Părintele Tudor Ciocan despre PREGĂTIREA LUI ANTIHRIST, războiul împotriva creștinilor, EDUCAȚIA SEXUALĂ și încercarea sistematică a societății globalizate de a ne „adăpa de la izvoarele demonice”: “COPIII NOȘTRI sunt în momentul acesta una din principalele ȚINTE ALE ACESTUI SISTEM DIABOLIC” (audio, text)

1-03-2021 Sublinieri

Pr. Tudor Ciocan – Cuvânt la Sfântul Maslu, 24 februarie 2021:

”Iubiți frați creștini,

În tradiția spiritualității noastre existau mai multe etape ale viețuirii. Unii dintre oameni rămâneau totdeauna într-o primă etapă, care este etapa așa-zisă a omului trupesc, somatic. Alții trăiau în etapa omului psihic. Și cei desăvârșiți erau oamenii duhovnicești sau noetici. Aceste trei etape corespund modului cum ne raportăm la Dumnezeu.

În Vechiul Testament, în poporul iudeu, cu excepția [drepților, patriarhilor și] proorocilor care erau inspirați de Duhul Sfânt, oamenii erau trupești. Și aveau nevoie de porunci trupești pentru ca să se apropie de Dumnezeu. Trec peste omul psihologic, e o altă etapă, și mă duc direct la omul duhovnicesc, care este omul ajuns la vârsta maturității spirituale, la vârsta bărbatului desăvârșit în Iisus Hristos. Altfel spus, omul care conștientizează că trebuie să trăiască pentru Iisus Hristos. Noi suntem parte, suntem mădulare vii ale Bisericii, suntem vii în măsura în care ne raportăm la Biserică așa cum se cuvine, adică înțelegem să mărturisim credința ei și să trăim această în această mărturie, să devină din ce în ce mai mult a noastră, să ne identificăm cât mai mult cu putință cu această credință a Bisericii. Înseamnă învățătură de credință, înseamnă practica Bisericii. Deci să fim noi înșine temple vii, adică biserici vii.

Suntem deci pe de o parte mădulare ale Bisericii, pe de altă parte suntem membri ai unei societăți. Pentru că trăim și în istorie. Nu trăim undeva rupți de lume, în Împărăția Cerurilor, ci așa a rânduit Dumnezeu să ne naștem într-o lume concretă. Acum, societatea în care trăim, la rândul ei și din care facem parte poate să fie o societate trupească, o societate psihică sau o societate duhovnicească. Când mă refer la societate, mă refer și la grupul nostru în care ne mișcăm, familie, prieteni, cunoștințele apropiate și mă refer la societatea în ansamblul ei. E greu de spus „societatea mondială” sau „globală”, deși evident, acuma mai mult decât altădată, cu pandemia aceasta, că există niște interconexiuni foarte strânse, dar societatea românească, societatea europeană, chineză, indiană, americană, nord-americană, sud-americană sunt societăți care la rândul lor pot să fie mai degrabă trupești sau mai degrabă duhovnicești.

Este evident că ceea ce ni se propune de către elita intelectuală, culturală sau elita politică, elita conducătoare, pentru că mi-e greu să spun dacă acești mari multimiliardari sunt niște intelectuali de rasă… În tot cazul, conduc lumea aceasta uneori și prin intermediul intelectualilor. Este clar că ceea ce ni se propune nu este o societate duhovnicească, astfel încât efortul nostru de a trece din trupesc în duhovnicesc să fie sprijinit de societate, ci din contră, ni se propune mereu o societate trupească, o societate pătimașă, chiar dacă ni se prezintă aceasta foarte frumos înveșmântat, foarte frumos împachetat: drepturile omului, drepturile copilului sunt de bun-simț, educația – lucruri de bun-simț, pentru că noi le încărcăm cu bunul simț al nostru înnăscut sau dobândit din faptul că noi în țara aceasta am fost o societate creștină. Când spun că vreau drepturile copilului, bineînțeles că mă refer la faptul că să nu fie abuzat, să nu fie folosit ca forță de muncă, să nu fie folosit în tot felul de mizerii din punct de vedere trupesc. Când mă refer la drepturile omului, mă refer evident iarăși, să nu se abuzeze de către unii, încât să putem să fim discriminați într-un fel sau altul sau să fim pe nedrept aruncați în marginea societății, în pușcării, cum s-a întâmplat în vremea comuniștilor. Când mă refer la educație, ne gândim, bineînțeles, că vrem copilul și fiecare dintre noi să știm lucruri. Să știm în ce lume trăim, să cunoaștem mai bine istoria noastră, a României, istoria Europei, istoria lumii, să știm cât de cât geografia, să știm cât de cât ce s-a întâmplat, cum a evoluat din punct de vedere al culturii lumea aceasta.

Dar cei care vin și propun în momentul acesta și dispun de putere în momentul acesta folosesc acești termeni pe care noi îi încărcăm cu bun-simț în alt sens decât ceea ce înțelegem noi.

Când ei vorbesc despre drepturile copilului, vorbesc despre dreptul copilului de a se opune părintelui, chiar dacă părintele nu-l abuzează. Când vorbesc despre drepturile omului, vorbesc de fapt despre drepturile unor minorități care ABUZEAZĂ de statutul lor de minoritate. Când vorbesc despre educație, știți  prea bine și după revoluție s-a tot plâns lumea că din facultăți și din școală oamenii nu învață lucruri practice, nu știu să iasă în lume, în viață, nu învață, nu sunt pregătiți pentru aceasta. Să dăm deoparte zgura și să facem niște oameni practici. Ce înseamnă zgura? Istorie? Religie? Geografie? Nu [ne trebuie]! Să facem oameni practici! Omul să știe să programeze, să știe să conducă o mașină – foarte bine! Să nu-l intereseze absolut deloc istoria poporului, să nu-l intereseze decât foarte puțin cultura, să nu-l intereseze geografia… Are Google Maps, nu-i trebuie geografie! Are Google în general pentru orice dată istorică, dar de fapt să nu-l intereseze. Altfel spus, să faci un om dezrădăcinat și interesat doar de lucruri practice.

Nu mai vorbesc despre faptul că sub numele de educație pentru copii, de pildă, acuma este evident din ce în ce mai mult, că [sub paravanul reprezentat de] criza generată de această pseudo-pandemie – poate nu se vede pe agendă, dar lucrurile se petrec [exact cum] încă din martie v-am spus, când toți ne luptam cu virusul – este evident că educația are un punct central, care se cheamă „educația sexuală pentru copii”, care este o mare mizerie. Pentru că începe de la 0 ani. Și are etape foarte bine structurate până la 18 ani. Încât, practic până pe la 7-8 ani copilul să fie obișnuit cu practici NEFIREȘTI, să i se pară firesc nefirescul. Să-și descopere trupul la 3-4 ani. Bun, știu că Freud vorbea despre așa ceva, dar era o etapă trecătoare despre descoperirea trupului. Despre descoperirea corpului celuilalt. Despre a descoperi că în fond nu contează anatomia lui, că este băiat sau că este fetiță, ci contează ceea ce simte el. Dacă e băiat, dacă se simte fetiță, de fapt este fetiță. Nu contează, când este puțin mai mare, să-și dorească să-și întemeieze o familie, un bărbat cu o femeie, să se iubească frumos, să stea cuminți împreună, să facă copii, ci este mult mai „normal” să-și  caute partener de același gen. Asta începând, [practic] de la 0 ani și mergând până la 18 ani.

Educație, nu?! Suntem cu toții pentru educație.

Deci societatea în care trăim este o societate nu numai trupească, dar este o societate care se adapă din niște izvoare demonice. fim cu luare-aminte!

S-a tot vorbit despre Antihrist și se va tot vorbi, pentru că a fost această criză globală, pentru că s-a întrerupt Sfânta Liturghie cu participarea dumneavoastră. Deci practic s-a întrerupt comuniunea fundamentală dintre oameni și Hristos, care este în Sfânta Împărtășanie. La noi, dăm slavă lui Dumnezeu, în țara noastră cumva s-a întâmplat că totuși ne-am mai putut împărtăși, dar știți foarte bine, alte țări, Grecia, Rusia chiar și alte țări s-au blocat cu totul. Deci am avut acest sentiment al sfârșitului lumii iminent. Și știți foarte bine că acest sfârșit al lumii va fi și cu venirea Antihristului.

Acum, ce înseamnă Antihristul nu știm. Dar este clar că el nu va veni nepregătit. Este un război care se duce. Un război nu se duce niciodată doar o dată o lovitură fulger, „blitzkrieg”, și cu asta basta. Chiar și blitzkrieg-ul nemțesc a fost pregătit, s-au înarmat înainte, au cunoscut foarte bine locurile unde trebuie să lovească, slăbiciunile adversarului. Nu brusc s-au trezit peste noapte în 1 septembrie și au spus „Gata, acum ocupăm Polonia!”. Deci războiul acesta și pregătirea Antihristului se face de-acum și această pregătire este în aceste rădăcini, în aceste izvoare demonice spre care mai-marii lumii acesteia încearcă să îndrepte societatea, adică pe dumneavoastră și pe mine, că și eu sunt parte din societate. Să ne adape sufletele din aceste izvoare. Să lăsăm copiii să se adape de la aceste izvoare.

Sub pretextul libertății de exprimare, valorile tradiționale sunt călcate în picioare. Se poate foarte ușor batjocori în public credința noastră, poate fi batjocorit Hristos și creștinii, nu mai spun! Tot timpul batjocoriți în public de către oficialități fără nici un fel de repercusiune. Dacă încerci să spui că nu este drept, că nu e frumos, că nu e civilizat, nu să ceri penalizări pentru aceia, imediat ești categorisit ca habotnic, înapoiat, retrograd și cu atât mai mult se varsă toate aceste mizerii pe capul celui care încearcă să spună că nu este normal ce se întâmplă. Dacă însă se încearcă a se aplica un tratament asemănător celor care sunt așa-ziși progresiști în momentul acesta, vai de capul celui care va încerca! Or să strige ca din gură de șarpe că sunt discriminați, că suntem retardați, că trebuie să fim penalizați, că trebuie să fim controlați. Adică libertatea care ni s-a făgăduit și ni se făgăduiește mai departe nu este o libertate autentică.

O libertate autentică în sens creștin înseamnă să fii cu Hristos, să poți să te duci către Hristos, să te ajute toată lumea să te duci către Hristos. Dar o libertate a unei societăți necreștine ar însemna să fim egali. Deci, în momentul în care cineva râde mine și mă batjocorește, eu să am voie la rândul meu să-l batjocoresc, să-l ironizez. Am două probleme: pe de o parte, credința mea creștină nu mă lasă să-l ironizez pe acela, eu trebuie să-mi iubesc vrăjmașul, oricât de greu ar fi aceasta; pe de altă parte, aceia, în momentul în care se simt cumva atacați sau asediați, fac mult mai mult zgomot decât facem noi, creștinii, în momentul în care suntem batjocoriți. De ce? Pentru că ei se simt puternici.

Ce avem de făcut? Suntem, încă o dată o spun, într-o societate trupească, care se vrea din ce în ce mai demonică. Noi încercăm să fim mădulare vii ale Bisericii. Deci încercăm să fim oameni duhovnicești. Pentru aceasta, trebuie să fim NOI, să ne apărăm de aceste atacuri prin despătimire, prin încercarea de a fi mereu aproape de Hristos. Prin încercarea mereu de a observa lucrurile care-mi  întinează sufletul meu, inima mea, adâncul meu și care risipesc mintea – și acestea sunt date sistematic – și prin cererea către Dumnezeu ca ele să nu poată să intre în sufletul meu cel curat. Asta trebuie s-o facem fiecare dintre noi în mod sistematic. Cu ajutorul lui Dumnezeu. Să-i cerem lui Dumnezeu să păstreze în noi curăția pe care am primit-o la Sfântul Botez și pe care o primim în Sfintele Taine.

Dacă reușim lucrul acesta, cu căderi – pentru că nu din prima se ajunge la sfințenie, dar „de câte ori cazi, scoală-te și te vei mântui!” – dacă reușim lucrul acesta, încetul cu încetul și lumea din jurul nostru, mica noastră societate se va schimba. Pentru că acolo unde este un om care se luptă să fie duhovnicesc și reușește și stăruie în acest efort de a fi duhovnicesc, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu multă sinceritate, acolo, încetul cu încetul, începe să se manifeste prezența lui Dumnezeu. Și “societatea” aceea mică din jurul lui, familia, prietenii, apropiații, câte puțin, câte puțin încep să prindă gustul acesta al comuniunii cu Dumnezeu. Mai mult de-atât nu putem face, dar aceasta este foarte mult. Pentru că dacă reușim fiecare dintre noi, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu adâncă smerenie și cu sinceritate să stăm în fața lui Hristos și să schimbăm cât de puțin ceea ce se întâmplă în jurul nostru, acest efort pozitiv al nostru va fi susținut și înmulțit prin harul lui Dumnezeu. Și-n felul acesta, copiii noștri, care sunt în momentul acesta una din principalele ținte ale acestui sistem demonic, copiii noștri nu vor fi înlănțuiți și înrobiți desăvârșit patimilor pe  care acest sistem demonic încearcă să le însămânțeze în ei din fragedă  pruncie. Și vor fi ajutați ei înșiși de Dumnezeu, de Maica Domnului, de Sfinții lui Dumnezeu ca să [reziste sufletește] într-o lume din ce în ce mai mizerabilă.

De ce este lumea din ce în ca mai mizerabilă? Pentru că apropierea Antihristului se face din ce în ce mai mult. Chiar dacă Antihristul – și am spus asta, o spune și Sfântul Efrem Sirul și mai vorbesc și Sfinții din cei de demult, la ei mă gândesc în primul rând – va părea el însuși „frumos, plăcut la vedere și (…) vrednic de dorit”, așa cum a fost fructul cel dintâi. Chiar dacă Antihristul va lua această față, mască a bunătății, a frumuseții, a inteligenței, [totuși] cel care stă în duhul lui Hristos, cel care se străduie cu smerenie și cu sinceritate să stea în duhul lui Hristos, va avea dreaptă socotință să vadă dincolo de mască. Așa cum a fost chiar și în această perioadă. Cei care s-au străduit, fiecare dintre noi care suntem aici de față, cât de cât. Unii au reușit mai mult, alții mai puțin, dar s-au străduit să vadă dincolo de ceea ce ni s-a spus tot timpul prin mass-media, au biruit frica, au putut să-și stăpânească frica indusă sistematic de mass-media. Că stăm cu mască, că stăm fără mască, am îndrăznit să ieșim din casă, ceea ce este foarte important. Că stăm cu mască, că stăm fără mască, am îndrăznit să  venim la Sfânta Biserică, să ne împărtășim, să stăm unii lingă alții – nu înghesuiți, păstrând distanța respectivă, dar suntem aici! De ce? Pentru că această străduință pe care ați avut-o fiecare dintre dumneavoastră de a fi împreună cu Hristos ne-a dat puterea să trecem peste frica indusă de către media, ea însăși slugă a antihristului  și slugă a acestor puteri demonice – poate știută, poate neștiută slugă – peste frica pe care aceasta a indus-o spre a ne înrobi total și spre a ne manipula total.

Deci eu sunt optimist. Lumea se duce de râpă, e adevărat. […] Dar știm că istoria lumii este o decădere permanentă dinspre cea dintâi Venire a lui Hristos până la cea de a doua Venire a lui Hristos. O decădere permanentă a lumii în totalitatea ei, cu insule, cu vârfuri în care această mișcare de degenerare este stopată și chiar inversată. Și sunt optimist, pentru că, fiind dumneavoastră în Sfânta Biserică aicea, cu toții în rugăciune, e clar că suntem într-o astfel de insulă. Și nădăjduiesc că de-aicea pornind, fiecare dintre dumneavoastră veți putea, cu ajutorul lui Dumnezeu, să schimbați lumea în care trăiți: familia, bătrânii, copiii, prietenii, cunoștințele, încetul cu încetul să înțeleagă că dincolo de ceea ce se întâmplă văzut în lumea aceasta, dincolo de ceea ce ni se propune ca îndulcire în lumea aceasta, există  o bucurie mult mai mare și o putere mult mai mare și o înțelepciune mult mai mare, [cea] a lui Dumnezeu cel între noi Slăvit! AMIN!”.

Legaturi:

ROBIA EGIPTEANĂ și ÎNROBIREA NOASTRĂ PRIN ÎNDULCIRILE BUNĂSTĂRII din societatea modernă. CUM IEȘIM DIN ROBIA DE ACUM? Cuvânt al Părintelui Tudor Ciocan (AUDIO, TEXT)

Părintele TUDOR CIOCAN: “Ceea ce gustăm acum, această limitare a libertății este doar sămânța societății viitoare în care ACEASTĂ LIBERTATE ESTE NIMICITĂ! În momentul în care începi să cedezi libertatea, ÎN CHIAR TRUPUL TĂU, la presiunea autorității, DEJA NU MAI EXISTĂ O LIMITĂ” (audio, text)

Părintele Tudor Ciocan – CUVÂNT DE ACTUALITATE despre ispitirea „tehnologiei izbăvitoare”, LIBERTATEA DE OPȚIUNE versus DICTATURA ANTIHRISTICĂ și FORȚAREA VACCINĂRII. Între NOUL TURN BABEL și NOUL POTOP iminent… (AUDIO, TEXT)

IROD ȘI ANTIHRIST. Puterea absolută care ucide, impunerea prin forță a răului și SCĂPAREA DIN MÂINILE SATANEI: “Salvarea de Antihrist nu vine pe orizontală” (Predică AUDIO + TEXT)

Pr. TUDOR CIOCAN despre STRATEGIILE ANTIHRISTICE DE RUPERE A CRESTINILOR INTRE EI, DE BISERICA SI DE DUMNEZEU in vremurile noilor forme ale “luptei de clasa”. ISPITA GRIJII EXCESIVE PENTRU SANATATE si a exacerbarii FRICII DE IMBOLNAVIRE (audio, text)

SĂ CONȘTIENTIZĂM MAREA MINCIUNĂ ÎN CARE SUNTEM PUȘI SĂ TRĂIM, SĂ NU O LĂSĂM SĂ INTRE ÎN SUFLETUL NOSTRU! Părintele Tudor Ciocan: “Sunt absolut convins c-o să pornească din nou un tăvălug împotriva creștinilor”

 

***

PREDICA Parintelui Dan Bădulescu despre NOUA ORDINE MONDIALĂ ascunsă la adăpostul pandemiei, VĂDIREA PAPEI FRANCISC și UNIREA RELIGIILOR, curcubeu și sodomie, PRIGONIREA TURMEI MICI A CREDINCIOȘILOR: “Putem să ne opunem lăuntric, să nu-i credem, să spunem: astea sunt minciuni! Asta poți să faci: să nu-i crezi și să nu te duci cu turma” (VIDEO, TEXT)

“Atunci când vedeți că vor începe lupta împotriva Sfintei Împărtășanii, să știți că Antihrist se află pe drum”. PĂRINTELE ELPIDIE VAIANAKIS: “ACUM ÎNCEPE ULTIMA PRIGOANĂ A BISERICII”. Apatia conducătorilor bisericești și indiferența creștinilor – printre armele prin care satana luptă Biserica printr-o PRIGOANĂ MUȘAMALIZATĂ

Sa recitim proorociile, nu sa le dispretuim (I): “SFANTA LITURGHIE sau Jertfa cea de-a pururi este aceea care OPREȘTE SĂ SE ARATE ANTIHRIST”/ “Lucifer va interzice prin lege IMPARTASANIA. Vor fi Sinoade care vor decide MODIFICARI ALE TUTUROR SFINTELOR TAINE”

MITROPOLITUL cipriot NEOFIT: “Adevarul este ca a venit vremea examenelor credintei noastre si ne-au gasit pe toti, cler si popor, NEPREGATITI. Tot ce vedeti este LUCRAREA ANTIHRISTILOR ca sa pregateasca prin frica si teroare, HAOSUL, care va da nastere, mai intai, unui GUVERN MONDIAL si apoi Antihristului”

În sfârșit, o poziție trează și curat ortodoxă din SFÂNTUL MUNTE – SCRISOAREA STAREȚULUI EFTIMIE din Kapsala, UCENIC AL SFÂNTULUI PAISIE AGHIORITUL, despre consecințele crizei coronavirusului: “Biserica este ÎNJOSITĂ ca nicicînd altădată și ÎNCĂTUȘATĂ de către Stat. Aceștia vorbesc deschis despre PECETLUIRE și DICTATURA MONDIALĂ. Dar înțelegem noi oare?”

“In numele cui se fac toate astea?” PARINTELE HOLBEA ne ofera INDICIILE ESENTIALE de care aveam nevoie PENTRU A DEOSEBI si a DEMASCA DUHURILE in CRIZA CORONAVIRUSULUI. Cine ne aduce FRICA si ne infatiseaza, idealizant, IZOLAREA drept virtute? CINE E BINEFACATORUL CU SILA AL UMANITATII? (video)

 

***

SFANTUL EFREM SIRUL despre inselaciunea perversa si insidioasa a Antihristului si despre durerile cele din urma

PROFETIA DESPRE ANTIHRIST SI SFARSITUL LUMII a Sfantului Ipolit, episcopul Romei

CUVANT DESPRE ANTIHRIST al Sfantului Ioan Damaschin

 

***

PS MACARIE, la Rusalii, despre RĂZBOIUL ÎMPOTRIVA BISERICII, AL OMULUI ȘI AL INOCENȚEI COPIILOR: “Este cumplit că sunt contestate cele mai firești lucruri care ne fac pe noi oameni. Sunt vremuri de cernere, sunt vremuri de încercare, sunt vremuri de prigoană, însă trebuie să stăm drepți și să nu facem niciun fel de compromis!”

EPISCOPUL MACARIE, la prăznuirea Sfântului Întâiului Mucenic Ștefan: “Cum procedează dușmanii necinstiți ai Bisericii? Mai întâi provoacă prin cuvânt, apoi recurg la calomniere și la defăimare”. PUTEREA RUGĂCIUNII COPIILOR: “Pomeniți-i pe toți cei bolnavi, părăsiți sau însingurați, împreună cu copilașii!”

SA NU NE RUSINAM DE HRISTOS, SA NU FIM INDIFERENTI! Pr. Florin Stan si Pr. Calin Popovici – predici insufletitoare in sprijinul REFERENDUMULUI si pentru denuntarea ASALTULUI PERVERTITOR asupra FAMILIEI, CREDINTEI CRESTINE si a COPIILOR. Desfranarea – politica de stat. Homosexualitatea – folosita ca varf de lance in AGENDA IDEOLOGICA NEOMARXISTA DE CREARE A OMULUI NOU (audio+text)

NEBUNIA PROPAGANDEI SCHIMBĂRII GENULUI, catastrofa pretextelor și FORMELE DIABOLICE DE REFUZ AL LUI DUMNEZEU de către SOCIETATEA OCCIDENTALĂ (FOST) CREȘTINĂ. Predica părintelui Florin Stan la Pilda celor chemați la cină (AUDIO): “Ca să faci fericiţi o mână de oameni, nefericeşti alte zeci de milioane de oameni, cărora le impui să respecte anomalii, să spună minciunii adevăr”

DE LA IERUSALIM LA IERIHON. Vrem sa locuim in duplicitatea placerilor sau in pacea implinitoare a rugaciunii? PR. EMIL JURCAN despre PERVERTIREA COPIILOR, DISTRUGEREA FRUMOSULUI SI A NORMALITATII: “Faceti ce vreti, aveti drepturile omului. Cine incearca sa va faca educatie este HOMOFOB si il penalizam noi, ii luam copiii…”. CINE SUNT ADEVARATII HOMOFOBI?

Cuvant de TREZIRE la praznicul Sfintilor Imparati (AUDIO): “Sa luam aminte, nu putem sa dormim, nu putem sa fim caldicei in timpurile acestea… “. PARINTELE IEREMIA de la PUTNA despre PRIGOANA CRESTINILOR, CULPABILIZAREA BISERICII si “planurile diabolice de a schimba mintile oamenilor, incepand cu copiii nostri”

VEACUL INSELARII, VEACUL DESFRANARII. Predica Protos. Ioan Buliga (audio + text) despre PROPAGANDA EDUCATIEI SEXUALE si a SODOMIEI, inrobirea economica a tarilor si a familiilor. BUCURIILE PIERDUTE ALE COPIILOR ABANDONATI TEHNOLOGIEI. De unde sa incepem schimbarea in bine?

PREDICA PARINTELUI CRISTIAN ONEA (Biserica Ceaus Radu) despre OTRAVIREA SUFLETELOR COPIILOR SI ADOLESCENTILOR DE AZI: “Sa-ti fie mila de copilul tau, sa nu-l lasi sa se duca la moarte! A venit vremea sa ne rugam, sa ne punem in genunchi pentru ca altfel ne pierdem nepotii si copiii!” (VIDEO, TEXT)

Interviu cu Parintele Cezar Axinte (Familia Ortodoxa): TOATA LUPTA ESTE PENTRU DISTRUGEREA COPIIILOR. “Ortodoxia va intra intr-un conflict direct cu politica oficiala a statului”

DAN PURIC TRAGE CLOPOTUL DE ALARMĂ, la retragerea din teatru: “Tot ce e românesc trebuie să dispară. Se trage cu tunul în ultimele redute! ANUL ACESTA S-A APĂSAT PE ACCELERATOR. Ne așteaptă un PROGRAM DE REEDUCARE a României. Vor apărea și orele de educație sexuală, deci pregătim un copil schizoid, traumatizat. ESTE O STÂRPIRE A NORMALITĂȚII, FĂRĂ PRECEDENT” (video, text)

RAZBOIUL IMPOTRIVA COPILARIEI. Film documentar despre EDUCATIA SEXUALA COMPREHENSIVA (Video)/ Gendercidul sau AVORTUL SELECTIV

„JOS LABELE DE PE COPII, TICĂLOȘILOR!”– Profesorul TUDOREL BUTOI despre EFECTELE PSIHOLOGICE ALE RESTRICȚIILOR PANDEMIEI, pericolele majore pentru copii și adolescenți în mediul virtual, PEDOFILIE, TRAFIC DE MINORI și PROZELITISM LGBT prin intermediul impunerii EDUCAȚIEI SEXUALE în școli: “Voi vreţi să duceţi educaţia sexuală la 3 ani, la 5 ani. Sunteţi nebuni?! Nu vă grăbiţi, ticăloşilor, să vă repeziţi în ceea ce inseamnă copiii” (VIDEO, TEXT)


Categorii

Crestinul in lume, Educatia sexuala, Portile Iadului, Preot Tudor Ciocan, Prigoana impotriva crestinilor, Reeducarea ieri, azi si maine, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Părintele Tudor Ciocan despre PREGĂTIREA LUI ANTIHRIST, războiul împotriva creștinilor, EDUCAȚIA SEXUALĂ și încercarea sistematică a societății globalizate de a ne „adăpa de la izvoarele demonice”: “COPIII NOȘTRI sunt în momentul acesta una din principalele ȚINTE ALE ACESTUI SISTEM DIABOLIC” (audio, text)

  1. Pingback: ÎN CINE AVEM ÎNCREDERE? “Cel care-și pune încrederea în cele din afara Bisericii, acela va fi cel mai ușor de manipulat și va cădea cel mai ușor în mrejele Antihristului” (PREDICĂ AUDIO ȘI TEXT) | Cuvântul Ortodox
  2. Pingback: Părintele Tudor Ciocan – predici despre ȘANTAJUL LUMII din aceste zile cu ÎNFRICOȘĂRILE SUPRAVIEȚUIRII CU ORICE PREȚ și cu ÎNDULCIRILE CONFORTULUI și ale DESFRÂNĂRII induse: “Este O NEBUNIE ȘI O BATJOCURĂ introducerea EDUCAȚIEI
  3. Pingback: PĂRINTELE TUDOR CIOCAN – noi predici puternice despre vremurile pe care le trăim – MODELUL CHINEZESC, OBLIGAȚIA VACCINĂRII și exploatarea emoțională a copiilor, STATUL GLOBAL NAZIST pregătitor pentru Antihrist – și CEEA CE AVEM
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate