VACCINAREA CU FORTA. Oficial din cadrul Ministerului Sanatatii: PARINTII CARE VOR REFUZA VACCINAREA COPIILOR, TRIMISI IN INSTANTA SI DATI PE MANA PROTECTIEI COPILULUI (Video)

9-04-2016 5 minute Sublinieri

Părinții care refuză să își vaccineze copiii vor trebuie să dea explicații în fața unei comisii din județul din care provin, iar dacă după aceea nu consimt să vaccineze copilul, se va aplica legea Protecției Copilului, a declarat directorul în cadrul Ministerului Sănătății Amelia Șerban la emisiunea „24 de minute”.

Nu se vor da sancțiuni părinților imediat. Are o perioadă de timp de până la 18 luni în care medicul îl va chema și îl va informa asupra riscurilor și beneficiilor, iar dacă părintele tot refuză va fi deferit unei comisii județene. Dacă nici atunci nu consimte să îl vaccineze se va aplica legea Protecției Copilului. Se va ajunge în instanță”, a spus Amalia Șerban.  

Noul proiect de lege prevede o mai bună ținere a evidenței copiilor vaccinați și o implicare mai mare din partea medicilor de familie. După ce va intra în vigoare, toți medicii care vaccinează copii vor fi obligați să îi înregistreze în registrul electronic al vaccinurilor. 

De asemenea, chiar dacă vacinurile pentru copii sunt numite „obligatorii” ele reprezintă doar o recomandare în prezent, însă, dacă această lege va intra în vigoare vacinarea copilului va deveni obligatorie cu adevărat, a atras atenția Amelia Șerban.

Totodată, potrivit acestui proiect de lege, Statul își va asuma obligația de a asigura un stoc de vaccinuri pentru cel puțin un an, pentru a se evita situația în care medicii rămân fără vaccin.

Amelia Șerban a declarat și că părinții vor întâmpina dificultăți în a-și înscrie copiii la grădiniță și la școală dacă nu îi vaccinează.

Copiii nu vor putea intra în colectivități dacă nu vor face dovada vaccinării complete conform schemei. Nu va fi restricționat accesului copilului la educație. Se va merge la comisia județeană, iar părintele va primi termen de un an să își vaccineze copilul”, a spus directorul din cadrul Ministerului Sănătății. 

De asemenea, Amalia Șerban a precizat că noul proiect de lege prevede că Statul îi va despăgubi pe părinții ai căror copii au suferit reacții adverse grave în urma vaccinării.

Trebuie să ne asumăm că nu avem o informare corectă și completă asupra a ceea ce înseamnă vaccinurile, care sunt avantajele și riscurile. Statul își asumă responsabilitatea în cazul unor reacții adverse. În cazul unor complicații, acestea vor fi despăgubite de statul român. Șoc anafilactic, meningită, encefalită, sunt printre riscurile care apar odată la un milion de doze administrate. Nimeni nu spune că aceste riscuri există. Complicațiile bolii sunt mai grave și mai serioase decât o formă mai ușoară a bolii, cu complicații care pot fi reversibile prin tratament, a spus directorul din cadrul Ministerului Sănătății. 

Deocamdată proiectul nu prevede pe ce criterii vor fi acordate despăgubirile. 

Legea în mod explicit nu prevede decât că metoda de stabilire a despăgubirii va fi stabilită printr-un ordin care va apărea după lege. Încă ne consultăm”, a spus Amalia Șerban. 

Amalia Șerban a declarat că este necesară o lege a vaccinării deoarece într-un interval de cinci ani acoperirea vaccinală națională a scăzut de la 95 % la 85 %. Ea a precizat că printre cauze se numără informațiile eronate de pe internet, campania internațională contra vaccinului și imposibilitatea statului de a asigura în mod constant vaccinurile necesare.

Medicina convențională are o istorie lungă și tenebroasă, plină de abuzuri dintre cele mai înfricoșătoare. tocmai de aceea există în fiecare stat o constituție care să-și ferească cetățenii de lăcomia industriei farmaceutice, a guvernelor corupte, de transele sociopaților în halate albe (nu sînt toți, să ne înțelegem, dar unii sînt de legat) .

Fiecare constituție în parte garantează că nici o intervenție medicală nu poate fi obligatorie – ea trebuie să aibă acordul liber exprimat al pacientului. dreptul de a decide asupra propriului corp este garantat fiecărui individ și prin Declaratia Universala a Drepturilor Omului. și prin Codul de Nuremberg, la care România este parte, și prin Legea drepturilor pacientului.

Pe tarîm juridic, unde se poartă discuția finala, deci, vaccinarea cu japca e neconstituțională și imorală. Ea rămîne ceea ce-a fost dintotdeauna: visul umed al nebunilor.

Nota noastra

Atitudinea autoritatilor denota o bataie de joc la adresa parintilor si la adresa ideii de “informare publica”. Ce informare publica e aceea care, in cazul in care nu e admisa, se soldeaza cu trimiterea in judecata si implicarea Protectiei Copilului?! Aceasta este, de fapt, presiune si santaj, nu informare.

Observam, din declaratiile de mai sus, facute la aceeasi televiziune unde un ministru a declarat ca ar fi util un Barnevernet si in Romania, ca autoritatile merg pe varianta cea mai dura a legii vaccinarilor fortate. Decaderea din drepturile de parinte si rapirea copilului drept pedeapsa pentru refuzul vaccinarilor este ce poate fi mai rau. Si, totodata, profund ilegitim si periculos. 

In plus, este profund nedrept si pentru asimetria totala instaurata in defavoarea parintilor. Astfel, daca pentru refuzul vaccinarilor parintele e trimis in judecata si lipsit de copil, pentru mutilarea unui copil in cauza efectelor adverse plateste “statul” (teoretic, pentru ca este clar ca, practic, se va face in asa fel incat NICIODATA sa nu se poata “dovedi” ca e de vina vaccinul!), adica parintii impreuna cu toata lumea! Pentru ca statul, in acest caz, inseamna bani din bugetul public, care exista tocmai pe baza impozitelor si taxelor platite de parintii care sunt trimisi in judecata si santajati cu “informarea”. Asa ceva este inadmisibil si denota o mentalitate fascistoid-stalinista extrem de periculoasa a autoritatilor. In mod normal, daca parintele risca astfel de sanctiuni extreme, atunci ar trebui sa fie, pe baza de reciprocitate, sanctiuni la fel de dure si pentru cazurile grave intamplate din cauza efectelor secundare grave. Adica, pentru un copil mutilat sau ramas cu sechele grave, ar trebui sa fie trimis in judecata exact pentru aceasta fapta – mutilare si sechele – de la medic pana la decidentul responsabil de achizitionarea respectivului vaccin. 

Reaua credinta a initiatorilor acestor legi se vede si din aceea ca singura obligatie pe care si-o ia statul este aceea de a “informa”. Pai, daca parintele are indoieli, de ce nu se include o etapa de verificare a copilului, pe baza de analize medicale, pentru a avea o imagine clara a starii sale de sanatate, precum si o informare reala, detaliata, cu privire la tipul de vaccin si totalitatea efectelor sale, precum si o descriere detaliata, caz cu caz, a producerii de efecte secundare grave? Aceasta ar mai semana cu o informare si nu cu o obligatie formala luata de stat de a balmaji niste generalitati de genul “nu exista efecte secundare grave”.

Se vede limpede ca, de fapt, “informarea” e doar un pretext. Legea instituie, in aceasta forma, vaccinare obligatorie impusa cu institutiile de forta, coercitie ale statului. In acest stadiu, este o lege profund vicioasa, anti-familie, impotriva interesului si sanatatii publice. 

*


Categorii

1. DIVERSE, Opinii, analize, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

36 Commentarii la “VACCINAREA CU FORTA. Oficial din cadrul Ministerului Sanatatii: PARINTII CARE VOR REFUZA VACCINAREA COPIILOR, TRIMISI IN INSTANTA SI DATI PE MANA PROTECTIEI COPILULUI (Video)

  1. Televiziunea DIGI24 a devenit principala oficina de propaganda si manipulare in Romania.
    Reactiile cetatenilor la ineptiile directoarei de la minister sunt pe masura si denota existenta unei majoritati care nu accepta un Abuz evident.
    Exista un calcul/indicator sociologic despre care nu se mentioneaza public pe nicaieri si anume ca numarul de opinii exprimate pe o retea de socializare are un background cu mult mai numeros neexprimat – acela ar fi indicatorul real intr-un sondaj sau problema de interes public.

  2. 1. E timpul să începem să înțelegem reala și actuala semnificație a sintagmei “autoritate a statului”:
    – autoritate : forță și mecanism de impunere, de tiranie
    – a : deținută și construită de sistem și de deținătorii sistemului autoritar
    – statului : o construcție sintetică, artificială; proiectată după principiile iluminismului post-renascentist-ca să nu o mai dau pe ocolite – a globalismului structurat prin inspirație ocultă
    2. E timpul să înțelegem că în s(t)atul global – în noua ordine mondială, statul este cel mult o bulă de săpun extrem de utilă pentru manipularea maselor de oameni fără habar și fără dorință de a înțelege ce li se întâmplă, ce li se face și de către cine. În această tiranie globală neamul și țara trebuie să nu mai existe, trebuie distruse până la ștergerea lor nu doar din realitatea fizică ci și din orice ungher al conștiintei vreunuia.
    3. Într-o țară trăiesc oameni cu o cultură, o credință liberă și o lege organică. Într-un stat, lucrurile sunt total diferite: trăiesc indivizi efectiv constuiți prin (de)formare inoculată cu forța, prin “educație”-dresaj și supuși unor directive total impersonale și tiranice de către tiranii din umbră – din spatele rolurilor păstrate ca aparență și jucate de oricare e împins și teleghidat de sistem să-și asume acel rol, pentru prostirea perpetuă a maselor de indiferenți deconștientizați.
    4. În statul actual și real deci, nu există legi, ci directive cu finalitate și profit pentru cei care dețin banii cu care se controlează totul. Sistemul financiar internațional și suprastatal, globalist dictează cine trăiește și cine moare, cine râde și cine plânge, cine aplaudă și cine huiduie. Masele sunt de manevră. Nimic mai mult.
    5. Câți mai sunt români ortodocși în această țară fostă a românilor – și aceștia cred și vor să nu rămână prizonieri ei înșiși și urmașii urmașilor lor în această închisoare numită stat și în această megaînchisoare numit statul global – e timpul să facă ceva în privința asta. Acum.
    6. Cine nu rămâne în Adevăr și cu Hristos și în Biserica Lui cea Una și Vie, va fi înghițit de întunericul de iad, pe care satana îl lărgește în lume și-l aduce cu ură sălbatică și peste neamul nostru.
    7. Dacă cei care suntem botezați întru Sfânta Treime și am devenit mădulare vii ale Bisericii lui Hristos nu facem *acum* ce ne îndeamnă și ne arată Domnul nostru de la începuturi și prin vremi, prin Sfinții Lui până în clipa de azi și până la sfârșitul vremurilor – dacă nu ne trezim la datoria noastră vie și de fiecare clipă de creștini ortodcși – vom fi măturați de pe fața pământului ca neam și țară, cum de atâtea ori a fost și neamul ales de odinioară.

    Fraților, vremurile sunt acum: înțelegeți-le ! Vedeți-le ! Nu vă mai lăcomiți la ciozvârtele aruncate de slugile satanei și nu tremurați de frica zilei de mâine, nu prețuiți viața de sclav al mașinăriei anti-hristice mai presus de jertfa vieții noastre pentru Hristos – că nimeni nu rămâne în lume. Azi, mâine sau peste cațiva ani toți vom ajunge în fața Tronului de Judecată a lui Hristos. Acolo vom da socoteală de felul în care am răspuns noi Iubirii lui de oameni celei necuprinse, neînchipuite și nespuse. Numai și numai Hristos ne poate scoate pe noi și neamul nostru cu țară cu tot din ghearele luciferice ale întunericului celui mai de pe urmă. Nu vă fie frică ! Hristos e cu noi !

    Să ne adunăm față către față, practic, să punem îndeobște toate cele ce se petrec înaintea Domnului în rugăciune stăruitoare și în pocăință dimpreună. Să cerem Domnului iertarea, apoi înțelepciunea, cunoașterea voii Lui cu noi acum, să cerem putere să o împlinim și să pornim pe drumul mântuirii neamului cu viața noastră împreună ca neam creștin și românesc.

    Luați binecuvântare de la părinții duhovnicești și să ne pornim. Nu mai e timp de pierdut, fraților.

    Iertați-mă pe mine ticălosul și netrebnicul pentru îndrăzneală. Dar nu mai pot sta așa în indiferența și muțenia asta ucigașă. Răspundeți-mi, de vreți, frați creștini.

    Domnul și Maica Domnului Preacurata să fie cu noi până la sfârșit !

  3. Numai sa apuce satanistii astia defecti. Daca e adevarat, atunci tot filmul de actiune plus declaratiile lui X, Y au fost praf in ochi, iar legea cu adoptia a fost special aprobata, iar tara, prin desfiintarea familiilor, este pregatita exact pentru cei care jinduiesc la ea. Dar eu cred ca in Romania, iconomia Lui Dumnezeu functioneaza altfel decat, sa zicem, intr-o tara care s-a lepadat mai demult de Dumnezeu. Si functionarii nostri provin, majoritatea, din cel putin bunici credinciosi, iar daca se leapada de El prin astfel de legi dracesti, Dumnezeu mai ia si parul, ca sa ia si altii aminte. In alte tari se fac mitinguri antivaccinare, dar la noi nu stiu daca se organizeaza. Cum s-a iesit la demonstratii de amploare pentru copiii familiei Bodnariu, ar trebui sa iesim si noi sa ne spunem parerea pentru a salva mult mai multe vieti de copii nevinovati.

  4. Aș vrea să recitiți versurile imnului actual al României.

    Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte
    În care te-adânciră barbarii de tirani!
    Acum ori niciodată croiește-ți altă soartă
    La care să se-nchine și cruzii tăi dușmani!

    Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume
    Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman
    Și că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume
    Triumfător în lupte, un nume de Traian!

    Înalță-ți fruntea lata și cată-n giur de tine
    Cum stau ca brazi în munte voinici sute de mii
    Un glas ei mai așteaptă și sar ca lupi în stâne
    Bătrâni, bărbați, juni, tineri, din munți și din câmpii!

    Priviți, mărețe umbre, Mihai, Ștefan, Corvine,
    Româna națiune, ai voștri strănepoți!
    Cu brațele armate, cu focul vostru-n vine
    „Viață-n libertate, ori moarte!” strigă toți.

    Pre voi vă nimiciră a pizmei răutate
    Și oarba neunire la Milcov și Carpați!
    Dar noi, pătrunși la suflet de sfânta libertate,
    Jurăm că vom da mâna, să fim pururea frați!

    O mamă văduvită de la Mihai cel Mare
    Pretinde de la fiii-și azi mână d-ajutori
    Și blastămă cu lacrimi în ochi pe orișicare
    În astfel de pericol s-ar face vânzători!

    De fulgere să piară, de trăsnet și pucioasă
    Oricare s-ar retrage din gloriosul loc,
    Când patria sau mama, cu inimă duioasă,
    Va cere ca să trecem prin sabie și foc!

    N-ajunse iataganul barbarei semilune
    A cărui plăgi fatale și azi le mai simțim
    Acum se vâră cnuta în vetrele străbune
    Dar martor ne e Domnul că vii nu o primim!

    N-ajunse despotismul cu-ntreaga lui orbie
    Al cărui jug din seculi ca vitele-l purtăm
    Acum se-ncearcă cruzii, în oarba lor trufie,
    Să ne răpească limba, dar morți numai o dăm!

    Români din patru unghiuri, acum ori niciodată
    Uniți-vă în cuget, uniți-vă-n simțiri!
    Strigați în lumea largă că Dunărea-i furată
    Prin intrigă și silă, viclene uneltiri!

    Preoți, cu crucea-n frunte! căci oastea e creștină
    Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.
    Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină
    Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost’ pământ!

  5. Părinți Români care aveți copii și care doriți să-i vedeți crescând sănătoși și frumoși, Gândiți-vă la ceea ce îi așteaptă pe copiii voștri în viitorul apropiat!
    Nu stați pasivi, ci Preocupați-vă, informați-vă și ÎNARMAȚI-VĂ cu cunoașterea textelor de LEGE care vă RECUNOSC LIBERA exercitare a AUTORITĂȚII PĂRINTEȘTI, și apoi Alăturați-vă Românilor CELOR care NU sunt de accord cu această Lege a vaccinării, SOLIDARIZÂNDU-VĂ în CREAREA unei FORME DE ASOCIERE A PĂRINȚILOR la NIVEL NAȚIONAL (precum în cazul “Orei De Religie”), pentru SABOTAREA legislativă a acestei LEGI a vaccinării obligatorii a copiilor noștri!
    Nu ascultați “cântecul de sirenă” al “propagandiștilor vaccinurilor”, și NU dați din mână, sănătatea copiilor voștri pe “pasarea de pe gard a “beneficiilor” vaccinării” care vor exista în cazul unor pericole care niciodată s-ar putea să nu apară în viața copiilor voștri.
    “INTERESUL superior” al copiilor noștri este PĂSTRAREA sănătății lor ACTUALE și nu RISCAREA menținerii ei!
    Precum își apără URSOAICA puii așa fiți de atenți la binele copiilor voștri!
    Eu sunt un Părinte care am un copil AFECTAT de vaccinuri, și REGRET pentru toată viața, că am fost un nesăbuit care am acceptat să-i cumpăr, chiar eu, vaccinul care i-a adus “probleme” pentru toată viața, copilului meu!
    Învățați din greșeala și necazul meu…și nu o repetați și voi!

    http://www.cunoastelumea.ro/socant-statul-se-pregateste-sa-le-ia-copiii-parintilor-romani-care-refuza-vaccinarea/

  6. Sa ne rugam lui Dumnezeu ca aceasta lege sa nu treaca. In schema de vaccinare obligatorie este inclus si vaccinul ROR (rujeola, oreion, rubeola) care contine celule umane recoltate de la copii avortati. Varianta PRIORIX produsa de GSK contine celule umane diploide MRC-5 (celule recoltate de la un baietel avortat la 14 saptamani). Varianta M-M-RVAXPRO produsa de Sanofi Pasteur contine celule umane diploide WI-38 (celule recoltate de la o fetita avortata la 3 luni). Pentru a verifica aceste informatii trebuie doar sa cititi foarte bine prospectul vaccinului (se gaseste pe situl oficial al producatorului) si sa cautati pe internet semnificatia ingredientelor. Am verificat doar aceste vaccinuri fiindca fetita mea e la varsta la care trebuie sa-l faca. Ca parinte crestin ortodox sunt extrem de ingrijorat si doresc sa pot avea libertatea de constiinta si de a putea decide singur ce este mai bine pentru copilul meu. Las la o parte efectele adverse fizice ale vaccinului, care sunt atat de controversate, dar oare bunul Dumnezeu ce crede despre faptul ca eu cu buna stiinta incerc sa-mi “protejez” copiii de boli injectand in ei celulele unui copilas ucis? Nu devin oare partas la crima? Oare nu pun in pericol atat mantuirea mea cat si a copiilor mei?
    Dragi parinti, nu avem prea mult timp de pierdut. Legea a trecut de camera deputatilor si va merge la senat. Sunt convins ca in senat se gasesc oameni cu frica de Dumnezeu care s-ar opune vaccinarii obligatorii daca ar sti ce contin aceste vaccinuri. Haideti, va rog, sa-i informam noi pana nu va fi prea tarziu, caci daca legea va fi adoptata, nu ne mai ramane decat exemplul Sfantului Constantin Brancoveanu. Doamne-ajuta!

  7. este un semnal mare de alarma ca se discuta o astfel de lege, in acesti termeni. Nu sunt specialist in dreptul familiei dar cred ca nu exista un precedent de acest fel in ceea ce priveste interventia statului in drepturile parentale. Din ce stiu, parintii au dreptul sa aleaga daca isi vaccineaza sau nu copiii, in ce religie ii cresc si ce tip de educatie le transmit. Atata timp cat nu exista abuzuri asupra copiilor si parintii nu actioneaza de o maniera care sa le puna sanatatea in pericol sau sa le transmita idei anti-sociale, parintii isi pot creste copiii conform propriilor convingeri si valori. Din momentul in care se va crea un precedent ( cu vaccinurile), se va deschide cutia Pandorei pentru alte impuneri. Statul va impune o ideologie antihristica asupra educatiei ( este deja o realitate in multe tari), asupra normelor sociale, asupra valorilor si, in final, asupra credintei. Ni se va spune ce e bine sa le spunem copiilor sa creada si ce nu. Daca spui altceva intri la inchisoare sau ti se iau copiii. Dupa cum se vede, mobilizarea este maxima; se doreste sa ajungem din urma standardele implementate deja in tarile “civilizate”. Nadajduim ca Dumnezeul parintilor nostri nu va ingadui aceste planuri in tara noastra!

  8. Dragi Părinți, care sunteți cititori fideli ai acestui site, URMĂRIȚI cu atenție aceste materiale despre vaccinuri, și încercați să le distribuiți și altor apropiați care au copii, ca să afle despre aceste lucruri GRAVE referitoare la PERICOLELE pe care VACCINURILE le pot provoca vieții și sănătății copiilor noștri:

    https://www.youtube.com/watch?v=SB8CBrxCrGM

    https://www.youtube.com/watch?v=2v2wHEuPVhc&nohtml5=False

    https://www.youtube.com/watch?v=YEWGHhuTa7w&nohtml5=False

    Dumnezeu să aibă milă de noi toți și de copiii noștri! Amin!

  9. Fratilor ortodocsi, cum s-a spus si mai sus, sa infiintam o asociatie gen APOR (asociatia parintilor pentru ora de religie). Poate ar fi bine sa luam legatura cu Liana Stanciu cu cei de la Pro Vita si alte organizatii care ne pot ajuta in demersul nostru. Mila Bunului Dumnezeu sa fie cu noi, cu toti!

  10. Am si eu cateva intrebari pe care le-as pune:
    1. Se vorbeste de catre stat de interesul superior al copilului si ca de aceea trebuie vaccinat, pai unde este acest interes superior al copilului cand statul impiedica educatia copiilor nevaccinati;
    2. Daca parintii refuza vaccinarea copiilor, conform legii in cauza, copilul este luat de catre Protectia Copilului, iarasi intreb unde este interesul superior al copilui cand este lipsit de familia lui;
    3. Din cate stiu nu este interzis avortul in Romania, daca un copil care ar trebui obligatoriu vaccinat, pentru ca este interesul superior al copilului, unde mai este interesul superior al copilului nenascut inca, daca acesta este avortat de parintii lui inainte de a se naste, statul nu se gandeste si la acesti copii?
    4. Bill Gates vorbeste intr-o expunere citez: “Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni, număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%”, ma intreb cum va face acest lucru prin intermediul vaccinului? ( va rog sa remarcati ca spune : daca facem treaba buna nu daca vom face treba buna cu vaciinurile…

  11. Mișcările de genul acestei strategii legislative (demonice) au și efectul de a contracara reacția creștinilor de genul Coaliției Pentru Familie.
    Adică, în caz că reușește comunitatea creștină o coalizare pentru întărirea familiei normale, se construiesc mijloace pentru a extrage copiii din familie și pentru ai distruge până la urmă după plan și directive.
    Nu vei vrea să vaccinezi copilul cu mizeriile lor criminale ? Ți-l va lua statul în custodie și se va “îngriji” de el.
    Păpușarii din umbră, slugile dracilor știu că aceia care sunt treji și văd lucrurile în lumina Adevărului-Hristos-aceia apreciază și integritatea familiei, și paza de “vaccinurile” lor. Și se apără și de avort, și de deviațiile sexuale, și de deviațiile de credință, și de transumanism, și de consumatorism, și de orice propagandă sau lucrare luciferică, după puterile fiecăruia desigur.
    De aceea păpușarii construiesc de zor prin cadrul legislativ al statului (global în cele din urmă)-față de care istoric oamenii au dat dovadă de supunere oarbă, prin frică, de nenumărate ori-construiesc deci, capcane multiple. Dacă scapă copiii de degenerarea și disoluția familiei tradiționale și creștine, vor încerca să-i fure și să-i distrugă cu una din celelalte făcături. Așadar, nedarea lor spre vaccinare va fi folosită pentru ruperea familiei care rezistă. Ultimul asalt, cum zic Părinții duhovnicești contemporani, nu va fi singular, ci cu multe-multe capete de hidră. Refuzul total al celor ale lumii va fi singura protecție sufletească și trupească. Dintotdeauna este.
    De aceea atitudinea creștinilor consider că trebuie să fie “radicală”-strict după modelul Mântuitorului și al Sfinților Lui-și hotărâtă, și plenară. Pe toate planurile vieții de zi cu zi.

    E necesară o Coaliție Pentru Familie, o Coaliție pentru protejarea copiilor împotriva abuzului statului, o Coaliție pentru protejarea conștiintei împotriva poluării ideologice, o Coaliție pentru protejarea dreptei credințe împotriva otrăvurilor și veninului eretic și ecumenist, o Coaliție pentru întărirea și vitalizarea comunității creștine în trăirea ei duhovnicească de zi cu zi, o Coaliție pentru un cadru de educație nedistructiv și neaservit mașinăriei anti-hristice, o Coaliție pentru protejarea drepturilor (privilegiilor ?…) comunității ortodoxe din România…. și tot așa.
    Tot numărând câte și ce fel de Coaliții ar fi necesare pentru creștinii români dispuși să reziste alienării și distrugerii la care sunt supuși, constatăm inevitabil că toate ar trebui să fie și sunt încă aspecte ale VIEȚII OBIȘNUITE ÎN BISERICA ORTODOXĂ. Care suferă pe fondul virusării cu lumesc o “diluare”, o otrăvire ucigașă care o doboară dinăuntru.
    Ca să se întărească trebuie, ca orice organism VIU, să-și constate și să-și accepte starea, să caute vindecare la Doctorul Sufletelor, să se înzdrăvenească eliminând otrava din organism, să se revigoreze și să pornească mai întețit la apărarea cetății, de care e răspunzătoare înaintea Tronului Înfricoșatei Judecăți. Pentru asta, cei puțini, mulți – câți or mai fi conștienți de starea asta de boală – trebuie să facă practic ceva în direcția asta, că “Domnul așteaptă ca omul să acționeze că să aibă ce binecuvânta”.
    Iar dacă mădularele Bisericii luptătoare sunt sănătoase și dacă ea este deci, sănătoasă, nu va mai fi nevoie de alte organizații exterioare ori adiacente Ei pentru a-i ajuta și proteja pe creștini de satana și războirea lui, și pentru a trece prin vremurile de azi și de mâine. Această nevoie indusă prin păcat este doar un alt prilej pentru vrăjmaș să vatăme pe creștini. Să nu uităm de “Una Sfântă, Sobornicească și Apostolească Biserică” – mama și casa și cetatea și corabia salvatoare a creștinilor !
    Deocamdată însă, laudă celor din Coaliția pentru Familie: Domnul să îi și să ne întărească pe toți să facem pururea voia Lui !

    “Fericit cel ce-și zidește aproapele cu frica de Dumnezeu și nu amăgește sufletul său, temându-se în tot ceasul de toiagul din fier al Păstorului Celui Mare.” (Sfântul Teofan Zăvorâtul)

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/04/02/aproape-trei-milioane-de-semnaturi-pentru-ocrotirea-familiei-in-constitutie-conferinta-coalitiei-pentru-familie-si-lansarea-unor-propuneri-de-masuri-privind-familia-video-raport-despre-copiii-rapi/

  12. Pai probabil in cadrul APOR ar trebui ridicate si astfel de probleme, fiind vorba tot despre parinti si drepturile ce tin de familie.

    O observatie – retorica prea incarcata de “demonisme” nu ajuta, nici macar pe cei care sunt in acelasi cuget cu noi, daramite pe cei din cadrul mai larg care nu vor nici ei vaccinari fortate, chiar daca nu privesc aceste lucruri in cheie religioasa. De asemenea, opinia mea e ca nu ne aflam la faza “sunt rele sau nu vaccinurile”, “provoaca sau nu autism”, ci la faza ce putem face si cum pentru a nu intra in vigoare astfel de legi. La fel, cred ca energia, daca exista, ar trebui sa o canalizam in aceasta directie, care ar insemna – sa stim toti pasii procedurali si sa contestam pe baza de argumente intemeiate acolo si atunci cand se poate, in cadrul organizatoric posibil. De pilda, in prezent, din cate stim, se afla in etapa dezbaterii publice, deci utila ar fi participarea la aceasta dezbatere. Atentionam – cu argumente intemeiate, verificate, nu cu retorica.

  13. “De pilda, in prezent, din cate stim, se afla in etapa dezbaterii publice, deci utila ar fi participarea la aceasta dezbatere. Atentionam – cu argumente intemeiate, verificate, nu cu retorica.” Total de acord.

    Acum:
    1. Cum construim documentul argumentativ pe care sa-l semneze si sa-l sustina atat cei referentiati in el (medici, oameni de stiinta, etc.) cat si cei din comunitatea larga si din Biserica ?
    2. Cum il putem inainta spre a fi semnat ?
    3. Cand il putem sustine si cand in fata cadrului legislativ ?
    4. Cine poate face asta practic ?

  14. Ca parere strict personala – poate e cazul sa depasim stadiul cam heirupist al ralierilor prin semnatura la documente. Oricum petitiile nu au niciun efect juridic si nici ca imagine nu prea mai sunt mare lucru. Cine are timp si se poate implica in dezbaterile publice si face parte din biserica, ar trebui, poate, sa se intereseze, intai, in parohia sau biserica unde merge daca mai sunt si altii preocupati de acelasi subiect; apoi sa vada care e treaba in filiala APOR locala. In fine, daca nu gaseste niciun fel de ecou pentru preocuparile lui se poate duce si singur la aceste dezbateri, pregatindu-si o opinie rationala, ca poate macar acolo va gasi oameni in acelasi gand. Se pot cauta si astfel de oameni pe internet, prin facebook etc., insa asta tot ca o modalitate, pana la urma, de a face niste legaturi relevante la nivel personal, micro, nu de a gandi lucrurile in stil platforme care sa stranga masele de oameni si sa le coordoneze.

  15. Mai, eu nu mă refer aici să dăm două click-uri și să debităm ceva pe un e-Sign de mâna a treia, pe care îl ignoră apoi în mod perfect practic oricine. Mă refer la a se strânge oamenii față către față, în grupuri tot mai mari să discute deschis subiectul cu toate faptele pe masă, cu toate materialele, cu cei care au studiat în amănunt diferitele aspecte ale situației și care pot informa matur grupul de oameni reali astfel întruniți; acest grup (sau grupuri care să colaboreze o perioadă pe subiect în mod deschis) ar trebui să poată apoi formula un memorandum bazat pe aceste întâlniri informative, care să fie bine documentat și argumentat și trimis în țară pentru a fi semnat – așa cum a făcut Coaliția pentru Familie. Dacă altă comunitate nu se găsește mai bine organizată…… Și apoi să fie prezentat cadrului legislativ – o jalbă în proțap, dacă altfel nu se înțelege ce zic. Poate câteva zeci de mii de oameni îl vor preda în persoană – pentru a-i sensibiliza pe mandatații noștri că nu e încă țara abandonată. Se înțelege ?

    Eu am o fetiță binecuvântată de Dumnezeu de patru anișori. Sănătoasă și foarte perceptivă și perspicace pentru vârsta ei. Este dar de la Dumnezeul nostru, Domnul căruia toți ne închinăm – și eu și voi. Câte luni credeți că mai durează până se legiferează metoda asta criminală, dacă românii nu coalizează într-o rezistență crescândă și fermă, în paralel cu o intensificare serioasă a trăirii și a pocăinței în Biserică ? ( Și chiar dacă va fi rezistență, mai devreme sau mai târziu se va forța acest lucru asupra noastră: deci să mai amânăm făcând nimic ? ) Fetița mea – mulțumesc lui Dumnezeu – nu a făcut decât chiar primul vaccin din maternitate până acum (acela din prima zi). În rest nici un altul. Nu vreau să ajung să-mi fie luată din brațe de dezaxații ăștia, înțelegi ?! Înțelegeți, fraților ? Nu vreau să ajung să aleg între a o da morții lente prin vaccinare sau morții lente prin confiscare de către statul confiscat. Credeți că scriu aici că n-am ce face cu timpul meu ?

    Despre primii pași ai recomandării făcute de tine, la nivel de parohie și eparhie, voi spune doar atât și e destul să fiu înțeles: cu foarte-foarte puține excepții, atât preoții, cât și ierarhii pe care îi cunosc, ascultându-i nu o dată, sunt gâtuiți de frică. E clar ce spun ?
    *Sunt gâtuiți de frică.*
    Când sunt în public ei adesea ocolesc realitatea și adevărul dur de fiecare zi. Cum ar fi ăsta despre care vorbim aici. Iar când sunt doar între patru ochi cu mine sau într-un grup mai intim confidențele lor sunt frica și jale și strigăt înăbușit de disperare și revoltă si neputință și îngrijorare. Se înțelege ce zic ? Ăsta nu e un caz izolat sau localizat – ci se întinde pe patru județe în toată țara (Bihor, Timiș, Sibiu și Iași) și în plus în alte două mari ținuturi ortodoxe (Grecia și Palestina).

    Înțeleg și atenția asta a unor frați pentru păstrarea unei atmosfere prevenitoare în vremurile astea foarte tulburi. Cât pot, prefer nepomenirea răului – până la un punct: ăla în care tăcerea surpă la temelia adevărului care eliberează, după cuvintele Mântuitorului.

    În fiecare săptămână în țara asta se strâng la un loc mii, zeci de mii sau chiar sute de mii de oameni uneori, pentru tot felul de motive arbitrare, mai mult sau mai puțin sănătoase. De ce nu s-ar putea face asemenea pentru acest fel de situații definitorii pentru viitorul acestui neam pe un termen imposibil de prevăzut ?
    Nu ați citit experiența lui Vela Gheorghe dintr-un comentariu recent în legătură cu copilul lui ? Mai adaug cazului lui cazul unei colege de serviciu care dintr-un copil extrem de capabil pentru vârsta lui, vaccinarea i l-a transformat în incapabil mintal ? Ați citit remarca fermă primită de la un coleg de serviciu (pe care am scris-o într-o postare anterioară) ? Aceea e un exemplu simplu și la obiect despre globalizarea mecanismelor de reeducare de tipul Pitești-reeducarea prin reeducați, în cascadă. Se înțelege ?

    Să ne ajute Domnul și Maica Domnului să înmulțim dragostea noastră fată de aproapele.

    Vocea mea este cvasi-anonimă, așa este; dar dorința mea este de bine pentru toți copiii acestui neam. Nu pentru ca să se țină (și să mă țin) cu dinții de viața asta de aici, ci ca ei să aibă mâine și poimâine “spațiu” liber cât de cât să scape la Hristos, înainte să-i prelucreze ireversibil alții pentru vrăjmașul !

    No, astea fiind zise, mă planific să contactez APOR-ul din zonă să văd ce atitudine unitară are pe subiectul în discuție…

    Iertare. Doamne, ajută !

  16. Pingback: VACCINARE SAU TOTALITARISM? România – un experiment social si in aceasta privinta? | Cuvântul Ortodox
  17. @LucianOctavianAnghel
    Si eu sunt de parere ca daca si-au salvat ciobanii cainii, am putea si noi sa ne salvam copiii. Am inteles ca in Bucuresti sunt foarte multi parinti antivaccin si ar fi si multi pentru o demonstratie. Asta nu inseamna ca n-ar trebui organizat asa ceva si in alte orase mari. Eu locuiesc la tara, dar, daca s-ar programa un protest in Timisoara, as putea participa, cu ajutorul lui Dumnezeu. Cum s-au adunat neoprotestantii si nu numai pentru Familia Bodnariu, am putea si noi sa ne adunam pentru copiii nostri. S-ar putea deschide un blog pe tema asta, unde sa fim la zi cu ce se intampla si ce am putea face. Acum imi dau seama de ce a ajuns Patriarhia cal de bataie de Sus asa de des in ultimul timp. Se doarme profund pe tema asta.

  18. Ar fi insa o greseala sa se proteste impotriva vaccinurilor asa, in general. Protestul trebuie sa fie fata de SANCTIUNILE prevazute in lege.

  19. Se doarme pe multe teme. Dar nu ne impiedica nimeni sa ne trezim, decat noi insine. Da, cred ca sunt destui parinti care sunt constient impotriva vaccinarii, cu atat mai mult impotriva vaccinarii obligatorii.
    Memorandumul se va adresa demersului legal in discutie, desigur, dar va trebui sa contina in partea de argumentare dovezi exhaustive impotriva curentului in general.
    Sunt in comunitate oameni capabili sa le arate celor deja “programati” de sistemul vandut adevarul si situatia reala a vaccinarii. Nu asta e problema.
    Problema e alta: cum se ajunge la multime ? Care va fi mediul de comunicare a acestor realitati grave pentru a ajunge la cat mai multi oameni ? Cine are mijloacele astea dintre cei de un cuget cu noi ?

  20. Nu inteleg de ce doar cu multimile. Vi se pare ca ar conta multimile in, sa zicem, politica mai mare sau mai mica a ultimilor ani? Au ONGurile seculariste multimi in spatele lor? Nu multimea, ci o activitate eficienta, de tip ONG sau asociationist in care sa fie reprezentate interesele si vederile, in speta de fata, a parintilor. Si, din nou, nu intelegem de ce numaidecat memorandumuri. Trebuie observatii punctuale si factuale la lege.

  21. Bune întrebări.

    1. Mase pentru că lipsa de angajare a oamenilor persoană cu persoană duce la indiferență criminală (în sensul de crimă pasivă, de răspundere comună), iar angajarea acestora în demersul real pentru țara lor (familiile lor, copiii lor, sănătatea lor trupească si duhovnicească) îi va sensibiliza direct pe oameni față de propria lor condiție și le va arăta cum cuțitul le-a ajuns la os, trecându-le prin inimă și prin cap fără măcar să sesizeze, de-atâta virtualitate-televizor-minciună-muțenie. Este și a fost dăunătoare din cale afară așteptarea de la alții: “aceia să facă”, “aceia vor face”. Delegarea asta permanentă spre un grup reprezentativ și împuternicirea unei organizații – fie ea instituție publică, ONG, etc. – deviază simțământul responsabilității și tocește percepția gravității faptului. A fost unul dintre factorii sociali pentru care s-a ajuns în starea asta.

    Domnul a vorbit deopotrivă și poporului și ucenicilor și oricui. I-a angajat pe toți în schimbarea pe care o vestea, în realitățile dure și grele pe care le punea în Lumina Adevărului spre nădejdea si stradania fiecaruia. Fiecare suflet are dreptul să afle adevărul și despre vaccinuri (și oricare alt aspect al vieții) și să poată cugeta în cunoștință de cauză la decizia pe care o va lua. Aceeași atitudine și raportare ar trebui să ne fie model. Dacă în fața mandataților va merge cu hotărârea bine documentată (spuneți-i cum doriți, nu contează dacă e memorandum sau altceva) un număr mare de oameni veniți din propria lor convingere informată, atunci va fi cu totul altul efectul și însemnătatea, decât cazul unui grup de experți sau reprezentanți față de care omul anonim nu are nici un fel de raportare personală.

    Un grup mic poate fi intimidat mult mai ușor. Un grup mic poate fi eliminat mai ușor, prin diferite mijloace. Conștiința de grup într-un grup mare se disipă greu și e mult mai robustă și mai influentă decât într-un grup restrâns. Și altele, și altele. Voi de ce credeți că întunericul a depus atâta amar de efort de-a lungul atâtor ani și pe un întins atât de mare în lume pentru a aduce masele în starea de supunere, de haotizare și imbecilizare colectivă ? Pentru ca nu cumva să ajungă la o luptă unitară, coerentă și structurată împotriva lor. Cât mai multă fărâmițare și cât mai multe negocieri și hotărâri prin reprezentare restrânsă, departe de ochii maselor.

    În consecință, masele și reprezentanții au fiecare locul și rolul lor activ în cârmuirea și apărarea cetății.
    În ce stare ai zice că se află factorii decizionali și ocârmuitori în acest moment ?

    2. “Numaidecât” nu-l consider un termen potrivit. În fine. Să luăm în considerare tabloul general, nu doar un aspect al lui. Dacă răspundem disparat fiecărei încercări a lor, nu facem decât să le facem jocul și strategia. Până la urmă vom obosi și vom renunța. Păpușarii au destule resurse și destulă putere lumească să facă asta de o mie de ori. Există un factor de tocire în genul ăsta de luptă de reacție la care faceți apel. Dacă mergi în fața lor *doar* cu observații punctuale și factuale din proiectul de lege, nu faci decât să amâni pe luna viitoare aceeași tentativă venită din partea stăpânilor lor. De câte ori s-a petrecut doar în ultimii ani același scenariu și încă mai reveniți cu aceeași propunere ?

    Să ne amintim definiția dată de un savant nebuniei…

    Pungești e doar un caz exemplar – fiind vădit de celelalte cazuri din țară. Roșia Montană e doar un caz exemplar – fiind vădit de celelalte cazuri din țară. Cum ? Viclenia e că îi lasă pe oameni să se manifeste împotriva unei agresiuni evidente, dar îi “canalizează” în revolta lor spre un caz punctual. Între timp își fac de cap în câte alte cazuri identice fără să dea nimeni importanță, fără o opoziție concertată. În acel timp și în acel fel ating un prag critic, o stare de fapt ireversibilă, sau reversibilă cu mult mai mult efort decât era necesară rezistenței-“platformă” dintru început. Taie răul din rădăcină înainte să prindă putere.

    Să ne rugăm pentru ei și unii pentru alții. Nu sunt eu un om mai bun decât altul.
    Iar fără pocăința de obște și îndreptarea vieții noastre de creștini în Biserica lui Hristos, ne va fi doar mai rău. Mult, mult mai rău. Fără asta tot ce discutăm aici va fi degeaba.

    Domnul și Maica Domnului sa nu ne lase !

  22. @Lucian

    In fine, fiecare dupa cum si cat pricepe. Noi nu agream actiunile in masa pe baza de memorandumuri si liste, pentru ca am vazut ca acestea au fost deja practicate si preferate ca manifestare a ”laicatului ortodox” si, in chestiunile sociale, nu au avut niciun efect. Ofera, in schimb, un dusman vizibil si usor de definit in spatiul public, ce poate fi lesne ridiculizat, atunci cand nu o face singur.

  23. @admin
    Dar cum au reusit oare simpatizantii cauzei Bodnariu sa faca sa se miste ceva. Si inca in Norvegia. Printr-un numar foarte mare de sustinatori la nivel global. Noua ne ajung actiunile in tara. O manifestatie intr-o piata consacrata de cei care au manifestat in trecut si s-a soldat cu demisii. O manifestatie care sa se vada la televizor. Sa stie si cei care nu au cum sa participe ca sunt reprezentati. Pe urma unele organizate pe orase. Daca n-am avea modelul. Cel mai rau se tem politicienii nostri de manifestatii, pentru ca in urma lor au cazut capete. La Timisoara sunt multi parinti vaccino-sceptici si, precum crede si LOA, au dreptul si altii sa afle ca ceva nu e in regula cu vaccinurile. In multe locuri doctorii si asistentele le spun pacientilor ca sunt obligatorii vaccinurile. Sa scrie mare o pancarta: Vaccinurile nu sunt obligatorii!!! Ca sa stie si nea Ion si nana Marie, dar si unii mai scoliti, dar neinformati.

  24. Pingback: ROBERT DE NIRO denunta TOTALITARISMUL VACCINISTILOR: “Oamenii sa vada VAXXED si sa decida ei insisi” (Video)/ FRANTA DISCUTA EXTINDEREA VACCINARILOR OBLIGATORII. O dezbatere reala, chiar daca intre surzi, fata de MONOLOGUL PROPAGANDISTIC si AG
  25. Pingback: ROBERT DE NIRO denunta TOTALITARISMUL VACCINISTILOR: “Oamenii sa vada VAXXED si sa decida ei insisi” (Video)/ FRANTA DISCUTA EXTINDEREA VACCINARILOR OBLIGATORII. Dezbatere intre surzi – oricum mai bine fata de MONOLOGUL PROPAGANDISTIC si
  26. Pingback: VACCINURILE – READUSE IN DISCUTIE OFICIAL IN CAZUL MORTII BEBELUSILOR DIN ARGES: Corpul de control al prim-ministrului emite suspiciuni in privinta autorizarii VACCINULUI NETESTAT HEXAXIM, DESTINAT PIETEI DIN KAZAHSTAN si identifica NEREGULI IN DEPO
  27. Pingback: Lansarea unei carti-eveniment si a campaniei împotriva vaccinării obligatorii: VACCINURILE SI AUTOIMUNITATEA – un semnal de alarma asupra reactiilor ADVERSE si chiar FATALE ale VACCINURILOR. Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu (APC România): “VA
  28. Pingback: DOCUMENTARE VIDEO despre VACCINURI si substantele folosite in ele (VIDEO): TRACE AMOUNTS (subtitrat in română)/ VAXXED. From Cover-Up to Catastrophe | Cuvântul Ortodox
  29. Pingback: PRIMIȚI CU VACCINUL? Emisiunea IN PREMIERA despre motivele reale ale scaderii increderii in vaccinuri: MINCIUNILE INTERESATE ALE OFICIALITATILOR (Video)/ Realitatea din spatele statisticilor manipulate de MS: CAZURILE DE RUJEOLA AU FOST MAI NUMEROASE IN
  30. Pingback: LEGEA VACCINARILOR FORTATE – DEZBATERE PRO SI CONTRA LA TVR (Video). Mesajul puternic al unei mame al carei copil a suferit in urma vaccinarii: “COPILUL MEU NU E MIELUL VOSTRU SA-L JERTFITI PENTRU BINELE COMUNITATII!”/ INCA UN VACCIN PE
  31. Pingback: Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, vrea ASUMAREA GUVERNULUI pentru LEGEA VACCINARII. Ce (NU) a raspuns ministrul pe tema OBLIGATIVIATII VACCINURILOR | Cuvântul Ortodox
  32. Pingback: LEGEA VACCINĂRII OLIGATORII - aviz pozitiv la Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților. Relatări contradictorii în presă: refuzul vaccinării s-ar sancționa doar în lipsa informării sau se poate doar cu adeverință medicală?
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare