SOROS, democrații americani, COMBATEREA NAȚIONALISMULUI și rețeaua globală de universități umaniste. SNSPA-ul lui REMUS PRICOPIE de la ”Ștefan Gheorghiu” la NOUA ȘCOALĂ DE CADRE A GLOBALISMULUI. “George Soros nu aloca degeaba un miliard de euro, ci isi pregateste viitorii lideri care vor conduce corporatiile, guvernele si lumea”/ LUPII SAU HIENELE IN BLANA DE OAIE – NEOCONSERVATORII ANTI-SUVERANISTI. Cum pot fi recunoscuti?

11-02-2020 18 minute Sublinieri

Gabriel Popa:

Alte câteva lucruri despre George Soros & prietenii

1. SNSPA va deveni oficial o universitate finanțată de George Soros. E bine că statutul și relația s-au oficializat. Și că știm pe față că Ștefan Gheorghiu rămâne Ștefan Gheorghiu, adică producător pe bandă rulantă de cadre de nădejde pentru secu și pentru partid(e).

2. George Soros o să toarne încă un miliard de dolari pentru a finanța o rețea de universități umaniste (printre care și SNSPA) „care să promoveze valorile liberale”. Adică bani pentru pregătirea viitorilor lideri și ideologi care vor conduce corporațiile, guvernele și lumea. Și în subsidiar pentru globalism, elgebete și transgenderism, avort „la liber” pentru tot poporul. Și pentru eutanasie și sinucidere „la liber”, asistată sau nu, pentru toți, programe de control și supraveghere a populației, pe scurt, pentru noua distopie bolșevic-fascistoidă a viitorului.

3. Dacă credeți că #rezist e o mișcare „de dreapta” care nu are nici o legătură cu #resistul american și cu banii și programele lui Soros, trăiți cu capul într-o cutie. Dacă vi se pare o simplă coincidență că mesajele #rezistului românesc sunt aceleași cu cele ale #resistului american, format din radicali stângiști, sau că mai toți sorosistii români s-au regăsit la protestele #resist din anii trecuți, sau că toți #reziștii români au boicotat referendumul pentru familie, trăiți, iarăși, cu capul într-o cutie. O astfel de viziune precum cea a lui Soros are nevoie de o armată de stradă, care să o susțină.

Nu e de ajuns să cumperi universitățile, creierele și viitorii politicieni care să ocupe educația și instituțiile; o armată în stradă e vitală ca să împingă lucrurile. Se cheamă „the hard measure”. Iar Soros și prietenii nu construiesc doar o viziune care va conduce la un nou totalitarism, ci își formează o armată. Războiul civil se poartă în școli și instituții, dar se poartă și în piețe, pe internet și în social media. Și e pentru mințile și sufletele noastre.

PS: Atenție și la lupii în blană de oaie, „neoconii” cu hashtag. Nu mă refer aici la neoconservatorii legitimi, cu care pot să nu fiu întotdeauna de acord, dar cărora le respect opiniile. Ci la specia de „neoconi” vopsiți, care urlă la fel cu și în cor cu #reziștii și vehiculează sloganistica globalist-sorosistă. Scopul lor e simplu: nu e doar deturnarea mișcării conservatoare, așa firavă cum e ea în România. Ei vor să treacă drept singurii „conservatori” legitimi și să închidă orice discuție despre patriotism, interese naționale, suveranism, autonomie energetică, control asupra resurselor naturale românești, orice temă care nu convine viziunii Soros. Și acum vor avea cu atât mai mult și banii, și mijloacele să o facă.

***

Cornel Nistorescu/ Cotidianul:

România și Soroș: ceea ce era de demonstrat

1. George Soros a fost și este un personaj controversat. Open Society a urmat același statut. A pus în aplicare proiectul său de implementare a democrației concepută de el sau de cel (cei) pe care îi reprezintă. Romania, Ungaria, Muntenegru și multe alte țări au devenit laboratoare politice de elaborare a democrației de tip Soros.

2. Niciodată Open Society și George Soros nu au susținut că urmăresc un proiect global conectat și dependent de un proiect global și coordonat de democrații americani.

3. În Romania, toate acuzațiile la adresa rețelei Soros au fost respinse cu dispreț pornind de la argumentul că este vorba de un sprijin acordat societății românești și nu reprezintă un proiect extern. Românii sunt mediocri că nu înțeleg altruismul lui George Soros, iar cei care au bănuieli sunt inculți sau de rea credință! George Soros, Open Society și Universitatea Central Europeană instruiesc tineri pentru a sprijini democrația autohtonă și insituțiile statului roman, susțin apărătorii fundației și ai miliardarului.

4. Niciodată George Soroș nu a făcut o delimitare netă între proiectele fundației sale și interesele economice ale miliardarului. Abia mai tîrziu am putut vedea că granița între părerile miliardarului, poziția fundației și acțiunile și proiectele Partidului Democrat există o asemănare. Cînd mai mare, cînd mai mică. Pe alocuri, chiar o identitate.

5. La Forumul de la Davos, George Soros avea să declare:

A venit vremea ca Fundația pentru o Societate Deschisă să treacă la un plan ambițios de a construi pe baza acestei fundații o nouă și inovatoare rețea educațională de care lumea are cu adevărat nevoie. Se va numi Open Society University Network. Va fi deosebită. În primă fază, va conecta mai bine o platformă internațională pentru educație și cercetare la rețeaua existentă. În a doua fază, se va deschide către alte instituții care vor să se alăture și se califică pentru asta. Am implementat deja prima fază. Avem, cursuri comune pentru studenți din diferite părți ale lumii, avem proiecte comune de cercetare”. (George Soros, Davos, 2020)

6. ”În primă fază, va conecta mai bine o platformă internațională pentru educație și cercetare la rețeaua existentă. În a doua fază, se va deschide către alte instituții care vor să se alăture și se califică pentru asta”. Adică fundația si rețeaua își vor extinde ”producția” de politicieni și activiști croiți după gîndirea și viziunea democrată a miliadarului. Pe banii fundației sau pe banii unor guverne naive din diverse țări se va pune la punct o formare de proporții mondiale a politicienilor pregătiți în același tip de universitate și cam după același proces instructiv.

7. ”Consider că OSUN este cel mai important și mai trainic proiect din viața mea și mi-ar plăcea să fie aplicat cât mai sunt în viață. Sper că cei care îmi împărtășesc viziunea să mi se alăture și să transformăm asta în realitate”, a spus George Soros cu același prilej la Davos.

8. Adevărul publică știrea conform căreia SNSPA ar putea deveni parte a rețelei internaționale: “George Soros a afirmat că noua reţea de universităţi va primi fonduri în valoare de un miliard de dolari. OSUN va fi coordonată de Universitatea Central Europeană (CEU), pe care George Soros a fondat-o, alături de Colegiul Bard din SUA, precizează SNSPA, conform Edupedu. Din Consorţiul Civica fac parte, pe lângă SNSPA, Universitatea Central-Europeană, fondată de Soros, London School of Economics sau Stockholm School of Economics”.

Fostul Stefan Gheorghiu al Romaniei, devenit SNSPA, organizatorul dezbaterii finale pentru alegerile prezidențiale, devine astfel un laborator de pregătit politicieni după criteriile OSUN. Adică ale Universității Central Europene de la Budapesta. În curînd în politica românească vor fi mai mulți sorosiști cu diploma și mai puțini sorosiști agățați sau pregătiți ”la locul de muncă”.

9. George Soroş este un personaj controversat, cunoscut pentru mai multe atacuri speculative asupra lirei sterline sau economiilor din Asia de Sud-Est. Că studenții se vor pregăti pe banii economiilor din țările afectate de atacurile lui George Soros nu înseamnă nimic. Cel puțin pînă la instalarea în guvernele acestora a unor tineri prelucrați și pregătiți de OSUN.

10. Cum se poate obține o creșetere a influenței rețelei Sors în diverse țări? Tot la Davos, în zilele trecute, George Soros avea să declare:

Cei oprimați se revoltă. Vedem asta în toată lumea. Cea mai de succes revoltă a fost in Hong Kong, însă a venit cu un preț mare: ar putea să distrugă prosperitatea orașului. Nu are lideri vizibili, dar totuși atrage majoritatea copleșitoare a populației. De la această observație am plecat când am auzit despre mișcarea spontană a tinerilor împotriva lui Matteo Salvini, fostul dictator închipuit al Italiei. Au decupat cartoane în formă de sardine și au spus ”sardinele împotriva lui Salvini” și au mai spus că sunt mai multe sardine decât rechini ca Salvini, deci sardinele vor învinge. Sardinele sunt versiunea italiană a unui trend condus de tineri. Asta mă face să cred că tinerii de azi ar putea găsi o cale de a înfrunta dictaturile naționaliste”, a spus Soros tot la Davos.

11. Valul de proteste #Rezist din Romania are o legătură cu viziunea lui George Soros? Ieșirea lui Klaus Iohannis în geacă roșie împotriva guvernului Ponta reprezintă o rețetă germană, una de tip PNL, SRI sau de tip Soros și Open Society? Dar isteriile grupului Dide, Ceausescu, Mălin Bot, Angi Serban au aceeași origine ca și susținerile acestora? Un lucru este cert: La protestele din Piața Victoriei au fost prezenți aproape toți sorosiștii de vază și cei de ultimă generație.

12. Trebuie să observați asemănarea șocantă a discursului lui George Soros despre Donald Trump cu cel al lui Klaus Iohannis pe seama PSD și a lui Liviu Dragnea:

”Președintele Trump este un escroc și un narcisist notoriu care vrea ca lumea să se învârtă în jurul lui. Când fantezia de a deveni președinte i s-a îndeplinit, narcisimul său a ajuns la o dimensiune patologică, a trecut de limitele impuse președintelui prin Constituție și a fost supus impeachmentului. A reușit să-și facă mulți adepți, care au fost seduși de lumea lui paralelă. Asta i-a transformat narcisismul intr-o boală malignă. A ajuns să creadă că poate impune această realitate paralelă nu numai adepților lui, ci realității însăși”.

Dacă George Soros poate să vorbească așa despre Donald Trump, de ce n-ar vorbi și Klaus Iohannis la fel despre liderii PSD și despre distrugerea acestui partid?

13. Rememorînd rolul jucat de oamenii lui George Soros în diverse momente ale evoluției politicii din Romania suntem obligați să ne întrebăm un lucru. A fost Romania un poligon politic pentru un experiment al Fundației Soros și al Partidului Democrat?

14. Proiectul global al Fundației Soros îi aparține numai lui George Soros, aflat acum la vîrsta senectuții avansate?

Importanța atribuită protestelor de pretutindeni în filosofia politică a unui nonagenar ne obligă să ne întrebăm dacă nu în spatele său operează un grup politic american? Nu cumva George Soros a rămas doar un simbol, o marcă și o sursă financiară?

15. Confruntările isterice și neobosite din Romania sunt rezultatul aplicării unui proiect poltic sorosist? Toate ideile agresive ale grupării Iohannis-#Rezist -PNL- USR par mai degrabă o aplicare a viziunii sorosiste despre democrație, alegeri, stat de drept și combatere a oricărei forme de patriotism, catalogat rapid ca premisă pentru o ”dictatură naționalistă”.

***

Q Magazine:

Rectorul SNSPA, încântat de propunerea lui Soros

Școala Națională de Studii Politice și Administrative anunță că a fost invitată în rețeaua de universități în care George Soros investește 1 miliard de dolari pentru a combate naționalismul și a promova o societate deschisă, se arată într-un comunicat trimis Q Magazine.

„George Soros a afirmat că noua rețea de universități va primi fonduri în valoare de un miliard de dolari. OSUN va fi coordonată de Universitatea Central Europeană (CEU), pe care George Soros a fondat-o, alături de Colegiul Bard din SUA”, precizează SNSPA.

Anunțul lui George Soros a fost făcut joi, 23 ianuarie 2020, în cadrul reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos.

„Cu această ocazie, George Soros a lansat o rețea globală de instituții de învățământ superior, culturale și de cercetare, Open Society University Network (OSUN). Aceasta va pregăti studenți pentru provocările actuale și viitoare și va integra activitatea didactică și de cercetare în instituții de învățământ superior din întreaga lume”, comunică SNSPA.

Remus Pricopie, rectorul SNSPA a declarat că invitația de colaborare a fost adresată de George Soros membrilor Consorțiului CIVICA.

Din consorțiul CIVICA face parte Universitatea Central Europeană, împreună cu Science Po (lider), Universitá Bocconi, European University Institute, Hertie School of Governance, London School of Economics and Political Science, Stockholm School of Economics și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

„Conducerea SNSPA salută inițiativa și consideră că investițiile în educație și cercetare sunt în beneficiul studenților, al profesorilor și au un puternic impact asupra publicului larg. Dezvoltarea științelor sociale poate genera soluții sustenabile pentru provocările cu care se confruntă societatea contemporană”, se mai arată în comunicatul SNSPA.

O veste bună pentru #SNSPA, dar și pentru învățământul superior românesc!

a scris Remus Pricopie pe pagina sa de Facebook.

OSUN va fi coordonată de Universitatea Central Europeană (CEU), pe care George Soros a fondat-o, alături de Colegiul Bard din SUA.

***

ActiveNews:

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, este propunerea comună a PSD și Pro România pentru funcția de Premier. SNSPA a fost invitată de Soroș în rețeaua de universități pe care o va finanța pentru a combate naționalismul

PSD și Pro România îl susțin pe rectorul Remus Pricopie pentru funcția de premier, a anunțat Marcel Ciolacu, miercuri, în Parlament. Anunțul vine după demiterea Guvernului Orban prin moțiune de cenzură.

„Mergem cu o singură nominalizare la Guvern, în persoana lui Remus Pricopie, rectorul SNSPA, fost ministru al Educației, un pro-european și un pro – american.”, a declarat liderul PSD.

Remus Pricopie a fost ales în decembrie 2019 în funcția de rector al SNSPA cu un scor de 88,16% din voturile exprimate, acesta obținând un nou mandat la conducerea instituției.

Pricopie se află la al doilea mantat de rector al SNSPA, iar în perioadele 2005-2007 și 2008-2012 a fost decan al instituției. Klaus Iohannis i-a acordat, în 2019, Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler.

SNSPA  este urmașa Academiei „Ștefan Gheorghiu”, o universitate înființată de comuniști, la inițiativa Anei Pauker în 1945. Instituția era o pepinieră de cadre pentru Partidul Comunist, iar Ștefan Gheorghiu a fost numele pe care l-a purtat o perioadă, după un activist comunist. 

Recent, SNSPA a fost invitată de George Soroș în rețeaua de Universități pe care o va finanța cu un miliard de dolari, în scopul de a promova valorile pe care le susține acest personaj și pentru a combate naționalismul.

***

GDS-ul patronat de Soros și „blagoslovit” de Siviu Brucan în anii 90, decorat de președintele Iohannis cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler

GDS-ul patronat de Soros și „blagoslovit” de Siviu Brucan în anii 90, decorat de președintele Iohannis cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler

După ce de Ziua Culturii Naționale și-a decorat fotograful, președintele Iohannis a împărțit miercuri o nouă decorație. Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de decorare a Grupului pentru Dialog Social (GDS), la împlinirea a 30 de ani de la înființare și de la apariția primului număr al Revistei 22, editată de GDS, anunță Administrația Prezidențială.

„Astfel, în semn de înaltă apreciere și recunoaștere pentru contribuția semnificativă adusă, în cei 30 de ani de activitate, la procesul de tranziție și consolidare democratică, pentru promovarea valorilor și principiilor democratice, a drepturilor și libertăților fundamentale, precum și pentru demersurile susținute în direcția cultivării spiritului civic în rândul tinerei generații și pentru derularea unor activități de prezervare și promovare a istoriei recente și a patrimoniului cultural în societatea românească, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler , Categoria F – „Promovarea culturii”, Grupului pentru Dialog Social (GDS)”,  se spune în comunicatul Administrație Prezidențiale.

Este vorba de același GDS care a negat în permanență legăturile ombilicale cu George Soroș, dar care a fost contrazis nu demult chiar de primul primul președinte al Gruplului, Alin Teodorescu, membru al Fundației Soroș din România. De asemenea, membri marcanți ai GDS, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu sau Horia Roman Patapievici, au fost acuzați de academicianul Nicolae Breban că și-au finanțat proiectele cu bani de la Soroș.

În mai multe documente publicate în Evenimentul Zilei, ziaristul Victor Roncea a demonstrat aportul direct al lui Silviu Brucan, ca membru de conducere al Consiliului Frontului Salvării Naționale, și al lui Andrei Pleșu, ca ministru al Guvernului Iliescu – Roman, la fondarea și înzestrarea GDS. Inclusic cu numeroase bunuri de valoare ale statului român, între care somptuosul sediu din Calea Victoriei 120, unde Brucan l-a primit oficial pe Soros în ianuarie 1990.

ActiveNews a publicat în urmă cu trei ani o fotografie-document în care unii dintre fondatorii GDS, pe care președintele Iohannis îi decorează acum pentru „contribuția semnificativă adusă, în cei 30 de ani de activitate, la procesul de tranziție și consolidare democratică, pentru promovarea valorilor și principiilor democratice”, stăteau la acceași masă cu nimeni altul decât Silviu Brucan la sediul GDS. Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Stelian Tănase, Alin Teodorescu și Gabriel Andreescu și alți intelectuali ai patriei luau lumină de la cel considerat de unii istorici „creierul” evenimentelor din 1989, în special a diversiunii de după 22 decembrie, zi în care Nicolae Ceaușescu a fost deposedat de putere cu ajutorul Armatei.

***

Diana Scarlat/ Jurnalul:

Ce cumpără George Soros cu un miliard de dolari

Științele socio-umane sunt „Cenușăreasa” finanțărilor pentru studii universitare și pentru cercetare, tocmai pentru că „nu aduc rezultate palpabile, imediate”, așa cum motivează reprezentanți ai guvernelor mai multor state, nu doar cei din România. Totuși, de ce ar da George Soros încă un miliard de dolari pentru a cumpăra creiere ignorate de autoritățile unor state, dacă exact expertiza lor este considerată inutilă? În timp ce „palpabil” și imediat este considerat doar domeniul tehnic, cel mult economicul, domenii precum comunicarea, sociologia, științele politice, filosofia sau psihanaliza rămân fără bani de la stat, dar imediat primesc o ofertă de nerefuzat de la miliardarul neomarxist al lumii. Prima universitate din România care a acceptat oferta lui Soros este SNSPA.

George Soros a anunțat, la Forumul Economic Mondial de la Davos, că va mai dona un miliard de dolari pentru a finanța o nouă rețea de universități „care să promoveze valorile liberale”, invitând direct Școala Națională de Științe Politice și Administrative (SNSPA) să se alăture grupului. A doua zi, SNSPA a dat un comunicat prin care a anunțat că acceptă propunerea, dar acest lucru s-a întâmplat și în contextul în care noul secretar de stat pentru Cercetare, din Ministerul Educației, anunțase, cu doar două zile înainte, că cea mai mare parte a fondurilor pentru cercetare se vor duce către partea tehnică și către noile tehnologii, în timp ce științele socio-umane rămân la coada clasamentului. George Soros ne arată încă o dată că pe el îl interesează în primul rând inteligența umană, în timp ce toată lumea investește în noile tehnologii și în inteligența artificială. Din punct de vedere al Resurselor Umane, deja se pune problema unei departajări între ceea ce se produce – palpabil, vizibil imediat – și cine conduce companiile, finanțările, lumea, în general. Miliardul de dolari aruncat pe piață de George Soros săptămâna trecută arată că „inutilul” este foarte valoros. „Inutilii” unei țări devin specialiștii în comunicare, politică, marketing, publicitate etc, care se vor forma cu fonduri de la George Soros, care vor face cercetare cu aceiași bani și care vor rezista într-un fel de stat paralel, în fiecare țară care nu mai alocă fonduri pentru științele pe care le consideră inutile.

Oportunitate prost înțeleasă?

Din punct de vedere al oportunității și al pragmatismului investiției pe care o face din nou miliardarul, prin Open Society Foundations, ar trebui cel puțin să se refacă analiza care a condus la ștergerea științelor socio-umane de pe lista priorităților, tocmai pentru că astfel de finanțări ne anunță că acolo este cheia succesului. Din punct de vedere logic, mașinile sunt conduse de oameni, chiar dacă vorbim despre un viitor apropiat în care roboții vor construi tot, iar automobilele vor circula pe bază de inteligență artificială. După ce s-a ajuns la această concluzie, iar fondurile marilor companii multinaționale și ale guvernelor au fost direcționate către cercetarea în domeniul inteligenței artificiale, totuși, cel mai mare oportunist al planetei a pariat pe oameni, încă o dată, după ce deja a creat „omul nou” despre care vorbesc astăzi toate teoriile conspirației.

Ce fac științele umaniste cumpărate de Soros

Studiile sociologice, de exemplu, sunt făcute de specialiștii nefinanțabili de către guvernele mai multor state, dar care primesc fonduri de la Open Society Foundations. Deși pare o analiză matematică, cercetarea sociologică nu este doar cea bazată pe anchete făcute pe eșantioane de populație, iar cel mai important rol în analiză îl are omul, nu eșantionul, nu chestionarul sau calculatorul. Factorul de decizie, întotdeauna este omul, pentru că de el depinde interpretarea, chiar dacă există indicatori măsurabili. Astfel, dacă studiile sunt direcționate către o anumită țintă prestabilită, toate celelalte decizii politice, inclusiv pentru investițiile cele mai importante, se vor face pornind de la această bază de cercetare. Dar tot în științele socio-umane se încadrează Comunicarea și Publicitatea, care deja schimbă mentalități, la nivel global, iar laboratoarele în care se fac cercetări pentru a se crea o cât mai bună politică de vânzări, pentru diverse companii, au recunoscut deja câteva dintre metodele folosite pentru a „globaliza gusturile” și pentru a crea noile tendințe de pe piață, astfel încât să-și asigure o creștere a volumului de vânzări, a cifrei de afaceri și a profitului, pe termen lung.

Cine va mai lucra în companii

De asemenea, în științele socio-umane intră și specialiștii în HR, de care depinde dacă în politică sau la conducerea unor mari companii vor ajunge oameni care pot schimba lucrurile, în bine sau în rău, în funcție de mei multe perspective. Deja se discută, la nivel global, despre sisteme create pornind de la universități și stagiile de practică, pentru a avea acces în anumite medii și în anumite corporații. Nu mai sunt admiși, de circa 10 ani, în marile corporații, decât specialiștii formați în sistemul din care face parte respectiva corporație, iar această situație se dezbate la nivel de experți în HR. Dacă până acum consideram că este nevoie de studii aprofundate, indiferent de universitatea la care se fac, pentru a avea acces la locurile de muncă din domeniul în care ne-am pregătit, ar trebui să luăm în considerare aceste dezbateri din HR, pentru că deja se pune problema altfel: nu mai contează nivelul de pregătire profesională, ci doar acceptabilitatea. Iar această acceptabilitate ține de încadrarea în paradigma pe care o reprezintă grupul – care poate fi corporația. Practic, în HR se ia în calcul mai mult felul în care gândesc angajații, viziunile, opiniile politice, preferințele sexuale, raportarea la religie, nu valoarea profesională. Pornind de aici, putem înțelege că George Soros nu alocă degeaba un miliard de euro pentru a finanța universități și cercetarea în științele socio-umane, ci își pregătește viitorii lideri care vor conduce corporațiile, guvernele și lumea, în ansamblul ei.

Viitorul e plătit din fonduri private

Comunicarea include – așa cum deja știe toată lumea – manipularea și dezinformarea. Este o componentă esențială în strategiile de PR, care au puterea să creeze sau să distrugă, inclusiv state, așa cum s-a mai întâmplat. Comunicarea face parte din categoria științelor socio-umane pe care guvernele mai multor state le subfinanțează, dar pentru care George Soros mai dă un miliard de dolari, luând sub aripa lui protectoare universitățile care pregătesc viitorii specialiști în Comunicare.

Științele socio-umane formează ideologii și “Școli de gândire” de la care pornesc noile mentalități.

sursa foto: 22

***

Gabriel Popa:

Nu umblați în haită cu coioții și cu hienele

Cum George Soros ne anunță că își va intensifica eforturile pentru propășirea „societății deschise” (a se citi neobolșevice) în lumea (fostă) civilizată, reiau un avertisment cu privire la lupii în blană de oaie. Pe care i-am numit într-o altă postare „neoconi” cu hashtag, neoconi care pun într-o veselie umărul la ridicarea „omului nou” și a noii lumi totalitare.

Precizez că nu mă refer aici la neoconservatorii legitimi, cu care pot să nu fiu mereu de acord, dar cărora le respect părerile. Mă refer la o specie de “neoconi” vopsiți, sau care umblă cu cioara vopsită. Și care urlă la fel cu și în cor cu neocomuniștii sorosisti. Mai precizez că interesul nostru este acela de a ne păstra credibilitatea în fața partenerilor stragetici și, pentru o bună colaborare, și acela de a păstra credibilitatea partenerilor strategici în România. Or, pentru asta temele care țin de identitate și de suveranism, de Europa Națiunilor și de respectarea valorilor noastre creștine trebuie să rămână subiecte deschise și legitime. Tratarea acestora în registrul Soros, adică prin ridiculizare sau reductio ad hitlerum, nu face decât să mărească suspiciunea și neîncrederea față de angajamentul pro occidental al României. Altfel spus, să abiă un efect nociv, de recul.

Iată câteva semnale empirice care îi identifică pe lupii în blană de oaie despre care vorbesc. Este important să se înțeleagă că ele sunt strict empirice, bazate pe observații pe care le-am făcut în anii din urmă. Nu este o regulă că dacă veți observa vreunul din semne, acolo ați întâlnit neapărat vreun „neocon” vopsit. Însă dacă veți observa mai multe, foarte probabil aveți de-a face cu un fake.

După principiul: dacă trei băieți cu cagule se apropie noaptea de dvs. pe stradă în Ferentari, e o mică șansă ca ei să fie prietenoși și să dorească să vă ceară un foc. Dar e mult mai probabil că nu sunt prietenoși, și vor de la dvs. cu totul altceva (portofelul, ceasul, viața). 

Am împărțit semnalele empirice în trei categorii:

ORANGE FLAGS

– S-au alăturat la toate protestele și campaniile #rezist în păr cu floarea cea vestită a „elitelor” sorosiste, au vehiculat sloganistica globalistă a acestora, și (probabil că) au boicotat și referendumul pentru familie. Au arătat că sunt true believers vehiculând această sloganistică sorosistă, nu au făcut-o doar din conformism social sau social media. Unii au boicotat referendumul pentru familie în mod deschis și s-au lăudat cu asta.

– Au susținut-o pe Hillary Clinton în campania prezidențială din SUA, sub diverse pretexte (de exemplu, că Trump ar fi „omul rușilor”). Nu mă refer aici la faptul că cineva nu-l laudă sau că îl critică uneori pe Trump: e ok, și Ben Shaphiro îl critică foarte des pe Trump. Ci mă refer la faptul că unii fake „coni” au susținut-o cu convingere pe Harpy Hillary. Cea care propunea, în campania electorală, extinderea avortului fără restricții până în luna a noua de sarcină.

– Nu au reacționat față de impeachmentul lui Trump din Statele Unite, nu au scris niciodată despre tema impeachmentului și a mizeriilor făcute acolo de Partidul Democrat din SUA. Deși ar fi fost foarte multe lucruri de zis, începând cu faptul că democrații au incriminat în acel caz presupusa intenție a lui Trump. Mai generic vorbind, susțin adesea explicit sau tacit temele și viziunile Partidului Democrat și ale „deep state-ului” democrat (sorosist) din SUA.

RED FLAGS

– Preiau toate prostiile și petardele aruncate în spațiul public de Radu Tudor, Cristian Pîrvulescu, Sorin M. Ioniță, Moise Guran și alții ca aceștia sau se alătură campaniilor anti-familie ale celor de mai sus. Ne spun că familia și ortodoxia sunt teme ale propagandei putiniste sau că Mașa și Ursu sunt „propagandă rusească” în România. Ma generic, când vine vorba despre propganda rusească (care e un subiect legitim), ei nu vorbesc niciodată rațional și aplicat, ci urlă din baie și aruncă tot felul de teorii ale conspirației și ecrane de fum. Fapt care poate să facă, indirect, chiar jocurile propagandei rusești.

– Nu reacționează niciodată atunci când vine vorba despre teme care țin de interesul național, precum cea a Basarabiei sau a resurselor naturale românești. Nu spun nimic atunci când gazul românesc din Marea Neagră se duce dracului pomană la ruși – atunci când interesul nostru este acela de a ne păstra autonomia, rămânând în sfera Occidentului. Îi atacă în mod permanent și violent pe toți cei care susțin teme suveraniste, indiferent ce afirmă sau cine sunt aceștia (nu spun că nu există suveraniști care bat uneori câmpii, dar nu bat câmpii toți suveranștii, tot timpul). Sunt anti-patrioți vehemenți.

– Adversarii pe care îi atacă sunt cu precădere din tabăra conservatoare. Deși unii se consideră creștini, nu țin cont de nici un precept creștin atunci când își mânjesc cu zoaie adversarii (cum ar fi „să nu dai mărturie mincinoasă împotriva aproapelui”; nu mai vorbesc de „cel care îi zice fratelui său «nebunule», va fi condamnat la focul Gheenei”). Și-au făcut din viziunea lor dogmatică despre lume o viziune religioasă. Se comportă precum Inchiziția. Scopul lor în viață pare a fi acela de a-i distruge pe eretici, pe cei care nu le împărtășesc această viziune.

MAJOR RED FLAGS (RED ALERT)

– Folosesc mijloace și procedee progresist-bolșevice. Cum ar fi public shamingul, vigilantismul securistic și demascator, hărțuirea, listele negre cu „dușmani ai poporului” și micile dosărele în care cotrobăie peste tot după greșelile reale sau presupuse ale celor pe care îi înfierează cu mânie proletară. Sunt specializați în demascări, vânează și demască „trădătorii” la gazetă, cum demasca pe vremuri ziarul „Scânteia” pe Maniu ca „spion în slujba anglo americanilor”.

– Când nu au nici un fel de dovezi, nu se dau în lături să le fabrice chiar ei. Folosesc fără scrupule materiale aberante culese de pe tot felul de site-uri obscure, ca și cum ar fi materiale legitime și citabile. Nu au nici un fel de scrupule deontologice, deși unii din ei se dau mari „deontologi”. Unesc punctele în mod delirant pentru a demonstra teorii elucubrante ale conspirației.

– Se alătură fără rezerve și fără nuanțe campaniilor de linșaj public conduse în spațiul online de personaje extrem de toxice, precum Andrei Calamitru sau „Volodea” Tismăneanu. Adoptă stilistica vadimist-vitriolantă a unor astfel de personaje. Emană secreții verzi prin toți porii și par că sunt călăriți de o legiune întreagă de spirite atunci când se manifestă. E mult spus dacă zicem că scriu, pentru că ei nu fac decât bale, spume peste spume la gură.

Toate acestea sunt mijloace specifice „progresiștilor, ca să nu zic securiștilor și activiștilor din anii 50. Mijloace care nu au nici un fel de legătură cu gândirea conservatoare.

Atunci când observați semnele din ultima categorie (RED ALERT), e bine să vă îndepărtați cât mai mult. Deoarece spațiul devine acolo repede extrem de toxic. Nu vreți să stați la taclale și tabinet în vizuina sconcșilor, așa cum nu vreți să umblați în haite cu coioții și cu hienele.

Eu unul cred că că dacă acești inși ar ajunge vreodată la putere, ei nu ar avea nici o ezitare să-i bage imediat la bulău pe toți cei care nu se potrivesc cu viziunea lor dogmatică și inchizitorială. Și să aducă linșajele virtuale în spațiul public, cu sânge, execuții și tot tacâmul.

Lista nu este, după cum am zis, una „științifică” și nu epuizează problema. Se bazează doar pe observații făcute în ultimii ani. În discuție nu sunt neoconservatorii legitimi cu care pot să am divergențe de opinie, dar pe care îi respect. În discuție sunt „neoconii” fake, lupii și coioții în blană de oaie. Acolo unde veți vedea sloganistică sorosistă, o atitudine antipatriotică și antinațională, vigilantism securistic, campanii vadimiste de defăimare sau mijloacele de ponegrire și public shaming folosite de „progresiști”, foarte probabil aveți de-a face cu un fals „neocon”, cu un lup vopsit. Sau de-a dreptul cu sconcși, hiene și coioți.

De ce este atât de important să-i cunoaștem și să îi recunoaștem? Deoarece prin influența pe care o au din interior asupra mișcării conservatoare și așa foarte fragile, ei pot face foarte mult rău. Scopul lor e simplu: nu e doar deturnarea mișcării conservatoare, câtă și cum este ea, în România. Ei vor să treacă drept singurii „conservatori” legitimi și să închidă orice discuție despre patriotism, interese naționale, suveranism, orice temă care nu convine viziunii Soros. Și de acum înainte vor avea cu atât mai mult și banii, și mijloacele să o facă.

***

Anghel Buturugă:

[Cu referire la postarea anterioara, a lui G. Popa].

Bun text, recomand. Aș avea doar o mică adăugire: exista încă o categorie – e vorba de acei neoconservatori care au fost pentru referendumul pentru căsătorie, care (par că) susțin explicit si asumat creștinismul, care par a fi frați de-ai noștri. Dar care sunt mai degrabă frați mincinoși. Cum ii recunoști?

Pai, în primul rând, ideologizeaza excesiv chestiunea. Pentru ei, problema zilelor noastre nu e una de tip civilizațional sau existențial, sau care tine de “vremurile” pe care le trăim, ci se reduce la problema stângii si a socialismului, fie el si cultural. Ei prezintă provocările grave la adresa definiției omului și a societății ca o chestiune de agendă și de grupare politică, deci, cumva, implicit, ca fiind contingente. Au o problema cu corectitudinea politică, dar nu zic nimic despre liberalismul cultural si despre capitalismul woke. Au o problemă cu agenda LGBT și trans, dar nu spun prea multe despre cum a devenit aceasta nu o revendicare leftistă, ci noua normalitate politică a Occidentului, ceva care e susținut chiar și de partidele populare și conservatoare din Vest.

Al doilea semn dupa care ii recunoști e ca privesc istoria prin grila de partid si de stat: ei cred si mărturisesc ca izbăvirea României se afla in Occident si ca misiunea lor primordială este apărarea Occidentului de rusofili, ceaușiști si naționaliști. Sigur, nu s-au ostenit sa întrebe Occidentul dacă vrea apărarea lor, nici nu l-au intrebat in ce măsura mai vrea sa audă de concepții ca cele expuse de domniile lor. În concepția lor, Occidentul înseamnă creștinism, democrație liberală și capitalism. Sigur, dacă ai întreba niște conservatori autentici, occidentali sau central-europeni, ai realiza că nu există prea mare compatibilitate între creștinism și celelalte două elemente ale ecuației – democrația liberală și capitalismul, cuplu care tocmai naște noul comunism. Așadar, ceea ce apără ei, în realitate, este o construcție, o proiecție despre Occident, și o proiecție despre relația țării noastre cu Occidentul. Nu sunt apărători ai relației în sine sau ai Occidentului în sine, ci ai unui status quo care le este favorabil. Lor sau stăpânilor lor.

Uneori pare că vor să replice la noi variantele de neopopulism din Vest. Alteori pare că sunt simple paparude scoase pe uliță să mai dea ploaie și pe niscai categorii electorale care trebuie și ele construite și gestionate.

Oricum, au in comun cu categoriile descrise de dl Popa vigilantismul securistic si un anume veninism. Iute se leapădă de cei din jur pentru a face, la nevoie, zid pentru colegii de baricada (altfel, în aparență, aflați la poli ideologici opuși), iute calomniază pe cei care nu le agreează viziunea, acuzându-i ca sunt oamenii Moscovei. Prin astfel de comportamente creștinismul lor e chimval răsunător. Nu au rusine si nu au frica de Dumnezeu astfel încât sa dea mărturie mincinoasa, făcându-se călcători ai Decalogului, caci Evanghelia e oricum prea departe pentru a ne măsura cu măsura ei.

sconcs

SCONCS ALERT

Apropo de meditația domnului Gabriel Popa, pe care am completat-o la mine pă zid cu ceva observații proprii, mi-am dat seama că mai aveam o categorie încă nenumită. E vorba de acel tip râncezit în propriile resentimente, frustări și uri care s-au distilat de-a lungul timpului și care se transformă într-un soi de beție delirantă a vorbelor, transformate în înjurături imunde și în cârcotism toxic. Genul acela de prestanță de care e bine să te ferești și de care să fugi ca la apariția unui sconcs. SCONCS ALERT!

Legaturi:

FARISEISMUL, boala sufleteasca care UCIDE si in planul social, si in cel bisericesc… ÎMBRĂȚIȘAREA MINCIUNII

Anticamera antihristului: LUMEA MINCIUNII SI A INSELATORIEI generalizate si organizate, LUMEA CRIMELOR SOCIALE PERFECTE. “De aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amagire, ca ei sa creada minciuni”

DAN PURIC TRAGE CLOPOTUL DE ALARMĂ, la retragerea din teatru: “Tot ce e românesc trebuie să dispară. Se trage cu tunul în ultimele redute! ANUL ACESTA S-A APĂSAT PE ACCELERATOR. Ne așteaptă un PROGRAM DE REEDUCARE a României. Vor apărea și orele de educație sexuală, deci pregătim un copil schizoid, traumatizat. ESTE O STÂRPIRE A NORMALITĂȚII, FĂRĂ PRECEDENT” (video, text)

 

***

FANTOMELE LUI SOROS IN ROMÂNIA. O analiza a think-tankului The Capital Research/ George Soros in razboi declarat cu PATRIOTISMUL. Si in lupta pentru legalizarea drogurilor

Injectare de fonduri uriase in NEOBOLSEVISMUL global(ist). GEORGE SOROS a transferat 18 MILIARDE de dolari pentru Fundatiile pentru o Societate Deschisa/ Amintiri de consilier prezidential: SANDRA PRALONG a revenit in România prin SOROS

GEORGE SOROS la emisiunea 60 minutes (CBS) in 1998. Patronul “SOCIETATII CIVILE” de pretutindeni prezinta un PROFIL clar de SOCIOPAT

RETEAUA. “PARTIDUL LUI GEORGE SOROS” in Romania: “SOCIETATEA CIVILA” bine stipendiata si corect politic orientata care vrea sa inlocuiasca democratia parlamentara/ NOUL MINISTRU AL SANATATII, VLAD VOICULESCU, SPONSORIZAT DE MARI CONCERNE FARMACEUTICE

OBLIGATIVITATEA GRADINITEI – UN EXPERIMENT SOCIAL ANTI-FAMILIE/ Presiuni pentru programe agresive despre homosexualitate si sex in unele gradinite din SUA/ FIII SI FIICELE LUI SOROS in România – o analiză AFR

OAMENII LUI SOROS STRANG RANDURILE: Nicusor Dan (USR) vrea sa defileze mai departe cu CIOLOS, GHINEA si toti tehnocratii “in civil”/ SORIN DUMITRESCU: “Grupările Soros AU IMPLEMENTAT VALORI STRAINE, AU DISTRUS ROMÂNIA şi au acaparat instituţiile. Suntem într-un PROCES DE DEZINTEGRARE PROFESIONISTĂ” (VIDEO)

Rentele si retelele marionetelor. IOHANNIS – membru, intre timp retras, al unui THINK-TANK elitist fondat si finantat de GEORGE SOROS/ CIOLOS – indemnizatie de la BANCA MONDIALA

FLORIN BADITA (#rezist, CORUPTIA UCIDE), legaturi financiare cu RISE PROJECT, finantata de GUVERNUL OLANDEI si de “generosul” GEORGE SOROS. Activistul ”fara pantaloni”, declarat de FORBES unul din cei mai INFLUENTI tineri din Europa/ JUNCKER, AMICUL LUI SOROS. Ce ar putea explica reactia CE fata de LEGILE JUSTITIEI?/ ”Nu gândiți, Comisia Europeană știe mai bine decât voi ce este de făcut!”

Vrabia mălai… delirează? O VRABIE gureșă și “funky” din CO(D)RUL lui SOROS ne amenință cu CEL PUȚIN 350.000 de REFUGIAȚI, dar consideră că ROMÂNIA POATE PRIMIR CHIAR ȘI UN MILION DE IMIGRANȚI, care să fie cazați… în casele românilor plecați în Spania sau Italia!/ SECRETARUL GENERAL AL ACADEMIEI ROMÂNE AVERTIZEAZĂ: “În pericol este însăși civilizația contemporană europeană”

Jerusalem Post despre CAMPANIA LUI SOROS DE CREARE A HAOSULUI GLOBAL si OMERTA MASS-MEDIA asupra dezvaluirilor DCLeaks. CE GRUPARI FINANTEAZA MAGNATUL?

AMERICA KGB. O “societate secreta” din FBI ar fi conspirat impotriva lui TRUMP. Miscarea #REZISTANCE si STATUL PARALEL american/ GEORGE SOROS intr-un discurs care acopera perfect definitia LUPULUI IN BLANA DE OAIE: critici dure la adresa GIGANTILOR INTERNETLUI

SOROS influenta direct politica externa a DEPARTAMENTULUI DE STAT al SUA, inclusiv in materie de justitie/ Comisari europeni, companii de PR si mari publicatii occidentale, CUMPARATE de LOBBY-ul Arabiei Saudite pentru a acoperi CRIMELE din YEMEN/ Austria, Polonia, Cehia, Croatia si Ungaria vor sa SE RETRAGA din PACTUL GLOBAL pentru MIGRATIE al ONU

NOUA ORDINE MONDIALA IN ERA TRUMP/ PRO-AMERICANISMUL MANUFACTURAT DE CIA-SRI IN CRIZA. Structurile de putere din România, COMPLET DEZORIENTATE in fata agendei de politica externa a noii adminitratii americane? POSIBILITATEA UNEI NOI YALTE SI A DESTRAMARII UE – scenarii extreme sau procese deja declansate?/ DE CE ESTE SOROSISMUL O IDEOLOGIE ANTIDEMOCRATA

Mega-scandalul și… meta-manipularea FACEBOOK – CAMBRIDGE ANALYTICA – SCL sau CUM SUNTEM MANIPULAȚI, SPIONAȚI ȘI CONTROLAȚI prin rețelele sociale și prin Google! CUM DE ROMÂNII SUNT O ȚINTĂ STRATEGICĂ și CEI MAI DOCILIZAȚI DIN EUROPA, VIA INTERNET? “Da, a fost un EXPERIMENT GROSOLAN şi lipsit de etică. Pentru că TE JOCI CU O ȚARĂ ÎNTREAGĂ! Dacă vrei să schimbi o societate, în primul rând, trebuie să o spargi, SĂ O FRACTUREZI”. Și despre furtul de date personale, alegerea lui Klaus Iohannis și PROTESTELE #REZIST (și video)

BILDERBERG VREA SA SALVEZE GLOBALIZAREA DE TRUMP/ Retragerea SUA din Acordul de la Paris privind “INCALZIREA GLOBALA”: controverse, consecinte/ SOROS CONTRATACA “STATUL MAFIOT” AL LUI ORBAN/ S-a rupt lantul de iubire? MERKEL: A TRECUT VREMEA CAND NE PUTEAM BIZUI UNII PE ALTII

BREXIT: VA (MAI) FI SAU NU VA (MAI) FI? Halucinanta teza a ignorarii referendumului din Marea Britanie are precedente: UNIUNEA EUROPEANA – O CONSTRUCTIE FARA POPOR, IMPOTRIVA POPORULUI. George Soros profeteste din nou: UE SE VA DEZINTEGRA

 

***

TUDOR GHEORGHE, terfelit abject de “CATELANDRII” agramati si imunzi ai NOILOR BOLSEVICI GLOBALISTI care “MUSCA DIN BUNICI, DIN PARINTI SI DIN MORTII DIN MORMANT”/ Strigatul fiului lui ILIE TUDOR, detinutul politic de la Aiud: “Tata, nu sunt mort!”/ “Degeaba. 30”: PAPUSARII ROMÂNIEI INGENUNCHEATE SI VANDUTE si MARTURISIREA ARTISTICA A UNOR ADEVARURI CARE DOR (video)

SE DESFASOARA UN RAZBOI PSIHOLOGIC IMPOTRIVA ROMÂNIEI. Brad Florescu: Tot ceea ce ne-a permis sa supravietuim pana acum se afla sub un asediu menit dezarmarii noastre mentale

ZOMBIFICAREA ROMÂNIEI. Dupa marea privatizare, marea deposedare interioara prin DEZNATIONALIZARE. Un eseu de MIRCEA PLATON

MIRCEA PLATON versus DRAGOS ALIGICA, ideologul “dreptei” basiste. Articol devastator despre CINISMUL, COLONIALISMUL SI AUTORITARISMUL NEOLIBERALISMULUI americano-roman

POLITICA PAMANTULUI PARJOLIT: strategia IMPERIULUI ATLANTIST fata de ROMANIA. Motivatii geopolitice pentru tratamentul de NEMILOASA EXPLOATARE COLONIALISTA la care ne supun “PARTENERII STRATEGICI”

PATAPIEVICI CRITICA TEROAREA MORALA, STALINISTA, A CORECTITUDINII POLITICE. Cine sunt prostii Europei?/ Andrei Plesu despre casatoria homosexuala/ COMENTARIU DESPRE LIMITELE DISCURSULUI NEOCONSERVATOR SI ORBIREA VOITA A STANGII CRITICE

STALINISMUL STRUCTURAL al americanofililor români si cum este negata o valoare fundamentala occidentala. Revolutia neoliberala a ajuns la FAZA “LIBERTATE DE EXPRIMARE DOAR PENTRU NOI”. LISTE NEGRE CU SITEURI “DE EVITAT”. Printre ele: doxologia.ro, activenews.ro, dar si criticatac.ro sau dcnews.ro

 

***

GRADINITA OBLIGATORIE DE LA 3 ANI: o noua-veche idee a ministrului Educatiei, Remus Pricopie. Sau despre cum se pune la cale NATIONALIZAREA COPIILOR

INVATAMANT OBLIGATORIU DE LA 3 ANI? Mai mult control al statului asupra copiiilor, mai putin control al parintilor

MAREA BATAIE DE JOC A DIGITALIZARII EDUCATIEI. “REFORMISTII” SCOLII AU REUSIT SA OMOARE SI ABECEDARUL CA SA PUNA IN LOC O GROZAVIE DADAISTA. In lipsa manualelor si a solutiilor pentru copiii saraci, PONTA vine cu TABLETIADA: RETETA SIGURA PENTRU TAMPIREA IREMEDIABILA A NOILOR GENERATII/ Parada tinutelor din prima zi de scoala si prea discretii profesori-eroi/ REMUS PRICOPIE, noul Funeriu care ne face de ras scoala

O NOUA REFORMA EXPERIMENTALA IN EDUCATIE. Canonul literaturii române, desfiintat in noua programa pentru gimnaziu/ Predarea istoriei trebuie sa previna orice fel de nationalism!


Categorii

America, Articolele saptamanii, Corectitudine politica/ Marxism cultural, George Soros, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Razboiul impotriva Romaniei, Tradarea intelectualilor, Tradatori si lichele

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “SOROS, democrații americani, COMBATEREA NAȚIONALISMULUI și rețeaua globală de universități umaniste. SNSPA-ul lui REMUS PRICOPIE de la ”Ștefan Gheorghiu” la NOUA ȘCOALĂ DE CADRE A GLOBALISMULUI. “George Soros nu aloca degeaba un miliard de euro, ci isi pregateste viitorii lideri care vor conduce corporatiile, guvernele si lumea”/ LUPII SAU HIENELE IN BLANA DE OAIE – NEOCONSERVATORII ANTI-SUVERANISTI. Cum pot fi recunoscuti?

 1. Despre maica Heruvima va mai amintiti, dragi admini?
  Nu am mai gasit pe site-ul dvs. nimic despre studenta de la Universitatea Central Europeană, Svetlana Mihaela Tanasă – cea care mai apoi avea sa devina maica Heruvima. Poate nu am stiut eu unde / cum sa caut…

 2. @Cristian…tonul care razbate din mesajul tau nu e crestinesc. De-am face fiecare macar o parte din lucrarea adminilor…Doamne iarta-ne!

 3. @ Cristian:

  Era o insinuare, o provocare sau ce se voia a fi? http://www.marturisitorii.ro/2016/03/21/fericita-maica-heruvima-de-la-petru-voda-golanca-lui-dumnezeu-marturisirile-colegei-de-suferinta-poeta-camelia-raileanu/ Nu avem alte date noi, iar cazul ei este ultracunoscut. Sunt, cu siguranta, o multime de subiecte, precum si o multime de sfinti sau de traitori deosebiti pe care nu am apucat sa-i pomenim pe acest site, care e doar unul dintre multele, deci nu cred ca lipseste informatia pentru cei interesati. Facem ce putem, cat putem, cand putem…

 4. universitatile lui Dart Vader arata cam asa:
  Semniarul teologic Union din New York, unde se fac cursuri de rugaciuni si spovedanie la plante
  https://twitter.com/UnionSeminary/status/1174000941667880960

 5. Pingback: Reteaua lui GEORGE SOROS influenteaza CEDO. Cel putin 22 judecatori sunt fosti ACTIVISTI implicati direct in ONG-urile „societatii deschise”/ Multe cauze la CEDO ce au avut legatura cu drepturile LGBT au fost „ACTIUNI STRATEGICE” care au implicat
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare