SA NU NE RUSINAM DE HRISTOS, SA NU FIM INDIFERENTI! Pr. Florin Stan si Pr. Calin Popovici – predici insufletitoare in sprijinul REFERENDUMULUI si pentru denuntarea ASALTULUI PERVERTITOR asupra FAMILIEI, CREDINTEI CRESTINE si a COPIILOR. Desfranarea – politica de stat. Homosexualitatea – folosita ca varf de lance in AGENDA IDEOLOGICA NEOMARXISTA DE CREARE A OMULUI NOU (audio+text)

28-09-2018 Sublinieri

“Dumnezeu are nevoie de noi ca sa raspandim aceasta invatatura pe care unii au uitat-o. Si unii dintre noi sunt dispusi sa-si puna la dispozitie “barca” – adica bunurile lor – altii sunt dispusi sa-si puna la dispozitie timpul lor. Sa nu credeti ca Dumnezeu ramane dator! Atunci cand noi Il ajutam pe El in a face un lucru bun, El ne rasplateste cu varf si indesat! Sa nu ne fie rusine sa aparam ceea ce este autentic! Lupta care se duce impotriva adevarului si a credintei este o lupta fara scrupule. Nu au morala, nu au limite, denigreaza fara masura, batjocoresc, ne umilesc. Ne fac oameni redusi, medievali, prosti si in toate felurile. Este o forma obisnuita de lupta murdara], in care denigrezi, ataci, ca sa descurajezi”.

Pr. Florin Stan: SA APARAM FAMILIA AUTENTICA! Politica desfranarii si LUPTA IMPOTRIVA CREDINTEI

Extrase din cuvintele la Duminica dupa Inaltarea Sfintei Cruci (16 sept. 2018) si Duminica a 18-a dupa Rusalii/ a pescuirii minunate (23 sept. 2018)

ale Pr. FLORIN STAN – Parohia Inaltarea Domnului, Targu-Lapus

“… Tot cuvantul Mantuitorului spune: “Cel care se va rusina de Mine si de cuvintele Mele in acest neam desfranat si pacatos, si Fiul Omului Se va rusina de el“. […] Si parca mai mult ca niciodata in toata istoria omenirii, in zilele noastre vedem ca pacatul si desfranarea se raspandesc intr-un mod in care nu a mai existat vreodata. Si in vechime se savarseau pacate, dar pacatele acestea nu erau politica de stat. Desfranarea n-a devenit politica de stat, asa cum este astazi placerea, spre exemplu, cand se doreste in multe din tarile occidentale sa fie valoarea noastra suprema, sa traim doar pentru a avea placeri trupesti si atat. Cei care conduc lumea aceasta isi doresc ca oamenii de astazi sa fie oameni fara identitate, fara istorie, fara gen, fara familie… Sa fie doar niste consumatori absoluti, dopati cu placere, care sa nu mai aiba nicio pretentie si nicio dorinta [mai inalta]. Asa cum sunt oamenii patimasi. Vedeti, de exemplu, ca pe un alcoolist, poti sa il cumperi cu o sticla de tuica. Si cati dintre ei nu au facut lucruri fara de minte – si-au vandut lucruri mari pentru alcool. De altfel, cei care sunt alcoolisti isi distrug familiile. Isi pierd familia, isi pierd copiii, isi pierd prietenii, isi pierd locul de munca pentru un pahar de bautura. Asa este omul dopat cu placere. Si asta este, de fapt, intentia contemporana a celor puternici ai lumii: sa fim dopati cu placere! Sa obtinem placeri pe toate caile, incat sa nu ne mai dorim nimic [cu adevarat important, nobil, superior]. Vedeti ca discrepanta dintre cei bogati si cei saraci este tot mai mare. Cei bogati sunt tot mai putini si tot mai bogati, iar cei saraci sunt tot mai multi si tot mai saraci. Dar cei bogati apeleaza la aceasta forma perversa de a-i linisti pe cei multi si saraci, care, la un moment dat, ar putea sa creeze probleme: si anume, promovand o cultura a placerii. Si vedeti ca homosexualitatea, care este acum promovata foarte intens, este doar varful de lance, pentru ca pe cei care o promoveaza nu-i intereseaza cu adevarat acest fel de oameni, dar se folosesc de ea, ca sa distruga doua lucruri: familia si credinta!
Pentru ca familia este prea puternica in multe tari, cum este si tara noastra, unde familia asigura educatia copiilor. In alte tari, cum e Norvegia, spre exemplu, Statul asigura educatia, iar daca un parinte nu-si educa copiii conform valorilor si legilor Statului, ii este luat copilul. La noi insa inca prevaleaza valorile parintilor si parintii au dreptul si obligatia sa-si educe copiii. Ceea ce este cumva o piedica pentru cei care doresc sa creeze omul nou.  Apoi, credinta. Multi se folosesc de homosexualitate pentru a distruge credinta. Pentru ca… credinta, vezi Doamne, discrimineaza. Credinta crestina nu respecta drepturile omului. Chiar acum cateva zile, o asociatie de la noi din tara a facut plangere penala Patriarhului Daniel si membrilor Sfantului Sinod pentru ca promoveaza Biblia – care apare cu binecuvantarea Sfantului Sinod – si in ea se gasesc foarte multe pasaje care ar denota xenofobie si rasism, ca e foarte multa violenta in Biblie, care e impotriva legilor noastre si a convingerilor contemporane si, ca atare, ar trebui interzisa. In Occident s-a mers mult mai departe. Tot cei care lupta impotriva credintei au spus ca in Biblie exista pasaje care condamna homosexualitatea si alte pacate grave si atunci Biblia trebuie interzisa sau cel putin cenzurata. De aceea, se cere ca Biblia sa fie cumva rescrisa sau sintetizata [simplificata], astfel incat sa avem in Biblie numai acele pasaje care nu deranjeaza pe nimeni. Or, ce este crestinismul fara Biblie? Nu mai este nimic. Un crestinism fara cuvantul lui Dumnezeu nu mai reprezinta nimic, e fara valoare.

De aceea, lupta este foarte mare si miza este foarte mare. Noi dorim sa consfintim in Constitutie faptul ca o familie este compusa dintr-un barbat si o femeie, ca sa ne pazim de alte rele. Intr-adevar, in Codul Familiei sunt scrise aceste lucruri, dar acesta se poate schimba foarte usor, peste noapte. Un grup de parlamentari, daca sunt majoritari, pot sa schimbe Codul Civil, dar Constitutia se schimba mult mai greu. Si multe tari din zona Europei de Est deja au facut acest lucru si suntem si noi datori sa facem acest lucru ca sa ne aparam si familia, si credinta, si copiii.

Probabil in vechime, a fi bun crestin insemna sa faci fapte marete legate de viata duhovniceasca, sa fii un mare ascet, un mare postitor, un mare rugator. Probabil ca astazi a-ti purta crucea – pentru ca despre asta este vorba in Evanghelia de astazi – inseamna A NU TE RUSINA DE HRISTOS, a nu te rusina de Evanghelia Lui, inseamna a-L marturisi pe Iisus Hristos si cuvintele Lui, pentru ca nici El sa nu Se rusineze de noi. Fiindca suntem intr-o situatie-limita – deja in tari occidentale precum Canada sunt cateva situatii-limita – si se declara pe fata: crestinismul nu mai are loc intr-o societate moderna, pentru ca nu ar respecta toti oamenii – asa cum inteleg Occidentalii respectul fata de oameni ca respect fata de pacatele lor. Si de aceea zic ca a ne purta crucea – indemnul pe care ni-l face Mantuitorul astazi [in Duminica dupa Inaltarea Sfintei Cruci] inseamna a marturisi si a crede cu tarie in Iisus Hristos. Si Sfantul Evanghelist Ioan ne indeamna sa nu ne rusinam de El. Iar Sfantul Apostol Petru, in Intaia sa Epistola, zice:

Nimeni dintre voi să nu sufere ca ucigaş, sau fur, sau făcător de rele, sau ca un râvnitor de lucruri străine. Iar de suferă ca creştin, să nu se ruşineze, ci să preamărească pe Dumnezeu, pentru numele acesta.

Adica, daca tot e sa suferim in lumea aceasta, macar sa stim ca suferim pentru o cauza buna, sa nu suferim pentru ca suntem ticalosi. Pentru ca nici ticalosii nu au viata buna, nici hotii, nici criminalii, si ei au suferintele lor, dar daca tot e sa suferim, macar sa suferim pentru o cauza nobila, pentru numele lui Iisus Hristos.

“Căci vremea este ca să înceapă judecata de la casa lui Dumnezeu; şi dacă începe întâi de la noi, care va fi sfârşitul celor care nu ascultă de Evanghelia lui Dumnezeu? Şi dacă dreptul abia se mântuieşte, ce va fi cu cel necredincios şi păcătos?”

Adica, zice, Dumnezeu ne judeca pe toti, dar judecata incepe de la noi, iar daca noi, care suntem casa lui Dumnezeu, ne simtim pacatosi, avem atatea pacate si ne gandim cu foarte multa teama la infricosatoarea Judecata, care este speranta celor care nu cred in Evanghelie?

Pentru aceea, şi cei ce suferă, după voia lui Dumnezeu, să-şi încredinţeze Lui, credinciosului Ziditor, sufletele lor, săvârşind fapte bune. AMIN!

***

[…] Vedeti si ca zilele acestea suntem chemati de catre Dumnezeu sa Il “ajutam”, sa-i invete pe semenii nostri si pe noi insine ce este o familie autentica. Pentru ca, din pacate, unii s-au indepartat atat de mult de credinta si de Dumnezeu, incat au uitat un lucru fundamental: ce este o familie. Si este foarte interesant ca oamenii prefera haine originale, de firma, mobilier original, masini orginale, mancarea cea mai buna. Si totusi cand vine vorba de familie, mai nou, unii dintre noi prefera ceea ce este contrafacut, ceea ce nu este autentic, ceea ce este fals. Si atunci Dumnezeu ne cheama sa aparam ceea ce El a creat, Dumnezeu ne cheama sa aparam ceea ce El a binecuvantat, Dumnezeu ne cheama sa aparam  ceea ce El a incununat, adica familia alcatuita dintr-un barbat si o femeie.

Dumnezeu are nevoie de noi ca sa raspandim aceasta invatatura pe care unii au uitat-o. Si unii dintre noi sunt dispusi sa-si puna la dispozitie “barca” – adica bunurile lor – altii sunt dispusi sa-si puna la dispozitie timpul lor. Sa nu credeti ca Dumnezeu ramane dator! Atunci cand noi Il ajutam pe El in a face un lucru bun, El ne rasplateste cu varf si indesat! Sa nu ne fie rusine sa aparam ceea ce este autentic! Lupta care se duce impotriva adevarului si a credintei este o lupta fara scrupule. Nu au morala, nu au limite, denigreaza fara masura, batjocoresc, ne umilesc. Ne fac oameni redusi, medievali, prosti si in toate felurile. Este o forma obisnuita de lupta murdara], in care denigrezi, ataci, ca sa descurajezi.

[Denigrati] au fost si Apostolii. Ganditi-va, si Sfintii Apostoli, cand au mers in lume, in lumea greco-romana, care nu era mai buna ca a noastra, si in ea erau tot felul de lucruri: abuzuri, crime, nedreptati de toate felurile, pacate de toate felurile, dintre cele mai mari. Si s-au dus ei cu mainile goale, ca niste oi in mijlocul lupilor si au schimbat o lume. Au patimit, e adevarat, au fost batjocoriti, au fost biciuiti. Numai Sfantul Apostol Pavel pomeneste de cate chinuri a suferit el pentru Evanghelia lui Iisus Hristos. dar zice: Nu ma rusinez de Evanghelie! Si daca trebuie sa sufar, le sufar pe toate! Nu imi este frica sa raspandesc Evanghelia! Nu imi este rusine cu ceea ce Dumnezeu invata si cu ceea ce Dumnezeu a creat.

Daca cuiva ii este rusine sau frica de Adevar, inseamna ca si lui Dumnezeu Ii va fi rusine cu El. Stiti, ati auzit duminica trecuta ca “Cel care se va rusina de Mine si de cuvintele Mele in acest neam desfranat si pacatos, si Fiul Omului Se va rusina de el. Deci sa nu ne rusinam! Sa avem putere, sa avem curaj si sa avem disponibilitate precum sfintii Apostoli! Si daca din belsug vom darui ceea ce suntem si vom darui ceea ce avem, vom culege multa roada! (…]”

***

Pr.Calin Matei Popovici: DE CE SA VOTAM LA REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE?

Predica din 16 septembrie 2018, Duminica dupa Inaltarea Sfintei Cruci, tinuta de Pr. Calin Popovici, Parohia Ortodoxă Sf. Apostol și Evanghelist ”Ioan”, Cluj-Napoca

“[…] Dragii mei, nu pot să nu vă aduc la cunoştinţă în acelaşi context cât este de important să ne ajutăm unii pe alţii. Este exact ceea ce vă spuneam, raportat la scară socială: mântuirea mea sunt ceilalţi. Săptămâna aceasta am participat la Episcopie la o şedinţă, alături de alţi fraţi preoţi, a Coaliţiei pentru Familie. Şi au luat decizii importante. Sunt mandatat să vin la dumneavoastră şi să vă rog, să vă implor să iubim pe semenii noştri. Trăim vremuri apocaliptice. Din păcate, ideologiile care au făcut atâta rău omenirii se întorc în forţă. Ideologia egalitaristă, marxismul, comunismul, se întorc, cum spunea domnul Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, sub forma unui neomarxism care vine şi ne tulbură cumplit. Şi militează pentru lucruri absolut distructive pentru societatea noastră, pentru creştinism, pentru Biserică, pentru familie. Egalitarismul acela marxist-comunist este transferat, în baza marxismului cultural, într-un egalitarism sexual, dar unul deviant, foarte deviant.

Ieri îmi spunea cineva care a fost motivaţia Curţii Constituţionale austriece în a accepta căsătoria homosexualilor. Şi a spus: ca să nu fie discriminare faţă de cei care au o altă opţiune sexuală. Atât?! Doar ca să nu fie discriminare faţă de cei care au o altă opţiune decât heterosexualitate?! Păi, iubiţii mei, dacă aici stă argumentul juridic, în nediscriminarea cuiva care are o altă opţiune, aşa putem să nu discriminăm pe alţii care au opţiunea hoţiei! Sau alţii care au opţiunea incestului sau a pedofiliei sau a bestialităţii sau a necrofiliei! Dacă s-a ajuns ca jurisprudenţa, dreptul constituţional, să se bazeze doar pe o opţiune subiectivă, fantezistă, personală, atunci este grav!

Care este fundamentul moralei, dacă nu Decalogul şi sănătatea învățăturii creştine? Nu este o morală superioară creştinismului! Sfânta Scriptură în şapte locuri condamnă vehement această inversiune, această boală, această anomalie, acest nefiresc contra naturii umane, care este homosexualitatea. Și iată că, de la vremurile triste în care bieţii homosexuali, în baza articolului 200, erau întemniţaţi, lucru cu care creștinii n-au fost niciodată de acord, în Canada ultimele ştiri din zilele acestea spun că în statul Ontario s-a emis o lege de către liberalii progresişti care sunt la putere acolo, în frunte cu Trudeau, prim-ministrul, care spune că dacă se depistează familii în care părinţii îi învaţă pe copii intoleranţa faţă de homosexuali, atunci statul îi poate decădea din drepturi pe părinţi! Copiii sunt înfiaţi de stat şi statul se va ocupa de educaţia copiilor. Adică ce a făcut Barnevernet, organizaţia cică de protecţie a copiilor în Norvegia, se va face prin puterea statului totalitar, un stat neomarxist. California, Canada sunt cele mai progresist neomarxiste – ăsta e cuvântul pe care-l foloseşte purtătorul de cuvânt al patriarhiei, bravo lui, îl admir că spune adevărului pe nume. Şi încet-încet aflăm că politicienii noştri au semnat Convenţia de la Istanbul împotriva stereotipiilor de gen – care desparte sexul de gen, adică o femeie poate să fie dpdv sexual femeie, dar ca gen să fie bărbat, şi atunci tu trebuie să te porţi cu ea ca şi cum ar fi bărbat. Aceasta se numeşte în limbaj al patologiei disforie sexuală; este boală, este patologie. Şi iată că persoane transgender, persoane care suferă de boli, ajung să dicteze din tribuna politicului împotriva anatomiei, împotriva moralei, împotriva spiritualităţii creştine şi, lucru mai grav, se ajunge la o dictatură a statului împotriva cetăţeanului, în speţă a creştinului, care este educat în spiritul moralei.

Spunea Edmund Burke, un filosof scoţian: Pentru ca răul să se întâmple în lume trebuie ca oamenii buni să nu facă nimic. Iar Dostoievski, marele teolog prin proză, spune un cuvânt cutremurător pentru noi, creştinii: De fiecare rău care se întâmplă pe lume şi eu sunt vinovat. Unde au fost creştinii din Australia când a fost acel caz înfiorător acum câţiva ani cu cele două mame lesbiene care au adoptat un copilaş conform legislaţiei în vigoare? De la 8 ani la 12 ani au spus că el nu este băiat, ci este fetiţă, în virtutea teoriei gender, care este o patologie demonică, şi la 12 ani, după ce l-au intoxicat cu hormoni feminini, l-au măcelărit şi i-au schimbat, zic ele, sexul. Nu era copilul lor! Nu era o mamă adevărată! O mamă adevărată nu face aşa ceva decât dacă este nebună.

Un alt experiment gender a avut loc nu demult, în Italia. 40 de grădiniţe cu directori neomarxişti au decis să facă următorul experiment, în virtutea libertăţii copiilor de a-şi alege genul. Şi au îmbrăcat timp de o săptămână băieţeii în haine de fetiţă şi fetiţele în haine de băieţi. Statisticile sunt necruţătoare, dragii mei, pentru că copiii sunt o tablă nescrisă: dacă vrei să-l creşti pe copilul tău criminal, criminal îl faci; dacă vrei să-l faci homosexual, homosexual îl faci. Circula pe internet un băieţel de vreo 10 ani care este îmbrăcat de părinţii lui ca o fetiţă, rujat, si care dansează la marşurile gay pride. Un copilaş de 10 ani mutilat sufleteşte! Cum reacţionăm noi, creştinii? <Păi nu-i copilul meu, e treaba părinţilor lui.> Nu! Hristos spune: Vai de cel care va sminti pe unul dintre aceştia mici, că mai bine şi-ar lega o piatră de gât și s-ar arunca în mare. Deci a perverti un copilaş este mai grav decât cel mai grav păcat din lume, care sigur că nu te mântuieşte, şi anume sinuciderea. Să perverteşti un copil, să-l transformi într-un monstru este lucrul cel mai grav de pe pământ. Şi dacă părinţii lui sunt nebuni sau bolnavi la cap, nu putem noi, creştinii, să lăsăm să se întâmple aşa ceva.

Cât de superficial este atacat demersul Coaliţiei pentru Familie! Cât de viclean! Se încearcă politizarea lui, că ar fi o acţiune a partidului de guvernământ. fals! Mihail Neamţu a răspuns foarte inteligent şi a spus că a refuza referendumul pentru că e organizat de un partid care nu îmi place este ca şi cum ai refuza Transfăgărăşanul pentru că l-a construit Ceauşescu sau pentru că ai ocoli autostrăzile în Germania pentru că le-a construit Hitler. Şi uitaţi că totuşi acest sofism prinde în rândul tinerilor! Sau un alt argument: se spune că nu trebuie schimbată Constituţia pentru că Codul Civil presupune explicit căsătoria că ar fi între un bărbat şi o femeie; dar Codul Civil poate fi anulat printr-un vot parlamentar într-o zi! În schimb, dacă Constituţia, aşa cum 14 state în Europa, dintre care poate Polonia să fie cea mai bogată, toate şi-au modificat Constituţia văzând urgia neocomunistă care vine acum şi au specificat căsătoria că este între un bărbat şi o femeie…

Poate mulţi dintre dumneavoastră nu aveţi internet, nu ştiţi ce se întâmplă, nu vă doare capul, aveţi problemele dumneavoastră; suntem în situaţia în care va trebui să ne intereseze. Mă tot gândeam ce să va spun ca să ieşim din letargie şi să acţionăm împreună. Trăim vremuri similare cu atacul lui Mahomed al II-lea împotriva Moldovei, 1457. Ștefan cel Mare obţine o victorie colosală, ilogică, de neimaginat: 40.000 de moldoveni înving o armată a cuceritorului Bizanţului, de 200.000 de turci, care erau specializaţi în război. Nişte mulţi tărani care nici nu ştiau foarte multe despre tehnica războiului, dar care printr-o inteligenţă strategică genială şi, mai ales, prin puterea lui Dumnezeu şi a credinţei în Dumnezeu, pentru că Ştefan cel Mare, acest moldovean extraordinar – sunt mândru că-s român pentru el, în primul rând – mergea la luptă după ce mergea cu oastea la Daniil Sihastrul şi se rugau şi se împărtăşeau şi plecau cu Sfântul Gheorghe în stindarde şi cântând cântece creştine şi rugau pe Sfântul Gheorghe, care este patron al armatei române, să-i ajute să biruiască. Dacă ei, aceşti bravi voievozi, n-ar fi rezistat în istorie în sute de ani de prigoană şi de asuprire islamică, noi astăzi am fi fost cu totul altfel şi am fi avut altă religie.

Astăzi suntem atacaţi din vest şi atacul este foarte perfid şi foarte pervertitor. Dacă nu vom lua act şi nu vom merge în [6 sau] 7 octombrie să apărăm familia firească, normală – ce vremuri trăim, în care noi trebuie să luptăm că să apărăm normalitatea noastră! – încet-încet, tinerii [vor fi corupți]. Atacul este împotriva tinerilor şi al copiilor, dragii mei. Ei intră în grădiniţe. Poate nu aţi văzut manualul de sexologie al Finlandei, care are standardul educaţional nr. 1 în lume prin dotare, prin metode, dar are un manual de sexologie unde-i sodomizează efectiv pe copii, mental. Păcatul ţi-l bagă mai întâi în cap. Și este foarte grav pentru că acest păcat al homosexualităţii şi al transsexualității şi al celorlalte care urmează după ele, căci vor urma, sunt o boală care te contaminează, este contagioasă. Și am mai spus: am şase fii duhovniceşti care sunt homosexuali şi-i iubesc poate mai mult decât pe ceilalţi, pentru că văd boala lor, şi ei au mărturisit că nu erau aşa de la început, ci că au ajuns astfel prin practică, prin exerciţiu. Devii dependent de heroină dacă o iei de 6-7 ori la rând; dacă “iei” boala, patima, drogul de mai multe ori, vei cădea în el şi vei ajunge sclavul lui.

Deci nu libertatea este Dumnezeu, ci discernământul, morala, sănătatea, firescul, naturaleţea, pe acestea trebuie să le apărăm. Nu cu arma în mână, ci blând, prin atitudinea noastră, prin cuvântul nostru, prin votul nostru. Și ni s-a spus la această şedinţă că sunt numai 15% în România practicanţi religioşi, marea lor majoritate vor merge să voteze în 7 octombrie, dar nu este suficient. Fiecare dintre noi mai trebuie să convingă încă 10; prietenii noştri, care sunt credincioşi, dar nu merg la biserică, să fie conştienţi. Pentru că, dacă nu… Am văzut, de exemplu, în Anglia un transgender, un homosexual, care mergea din grădiniţă în grădiniţă, din şcoală în şcoală, cu acceptul directorilor şi făcea un circ cu muzică, cu scene comice, astfel încât copiii erau în delir de bucurie, pentru că omul era şi talentat şi îi încânta pe copii apoi le spunea că poţi să fii orice: tată, mamă, bărbat, femeie, un babilon în capul copiilor şi copiii erau în delir şi aplaudau, iar la final directorul spunea: Suntem încântaţi de deschiderea pe care o au copiii noştri şi instituţia noastră!

Este o boală contagioasă şi, dacă noi vom fi indiferenţi, este foarte grav şi vom da seama în faţa lui Dumnezeu.

În final doar atâta spun. Cei doi diavoli care ne duc în iad, dincolo de crezul nostru personal, sunt doi demoni clar care ne duc în iad: unul este răutatea– o inimă care nu poate să iubească şi este rea nu poate să se mântuiască – şi al doilea demon care este cel mai perfid, cel mai viclean, care osândeşte pe cei mai mulţi dintre fraţii noştri este indiferenţa. Indiferenţa este tot o lipsă clară de iubire. Răutatea este o neiubire agresivă şi indiferenţa este o neiubire pasivă şi amândouă ne duc în iad (…)”.

 

 

Legaturi:

NEBUNIA PROPAGANDEI SCHIMBĂRII GENULUI, catastrofa pretextelor și FORMELE DIABOLICE DE REFUZ AL LUI DUMNEZEU de către SOCIETATEA OCCIDENTALĂ (FOST) CREȘTINĂ. Predica părintelui Florin Stan la Pilda celor chemați la cină (AUDIO): “Ca să faci fericiţi o mână de oameni, nefericeşti alte zeci de milioane de oameni, cărora le impui să respecte anomalii, să spună minciunii adevăr”

Predica importanta a PR. FLORIN STAN (Targu Lapus) despre “LUPTA DE GEN”, RAZBOIUL SECOLULUI XXI si modelul de sacrificiu al SFINTILOR INCHISORILOR. Imbogatirea in Dumnezeu si renuntarea la “averile” noastre pentru Hristos. TALCUIREA APOCALIPSEI despre PRIGOANA DIN URMA A CRESTINILOR: “Sa nu ne culcam pe o ureche ca va fi mai usor, ci sa fim pregatiti pentru o lupta si mai grea si pentru MARTURISIRE, poate chiar cu pretul vietii”

Sa spunem un DA limpede NORMALITATII, sa ne aparam valorile si familia, SA MARTURISIM CU DEMNITATE SI FERMITATE! “Prezenţa noastră la referendumul din 6-7 octombrie reprezintă o mărturisire de credinţă, iar neprezentarea noastră o lepădare de credinţă. AICI NU SUNTEM ÎN SODOMA”

PĂRINTELE IUSTIN, starețul Mănăstirii Oașa – cuvânt-bisturiu despre REFERENDUMUL pentru apărarea NORMALITĂTII și FAMILIEI: “Este un laş cine nu merge la vot! NEPREZENȚA LA VOT ESTE PĂCAT STRIGĂTOR LA CER. După aceea vei da socoteală pentru toate care vor urma, că or să urmeze foarte multe” (VIDEO, TEXT)

PATRIARHUL DANIEL NE INDEAMNA “SA FIM MARTURISITORI, afirmand, aparand si promovand FAMILIA binecuvantata, bazata pe CASATORIA DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE”/ Mesajul Parintelui Episcop MACARIE DRAGOI cu privire la REFERENDUMUL din 6-7 octombrie 2018/ FANATISMUL ANTICRESTIN al “influencerilor” si JOCUL SANTAJULUI, INTIMIDARII, MARGINALIZARII Bisericii

PS MACARIE îndeamnă oamenii SĂ VINĂ LA REFERENDUM și să voteze pentru clarificarea definiției căsătoriei în Constituție: “Consider nu doar că e o DATORIE sfântă pentru noi de a vota la referendum, ci și un mare TEST pentru noi, ca popor”

REFERENDUMUL PENTRU CASATORIE INTRE ADEVAR SI MANIPULARE (Realitatea Spirituala)/ PS IGNATIE si IPS Andrei cheama la REFERENDUM: “Putem face istorie marturisind valorile in care credem: Familie, Biserica, Credinta! Cine lipseste, inseamna ca impartaseste alte valori”/ VASILE BANESCU: “Nu exista o circulara oferita de Patriarhia Română catre eparhii. Scopul lui ultim este limpezirea noțiunii de casatorie, nu redefinirea familiei”/ REFERENDUMUL SI MINORITATILE/ Radu Preda: SA REAFIRMAM NORMALITATEA! (audio)

ZIUA CEA MARE A TESTULUI REFERENDUMULUI. IPS Laurentiu Streza: „Dacă pierdem examenul acesta, multe lucruri vor veni şi vom plânge apoi, nu se va mai repeta niciodată momentul!”/ IPS TEOFAN: “Cu îndrăzneală sfântă să ne mărturisim crezul nostru lăuntric”/ Coalitia pentru familie: REFERENDUMUL, SANSA NOASTRA ISTORICA/ Boicotul referendumului: o manevra de tip comunist/ Majoritatile discriminate si statul totalitar

NOI CLARIFICARI SI MESAJE DE CHEMARE LA VOT PENTRU REFERENDUM. Patru mitropoliti ai BOR, inclusiv cei din DIASPORA, indeamna la apararea Casatoriei/ IPS IOAN AL BANATULUI: “Spre ce fel de civilizație ne îndreptăm: spre cea a luminii sau spre cea a întunericului?” (VIDEO)/ PROPAGANDA MINCINOASA SI INDISIOASA “DECLIC” si CE SE ASCUNDE IN SPATELE EI?

PS Sebastian si IPS Teodosie: VOTATI “DA” la REFERENDUMUL din 6 și 7 octombrie!/ PS CALINIC BOTOSANEANUL: Sa fim noi, oare, generatia care sa aprinda focul sfarsitului prin LEGALIZAREA PACATELOR STRIGATOARE LA CER?

Teologul RADU PREDA – cuvant la Iasi de INDEMN pentru IESIREA LA VOT la “un REFERENDUM prin care reconfirmam faptul ca suntem asa cum suntem. CA DERANJAM, ASTA ESTE BINE, credinta noastra conteaza”. LUAREA CRUCII, darul libertatii platite de martirii comunismului si MARTURISIREA NORMALITATII (audio + text)

REVOLUTIA SEXUALA, pericolul NOII ORDINI TOTALITARE a lumii si MIZA MAI PROFUNDA A REFERENDUMULUI pentru normalitate. “Adevarata cinstire a memoriei martirilor din inchisorile comuniste este continuarea luptei lor impotriva Comunismului, care s-a intors acum in varianta Revolutiei culturale sexuale, a ideologiei gender”

Falsurile „Coaliției“ anti-Referendum. RĂSPUNSURI LA CONFUZIILE CELOR ÎNDOIELNICI, derutați de minciunile și zvonurile aruncate in MASS-MEDIA sau FACEBOOK și DEMONTAREA AVALANȘEI DE MANIPULĂRI, INTOXICĂRI ȘI PSEUDO-ARGUMENTE ale propagandei celor interesati sa BOICOTEZE votul din 6-7 octombrie

De ce să particip la Referendumul pentru familie?/ APOCALIPSA PROPAGANDISTICA A ANTI-CRESTINILOR. Razboiul informational si pericolul votului liber pentru noua ordine globalista/ CASATORIILE HOMOSEXUALE SI DECRESTINIZAREA EUROPEI

REFERENDUMUL DIN 6-7 OCTOMBRIE – CEA MAI LIMPEDE EXPLICATIE VIDEO: Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, VASILE BANESCU, la Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din Scandinavia, alaturi de PS Macarie: “NU ARE LEGATURA CU REDEFINIREA FAMILIEI, aceasta este o manipulare deliberata. Initiativa a pornit dintr-o ingrijorare legata de ASALTUL ANORMALITATII, de asaltul ideologic asupra institutiei casatoriei”

 

PROFETIA SFANTULUI ANTONIE, IN CURS DE IMPLINIRE SUB OCHII NOSTRI: “Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui, zicandu-i ca el este nebun, pentru ca nu este asemenea lor”

Parintele Arsenie Papacioc: PACATUL SODOMIEI (HOMOSEXUALITATEA) ADUCE MAI GRABNIC JUDECATA DE APOI!/ Despre catolicism si ecumenism: “Nu ne putem juca cu Adevarul. Nu-i totuna ortodox sa mori sau ecumenist vandut!”

CUVINTE VII SI TARI DE LA UN SFANT IN VIATA, PARINTELE EFREM DIN ARIZONA (mai 2014): SODOMIA VA ADUCE RAZBOIUL NUCLEAR! “Hristos nu poate tolera astfel de pacate. Razboiul va incepe din cauza pacatelor… Vom trece prin mari dureri”

Glasul de tunet al Mitropolitului Bartolomeu Anania avertizeaza si mustra raspicat si dincolo de mormant: “EUROPA, NU SODOMA!”

Regretatul Parinte Ilie Moldovan: SODOMIA UCIDE! Miscarea sodomista lucreaza conjugat cu “educatorii de sex” pentru a DISTRUGE FAMILIA!

PARINTELE CLEOPA despre CONDITIILE DOBANDIRII PACII IN INIMA si despre SFARSITUL LUMII: “Urgia lui Dumnezeu, toate acestea striga la cer si nu stim pana cand…”


Categorii

Biserica la ceas de cumpana, Ce este pacatul?, Crestinul in lume, Curvia, Educatia sexuala, Ideologia de gen, LGBT.../ Casatoriile homosexuale, Parintele Florin Stan, Portile Iadului, Preot Calin Matei Popovici, Prigoana impotriva crestinilor, Viata de familie, VIDEO, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la “SA NU NE RUSINAM DE HRISTOS, SA NU FIM INDIFERENTI! Pr. Florin Stan si Pr. Calin Popovici – predici insufletitoare in sprijinul REFERENDUMULUI si pentru denuntarea ASALTULUI PERVERTITOR asupra FAMILIEI, CREDINTEI CRESTINE si a COPIILOR. Desfranarea – politica de stat. Homosexualitatea – folosita ca varf de lance in AGENDA IDEOLOGICA NEOMARXISTA DE CREARE A OMULUI NOU (audio+text)

 1. Tare cuvantul Parintilor, Dumnezeu sa-i rasplateasca! Sa-l raspandim si sa ne rugam Domnului sa ne ajute sa trecem cu bine aceasta incercare ca sa ne mai pasuiasca dupa marea mila Sa si dupa multimea indurarilor Sale, caci robi netrebnici suntem…

 2. Romeo si Julieta, indragostitii din Verona, s-au metamorfozat intr-un cuplu gay. Un roman de 21 de ani nu a suportat sa fie martor impasibil la acesta profanare a operei lui Shakespeare, la 400 de ani dupa moartea lui.

  Un român de 21 de ani a fost arestat după ce a bătut un cuplu de homosexuali în Verona.
  Din relatarea victimelor, reiese că ei se plimbau liniștiți pe stradă ținându-se de mână, moment în care au început să fie apostrofați și înjurați de mai multe persoane care se aflau pe treptele Palazzo della Gran Guardia. Ei au încercat să-i ingore, dar un român de 21 de ani a coborât și l-a lovit puternic cu pumnul pe unul dintre ei.
  https://www.stiridiaspora.ro/italia-roman-arestat-dupa-ce-a-batut-un-cuplu-de-homosexuali_4254.html

 3. @nimeni
  Eu nu sunt de acord cu aceste metode “haiducesti”, insa daca statul a scapat legile bune din mana, aceste reactii sunt acceptate. Haiducia si razvratirea au aparut cand unii nu mai puteau sa rabde lucruri pocite si nefiresti.
  Calugaria a fost si ea o razvratire fata de faptele ipocrite si nefiresti ale acelui timp si a avut rol benefic si “regulator” asupra societatii umane din Europa.
  Dumnezeu sa aiba grija de “haiduc” !

 4. @GeluS
  Curtea UE a tras concluzia ca societatea a ajuns la un “consens” privind legitimitatea uniunilor homoserxuale. Tacerea majoritatii este interpretata drept “consens”, iar lipsa de reactie drept “toleranta”. Dar, inca mai sunt oameni care nu pot suporta duhoarea acestor duhuri si reactioneaza in consecinta.

 5. @nimeni
  Asa este, tacerea si pasivitatea la faptele ce se petrec in jurul nostru inseamna aprobare, complicitate,consens. Romanii si-au creat reflexul duplicitar si pasiv in timpul perioadei comuniste.
  Din ’90 am reactionat la multe miselii pe care le-am vazut in jurul meu si nu m-am putut impaca cu ele, insa la un moment dat am obosit si m-am oprit vazand ca ma agit degeaba si singur si sunt luat in ris pentru “idealismul” meu chiar si de cei apropiati…

 6. GeluS, nu renunta frate! Ca nu ducem lupta pentru aprecierea oamenilor, ci pentru ascultarea de Dumnezeu.
  Doamne, ajuta!

 7. Lucian, asa este, dar nu este vorba de aprecierea oamenilor, insa pana la urma
  vazand atata opozitie m-am descurajat. S-a descurajat la un moment dat Sfantul Maritul Prooroc Ilie Tesviteanul,eu ce sa mai zic?
  Multumesc pentru incurajare, nu renunt, insa nu pot fi optimist.

 8. Pingback: PUTEREA GLOATEI, a “turmei turbate care răcnește”. NOUA INCHIZIȚIE PROGRESISTĂ și TACTICILE DE INTIMIDARE a majorităților tăcute și decente: #NĂPUSTIREA și #ASURZIREA. Liviu Pleșoianu, Alin Bogdan și Părintele SAVATIE BAȘTOVOI d
 9. Asa. Doara ca crestinii nu privesc optimist lucrurile, ci suprarealist. Asa zicea un Sfant despre Sfinti, undeva, ca sfintii sunt singurii oameni cu adevarat suprarealisti. Iar noi avandu-i ca exemplu mergem pe aceeasi cale.
  Nici optimism, nici pesimism; ci credinta.

  Inainte, cu Dumnezeu, frate Gelu! (Fain tare ai numele, din romaneasca veche.)

 10. Pingback: CUVINTE ARZATOARE si INSUFLETIT(OAR)E, APELURI EMOTIONANTE si CLARIFICARI NECESARE pentru a sublinia importanta CRUCIALA a votului la REFERENDUMUL pentru NORMALITATE si FAMILIE. Arhim. Hrisostom Rădășanu, Nichifor Horia si Clement Paunescu (video, audi
 11. Pingback: PARINTELE STĂNILOAE despre HOMOSEXUALITATE și OMUL ÎNTREG ca “bărbat și femeie”: “Oficializarea homosexualităţii poate fi acea urâciune apărută în faţa lumii din Apocalipsă”/ 25 de ani de la nașterea la ceruri a celui
 12. Pingback: CUVANT GRAV SI IMPORTANT (pentru) DUPA REFERENDUM, in duh profetic, al Parintelui Cezar Axinte (Constanta): ESTE VREME DE CERNERE, DE “APOCALIPSA”, DE “RIDICARE A VALULUI”. “De acum războiul se mută într-o altă dimensiune
 13. Pingback: Părintele Cezar Axinte (VIDEO+TEXT) despre DEMONIZAREA LUMII prin DESFRÂNAREA NERUȘINATĂ, IDEOLOGIA DE GEN, ACCEPTAREA PRUNCUCIDERII ș.a.: “Pare că între poporul român şi Dumnezeu este un munte uriaş de păcate. Astăzi, LUCRAREA DEMONICĂ
 14. Pingback: MAI RĂI DECÂT SODOMA ȘI GOMORA… Părintele Athanasie Mitilinaios despre legătura dintre starea de MAXIMĂ PERVERTIRE a omenirii nepocăite și apropierea sfârșitului lumii: “Atunci protecția lui Hristos (asupra lumii) va fi retrasă și
 15. Pingback: PS MACARIE, la Rusalii, despre RĂZBOIUL ÎMPOTRIVA BISERICII, AL OMULUI ȘI AL INOCENȚEI COPIILOR: “Este cumplit că sunt contestate cele mai firești lucruri care ne fac pe noi oameni. Sunt vremuri de cernere, sunt vremuri de încercare, sunt vre
 16. Pingback: Părintele Tudor Ciocan despre PREGĂTIREA LUI ANTIHRIST, războiul împotriva creștinilor, EDUCAȚIA SEXUALĂ și încercarea sistematică a societății globalizate de a ne „adăpa de la izvoarele demonice”: “COPIII NOȘTRI sunt în momentul
 17. Pingback: PS MACARIE la Mănăstirea Nicula, despre ADĂPOSTIREA ORFANILOR LUMII SUB “ARIPILE” MAICII DOMNULUI, “marșul mândriei” din ajunul Sărbătorii și EDUCAȚIA SEXUALĂ ÎN ȘCOLI: “Este un atentat la firescul și inocența c
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate