Mihai Gheorghiu, reprezentantul Coalitiei pentru Familie: SUNTEM CU TOTII INTR-O SITUATIE FOARTE GRAVA, IN CARE MINORITATI AGRESIVE, LIPSITE DE LEGITIMITATE DEMOCRATICA, ISI IMPUN AGENDA IDEOLOGICA STATULUI. Spectrul “teocratiei atee” instaurata prin revolutia elitei corporatiste si raspunsul crestin al societatii

13-01-2016 3 minute Sublinieri

mihai-gheorghiu

Interviu cu Mihai Gheorghiu (fragmente)

Mihai Gheorghiu: Daţi‑mi voie să fiu foarte direct, suntem cu toţii într‑o situaţie foarte gravă, situaţia în care minorităţi agresive şi tenace, fără nici o legitimitate democratică îşi impun agenda ideologică, nu atât societăţii, deocamdată, cât statului, pe care urmăresc să‑l transforme într‑un agent eficace al unei revoluţii antropologice de proporţii fără precedent. Eu am trăit 22 de ani sub dictat ideologic, sub apăsarea unui regim politic ateu antinaţional şi anticreştin, ştiu deci unde duc toate acestea, la instaurarea unui regim ideologic totalitar, la o „teocraţie atee“ a unei birocraţii rupte de orice responsabilitate politică, instaurată ea însăşi prin dictat administrativ şi juridic.

Trăim, în mod ciudat, pe o turnură a spiralei istoriei în care marxismul mort revine ca spectru al unei noi revoluţii, de data aceasta nu a proletariatului şi a partidului comunist ca mesia istoric şi ideologic, ci ca revoluţie a elitei tehnoştiinţei mondiale şi a elitei corporatiste mondiale. Marx spunea, daţi‑mi voie să vă citez: „Secretul Familiei Sfinte este familia terestră. Pentru a o aduce pe prima la dispariţie, cea din urmă trebuie distrusă teoretic şi practic.“ Este o veche marotă a stângii comuniste, marxiste, distrugerea familiei. Trebuie să ne apărăm libertatea de a fi oameni, de a fi creştini, libertatea copiilor noştri, a familiilor noastre, de asemenea. Chipul României este chipul copiilor noştri, dacă acest chip este sluţit, lovit, nu va mai rămâne nimic de apărat sau de făcut, pentru ei trebuie să stăm încă în picioare şi să afirmăm demnitatea de a fi liberi. A avea o identitate înseamnă a avea rădăcini, a avea trecut, a avea o patrie, a primi o moştenire şi a lăsa o moştenire. A fi de nicăieri, a aspira la a deveni o fiinţă neutră, vidată de memorie, o fiinţă bionică, un element virtual al tehnosferei, înseamnă a aspira la neant.

[…]

Rep.: Haideţi să vorbim ceva mai concret. Cum staţi cu strângerea de semnături pentru modificarea Constituţiei?

M.G.: Stăm foarte bine. Am strâns un număr foarte mare de semnături. Această iniţiativă a noastră, întreaga campanie nu este nimic altceva decât exercitarea unui drept constituţional fundamental. Nu ni se poate reproşa nimic. Aud voci care fac repoşuri cu privire la această iniţiativă de revizuire a Constituţiei.

Democraţia nu poate exista fără demos, fără popor, fără implicarea acestuia în viaţa socială. Constituţiile, legile sunt pentru oameni, trebuie să‑i slujească pe aceşti oameni, vii, adevăraţi, care au probleme de viaţă, care au memorie, care vor să trăiască normal, să îşi poată iubi şi creşte copiii aşa cum cred de cuviinţă, fără a‑i expune la experimente sociale sau ideologice.

Poporul creştin nu trebuie să accepte ca statul să se transforme în agent ideologic şi politic anticreştin la presiunea unor minorităţi ideologice şi sexuale. Stat laic nu înseamnă stat anticreştin.

Viaţa noastră nu se poate desfăşura în parametrii ideologici şi social‑politici dictaţi de către minorităţi anticreştine, care dobândesc ilegitim o putere disproporţionată faţă de ponderea lor reală în societate. Cum e posibil ca o minoritate de 1‑1,5 % să dicteze în întreg Occidentul regulile sociale şi morale, să schimbe datele fundamentale ale vieţii familiei, să ceară pedepse penale pentru cei care obiectează la acest dictat ideologic iraţional? Cum este posibil să închizi grădiniţe şi şcoli creştine doar pentru a satisface nevoia de discriminare pozitivă a unei minorităţi sexuale. Majoritatea a ajuns aici irelevantă, democraţia şi‑a schimbat fundamentul, se bazează pe dictatura ideologică a unei minorităţi „alese“, care „ştie“ drumul către ţelul final.

[…]

Rep.: Aţi simţit că şi organizaţiile pro‑homosexuali au început o campanie de sprijin a căsătoriilor gay? Probabil că vor împinge de la spate nişte parlametari cu „simpatii“ gay, ca să nu spunem mai multe…

M.G.: Lobby‑ul acestor organizaţii este uriaş, fondurile pe care le au la dispoziţie sunt realmente imense, influenţa politică este şi ea foarte mare. Nădăjduim să ne ajute Dumnezeu!

[…]

Rep.: Domnule Gheorghiu, cum de puteau străbunii noştri să crească şapte, opt, zece copii în vremuri în care nu era mâncare la magazine şi apă caldă la robineţi, iar azi abia dacă o familie îndrăzeşte să facă un copilaş?

M.G.: Să ştiţi că îi creşteau foarte greu. Eu sunt împotriva idealizării vieţii ţărăneşti tradiţionale. A idealiza este a avea o privire superficială. Era o viaţă dură, aspră, o viaţă pe care noi astăzi nu o gândim la adevărata ei dimensiune. Pluteşte prea mult un aer folclorizant peste multe din iluziile şi prejudecăţile noastre. Ţăranul român era un adevărat luptător, un om adevărat, care a dus greul supravieţuirii naţionale, altfel nu am fi rezistat ca popor.

Este meritul pe care i l‑au recunoscut atât aristocraţia românească, cât şi elita intelectuală a României moderne. Astăzi acest lucru este negat. Adevărul este că singura „tradiţie“ rămasă vie este cea a Bisericii, traditio vine de la tradere, a transmite, a preda. Evanghelia este singura „tradiţie“ care face legătura cu trecutul nostru. Singura salvatoare în faţa istoriei.

[…]

fragmente din interviul acordat de Mihai Gheorghiu revistei Kamikaze, nr. 2 (303), 2016

*


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva Romaniei, Revizuirea constitutiei

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “Mihai Gheorghiu, reprezentantul Coalitiei pentru Familie: SUNTEM CU TOTII INTR-O SITUATIE FOARTE GRAVA, IN CARE MINORITATI AGRESIVE, LIPSITE DE LEGITIMITATE DEMOCRATICA, ISI IMPUN AGENDA IDEOLOGICA STATULUI. Spectrul “teocratiei atee” instaurata prin revolutia elitei corporatiste si raspunsul crestin al societatii

 1. OffTopic:
  Luni vine Nuland in Romania: http://www.agerpres.ro/politica/2016/01/13/victoria-nuland-va-avea-intalniri-luni-cu-iohannis-si-ciolos-19-51-33
  “Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, se va întâlni cu președintele Iohannis, premierul Cioloș și alți reprezentanți ai noului guvern pentru a discuta probleme bilaterale de interes comun în cadrul parteneriatului nostru strategic”, precizează Ambasada Statelor Unite la București.

 2. Pingback: Sinodul Bisericii Ortodoxe Române SPRIJINA INITIATIVA COALITIEI PENTRU FAMILIE de revizuire a Constitutiei | Cuvântul Ortodox
 3. Spune MG in articol: “minorităţi agresive şi tenace, fără nici o legitimitate democratică îşi impun agenda ideologică…” si trecem mai departe la eventuale consecinte.

  E bine, aparam familia, dar nu cumva in demersul nostru vom oferi din mers tocmai acea legitimitate de care are atata nevoie acea minoritate de care vorbim?

  Trebuie sa recunosc ca nu sunt la curent cu toate modificarile legislative in ceea ce priveste relatia dintre persoane de acelasi sex si pentru asta am incercat sa ma documentez putin tocmai in scriptele accept. Adica la sursa. Si iacata ce se spune:

  “Statutul legal al homosexualilor si lesbienelor – masura in care acestia se pot
  misca liber si pot aparea in public, se pot exprima si pot actiona in grup – este un
  test al deschiderii civice fara de care o reala societate civila nu poate fi construita
  sau mentinuta.

  Homosexualii si lesbienele au drepturi egale cu cele ale majoritatii. Faptul ca exercitarea acestor drepturi in Romania constituie “scandal public” releva masura democratizarii acestei societati.

  Rezumatul recomandarilor Human Rights Watch si IGLHRC solicita autoritatilor romane:
  * sa elimine toate prevederile legale care permit, incurajeaza sau reglementeaza discriminarea pe baza orientarii sexuale;
  * sa elimine toate acele prevederi legale care pot fi folosite pentru a pedepsi actele homosexuale liber consimtite intre adulti;
  * sa clarifice sau sa abroge prevederi legale ambigue care pot fi folosite pentru a persecuta persoane care isi exercita pasnic dreptul la libera exprimare, asociere si adunare, ca si acele prevederi legale care interfereaza in mod arbitrar cu dreptul la viata privata; ”

  http://accept-romania.ro/images/stories/scandaluri_publice._orientarea_sexuala_si_legea_penala_in_romania.pdf

  In definitiv, ce se vrea? Sa fie abrogate prevederi legale care incrimineaza relatiile homosexuale. Ei inca n-au cerut legalizarea casatoriei intre persoane de acelasi sex si cred ca nici nu pot s-o faca deocamdata deoarece ei nu exista, asa cum ei insisi spun, statutul legal al homosexualilor si lesbienelor, dreptul de a aparea in public, de a se misca liber, de a actiona in grup este UN TEST al deschiderii civice intr-o societate civila. Adica ei insisi recunosc ca nu au nici un drept. Deocamdata.

  Si s-ar putea sa avem surpriza sa auzim in toiul petrecerii spunandu-se ca palaria aceasta pe care BOR vrea sa i-o puna pe cap este prea mare pentru ei si, modesti din fire, plini de discretie, sa nu doreasca acele casatorii, ci sa solicite doar acel drept de inregistrare a lor ca persoana de dialog (nu stiu exact, zic si eu) si un oarecare statut care sa-i legitimeze astfel pe deplin.

  Sa nu uitam ca in Grecia nu s-au legalizat casatoriile intre persoane de acelasi sex, ci parteneriatele intre persooanele de acelasi sex. Pentru ca parteneriate intre persoane de sex diferit fusesera deja legalizate inca din 2008.

  Se vorbeste de ceva vreme despre o tehnica de manipulare numita in sociologie ‘fereastra Overton’, modul prin care se obtine un rezultat favorabil la o actiune fara nici cel mai mic sorti de izbanda:
  http://vox.publika.md/social/tehnologii-de-manipulare-in-mase-fereastra-overton-518775.html

  Un articol care atrage atentia asupra grijii cu care trebuie formulat textul propunerii ce va ajunge in parlament:
  http://www.obiectiv.info/analiza-parlamentarii-sustin-propunerea-bor-ca-familia-sa-fie-formata-doar-din-barbat-si-femei_88911.html

 4. Cu ajutorul lui Dumnezeu vreun ierarh va propune citirea unui acatist, paraclis, zilnic, de toti cei care nu doresc spurcaciunea sa-si atinga scopul. Maica Domnului s-ar milostivi daca 100.000(sau mai multi) de romani ar ruga-o seara de seara sa nu decadem asa rau ca tara. Nadajduiesc ca implicarea Bisericii va trezi multi romani. Doamne-ajuta, fratilor!

 5. Pingback: In groapa cu lei. Reactii din Biserica pe temele momentului (I). Pr. Constantin Sturzu despre “CLERICALIZAREA” subiectului revizuirii CONSTITUTIEI: “Ce urmează dacă nu vrem să tăcem, ne veţi arunca în „temniţa obştească”, ne
 6. Pingback: COALITIA PENTRU FAMILIE a strans 825.000 SEMNATURI in doar cateva saptamani! (Video). Conferinta Coalitiei – OCULTATA STRATEGIC de MARILE TRUSTURI MEDIATICE SI TELEVIZIUNI | Cuvântul Ortodox
 7. Pingback: Ioan Solea, reprezentant al COALITIEI PENTRU FAMILIE, despre REFERENDUM, SOCIETATE CIVILA si AUTISM REPREZENTATIV (Video). Prima etapa a REVIZUIRII CONSTITUTIEI pentru CONSOLIDAREA FAMILIEI s-a incheiat | Cuvântul Ortodox
 8. Pingback: ALIANTA NEOBONJURISTILOR SI A SECURISTILOR. Un val urias de URA FACEBOOK-ista s-a starnit impotriva SEMNATARILOR PRO-FAMILIE. “Prosti”, “ipocriti”, “giboni”, “primitivi” – cateva din ETICHETELE STIGMAT
 9. Pingback: ALIANTA NEOBONJURISTILOR SI A SECURISTILOR. Un val urias de URA FACEBOOK-ista s-a starnit impotriva SEMNATARILOR PRO-FAMILIE. “Prosti”, “ipocriti”, “giboni”, “primitivi”, “trogloditi” – cat
 10. Pingback: CURTEA CONSTITUTIONALA avizeaza initiativa Coalitiei pentru Familie. REVIZUIREA CONSTITUTIEI PENTRU PROTECTIA FAMILIEI NU DUCE LA SUPRIMAREA DREPTURILOR FUNDAMENTALE/ Cum reactioneaza organizatiile LGBT | Cuvântul Ortodox
 11. Pingback: CURTEA CONSTITUTIONALA avizeaza initiativa COALITIEI PENTRU FAMILIE privind definirea casatoriei si AMANA pentru septembrie decizia cu privire la RECUNOASTEREA CASATORIEI UNUI CUPLU DE HOMOSEXUALI incheiata in alt stat. INITIATIVA LEGISLATIVA POATE MERGE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare