PROTESTE ÎN MONTREAL față de purtarea măștilor. O TREIME dintre canadieni NU vor să facă vaccin anti-Covid când va fi disponibil/ BILL GATES donează din nou pentru a face vaccinul disponibil tuturor/ ROMÂNIA solicită UE 10 milioane de doze de VACCIN. Tătaru pune COPIII, una din categoriile cele mai puțin afectate de Covid, PE LISTA PRIORITARĂ DE VACCINAȚI

10-08-2020 4 minute Sublinieri

Sursă captură: https://www.cbc.ca/news/canada/montreal/anti-mask-march-montreal-aug-8-1.5679598

Nota noastră:

„Următoarea bătălie”, titlul acestei opinii din Journal de Montreal, Canada, este despre necesitatea unei campanii de convingere a oamenilor de a se vaccina împotriva Covidului, în condițiile unei neîncrederi larg răspândite față de calitatea celor aflate acum în lucru, pe repede înainte. Punctul de vedere exprimat este departe de a fi corona-sceptic – autorul doar constată realitatea sociologică și pe cea a goanei marilor producători farmaceutici după aurul profitului în timp record – și în condiții de nerespectare a standardelor de siguranță a vaccinurilor (altfel nu poți produce în timp record un vaccin).

Între timp, în Canada, ca și în Germania acum câteva zile, mii de oameni au ieșit să protesteze împotriva măștilor, chiar pe străzile din Montreal (nemții nu au beneficiat de un tratament echitabil în mass-media lor, fiind asimilați, în ciuda evidentei diversități a participanților, cu neonaziștii). Pancartele agitate de protestatari arată că motivațiile lor sunt foarte diverse – nicidecum reductibile la categoria „negaționiștilor” sau „conspiraționiștilor.” „Sunt ilogice”, spune Nathalie Warren, o participantă, care a venit special în Montreal pentru eveniment. Așadar, mergem în restaurant”, spune ea. ”Mergem cu masca, pentru că, ce, Covid e acolo? Apoi ne așezăm și putem să ne scoatem măștile pentru că, ce a dispărut Covidul?” 

„Ne vrem libertatea înapoi. Vrem dreptul de a ne exprima consimțământul la un vaccin. Vrem dreptul de a decide. Este viața ta, corpul tău, depinde de noi”, mai spune Warren. Nu sunt OK cu ideea ca copiii să meargă la școală să poarte măști și să practice distanțarea socială”, spune Irène Sarmiento. „Nu are niciun sens. Nu copiii sunt de vină. Populația este abuzată.”

Proteste față de măsurile anti-Covid din Quebec au mai fost, recent. Oamenii contestă științificitatea deciziei de a impune măștile și fac demonstrație anti-distanțare socială îmbrățișându-se și sărutându-se.

Deocamdată, în Quebec, aceste demonstrații nu au fost reprimate, cum a fost cazul cu Melbourne, Australia. Și nici nu se face atâta caz de opiniile oamenilor, cum se face în România, unde simplul discurs critic față de măsurile autorități te expune unui vehement act de cancel culture așa cum o arată „cazul Cristi Puiu.”

Journal de Montreal:

Următoarea bătălie

Joseph Facal

S-a spus totul despre cretinii care refuză să poarte masca și care cred că acesta este un mare complot.

În timp ce ne scărpinăm în creștet pentru a le înțelege mentalitatea, oamenii de știință sunt într-o cursă contra cronometru pentru a găsi un vaccin.

Vom respira cu toții ușurați când ni se va spune că acest vaccin a fost găsit, testat și disponibil oriunde, nu-i așa?

Mai încet…

Hopa!

Un recent sondaj Angus Reid conținea date tulburătoare.

O treime dintre canadieni spun că, atunci când va fi disponibil un vaccin, nu se vor grăbi să se vaccineze. Doar jumătate din canadieni spun că se vor vaccina cât mai curând posibil. 60% dintre canadieni spun că se tem de efectele secundare ale vaccinului.

În Statele Unite, unul din cinci americani spun că nu vor accepta niciodată vaccinul. Niciodată…

În plus, atunci când vaccinul va fi disponibil, este puțin probabil să fie 100% eficace. Putem să ne vaccinăm împotriva gripei și totuși să facem boala.

E stabilit faptul că o rată de vaccinare de doar 50% din populație nu este suficientă pentru a opri răspândirea COVID-19.

Pentru a realiza acest lucru, o simulare computerizată menționată în The Globe and Mail estimează că vaccinul trebuie să fie eficient cel puțin în proporție de 80% și că 75% din populație trebuie să fie vaccinată.

Pe scurt, ștacheta este ridicată, foarte ridicată, teribil de ridicată, atunci când compari starea de spirit a multor oameni și țintele pe care ar trebui să le atingi pentru a învinge mizeria asta.

Evident, trebuie să introducem niște nuanțe atunci când examinăm cifrele menționate mai sus.

Este de înțeles ca oamenii să fie prudenți cu privire la vaccinare atunci când ea va fi posibilă. În mod normal, este nevoie de mulți, mulți ani pentru a dezvolta, testa și comercializa pe scară largă un vaccin eficient. Or, acum, cercetătorilor și companiilor farmaceutice li se cere să reușească acest lucru într-un timp record.

Cei care vor ajunge să-l obțină primii își vor umple buzunarele, cum ar spune Richard Martineau, cu „gonzilioane” de dolari.

Lăcomia de câștig și presiunile politice pentru a se mișca rapid, fac ca vaccinul să nu fi fost testat atât de mult timp cât era de obicei.

Prin urmare, se poate înțelege, până la un anumit punct, prudența exprimată de atâția oameni.

Nu îi confund cu acei „iluminați” care fac campanie împotriva vaccinurilor pretinzând că acestea provoacă anumite boli sau că este un vast complot al elitelor oculte pentru ca să ne controleze.

A convinge

Rămâne faptul că, dacă adăugați acești iluminați la acești sceptici, asta înseamnă mult, mult mai multă lume de convins.

Ca să redau cuvintele lui Robyn Urback din The Globe and Mail, găsirea vaccinului va reprezenta doar prima jumătate a bătăliei.

Cealaltă jumătate a bătăliei va fi aceea de a convinge oamenii să îl facă. Revizuiți cifrele menționate anterior. Dacă prea mulți oameni refuză, ce ne facem?

ZiaruldeIași:

Numai 30% dintre britanici s-ar vaccina în mod sigur împotriva noului coronvirus

Doar 30% dintre britanicii intervievaţi într-un sondaj de opinie s-ar vaccina în mod sigur împotriva noului coronavirus, autorii cercetării atribuind acest procent scăzut teoriilor conspiraţiei şi neîncrederii în guvern, transmite Business Insider.

Cercetătorii au mai afirmat că guvernul britanic şi companiile de media socială trebuie să combată dezinformarea pentru a un vaccin să fie aceptat pe scară largă. Un sondaj efectuat de Ipsos Mori şi universitatea Kings College London a arătat că 30% dintre persoanele din Marea Britanie au afirmat că sunt sigure că se vor vaccina pentru Covid-19, dacă va fi disponibil un vaccin.

O pondere de 23% au spus că foarte probabil se vor vaccina şi 20% că destul de probabil. Cu toate acestea, 16% dintre respondenţi au spus că fie este improbabil că se vor vaccina, fie în mod sigur nu. Dintre cei care au au afirmat că în mod sigur nu se vor vaccina, 36% au spus că ”se acordă o atenţie prea mare” vaccinului împotriva virusului care a provocat moartea a 47.000 de oameni în Marea Britanie, în timp ce 34% au afirmat că guvernul britanic încearcă să controleze populaţia obligându-i pe oameni să poarte măşti.

Potrivit realizatorilor cercetării, există o legătură clară între opoziţia faţă de un vaccin şi media socială, ca sursă de informare. O proporţie de 27% dintre respondenţi au spus că se informează de pe Whatsapp şi că este improbabil să contracteze virusul.

Profesorul Bobby Duffy, directorul institutului pentru politici al Kings College London, a avertizat că scepticismul faţă de vaccinuri este alimentat de teorii ale conspiraţiei şi de lipsa de încredere în politicieni i în ştiinţă. Premierul Boris Johnson a afirmat luna trecută că oamenii care se opun vaccinurilor sunt ”nebuni”.

Ministrul Sănătăţii, Matt Hancock, a cerut luna trecută membrilor Parlamentului să stea umăr la umăr împotriva celor care se opun vaccinurilor. Guvernul britanic a comandat milioane de doze de posibile vaccinuri. Astfel, guvernul a comandat 100 de milioane de doze ale unui vaccin dezvoltat de Universitatea Oxford, considerat că se află în fruntea cursei globale de producere a unui vaccin pentru noul coronavirus.

Hotnews:

Bill Gates donează 150 de milioane pentru obţinerea vaccin anti-COVID ieftin

Bill Gates donează încă 150 de milioane de dolari pentru vaccinul anti-COVID. Suma va face ca viitorul vaccin să coste doar 3 dolari. Fundaţia lui Gates a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru vaccinuri în 20 de ani, potrivit Mediafax. Bill Gates e hotărât să facă vaccinul anti-Covid accesibil tuturor şi pune la bătaie 150 de milioane de dolari pentru asta. Banii vor merge către Serum Institute, cel mai mare producător de vaccinuri, care va produce 100 de milioane de doze cu doar 3 dolari doza. Fireşte, din momentul în care se va găsi un vaccin eficient.

În plus, fundaţia lui Gates spune că va oferi transport gratuit pentru dozele care trebuie să ajungă în zonele sărace ale planetei.

Nu e prima data când miliardarul se implică în producţia vaccinurilor. În ultimii 20 de ani, fundaţia sa a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea diverselor vaccinuri, 350 de milioane fiind investiţi numai în vaccinul anti-Covid.

„Încercăm să ne asigurăm că vaccinul va fi disponibil nu numai în ţările bogate, dar şi în ţările în curs de dezvoltare şi va fi în beneficiul tuturor dacă obţinem asta”, a spus Bill Gates.

Agerpres:

Tătaru: Am făcut o solicitare de 10 milioane de doze de vaccin; am vrut să asigurăm măcar pentru jumătate din populaţie

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat sâmbătă, la Iaşi, că a făcut solicitat Uniunii Europeană zece milioane de doze de vaccin pentru COVID-19, în momentul în care va fi disponibil.

“Am făcut o solicitare de 10 milioane. Am vrut să asigurăm măcar pentru 50% din populaţie. Să vedem cât vom primi de la nivelul Uniunii Europene din această cantitate cerută”, a declarat ministrul Sănătăţii în cadrul unei conferinţe de presă.

El a precizat că în primul rând vor fi vaccinaţi cei care fac parte din categoriile cele mai expuse.

“Acei lucrători care sunt personal medical, cei cu vârste extreme (copii şi bătrâni – n.r), cei care au comorbidităţi trebuie să beneficieze de acest vaccin”, a spus Nelu Tătaru.

TIRANIE POLIȚIENEASCĂ în Meblourne, Australia, după instituirea CARANTINEI TOTALE (Video, Foto). Cu armata pe străzi și panouri orwelliene: „A rămâne separați ne ține împreună!”

The British Medical Journal: Organizația Mondială a Sănătății a ÎNCĂLCAT GRAV standardele etice prin vaccinările EXPERIMENTALE anti-malarie pe sute de mii de copii din Africa. Ascunderea unor EFECTE SECUNDARE GRAVE și consimțământul prezumat, printre practicile neetice/ „De ce isi doresc guvernantii sa ii faca pe români sa devina soareci de laborator pentru OMS?”

“Cioclul” FAUCI critică „relaxarea” și ne sperie cu un NOU VIRUS GRIPAL “PORCIN”. Unele state din SUA reiau RESTRICȚIILE/ BILL GATES amenință și el cu un NOU VAL ÎN OCTOMBRIE-NOIEMBRIE, dacă nu suntem cuminți și crede că VACCINUL ANTI-COVID ar putea fi gata la sfârșitul anului. Ținta: 70-80% din populație să fie vaccinată/ Medicul MONICA POP: „Vaccinul anti-COVID, dacă va exista, trebuie să fie CATEGORIC opţional”

BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou despre ce este adevărat și ce este fals despre filantropii cu agende globale

MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. “Filantropul” salvator BILL GATES și scenariile de ieșire provizorie din carantină – FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE ÎN LUME, PÂNĂ NE ÎNȚEAPĂ PE TOȚI CU VACCINUL LUI, PESTE 18 LUNI? Ce este adevărat și ce este fals din agenda multimiliardarului, privind MONITORIZAREA CELOR VACCINATI? Către un nou apartheid: IMUNIZAȚI cu certificat digital vs. CARANTINAȚI?


Categorii

1. DIVERSE, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Revolte populare, revolutii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “PROTESTE ÎN MONTREAL față de purtarea măștilor. O TREIME dintre canadieni NU vor să facă vaccin anti-Covid când va fi disponibil/ BILL GATES donează din nou pentru a face vaccinul disponibil tuturor/ ROMÂNIA solicită UE 10 milioane de doze de VACCIN. Tătaru pune COPIII, una din categoriile cele mai puțin afectate de Covid, PE LISTA PRIORITARĂ DE VACCINAȚI

 1. Mi se pare mic numărul canadienilor care refuză vaccinul, o treime, fata de măsurile disproporționate luate de autorități în pandemie. Mulți încă au încredere în sistem. În SUA numărul celor care refuza vaccinul este și mai mic. Doar 20% dintre americani, după atâtea proteste de strada. Sau vor vaccin în loc de “Stai în casa”. Oare în România câți vor vaccinul? Tătaru a comandat fără să întrebe pe nimeni.

 2. Când am citit că Bill Gates donează 150 de milioane pentru obţinerea unui vaccin anti-COVID IEFTIN m-a cuprins emoția și mi-am scos batista. Cum să nu te înduioșezi? Omul (?) vrea să-l facă accesibil tuturor! Când am citit că vrea să asigure și transportul gratuit al vaccinului către zonele sărace ale globului am izbucnit în lacrimi. Și nu mă mai pot opri! Ce om?! Ce om?!! Câtă noblețe!
  Noblesse oblige! Datorită lui vaccinul va costa ridicola sumă de 3 dolari doza!
  La solicitarea făcută de Tătaru de 10 milioane de vaccinuri, asta înseamnă pentru România, pe moment, doar 30 de milioane de dolari de la guvernul României, pentru un singur rapel, din banii contribuabililor români.
  Dacă vor vaccina doar jumătate din populația planetei, asta înseamnă cca 12 miliarde de dolari.
  Pentru cei care nu știu sau au uitat, Gates și alții ca el, care se cred dumnezeii planetei, luptă împotriva monstruoasei încălziri globale! Ei susțin că factorul principal pentru încalzirea globală este dioxidul de carbon, CO2, pe care noi oameni il expirăm, așa că s-au întrebat ce-ar fi de făcut.
  Să ne amintim că într-o prezentare din cadrul conferinței anuale în domeniul tehnologiei (TED), în 2010, Gates spunea îngrijorat: “Populația globului este acum de 6,8 miliarde de oameni și vom ajunge la 9 miliarde de oameni în curând. Dacă vom face o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale de reproducere, vom putea să scădem cifra asta cu 10-15%”.
  Treaba bună pe care o fac cu vaccinurile înseamnă, deci, folosirea acestora în scopul reducerii populației. Cum? Prin provocarea sterilității (unul din efectele secundare ale vaccinului anti-HPV, de exemplu), sau prin provocarea unor malformații la urmași, dacă se poate incompatibile cu supraviețuirea, sau prin inducerea bolilor împotriva cărora sunt vaccinurile, boli care pot duce chiar la moartea persoanelor imunovulnerabile și cine mai știe ce altceva! Cu alte cuvinte mutilare, multă suferință, boală și moarte. Dar, hei! Planeta trebuie salvată!
  Populația globului în martie 2020 a ajuns la 7,8 miliarde de oameni, cu 14,7% MAI MULT decât în 2010. Oare Gates și acoliții lui sunt mulțumiți? Nu cred. Nici „recolta” de morți a pseudo-pandemiei actuale nu cred că este satisfăcătoare pentru ei. Preconizau mult mai mulți. Dar stați, că vine vaccinul!

 3. Pingback: De ce prețul purtării măștii nu este atât de mic pe cât pare?
 4. Pingback: NEGAȚIONIȘTII, EXTREMA DREAPTĂ, CONSPIRAȚIONIȘTII. Proteste „anti-corona” în mai multe orașe europene, întâmpinate prin minimalizare sau demonizare de presa mainstream
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare