REGIMUL COVIDO-FASCIST urmărește să te zdrobească – rezistă-i! (Opinie). „Zdrobiți cultura, zdrobiți creativitatea, zdrobiți-le umanitatea – asta e ideea!”

3-11-2020 2 minute Sublinieri

Regimul Covido-fascist urmărește să te zdrobească – rezistă-i!

Laura Perrins | The Conservative Woman | 30 octombrie

„DE CE fac asta?” Acesta era trendul pe Twitter și adesea ăsta e răspunsul dacă îți exprimi părerea că această criză Covid a fost dacă nu planificată în detaliu, atunci cel puțin anumite interese particulare au profitat de ea. Fac asta pentru că pot. Ei sunt la conducere nu tu și ar fi mai bine să te obișnuiești cu asta.

Știi acea anxietate pe care o simți la gura stomacului, spaima pe care o experimentezi din când în când la gândul că va fi anulat Crăciunul, micile momente de bucurie strivite deseori pe spusele Ayatollahilor de la SAGE (Scientific Advisory Group for Emergencies – organism guvernamental care gestionează criza pandemică – n.n.)? Anxietatea, frica, disperarea – SUNT scopul! De aceea fac asta.

Niciodată n-am asistat la o asemenea campanie de propagandă cu scopul de a îngrozi și subjuga populația pentru a o supune. Guvernul și mass-media balansează acest lucru pompând mulți bani ciudați în sistem pentru liniștirea (împăciuirea) populației. De aceea a existat atât de puțină respingere din partea populației până acum.

Subjugare și liniștire – cu picătura, picurarea de vești proaste și povești ridicole de spaimă este constantă. În această săptămână ni s-a spus că nu va exista un vârf al deceselor; că va fi moderat, dar va dura mai mult. Cu alte cuvinte, ați aplatizat vârful. Deci, care este problema?

M-am opus primului blocaj nu pentru că am crezut într-o mare conspirație, ci pentru că sunt împotriva revoluției. Poziția implicită a oricărui conservator ar trebui să fie stabilitatea; susținerea statu quo-ului, în timp ce urmărește o reformă lentă și constantă. În nici un caz nu ar trebui să distrugă economia, modul nostru de viață și viitorul generației în dezvoltare, din cauza unei gripe.

O blocare este atât de radicală încât interese private, forțe care urmăresc revoluția și distrugerea vor căuta să o folosească pentru propriul câștig. Asta vedem acum. Acesta este motivul pentru care blocajele sunt lipsite de etică, sunt imorale și toți oamenii care gândesc corect ar trebui să li se opună.

 Acum, ayatollahii de la SAGE și lacheii lor din Camera Comunelor amenință să-ți confiște Crăciunul. George „Inutilul” (Eustice – politician conservator, n.n.) ne spune că controlul virusului este mai important decât Crăciunul!

Amenință că vor interzice întrunirile familiale mari. Dacă amenințările repetate de a închide membrii familiei pentru că au îndrăzneala de a-și dori să-și petreacă timpul împreună, dacă starea constantă de incertitudine și incapacitatea de a planifica ceva încep să te dărâme, acesta este scopul! Acesta este chiar scopul acestei campanii – să te slăbească pe tine și puterea ta mentală. De ce fac asta? Pentru că pot.

Pentru că am cedat atât de mult de la noi, (i-am lăsat să meargă) atât de departe și atât de repede, încât își dau seama că pot să ne confiște și Crăciunul.

Bănuiesc că există o mulțime de narcisiști în guvern – și distrugerea întrunirilor familiale obișnuite de Crăciun este exact ce își doresc. Ceea ce fac este distrugerea distracției altora. Îți răspunde asta la întrebarea de ce? Pentru că acest mod de folosire fără minte a puterii arbitrare este ceea ce le creează celor ca Matt Hancock (secretarul se stat pentru sănătate n.n.) un sentiment de bucurie.

Ni se spune că toată lumea trebuie să se plece în fața acestui regim. Ei sunt la conducere – ei ajung să îți spună dacă cumpărarea unui pulovăr pentru copilul tău în octombrie este „esențială”, iar dacă trăiești în Țara Galilor, nu este. Îți vor spune și câtă bucurie și veselie îți vor permite să ai de Crăciun. Le spun dansatorilor de balet că se pot recalifica ca tocilari ai computerului. Zdrobiți cultura, zdrobiți creativitatea, zdrobiți-le umanitatea – asta e ideea!

Ce poți face? În primul rând, rezistă acestei campanii de subjugare și liniștire (împăciuire) a populației. Scoate-ți masca! (masca e obligatorie în multe orașe și județe din România –  n.n.) Ieși din casă și nu accepta petreceri pe Zoom ca înlocuitoare pentru petrecerile reale. Planifică acele ocazii și întâlniri vesele și mergi la ele, dacă poți. Nu fă reclamă isteriei mediatice printre prietenii și familia ta. Fă-le cunoscut că nu mai colaborezi cu acest regim covido-fascist. Rezistă!

Nu despre LUPTA ÎMPOTRIVA VIRUSULUI e vorba, ci despre PEDEPSIREA inamicilor politici și culturali. LOCKDOWN-urile nu mai sunt folosite ca o metodă profilactică, ci ca VENDETĂ

Martin Kulldorff, epidemiolog la Harvard și co-inițiator al Declarației de la Barrington: LOCKDOWNUL ESTE UN EXPERIMENT ÎNSPĂIMÂNTĂTOR. Actualele politici de blocare PRELUNGESC, de fapt, epidemia, și îi lovesc pe cei săraci

LOCKDOWNISMUL, NOUL TOTALITARISM. „Nu este vorba de a face oamenii bine. Este vorba despre controlul întregii vieți”

Filosoful belgian MICHEL WEBER despre PROIECTUL TOTALITAR al crizei Covid-19. „Dacă populația rămâne izolată în teroare, nimic nu va sta în calea CELUI MAI BARBAR REGIM din toate timpurile”

NOUL TOTALITARISM PATOLOGIZAT sau Bine ați venit în Minunata Nouă Normalitate

SCHIMBAREA UNEI ERE. Filosoful coreean Byung-Chul Han despre ȘOCUL PANDEMIC și BIOPOLITICA DIGITALĂ care preia controlul CORPURILOR noastre într-o societate disciplinară. „Virologia descurajeaza teologia”/ Laurent Gayard despre atracția pentru modelul chinez al TOTALITARISMULUI DE CONSUM

Regizorul CRISTI PUIU, reflecții amare despre „REGIMUL CÂINESC” și „non-sensul de talie cosmică” al DISTANȚĂRII SOCIALE și restricțiilor anti-covid. „Mi-e teamă că ne îndreptăm către o formă de TOTALITARISM pe care nu îndrăznim să îl denumim. Când vom ajunge să ne gândim o să ne gândim din puşcărie la asta”

GIORGIO AGAMBEN despre instaurarea „TERORII SANITARE” și permanentizarea DISTANȚĂRII SOCIALE. Se va mai putea defini o astfel de societate ca fiind UMANĂ?/ Fostul președinte al Cehiei, Vaclav Klaus: DACĂ OAMENII NU VOR SPUNE NU, NE AȘTEAPTĂ O DISTOPIE!

REACȚIE PUTERNICĂ ÎN SPAȚIUL CATOLIC ÎMPOTRIVA „ODIOASEI TIRANII TEHNOLOGICE”. Cardinali, episcopi, medici, jurnaliști și avocați semnează un APEL în care avertizează asupra pregătirii unui GUVERN MONDIAL DISCREȚIONAR prin măsurile de combatere a pandemiei și reclamă AUTONOMIE în ceea ce privește CULTUL LITURGIC

CORONA-VI(ru)SUL TOTALITAR al “filantropilor” plutocrației. BILL GATES și “NOUL NORMAL”. De la EVENT 201 la ID2020

MARELE CONSPIRATOR si DISCIPLINAREA LA SCARA PLANETARA/ “Injecteaza FRICA si STAPANESTE!” sau drumul inapoi de la Huxley la ORWELL/ Apocalipsa LIVE, omul complet VIRTUALIZAT si auto-decapitarea lumii/ COVID-19: BOMBA care distruge civilizatia. VIRUSUL TOTALITARISMULUI si MIZA REALA A ”RAZBOIULUI LINGURITEI” “Zilele cand Cipul va deveni obligatoriu nu sunt departe. Mai aproape este insa vacccinarea obligatorie”

Lumea post-COVID-19 sau cand scenariile distopice devin proiecte iminente. PANDEMIA – FEREASTRA OVERTON pentru un LIBERALISM FARA LIBERTATI si pentru DICTATURA DIGITALA

CORONAVIRUSUL ȘI AGENDA GLOBALISTĂ sau de ce „leacul” poate fi mai rău decât boala. Prin legea marțială medicală, spre reprimarea dizidenței și controlul populației?

Filosoful italian Giorgio AGAMBEN despre CONTAGIUNE și NORMALIZAREA STĂRII DE URGENȚĂ


Categorii

1. DIVERSE, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Pandemia de coronavirus/ COVID-19

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “REGIMUL COVIDO-FASCIST urmărește să te zdrobească – rezistă-i! (Opinie). „Zdrobiți cultura, zdrobiți creativitatea, zdrobiți-le umanitatea – asta e ideea!”

 1. Se poate lupta si prin opinie, marturisind adevarul care este o farama din Adevarul Cel Vesnic care misca Soarele si celelalte stele. Sunt sigur ca si prin aceasta vom avea rasplata. Oamenii sunt inselati de duhul cel viclean ca sa taca, sa fie surzi si muti. El ii indeamna: “taceti, vedeti-va de treburile voastre ca si asa nu puteti face nimic!”
  Daca noi tacem, poate vor striga pietrele…Cand striga pietrele? Cand Pamantul este clatinat…

 2. Regimul creștino-fascist încearcă să-ți pună pumnul în gură! Rezistă-i așa cum i-ai rezistat în 6-7 octombrie 2018 și cum îi rezistă în aceste zile polonezii!

 3. @Blitz:

  Băi, dar așa tare vă arde încât și când sunt bisericile semi-închise voi trăiți în delirul Papaya/ The Handmaid’s Tale?

 4. Castiga BIden. Nu au terminat numaratoare dar este deja aproape …
  In Grecia au declarat stare de urgenta exact dar exact ca in Aprilie. Se inchid complet bisericile.
  Cred ca singurul lucru care se mai asteapta la noi sint alegerile…
  Intre timp UE discuta legea cenzurii internetului Digital Services Act.

  Vesti excelente de peste tot.

  PS- scuze, dar nu m-am lamurit ce inseamna Papyaetc…?:)

 5. @petra:

  Papaya e agenția de advertising care a făcut mizeria asta când cu referendumul: https://www.facebook.com/watch/?v=2448204978537803

  S-au inspirat din serialul distopic: https://www.imdb.com/title/tt5834204/

 6. Ne jucam cu cuvintele care ne-au fost strecurate ca otrava multi ani in minte de EI. Care “regim fascist” ?
  Acesta de acum este regim cu adevarat satanic, n-are nici o legatura cu fascismul.
  Fascistii erau OAMENI, nationalisti radicali, luptau pentru patrie si traditii, astia sunt DRACI CURATI. Luati seama, doar infatisarea lor este omeneasca, dar de fapt ei sunt diavoli.

 7. @GeluS

  Cuvântul cheie e „regim”. Factual și istoricește vorbind, un regim fascist este unul în care categorii/grupuri de oameni sunt deposedați de drepturi și libertăți, uneori și de proprietăți, pe considerente ce țin de trăsături ce nu pot constitui o vină (etnie, convingeri etc.). De asemenea, un regim fascist este unul, pentru a-l cita pe Mussolini, „totalitar”, care e interesat de orice aspect al vieții sociale, a individului și familiilor, spre control.

 8. @admin
  Cunosc istorie, stiu bine ce este acela fascism, insa termenul este supra-licitat, nu ti se pare?
  Pai fascisti sunt numiti si legionarii romani, lucru care nu este adevarat, fascist este numit si regimul lui Franco care s-a opus comunismului, sper ca intelegi nuantele. Ghici cine orchestreaza supra-licitarea!
  Hai sa-i zicem mai bine regim neo-marxist satanic, Mussolini cu ai lui au fost niste visatori efemeri fata de stanga zimmerwaldiana marxista care a deposedat popoarele de proprietati, bunuri si viata si le-a imbolnavit pentru multe generatii incat nu-si mai revin. EI DINTRU INCEPUT AU FOST MINCINOSI SI UCIGASI, LA FEL CUM ESTE SI TATAL LOR DE LA SUBSOL.

 9. @GeluS

  Opinia noastră despre legionari e diferită, dar astfel de subtilități istorice nu cred că au miză aici. Se supralicitează termenul de „fascist”, sigur, de acord. Dar ideea, în textul de față, era de a avertiza asupra unui regim totalitar în facere.

 10. @admin
  De acord, nu vreau sa fac polemica pe aceasta tema si nici nu vreau sa spal fascismul, vreau doar sa subliniez ca dintotdeauna marxistii au cautat si cauta sa-si ascunda blestematiile deviind atentia lumii prin constructii viclene cum este si terminologia “fascism”, aplicata in situatii neverosimile.
  Acesti marxisti totdeauna au fost si sunt luptatori impotriva lui Hristos, deci noi ne confruntam ACUM cu un regim neo-marxist satanic care constituie o re-tusare teribila a experimentului marxist bolsevic sub versiunile sale bine-cunoscute in istorie.
  Ideea mea era sa lasam tantzarul si sa vedem barna care sta bine proptita si vizibil in ochiul lumii din 1917 si care n-a incetat sa existe dupa 1989, ci doar si-a redefinit strategiile de inrobire nu a popoarelor, ci a sufletelor lor, ceea ce este cu adevarat infricosator.

 11. De la minutul 19:30 încolo, Mircea Badea vorbește despre o carte scrisă de Edward Bernays în 1928 numită „Propaganda”… Veți vedea cum algoritmul marxist se repetă cu precizie în discursul „progresiștilor” neomarxiști de azi, fie ei locali, fie globali… Ne afectează pe toți mai mult decât vrem să acceptăm!

  https://www.youtube.com/watch?v=vgGd1pn3L-4&t=1170

 12. Pingback: „JOS LABELE DE PE COPII, TICĂLOȘILOR!"- Profesorul TUDOREL BUTOI despre EFECTELE PSIHOLOGICE ALE RESTRICȚIILOR PANDEMIEI, pericolele majore pentru copii și adolescenți în mediul virtual, PEDOFILIE, TRAFIC DE MINORI și PROZELITISM LGBT prin i
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare