DOCUMENTARE VIDEO despre VACCINURI si substantele folosite in ele (VIDEO): TRACE AMOUNTS (subtitrat in română)/ VAXXED. From Cover-Up to Catastrophe

25-09-2016 3 minute Sublinieri

Trace Amounts este, conform sinopsisului oficial, povestea lui Eric Gladen care considera ca a fost otravit cu mercur in urma unui vaccin cu thimerosal. Pornind de aici, a rezultat o investigatie despre folosirea thimerosalului in vaccinuri si despre posibilele legaturi cu cresterea numarului de cazuri de autism.

Vaxxed. From Cover Up to Catastrophe este un documentar care a facut, deja, valva, fiind produs de Robert de Niro si retras, la presiunile industriei farmaceutice si a presei mainstream, de la Tribeca Film Festival.

*

*

*


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “DOCUMENTARE VIDEO despre VACCINURI si substantele folosite in ele (VIDEO): TRACE AMOUNTS (subtitrat in română)/ VAXXED. From Cover-Up to Catastrophe

  1. Inclin sa cred ca raspunsul nostru la vaccinurile definite drept obligatorii, ar fi ultima grija a mai-marilor lumii. Poate pe aici, prin colonii sa se mai taraganeze treaba, ca tot vorbim de coruptie de-atata amar de vreme. Noua gaselnita – Pax Vax – vaccin modificat genetic, distribuit pe cale aeriana, prin pulverizare, folosit initial impotriva insectelor si animalelor, testat acum impotriva bolilor infectioase la om.
    http://yournewswire.com/australia-to-forcibly-vaccinate-citizens-via-chemtrails/

  2. Silent Epidemic – The Untold Story of Vaccines (din pacate, fara subtitrare):
    https://www.youtube.com/watch?v=K1m3TjokVU4

  3. @carmen

    Sunt zeci de carti pe acest subiect.Din pacate,sunt in engeleza si nu prea cred ca vor fi traduse prea curand…
    “Vaccinurile si autoimunitatea” a reprezentat o aparitie necesara,care sa valideze o data pentru totdeaua miscarea scepticilor fata de vaccin.E o carte pur medicala ,in mare parte carand aceleasi idei nesanatoase atat de comune(eradicarea epidemiilor bla bla bla ),DAR,aduce ceva nou,NEmaiintalnit in lumea medicala.Cei care au cartea stiu cu ce se mananca.E o carte greoaie,dedicata mai ales cunoscatorilor.Dar va inchiputi ce cunoscatori avem ….avand in vedere ca aceasta carte a aparut la Christiana,nu le Editura Medicala.

  4. @Lucian-Octavian Anghel
    Am urmarit cateva filmulete din seria VAXXED Stories. Cutremurator! Chiar daca nu sunt subtitrate in limba romana, cred ca oricine stie ceva engleza poate pricepe marturiile unor familii cu copii distrusi pe viata sau ucisi de vaccinuri. Vaccinarea fortata este crima! Se escamoteaza, se falsifica studii, medicii mint cu nesimtire. Intr-un video, era o mamica indurerata, fetita ei murise de la vaccin si medicul de familie ii trimitea instiintari, convocari la vaccinat, conform schemei!!!
    Sa ma ierte cei care inca mai cred ca vaccinarea este benefica, cei care inca isi mai inchipuie ca ar fi benefica daca s-ar renunta la mercur si aluminiu. Parerea pe care mi-am format-o este ca orice vaccin este un risc mare pentru viata unui copil, mai mare decat riscul de a contracta boala respectiva.

  5. Daciana, așa este.

    Lucrurile stau mai grav decât cred oamenii, chiar și dintre cei care mai apleacă urechea spre realitate și Adevăr.
    Pentru că inima greu se urnește să urmeze urechii în aplecarea spre Adevăr, fiind imposibil să nu treacă atunci prin realitate.
    Perspectiva largă este asta: oamenii au făcut din lucrul mâinilor și minților lor idoli, cărora li se închină, punându-i în locul Dumnezeului Celui Viu, pe care L-au alungat din viețile lor… De aceea am ajuns noi oamenii să ne ucidem unii pe alții cu nonșalanță și să acceptăm să se chinuie și să moară omul lângă noi ca un animal de cea mai joasă speță. În numele cui?…

    Slujind minților lor, oamenii noii ere slujesc demonului, vrăjmașului anti-hrist.
    Iată trei capcane demonice simple, aplicate de cei care fac lucrul întunericului, cu știință sau cu neștiință:
    Ordo ab chao.
    Divide et impera.
    Fă ce vrei. / Minții omenești să ne închinăm. / Lucifer e dumnezeu.

    Omul noii ordini are impresia că știe el cum să facă binele, cum să facă dragostea, dreptatea, sănătatea, calitatea, viața, moartea, pietatea, filantropia, progresul – totul. Atâta i se cere și i se induce doar: totul să facă și să fie fără Iisus Hristos. Tot ce face să facă după impresiile lui și aruncându-L pe Dumnezeu afară din viața sa, a aproapelui și a lumii. Dacă asta se face, numaidecât vrăjmașul, dracii și slugile lor văzute dau buzna să te ridice pe culmile civilizației. A putorii morții lucios ambalate.

    Sfântul Părinte Arsenie Boca zice clar: impresia că fiecare știe el cum să-și trăiască viața și nimeni nu trebuie să se amestece în asta – e Himalaya prostiei omenești.

    Dar omul de azi a ajuns așa pentru că generații după generații li s-a cântat înaintașilor noștri acest cântec satanic: “viața ta e a ta și faci ce vrei cu ea [că între timp noi o să-ți băgam în cap să faci tot ce vrea satana să faci cu ea”]. Deci, corifeii lumii fără Dumnezeu i-au adus pe atâția să se supună lor; asta pentru că s-au îndepărtat de Dumnezeu. Nici creștinii nu prea mai avem curaj să ne ținem de Dumnezeu. Ne rupe frica de lume și de ale lumii. “Suntem niște bărbați că toate femeile”, cum zicea Părintele Proclu. Iar multe dintre femei, au mai mult curaj decât bărbații azi – și se lasă mai greu compromise. Așa a fost până acum. Dar lucrurile, pentru nepocăința noastră, o iau tot mai accelerat spre în jos…

    Cum?
    Zice Sfântul Neofit, clar:
    “Care lacom, sau fur, sau curvar, sau viclean, a priceput că pentru păcatele noastre aduce Dumnezeu asupra noastră necazurile? Și oare a pus fiecare capăt propriei lui patimi și s-a sârguit cineva să se întoarcă spre mai bine? Desigur nimeni, ci darul lui Dumnezeu a fost mai degrabă spre mai rău: ucideri și lăcomii, furturi și multe altele mai de rușine decât acestea. Chiar acum venind cineva la mine mi-a spus că: Trecând pe cutare drum am găsit un om ucis, și ucigașii nu numai că l-au ucis, ci i-au tăiat și capul, și mâinile, și picioarele, astfel încât, zice, trupul lui să devină de nerecunoscut celor ce îl vor vedea. Și că: Pe drumul cutare s-a petrecut un jaf. Și altul: Au săpat prin spatele casei și mi-au furat lucrurile. Și altul: Furându-mi și ultima fărâmă de pâine, zice, mă prăpădesc murind de foame, împreună cu toți ai mei.”

    http://www.doxologia.ro/cuvant-de-folos/obisnuinta-deprinderea-face-jugul-usor-povara-usoara

    Deci, ce pentru creștin e simplu și clar, pentru cei fără Hristos, fără de Dumnezeu și afară de Biserica Sa cea Una – e a’ndoaselea: boala e trimisă de Dumnezeu în dar, pentru îndreptare și ispășire, iar omul vrea să scape de ea, năzuind să nu moară și să nu sufere în această viață pământească. Așa se va și ajunge, după învățătura Bisericii, că la urmă oamenii nu vor mai muri. Prea au năzuit asta. Ne va lăsa Domnul până la urmă în toate voile noastre nebune și spurcate, să le gustăm din plin.
    Iată, oamenii noii lumi, nemaiprididind cu așa zisele progrese, boala se tot întinde. De cruce nu scapă nimeni. Nici om, nici neam, nici omenire. Așa cum a zis Sfântul Părinte Arsenie: “cine vrea să scadă la crucea sa, mai mult își adaugă.” Valabil la orice nivel existențial.
    Dar așa lucrează Domnul nostru, cu așa dragoste de oameni și cu milă și cu răbdare, că scoate mărturisitori dintre cei din neamuri, cărora pentru jertfa lor pentru Adevăr nu-i va lăsa nerăsplătiți.

    Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
    Domnul să ne miluiască și să ne ierte și să ne aducă tot mai strâns lângă El, că altfel vremea asta de pe urmă ne va pierde mântuirea.

  6. Pingback: PRIMIȚI CU VACCINUL? Emisiunea IN PREMIERA despre motivele reale ale scaderii increderii in vaccinuri: MINCIUNILE INTERESATE ALE OFICIALITATILOR (Video)/ Realitatea din spatele statisticilor manipulate de MS: CAZURILE DE RUJEOLA AU FOST MAI NUMEROASE IN
  7. Pingback: NOI NU VACCINĂM! Film documentar despre mitul și realitatea campaniilor de vaccinare (Video)/ Conferința „Despre vaccinuri și vaccinare” – dr. Pavel Chirilă (16 octombrie) | Cuvântul Ortodox
  8. Pingback: LEGEA VACCINARILOR FORTATE – DEZBATERE PRO SI CONTRA LA TVR (Video). Mesajul puternic al unei mame al carei copil a suferit in urma vaccinarii: “COPILUL MEU NU E MIELUL VOSTRU SA-L JERTFITI PENTRU BINELE COMUNITATII!”/ INCA UN VACCIN IN
  9. Stiti unde se mai gaseste acest documentar subtitrat in romana ?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare