“Simt că sunt acasă” – CONVERTIȚI LA ORTODOXIE ȘI… ROMÂNISM – Stanley Martin Anoche, NIGERIANUL iubitor al Sfinților Brâncoveni și Astrid Magdalena de Boer, OLANDEZA îndrăgostită de Biserică, dar și de limba, portul și cântul popular românesc (VIDEO)

11-01-2018 13 secunde Sublinieri

Secvente Trinitas, Realizator: Raluca Mihalache

CONVERTITI CONTEMPORANI LA ORTODOXIE dau marturii vii si puternice despre intoarcerea lor “ACASA”, in singura Biserica adevarata: “Ortodoxia e o trezire”

CONVERTIREA LA ORTODOXIE a unui reputat cercetator olandez: Johannes Schoonman (Video). Botezul DE LA SCHITUL LACU, Muntele Athos, si vizita minunata a CUVIOASEI PARASCHEVA

PARINTELE SILUAN OSEEL, SFANTUL FILOCALIC DIN EINDHOVEN († 19 aprilie 2015) – INTRUPAREA RUGACIUNII SI DRAGOSTEI ARZATOARE: “Gândește-te bine, suntem noi doi și Hristos în veșnicie, nimeni și nimic nu mai contează, nici ce a fost. De acum încolo începem”. CUM SA PAZIM HARUL, TINANDU-NE MINTEA IN IAD?

Doamna Andrée – un om al lui Dumnezeu printre noi. MARTURIA IMPRESIONANTA A PR. CIPRIAN GRADINARU DESPRE VIATA UNEI CONVERTITE LA ORTODOXIE

ORTODOXIA ROMANEASCA CUCERESTE (SI) INIMI NORDICE. Din lucrarile pastorale ale PS MACARIE: botezarea intru Hristos a unei familii de suedezi si a unui profesor universitar din Copenhaga. “FAPTUL CA AM FOST BINE PRIMITI IN ACEASTA COMUNITATE E MINUNAT. SUNT FERICIT SA GASESC O BISERICA CE VA RAMANE NESCHIMBATA” (Video)

MINUNEA ICOANEI NEATINSE DE FOC/ Convertirea unui tanar norvegian la ortodoxie/ MARTIRIZAREA CRESTINILOR DIN ORIENT SI AFRICA. Regimul de TEROARE instituit de Boko Haram/ Tanarul crestin din PAKISTAN INCENDIAT de musulmani A MURIT/ SILUIRILE ORIBILE practicate in STATUL ISLAMIC

Minunata spovedanie a fotbalistului MIHAI NEȘU la Trinitas TV despre INTOARCEREA LA DUMNEZEU, BOTEZUL ORTODOX, DESCOPERIREA CREDINTEI dupa accidentarea care l-a tintuit in scaunul cu rotile: “ACCIDENTUL S-A TRANSFORMAT DIN BLESTEM IN BINECUVANTARE. Sunt intr-o noua viata, care da sens tuturor lucrurilor”

PARINTELE SAVA DE LA MANASTIREA OASA – americanul convertit la Ortodoxie si calugarit in Romania (VIDEO “In premiera” si text “Formula As”)

UNDE SUFLA DUHUL: Un american si un austriac – calugari ortodocsi la Manastirea Oaşa: PARINTII SAVA SI SERAFIM (video)

PARINTELE JOHN DOWNEY, un american la Bucuresti, la Biserica Rusa. Povestea unei convertiri la ortodoxie si la… Romania

DIACONUL STEPHEN HOLLEY de la Iasi: americanul veteran de razboi care crede ca ORTODOXIA E ADEVARATA ESENTA A VIETII (video)

Pe “Drumul crucilor” spre viata in Hristos. PETRU HURLEY, irlandezul indragostit de satul romanesc, s-a CONVERTIT la ORTODOXIE

CALATORIA CATRE ORTODOXIE A UNUI PASTOR ANGLICAN SI A CONGREGATIEI SALE


Categorii

1. DIVERSE, Convertiri, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la ““Simt că sunt acasă” – CONVERTIȚI LA ORTODOXIE ȘI… ROMÂNISM – Stanley Martin Anoche, NIGERIANUL iubitor al Sfinților Brâncoveni și Astrid Magdalena de Boer, OLANDEZA îndrăgostită de Biserică, dar și de limba, portul și cântul popular românesc (VIDEO)

 1. Am vazut interviul la TV si am fost impresionat de acest om.
  La sfarsitul interviului i s-a pus o intrebare grea: cum ar defini ortodoxia in trei cuvinte? A raspuns: umilinta, iubire si pace.

 2. Amandoi sunt minunati si ne dau lectii vii de iubire a Ortodoxiei si a neamului nostru, desi sunt nascuti si crescuti in culturi complet straine de acestea.

 3. “Amandoi sunt minunati si ne dau lectii vii de iubire a Ortodoxiei si a neamului nostru, desi sunt nascuti si crescuti in culturi complet straine de acestea.” Da…

 4. http://www.cuvantul-ortodox.ro/biblia-impotriva-protestantismului-versete-biblice-interpretare-sfanta-traditie-erezii/comment-page-1/#comment-190405

  Am rugamintea catre cei care pot, sa incerce aici niste raspunsuri, dar in duhul iubirii si al blandetii.

  Multumim!

 5. Doame ajuta ! Cinste lor si vai de romanii ,care s/au nascut ortodocsi si nu le pasa ,de sufletul lor … Sa traiesti o viata si sa nu faci macar incercarea ,pe o perioada macar de un an ,in statornicie ,pt. sufletul lui ,pare foarte ciudat …. Dumnezeu sa/i lumineze si sa le de/a putere .

 6. Pingback: DANIEL HINSHAW și JANE HINSHAW - doi MEDICI AMERICANI de renume au devenit CREȘTIN-ORTODOCȘI și iubesc ROMÂNIA. Călătoria spre Ortodoxie ca o nesfârșită poveste de dragoste. SIMPLITATEA TRĂIRII PROFUNDE A CREDINȚEI. "Fiecare zi pe care o
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare