PSD vrea sa faca troc cu initiativa Coalitiei pentru Familie: REFERENDUM PENTRU CASATORIE IN MAI, DAR SI LIBER LA PARTENERIATE GAY

26-03-2018 1 minut Sublinieri

 • Agerpres:

Dragnea: Legea referendumului – vot final în Senat

Legea referendumului intră luni la votul final în Senat, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

“Am discutat despre modificarea Legii referendumului, astăzi intră în votul final de la Senat, sperăm să se adopte modificările şi să ajungă la Camera Deputaţilor, urmând ca aici, în procedură de urgenţă, să o adoptăm, după care să o trimitem la promulgare. După ce preşedintele o promulgă, după ce va fi publicată în Monitorul Oficial, vom decide imediat să se continue procedura în Senat, respectiv votul efectiv pentru revizuirea Constituţiei şi stabilirea datei referendumului”, a declarat luni Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Liderul social-democraţilor a subliniat că trebuie reglementată şi situaţia unei anumite minorităţi – respectiv a unui anumit tip de parteneriat civil.

“În acelaşi timp, reiterez ce am spus în mai multe rânduri – nu putem să nu analizăm şi situaţia unei minorităţi din România şi anume să discutăm serios despre oportunitatea legiferării unui tip de parteneriat civil şi i-am rugat pe colegii mei, l-am rugat pe dl Victor Negrescu să poarte discuţii cu ONG-urile din domeniu pentru a merge nu neapărat în paralel către o formă legislativă prin care să se reglementeze şi această situaţie”, a afirmat Dragnea.

Referendumul pentru familie – temă de discuţie în BPN al PSD de luni; scrutinul ar putea avea loc în mai

Organizarea referendumului pentru familie este una dintre temele ce vor fi abordate luni în cadrul Biroului Permanent Naţional la PSD, care are loc la Palatul Parlamentului.

Întrebat, înaintea şedinţei, dacă se va discuta despre referendumul pentru familie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus: “Da”.

Vicepremierul Paul Stănescu spune că este posibilă organizarea unui referendum în luna mai.

“Cred că da, conform graficului cred că da, va fi referendum pentru familie”, a precizat Stănescu. Întrebat dacă scrutinul ar putea avea loc în primăvara acestui an, respectiv în luna mai, Stănescu a spus că, “din toate calculele, aşa ar trebui să fie”. 

 


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Revizuirea constitutiei, Video

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “PSD vrea sa faca troc cu initiativa Coalitiei pentru Familie: REFERENDUM PENTRU CASATORIE IN MAI, DAR SI LIBER LA PARTENERIATE GAY

 1. Sper sa ma insel, dar oamenii la vot nu vor veni si atunci vor avea de castigat cei intunecati la minte, vor obtine prima victorie, aprobarea parteneriatelor. Impotriva vaccinurilor au iesit 5000-6000 in toata tara, pentru actiunile Pro Vita undeva la 20.000(in Craiova 70 de oameni), suntem prea debusolati cum bine spunea dna Aspazia Otel Petrescu, ca sa constientizam pericolul. Mila lui Dumnezeu si ajutorul Maicutei Domnului sa nu ratacim calea.

 2. Eu nu cred ca PSD (sau Dragnea, care-i un oportunist-bisnitar sadea) chiar vor partenariate gay. Nu stiu ce-i i capul lui Dragnea, dar cum el e numai dupa bani si capatuiala, e usor santajabil. Aici e vorba de statul paralel/profund care este manipulat de afara si de cercuri cu o agenda bine stabilita: ei trag sforile! Ei gîndesc si propun aceste “compromisuri”. Cîta vreme ei sînt activi/nestingheriti ne plîngem degeaba. Cum tara noastra este sub ocupatie, trebuie vazut ce se poate face în atare împrejurari.

 3. @Robert: Cred ca te inseli. Au semnat 3 milioane de romani. Asa ceva nu s-a mai intamplat vreodata. Nu trebuie decat sa vorbim in continuare, sa indemnam oamenii sa nu se descurajeze, si cu ajutorul Domnului normalitatea va ramane normala si normata. Eu consider ca atitudini de acest fel sunt nefolositoare.

 4. @Titus L
  Frate, au semnat 3 milioane de romani ca s-au dus preotii si voluntarii din poarta in poarta sa obtina semnaturi, ori la vot se va vedea cati constientizeaza importanta referendumului. Toata media va tacea malc in privinta referendumului, va trece ca o zi obisnuita de primavara. Suntem dezbinati, a se vedea cazul Cameliei Smicala, candidatura lui Capsali la europarlamentare, a lui Marian Munteanu care era raul cel mai mic fata de monstrii care ne conduc, marsurile Pro Vita, legea vaccinarii obligatorii si exemplele pot continua(tacerea malc a IPS Teofan la ITO,la pelerinajul de la Sfanta Parascheva). Sa nu ne imbatam cu apa rece, vorbesc “de la firul ierbii”, in Craiova au fost 120 de oameni sa protesteze impotriva vaccinarii obligatorii si 70 la un mars pentru apararea vietii. Mi se par teme foarte importante, nu de aceiasi “gravitate” ca si casatoria, dar foarte aproape. Sa nu accepte trocul Coalitia pentru Familie, dar sunt destul de intelepti sa nu o faca. Doar Maicuta Domnului sa mai faca o minune…

 5. @Robert: Atunci sa faca preotii si voluntarii la fel. Au reusit ceva ce eu nu mi-am inchipuit vreodata, 3 miloane de semnaturi. Neimplicarea si neasumarea este cuvant de ordine la acest popor din care facem parte. Primele cuvinte pe care le invatam nu mai sunt “mama” si “tata” ci “nu e treaba mea”, “nu ma bag”, iar oportunismul este valoarea de capatai a clasei politice romanesti (nu a lui Dragnea, si nu de ieri de azi) – asta insemnand ca oricare dintre noi am face ceva in mod public o facem cel mai probabil dupa cum ni se pare la un moment dat ca da mai bine. Si cu toate acestea au semnat 3 milioane de romani, pentru un principiu, pentru ca ceea ce li se pare firesc sa ramana firesc. Este ceva ce nu s-a mai pomenit inca la acest popor, atata asumare. Deci eu zic sa continuam asa.

 6. @Titus L
  Tara asta exista doar pe hartie. De azi Biserica trebuie sa cerseasca bani de la UE si, evident, ca nu mai poate sa faca decat ce i se spune!
  Bisericile sunt posibile beneficiare de fonduri europene, dacă îndeplinesc criteriile de eligibilitate pentru anumite programe de finanțare. Începând de mâine, ele pot pregăti și depune proiecte, având aceleași drepturi precum celelalte categorii de beneficiari eligibili.
  https://www.avocatnet.ro/articol_45168/Incepand-de-maine-bisericile-vor-putea-cere-fonduri-pentru-restaurarea-monumentelor-istorice.html

 7. @ nimeni:

  tara asta exista atat cat exista in fiecare din noi.
  Daca Biserica ia bani de la UE nu e nici un prejudiciu. Trebuie sa vada cei care cer acesti bani ce li se cere in schimbul lor. Atat. Si daca Biserica Romana ia bani de la UE, apare si un lucru bun: cei care iau banii trebuie sa devina atenti ce fac cu ei, si in ce termene. Putina rigoare nu cred ca strica ortodocsilor, ca de cand cu iertarea pacatelor pe banda rulanta s-au obisnuit sa traiasca de azi pe manie fara grija a ceea ce li s-a dat in grija.

 8. Pingback: VASILE BANESCU despre parteneriatul civil: BISERICA NU POATE FI DE ACORD CU O FORMA ALTERNATIVA LA CASATORIE. Pozitia BOR NU este o noutate, ci concorda cu pozitia Sinodului din Creta
 9. Pingback: PARTENERIATUL CIVIL pentru persoanele de acelasi sex realizat de CNCD si ONG-urile GAY, posibil sa fie adoptat INAINTEA REFERENDUMULUI/ Iohannis a iesit din mutenie pentru a IRONIZA si RESPINGE implicit organizarea referendumului in mai: "Nu cred că
 10. Pingback: Reactie ferma a COALITIEI PENTRU FAMILIE fata de tentativele de blocare si deturnare a REFERENDUMULUI: „3 000 000 de cetățeni români nu sunt o masă de manevră, nu sunt o masă de iobagi” / VASILE BANESCU despre pozitia Patriarhiei pe tema referen
 11. Pingback: Pe fondul manevrelor USRist-liberale de BLOCARE a legii de organizare a referendumului, PSD anunta un MARE MITING pentru familia traditionala. CINE SUNT PROFESIONISTII ANTI-FAMILIE DIN PARLAMENT?/ Manipularile "tehnocrate" ale lui CIOLOS pe tema
 12. Pingback: Interviu cu Mihai Gheorghiu: IOHANNIS, PRINCIPALUL OPONENT AL REFERENDUMULUI. Daca cele trei milioane de romani sunt refuzati, atunci sistemul democratic românesc n-are nicio valoare / DEMONTAREA PROPAGANDEI LGBT anti-democratice si anti-CPF/ Cantareata
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare