Regretatul Parinte Ilie Moldovan: SODOMIA UCIDE! Miscarea sodomista lucreaza conjugat cu “educatorii de sex” pentru a DISTRUGE FAMILIA!

3-07-2013 Sublinieri

prIlieMoldovan

„Am amintit, tinere, nu de puţine ori în convorbirile noastre, că păcatul desfrânării, sub toate manifestările lui, e o abatere gravă de la planurile Creatorului. Un amestec nepermis şi revoltător. Cine comite acest păcat, calcă legile firii şi acest lucru nu poate rămâne nepedepsit. Căci legea aceasta a fost dată pentru binele firii, iar cine o calcă se pedepseşte pe sine însuşi. Sub această perspectivă se cuvine să privim şi păcatul homosexualităţii, împotrivirea faţă de legile firii, de data aceasta fiind maximă.

Mi-e chiar ruşine să-ţi descriu nelegiuirea acestui păcat, bărbatul preferând bărbat, iar nu femeie. Prin orice alt păcat de desfrânare, diavolul lucrează prin om ca printr-un instrument al său. Prin homosexualitate, mai mult, acţionează ca printr-o slugă necredincioasă. Căci această nelegiuire neagă până si realitatea bărbatului şi a femeii, contestând astfel ordinea firească a lumii şi, în acelaşi timp, ordinea ei spirituală. Mai presus de orice, acest păcat neagă adevărata iubire dintre bărbat şi femeie, fenomenul divin care purifică natura umană şi o ridică prin actul căsătoriei până la înălţimea unei taine sfinte. Cu alte cuvinte, tăgăduieşte iubirea divină trăită într-o iubire umană. Iată cum diavolul încearcă să fure divinitatea lumii acesteia.

Homosexualul, omul desfrânat care şi-a trădat iubirea, este un individualist prin excelenţă, care nu urmăreşte decât satisfacerea unor plăceri impudice, ca şi a unui egoism exacerbat, păcatul împotriva firii devenind, pentru el, unicul sens al existenţei sale. Se poate considera un om liber, cum adesea se pretinde? Liber de sub legile Creatorului, dar rob înlănţuit al unei patimi care îl torturează profund, îl nelinişteşte şi îl asupreşte. Dacă ar fi sincer, ar recunoaşte loial că atâta vreme cât îşi caută fericirea pe aceste căi cu totul nepermise, fără să vrea soarbe cu nebunie amărăciunile infernului. De aceea, nu poate călca atât de grav o lege a firii, fără să i se atragă atenţia.

Sodomizarea, urmare a desfrâului generalizat din vremea noastră

Vorbind despre homosexualitate, ne referim la un păcat care, potrivit Sfintei Scripturi, cere o anumită pedeapsă, o sancţiune încă din viaţa aceasta. Şi încă una groaznică. Să zicem că statul nu vine să pedepsească acest viciu, dar natura este mai severă aici ca orice judecător pământean. Din cauza desfrâului a nimicit potopul viaţa pe pământ şi din cauza homosexualităţii, în special, a nimicit focul de pucioasă pe locuitorii Sodomei şi Gomorei (de unde şi denumirea păcatului de sodomie), iar în zilele noastre o pedeapsă mai groaznică decât a apei şi focului, este pierderea conştiinţei păcatului în noua lume ce se profilează în viitor şi pierderea sănătăţii trupeşti prin îmbolnăvire cu virusl HIV.

În ce priveşte prima pierdere, este de remarcat faptul că homosexualul de astăzi a alungat din conştientul forului său lăuntric ideea nefirescului vieţii sale, în întunericul inconştientului, unde stăpânesc monştri. De aici şi năzuinţa lui de a impune şi altora stilul său de a fi, crearea unor structuri sociale proprii, constituite sub forma unor asociaţii ce organizează manifestări, congrese, asociaţii de tip satanist sau rock, cu scopul de a perpetua răul în societatea umană. Nedumerit poate de acest trist spectacol ce ţi se deschide în faţa ochilor, ai avea iarăşi dreptul să te întrebi, cum a devnit posibilă apariţia acestui fenomen de masă în sânul civilizaţiei contemporane? Nu în alt fel, decât drept urmare a desfrâului generalizat în zilele noastre, păcat nespovedit şi nepocăit. Unde sunt în vremea noastră canoanele Sfinţilor Părinţi? Niciuna dintre pedepsele ce survin în urma săvârşirii păcatului, nu au evidenţa aceea pe care o are SIDA. De aceea, te-aş îndemna să reţii aceste cuvinte, pe care chiar aş voi să ţi le fixez cu litere de foc în cugetul tău: O răzbunare groaznică îl poate lovi pe acela care cu viaţa sa nelegiuită pângăreşte frumuseţea firii omeneşti! Sodomia poate să-ţi ruineze conştiinţa, să-ţi distrugă sănătatea şi să te ducă în mormânt din fragedă vârstă. Deci, atenţie!

Mişcarea sodomistă provocatoare de revoltă împotriva tradiţiei familiale creştine

Nu aş vrea să omit a-ţi spune nici aceea că în străinătate activitatea activiştilor homosexuali din Şcoală se conjugă cu a educatorilor de sex. Pe lângă intenţia acestor activişti de a iniţia pe elevi în practicile sodomiste, în cazul că reuşesc, au planul de a-i porni la ură împotriva părinţilor, de a-i face să vadă în ei nişte părinţi bigoţi, retrograzi, homofobi, precum şi nişte terorişti de dreapta, exploatând din plin criza în care se găsesc adolescenţii la vârsta lor.

Un elev câştigat de ei va contesta valorile şi chiar existenţa familiei sale. Rupându-se de propriul său cămin părintesc, chiar numai ca un homosexual în devenire, el nu va mai avea nici o identitate personală şi nici una etnică, nu va ţine de o tradiţie şi nu se va simţi solidar cu nicio cultură. Activiştii despre care vorbim mai ştiu şi cât de aproape sunt practicile onaniste de cele sodomiste, prin care nu se urmăresc decât satisfacţiile plăcerilor senzuale. Un alt punct din acelaşi program priveşte crearea în sufletul elevului a unei revolte împotriva tradiţiei familiale şi a ordinii creştine a vieţii, care condamnă, amândouă, starea păcătoasă în care ajunge să se complacă cel în cauză.

În vederea realizării acestui deziderat, una şi aceeaşi mişcare sodomistă caută să înregimenteze pe adolescent într-un curent de opinie care suţine că păcatul şi răul nu există ca atare şi că el nu rezidă decât în părerile oamenilor şi, prin urmare, oricând poate fi considerat o virtute sau chiar o stare de graţie a lumii. Iată ce vrea să însemne pentru sodomism un adolescent: un om cu o gândire desfrânată corupt şi pervers, bun consumator de plăceri, uşor de condus, instabil din punct de vedere emoţional şi intelectual, într-un cuvânt lipsit de idealul şi de moralitatea ce i-o conferă viaţa de familie.

Extras din cartea „Adolescenţa – preludiu la poemul iubiri curate, Pr. .Prof Ilie Moldovan, Ed. Renaşterea, Cluj-Napoca 2001.

moldovan_ilie_pr_prof-adolescenta_preludiu_la_poemul_iubirii_curate

***


Categorii

Ce este pacatul?, Crestinul in lume, Curvia, LGBT.../ Casatoriile homosexuale, Mari duhovnici, preoti si invatatori, Marturisirea Bisericii, Viata de familie

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “Regretatul Parinte Ilie Moldovan: SODOMIA UCIDE! Miscarea sodomista lucreaza conjugat cu “educatorii de sex” pentru a DISTRUGE FAMILIA!

  1. “Daca am fi trait dupa Sfintii Parinti,am fi dobandit cu totii sanatatea duhovniceasca,pe care ar fi invidiat-o toti eterodocsi si astfel si-ar fi lasat inselaciunile lor bolnavicioase,si s-ar fi mantuit…”-Cuviosul Paisie Aghioritul
    Acum nu ne ramane decat:http://www.youtube.com/watch?v=s1joLU1X8ZE

  2. Mare părinte şi teolog, părintele Ilie Moldovan! Profund, delicat, dar şi hotărât atunci când era necesar. Lângă el, ascultându-l, parcă stăteai lângă unul dintre părinţii pustiei de odinioară. Păcat, mare păcat, că noi nu-l mai ascultăm şi ne dăm fiii şi fiicele naţiunii la abator înainte ca să se nască.
    Bine ar fi, ca homosexualii să ia aminte la cuvintele părintelui Moldovan, căci sunt cuvintele vieţii.

  3. Multumim pentru acest material, de mare folos!

    Iar cartea a aparut in 2001, cand inca nici nu debutase “Marsul diversitatii animalice” in Romania…

  4. Pingback: Pr. Marcel Radut Seliste: UNIUNEA EUROPEANA INTERZICE BISERICII AFIRMAREA ADEVARULUI DESPRE HOMOSEXUALITATE! Analiza importanta pe marginea textului european APLAUDAT de PATRIARHIE. Indiferent de o noua constitutie anticrestina, PRIGOANA CRESTINILOR POATE
  5. Imi spunea cineva care a venit din Japonia acum jumatate de an, ca prostituatele de-acolo, multe dintre ele, au inceput sa refuze sodomia (in special); tot dedandu-se la astfel de practici, cand vrei sa revii la normal, NU MAI POTI si, NICI NU MAI VREI!

    De ce?! Pentru ca practicand des (cel putin 6 luni) asa -ceva, cand vrei sa fii/redevii normal, nu mai simti nicio placere, parandu-ti-se sec si ciudat…aidoma astora care-si schimba sexul,informati si constienti fiind, ca nu vor (mai)simtii NIMIC in timpul actului sexual, chiar daca dpdv anatomic sunt perfect prelucrati de medici, ca sa ”functioneze” ; cred ca scopul il au DEJA bine precizat in minte: sa se lasa prostituati, ademenind prin lucrari/prelucrari fizico-anatomice alti deviati, capiati…

    Numai un medic poate infirma sau confirma ceea ce mi s-a spus…

  6. Ziditor articolul parintelui. Dar ramane o intrebare. Ce si cum sa facem sa ii ajutam? Eu am la servici unul care ca si altii nu recunosc pacatul lor pentru ca nu cred in cuvantul Domnului, sint atei. Deci ca sa ajungi sa dezbati problema lor trebuie sa ii apropii de credinta. Ma simt complet incapabil mai ales ca ma lupt si cu pacatele si slabiciunile mele.
    Daca rugaciunea mea fara vlaga poate ajuta la ceva as da-o bucuros, dar sunt constient ca sunt rece si nepasator, nu am acel foc arzator care sa aduca harul sa topeasca invartosarea inimii lor. Eu nu ii mai acuz, ma acuz pe mine ca nu am iubire. Daca copilul meu ar ajunge asa, mi s-ar rupe inima, de ce nu ma doare si pentru altul? Din lipsa de iubire!
    Cat de multe as(am)putea schimba……

  7. Stiti cum sta ”treaba”?!

    Ei! Atat ne-am indepartat CA NEAM de traire, incat – crestinismul nostru este ca o haina pe care o schimbi des sau o arunci pe pat, pentru un tricou sau alta camasa;

    – este un cameleonism incuibat in fiinta noastra, luand culoarea (ca traire) mediului in care ne miscam, traim!

    – chiar noi, astia care stim multe si marunte…stim, la nivel cerebral, rational!

    – de fapt – rugaciunea noastra nu este auzita, pentru ca este amestecata si mai mult rece…abia trecand de peretii camerei in care este facuta;

    – nu mai avem FORTA si INTENSITATE in rugaciune, pentru ca ne-am pierdut radacinile ceresti, care se obtin cu greu (cum spunea monahia Macaria) datorita indiferentei, nesimtirii, ne-trairii la cote fierbinti a crestinismului, luandu-l ca o afacere de Duminica sau, putin mai in serios – in caz de boala sau nenorocire (deces, paguba materiala, interes de serviciu bun ori note bune la scoala).

    Noi – crestinii zilelor noastre – suntem aidoma unora care nu sunt contienti ca au un Tata (Tatal Nostru), o Mama (Maica Domnului), frati si surori(pornind de la Ingerul Pazitor pana la toti Sfintii din Cer) crezandu-i DOAR acolo sus…iar pentru asta – comportamentul crestinilor este golanesc, obraznic, vrednic de plans si de pedeapsa!

    P.S. Nu spunea BINE Averche TAusev si Serafim Rose ca ESTE, DEJA… PREA TARZIU?! Ei au sesizat foarte bine schimbarile, serpariile din Biserica inca de pe vremea lor! Noi – a trebuit/trebuie sa trecem de-a dreptul prin ele, cu ele! Nici nu le-am fi observat unii dintre noi, daca nu erau/sunt, atat de grosolane, prin evidenta si virulenta, este?!

  8. @Gabriel N

    Cu o floare nu se face primavara! ”e” multi d-astia, asa…crescuti ca lemnele (bune de ars): crestini dupa Botez, dar eretici si chiar atei – in simtire si-n gandire! Si-aici ma refer si la barbati, si la femei! Eu am incetat sa mai vorbesc fiindca n-ai cu cine si nu vor sa auda si sa vada ca apoi, sa de SCHIMBE!

    Se uita la tine ca la o alta ARATARE daca incepi sa le vorbesti in chestiuni de credinta si, daca ai reusit sa le argumentezi, lasandu-i fara replica obraznica (chiar blasfemiatoare), iti cauta in ochi ”cu lumanarea” spunandu-ti franc cat de crestin/a esti, din moment ce nu faci nu stiu ce sau, nu stiu cum…asa si pe dincolo!

    Ca sa te doboare, iti vede imediat paiul din ochi si te condamna (unii) cu citate din Scriptura, mirandu-se ca nu ai cazut jos, datorita barnei din proprii-ti ochi – care trebuia sa te dea jos, prin schimbarea centrului de greutate creat!

  9. “Cel caruia i se pare ca sta neclintit, sa ia seama sa nu cada!”

    Si, sa ne amintim din cand in cand si de Pilda vamesului si a fariseului (care credea “ca sta neclintit”…)si-si spunea: “Multumesc, Doamne, ca nu sunt ca omul acesta!”

    La urma urmei: “Beauty is in the eye of the beholder!”

    Cand o sa invatam sa ne vedem …barna? (“Dintre care, cel dintai sunt eu!”)

  10. Pingback: Pr. Vasile Mihoc catre tineri: E NEVOIE DE SERIOZITATE SI LUPTA CU “CEL VICLEAN”, HRISTOS NU E “NICE”. Lumea de azi ii fragilizeaza programatic pe tineri si proclama NORMALE si patimile impotriva firii (VIDEO) -
  11. Pingback: La inceputul noului an bisericesc, CUVINTE VII SI TARI DE LA UN SFANT IN VIATA, PARINTELE EFREM DIN ARIZONA (mai 2014) : Cum sunt Raiul si Iadul? Ce sa facem ca sa ne mantuim astazi Despre SODOMIE si RAZBOIUL NUCLEAR: “Razboiul va incepe din cauza p
  12. Pingback: IPS IUSTINIAN CHIRA despre CASATORIILE HOMOSEXUALE: O MONSTRUOZITATE, O NEBUNIE. “Va veni potopul peste noi, când Dumnezeu nu va putea răbda până în capăt fărădelegile noastre, va trimite peste noi biciul Său. Peste tot Globul” | Cuv
  13. Pingback: DE LA IERUSALIM LA IERIHON. Vrem să locuim în duplicitatea plăcerilor sau în pacea împlinitoare a rugăciunii? PR. EMIL JURCAN despre PERVERTIREA COPIILOR, DISTRUGEREA FRUMOSULUI ȘI A NORMALITĂȚII: “Faceţi ce vreţi, aveţi drepturile omulu
  14. Pingback: ATITUDINEA BISERICII FATA DE HOMOSEXUALITATE si PROPAGANDA PACATELOR IMPOTRIVA FIRII. Pr. Vasile Gordon: “Da, familiei după randuiala. Nu, familiei lgbt!” | Cuvântul Ortodox
  15. Pingback: PS Sebastian si IPS Teodosie: VOTATI "DA" la REFERENDUMUL din 6 și 7 octombrie!/ PS CALINIC BOTOSANEANUL: Sa fim noi, oare, generatia care sa aprinda focul sfarsitului prin LEGALIZAREA PACATELOR STRIGATOARE LA CER? - Cuvântul Ortodox
  16. Pingback: Sa spunem un DA limpede NORMALITATII, sa ne aparam valorile si familia, SA MARTURISIM CU DEMNITATE SI FERMITATE! “Prezenţa noastră la referendumul din 6-7 octombrie reprezintă o mărturisire de credinţă, iar neprezentarea noastră o lepădare d
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate