MAMELE DIN ROMANIA – BATJOCORITE SI SACRIFICATE PE ALTARUL “EFICIENTEI”? Cum este persecutata MATERNITATEA si apoi culpabilizata FEMEIA in tara politicienilor cu gandire malthusiana, care PREGATESC NOI CONCEDIERI MASIVE

21-06-2013 8 minute Sublinieri

Politica guvernului Ponta – cea a eliminarii din sistem a celor care “nu fac nimic”


Masonul REMUS BORZA insulta cu tupeu mamele…


Femeile romance cu copii in ochii lui TRAIAN BASESCU…

Vezi si:

***

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, în ediţia de miercuri seară a emisiunii “La ordinea zilei” de la Antena 3, declaraţia revoltătoare a avocatului Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, prin care justifică decizia de a concedia zece angajate aflate în concedii de maternitate.

“Afirmaţia Hidroelectrica este o societate de producţie, nu de lăuze, în primul rând trebuie să atragă o condamnare imediată din partea Consiliului National pentru Combaterea Discriminării, scuze publice din partea lui Victor Ponta, care l-a girat personal pe acest individ, şi dispariţia lui imediată din fruntea companiei Hidroelectrica”, a afirmat Radu Tudor în emisiune.

Realizatorul “Punctul de întâlnire” a afirmat că o ţară civilizată şi educată nu doar că încurajează, ci stimează orice femeie, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o femeie care decide să dea naştere unui copil.

“Ajungem, din păcate, să fim martori şi să nu reacţionăm politic şi administrativ la atacurile furibinde la adresa unor oameni care ar trebui protejaţi de societate”, a completat Radu Tudor.

Hidrosind, sindicatul angajaţilor din Hidroelectrica, a sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) şi a solicitat luarea măsurilor legale împotriva companiei, precum şi a administratorului judiciar Remus Borza, în legătură cu disponibilizarea unor prospete mămici.

“Vă rugăm să aveţi în vedere că Hidroelectrica s-a aflat în procedura insolvenţei, aflându-se sub supravegherea administratorului judiciar Euro Insol SPRL, prin coordinator Borza Remus. (…) Astfel, domnul Borza Remus a dispus, în numele societăţii, concedierea unui număr mare de salariaţi, atât în luna februarie 2013, cât şi în luna iunie 2013. Printre persoanele concediate în iunie 2013 s-au numărat toate femeile aflate în concediu maternal sau pentru creştere şi îngrijire copil”, se arată în plângerea Hidrosind.

“Un grup format din 10 femei aflate în această situaţie, au adresat în data de 17 iunie 2013, prin intermediul mass-media, o scrisoare deschisă, prin care aduceau la cunoştinţa publicului abuzul domnului Borza Remus şi solicitau ajutorul femeilor din politica românească pe această chestiune.

Ca replică la această scrisoare, întrebat fiind de jurnalişti, domnul Borza a afirmat că “Hidroelectrica este o societate de producţie, nu de lăuze” (…). Mai exact, domnul Borza a spus: “Aceste femei sunt niște fătuci, care și-au făcut un obicei din a face copii pe bandă rulantă. Stau acasă, în concedii de maternitate, pe banii Hidroelectrica. Eu ce să fac? Să dau afară inginerii, care sunt în producție, sau să le dau pe fetele astea, care nu au mai dat de 4-6 ani pe la Hidroelectrica și care sunt oricum personal TESA”, se mai arată în sesizare.

“A recunoscut clar că a avut în intenţie concedierea directă a femeilor ce erau în concediu maternal sau pentru creştere copil, criteriul fiind acela al maternităţii, fiind alese, practic, să fie concediate, drept categorie, în locul altor categorii de salariaţi.

Considerăm că, prin acţiunile sale şi prin declaraţiile din presă, reprezentantul legal, de la acel moment, al angajatorului Hidroelectrica (n.r. – Remus Borza) a săvarşit acte de discriminare la adresa femeilor care erau însărcinate sau erau în concediu de îngrijire copii. Potrivit art. 21 şi 23 din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene este interzisă orice discriminare pe criteriul sexului, consacrându-se dreptul la egalitate de tratament între bărbaţi şi femei în toate domeniile, inclusiv în ceea ce priveşte încadrarea în muncă, munca şi remuneraţia.(…)

Considerăm că acţiunile angajatorului Hidroelectrica de a concedia expres salariate, pe criteriul mai sus menţionat, reprezintă o formă de discriminare directă. (…) Curtea de Justiţie a recunoscut în mod sistematic că este legitim, în baza principiului egalităţii de tratament, ca o femeie să fie protejată pe motivul stării sale biologice în timpul sarcinii şi al maternităţii, precum şi să se prevadă măsuri de protecţie a maternităţii ca mijloc de realizare a unei egalităţi reale între sexe. (…) Articolul 2 al. 2, lit (c) din Directiva 2006/54/CE include în noţiunea de discriminare orice tratament mai puţin favorabil aplicat unei femei şi determinat de sarcină sau de concediul de maternitate. De asemenea, art. 14 interzice orice discriminare, în ceea ce priveşte “(c) condiţiile de încadrare în muncă şi de muncă, inclusiv condiţiile de concediere, precum şi remuneraţia, astfel cum este prevăzut la articolul 141 din tratat”.

Faţă de cele arătate mei sus, vă solicităm să luaţi măsuri pentru sancţionarea actelor de discriminare comise la adresa salariatelor concediate de administratorul judiciar al Hidroelectrica, aflate în situaţia descrisă mai sus”, se mai arată în plângerea Hidrosind adresată CNCD.

Reamintim, într-un comunicat al Hidroelectrica, se arată că decizia de concediere a unei salariate, aflată în concediu medical, a fost confirmată de Tribunalul Buzău. „Cu toate că art. 60, alin1 din Codul Muncii stabileşte interdicţii la concedierea salariaţilor în următoarele cazuri: (…) pe durata în care femeia salariată este gravidă; pe durata concediului de maternitate; pe durata concediului pentru creşterea şi îngrijirea copilului (…) alineatul 2 al articolului de mai sus derogă de la dispoziţiile primului alineat în situaţia în care angajatorul este supus insolvenţei, împrejurare în care se află şi Hidroelectrica SA”, se arăta în comunicat.

Preşedintele Traian Băsescu a spus marţi că, în actualul ritm de scădere demografică, România va avea 15 milioane de locuitori în 2030. „ Cred că natalitatea este o misiune pe care şi femeile din România trebuie să şi-o asume”, spune președintele.

„Nu aş vrea să vă întreb câte dintre dumneavoastră aveţi copii. Dar mă uit cât am muncit cu fetele mele, măritate-nemăritate, «Faceţi, fetelor, un copil, că până la urmă este un act patriotic». Mă rog, cu asta mică am reuşit până la urmă, cu cea mare nu reuşesc”, a spus Traian Băsescu la o întâlnire cu femeile de succes.

Președintele a arătat că în actualul ritm de scădere demografică, România va ajunge să aibă numai 15 milioane de locuitori în 2030, adică „o pierdere uriaşă”, ceea ce va aduce şi „o schimbare consistentă a structurii populaţiei pentru că avem minoritatea roma, care este extrem de productivă”.

„Cum Dumnezeu femeia romă poate ţine cinci-şase copii, iar românca nu poate? E adevărat, ea nu este manager, femeia romă (…) Trebuie să mergem şi în zona cealaltă. Poate maternitatea este una dintre misiunile fundamentale ale femeii, asta mi se pare mie”, a afirmat Traian Băsescu, citat de Mediafax.

Una dintre interlocutoarele sale i-a argumentat că nivelul de protecţie a femeii însărcinate şi gravide s-a redus în timpul Guvernului Boc, atât privind concediul maternal, cât şi indemnizaţia pentru creşterea copilului.

Preşedintele i-a replicat că România are una dintre cele mai favorabile legislaţii din UE în acest sens, în condiţiile în care în Belgia stau numai 30 de zile în concediu de creştere a copilului, fără concediu prenatal.

„Problemele nu sunt la timp, sunt la susţinerea financiară, lucru pe care îl recunosc”, a spus Traian Băsescu.

Guvernul va iniţia, în toamnă, o reformă a modului de organizare a administraţiei centrale, a anunţat premierul Victor Ponta, susţinând că nu se mai poate lucra cu “aceiaşi oameni care nu fac nimic”, fără să poată fi concediaţi, şi că aparatul administrativ este caracterizat de o “scleroză totală”.

Premierul a arătat, în şedinţa de guvern, că doreşte “o reformă reală” a modului de organizare a aparatului public central şi că procesul ar trebui început în toamna acestui an.

“Nu se mai poate să lucraţi cu aceiaşi oameni care nu fac nimic sau care fac greşeli sau pe care nu poţi niciodată să-i sancţionezi în niciun fel. Nu se poate să staţi în aceleaşi condiţii în care aveţi un angajat care câştigă 1.000 de lei şi unul care câştigă 15.000 de lei. Nu se poate să vă spun eu, de la Ministerul de Finanţe, câţi oameni vă trebuie, cât să-i plătiţi, că n-aveţi voie să daţi pe nimeni afară şi n-aveţi voie să aduceţi pe nimeni bun.

Este o scleroză totală a aparatului administrativ şi, în vara asta, cine pleacă în vacanţă pleacă puţin, ca şi mine, pentru că în septembrie trebuie să mergem cu o reformă radicală a aparatului public central.Nu merge, cred că v-aţi săturat cu toţii să staţi după avize de la diverşi funcţionari pe care nu putem să-i dăm afară, să ne dea avize greşite, să decidem ceva în şedinţa de Guvern şi să apară altceva. Dacă nu facem altceva, mai devreme sau mai târziu o să ne sufocăm şi noi ca şi alte administraţii de până acum”, a spus Ponta miniştrilor.

Ministerele şi agenţiile din subordine vor fi obligate să concedieze 4% dintre angajaţi şi să desfiinţeze posturile vacante. Sunt şi unele excepţii de la aceste reguli, ca de exemplu cabinetele demnitarilor. Măsurile sunt cuprinse într-un proiect de ordonanţă de urgenţă obţinut de cotidianul.ro.

Premierul Victor Ponta a anunţat joi că executivul are în pregătire „un act normativ care prevede desfiinţarea tuturor posturilor nefinanţate sau neocupate în acest moment”, precizând că efectul principal va fi desfiinţarea unor funcţii de conducere.

Cotidianul.ro a obţinut proiectul de care vorbeşte prim-ministrul. În documentul respectiv se precizează că „vor fi reduse 2.860 de posturi ocupate din administraţia publică centrală”. Prin urmare, nu este vorba doar de posturi vacante, ci şi de reducerea numărului de posturi ocupate.

Având în vedere studiile realizate în cadrul Comitetului interministerial pentru resursele umane în domeniul administraţiei publice asupra structurilor organizatorice din administraţia publică centrală (ministere şi structuri sobordonate/coordonate/sub autoritatea acestora), s-au analizat atribuţiile specifice instituţiilor din administraţia publică centrală raportat la numărul de personal necesar pentru realizarea sarcinilor, în acest sens propunându-se reducerea numărului de posturi ocupate de la nivelul acestora cu 4%”, se precizează în documentul citat.

Din acelaşi proiect reiese că, în urma unei analize efectuate la nivelul administraţiei publice centrale, Ministerul de Finanţe a constatat că există un număr foarte mare de posturi vacante, care sunt însă finanţate. Prin includerea în bugetele instituţiilor publice a cheltuielilor de personal pentru posturile vacante, „administraţia centrală imobilizează sume importante care ar putea fi utilizate în alte scopuri”, se explică în documentul amintit.

ponta-dce2

Nota noastra:

Atitudinea in sine a masonului Borza este revoltatoare si nu trebuie prea multe explicatii pentru a arata de ce . Cu sange rece, a profitat de o portita legislativa pentru a concedia, premeditat, planificat, angajatele Hidroelectrica aflate in concediu de maternitate. Le-a concediat pentru ca sunt mame.

O tema care nu se discuta de altfel la noi, ceea ce arata, din pacate, cam cat ne pasa, ca societate, de astfel de lucruri: 

Un fenomen dureros: PRIGONIREA MATERNITATII

Cu tupeu nemarginit si cu atitudine de satrap sigur pe el, a executat aceleasi mame si la televizor, borzapropagandistic, asociindu-le cu amantele sau sotiile altor angajati (‘smecheri”) de la Hidro. Cu alte cuvinte, nu doar ca Borza ar fi rezolvat o problema economica (pastreaza “elementele productive” si scapa de cele “parazitare“) dar mai face si un act moral! (ce conteaza ca acele corporatii occidentale ce ne sunt vesnic date ca exemplu incurajeaza, de cele mai multe ori, relatiile intre angajatii lor, tocmai pentru a le spori sentimentul de apartenenta si de a le transmite un aer de “familie” – apropo de strategii manageriale). 

Insa printre cele date afara se numara, de exemplu, si cazuri care sunt de-a dreptul sociale, bolnave de cancer, vaduve, mame cu copii defavorizati pe care acest om rau nu a ezitat sa le trimita pe soseaua de centura!

 Un asemenea tratament rezervat categoriilor celor mai vulnerabile, recunoscute ca atare in Biblie (vaduva si orfanul), ei bine, da, asa ceva este absolut intolerabil, este un semn extrem de rau, un simptom al unui autoritarism despotic, nemilos, sadic si inversunat in special impotriva celor slabi, fara aparare, celor care nu sunt “productivi”. 

[Dar masonii stiau asta deja: Chirovici, seful lui Borza pe linie de rituri macabre, ne avertizase deja: “Maestrul” mason Chirovici ne “consoleaza”: Austeritatea este de lunga durata, iar saracul nu va mai fi compatimit! ]

Desigur ca CNCD ar fi trebuit sa se sesizeze singur, din oficiu, si nu sa fie sesizat de un sindicat. Insa CNCD are cu totul alta treaba, se sesizeaza din oficiu doar cand vreun politician are curajul sa critice prozelitismul homosexual. 

Iar problema cea mai mare este ca poate sub aceasta atitudine se ascunde o agenda anume. Nu degeaba Borza masonul a invocat legea drept justificare pentru masurile luate si nu degeaba a fost introdusa o astfel de prevedere acolo. Sa ne asteptam, cumva, ca astfel de masuri sa devina sistematice?

Mai degraba da, avand in vedere mesajele si masurile anuntate de premierul Ponta mai sus – concedieri peste concedieri si presiune publica impotriva celor “care nu fac nimic”, deci care sunt, iata, “neproductivi”. La fel ca pe vremea guvernelor lui Basescu, statul cauta sa se debaraseze de categoriile vulnerabile (“mamicute”, pensionari, bolnavi).

Pentru ca bineinteles ca nu vor fi eliminati din sistem cei care in mod real chiar nu fac nimic sau nu se pricep la nimic, ci vor fi dati afara, pe rand, cei vulnerabili, apoi cei independenti (care refuza sa fie presul sefilor sau sa nu gandeasca cu propriul cap) iar apoi cei care nu accepta o inrobire totala. 

Apropo de Basescu si “mamicute”, acesta, recent, si-a mai jucat o carte populista, mirandu-se cu un fariseism inegalabil cum “Dumnezeu” femeia romanca nu poate sa “tina” atatia copii cat poate o “femeie roma”. Pai raspunsul se afla tocmai in politicile austeritatii aplicate cu zel nemaivazut de insusi Traian Basescu:

Dezastrul demografic mentionat de presedinte este atat de strans legat de agenda pe care a pus-o in aplicare in toti acesti ani si pe care actuala putere USL a preluat-o cu acelasi zel incat poti sa te intrebi daca nu cumva depopularea este politica de stat in Romania.

In acest sens, afirmatiile fariseice ale lui Traian Basescu sunt pur si simplu dezgustatoare. Dupa ce acum 2-3 ani puneai la zid, ca un veritabil tata al lui Borza, toate “mamicutele” si “bebelusii” care plangeau dupa “banisorii lor”, sa vii acum sa deplangi starea demografica si sa culpabilizezi, pana la urma, tot femeia romanca, este ceva de nedescris… 

Mai ales ca, de fapt, cauza fundamentala este modelul de societate al celor care ne conduc – societatea “productiva”, adica acel capitalism foarte salbatic, dirijat si aplicat de statul devenit instrumentul marilor corporatii. Nu, nu traim in tara “mamicutelor si bebelusilor”, pentru ca acestea nu sunt lasate sa traiasca de tara basestilor si a borzilor…

RZV_3664_292132d321

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Masonerie, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva Romaniei, Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “MAMELE DIN ROMANIA – BATJOCORITE SI SACRIFICATE PE ALTARUL “EFICIENTEI”? Cum este persecutata MATERNITATEA si apoi culpabilizata FEMEIA in tara politicienilor cu gandire malthusiana, care PREGATESC NOI CONCEDIERI MASIVE

  1. Un exemplu de lipsa totala de mila si intelegere. In perspectiva aceasta morala, nu conta ca aveai de facut niste sacrificii, ca realitatea te forta sa fii “dur”, dar ca tu ca persoana, efectiv marturisesti ca nu iti pasa. Nu avem nevoie de oameni carora nu le pasa si nici nu ne intereseaza ce “sacrificii” au de facut. Ei nu pot conta in deciziile societatii pentru ca fac totul pentru o paradigma pur economica care nu are nici o relevanta in lumea reala. Spre exemplu, si Hitler avea nevoie sa omoare evrei. Este o boala atot-intalnita in zilele noastre: faci totul pentru ca asa spune legea, pentru ca ai voie, sau pentru ca “asa se face”, etc. Dar legea este facuta pentru om si nu invers.

  2. Nu tin cu lupu’, deci nici cu ursu’, dar ceva a vazut ala de-a zis “Fatuci care fac copii pe banda rulanta, plimba aerul” si “sunt amante de smecheri”.

    Aveti idee cine poate fi incadrat pe un post caldut, din senin, fara probleme (in ciuda atatora care-si cauta disperati de lucru) si scapa-n concediu maternal 2 ani si iar 2 ani desi n-a prea muncit mai nimic intre toti acesti timpi?
    Ca NU POTI obtine un astfel de post DECAT DACA te-ncadrezi cumva in definitia aluia citat mai sus?

    A, ca la Hidroelectrica e vorba de bani publici si nu privati.. Credeti-ma, peste tot e la fel. Cine NU E amanta cuiva, nu presteaza acolo un SUTINUT efort sexual de satisfacere a sefilor CAT MAI VIZIBIL si REMARCABIL de restul angajatilor NERECEPTIVI (mda, exact ca la caini), e dat afara de cum i se simte vreo tendinta de maternitate.
    Iar cele de profesie “bazata” pomenite de masonul ala mai sus isi fac exact cum zice el acolo numarul. El descrie foarte bine o categorie ultra-cunoscuta, dar mi-e teama ca de lovit va lovi selectiv tot in cele “nebazate”.

    Femeile trebuie protejate, dar nu doar femeile nimanui NU, iar alea “bazate” sa ramana de neatins. Repet, cred ca masonul explica asa, de ochii lumii, dar vrea sa loveasca cu totul altfel. Adica, nimic nou. Ramane cum s-a stabilit.

  3. Nota:”vor fi dati afara, pe rand, cei vulnerabili, apoi cei independenti (care refuza sa fie presul sefilor sau sa nu gandeasca cu propriul cap) iar apoi cei care nu accepta o inrobire totala.”
    Mai mult decat atat, ESTE INTERZISA ORICE MANIFESTARE DE SIMPATIE SI COMPASIUNE fata de cei afectati de aceste masuri draconice (deloc necesare).
    Unui sef de Birou Resurse Umane care si-a cerut schimbarea locului de munca pe motiv ca nu poate da preavizele de concediere colegilor carora nu li se poate reprosa nimic din punct de vedere profesional, oameni cu care a impartit si bune si rele timp de 30 de ani in Hidroelectrica, Borza i-a dat preaviz de concediere. Aceeasi soarta a avut-o cineva care s-a oferit sa iasa la pensie anticipat in locul colegului de birou care primise preaviz de concediere, unic intretinator de familie cu un copil bolnav de sida.
    Ce urmeaza? Vom merge la inchisoare pentru ca am indraznit sa dam o bucata de paine fostului coleg de munca?

  4. Pingback: MASONERIA MONDIALA IN BUCURESTI. Gala a premiilor masonice transmisa la TVR 2, cu premierul Ponta si alti invitati de seama! - Recomandari
  5. Asta cu “modelul francez” din paranteze, la trimiterea catre articolul cu francmasoneria, nu cred ca e valabila 🙂 !
    Nu cred ca trebuie amestecate lucrurile, fiindca in Franta daca un patron ar fi concediat o angajata in concediu maternal, sau in concediu medical, sigur ar fi trebuit sa o reangajeze, platind despagubiri…
    Franta are tarele ei, dar in materie de dreptul muncii niciun manager nu-si ingaduie sa concedieze o angajata in timpul concediului maternal legal !
    Si pentru ca veni vorba de nedreptati, am auzit zilele trecute cum doctori din Romania sustineau, la Antena 3, ca in alte tari din Europa pacientii care nu au venituri si nu cotizeaza, sunt lasati la usa spitalelor ( a spus madame doctor si manager de spital POP, la emisiunea Danei Grecu) … Total fals !
    in Franta, cel putin, exista CMU (Couverture Maladie Universelle), la care au dreptul toti oamenii fara venituri sau cu venituri foarte mici. CMU asigura ingrijirea medicala pentru acesti oameni la doctorul de familie si in toate spitalele publice (de stat), nu au acces doar in spitalele private. Si subliniez de asemeni ca in spitalele private au acces toti cei care platesc cotizatii din salarii, FARA SA MAI TREBUIASCA SA PLATEASCA SERVICIILE MEDICALE PRIVATE ! Poate aud si doctorii si Casa Asigurarilor de sanatate sau cum se numeste din Romania !
    Intr-o tara ca Romania, unde majoritatea populatiei traieste la limita saraciei, ar fi o CRIMA sa se conditioneze financiar serviciile medicale pentru toata populatia, fara sa se tina cont de cei care nu au venituri sau au venituri mici !

  6. @Hrisanti: trimiterea din paranteza avea legatura cu altceva: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/05/07/franta-hollande-masonerie/

    Adica o prezenta masiva si publica a masoneriei in viata politica si culturala. Nu ne refeream la concedieri.
    O sa punem hiperlinkul in acea paranteza, ca sa nu se mai faca astfel de confuzii.

  7. @ admin

    Am inteles.
    Dar astept si o dezbatere referitor la ce am auzit ca cer medicii in Romania si anume ca oamenii care nu au mijloace financiare sa cotizeze sau sa plateasca actul medical, sa fie exclusi de la asistenta medicala…am auzitr cu urechile mele asta si nu este in regula !!!

  8. Pingback: Romanii: cei mai saraci din Europa/ Grecia: parinti care isi trimit copiii la ORFELINATE din cauza SARACIEI. RATA ENORMA A SOMAJULUI/ Studiu – conditia succesului in economia de piata: RAUTATEA, LIPSA DE MILA - Recomandari
  9. Pingback: SALARIZAREA BUGETARILOR [video]. Ponta cauta solutii pentru FACILITAREA CONCEDIERILOR. Ce inseamna, de fapt, “regandirea totala a administratiei”? - Recomandari
  10. Doamne ajuta!
    Pai se concediaza mamele,o parte din cei din sectorul public(aia cu salarii mici-carnea de tun cum s-ar spune),cei din sectorul privat profita si concediaza si ei la greu sau cum s-a spus mai sus cei ce raman devin pres de sters pentru angajatori.
    Concediatii unde se duc, caci suntem constienti ca nu mai sunt locuri de munca?Asta gasesc guvernantii platiti din banii nostri:concedieri, concedieri si iar concedieri….Vai de noi unde s-a ajuns…

  11. Pingback: Coabitarea intru masonerie: REMUS BORZA, oficiantul revirimentului MASONERIEI romanesti si insolventul Hidroelectrica – “SPONSOR GENEROS” al activistului antiortodox si pro-gay REMUS CERNEA si al notarului IOANA BASESCU, fiica presedinte
  12. Pingback: DEZINDUSTRIALIZAREA Romaniei, conditie agravanta a CRIZEI DEMOGRAFICE - Recomandari
  13. Pingback: Remus Borza numit in Consiliul de Supraveghere al HIDROELECTRICA/ Avocatul mason vrea sa extinda “PURGATORIUL INSOLVENTEI” si la Complexele Energetice din Oltenia si Hunedoara, Posta Romana si CFR Marfa. Obiectivul: CONCEDIEREA OAMENILOR SI TR
  14. Pingback: Parintele Dosoftei de la Putna despre CRIMA AVORTULUI SI TACEREA NOASTRA VINOVATA/ Parintele Vasile Mihoc: TRADAREA CRESTINISMULUI IN OCCIDENT A DUS LA LEGILE “HOMOSEXUALE” IMPOTRIVA FIRII - Recomandari
  15. Pingback: Revista SLATE despre RESURSELE BOGATE ale unei ROMANII SARACE/ Alburnus Maior acuza: PREMIERUL SI PRESEDINTELE FAC LOBBY PENTRU RMGC/ Manipularile mizerabile ale SRI/ Basescu vs Pippidi sau “ANTICORUPTIE” in loc de ENERGIE si RESURSE/ - Recoma
  16. Pingback: Masoneria romaneasca “isi arata muschii”: RADU BALANESCU, LIDERUL MLNR (Marea Loja Nationala) PRIMESTE O FUNCTIE INALTA IN IERARHIA MASONICA MONDIALA. Ce anunta asta pentru Romania si cum de a ajuns Bucurestiul “centrul masonilor din int
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare