Pr. Dan Bădulescu despre RELIGIA COVIDISTĂ și “BINELE” FĂCUT PRIN VICLENIE ȘI TEROARE: “Să ne rugăm pentru ceilalți, care sunt în înșelare și în frică. Și să ne mai rugăm să nu cădem noi, să rezistăm presiunilor” (VIDEO, TEXT)

24-07-2021 Sublinieri

Pr. Dan Bădulescu: Drumul la iad e pavat cu intenții aparent bune

“[…] Iubiți credincioși, noi să ținem tare credința noastră, creștinismul. Dacă vreți, hai să-i spunem „religia”. Nu este foarte [potrivit] că se numește „religia creștină” [fiindcă nu suntem doar una dintre multele religii], dar așa s-a stabilit, că noi suntem o religie, religia creștină, și că la școală se face „religia”. Fie! Pentru că iată, vin unii și ne-au insinuat „religia covidistă. Noi creștinismul, alții „religia covidistă […]”. Și nici nu i-a zis: „Uite, de mâine aveți religia asta.”  Dar se comportă ca o religie. Și am citit la un american, nu-i știu numele, îmi scapă acum, dar vorbele lui foarte inspirate mi-au rămas întipărite [în minte}: „Este o religie și în loc de crucea baptismală ai masca pe care o ai ca un semn de recunoaștere.” Pentru că de aceea te obligă s-o pui, nu ca să te ferească de… Ce să te ferească? Este semnul că tu ești acolo. Iar „Sfânta Împărtășanie” este [pentru ei] vaccinul. Pentru că atâta insistă cu vaccinul ăsta de mult, că nu-i obligatoriu, dar te face în toate felurile, îți cântă, îți dansează, îți dă mititei, doar-doar l-oi face. Fac tot felul de șicane, tot felul de propagande, doar-doar!… În Grecia i-a spus ministrul mitropolitului: „Să spui la toată lumea să nu pună piciorul în biserică dacă nu-s vaccinați!”

De ce atâta insistență, frații mei?! Dacă este să ne facă bine ceva așa cum zic ei, că știți vorba aia, e un proverb din ăsta cultural, că „Drumul spre iad e pavat cu intenții bune”. Și am zis, dar cum să fie… la iad te duci cu intenții bune? Păi intențiile bune, alea nu sunt bune. Alea sunt fățarnice. Zice-se că sunt bune. Că dacă intențiile ar fi bune, nu s-ar duce la iad. Cel care face binele trebuie să facă cu mijloace bune și cinstite, nu cu vicleșug și teroare. Judecați dumneavoastră singuri ce se apasă asupra noastră. Nu asupra ortodocșilor, nu asupra românilor, asupra întregii omeniri aproape. S-a aplicat peste tot. S-a  aplicat vicleșugul și teroarea ca să ce? Ca să câștige unii bani? Da, și asta. Se îmbogățesc imens. Parcă n-aveau destul! Și nici n-or să ia dincolo cu ei. Și ca să facă o nouă ordine mondială.

Astea sunt planurile lor, noi nu le putem împiedica, să și le facă sănătoși și să dea Dumnezeu – vorbesc foarte serios – să ne rugăm să se trezească în ceasul al doisprezecelea fără un sfert (e ceasul al unsprezecelea), măcar, pentru că aceste intenții și lucrări ale lor îi duc spre fundul iadului. Ei nefiind conștienți, pe noi ne bagă în pământ eventual, dar ei se duc în iad. Și mai bine în pământ decât în iad. Or, dar asta-i treaba lor, înșelarea și îndrăcirea mai-marilor lumii ăsteia este vădită. Nu stă în puterile noastre decât să ne rugăm pentru ei. Nu-i putem opri, pentru că au luat-o spre prăpastie și așa o țin.

O mică „proorocie” o dau ei: „va veni valul nu-știu-care”. Aia nu e proorocie. Nu sunt văzători cu duhul, pentru că ei dau valurile astea. Ei știu că le dau. Ei dau și valul, dau și vaccinul. Astea deja nu mai sunt „teoriile conspirației”, nu mai sunt bazaconiile unui preot nebun care zice el așa, ci sunt documentate și au apărut și pe posturile naționale, ca să nu mai zicem că vorbim așa și să ne dea la „zădărnicirea combaterii…” și alte prostii ale lor, din moment ce sunt dovedite. Și la un moment dat s-ar putea ca ăștia să fie și trași la răspundere în fața unui tribunal internațional. S-au mai văzut cazuri. Cine știe?

Deci, ce vă spunem avem curajul de a vă spune că este adevărul și el poate fi și verificat și constatat. Așa că să ne ajute Dumnezeu, două lucruri: să ne lumineze mintea să discernem minciuna de adevăr și să ne dea curajul de a rezista presiunilor – care știți cum se fac: economic, social, anturajul care zice : „Hai, ca să-i salvezi pe ăia, jertfește-te și tu!…” și alte presiuni asupra noastră la care nu e întotdeauna ușor de rezistat. Și să ne rugăm pentru cei înșelați, dacă pe noi ne-a luminat Dumnezeu. Dacă ne-a luminat și ne-a dat și curaj, să ne rugăm pentru ceilalți, care sunt în înșelare și în frică. Și să ne mai rugăm să nu cădem noi. Pentru că… ai grijă, „dacă ți se pare că stai, să nu cazi!”. Și noi vorbim cu noi, cu toți, și cu ăștia, nu numai cu dumneavoastră, e de la vlădică până la opincă. Și la monahi, că și acolo ați văzut ce rătăciri se pot produce. Și nu e vorba numai de vaccin și de asta.

Bieții copii! Suntem aicea într-o circumstanță legată de copii. Îi așteaptă învățături d-alea… Să nu le vorbim (pomenim), că suntem în fața Sfântului Altar. Se fac presiuni pentru astfel de legi și mulți părinți se îngrijorează în ce intră copiii noștri [educația sexuală – n.n.]. Nu poți scăpa de asta, așa cum n-am scăpat noi, generația asta să învățăm marxismul și ateismul; de la grădiniță am fost atei până la facultate. Ne-au băgat pe gât ateismul marxist. Așa a fost atunci și uite că acum suntem în Biserică! Și copiii noștri vor fi îndoctrinați cu nenorocirile de-acum, dar și de acestea se poate scăpa cu ajutorul Sfintei Treimi cu Care toți ne mântuim, AMIN!

 

Legaturi:

PĂRINTELE DAN BĂDULESCU (video, text): “Avem nevoie de un „rapel” față de VIRUSUL DICTATURII. Să fim cu trezvie, fără panică, nici cu încrederea prostească în autorități!”. PANDEMIA DUHOVNICEASCĂ și “PĂCATUL” NE-VACCINĂRII

MAREA RESETARE, ÎNCOTRO? (video, text) – PR. DAN BĂDULESCU despre nevoia de REZISTENȚĂ LĂUNTRICĂ la valorile NOII ORDINI: “Tu să o ţii pe a ta! Adică pe vechea ordine, cum ar zice ei. ACESTE VALORI SĂ LE AI ÎNĂUNTRU şi, dacă nu se mai pot realiza în afară, atunci te retragi, dar NU RENUNȚI NICI MORT la ele!”

Parintele Tudor Ciocan despre “ZEUL COVID” si NOUA RELIGIE MINCINOASA care cauta castigarea sufletelor noastre, prin FRICA si SILNICIE (audio, text)

NEBUNIA PENTRU MAI-MARII LUMII vs. NEBUNIA INAINTEA LUI DUMNEZEU. “Izbavirea” de boala – intre LOCKDOWN, MASCA SI VACCIN. “Oare lupta aceasta este chiar anticovid sau mai există ceva în spatele acestei lupte? Să mărturisim credința noastră chiar cu prețul oprobriului public”

Părintele Tudor Ciocan – CUVÂNT DE ACTUALITATE despre ispitirea „tehnologiei izbăvitoare”, LIBERTATEA DE OPȚIUNE versus DICTATURA ANTIHRISTICĂ și FORȚAREA VACCINĂRII. Între NOUL TURN BABEL și NOUL POTOP iminent… (AUDIO, TEXT)

Părintele Tudor Ciocan – predici despre ȘANTAJUL LUMII din aceste zile cu ÎNFRICOȘĂRILE SUPRAVIEȚUIRII CU ORICE PREȚ și cu ÎNDULCIRILE CONFORTULUI și ale DESFRÂNĂRII induse: “Este O NEBUNIE ȘI O BATJOCURĂ introducerea EDUCAȚIEI SEXUALE de la fragedă pruncie până la clasele mari!” (AUDIO, TEXT)

Părintele Tudor Ciocan despre PREGĂTIREA LUI ANTIHRIST, războiul împotriva creștinilor, EDUCAȚIA SEXUALĂ și încercarea sistematică a societății globalizate de a ne „adăpa de la izvoarele demonice”: “COPIII NOȘTRI sunt în momentul acesta una din principalele ȚINTE ALE ACESTUI SISTEM DIABOLIC” (audio, text)

PĂRINTELE GH. HOLBEA în dialog cu Pr. Bogdan Florin VLAICU, Pr. Ciprian GRĂDINARU (Belgia), Arhim. Mihail STANCIU și alții despre SFINȚII ÎNCHISORILOR și ACTUALITATEA rezistenței lor împotriva totalitarismului comunist, dar și despre „CEZAR”, COVID și… războiul duhovnicesc purtat prin CANDELA RUGĂCIUNII (video)

ANCORA NĂDEJDII ȘI ÎNCREDERII ÎN HRISTOS vs. OBSESIA VIRUSULUI. “Scopul lor este de a ne fura sufletele”. Profesorul irlandez John Gabriel Corcoran despre SUBSTRATURILE PANDEMIEI COVID și NOILE FORME DE COMUNISM, ca ASALTURI ALE VRĂJMAȘULUI ÎMPOTRIVA CREȘTINISMULUI: “Dintre toate tiraniile, cea care în mod sincer se exercită pentru binele victimelor sale este cea mai opresivă” (C.S. LEWIS)


Categorii

Educatia sexuala, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Pandemia Covid-19, Portile Iadului, Preot Dan Badulescu, Vaccinarea obligatorie, VIDEO, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Pr. Dan Bădulescu despre RELIGIA COVIDISTĂ și “BINELE” FĂCUT PRIN VICLENIE ȘI TEROARE: “Să ne rugăm pentru ceilalți, care sunt în înșelare și în frică. Și să ne mai rugăm să nu cădem noi, să rezistăm presiunilor” (VIDEO, TEXT)

  1. Aceleasi intrebari mi le-am pus si eu, exact ca Pr. Badulescu, in plus de la inceput eu am numit aceasta inselatorie “viclenia ucigasa” care si-a croit elementele sale de recunoastere. Teroarea pe care a creat-o si continua s-o creeze imi aduce aminte de un episod din scrierile Pr. Seraphim Rose atunci cand trecea “ăla” si toti trebuiau sa stea intinsi si sa nu miste si, chiar daca ar fi vrut cineva sa ridice capul, era o putere stranie care-l impiedica sa miste capul… Chiar si din cei care nu sunt de acord cu “viclenia ucigasa”, multi au o imagine destul de “bucolica” despre ea si o reduc doar la intentia de castig a lui Big pharma, insa este mai mult si mai rau decat asta…

  2. Da, Constantin Oprisan a patimi mult, dar ESTE, la fel ca Valeriu Gafencu, Gheorghe Jimboiu, Gh. Nitescu si toti ceilalti mucenici si eroi ai Neamului !
    Pentru ale lor patimiri si rugaciuni, Doamne Iisuse Hristoase, miluieste Neamul lor !

  3. Pingback: Predica Părintelui BOGDAN FLORIN VLAICU despre PURTAREA CRUCII, LEPĂDAREA FRICII DE MOARTE și MĂRTURISIREA LUI HRISTOS în zilele noastre, ale ÎNCEPUTULUI NOILOR FORME DE PERSECUȚIE, prin discriminare și concediere pe motiv de nevaccinare: “S
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate