Noua Ordine Mondiala: AGENDA INTUNECATA DIN SPATELE GLOBALISMULUI, A IDEOLOGIEI GRANITELOR DESCHISE: “Globalistii si portavocile lor vor argumenta ca prin refuzul de asociere cu cei care ne-ar putea submina valorile, NOI le violam LOR drepturile”. CARE AR FI PLANUL DE DISCREDITARE COMPLETA A CONSERVATORILOR SUVERANISTI stigmatizati ca “populisti” si “izolationisti”?

12-11-2016 6 minute Sublinieri

nwo

31863_102351189814025_100001174336126_18050_4591282_n

Alt-Market:

Agenda intunecata din spatele globalismului si a granitelor deschise

Brandon Smith

Atunci cand oamenii nefamiliarizati cu miscarea libertatii se lovesc de “conspiratia” incontestabila a globalismului, acestia cauta raspunsuri facile pentru a-i intelege motivul si existenta. Majoritatea au fost conditionati sa perceapa evenimentele prin lentila distorsionata a “Briciului lui Occam” – ei cred ca cea mai simpla explicatie este cea corecta.

De fapt, Briciul lui Occam afirma altceva, si anume aceea ca cea mai simpla explicatie DIN PUNCTUL DE VEDERE AL DOVEZILOR de care dispunem este probabil cea corecta.

Este bine cunoscut si documentat de decenii faptul ca globalismul reprezinta un efort premeditat si concentrat din partea unei “elite” selecte: capitalisti internationali, bancheri centrali, lideri politici si numerosi membri ai unor think-tank-uri exclusive. Acestia isi recunosc adesea in public scopul in publicatiile lor – acela al globalizarii totale, crezand poate ca cetateanul obisnuit nu le va citi niciodata. Caroll Quigley, mentor pentru Bill Clinton si membru al Consiliului pentru Relatii Externe (Council of Foreign Relations), este adesea citat cu marturisiri directe:

“Puterile capitalismului financiar aveau un scop pe termen lung, si anume acela de a crea un sistem global de control financiar in maini private, capabil de a domina sistemul politic al fiecarei tari si economia lumii pe de-a-ntregul. Acest sistem trebuia controlat intr-un mod feudalist de catre bancile centrale ale lumii lucrand la unison, prin intelegeri secrete stabilite in cadrul unor intalniri si conferinte frecvente. Apogeul sistemelor trebuia sa fie Banca Internationala a Reglementarilor din Basel, Elvetia; o banca privata detinuta si controlata de catre bancile centrale ale lumii care si ele reprezinta in sine corporatii private. Fiecare banca centrala… cauta sa-si domine guvernul prin abilitatea de a controla creditele trezoriere, de a manipula valutele, de a influenta nivelul activitatii economice a tarii si de a influenta politicienii cooperanti prin recompense economice in lumea afacerilor.” – Caroll Quigley, “Tragedie si Speranta”

Oamenii din spatele efortului de a forta globalismul asupra lumii sunt legati de o ideologie comuna, poate chiar o religie de tip cult, in care isi imagineaza o ordine mondiala precum cea descrisa de Republica lui Platon. Ei cred ca sunt “alesi” de soarta, destin sau de genetica pentru a ne conduce pe noi ca regi filosofi. Ei cred ca sunt cei mai intelepti si capabili membri ai omenirii si ca, prin mijloace evolutive, pot crea haos sau ordine din senin si pot modela societatea dupa bunul plac.

Aceasta mentalitate este evidenta in sistemele pe care le construiesc si exploateaza. De exemplu, bancile centrale nu reprezinta in general altceva decat un mecanism de a indatora natiunile, de a devaliza valutele, si, in final, de a inrobi cetatenii prin extorcare la scara larga. Cred ca scopul final al bancilor centrale este acela de a declansa o criza financiara istorica, care sa fie folosita de catre elite ca parghie pentru promovarea centralizarii globale complete ca unica solutie viabila.

Acest proces de destabilizare a economiilor si societatilor nu este condus de catre sefii diverselor banci centrale. Acesta este condus mai degraba de institutii globale si mai centralizate precum Fondul Monetar International si Banca Internationala a Reglementarilor, cum ne dezvaluie articolele din presa mainstream precum “Conducand lumea banilor” din revista Harper’s Magazine.

Ni se mai spune totodata prin gurile globalistilor ca adoptarea “noii ordini mondiale” nu este voluntara.

“… Atunci cand lupta pare sa alunece definitiv inspre democratia sociala globala, s-ar putea sa mai existe inca intarzieri si dezamagiri semnificative inainte de a deveni un sistem global eficient si benefic. Oameni nenumarati… vor uri noua ordine mondiala.. si vor muri protestand impotriva ei. Cand incercam sa-i evaluam promisiunile, trebuie sa tinem cont de suferinta unei generatii de razvratiti, multi dintre ei foarte galanti si gratiosi.”HG Wells, socialist fabianist si autor al cartii Noua Ordine Mondiala.

“Pe scurt, ‘casa noii ordini mondiale’ va trebuie construita de jos in sus si nu invers. Va arata ca o ‘confuzie asurzitoare’, daca e sa folosim celebra descriere a realitatii a lui William James, insa o dezmembrare a suveranitatii nationale prin erodarea ei pas cu pas va realiza mult mai multe decat un atac frontal de moda veche.” – Richard Gardner, membru al Comisiei Trilaterale, aprilie 1974, revista Foreign Affairs

“Noua Ordine Mondiala nu poate fi savarsita fara implicarea Statelor Unite, deoarece noi reprezentam componenta esentiala. Da, va fi o Noua Ordine Mondiala, si va forta SUA sa-si schimbe perceptiile.” Henry Kissinger, World Action Council, 19 aprilie 1994

I-as puta cita pe globalisti intreaga zi, insa cred ca ati prins ideea. Desi unii oameni vad in globalism un “vlastar natural” al pietelor libere sau un rezultat inevitabil ar progresului economic, realitatea este ca cea mai simpla explicatie (tinand cont de dovezi) este aceea ca el reprezinta un razboi in toata regula impotriva idealului popoarelor si natiunilor suverane. Este un razboi de gherila, sau razboi de generatia a patra, purtat de un grup restrans de elite impotriva noastra, a tuturor.

Un element important al acestui razboi il reprezinta natura granitelor. Granitele natiunilor, statelor sau chiar a oraselor si satelor, nu sunt doar linii pe o harta sau bariere invizibile in tarana. Aceasta este ceea ce le-ar placea elitelor sa credem. Granitele, aplicate corect, reprezinta mai degraba principii; sau, cel putin, aceasta ar trebui sa fie functia lor.

Oamenii sunt constructori naturali de comunitati; cautam constant persoane care ne impartasesc ideile si scopurile deoarece intelegem in mod subconstient ca grupurile de indivizi care conlucreaza pot (deseori dar nu intotdeauna) realiza mai multe. Acestea fiind spuse, oamenii au si tendinta naturala de a pune pret pe libertatea individuala si dreptul la asociere voluntara. Nu ne place sa fim fortati a ne asocia cu persoane sau grupuri care nu ne impartasesc valorile.

Culturile ridica granite deoarece, sincer, oamenii au dreptul de a-i refuza pe cei care vor sa li se alature si sa ia parte in activitatile lor. Ei au de asemenea dreptul sa discrimineze pe oricine nu le impartaseste valorile fundamentale; sau, cu alte cuvinte, avem dreptul de a refuza asocierea cu grupurile sau ideologiile daunatoare noua.

In mod interesant, globalistii si portavocile lor vor argumenta ca prin refuzul de asociere cu cei care ne-ar putea submina valorile, NOI le violam LOR drepturile. Vedeti cum functioneaza?

Globalistii exploateaza cuvantul “izolationism” pentru a-i rusina pe campionii suveranitatii in ochii publicului, insa nu este nicio rusine in izolare atunci cand principii precum libertatea de exprimare si dreptul la auto-aparare sunt amenintate. Nu este nimic gresit in a izola un model economic prosper de cele nereusite. Fortarea unei economii de piata descentralizate pentru adoptarea unei administratii feudale cu ajutorul bancilor centrale si al guvernelor va distruge in cele din urma acel model. Fortarea unei piete libere intr-o inderdependenta fiscala cu economiile socialiste este de asemenea o idee rea. La fel cum importarea a milioane de oameni cu valori diferite pentru a hrani o natiune abia iesita din socialism reprezinta o reteta pentru colaps.

Ideea este ca unele valori si structuri sociale se exclud reciproc; nu conteaza cat de mult incerci, anumite culturi nu pot fi omogenizate cu alte culturi. Poti doar elimina una dintre ele pentru a face loc celeilalte intr-o lume fara granite. Aceasta urmaresc globalistii. Acesta este scopul maret din spatele politicilor granitelor deschise si globalizarii – de a anihila competitia ideologica astfel incat lumea sa creada ca nu are alta optiune in afara religiei elitiste. Scopul final al globalistilor nu este acela de a controla guvernele (acestea nu reprezinta decat un instrument). Scopul lor este mai degraba de a obtine influenta psihologica totala si in final consimtamantul maselor.

Pentru ca ordinea globalista sa functioneze, diversitatea si alegerea trebuie eliminate din mediul nostru; cu alte cuvinte, multi oameni vor trebui sa moara si multe principii vor trebui sterse din constiinta publica. Elitele pretind ca ideea lor de cultura umana universala reprezinta apogeul principiilor umane, nemaifiind nevoie de granite, din moment ce niciun alt principiu nu ii este superior. Atat timp cat granitele vor continua sa existe conceptual, exista intotdeauna sansa ca idealuri diferite sa ia nastere in competitie directa cu filozofia globalista. Iar aceasta posibilitate este inacceptabila pentru elite.

Aceasta a condus la propaganda nu prea subtila care descrie culturile ce pretuiesc suveranitatea in defavoarea globalismului drept cazane clocotind cu rautate. Astazi, cu valul crescand de miscari anti-globaliste, argumentul mainstream este acela ca “populistii” (conservatorii) fac parte dintr-o clasa inferioara si needucata ce reprezinta un element periculos hotarat sa rastoarne “pacea si prosperitatea” daruite de mainile globaliste. Cu alte cuvinte, suntem tratati precum copiii ce mazgalesc cu degetul o Mona Lisa lucrata fin. Inca o data, Caroll Quigley promoveaza (sau prezice) aceasta propaganda cu cateva decenii in avans, atunci cand discuta nevoia de a “lucra din interiorul sistemului” pentru a-l schimba, in loc de a lupta impotriva lui:

“De exemplu, am vorbit despre clasa de mijloc inferioara ca stalp al fascismului in viitor. Cred ca se poate intampla. Membrii de partid al Partidului Nazist din Germania erau majoritar din clasa de mijloc inferioara. Cred ca miscarile de dreapta din aceasta tara fac parte in general din acest grup.” – Caroll Quigley, “Dizidenta: Avem nevoie de ea?”

Problema este ca acesti oameni refuza sa ia act de roadele globalizarii observate pana acum. Globalistii au avut mana libera asupra majoritatii guvernelor lumii de cel putin un secol, daca nu chiar mai mult. Ca o consecinta a influentei lor, am avut Razboaiele Mondiale, Marea Recesiune inca in desfasurare, nenumarate conflicte regionale si genocide, oprimarea sistematica a antreprenorilor liberi, a inventatorilor si a ideilor pana in punctul in care suferim la momentul actual de stagnare sociala si financiara.

Globalistii sunt de mult timp la putere, insa existenta granitelor este invinovatita de furtuna de crize pe care le-am indurat in ultima suta de ani? Campionii libertatii sunt numiti populisti “deplorabili” si fascisti in timp ce globalistii scapa basma curata?

Aceasta este cea mai buna carte din maneca globalistilor, si reprezinta motivul pentru care continuu sa sustin ca planul lor este de a lasa miscarile conservatoare sa capete o oarecare putere politica anul viitor, doar pentru a opri sprijinul fiscal international si a da vina pe noi pentru tragedia rezultata.

Nu exista nici cea mai mica dovada care sa sprijine notiunea ca globalizarea, interdependenta si centralizarea functioneaza. Este suficient sa privim la cosmarul economic si al imigratiei din Uniunea Europeana pentru a intelege. Deci, globalistii vor sustine acum ca omenirea nu este SUFICIENT de centralizata. Vor spune ca nu avem suficienta globalizare pentru a rezolva bolile omenirii.

Intre timp, principii precum suveranitatea vor fi demonizate istoric – conceptul de culturi separate construite pe credinte diferite trebuie sa fie echivalat ideologic de catre generatiile viitoare cu raul intruchipat. Altfel, globalistii nu vor putea niciodata impune cu succes un sistem global, fara granite.

Imaginati-va, pentru un moment, o era nu prea indepartata in care principiul suveranitatii este considerat atat de respingator, atat de rasist, atat de violent si otravitor incat orice individ ar fi rusinat sau chiar pedepsit de catre colectiv pentru asocierea cu el. Imaginati-va o lume in care suveranitatea si conservatorismul sunt vazute de urmatoarea generatie drept “pacate originare”, idei periculoase ce aproape au adus sfarsitul omenirii.

Aceasta inchisoare mentala este locul in care vor sa ne aduca globalistii. Ne putem elibera, insa ar fi necesara o inversare completa a modului in care participam in societate. Avem adica nevoie de o rebeliune a asocierilor voluntare. Un efort pentru descentralizare in defavoarea globalizarii. Mii si mii de grupari voluntare care sa se concentreze pe localizare, autonomie si productie proprie. Trebuie sa actionam in vederea construirii unui sistem bazat pe redundanta in defavoarea interdependentei fragile. Trebuie sa revenim la o era a granitelor numeroase, pana cand fiecare individ va deveni liber sa participe in orice grup social sau activitate pe care o considera potrivita pentru el, liber sa se apere impotriva acelora care il saboteaza; o societate voluntar tribala, eliberata de asocieri fortate.

Bineinteles, acest efort ar necesita sacrificii inimaginabile si o lupta care ar dura probabil o generatie. A sugera altfel inseamna a minti. Nu pot convinge pe nimeni ca un viitor potential bazat pe un model ipotetic merita sacrificiul. Nu am idee daca merita sau nu. Pot doar sa arat ca lumea dominata de globalisti in care traim astazi este destinata pieirii. Putem discuta despre viitor atunci cand ne vom fi scos capul de sub ghilotina.

Traducere B. D. pentru Cuvantul ortodox (exclusiv – interzisa preluarea fara acord!)

noua-ordine-mondiala

Legaturi:

***


Categorii

1. DIVERSE, America, Bancherii, bancile, BNR, abuzurile bancilor, Corporatism, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Noua Ordine Mondiala: AGENDA INTUNECATA DIN SPATELE GLOBALISMULUI, A IDEOLOGIEI GRANITELOR DESCHISE: “Globalistii si portavocile lor vor argumenta ca prin refuzul de asociere cu cei care ne-ar putea submina valorile, NOI le violam LOR drepturile”. CARE AR FI PLANUL DE DISCREDITARE COMPLETA A CONSERVATORILOR SUVERANISTI stigmatizati ca “populisti” si “izolationisti”?

  1. Pingback: CUM CONTROLEZI OMENIREA PRIN BANCI, BANI si DOBANZI. Un nou proiect PREDANIA despre pacatul uitat al CAMATARIEI
  2. Pingback: "Vă rog să îmi demonstrați că idealul internațional al globalizării funcționează" - Discurs național-suveranist și LECȚIE DE ISTORIE NECESARĂ ale Profesorului IOAN-AUREL POP, PREȘEDINTELE ACADEMIEI ROMÂNE, la conferința de la Clu
  3. Pingback: NAȚIONALISMUL ȘI IMPERIUL LIBERAL. De ce vor globaliștii să distrugă statele-națiune și vechile loialități?
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare