TUDOR GHEORGHE – luat in colimator si linsat public de agentii neo-bolsevici ai TERORISMULUI “CORECTITUDINII”: “Este o puritate agresiva, folosita pe post de ciomag pentru tot ce se incapataneaza sa iasa in afara sistemului. Nu esti cu noi, atunci poftim spurcaciunea noastra prin cuvinte deontologice”

23-08-2014 4 minute Sublinieri

TUDOR GHOERGHE - CONCERT - BUCURESTI

  • Jurnalul national:

Adrian Toni Neacşu: Despre rapsodul popular Tudor Gheorghe şi mercenariatul moral

Zilele trecute am aflat cu stupoare că Tudor Gheorghe este un rapsod popular. Oarecum nedumerit am dat fuga la DEX-ul din biblioteca mea. Nu frecventez foarte des arta practicată de Tudor Gheorghe, dar chiar şi aşa stiu cine şi ce este. Cum demersul său artistic mie mi se pare o formă de artă prin excelenţă cultă, am insistat în documentare. I-am citit biografia, mi-am reamintit discografia sa, am rememorat câteva spectacole, multe transmisiuni TV, mi-am reîmprospătat propria părere despre arta sa a maestrului. Nu, categoric Tudor Gheorghe nu este un rapsod popular.

Cu toate acestea o spusese HotNews, cum să se înşele? Apoi am înţeles. Tudor Gheorghe, trimiţând un mesaj de sprijin postului de televiziune Antena 3,  făcuse o eroare, un gest nepotrivit, o mişcare inadecvată. Tudor Gheorghe trecuse Rubiconul corectitudinii. Iar pentru asta merita să fie degradat, trimis la nivelul de jos al artei, trebuia deconspirat aşa cum este cu adevărat: un rapsod popular. Şi doar atât.

Acest tip de terorism practicat în numele eticii absolute caracterizează societatea noastră de azi.

tudor-gheorghe

Întreaga presă românească este plină de moralişti, de virtuoşi ai excelenţei etice, de exegeţi ai corectitudinii absolute personale. Autorii de ziare nu mai analizează de mult, nu comentează, nu strâng ştiri, ei doar propovăduiesc moralitatea, corectitudinea, creştinătatea absolută a propriului comportament. Şi se dau întotdeauna pe sine drept exemple de încarnaţi ai eticii perfecte a bunului Dumnezeu. Toată prihana e la ceilalţi, ei sunt  mielul alb, neatinşi de răutatea socială, neprihăniţi.

Mare parte din presa noastră este un cor de behăieli etice. Sunt turme întregi de miei serafici, exhibiţionişti ai propriei perfecţiuni morale.

Acestora li se adaugă eroii civilizatori din unele autorităţi şi instituţii publice, saltimbancii caraghioşi care propovăduiesc grav şi afectat pe posturile de televiziune potrivite perfecţiunea personală şi a alegerilor lor politice.

Este o inflaţie a infatuării de caracter, o înghesuială teribilă de comportamente de păuni moralizatori.

[…]

Este o puritate agresivă, folosită pe post de ciomag pentru tot ce se încăpăţânează să iasă în afara sistemului. Nu eşti cu noi, atunci poftim spurcăciunea noastră prin cuvinte deontologice.

Ei critică permanent tot ce vine din cealaltă tabără, una a răului moral absolut, a domniei viciului şi dezmăţului imoral.

Gândirea lor este esenţialmente schizofrenică. Nu există calea de mijloc, există doar perfecţiunea proprie şi dezastrul etic al celorlalţi. Se comportă ca şi când fiecare persoană intrată în atenţia lor ar fi întruparea dracului însuşi şi trebuie rapid exorcizată. Se încolonează milităreşte şi te pocnesc peste faţă cu zeci de editoriale, comentarii şi analize mântuitoare. Revin, te întorc pe toate părţile, pană când chiar şi dracul se satură de atâta chin şi fuge din tine sâsâind.

Eşti un festin al agresiunii lor de cazarmă, te calcă în picioare, îţi scot ochii, îţi zdrobesc capul îţi lichefiază creierul. Totul în numele mântuirii prin moralitate.

Astfel de persoane au comportamente de lepre etice, întrucât tranzacţionează moralitatea în funcţie de interese şi contexte politice. Corectitudinea este doar o propagandă pentru creşterea în sondaje a partidei lor politice. Pentru asta calcă în picioare nu numai destine individuale ci până şi certitudinile trecute deja în dicţionare şi enciclopedii. Şi priviţi-i ce se întâmplă când apele politicii se tulbură iar graniţele politice de ieri devin mişcătoare. Privesc buimaci în jur, îşi caută noii stăpâni, ezită, aşteptă noile ordine şi noile dosuri etice.

Mercenariatul moral, adică etica de închiriat, este noul instinct de conservare a celei mai mari părţi din presa de astăzi.

[…]/ integral la SURSA

Solidar cu Tudor Gheorghe şi Lucia Hossu Longin: “Cei fără har pe cei cu har îi omoară/ Să–i jefuiască de un pic de har”

Un excelent editorial publicat în cotidianul Tribuna (din Sibiu), sub semnătura lui Dragoş Bako, din care semnalăm câteva fragmente de calibru.

“Cei fără har pe cei cu har îi omoară/ Să–i jefuiască de un pic de har.” Mi-am amintit versurile lui Adrian Păunescu, de curând, când, de-a dreptul îngreţoşat, am asistat la linşajul mediatic deversat asupra a două personalităţi importante cu care avem şansa de a fi contemporani: maestrul Tudor Gheorghe şi realizatorul de televiziune, Lucia Hossu Longin, părintele unuia dintre cele mai bune şi importante produse de televiziune din 1989 încoace, serialul “Memorialul durerii”.

Pentru că Tudor Gheorghe şi Lucia Hossu Longin îndrăznesc să aibă păreri, deoarece au crezut că sunt liberi să fie solidari cu un post de televiziune, nişte jivine propagandiste angajate într-un război purtat după dictare şi-au vărsat asupra lor veninul, cu o promptitudine suspectă.

Pe aceşti doi oameni s-au apucat nişte frustraţi, nişte mercenari să-i scuipe, scuipatul la comandă fiind preocuparea lor de căpătâi, dar una în care nici măcar nu excelează, ci o practică cu mediocritate.

Să ataci mizerabil două figuri importante, doi oameni de valoare, numai pentru că s-au solidarizat cu unii pe care stăpânii tăi îi detestă, e dovada vie a apucăturilor de mercenar. În absenţa unui discernământ primar, a unei minime urme de moralitate, inşi fără de Dumnezeu calcă în picioare valorile acestui popor, oamenii în urma cărora va rămâne ceva durabil, altceva decât nişte venin scuipat într-un gest de falsă simţire civică. În numele cui horcăie coioţii puşi în slujba adevărurilor remodelate, convenabile? Al adevărurilor falsificate, în numele decimării valorilor, atâtea câte ne-au mai rămas.

Întregul material, pe Tribuna.ro.

Propaganda băsistă, atac furibund la Tudor Gheorghe: Mircea Marian îl face pe maestru “fosilă a sistemului comunist”

Ieșire furibundă a așa zisului jurnalist Mircea Marian, de la de la Evenimentul Zilei. Acesta își bate joc, pur și simplu, de maestrul Tudor Gheorghe, pentru că a îndrăznit să își manifeste susținerea față de Mihai Gadea și Antena 3.

“dupa lucica hossu longin, inca o fosila a regimului ceausescu se duce sa-i pupe talpile infractorului dan voiculescu, via posteriorul lui gadea: tudor gheorghe. muica, suntem neam de slugi”, scrie pe Facebook, într-o exprimare semi-analfabetă, Mircea Marian.

_mg_4143_45610000

Legaturi:

***


Categorii

1. DIVERSE, Articolele saptamanii, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Tudor Gheorghe

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

25 Commentarii la “TUDOR GHEORGHE – luat in colimator si linsat public de agentii neo-bolsevici ai TERORISMULUI “CORECTITUDINII”: “Este o puritate agresiva, folosita pe post de ciomag pentru tot ce se incapataneaza sa iasa in afara sistemului. Nu esti cu noi, atunci poftim spurcaciunea noastra prin cuvinte deontologice”

  1. http://jurnalul.ro/editorial/feciorii-lui-fecior-i-vi-inescu-din-presa-676045.html

    Marile “caractere” ies hidoase la iveală mai ales când încearcă să se transforme în justițiari. Suiți pe un postament de fumuri i-am văzut zeloși, puși la treabă în ziua eliberarii lui Adrian Năstase.

    Dimineața au pledat cu îndârjire alături de procurorii DNA. Învârteau principii, vedeau statul de drept prăbușit sub loviturile din cererea de ieșire din penitenciar a fostului prim ministru. Jubilaseră de plăcere, până la orgasm, în urmă cu câțiva ani, la condamnarea considerată de mulți o răzbunare a lui Băsescu. Încercau și acum reînnoirea aceleiași senzații sadice, producătoare de hormoni alternativi care le bloca reacțiile omenești. Judecata și logica le erau viciate de ura cuprinsă în actele adiționale la contractele de drepturi de autor. Haita se aciuase la două televiziuni înveninate care anunțau apocalipsa după eliberarea lui Năstase.

    Sentinta judecătorilor i-a lovit ca o maciucă. Au primit-o ca pe o condamnare la moarte a Justiției, un pact cu diavolul ieșit din pușcărie. Tremurau de mânie, vibrau de indignare, nu acceptau argumentele susținute de lege.

    Educația de cadriști a unora, transmisă de la laptele mamei, jegoșenia morală a altora, deontologia de mercenari unea corul cavalerilor dreptății înjunghiate pe la spate de judecătorii de la umila instanță cu pereți coșcoviți din Ilfov.

    I-am privit cu milă, apoi cu greață dar și cu îngrijorare. Erau urmașii fideli ai acuzatorilor lui Dzerjinski, importați și aclimatizați în 25 de ani de tranziție. Faptul că aceste specimene sunt formatori de opinie, au răspunderi editoriale permite distorsionarea gravă a democrației și fac foarte alunecos drumul spre înțelesul și sensul actului de justiție.

    Sunt mai dogmatici decât Ana Pauker, mai îndoctrinați decât Leonte Răutu și mai perfizi dacât cameleonul Tismenski. Sunt plămădiți din același aluat cu torționarii staliniști, au devenit urmașii în fanatism ai șefilor de pușcării trimiși acum spre instanțe. Fecior și Vișinescu pot să fie liniștiți. Dacă vor fi condamnați își lasă în libertate nepoții, grupul de țuluși și papici aciuați prin presă.

    PS: Nu e mai putin adevarat ca si cativa oameni ai “casei”, precum Gadea, Badea, Ciuvica, desi mai putin numerosi, procedeaza cam cu aceleasi mijloace si in acelasi stil, doar ca in sens invers si de pe pozitia unei “opozitii” la puterea (reala) de astazi. Insa daca puterea s-ar balansa in partea cealalta iar tinta publica nu ar mai fi Nastase (sau Voiculescu sau… oricare altul din zona asta), ci… Basescu, Udrea, MRU, Johannis etc., oare nu ar deveni si ei la fel de tortionari publici si acuzatori neimpacati, impreuna cu procurorii, de vreme ce deja freamata si ei de ura inversunata, dorindu-le acelora multi ani de puscarie? In rest insa, analiza e corecta, indiferent care e subiectul si tinta zilei. Numai ca tot spatiul public e infectat si infestat de aceasta otrava a dementei partizane fanatice, a militantismului orb care a omorat orice idee de presa si a “luptei de clasa” nemiloase, sangeroase, fara scrupule, la care se raliaza tot mai multi si care va face “victima colaterala” din tot restul poporului. Mirosul asta de pucioasa din societatea romaneasca nu anunta decat ceva foarte, foarte rau pentru toti.

  2. Etica absurdului si corectitudinea,precum si ”scuipatul la comandă„ ,dar la comanda cui?Ultimul trust TV ,care nu e sub comanda licuriciului si a politicii sale trebuie distrus.Nu stiu dacă maestrul Tudor Gheorghe, stie că noi suntem colonie,iar conducerea e asigurată de Mossad si CIA.Nu stiu dacă,de asemenea,maestrul stie că judecătoarea care l-a condamnat pe Voiculescu,a fost invitată la ziua SUA,în iulie.Ce să caute Dumnezeule un judecător la ziua SUA?
    Etichetarea,scoaterea celor care deranjază în antecamera societătii,este practicată de satrapii de astăzi si de ”instrumentele„ lor autohtone.Dar,cu maestrul Tudor Gheorghe,cred că le va fi greu.El a intrat de mult în inima românilor.

  3. @Ciorgan:

    Ca si in celalalt comentariu de la postarea despre 23 august, ca si altii de pe aici (un exemplu ni-l ofera sherlock), pari ca suferi de mania lui reductio ad iudaicum. Cum ne apucam sa descriem o problema grava, reala, o patologie sociala care se produce si reproduce intre NOI, intre si de catre ROMANI, cum sar unii cu “evreii”. Chiar daca ar fi adevarat, abordarea e total nociva. I-a folosit ceva lui Adam ca a dat vina pe femeie si pe sarpe? Parca nu, zic. Si la fel de mult ne foloseste si noua sa dam vina pe altii sau aratam vesnic la altii cand vorbim de rele savarsite de ai nostri impotriva alor nostri.

  4. @ admin
    Eu constat,nu fac altceva.Nu eu chem înalti demnitari români la sediul misiunii diplomatice pentru a le da indicatii de guvernare.Nu eu, sau românii încearcă să-l interzică pe Tutea,că veni vorba,si pe toti aceia care au fost ucisi în puscăriile comuniste.Colonelul Barna,seful directiei antitero din cadrul SRI,profesor unuversitar,când a constatat că majoritatea sutudentilor sunt nationalisti a spus:”noi,multi ani de acum încolo,vom fi sub influentă americană si israeliană,asa că, cine are gânduri mai înalte trebuie să scape de acest ”viciu„nationalist.Pervertiti-vă!Vroia să zica profesorul.Apoi,după vreun an,programul de master a fost făcut ”praf„.Au fost alungati profesori de marcă si au fost adusi ideologii SRI si CIA.Eu stiu foarte bine ce vorbesc,stimate prietene.Nu discut despre conspirati,ci despre fapte,multe trăite.Si nu acuz, nici nu dau vina:Constat

  5. Sa nu ne agitam prea tare pentru ca niste anonimi se iau de Tudor Gheorghe, vor si ei sa fie bagati in seama ca sa aiba senzatia ca exista.
    Oricum, nume ca Mircea Marian vor ramane in efemeritate.

  6. ciorgan,
    aveti dreptate, nu romanii il interzic pe Tutea si pe ceilalti asemenea domniei sale, dar faptele romanilor “forteaza” mana lui Dumnezeu. Nu vedeti domnule ca cei care-l citeaza pe Tutea fac exact ceea ce acela condamna si punea la colt?
    Degeaba ii cinstim cu vorba pe cei ucisi in inchisorile comuniste – ca veni vorba – daca ii calcam in picoarepe pe fratii nostri mai ceva decat tortionarii acelora.
    Ma doare pana in adancul sufletului sa constat ca si astazi se intampla exact, dar exact aceleasi lucruri rele, dar noi suntem orbi si nu vedem.
    Dumnezeu, unora sa le lumineze mintea si inima sa se opreasca de la rau, iar celorlalti sa le dea putere sa rabde si sa nu raspunda raului cu rau!

  7. presa romaneasca si nunumai este o adevarata hazna, asrvita unor indivizi si al unor interese

  8. “FERICITI CEI PRIGONITI PENTRU DREPTATE, CA A LOR ESTE IMPARATIA CERURILOR.”

    Sfinţilor Mucenici Adrian şi Natalia, [ajutati-ne] să fim buni!

  9. Antena 3 si Romania TV sint cam singurele posturi TV care au criticat distrugerea economiei romanesti, si disolutia statului roman.
    Antena 3 a dat jos guvernul Boc, in momentul in care Basescu voia privatizarea SMURD.
    Antena 3 singurul post care vorbeste explicit statul de colonioe a romanilor, si arata cu degetul spre Basescu, ca vinovat suprem.

    Cu parere de rau, dar daca n-au mai existat si alte voci…
    Dl TUDOR GHEORGHE a ales raul cel mic…

    Mai stie cineva alt canal TV ?

  10. @ RomeoB:

    Tot cu parere de rau, posturile respective TV nu au criticat distrugerea Romaniei (a economiei romanesti) si nu au condamnat statutul Romaniei de colonie, ci numai unii ziaristi sau invitati de acolo (ba chiar si de la alte posturi, tot niste voci izolate – de la Realitatea, TVR, Digi24) si, conjunctural, intregul trust – insa asta doar atunci si doar in acele zone/subiecte UNDE AVEAU INTERESUL sau unde politica respectivilor patroni/linia editoriala a canalului se intersecta, intamplator, cu interesul tarii (daca Ponta si USL ar fi facut acelasi lucru cu Arafat si cu Smurd-ul, ar fi tacut malc sau ar fi luat pozitia opusa; vezi atitudinea pe subiectele Rosia Montana sau Pungesti). Deci…. sa nu (ne) amagim in zadar. Ilie Serbanescu a spus clar ca, desi, se afla mai mereu in disputa cu oamenii de la Antena 3 (ba chiar a fost jignit grosolan acolo de un om al casei, Mugur Ciuvica), totusi acolo i-a ramas SINGURUL loc unde macar este lasat sa-si expuna opiniile in mod liber, in timp ce toate celelalte redactii unde mai scria anii trecuti au incetat colaborarea cu el, din cauza opiniilor sale… incorecte politic. Asta e tot – si sigur ca macar pentru asta (DACA va continua sa permita acest gen de opinii) Antena 3 merita sprijinita pentru a nu fi dizolvata de regimul Basescu, insa a face din ea un reper al adevarului si al luptei impotriva colonizarii Romaniei ar fi nu doar fals in mod flagrant, dar si cam penibil… Ce sa mai zici cand vezi cum pana si Badea, mai nou, se ia la intrecere cu dusmanii lui DNA-isti (nu doar basisti) in a-si oferi serviciile de… comisar si cerber vigilent al celei mai mici umbre de critica a americanismului in presa romaneasca! Daca asta este singura lor strategie de supravietuire, pe langa cardasia cu Ponta, atunci… va fi horror! Si nici pe Ilie Serbanescu sau pe Mircea Cosea nu-i mai vad bine prin studiourile acelea, confiscate sau nu. Iar Tudor Gheorghe a fost si el invitat de mai multe ori acolo, are relatii de amicitie cu oameni de acolo, plus ca e cunoscut ca un om mai curand de stanga si este fireasca si umana o reactie de solidaritate cu jurnalistii (nu cu patronul inchis) respectivi intr-un moment greu.

  11. @admin
    >Tot cu parere de rau, posturile respective TV nu au criticat distrugerea
    >Romaniei

    S-a discutat ce inseamna “politicaly corectness” la nivelul individului care vorbeste in societate.

    Exista oare niste dogme “politicaly corectness” din punct de vedere economic referitor la statutul rezervat de globalisti ?

    In vremea lui Ceausescu, ‘Europa libera’ la emisiunile economice, critica sistematic ‘industrializarea fortata’, si sacrificiile la care era supusa populatia. Dupa 89, toata presa in cor vorbea despre necesitatea investitorilor straini care sa salveze economia romaneasca – care cf lui Petre (Newlander) Roman era ‘un morman de fiare vechi’. Acesti investitori trebuiau sa devina si proprietari de pamant, pt siguranta investisiei. Altfel nu veneau.

    Dupa ajungerea la putere a CDR, am aflat ca nu toate uzinele comuniste erau ‘mormane de fier vechi’ dar ca pt a fi cumparate, trebuiau sa devina ‘atractive’ pt investitori; evident cu investitii ale statului roman si ‘facilitati fiscale’.

    Dupa distrugerea uzinelor comuniste si transformarea lor in mall-uri, am aflat ce inseamna ‘repatrierea profitului’.

    S-a ajuns la situatia in care Romania ‘nu mai produce nimic’.

    Acum cateva zile, pe RomaniaTV dna Olguta Vasilescu a spus ca este foarte greu sa creezi locuri de munca si in occident, deoarece robotizarea face ca omul sa nu mai fie necesar. Foarte putini oameni asista munca robotilor. Ori daca in occident este asa, cum sa vina investitorii sa creeze locuri de munca in Romania, cand ai lor nu au ce lucra ? Adica nu prea avem cum sa ne asteptam la transfer de tehnologie.

    Dl Ilie Serbanescu avertiza ca in Spania, uzinele Renault, fabrica masina Renault Megan cu 1200 muncitori – masina mai scumpa decat Dacia de la Mioveni. Dar ca la Mioveni lucreaza 12000 de oameni. Prin urmare la uzinele Dacia nu s-a investit in retehnologizare, se foloseste munca umana, la fel ca in Maroc, munca prost platita si care nu produce plusvalosare ca in Spania.

    Pe TrinitasTV dl Mircea Geoana a sfatuit pe romani sa nu se bazeze pe sustinerea statului in crearea de locuri de munca: azi nimeni nu mai da nimic pe gratis, trebuie sa avem grije de noi.

    Paradoxal, singurii care au avertizat despre pericolele transformarii Romaniei in colonie economica inca din anii 90 au fost Vadim si Funar.

    De unde deduc faptul ca in cazul in care Antena 3 ar fi adoptat acelasi discurs, ar fi devenit ‘extremista’.

    Se pare ca in momentul de fata, se mai poate sa aduci oameni, care vorbesc in nume personal.

  12. @RomeoB:

    Se pare ca in momentul de fata, se mai poate sa aduci oameni, care vorbesc in nume personal.

    Sigur ca se mai poate, insa acest lucru se face conjunctural, nu pentru ca exista o conceptie, o viziune asupra Romaniei si economiei. Ci tocmai ca niste voci marginale, uneori foarte interesante, cand ne supara Merkel si americanii ca nu-l dau jos pe Basescu (legat de Antena 3), insa cam atat. Nu exista o substanta aici, ceva care sa dea rod, din pacate. Si nici nu ar fi asimilabila o astfel de viziune cu cele de tip Funar sau Vadim, care exista tocmai pentru a avea rolul de a expedia ideile economice “periculoase” pentru interesele capitalului strain in zona “extremista”, nefrecventabila.

  13. Pingback: NOII CAINI DE PAZA AI PUTERII. Tradarea oamenilor de cultura si a jurnalistilor, deveniti PIESE ANGRENATE in STRATEGII DE PUTERE si CONTROL, de LINSAJ si “OCUPARE” a SPATIULUI PUBLIC - Recomandari
  14. Pingback: “EXPERTII” OENGISTI – veriga lipsa din lantul CAINILOR DE PAZA ai PUTERII. “Care e rolul acestor oameni? Să controleze opinia publică, să nu permită ridicarea unor lideri neșantajabili, să manipuleze subiecte-cheie” - R
  15. Pingback: DIALOG CU TUDOR GHEORGHE: “Rar mai găseşti oameni dedicaţi bucuriei de a se simţi români… Un popor căruia îi iei educaţia, îi iei sănătatea, îi iei încrederea în istoria lui e mai uşor manevrabil” [VIDEO] - Recomandari
  16. Pingback: TUDOR GHEORGHE pentru Gala premiilor Constantin Brancoveanu: “NI S-AU RETEZAT REPERELE. Se incearca macularea valorilor spirituale româneşti“ (VIDEO) | Cuvântul Ortodox
  17. Pingback: CORECTITUDINEA POLITICA si GLOBALIZAREA TOTALITARA a “noii ordini” care distruge familia, traditiile, elitele si ierarhiile consacrate: “Cum patrunde corectitudinea politică? Nu doar prin mass-media, ci prin PROMULGAREA DE LEGI” |
  18. Pingback: CORECTITUDINEA POLITICA si GLOBALIZAREA TOTALITARA a “noii ordini” care distruge familia, traditiile, elitele si ierarhiile consacrate: “Cum patrunde corectitudinea politică? Nu doar prin mass-media, ci prin PROMULGAREA DE LEGI” (
  19. Pingback: Tot mai aproape de cosmarul totalitar “profetit” de Orwell: “CIZMA” CARE ZDROBESTE FARA MILA CAPETELE INCOMODE sau “MINISTERUL ADEVARULUI”/ Angela Merkel ii cere fondatorului Facebook sa ia MASURI IMPOTRIVA CELOR CARE E
  20. Pingback: NOII BOLSEVICI SUNT PRINTRE NOI! Deputatul Daniel Gheorghe denunta OFENSIVA MARXISMULUI CULTURAL in România, anti-national si anti-crestin, prin noile trupe de ocupatie ideologica, “maestrii hipsterizarii societatii românesti” | Cuvântul Or
  21. Pingback: ANA BLANDIANA – discurs fulminant la Cluj despre SINUCIDEREA EUROPEI PRIN DISTRUGEREA RADACINILOR SALE CRESTINE: “Satanizarea noțiunii de NAŢIUNE de către internaționalismul proletar sau de către POLITICAL CORRECTNESS, se manifestă cu ac
  22. Pingback: ANA BLANDIANA avertizeaza din nou cu privire la RAUL CORECTITUDINII POLITICE si al GLOBALZIARII. “Puterea e din ce în ce mai puțin transparentă. Nu știm cine a hotărât acum mondializarea” | Cuvântul Ortodox
  23. Pingback: DAN PURIC TRAGE CLOPOTUL DE ALARMĂ, la retragerea din teatru: "Tot ce e românesc trebuie să dispară. Se trage cu tunul în ultimele redute! ANUL ACESTA S-A APĂSAT PE ACCELERATOR. Ne așteaptă un PROGRAM DE REEDUCARE a României. Vor apărea și
  24. Pingback: TUDOR GHEORGHE, terfelit abject de "CATELANDRII" agramati si imunzi ai NOILOR BOLSEVICI GLOBALISTI care "MUSCA DIN BUNICI, DIN PARINTI SI DIN MORTII DIN MORMANT"/ Strigatul fiului lui ILIE TUDOR, detinutul politic de la Aiud: "Tat
  25. Pingback: Din nou despre semnificatia ATACULUI TURBAT la TUDOR GHEORGHE. De la PURITATEA de hermina a artistului la "SCARNAVIILE" de OAMENI AI SISTEMULUI, luand rol de "ACUZATORI PUBLICI" de anii 50, practicanti ai "COMUNISMULUI CU FATA CAP
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare