Vaccinul impotriva GRIPEI PORCINE a dus la cresterea incidentelor de NARCOLEPSIE la copii

9-04-2012 2 minute Sublinieri

 

Agentia NaturalNews: Daunele pe termen lung cauzate de vaccinarea impotriva virusului H1N1 – cauzatorul marii “pandemii” de gripa porcina din 2009 – si in particular de marea campanie de vaccinare impotriva acestuia, incep deja sa se manifeste sub forma unei boli autoimune. O investigatie recent publicata in jurnalul “Public Library of Science ONE” a confirmat ca vaccinul Pandemrix impotriva gripei porcine produs de gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline (GSK), a provocat o crestere cu 1700% a incidentelor de narcolepsie in randul copiilor si tinerilor sub 17 ani. (n.tr. narcolepsia este o tulburare a sistemului nervos central caracterizata prin necesitatea irezistibila de a dormi).

Rezultatele de mai sus au fost verificate si confirmate de o multime de oameni de stiinta ale caror investigatii au demonstrat ca incidenta narcolepsiei a crescut mai mult decat ingrijorator in urma campaniei de vaccinare cu Pandemrix. Ei au aratat ca intre 2002 si 2009, rata de incidenta a narcolepsiei la copiii sub 17 ani a fost de 0,31 la 100.000 de copii investigati; insa in 2010, dupa vaccinare, aceasta rata a crescut la 5,3 la 100.000 de copii investigati, ceea ce reprezinta o crestere de 1700%.

In mod similar, un studiu condus de Markku Partinen, director al Clinicii specializate in investigarea tulburarilor de somn din Helsinki, si Hanna Nohynek, om de stiinta in cadrul Institutului National al Sanatatii si Bunastarii din Finlanda, au demonstrat ca exista o legatura intre vaccinul Pandemrix si narcolepsie. Ei au demonstrat de asemenea ca, in comparatie cu copiii vaccinati, copiii care nu au fost injectati cu Pandemrix prezinta un risc redus cu 1300% in a dezvolta narcolepsie.

Insa deoarece subiectul controversei este un vaccin, comunitatea stiintifica s-a grabit sa minimizeze legatura dintre vaccin si narcolepsie, aruncand vina pe alte cauze potentiale. Ei au concluzionat “cu neutralitate” ca “este destul de probabil ca vaccinul Pandemrix a contribuit intr-o oarecare masura, impreuna cu alti factori de mediu, la aceasta crestere a narcolepsiei la copiii predispusi genetic spre aceasta boala”.

Insa studiile de mai sus au fost suficient de concludente pentru a impinge oficialii din Marea Britanie sa demareze un studiu propriu asupra vaccinului Pandemrix si a legaturii sale cu narcolepsia la copii. Cu toate ca Agentia pentru Protectia Sanatatii din aceasta tara a declarat ca vaccinul impotriva gripei sezoniere nu are legatura cu narcolepsia, ea si-a exprimat ingrijorarea ca vaccinul Pandemrix ar putea fi de un alt tip si, prin urmare, sa nu fie tocmai inofensiv pentru copii (http://www.guardian.co.uk).

In 2009, a fost confirmat faptul ca narcolepsia este o boala autoimuna caracterizata prin lipsa de celule nervoase responsabile cu producerea de hipocretina, un hormon care regleaza ritmul somn-veghe. Pe baza acestui studiu publicat in jurnalul “Nature Genetics” se pare ca vaccinul Pandemrix incita sistemul imunitar al copiilor sa distruga chiar acele celule care secreta hipocretina (http://www.sciencedaily.com/releases/2009/05/090503132613.htm).

Un studiu recent arata ca vaccinul impotriva gripei porcine provoaca in randul copiilor si adolescentilor tulburari de somn.  Agentia europeana a medicamentelor avertizeaza ca vaccinul Pandemrix nu ar trebui sa fie administrat persoanelor care au varste sub 20 de ani, informeaza Top News.

Avertizarea a fost transmisa dupa ce au fost publicate concluziile unui studiu care arata ca adolescentii si copiii care au fost vaccinati cu Pandemrix sunt supusi riscului de a avea narcolpsie (narcolepsia este o dereglare rara cu trasaturi distincte, o nevoie necontrolabila de somn in timpul zilei si zvacniri scurte de moliciune a muschilor, cel mai adesea legate de emotii bruste, ca furia sau teama. Atacurile de somn apar regulat, starea de veghe se transforma imediat in somn cu vise. Mai mult, pot aparea halucinatii: trairi, uneori vise urate, care sunt continuari directe ale evenimentelor intamplate chiar inainte de atacul de somn) si tulburari de somn.

Pana in prezent, peste 30 de milioane de persoane din 47 de tari au fost vaccinate cu Pandemrix. Dintre acestea 335 au avut nacrolpesii, 68% dintre cazuri fiind inregistrate in Finlanda si Suedia.

In ciuda avertismentelor, farmacistii sustin ca riscul infectarii cu virusul gripal AH1N1 este mai mare decat cel pe care il prezinta vaccinul antigripal, informeaza Breaking News.

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Vaccinul impotriva GRIPEI PORCINE a dus la cresterea incidentelor de NARCOLEPSIE la copii

 1. responsabilii glaxo ar trebui condamnati la inchisoare pe viata pt otravurile pe care le produc, intre altele vestitul champix, care contine un hormon denumit vareniclina, destinat celor care doresc sa se lase de fumat, pastile care produc simptome mai dure decat orice sevraj normal, lesinuri, leziuni cerebrale sau pulmonare, culminand cu inducerea dorintei de suicid.

 2. ceea ce este interesant este faptul ca respectivul produs putea fi achizitionat liber, fara niciun fel de prescriptie medicala, cand pentru un banal antibiotic esti trimis de la ana la caiafa. Totusi din cate stiu, dupa ce a facut un numar impresionant de victime, champix ar fi fost retras de pe piata.

 3. Nu cred in vaccinurile impotriva gripei, de oricare ar fi ele.
  Eu sunt diabetica si primesc in fiecare an in luna noiembrie invitatie sa fac vaccin antigripal gratuit, si nu-l fac niciodata :-).
  Si nici gripa, de orice fel, nu am avut niciodata.

  Industria farmaceutica o duce cam greu si atunci are nevoiie sa creeze psihoze in societate, pentru a-si vinde produsele…

  Mai nou, cica s-a inventat un vaccoin impotriva cancerului (de orice fel) 🙂

  Acuma, mi se intampla sa fac confuzie intre Sodiu(Natrium) si nitriti :-), ca nu am stralucit la chimie, dar nici asa de tabula rasa nu sunt incat sa cred ca un vaccin te apara de cancer.

  Chiar si in legatura cu vaccinul contra cancerului de col uterin s-a demonstrat ca nu exista garantia unei eficacitati complete, fiindca exista sute de tulpini cancerigene pentru acest tip de cancer, in timp ce vaccinul se arata “eficient” pentru 4/5 tulpîni…
  Adica nicio protectie sigura daca-l faci, dar sigur cineva castiga din asta !!!

 4. Pingback: California: NU ESTI VACCINAT, NU AI VOIE LA SCOALA! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 5. Pingback: STARE DE URGENTA LA NEW YORK. Epidemie de…ISTERIE PROGRAMATA pentru VACCINAR IN MASA si profitul BIG PHARMA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 6. Pingback: ISTERIA PANDEMIILOR DE GRIPA si mega-profiturile industriei farmaceutice - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 7. Pingback: Pe langa psihoza gripei obisnuite, la noi se resusciteaza in forta si ISTERIA GRIPEI PORCINE? Cazuri “confirmate” de deces in BULGARIA si ROMANIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 8. Pingback: Incepe… un nou “sezon” de GRIPA PORCINA? De aceasta data Ministerul Sanatatii, prin Raed Arafat, NU VREA PANICA - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare