135 000 DOLARI (!) PENTRU CA AU REFUZAT SA FACA TORT PENTRU “NUNTA” UNUI CUPLU DE LESBIENE

Cui ii e frica de KIM DAVIS? Vizita functionarei din SUA care a facut inchisoare din cauza CASATORIILOR GAY a starnit panica activistilor anti-CPF. Interviu important cu Kim Davis si avocatul Harry Mihet: “CASATORIILE GAY SUNT INCOMPATIBILE CU LIBERTATEA DE CONSTIINTA” (Video)

REPREZENTARE SAU ALIENARE? Despre adevaratul ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA/ Demontarea tezei anti-CpF conform careia sustinatorii REFERENDUMULUI pentru definirea casatoriei normale ar fi IDIOTII UTILI ai lui Putin/ GANDIREA UNICA SI BLOCAREA CELEI MAI LARGI INITIATIVE CETATENESTI/ ”O marturie americana despre LIBERTATEA DE CONSTIINTA”. Conferinta cu KIM DAVIS la Sibiu (Video)

RAZBOIUL IMPOTRIVA FAMILIEI – UN PLAN GLOBAL(IST) IN BENEFICIUL PUTERNICILOR PLANETEI SI AL MARILOR CORPORATII/ Curtea Constitutionala cere lumina de la CJUE in chestiunea RECUNOASTERII CASATORIILOR GAY/ Canada, Ontario: CUM ABOLESTE STATUL FAMILIA, eliminand termenii de “MAMA” si “TATA”/ Generatia “fulgilor de zapada” – NOUL VAL DE LABILI ISTERIC-INTOLERANTI

CEDO confirma INEXISTENȚA unui „drept” la CĂSĂTORIE pentru persoanele de același sex!/ DICTATURA GAY persecuta crestinii in Europa: JUDECATORUL RICHARD PAGE din Marea Britanie EXCLUS DIN MAGISTRATURA, dupa ce fusese mai intai TRIMIS LA REEDUCARE pentru ca A REFUZAT sa incredinteze un copil unor “parinti” GAY/ Decizie la limita DEMENTEI a Curtii Supreme din CANADA in privinta ZOOFILIEI

RAZBOIUL SECULARISMULUI IMPOTRIVA FIINTEI UMANE/ Recomandarile ORWELLIENE ale Asociatiei Medicale Britanice: “PERSOANE INSARCINATE” in loc de “FEMEI INSARCINATE”, pentru a nu jigni…/ Tarile membre ONU au RESPINS agenda EDUCATIEI SEXUALE promovata de UE/ Curtea Suprema a SUA, dominata de conservatori/ EUTANASIA IN OLANDA: cauza a 5% din totalul mortilor in 2016

MINI-PROTEST AL MILITANTILOR LGBT PENTRU PARTENERIATE CIVILE. La eveniment au participat si copii…/ VISKI vrea ANULAREA libertatii de constiinta pentru impunerea PARTENERIATELOR (Video)/ Majoritatea covarsitoare a românilor NU VREA casatorii homosexuale/ OPONENTII CASATORIILOR GAY DIN AUSTRALIA – SUPUSI UNOR ACTE DE ABUZ/ Protest in Marea Britanie fata de EDUCATIA ANTI-CASATORIE NORMALA din scoli/ TRANSGENDERISMUL – PREDAT INCA DIN GRADINITA IN CALIFORNIA/ ”Progresism avansat”: abolirea casatoriei si anularea drepturilor parintesti

AL TREILEA SEX – LEGALIZAT SI IN GERMANIA/ Casatoria pentru homosexuali nu este obiectivul final. SCOPUL ESTE OPRESAREA CONSERVATORILOR/ Campanie GLOSSY pentru INCEST/ Politia TRANS sau obsedatii de control/ MAJORITATEA COVARSITOARE A ROMÂNILOR NU VREA CASATORII GAY. Studii sociologice recente/ DISNEY CHANNEL se GAYIFICA tot mai mult

PROIECTUL DE LEGE TOTALITAR AL PODEMOS care ar putea transforma SPANIA intr-un LAGAR GAY DE CONCENTRARE. Obligativitatea ideologiei LGBT, impusa in SCOLI, SPITALE, MASS-MEDIA, peste tot! Proiectul contine si regula INVERSARII SARCINII PROBATIUNII, anihiland statul de drept/ CENZURA dementa a FACEBOOK depaseste orice limite: pagina “REFERENDUM PENTRU ROMÂNIA” – avertizata pentru postarea privind LEGEA PODEMOS! (update)

BATALIA ESTE PENTRU COPIII NOSTRI!/ Bioetician american: “A avea multi copii este suspect din punct de vedere moral”!/ De ce vrea statul CONFISCAREA COPIIILOR si care este sensul legilor ANTI-FAMILIE si pentru EDUCATIE SEXUALA COMPREHENSIVA?

BUN VENIT IN “MINUNATA LUME NOUA” A LUI “1984”, unde copiii participa la parade Gay si unde… “dacă nu-i faci pe plac copilului tău, absolut oricând şi la orice vrea el, eşti un criminal iresponsabil, iar Statul Luminos este îndreptăţit să-ţi ia copiii”/ Exista RAPOARTE OFICIALE despre Barnevernet ca “INDUSTRIE A RAPIRII COPIILOR SI A DISTRUGERII FAMILIILOR”, iar Norvegia a fost condamnata in mod repetat la CEDO pentru ABUZURILE IMPOTRIVA PARINTILOR

Luiza Moldovan: ”Dragă Norvegie, te acuz de ABUZ ÎMPOTRIVA CREŞTINĂTĂŢII!”/ Detalii socante despre BARNEVERNET, MAFIA STATALA CARE RAPESTE COPIII IMIGRANTILOR PENTRU MOTIVE HALUCINANTE

“Pur şi simplu îţi iau sufletul din tine şi pleacă cu el…”. CAZUL BODNARIU E DEPARTE DE A FI SINGURUL! O avalansa de nenorociri similare ies la lumina acum. BARNEVERNET A CONFISCAT CEI DOI COPII AI FAMILIEI NAN, maramureseni ortodocsi, cu aceleasi METODE ABUZIVE si INTIMIDANTE!/ Va deveni experimentul norvegian de anulare a autoritatii parintesti NORMA EUROPEANA??

MASINARIA BARNEVERNET SI CAZUL NAN. ”Rugați-vă pentru familia Nan, e multă durere, e prea multă durere”/ MANIPULARI IN PROCESUL BODNARIU/ Unul din sefii Barnavernet: ACTIVISTA LESBIANA/ Profitabila INDUSTRIE A RAPITORILOR DE COPII/ “Norvegia nu e singura tara din lume unde statul fura copiii. MAREA BRITANIE FACE LA FEL!”

Update: RAPIREA COPIILOR IN NORVEGIA – POLITICA DE STAT pentru REEDUCARE SOCIALA prin distrugerea familiei normale SI AFACERE LA SCARA INDUSTRIALA CU VIETILE COPIILOR, condusa de un MAGNAT SUEDEZ, membru Bilderberg. Care sunt dedesubturile FASCISTOIDE care au generat modul de operare abominabil al temutei agentii Barnevernet? CRIMINALUL PSIHOPAT BREIVIK – PRODUSUL ACESTUI SISTEM ABUZIV? Ce rol joaca fundamentalismul laicist si aversiunea fata de religie? NOI IMAGINI SFASIETOARE ALE CONFISCARII COPIILOR. Proteste si campanii de sustinere a familiei Bodnariu (VIDEO)

Exclusiv: AMBASADA NORVEGIEI din Romania acuzata de MINCIUNA de un politician norvegian. JAN SIMONSEN, fost membru al Parlamentului Norvegian, CRITICA VEHEMENT “ABUZURILE ZILNICE” COMISE DE BARNEVERNET si dezvaluie MOTIVELE SOCANT DE ABSURDE ale rapirii institutionalizate a copiilor. ISTORIC SINISTRU AL ABUZURILOR statului norvegian asupra copiiilor: “Asemenea fapte îngrozitoare erau rare până şi în anii cei mai crânceni ai stalinismului”/ IDOLATRIA FATA DE OCCIDENT SI UMILITOAREA POSTURA A AUTORITATILOR ROMÂNE

FAMILIA BODNARIU a decis SA RAMANA IN ROMÂNIA dupa ce procuratura norvegiana i-a pus pe parinti SUB URMARIRE PENALA! “Caracatița uriașă nu rămâne niciodată datoare! Este numai un subterfugiu de a-i aresta pe soții Bodnariu și a le lua iarăși copiii”/ TOT MAI MULTI COPII CONFISCATI DE LA NASTERE IN NORVEGIA, prin actiuni de tip GESTAPO, pe motiv de… “lipsa de abilitati parentale”!


Categorii

Homosexualitate, IPS Iosif Pop, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Sarbatori, comemorari, sfinti, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “IPS IOSIF (video): “Nimeni nu mai suportă numele de creştin… Să îndrăznim să ne mărturisim credința, chiar dacă vom suferi!”/ “DEMONIZAREA” SOCIALĂ, ABOLIREA DREPTURILOR ȘI A LIBERTĂȚII DE CONȘTIINȚĂ A CREȘTINILOR din Canada si o parte din SUA. Convingerile religioase sau conservatoare ale PĂRINȚILOR cu privire la sexualitate sau căsătorie – considerate PERICOL PENTRU CREȘTEREA COPIILOR!

 1. Treptat-treptat, chiar daca cu greu si cu timiditate, incepem sa iesim din posesia duhului surd si mut…. surd si mut la agresiunea tot mai inversunata a demonilor de inceput de mileniu si de sfarsit de lume, care nu mai au rabdare, care se grabesc sa faca tot raul posibil, stiind ca mai au doar foarte putin timp. Ne trezim cu greu, dar incepem sa ne trezim si sa marturisim, intelegand ca nu se poate sa alegem calea compromisului si a tacerii, cand se pune in discutie insasi credinta noastra. Avem de ales intre suferinta si apostazie si trebuie spus asta mai raspicat si mai des… Iar Biserica trebuie sa isi asume conditia marturisitoare si prigonita, pe de o parte, dar sa si sprijine efectiv madularele ei incercate, pe de alta parte, sa caute solutii de a le veni in ajutor atunci cand patimesc pentru numele lui Hristos.

 2. “Avem de ales intre suferinta si apostazie si trebuie spus asta mai raspicat si mai des… Iar Biserica trebuie sa isi asume conditia marturisitoare si prigonita, pe de o parte, dar sa si sprijine efectiv madularele ei incercate, pe de alta parte, sa caute solutii de a le veni in ajutor atunci cand patimesc pentru numele lui Hristos.”
  Subscriu cu tarie!
  Si cred ca acest lucru trebuie sa vieze in toata vremea in inimile si in toate cele ale crestinilor… Sa nu trecem cu vederea acest lucru nicidecum, ca e tragic sa-l (ca-l) uitam…

 3. Un caz, consemnat acum 200 de ani, al unei femei care a scapat de posedare in perioadele cu luna plina, cand aparea ca fiind gravida, prin rugaciuni sa Fecioara Maria.

  A certain woman, named Leviva, from Wrokestan (a viIIage near Banbury), suffered continually for three years from a swelling of the womb so that her body became useless with the anxiety and pain.
  Eventually she became so heavily weighed down with humours that she was unable to work. Her womb was inflated to such an extent that her neighbours said she presented the appearance of someone pregnant. Her clothes scarcely fitted her. The swelling spread to the rest of her body, even her hands and feet, and was worse at full moon. She said that this malady came on through the bitter cold when she went to the toilet, so that sometimes she made canine barking noises. She was judged mad (vesania) by everyone and tied up. Because of this she was rejected by her husband. She went to the church of the blessed Virgin, and persisted in the most devoted prayer throughout the night. After much pain and trembling, with belching and yawning, she was freed from the noxious humours with which she had been impregnated, and her health returned.
  ‘Miracula S. Frideswidae’, Acta Sanctorum Bollandiana, VIII Oct. (Antwerp, 1853), 27: 574
  https://books.google.ro/books?id=foe7BAAAQBAJ&printsec=frontcover&hl=ro#v=onepage&q&f=false

 4. Democraţia noastră cea de toate zilele tinde să devină demonocraţie?
  Întâmplător (sau nu) zilele acestea am recitit demonologie. Este acea ramură a teologiei care se preocupă, cu precădere, de existenţa demonilor. Anumite pasaje m-au făcut să tresar, nu prin aparente grozăvii, ci prin asemănarea foarte mare cu viaţa contemporană, până la identitate uneori.
  Diavolul vine în chip de înger al luminii, pentru a amăgi (Sf. Ap. Pavel), iar un proverb popular spune că drumul spre iad este pavat cu intenţii bune. Vulpea se preface că doarme, iar el se preface a fi sfânt. Uneori, el chiar pare că încurajează virtuţile, dar doar pentru a ne înşela prin extremism. Dar oare cât de mult sunt folosite azi manipularea şi propaganda?
  Demonii suferă de citarea şi interpretarea greşită a Scripturilor. Episodul ispitirii lui Hristos este elocvent (Sf. Ioan Scărarul). Astăzi, însă, oare câţi nu rătăcesc, făcând la fel? Demonul este un împotrivitor al divinităţii dar nu pentru a o desfiinţa, ci pentru a-i lua locul, prin imitaţie, fie şi pe dos (Denis de Rougemont). Dar oare câţi dintre noi nu suferim de ispita asta? Demonii poartă mai mult un război cu mintea (sufletul) nostru, care este mai cumplit decât orice război văzut (Sf. Filotei Sinaitul). Dar oare războaiele dintre oameni, fie ele armate, economice sau informaţionale, nu pleacă exact din acest război al demonilor cu noi? Diavolul provoacă opt gânduri ale răutăţii: lăcomia pântecelui, desfrâul (nu e vorba numai de cel trupesc, ci de lipsa înfrânării), iubirea de bani, mânia (violenţa), deznădejdea, lenea (comoditatea), slava deşartă (dorinţa de a fi cunoscut, adulat, idolatrizat) şi mândria (Sf. Ioan Casian din Dobrogea). Dar, oare, unde nu le vedem pe acestea azi, că sunt aşa de răspândite…?! Diavolul nu poate provoca nici dragostea de Dumnezeu sau de aproapele, nici blândeţe, nici smerenie, nici bucurie, nici pace, nici liniştea gândurilor, nici odihna sufletului, nici dorul desăvârşirii (Sf. Simeon Metafrastul). Dar câţi nu suferim de lipsa acestora? Asta dacă ne mai pasă de ele, că se găsesc din ce în ce mai mulţi cărora nici nu le mai pasă…
  https://adevarul.ro/cultura/spiritualitate/demonocratie-raulspre-bine-1_519d2f6ac7b855ff5618ee8a/index.html

 5. Pingback: MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU: „Vreti sa rezistati in aceste vremuri grele care deja ne-au ajuns, in fata putinei credinte si a micimii sufletesti? DEVENITI MARTURISITORI!”. Apel la RUGACIUNE PENTRU CEI SLABI IN CREDINTA SI INFRICOSATI in perioada
 6. Pingback: MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU: „Vreti sa rezistati in aceste vremuri grele care deja ne-au ajuns, in fata slabei credinte si a imputinarii sufletesti? DEVENITI MARTURISITORI!”. Apel la RUGACIUNE PENTRU CEI SLABI IN CREDINTA SI INFRICOSATI in perio
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare