“Noi n-am avut nevoie sa ni se se povesteasca despre cum se imperecheaza oamenii, noi inca mai credeam in SUFLETUL PERECHE. Noi am facut copii DIN DRAGOSTE, nu din sex”/ Oficiali ai MINISTERULUI SANATATII nu concep ca ORELE DE EDUCATIE SEXUALA sa ramana optionale si vor face diligente pe langa Ministerul educatiei pentru ca acestea sa fie OBLIGATORII

16-10-2015 5 minute Sublinieri

CINE A UCIS INOCENTA?

seen-december-31-2013-innocence-of-adolescent-asieh-amiri

 • Active News: 

Cum a ajuns copilăria, de la suflete pereche, la împerechere

de Adriana Oprea-Popescu

Cât de naivi eram… Şi cât de inocenţi! Noi n-am fost curioși la grădiniţă cum se fac copiii și de ce sunt îngerii de pe pereţii bisericilor asexuaţi. Noi jucam șotronul și v-aţi-a și stăteam cu cheia de gât în faţa blocului, fără ca părinţii noștri să se teamă că vom fi atacaţi de pedofili.

Noi citeam „Cireșarii” și „Winnetou” și colindam desculţi pe uliţele din satul bunicilor, fără să ne pese prea mult dacă bebelușii vin cu barza sau altminteri. Poate că bănuiam că nu acela era adevărul, însă atunci aveam altceva, mai important, de făcut și nu ne băteam capul prea mult cu asta. Noi eram ocupaţi să ne trăim copilăria, aveam pocnitori cu carbid și praștii cu invizoace.

Noi nu am văzut pe „Disney Channel” copii cu părinţi gay, noi ne uitam la Telenciclopedia și citeam „Magazinul istoric”. Noi nu eram chinuiţi de întrebări despre sex și nu băgam search pe google, nimerind într-o lume obscură și perversă. Noi n-aveam WhatsApp și nici nu dădeam friend unor poze mincinoase. Noi, cunoscându-ne, ne „ceream prietenia” prin bileţele cu scris tremurat. Cât de naivi eram… Şi cât de inocenţi!

Noi n-auzeam știri în serie despre violatori în serie, nu vedeam femei semi-nude în telejurnale, în filme, în reclame, pe stradă. Iar, pentru noi, curcubeul erau doar urma ploii desenată de soare pe cer. Şi-atât. Noi n-am copilărit prin parcuri pline de pești și de bărbaţi care se pupă pe gură, iar fetiţele săreau coarda, fără vreun dublu sens. Noi trebuia să închidem ochii dacă pe ecranul alb-negru se sărutam actorii, prin filme. Noi, care aveam respect și jenă faţă de părinţi și care nici astăzi n-am îndrăzni să ne aprindem vreo ţigară în faţa lor.

Nouă nu ne-a spus nimeni ce înseamnă „masturbarea infantilă precoce” și n-am suferit din atâta ignoranţă! Noi caligrafiam poezii despre un sărut în talpa picorului și despre nestrivirea acestuia. Nouă, și după ce am citit pe ascuns din cărţile interzise de părinţi, încă ni se mai înmuiau genunchii când primeam sau dăruiam o floare.

Noi am apucat să scriem scrisori de dragoste și să ne îndrăgostim în secret, știindu-ne și neîndrăznind, nu pe facebook, la vedere și necunoscându-ne. Noi n-am mimat iubirea cool cu k fc, ti sau :*. Noi am iubit de-adevăratelea. Şi ne-am plimbat prin parcuri ţinându-ne de mâini, timid și cu teamă. Noi eram curioși să simţim mai ales cu sufletul. Umpleam cinematografele uitându-ne la „Liceeni” și la „Declaraţie de dragoste”, nu la filme porno pe net. Noi am murit și am înviat din iubire, neștiutori și înapoiaţi, fără ca cineva să ne fi făcut vreodată educaţie sexuală. Cât de naivi eram… Şi cât de inocenţi!

Noi n-am avut nevoie să ni se se povestească despre cum se împerechează oamenii, noi încă mai credeam în sufletul pereche. Şi am crescut văzând și simţind, fără ca tovarășa educatoare să ne înveţe cum să ne pipăim pe noi și între noi. Am iubit, am suferit și-am avut curajul să iubim din nou, ne-am căsătorit și am făcut copii, așa tălâmbi cum am trecut prin lume, fără să fi studiat prin școli etapele tehnologice. Noi am făcut copii din dragoste, nu din sex.

Astăzi, cei făcuţi din sex și deveniţi maturi vor să ne înveţe copiii, la școală, mai multe decât am știu noi pe-atunci, cei naivi și inocenţi. Vor să-i înveţe, de la grădinţă „faptul că plăcerea legată de contactul fizic este un aspect normal din viaţa fiecăruia”. Vor să-i  înveţe pe preșcolari despre „dreptul de a explora identităţile sexuale” și despre „plăcerea și satisfacţia legată de atingerea propriului corp”. Vor să-i educe sexual pe copiii noștri. Vor ca viciile lor să devină virtuţi. Vor o lume după chipul și asemănarea lor. Vor să le distrugă copiilor inocenţa și sufletul!

„Sunt alte vremuri”, vor spune unii. Noi suntem cei care fac vremurile, le voi răspunde. Noi suntem cei care punem în mâinile copiilor noștri Smartphone-uri și tablete, noi suntem cei care-i îndoapă cu cola, fast-food și prafuri de budincă, noi suntem cei care uităm copiii în faţa televizoarelor și calculatoarelor, noi suntem cei care habar n-avem prin ce reţele de socializare umblă ei și cu cine vorbesc. Noi suntem cei obosiţi și plini de lehamite, care capitulează prea devreme. 

Noi vom fi cei vinovaţi de pervertirea copiilor noștri. Noi, cei care am fost cândva atât de naivi… Şi atât de inocenţi! Așa cum copiii noștri nu vor mai putea să fie.

Ministerul Sanatatii sustine introducerea orei obligatorii de educatie sexuala in scoli, se arata intr-un raspuns trimis de reprezentantii institutiei mai multor ONG-uri.

“Pentru a sustine realizarea in mod concret a introducerii in curricula scolara a educatiei sexuale ca disciplina obligatorie (…), trebuie sa se asigure cadrul legal in acest sens prin colaborarea interministeriala Ministerul Sanatatii – Ministerul Educatiei“,

spune Ministerul Sanatatii, care anunta ca

va organiza intalniri de lucru cu reprezentanti ai Ministerului Educatiei”.

Asociatia Front a transmis HotNews.ro raspunsul oferit de Ministerul Sanatatii la solicitarea mai multor ONG-uri.

Ca raspuns la apelul de urgenta lansat in urma cu doua saptamani de peste 60 de organizatii neguvernamentale, Ministerul Sanatatii transmite, intr-un document oficial, faptul ca sustine introducerea educatiei sexuale ca disciplina obligatorie in curricula scoala si elaborarea unui plan strategic pentru educatie sexuala in scoli“,

se arata in comunicatul primit de la Asociatia Front.

In documentul semnat de Amalia Serban, director general adjunct in Ministerul Sanatatii, se precizeaza ca

desi exista diverse organizatii si asociatii care contesta obligativitatea introducerii orelor de educatie sanitara si care sustin ca la aceste ore de educatie sanitara este total nepotrivita educatia sexuala a copiilor, Ministerul Sanatatii sustine ca este o masura obligatorie si oportuna pentru dezvoltarea sanatoasa a generatiilor viitoare“.

Printre cei mai inversunati contestatari ai orelor de educatie sexuala se numara Asociatia Parinti pentru Ora de Religie (APOR) sustinuta puternic de BOR.

Raspunsul trimis de Ministerul Sanatatii catre Coalitia pentru Egalitate de Gen si Asociatia Sexul vs. Barza:

Referitor la solicitarea dumneavoastra adresata domnului Ministru al Sanatatii cu privire la introducerea in curricula scolara (ca disciplina obligatorie) a educatiei pentru sanatate si implicit si a educatiei sexuale in scoli, va comunicam urmatoarele:

Apreciem implicarea dumneavoastra in asigurarea unui cadru adecvat educatiei copiilor si asigurarea copiilor a informatiilor cu privire la educatia sexuala, mai ales in contextul actual in care Romania are una din cele mai crescute rate a natalitatii la femeile cu varsta sub 15 ani, din Europa.

Ministerul Sanatatii sustine promovarea sanatatii in randul populatiei prin diferite activitati de informare – educare – comunicare inclusiv educatia sanitara in scoli ca o metoda de informare dar si de educare a copiilor privind sanatatea si prevenirea imbolnavirilor prin diverse boli, inclusiv cele cu transmitere sexuala.

Ministerul Sanatatii considera ca introducerea in curricula scolara in mod obligatoriu, a orelor de educatie sanitara pot preveni aparitia bolilor atat la nivel de individ, cat si la nivel colectiv, prin informarea copiilor asupra riscurilor si a metodelor de prevenire a acestora.

Desi exista diverse organizatii si asociatii care contesta obligativitatea introducerii orelor de educatie sanitara si care sustin ca la aceste ore de educatie sanitara este total nepotrivita educatia sexuala a copiilor, Ministerul Sanatatii sustine ca este o masura obligatorie si oportuna pentru dezvoltarea sanatoasa a generatiilor viitoare.

De asemenea, consideram ca un rol important in asigurarea unei educatii sanitare a copiilor il au si parintii acestora care pot veni in sustinerea asigurarii unei bune educatii a copiilor in acest sens.

Consideram ca pentru a sustine realizarea in mod concret a introducerii in curricula scolara a educatiei sexuale ca disciplina obligatorie si elaborarea unui plan strategic pentru educatie sexuala in scoli, trebuie sa se asigure cadrul legal in acest sens prin colaborarea interministeriala Ministerul Sanatatii – Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

In acest sens, Ministerul Sanatatii va organiza intalniri de lucru cu reprezentanti ai Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice in vederea stabilirii unei strategii pe termen lung pentru asigurarea educatiei pentru sanatate ca si o componenta importanta a sanatatii publice.

Cu stima,
Director general adjunct
Dr. Amalia Serban

Descarca de aici raspunsul Ministerului Sanatatii:

Ministerul Sanatatii sustine introducerea orelor de educatie sexuala

amalia-serban-octav-ganea

Legaturi:

***

 ***


Categorii

1. DIVERSE, Articolele saptamanii, Cultura desfraului, Educatie, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Scoala romaneasca, Sistemul romanesc de sanatate

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la ““Noi n-am avut nevoie sa ni se se povesteasca despre cum se imperecheaza oamenii, noi inca mai credeam in SUFLETUL PERECHE. Noi am facut copii DIN DRAGOSTE, nu din sex”/ Oficiali ai MINISTERULUI SANATATII nu concep ca ORELE DE EDUCATIE SEXUALA sa ramana optionale si vor face diligente pe langa Ministerul educatiei pentru ca acestea sa fie OBLIGATORII

 1. Superb articol.

 2. Da, exact asa a fost copilaria si adolescenta mea, cum se povesteste in primul articol de mai sus, numai ca a mea a fost petrecuta pana la 14 ani haladuind in lumea codrilor adanci, cu poieni luminoase, pe dealurile tremurand in caldura verii , cotropite de linistea amiezii de ti se facea frica , plangand marunt sub tristetea toamnei, in harmalaia scaldatului la rau si sub mirosul fructelor si al viilor.Multe, multe carti citite, cartile neavand concurenta televizorului pentru ca electrificarea s-a facut in ’91, avantaj total pentru mine.
  Am fost un copil pe care Domnul Dumnezeu l-a fericit cu o copilarie ce a stat sub semnul pasiunii pentru citit, dar si pentru matematica si fizica. O copilarie care staruieste si acum prin amintirea noptii Invierii Domnului cand totul in jur mirosea a Duh Sfant cum zicea Nechifor Crainic. Atat de puternic a fost acel miros din copilaria mea incat si astazi mi-l amintesc. Am auzit odata expresia unui baiat mai mare, dintr-a opta, despre domnisoara noastra de limba romana, era atata candoare si curatenie copilareasca in acea expresie incat si astazi cand mi-o amintesc sunt uimit… Atunci ceva inca se mai pastra din lumea dinainte, insa incet,incet acest ceva a inceput sa se stearga lasand locul injuraturilor, mojiciei , betiei, nerusinarii si celorlalte pacate ale necredintei.
  Daca Mini Sanatatii sustine obligativitatea acestei aberatii dovedeste inca o data in plus, daca mai este nevoie s-o spun, ca cei care au omologat pana la urma toate grozaviile care s-au abatut asupra Romaniei au fost mereu unii dintre locuitorii Romaniei, prompti, plini de zelul de a depasi cele cerute de stapanii lor din afara.

 3. E frumos articolul dar situatia este grava. Nu iti mai poti gasi linistea cand auzi ce se intampla. Sa vina oameni de cea mai joasa speta, sa-i invete pe copii ceea ce se stie ca este rau. Ei intra in contradictie cu ceea ce invatam la biserica, asta nu vede nimeni? Cine invata adevarul Evangheliei, nu vede ca niste indivizi certati cu moralitatea, indoctrineaza in rau pe cei care fac si religie la scoala, dar in urma acestor ore de desfranare, nu vor mai veni la biserica, nu vor mai avea chef fiind atrasi de ceea ce creaza placere fizica. Acele cuvinte au un impact mare asupra lor.
  Nu e corect ca cineva sa aiba dreptul sa indoctrineze pe copii chiar in localul scolii.
  Aflam ca este implicat si ministerul sanatatii ce actioneaza samavolnic impotriva generatiei tinere, dovedind o prostie demna de un aurolac crezand ca “generatiile care urmeaza vor fi mai sanatoase” cu aceste ore (?) Din ce punct de vedere? Al bolilor cronice, cardiovasculare? Daca fac miscare si mananca mai natural, evitand chimicalele cu care s-au obisnuit vor fi mai sanatosi, dar parca nu de asta e vorba la aceste ore. Oamenii astia nu inteleg ca e vorba de o indoctrinare a celor mici.
  Omul modificat ce va rezulta de aici va fi unul care habar nu are ce se intampla in societate, ce face rau acesteia pt ca va fi interesat sa obtina alte si alte placeri, asa cum a simtit la orele de excitatie de la scoala. In urma acestora singurul scop al baietilor va fi sa puna o mana pe oricare fata de pe acolo si sa afle alte informatii de pe net. Va fi si o motivatie ca doar la scoala se invata asa ceva.
  Fetele se vor simti mai in nesiguranta ca oricand, vazand caracterul acestor ore si percepand ce se intampla cu agresivii baieti, doar in alte tari a crescut numarul de violuri cu 300 % la noi la ce se poate ajunge.
  Daca pana acum ministrul invatamantului nu accepta obligativitatea acestor ore, brusc a zis la stiri ca accepta chiar obligativitatea lor. E ceva ingrozitor si noi cei care ne dam ca nascuti crestini, nu facem nimic, nu protestam cumva. Astia sunt in stare sa impuna propriilor cetateni, ceea ce li s-a zis de afara, de la fratii de stanga neomarxisti.
  Repet simti o mare ingrijorare vazand aceste abuzuri care schimba radical in rau constiinta celor care acum invata.
  Rau este ca nu vezi o actiune de oprire a acestor intentii. Cea mai dureroasa nu e infrangerea ci vorba poetului renuntarea la ideal, cand nu mai incerci sa faci ceva in dreptul tau, in acest caz ceea ce se intampla la noi ne priveste pe toti
  De oprit ca in alte tari aceste asa zise ore, la noi, greu de crezut, acolo au participat multi parinti indemnati si de actiunile mai clare ale catolicilor si au reusit sa opreasca o asa nenorocire.
  Ramane aceasta deceptie, cum poate exista atata naivitate in mintea celor care cred ca e vorba de vreo educatie.

 4. “Noi vom fi cei vinovaţi de pervertirea copiilor noștri. Noi, cei care am fost cândva atât de naivi… Şi atât de inocenţi! Așa cum copiii noștri nu vor mai putea să fie.”

  ‘Unde nu-i cap, vai de picioare…’

 5. Pingback: DEMERS AMPLU CIVIC PENTRU EDUCATIE CENTRATA IN JURUL FAMILIEI SI IMPOTRIVA EDUCATIEI SEXUALE DE TIP GENDER. Peste 80 de ONG-uri: „Vrem Educație pentru familie și societate, nu formarea de pionieri sexuali pentru ideologia gender de tip comunist”. CU
 6. Pingback: DEMERS CIVIC AMPLU PENTRU EDUCATIE CENTRATA IN JURUL FAMILIEI SI IMPOTRIVA EDUCATIEI SEXUALE DE TIP GENDER. Peste 80 de ONG-uri: „Vrem Educație pentru familie și societate, nu formarea de pionieri sexuali pentru ideologia gender de tip comunist”. CU
 7. M-am rugat pentru sufletul pereche si mi l-a dat Domnul.

 8. Pingback: PRO TV, prin intermediul emisiunii ROMANIA, TE IUBESC, promoveaza asiduu EDUCATIA SEXUALA. Conform propagandei, PROBLEMA E LA ADULTI, care ar fi inhibati de prejudecati, nu si la COPII, care s-ar raporta la CHESTIUNILE SEXUALE “inocent” si nat
 9. Pingback: PRO TV, prin intermediul emisiunii ROMANIA, TE IUBESC, promoveaza asiduu EDUCATIA SEXUALA. Conform propagandei, PROBLEMA E LA ADULTI, care ar fi inhibati de prejudecati, nu si la COPII, care s-ar raporta la CHESTIUNILE SEXUALE “inocent” si cu
 10. Pingback: Presedintele Iohannis sustine OBLIGATIVITATEA EDUCATIEI PENTRU SANATATE, iar ministrul… MUNCII sustine direct EDUCATIA SEXUALA “PENTRU COPII”. Lobbistii oficializarii si propagarii perversiunilor prin scoala i-au luat drept promotori pe
 11. Pingback: Ministrul Sanatatii, PATRICIU ACHIMAȘ, in loc sa-si dea demisia pentru gestionarea execrabila a “crizei bebelusilor din Arges”, CERE ORE OBLIGATORII DE “EDUCATIE PENTRU SANATATE”: “Ar trebui să facem o presiune în acest se
 12. “Marii specialisti” din Ministerul Educatiei(a se citi, specialistii lui Soros) nu fac altceva decat sa puna in practica , punct cu punct, exact ce trambiteaza de ani de zile, Oculta Mondiala, cu scopul de a instaura Noua Ordine Mondiala. Si cum in fruntea Ministerului Educatiei au gasit cretinul sau slugoiul perfect, de ce sa nu incerce, „marii specialisti” in Educatie sorosista! Si pt ca Romania trebuie sa-si respecte cu brio statutul de cea mai infecta Colonie a Ocultei, acesti „specialisti” vor fi platiti si din bani publici! Aici sunt implicati sigur si neo-marxistii din PSD(PSD, acceasi mizerie), care ce sa vezi, intre timp au renuntat si la referendumul pt familia traditionala! Daca poporul roman accepta in majoritatea sa acest sacrilegiu, atunci ne meritam soarta cu varf si indesat!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare