Profesorul si masonul Di Bernardo ”profeteste” VENIREA TIRANULUI ILUMINAT, adica a ANTIHRISTULUI, ca solutie la CRIZA OMENIRII

31-05-2012 5 minute Sublinieri


Profesorul italian Giuliano Di Bernardo vorbeşte despre democraţia prost aplicată în ţările din vestul Europei, despre iminentul colaps al rasei umane şi despre sosirea tiranului iluminat.

„Adevărul”: Domnule Giuliano Di Bernardo, cât de importantă este traducerea cărţii dumneavoastră în limba română?

Giuliano Di Bernardo: Este importantă, pentru că este şi prima carte care mi-a fost tradusă în limba română. Eu am venit pentru prima dată în ţara dumneavoastră în urmă cu 22 de ani şi consider că România, prin cultura ei, are un mare cuvânt de spus în Europa şi este ca un pod pentru ţările din Europa de Est. Câţiva prieteni m-au anunţat că Editura Adevărul vrea să-mi publice cartea, şi, după ce am aflat că această editură este foarte serioasă în România, am acceptat să fie tradusă.

Cartea „Cunoaşterea umană. De la fizică la sociologie şi religie” porneşte de la ideea că umanitatea este în pericol şi îşi trăieşte sfârşitul. De ce credeţi asta?

Astăzi avem posibilitatea să inventăm un om nou, pentru viitor, pentru că umanitatea se îndreaptă către autodistrugere. Democraţia, ca formă de guvernământ, este bună, în teorie, dar, aşa cum arată acum, este apropiată de anarhie. Se poate vedea asta peste tot. Democraţia este prost aplicată în multe ţări, în Italia, în România, dar, mai ales, în ţările din Europa occidentală.

Care este soluţia dumneavoastră pentru ieşirea din impas?

Este una singură. Şi o prezint în această carte: apariţia tiranului iluminat. Mergem către o guvernare mondială, iar democraţia nu este o formă care poate susţine sosirea unui tiran iluminat. Nu vorbim aici despre dictatorii pe care i-am avut în trecut. Din cele mai vechi timpuri, umanitatea a fost susţinută de societăţi ezoterice, iar aceste societăţi pot ajuta tiranul iluminat să guverneze cu înţelepciune. Avem nevoie de ceva mai puternic decât ce a fost până acum, de un om care să conducă nu numai prin raţiune, aşa cum s-a făcut în trecut, ci şi prin înţelepciune.

Ce personalitate mondială are toate datele să devină, aşa cum spuneţi, viitorul tiran iluminat?

Niciuna din prezent. Acum suntem în plină democraţie, care a degenerat în anarhie. Iar anarhia va determina condiţiile pentru sosirea tiranului iluminat. Este un proces care se va finaliza în viitor.

Şi cum va fi ales acest tiran iluminat?

Cu înţelepciune, de o comunitate de oameni. Ei pot fi din Ordinul Illuminati sau din alte cercuri ezoterice. Expresia aceasta, de tiran iluminat, este lansată de comunitatea Illuminati, care a existat în trecut, există în prezent şi va exista şi în viitor. Şi ei vor propune cine va fi acest tiran iluminat.

De obicei, puterea corupe. Cum poate fi controlată această energie malefică pe care puterea o exercită asupra omului?

Este un motiv important pentru care sper să sosească tiranul luminat. El trebuie să găsească o cale prin care să distrugă toată corupţia din lume, pentru că, acum, corupţia este la vârf, în toate ţările.

“Tiranul iluminat este o persoană înzestrată cu multă charismă, cu excepţionale capacităţi intelectuale şi cu o înţelepciune profundă.”

“Umanitatea a fost susţinută de societăţi ezoterice, iar aceste societăţi pot ajuta tiranul iluminat să guverneze.”

“Democraţia, ca formă de guvernământ, este bună, în teorie, dar, aşa cum arată acum, este apropiată de anarhie. “

Evenimente la standul Adevărul

– Vineri, 1 iunie, ora 17.00, şi duminică, 3 iunie, ora 17.00 – sesiune de autografe – Grigore Cartianu, redactor-şef al ziarului „Adevărul”, semnează cărţile sale, „Crimele Revoluţiei”, „Sfârşitul Ceauşeştilor”, „Teroriştii printre noi” şi „Cartea Revoluţiei”

– Sâmbătă, 2 iunie, ora 11.00 – lansarea volumului „Dumitru-Dorin Prunariu – biografia unui cosmonaut”, de Annie Muscă

– Sâmbătă, 2 iunie, ora 13.00 – lansarea volumului „Cunoaşterea umană. De la fizică la sociologie şi religie”, de Giuliano Di Bernardo

– Sâmbătă, 2 iunie, ora 15.00 – lansarea volumului „Viaţa lui Ceauşescu: Ucenicul partidului”, de Lavinia Betea, Cristina Diac, Florin-Răzvan Mihai şi Ilarion Ţiu

– Sâmbătă, 2 iunie, ora 16.00 – fostul ministru de Externe Ştefan Andrei acordă autografe pe cartea de interviu „I se spunea Machiavelli” – Ştefan Andrei în dialog cu Lavinia Betea

– Sâmbătă, 2 iunie, ora 17.00 – lansarea volumului „Enciclopedia propagandei româneşti”, de Călin Hentea

Cine este Giuliano Di Bernardo

Giuliano Di Bernardo este profesor de filosofia ştiinţei la Universitatea din Trento. Este membru al Consiliului ştiinţific în cadrul Académie Internationale de Philosophie des Sciences. Din 1990 până în 1993 a fost Mare Maestru al Marelui Orient al Italiei, iar din 1993 până în 2002, Mare Maestru al Marii Loji Regulare a Italiei. Tot în anul 1993 „a reaprins lumina” Marii Loje Naţionale a României.

În 2002 a fondat Accademia Internazionale degli Illuminati, al cărei preşedinte este. Este Mare Maestru al Ordinului Internaţional Dignity, pe care l-a înfiinţat pentru apărarea demnităţii tuturor persoanelor.

A avut importante contribuţii în fundamentarea epistemologică şi logică a ştiinţelor sociale, în volume ca „Introduzione alla logica dei sistemi normative” (il Mulino, 1972) şi „Le regole dell’azione sociale” (il Saggiatore, 1983).

În paralel cu studiile epistemologice, a sistematizat filozofic gândirea masonică în eseuri precum „Filosofia della massoneria” (Marsilio, 1987) şi „La ricostruzione del Tempio” (Marsilio, 1996).

Nota noastra:

Practic, am putea spune ca este vorba despre invatatura esoterica a masoneriei expusa pe scurt:

democratia genereaza anarhie si, prin urmare, se va ajunge la ordine care este

– totalitara caci va fi intemeiata de un tiran mondial care va guverna prin intermediul societatilor secrete.

Mai clar de atat nu poate fi spus! Pana acum se auzea, se spunea, ca masoneria inculca membrilor sai asteptarea unui lider mondial, ”providential”, care va scoate lumea din criza si o va salva de la distrugere. Iata ca aceasta invatatura masonica este expusa, clar si concis, de un reprezentant acreditat al acesteia. Expusa public…

E un fel de catehism al masonului, am putea spune, care corespunde asteptarilor mesianice ale iudaismului rabinic, islamismului, diferitelor erezii crestine (catolicism, protestantism, neoprotestantism – a se vedea materialele de mai jos pentru detalii). Este vorba despre mesianismul antihristic care, in esenta, se reduce la ideea ca, in imprejurari critice pentru omenire, un lider extraordinar va instaura un regal mondial in care va privilegia pe cei ”credinciosi”.

Prin haos spre ordine, ca in cosmarurile lui Dostoievski: INSTAURAREA NOII LUMI DEMONICE PRIN HAOS DELIBERAT – profetismul dostoievskian “la lucru” (I)

Este de remarcat faptul ca scriitorul rus nu descrie doar nebuneasca strategie a dezordinii sociale si politice provocate special de nihilisti, ci si scopul acesteia: numirea unui anti-țar, a unui țar impostor. Adica a unui lider absolutist care sa fie prezentat de revolutionari ca salvator al poporului deja beat de dezordinea si haosul in care s-a lasat antrenat. Este vorba despre o figura antihristica, pentru ca daca la nivelul Rusiei anti-țarul a fost reprezentat mai ales de unul ca Stalin, de pilda (tatuc al popoarelor, sa nu uitam), la nivel mondial va exista anti-hristul.

In alta ordine de idei, e interesant ce promoveaza trustul lui Patriciu… Pentru ca acest profesor mason este promovat de cotidianul Adevarul.

A se citi si materialele de mai jos pentru o intelegere mai vasta a subiectului:

Legaturi:

***

***

*

Pentru invataturi si profetii ale Bisericii despre aparitia antihristului, vezi:

***

*


Categorii

Masonerie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Opinii, analize

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

46 Commentarii la “Profesorul si masonul Di Bernardo ”profeteste” VENIREA TIRANULUI ILUMINAT, adica a ANTIHRISTULUI, ca solutie la CRIZA OMENIRII

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. Pingback: Bucurestiul, “CENTRUL VIETII MASONICE MONDIALE”. “Masoneria a reusit sa devina cea mai puternica din Estul European” - Recomandari
  2. Pingback: Care este sensul MEGA-SCANDALURILOR MICROSOFT si EADS? Prin anticoruptie la antidemocratie sau cum dispare POLITICUL din Romania. CINE NU E DE ACORD CU DIRECTIVELE OBLIGATORII N-ARE DECAT SA DEVINA EXTREMIST - Recomandari
  3. Pingback: Masoneria romaneasca “isi arata muschii”: RADU BALANESCU, LIDERUL MLNR (Marea Loja Nationala) PRIMESTE O FUNCTIE INALTA IN IERARHIA MASONICA MONDIALA. Ce anunta asta pentru Romania si cum de a ajuns Bucurestiul “centrul masonilor din int
  4. Pingback: HOMO SOVIETICUS a murit, traiasca HOMO GLOBALIS! "Profetiile" unui cunoscut disident anticomunist. Alexandr Zinoviev despre TOTALITARISMUL DEMOCRATIC si guvernul mondial: "Cred ca monstruozitatea secolului 21 va depasi tot ce a vazut omenir
  5. Pingback: Dacă vrei să vezi cum va arăta „biserica” lui Antihrist, aruncă o privire la ÎNTÂLNIREA INTER-RELIGIOASĂ PENTRU PACE de la Roma. De ce „momentul istoric” în care lideri religioși, printre care și Mitropolitul Iosif al BOR, au semnat un A
  6. Pingback: Dacă vrei să vezi cum va arăta „biserica” lui Antihrist, aruncă o privire la ÎNTÂLNIREA INTER-RELIGIOASĂ PENTRU PACE de la Roma. De ce „momentul istoric” în care lideri religioși, printre care și Mitropolitul Iosif al BOR, au semnat un A
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare